Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Εδω που τα λεμε επι Γιελτσιν με 5 χιλιαδες δολαρια επερνες πτυχιο πυρηνικου φυσικου και ας μην ηξερες ποσο κανει 1+1 ,αλλωστε γνωριζω πολλους απο εκει που στα 25 τους χρονια εχουν 3-4 πτυχια ανωτατης εκπαιδευσης   :think:  . Δεν λεω οτι το πηρες ετσι αλλα πτυχιο απο ανατολικο μπλοκ στα χρονια της μεταβασης δεν εχει αξια . Σ αυτο το γεγονος εκανε αναφορα προσφατα και ο Ιακωβος ο ψαρας .
Υπηρχε ενα καναλι να παρεις πτυχειο απο την πισω πορτα.Και νομιζω υπαρχει ακομα αυτο το παραθυρακι.Οχι βεβαια τοσο ευκολα και τραβηγμενα οπως το λες εσυ! :2funny:
        Πηγαινεις σε καποια χωρα της πρω'ι'ν Ε.Σ.Σ.Δ Κισινιωφ,Νντουσμπέ ή οτι διαολο υποβαθμησμενο μερος βρειτε.Πηγαινετε εκει και με ενα λογικο ποσο κανονιζετε να σου δωσουνε  Академическая справка  για 4 ετη απο το εκει πανεπηστημιο (οτι τελειωσατε 4 ετη στο εκει πανεπηστημιο) και με αυτο το χαρτι πηγαινετε και γραφεστε στο 5ο ετος στο αντιστηχο πανεπηστημιο της Μοσχας ή της Αγιας Πετρουπολης και ενα ετος πηγαινετε και περνετε το πτυχειο.Οποτε εχοντας φοιτησει ενα χρονο εχετε πτυχειο Μοσχας ή Αγιας Πετρουπολης.Στη χειροτερη περιπτωση να κανετε το 5ο ετος 2 φορες αν ειστε σκραπας! :2funny:αν δουνε οτι πηγαινετε καθε μερα στις παραδοσεις θα σας λυπηθουνε και θα σας βαλουνε τη βαση (3)και θα παρετε το διπλωμα :).Αυτο ισως ειναι μια καλη συμβουλη για καποιον που θελει καποιο διπλωμα και βαριετε να σπουδαζει 5 χρονια :2funny:.Αν και νομιζω οτι στο ΔΙΚΑΤΣΑ  που αναγνωριζει τα διπλωματα (νομιζω εχει αλλαξει η ονομασια του) κοιτανε ολοκληρη τη βαθμολογια και αν γραφει οτι τα 4 χρονια ειναι απο το πανεπηστημιο της Ντουσαμπέ μπορει να φατε πορτα και να μην το αναγνωρισουν.ΛΕΠΤΟΜΕΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ας γραψει αν εχει την καλοσυνη καποιος που εχει σπουδασει στο εξωτερικο και εχει αναγνωρισει το διπλωμα του στην Ελλαδα μεσω ΔΙΚΑΤΣΑ.
    Τωρα αυτα που λεγανε για διπλωματα με λεφτα χωρις να σε δουνε καν ειναι  :jerking: στην καλητερη περιπτωση να σου δωσουνε ενα διπλωμα двойник δηλαδη αν χτυπισει κανεις το νουμερο του διπλωματος οπως κανανε μεχρι πριν 3-4 χρονια που μονο ετσι ελενχανε αν υπαρχει αυτο το νουμερο διπλωματος,τωρα ομως κοιτανε και το ονομα αν ταιριαζει με το νουμερο. 
      Τωρα σχετικα με το δικο μου πανεπηστημιο τοτε το 2000 που πηγα εγω εκει δεν γραφωσουνα αλλα επαιρνες Направление (κατα λεξη σημαινει κατευθυνση,αλλα εχει την εννοια ενος υπερησιακου χαρτιου που με αυτο σε στελνει η υπερησια σου να σπουδασεις) απο την δημοσια υπερησια που δουλευες.Εκει εβαλα οσα μεσα ειχα.Γ'αυτο και πηγα σε ενα училище (κατι σαν τα Ι.Ε.Κ) για ενα χρονο σχολη υπαξιωματικων (απο εκει εχω και το Военный Билет που ειδες τοτε :))Απο'κει πηγα στην ασφάλεια τοτε και με πολυ προσπαθεια και πολλα μεσα πηρα Направление και πηγα στο πανεπηστημιο.Πηγαινοντας σε αυτο το Училище Νυχτεριδα μου κερδισα οτι με πηρανε αμεσως βεβαια βοηθισε το χαρτι απο την υπερησια μου και εκανα 3,5 χρονια  αντι για 5 ετη το 2004 απρηλιο ειχα τελειωσει.
    Αυτο ειναι μια καλη συμβουλη για καποιον που θελει να παει να σπουδασει γιατρος.Αν εχετε φοιτησει σε ιατρικο Училище (κατι σαν σχολη νοσοκομων) μπαινετε στην ιατρικη στο δευτερο ετος με υποτιπωδεις εξετασεις δηλαδη γλυτωνετε το πρωτο ετος που ειναι το πιο δυσκολο απ'ολα αφου εχει την ανατομια,Βιοχημεια που ειναι παρα πολυ δυσκολο να την περασεις.
    Τωρα μπορεις να κανεις και συμβολαιο με το πανεπημστημιο σε μερικα τμηματα.
      Αυτο σχετικα με τα διπλωματα και της σπουδες δυστηχως εγω δεν εχω να δωσω πληροφοριες για το τι γινεται τωρα γιατι οταν τελειωσα το 2004 δεν ξανασχοληθηκα καθολου με το αντικειμενο.Οποτε οτι και να σας πω θα ειναι πληροφοριες 10ετιας.
Τι εγινε εδω ?????  :think: Διεγραφη ο Σινοχαρας ?????  :think:
Καλα αφου φιλαρακια ειστε τωρα το ειδες? :2funny:Τα εγραψα ολα τα σχετικα μαζι του :2funny:

666toefl

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2013
Like
0
Πόντοι
1
6Qx7ZIAhhdc.jpg

δες και τα φιλακια απο το κατσικακι
εδω μιλαμα για εναν εροτα ΜΕΓΓΓΓΓΑΑΑΑΑΛΟΟΟΟ

V0s2y-YqPpw.jpg

warnmute.gif
 [/color[/URL]]
warnmute.gif
 [/color[/URL]]
δημητρα29,εσυ δηλ πως εχεις αποψη για ουκρανια?απο τα κατσικια?αφου εχεις παει μονο 3 μερες την τελευταια δεκαετια,κι οσον αφορα νιμου,,,,μονο ναδες καμμια τσοντα ουκρανικη παιζει
οποτε,,,πανε πασο κι αστο
δεν τοχεις ,μονο τρολλαρεις,,
απλα

666toefl

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2013
Like
0
Πόντοι
1
Ύ.Γ. Οπως ειδες εγω δεν εχω κομπλεξ και  :jerking:.Οταν μου ζητησε ο Κυπριος να σε φερω σε επαφη μαζι του.ΕΙΔΑ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΒΟΗΘΙΘΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΚΟΙΝΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ
    Τωρα αν εδω μεσα εχετε μαζευτει Αφραγκοι,αστεγοι,ψυχασθενεις,αναπηροι,χαπακηδες κλπ. εγω δεν σας φταιω για την καταντια σας.

οχι ρε γιατι ναχεις κομπλεξ?
κοντος και φαλακρος εισαι,με φατσα κ βλεμμα αγελαδος με αλτσχαιμερ
,μουνι εχεις να σταυρωσεις απο την κατσικα στη μολδαβια,
κοντευεις 50,κι εισαι μονος σου,
απο το σπιτι σου στην Ελλαδα δεν θελουν να σε ξερουν,
κι ολη μερα εισαι μεσα στο μπου κ μονο..
γιατι ναχεις κομπλεξ και κακια για τους αλλους?

666toefl

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2013
Like
0
Πόντοι
1
σχοινοχαρα βαλε θεματα...

Συνημμένα

• x_edf52cc2.jpg
    x_edf52cc2.jpg
    45,3 KB · Εμφανίσεις: 21

666toefl

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2013
Like
0
Πόντοι
1
να δει κι δημητρακης29 τιποτε....εκτος απο οικοσιτα ζωα..

Συνημμένα

• irOH6yT8HTU.jpg
    irOH6yT8HTU.jpg
    53,6 KB · Εμφανίσεις: 19

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.255
Πόντοι
506
Υπηρχε ενα καναλι να παρεις πτυχειο απο την πισω πορτα.Και νομιζω υπαρχει ακομα αυτο το παραθυρακι.Οχι βεβαια τοσο ευκολα και τραβηγμενα οπως το λες εσυ! :2funny:
        Πηγαινεις σε καποια χωρα της πρω'ι'ν Ε.Σ.Σ.Δ Κισινιωφ,Νντουσμπέ ή οτι διαολο υποβαθμησμενο μερος βρειτε.Πηγαινετε εκει και με ενα λογικο ποσο κανονιζετε να σου δωσουνε  Академическая справка  για 4 ετη απο το εκει πανεπηστημιο (οτι τελειωσατε 4 ετη στο εκει πανεπηστημιο) και με αυτο το χαρτι πηγαινετε και γραφεστε στο 5ο ετος στο αντιστηχο πανεπηστημιο της Μοσχας ή της Αγιας Πετρουπολης και ενα ετος πηγαινετε και περνετε το πτυχειο.Οποτε εχοντας φοιτησει ενα χρονο εχετε πτυχειο Μοσχας ή Αγιας Πετρουπολης.Στη χειροτερη περιπτωση να κανετε το 5ο ετος 2 φορες αν ειστε σκραπας! :2funny:αν δουνε οτι πηγαινετε καθε μερα στις παραδοσεις θα σας λυπηθουνε και θα σας βαλουνε τη βαση (3)και θα παρετε το διπλωμα :).Αυτο ισως ειναι μια καλη συμβουλη για καποιον που θελει καποιο διπλωμα και βαριετε να σπουδαζει 5 χρονια :2funny:.Αν και νομιζω οτι στο ΔΙΚΑΤΣΑ  που αναγνωριζει τα διπλωματα (νομιζω εχει αλλαξει η ονομασια του) κοιτανε ολοκληρη τη βαθμολογια και αν γραφει οτι τα 4 χρονια ειναι απο το πανεπηστημιο της Ντουσαμπέ μπορει να φατε πορτα και να μην το αναγνωρισουν.ΛΕΠΤΟΜΕΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ας γραψει αν εχει την καλοσυνη καποιος που εχει σπουδασει στο εξωτερικο και εχει αναγνωρισει το διπλωμα του στην Ελλαδα μεσω ΔΙΚΑΤΣΑ.
     Τωρα αυτα που λεγανε για διπλωματα με λεφτα χωρις να σε δουνε καν ειναι  :jerking: στην καλητερη περιπτωση να σου δωσουνε ενα διπλωμα двойник δηλαδη αν χτυπισει κανεις το νουμερο του διπλωματος οπως κανανε μεχρι πριν 3-4 χρονια που μονο ετσι ελενχανε αν υπαρχει αυτο το νουμερο διπλωματος,τωρα ομως κοιτανε και το ονομα αν ταιριαζει με το νουμερο.   
       Τωρα σχετικα με το δικο μου πανεπηστημιο τοτε το 2000 που πηγα εγω εκει δεν γραφωσουνα αλλα επαιρνες Направление (κατα λεξη σημαινει κατευθυνση,αλλα εχει την εννοια ενος υπερησιακου χαρτιου που με αυτο σε στελνει η υπερησια σου να σπουδασεις) απο την δημοσια υπερησια που δουλευες.Εκει εβαλα οσα μεσα ειχα.Γ'αυτο και πηγα σε ενα училище (κατι σαν τα Ι.Ε.Κ) για ενα χρονο σχολη υπαξιωματικων (απο εκει εχω και το Военный Билет που ειδες τοτε :))Απο'κει πηγα στην ασφάλεια τοτε και με πολυ προσπαθεια και πολλα μεσα πηρα Направление και πηγα στο πανεπηστημιο.Πηγαινοντας σε αυτο το Училище Νυχτεριδα μου κερδισα οτι με πηρανε αμεσως βεβαια βοηθισε το χαρτι απο την υπερησια μου και εκανα 3,5 χρονια  αντι για 5 ετη το 2004 απρηλιο ειχα τελειωσει.
    Αυτο ειναι μια καλη συμβουλη για καποιον που θελει να παει να σπουδασει γιατρος.Αν εχετε φοιτησει σε ιατρικο Училище (κατι σαν σχολη νοσοκομων) μπαινετε στην ιατρικη στο δευτερο ετος με υποτιπωδεις εξετασεις δηλαδη γλυτωνετε το πρωτο ετος που ειναι το πιο δυσκολο απ'ολα αφου εχει την ανατομια,Βιοχημεια που ειναι παρα πολυ δυσκολο να την περασεις.
    Τωρα μπορεις να κανεις και συμβολαιο με το πανεπημστημιο σε μερικα τμηματα.
      Αυτο σχετικα με τα διπλωματα και της σπουδες δυστηχως εγω δεν εχω να δωσω πληροφοριες για το τι γινεται τωρα γιατι οταν τελειωσα το 2004 δεν ξανασχοληθηκα καθολου με το αντικειμενο.Οποτε οτι και να σας πω θα ειναι πληροφοριες 10ετιας.Καλα αφου φιλαρακια ειστε τωρα το ειδες? :2funny:Τα εγραψα ολα τα σχετικα μαζι του :2funny:
Περασα 4 ημερες σε χιονοδρομικο κεντρο και δεν εμπαινα στο σαιτ ,παντως λυπηθηκα που αποχωρησε.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Περασα 4 ημερες σε χιονοδρομικο κεντρο και δεν εμπαινα στο σαιτ ,παντως λυπηθηκα που αποχωρησε.
Αυτος δεν εκανε και πολυ κακο.Ηταν οπως ηταν  :2funny: αλλα θα μπορουσε να ειναι ενα παραδηγμα προς αποφυγην για τους νεους οποτε θα βοηθουσε εμεσα.Τωρα σχετικα με το οτι εφυγε το ειπε κιολας οτι δεν ειχε και τιποτα αλλο να γραψει.Αυτος ο βλακας ο κλωνος (υπαρχει μια πιθανοτητα να ειναι ο ψυχασθενης ο Davarits-Yantis χωρις να ειμαι και σιγουρος.Υποθεσεις κανω)που εχει μπει τωρα το εχει κανει  :shit: το σα'ι'τ,που εχει πολυ χαμηλοτερο επιπεδο απο το φιλο σου και δεν λεει και τιποτα :jerking:εβαλε και φωτο απο το ιντερνετ τωρα  :2funny:.Ελπιζω να τον μπαναρουνε για να φυγει να τελειωνουμε.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Το πιστευεις οτι εδω εχουμε +4 +6 και ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΙΟΝΙ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΔΕΙΓΜΑ μονο βρεχει που και που!Ο καιρος εχει τρελλαθει εντελως! :rockon:Και μεχρι της τρεις Ιανουαριου ειπανε οτι δεν θα εχει χιονι!

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.255
Πόντοι
506
Το πιστευεις οτι εδω εχουμε +4 +6 και ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΙΟΝΙ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΔΕΙΓΜΑ μονο βρεχει που και που!Ο καιρος εχει τρελλαθει εντελως! :rockon:Και μεχρι της τρεις Ιανουαριου ειπανε οτι δεν θα εχει χιονι!
Το ξερω,  :grin: η παρεα μου στο χιονοδρομικο ηταν μοσχοβιτες και μοσχοβιτισες που ηρθαν να περασουν τα χριστουγεννα  Ελλαδα

Συνημμένα

• IMG_4532.JPG
    IMG_4532.JPG
    116,3 KB · Εμφανίσεις: 37

666toefl

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2013
Like
0
Πόντοι
1
Αυτος ο βλακας ο κλωνος (υπαρχει μια πιθανοτητα να ειναι ο ψυχασθενης ο Davarits-Yantis χωρις να ειμαι και σιγουρος.Υποθεσεις κανω)που εχει μπει τωρα το εχει κανει  :shit: το σα'ι'τ,που εχει πολυ χαμηλοτερο επιπεδο απο το φιλο σου και δεν λεει και τιποτα :jerking:εβαλε και φωτο απο το ιντερνετ τωρα  :2funny:.Ελπιζω να τον μπαναρουνε για να φυγει να τελειωνουμε.
δεν εχεις καθολου κομπλεξ λεμε.....οι λογοι θα τους επαναλαβω?ασκοπο.. ΤΑ ΓΡΑΦΩ ΠΙΟ ΠΑΝΩ...
παρε κι αλλη μια απο "ιντερνετ"..τι να κανω,εγω κατσικια δεν εχω,,,ουτε διπλωνατα πανεπιστημιου σαν τα δικα σου
μαζεψου στο θρεντακι σου γιατι εισαι πολυ μικρος,οχι μονο στο ματι,,σε ολα,,,
μπαναρισμα θες εσυ και τα κατσικια σου
διψχνεις κι οσους κατι εχουν να πουν και να δειξουν οππως ο σχινοχαρας,,ασε που και τον "νυκτερος" παλιοτερα τον ειχες βγαλει πουστρα,,τωρα γιατι σε παει πασο,δικο του θεμα..
αλλα αυτα τα κανεις γιατι απλα, ο καθεις τα δικα του ενδομυχα θελω,
τα βγαζει σε αλλων τα προσωπα.....

Συνημμένα

• dETs5nJ5KIo.jpg
    dETs5nJ5KIo.jpg
    90,7 KB · Εμφανίσεις: 23

GSAKKI

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2010
Κριτικές
1
Like
210
Πόντοι
36
Μακαρι γιατί θα έρθω στο  Zhulyany  μέσα Ιανουαρίου μην έχουμε τίποτα ακυρώσεις κ.τ.λ.

666toefl

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2013
Like
0
Πόντοι
1
Μακαρι γιατί θα έρθω στο  Zhulyany  μέσα Ιανουαρίου μην έχουμε τίποτα ακυρώσεις κ.τ.λ.
φιλε ,μην ξεχασεις να βρεις τον δημητρ29,να βγειτε να καμακωσει και για σενα....(ΖΩΟ-φιλικα παντα)
παντως για κατουρημα και χεσ,,μο ξερει τα παντα,απ ακρη σ ακρη ,κι οχι μονο ρωσσια..
χαρτι υγειας παρε μαζι σου ναχεις,,,

666toefl

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2013
Like
0
Πόντοι
1
κι αλλο "ιντερνετ" δημητρ29... :2funny:

Συνημμένα

• dNwZ1UHB3lo.jpg
    dNwZ1UHB3lo.jpg
    64,9 KB · Εμφανίσεις: 18

666toefl

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2013
Like
0
Πόντοι
1
ρουφα και το αυγο σου τωρα,,με τις "φωτο απο το ιντερνετ",,,
υγ.καμμια κατσικα σου περισευει?

Συνημμένα

• _XIhykoEotc.jpg
    _XIhykoEotc.jpg
    109,8 KB · Εμφανίσεις: 26

666toefl

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2013
Like
0
Πόντοι
1
προτεινω για να ανακτησει αυτο το θρεντ καποια αξια,σε ατομα,που οντως εχουν σχεση αμεσα η εμμεσα με την χωρα,οχι μια φορα στα δεκα χρονια σαν τον δηκ29,και βασικα να εχουν σχεση με γκομενες,κι οχι με αμπελοφιλοσοφια,να μοιραζομαστε απο τωρα και στο εξης,φωτογραφιες εντυπωσεις κ πληροφοριες,για ουκρανια κ τις γκομενες της,εντος κι εκτος ελλαδας
εχω κι εγψ κατι λιγα να συνεισφερω,αλλα βασικα αναφερομαι σε ατομα με μεγαλυτερο αρχειο κι εμπειριες,,πχ νυκτερος,σχινοχαρας λευτερης κλπ
τα λοιπα ποστ να σβηνονται,κι ειδικα αυτα που τσακωνετε αυτος ο αστοιχειωτος βλακας,ο δημ29 με αλλους,καθως κι οσες βλακειες λεει ασχετες με το θεμα μας,για να βριζει αλλους ανυσποστατα παντα..
αλλιως θα καταντησει αυτο το θρεντ σκουπιδοτοπος κοπρολαγνειας κ ζωοφιλιας οπως το ρωσσικο που βρωμιζει ο δημ29,και για αυτο δεν γραφει ουτε το διαβαζει κανεις..
σχινοχαρα εισαι απωλεια γραφε και γραψτονε,ειναι τελειως οφφ το ατομο αυτο...
φιλικα προς ολους

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.255
Πόντοι
506
Σβηστηκαν τα προηγουμενα ποστ ουτε την τιμη μας μπορουμε να υπερασπιστουμε .  :2funny: Αν τα βαζετε με των Δημητρακη υπαρχει λογοκρισια και απαγορευσεις   :2funny:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
ρε toefl αγορι μου ενταξει μαλακια που βριζει ο δημητρακης μουταριστηκε οκ. Εσυ τωρα το πες μια το πες δυο. Εχει τωρα καμια δεκαρια ποστ και ολο στο δημητρακη αναφερεσαι. Μετα παλι θα γραφει και αυτος και θα πηγαινει ετσι.
Το πες μια οκ. Δε χρειαζονται περισσοτερες.

και εσυ δημητρη 29 σταματα να αναφερεσαι σα κατινα σε αλλους. Τι εκανε ο ενας και ο αλλος. Γραψε αν εχεις πληροφοριες και τα υπολοιπα να κανετε τους κριτες και να λετε ποιος και τι για το θρεντ αφηστε τα. Οταν ειδικα εσεις το γαματε το θρεντ

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
ε ειναι ο προστατεβμενος του διαχιριστη...τι πιο καινουργιο;;;;;

εχεις να γραψωεις καμια πληροφορια  η θα αρχισεις παλι τις παπαριες? Ελα κοφτο εδω τελειωσε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom