Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
στα παπαρια μας αν εισαι και χοτντογκ

παλι ρε τρολαρις εδω ?
καραφλο-καραφλιδη?

σταματα το τρολ

σεβαλιε για πες τι σχεση εχι με τιν ουκρανια αν εινα χοτντογκ ο ΚΑΡΑΦΛΙΔΗΣ?

και εσυ αρκετα μας τα ζαλισες με τα καραγκιζιλικια σου. Στο καλο

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
υποδειξεις να μη κανεις. Δηλαδη επειδη δε μιλαμε εσυ εισαι ο μαγκας και εμεις οι μαλακες. Λοιπον δε προκειται να σε ξαναπροκαλεσει μια και φευγεις. Και αυτη τη φορα οριστικα

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
Δεν νομιζω οτι ειχες το θαρρος να βαλεις τη δικη σου φωτογραφια :2funny:Αυτος παντος Τουρκος πρεπει να'ναι αν και υπαρχουν και Ελληνες ετσι μαυριδεροι :2funny:Ουκρανια γκομενα ενας τετοιος μπορει να βρει Ρωσσια ΑΔΥΝΑΤΟΝ καταρχην θα τον κοιτανε ολοι με ενα βλεμα μεταξυ μισους και λυπησης :2funny:.Τελος παντων με το φτωχομπινε Πιρφορο  :2funny:.Σχετικα με το αλλο ζωο τον  :jerking:κομαντο  :2funny:που ειπε οτι εδειξε σε Ρωσσους τα βιντεακια μου και γελαγανε  :jerking: στον υπνο του θα το ειδε το ζωο αυτο :2funny:.Εδω στο amurspb με κανανε Ходок η κατηγορια Ходоки ειναι μελη του σα'ι'τ που οσα εχουνε πει ειναι 1000% εγκειρα!Για να παρεις τον τιτλο εκτος οτι πρεπει να γραψεις αρκετες κριτικες που να ελεγχτουνε οτι ειναι σωστες πρεπει να συναντιθεις με καποιους Μοντερατορ και Αντμινιστρατορ του σα'ι'τ και να σε εγκρινουν εγω συναντηθηκα και με εγκριναν.Οποιος εχει αυτον το τιτλο (τους υπολογιζω το πολυ 100 απ'ολο το σα'ι'τ με παρα πολλα μελη) μπορει να πηγαινει στις γιορτες που κανουνε οι Αντμινιστρατορ του σα'ι'τ.....
Δημητρη αν εισαι καπως ετσι , πως σε κοιτανε στην κεντρικη και βορεια ρωσια?? το ρωταω σε σενα γιατι το λες με το δικο σου μοναδικο τροπο  :grin: :grin: :2funny:

Συνημμένα

• 116.jpg
    116.jpg
    49,1 KB · Εμφανίσεις: 39

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Δημητρη αν εισαι καπως ετσι , πως σε κοιτανε στην κεντρικη και βορεια ρωσια?? το ρωταω σε σενα γιατι το λες με το δικο σου μοναδικο τροπο  :grin: :grin: :2funny:
Τετοιους θα δεις πολλους!οι δυο στους τρεις οδηγους λεωρορειων ειναι τετοιοι καθως και παρα πολλοι σεκιουριταδες και ταξιτζηδες!.Θυμηθηκα εναν Ελληνα ετσι Μαυριδερο σαν το φιλο μας που μπαναρανε πριν λιγο :2funny:ΟΠΟΙΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΤΟΝ ΕΒΛΕΠΕ ΤΟΥ ΖΗΤΑΓΕ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΤΟΥ! :2funny:αυνηθως πεζοι μπατσοι αλλα ακομα και μπατσικα αυτοκινητα σταματαγανε για να τον ελενξουνε!Μιλαμε το παιδι ειχε παθει ψυχικο κλωνοσμο! :2funny:Εγω του ειχα πει να κρεμασει το διαβατηριο του στο λαιμο για να μην το βγαζει συνεχεια απο την τσεπη οταν τον σταματανε καθε 5 λεπτα  :2funny:.Ουκρανια ομως αυτοι δεν εχουνε κανενα προβλημα εκει οι γκομενες και με Τουρκους πανε και με Αραπαδες και με οτι  :shit: βρουνε

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
Τετοιους θα δεις πολλους!οι δυο στους τρεις οδηγους λεωρορειων ειναι τετοιοι καθως και παρα πολλοι σεκιουριταδες και ταξιτζηδες!.Θυμηθηκα εναν Ελληνα ετσι Μαυριδερο σαν το φιλο μας που μπαναρανε πριν λιγο :2funny:ΟΠΟΙΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΤΟΝ ΕΒΛΕΠΕ ΤΟΥ ΖΗΤΑΓΕ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΤΟΥ! :2funny:αυνηθως πεζοι μπατσοι αλλα ακομα και μπατσικα αυτοκινητα σταματαγανε για να τον ελενξουνε!Μιλαμε το παιδι ειχε παθει ψυχικο κλωνοσμο! :2funny:Εγω του ειχα πει να κρεμασει το διαβατηριο του στο λαιμο για να μην το βγαζει συνεχεια απο την τσεπη οταν τον σταματανε καθε 5 λεπτα  :2funny:.Ουκρανια ομως αυτοι δεν εχουνε κανενα προβλημα εκει οι γκομενες και με Τουρκους πανε και με Αραπαδες και με οτι  :shit: βρουνε
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
υποδειξεις να μη κανεις. Δηλαδη επειδη δε μιλαμε εσυ εισαι ο μαγκας και εμεις οι μαλακες. Λοιπον δε προκειται να σε ξαναπροκαλεσει μια και φευγεις. Και αυτη τη φορα οριστικα
Ο Αγιος Φιντέλ ο Πιρφοροκτωνος ξεσκισε τους Πιρφορους  :2funny:η πλακα ειναι οτι και παθανε κωλουμπρα οι Πιρφοροι ειδες δεν γραφει κανεις  :jerking: πια ουτε Ιεραποστολοι ουτε Μαστερ  :2funny:.Ισως ηταν καλητερα που τους αφησε λιγακι να γραψουνε  :jerking:.Για να ρεζιλευτουνε περισσοτερο :2funny:και να καταλαβει ο κοσμος οτι δεν εχουνε καμια σχεση με το αντικειμενο και φυσικα μονο στα ονειρα τους εχουνε παει εκει.
     Παντος η Ουκρανια ειναι ακομα και τωρα ενα απο τα τελευταια μερη που εμειναν για να παει κανεις για Πορνοτουρισμο βεβαια πρεπει να εχεις λεφτα (2000+ Ευρω)  για να πας.Το θεμα ειναι ποιος τα εχει αυτα τα λεφτα στην Ελλαδα σημερα?

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
Ο Αγιος Φιντέλ ο Πιρφοροκτωνος ξεσκισε τους Πιρφορους  :2funny:η πλακα ειναι οτι και παθανε κωλουμπρα οι Πιρφοροι ειδες δεν γραφει κανεις  :jerking: πια ουτε Ιεραποστολοι ουτε Μαστερ  :2funny:.Ισως ηταν καλητερα που τους αφησε λιγακι να γραψουνε  :jerking:.Για να ρεζιλευτουνε περισσοτερο :2funny:και να καταλαβει ο κοσμος οτι δεν εχουνε καμια σχεση με το αντικειμενο και φυσικα μονο στα ονειρα τους εχουνε παει εκει.
      Παντος η Ουκρανια ειναι ακομα και τωρα ενα απο τα τελευταια μερη που εμειναν για να παει κανεις για Πορνοτουρισμο βεβαια πρεπει να εχεις λεφτα (2000+ Ευρω)  για να πας.Το θεμα ειναι ποιος τα εχει αυτα τα λεφτα στην Ελλαδα σημερα?

ειναι οντως ιδανικο για πορνοτουρισμο? θελω να πω εχει το ''πακετο'' της ν/α ασιας ειδικα ταυλανδη , φιλλιπινες
το λεω σαν γνωστης αυτης της περιοχης και σαν ασχετος της αν.ευρωπης ειδικα ρωσιας ουκρανιας

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ. Και στο λέω σαν καλός (πιστεύω) γνώστης και των δύο χωρών.
ΜΟΝΟ ΤΑΫ  :rockon:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Καποτε  Μακη ηταν πολυ φτηνα και επαιρνες γκομενα για ολη τη νυχτα με 800-1200 Μπατ τωρα ομως εχει ακριβηνει τρομερα! :headbang:οι τιμες ειναι Ελλαδας και οι γκομενες πανε για Short Time (ενα γαμησι) για 800-1200 Μπατ!Ολοι οσοι πηγαιναν παλια το κωψανε παντος και ψαχνουν αλλα μερη.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Ομοίως τα σέβη μου!

Μήπως η σύγκριση είναι ανόμοια! Τι σχέση έχει μια Ουκρανίδα πιτσιρίκα έστω και τελειωμένη (που προσωπικώς στο Κίεβο δεν είδα τελειωμένες) ή ακόμα και απο τη χειρότερη επαρχία εκει που καλά καλά δεν έχουν ρευμα με μια ή όσες θέλετε ..... Ασιάτισες...
Οι μεν είναι Ευρωπαικών χαρακτηριστικών και γυναίκες ενώ οι άλλες πιο πολύ με κτηνοβασία μαιμούδων μοιάζει..
Εχω πάρει μια Ιαπωνέζα που για τη χώρα της ήταν πανύψηλη και μουνάρα και μια Νοτιοκορεάτησα τα ίδια και οι δύο χάλια σε όλα...Στο γαμήσι στη συνενόηση και ξενέρωτες γκόμενες...Και μίζερες.. Που να έμπλεκα και με πιο κοντά στο μέσο όρο .... 

Αν τώρα κάποιοι ενοώντας "σεξοτουρισμό" θέλουν απλά να βάλουν το πουλί τους σε μια τρύπα... όσο πιο φτηνά γίνεται τότε η Τάι έχει νόημα να συνδυάζεται και με διακοπές και καλοκαιράκι! Αλλιώς Ουκρανία και μόνο Ουκρανία!!!

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
Ομοίως τα σέβη μου!

Μήπως η σύγκριση είναι ανόμοια! Τι σχέση έχει μια Ουκρανίδα πιτσιρίκα έστω και τελειωμένη (που προσωπικώς στο Κίεβο δεν είδα τελειωμένες) ή ακόμα και απο τη χειρότερη επαρχία εκει που καλά καλά δεν έχουν ρευμα με μια ή όσες θέλετε ..... Ασιάτισες...
Οι μεν είναι Ευρωπαικών χαρακτηριστικών και γυναίκες ενώ οι άλλες πιο πολύ με κτηνοβασία μαιμούδων μοιάζει..
Εχω πάρει μια Ιαπωνέζα που για τη χώρα της ήταν πανύψηλη και μουνάρα και μια Νοτιοκορεάτησα τα ίδια και οι δύο χάλια σε όλα...Στο γαμήσι στη συνενόηση και ξενέρωτες γκόμενες...Και μίζερες.. Που να έμπλεκα και με πιο κοντά στο μέσο όρο .... 

Αν τώρα κάποιοι ενοώντας "σεξοτουρισμό" θέλουν απλά να βάλουν το πουλί τους σε μια τρύπα... όσο πιο φτηνά γίνεται τότε η Τάι έχει νόημα να συνδυάζεται και με διακοπές και καλοκαιράκι! Αλλιώς Ουκρανία και μόνο Ουκρανία!!!
Εισαι foul τωρα αγαπητε Glock Perfection. Εχουν πολλες χάρες οι Ασιάτισσες τις οποιες δεν μπορεις να καταλάβεις με δυο σεξουαλικες συνευρέσεις. Ειδικα αυτες που δεν εχουν γεννησει, εχουν μουνακι σκετη μέγγενη. Δεν σου φτανει αυτό; Είναι και ποιο γατούλες... Πιστεψε με.... κατι ξερουμε και μεις.....

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Εισαι foul τωρα αγαπητε Glock Perfection. Εχουν πολλες χάρες οι Ασιάτισσες τις οποιες δεν μπορεις να καταλάβεις με δυο σεξουαλικες συνευρέσεις. Ειδικα αυτες που δεν εχουν γεννησει, εχουν μουνακι σκετη μέγγενη. Δεν σου φτανει αυτό; Είναι και ποιο γατούλες... Πιστεψε με.... κατι ξερουμε και μεις.....
Τη περίμενα την παρέμβασή σου ;)

Αλλά βάλε δίπλα δίπλα τις Ασιάτησες και τις Ρώσο-Ουκρανές που έχεις πάρει και αν δεν τις θυμάςαι ούτε τις μισές πάρε μια μέτρια προς κακή Ανατολικιά με μια Τόπ Ασιάτηςα σου και πες μου ειλικρινά ποιά θεωρείς γυναίκα!
Την Γιαπωνέζα την έζησα 1,5 μήνα και ήταν πολύ αργόστροφη!Εκνευριστικά θα έλεγα!Δεν σκάμπαζε τίποτα..Ούτε αγγλικά μπορούσε να μάθει, πονηρή καχύποπτη με όλους πλην εμού που μου έκανε πρόταση γάμου στο δεκαήμερο! Αλλά την έβλεπα και έλεγα τι παιδί μπορείς να κάνεις με μια τέτοια..Μπορείς να βλέπεις το παιδί σου και να μην το πιστεύεις ;;;!Στο σχολείο θα το ψάχνεις και δεν θα ξέρεις Ποιό είναι...Εκτος του ότι είμουν 23 και αυτή 20...!!!
Οι Ουκρανίδες σε σχεςη με τις Αςιάτηςες μου μοιάζουν πονηρές και όχι κουτοπόνηρες!
Φέτος μου λείπει η Ουκρανική "πουτάνο-πονηριά" ...που έκοψα τα νταλαβέρια με Κίεβο!

(για την στενότητα της ...μεγγενης το επιβεβαιώνω ;))

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
Ομοίως τα σέβη μου!

περι ορεξεως κολοκυθοπιττα φιλε
εχω παρει βιζιτα ουκρανεζα 20 χρονη με ποδαρια νο43-44 χερια και δακτυλα σαν του λεμπρον τζεημς και φωνη κρυωμενου νταλικερη κατα τα αλλα συμπαθητικο προσωπακι ψηλεγκο 45-50 κιλα και τελειο κομοδινο στο κρεβατι... α και 100ρικο

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
Καποτε  Μακη ηταν πολυ φτηνα και επαιρνες γκομενα για ολη τη νυχτα με 800-1200 Μπατ τωρα ομως εχει ακριβηνει τρομερα! :headbang:οι τιμες ειναι Ελλαδας και οι γκομενες πανε για Short Time (ενα γαμησι) για 800-1200 Μπατ!Ολοι οσοι πηγαιναν παλια το κωψανε παντος και ψαχνουν αλλα μερη.
Δημητρη το short εκει με τελευταια επισκεψη τον αυγουστο σημενει το ελαχιστο 4-5 ωρες εκει ειναι η διαφορα με τις κακομαθημενες ανατολικες που ωαζουν χρονομετρο ολυμπιακων προδιαγραφων και αν χασεις το χρονο στο δευτερολεπτο μετα την ωρα αυτο μηδενιζει και πας για αλλο ενα 100ρικακι.....αλλωστε οταν λεμε 1200 εστω το μαξιμουμ για σορτ μιλαμε για 25 ευρω οσα δινει κανεις στο βαρδαρη για 15-20 λεπτα κοκορογαμιας σε καποια θεια ταττιανα 57 ετων και 73 κιλων

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
περι ορεξεως κολοκυθοπιττα φιλε
εχω παρει βιζιτα ουκρανεζα 20 χρονη με ποδαρια νο43-44 χερια και δακτυλα σαν του λεμπρον τζεημς και φωνη κρυωμενου νταλικερη κατα τα αλλα συμπαθητικο προσωπακι ψηλεγκο 45-50 κιλα και τελειο κομοδινο στο κρεβατι... α και 100ρικο
+1.000.000

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
Ας μη μετατραπεί το παρόν σε Ιαπω(κινεζο)-ουκρανικη συρραξη.
Παμε λοιπόν....
Αν τις βαλεις διπλα-διπλα, δεν υπαρχει μέτρο σύγκρισης... ενταξει.... άλλα τα ματια του λαγού κι άλλα της κουκουβάγιας. Αλλά.....
Εδώ μιλάμε για όλο το πακέτο.
"Ο θεός με ευλόγησε" (τι λεω πάλι ο πούστης!!!!) και εχω νταραβεριστεί με ουκ ολιγες εκατερωθεν...
Δεν θα αντάλλασα την καλυτερη μου Ουκρανορωσσίδα, με την καλυτερη μου Ασιάτισα ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.
Δεν μπορει καμιά ουκρανο-ρουμανο-ρωσσιδα μα σε υπηρετησει, όπως θα το κανει μια Ασιατισα.
Δεν το παιζω τιποτα, αλλα κάτι ξερουμε και εμείς oι παλιοι......

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
Ας μη μετατραπεί το παρόν σε Ιαπω(κινεζο)-ουκρανικη συρραξη.
Παμε λοιπόν....
Αν τις βαλεις διπλα-διπλα, δεν υπαρχει μέτρο σύγκρισης... ενταξει.... άλλα τα ματια του λαγού κι άλλα της κουκουβάγιας. Αλλά.....
Εδώ μιλάμε για όλο το πακέτο.
"Ο θεός με ευλόγησε" (τι λεω πάλι ο πούστης!!!!) και εχω νταραβεριστεί με ουκ ολιγες εκατερωθεν...
Δεν θα αντάλλασα την καλυτερη μου Ουκρανορωσσίδα, με την καλυτερη μου Ασιάτισα ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.
Δεν μπορει καμιά ουκρανο-ρουμανο-ρωσσιδα μα σε υπηρετησει, όπως θα το κανει μια Ασιατισα.
Δεν το παιζω τιποτα, αλλα κάτι ξερουμε και εμείς oι παλιοι......
σοφα λογια

arcans86

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2012
Like
467
Πόντοι
36
το θρεντ εγινε σκατα εντελως.
γεμισε κλωνους-πουστηδες-τρελους και ανωμαλους.

ο μεγας διδασκαλος ιωσηφ ρε ζωα σας τα ελεγε αυτα που γραφετε τωρα πριν 3-4 χρονια.αλλα τοτε τον γραφατε στα αρχιδια σας,καθηστε τωρα μπροστα στο πληκτρολογιο σας αφραγκοι και πεινασμενοι να ονειρευεστε ταξιδια και γαμησια στην ουκρανια.
ζωααααααααααααααααα εεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε ζωααααααααααααααααααααααααααααααααα

υ.γ. ο δημητρακης που τον εχετε για τρελο κανει τα ταξιδια του και σας βαζει τα γυαλια, σε αντιθεση με μερικους εδω μεσα που το μονο ταξιδι που κανετε ειναι να πατε στην τουαλετα για χεσιμο και επιστροφη στο πληκτρολογιο σας παλι.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
το θρεντ εγινε σκατα εντελως.
γεμησε κλωνους-πουστηδες-τρελους και ανωμαλους.

ο μεγας διδασκαλος ιωσηφ ρε ζωα σας τα ελεγε αυτα που γραφετε τωρα πριν 3-4 χρονια.αλλα τοτε τον γραφατε στα αρχιδια σας,καθηστε τωρα μποροστα στο πληκτρολογιο σας αφραγκοι και πεινασμενοι να ονειρευεστε ταξιδια και γαμησια στην ουκρανια.
ζωααααααααααααααααα εεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε ζωααααααααααααααααααααααααααααααααα

υ.γ. ο δημητρακης που τον εχετε για τρελο κανει τα ταξιδια του και σας βαζει τα γυαλια, σε αντιθεση με μερικους εδω μεσα που το μονο ταξιδι που κανετε ειναι να πατε στην τουαλετα για χεσιμο και επιστροφη στο πληκτρολογιο σας παλι.
Άκουσα πως πολλά κρατικά ψυχιατρικά ιδρύματα έχουν κλείσει....
Νομίζω πως συνδέεται άμεςα με την επανεμφάνιση  των κλινικών περιπτώσεων ...
Στη δε Λέρο πολλοί τρόφιμοι μη επικίνδυνοι για σωματικές βλάβες φιλοξενούνται σε σπίτια τα οποία επιδοτούνται απο το κράτος....
SOS---->Πάρτε τους τα πληκτρολόγια....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom