Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
Τι γίνεται με τις ξέμουνες τις pussy Riot?Τις έβγαλε ο Βλάντιμιρ έξω με χάρη και βγήκαν και το παίζαν ακόμα επαναστάτριες;Θα νικήσουν και άλλα τέτοια!; :headbang: :headbang: :headbang:
Πως πέρασαν στις φυλακές;Κάτι άκουσα για Συβηρία και καταναγκαστικά έργα;
Εισαι τοσο μπετοναρμε που δεν βλεπεις οτι τον μιουταρανε  :2funny: :2funny: :2funny:
Αλλα νταξει ο ομοιος με τον ομοιο. :grin:

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Εισαι τοσο μπετοναρμε που δεν βλεπεις οτι τον μιουταρανε  :2funny: :2funny: :2funny:
Αλλα νταξει ο ομοιος με τον ομοιο. :grin:
Σιγα μην συγΚΛΟΝΙΖΕΣΕ...

Ένας έγραφε από Ρωσία τον διώξατε κι αυτόν....

Εσένα και τους ομοίους σου τι να σας κάνουμε....
Ο άλλος (ή ίδιος)έγραφε το πρωί για τη Βραζιλία απο τις Τσόντες... :headbang: :headbang: :headbang:

666toefl

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2013
Like
0
Πόντοι
1
ρε  συ ..μηπως εισαι κι εσυ γιδο-βοσκος τελικα?
τοσο παθος με τον ζηκο,δεν εξηγειται αλλιως....

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
ρε  συ ..μηπως εισαι κι εσυ γιδο-βοσκος τελικα?
τοσο παθος με τον ζηκο,δεν εξηγειται αλλιως....
Δες τα πόστ σου ένα ένα και βρές το Πάθος ποιού και με τι....
Έκτος αν σε ΚΕΡΑΤΩΝΕ η κατσίκα

Ενεργητικώς....

bdsm1988

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Σεπ 2013
Κριτικές
29
Like
1.689
Πόντοι
2.416
Ενεργητικώς....
βρε εκπληκτικα χαζε ανθρωπε
σημαινει κατι αν καποιος μενει σε μια χωρα;;
αφου ειδικα ο αγελαδιτσας της ΦΑΓΕ το μονο σωστο που λεει ειναι για πουτανες
γιατι απο καμακι τα @@ του καραμπελα

6Qx7ZIAhhdc.jpg

δες και τα φιλακια απο το κατσικακι
εδω μιλαμα για εναν εροτα ΜΕΓΓΓΓΓΑΑΑΑΑΛΟΟΟΟ

V0s2y-YqPpw.jpg

warnmute.gif
 [/color[/URL]]
warnmute.gif
 [/color[/URL]]

bdsm1988

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Σεπ 2013
Κριτικές
29
Like
1.689
Πόντοι
2.416
τορα τελεφτεος και ο τρακτερατζης δεν γραφι ουτε ο χοντροσιχαμας
κανενας
αι σιχτιρι χαϊβανοπουστες

ΑΣΡΚΑΝΣ ρουλς ρεεεε

bdsm1988

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Σεπ 2013
Κριτικές
29
Like
1.689
Πόντοι
2.416
εδω ο ανθρωπας με το μεγαλο του επιπεδο
x_1302babe.jpg

ο προφεσορας

διο οι προφεσορες
ο πουστροκατουρομεταναστης
και ο ΤΡΑΚΤΕΡΑΤΖΗΣ 

ΕΧΕΙ ΘΕΜΑΤΑΚΙ ΜΕ ΤΑ ΖΩΑ

x_c3fd25b5.jpg

ΡΕ ΛΕΥΤΕΡΙΕ
ΕΙΣΑΙ ΙΔΙΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ;;;
ΕΤΣΙ ΛΕΕΙ
ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΜΑΖΙ ΤΟΥ  :2funny:
τωτα αυτον ειναι παρασιμο για εσαινα?
warnwarn.gif
 [/color[/URL]]

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366

Ενεργητικώς....
Ελα πες την αληθεια,εχεις φυστικωθει με τον γαριδακη ετσι;δεν εξηγειται αλλιως. :rockon:

Επισκέπτης
πολλα mute πεσαν τελευταια
ας ελπισουμε οτι οι διαχειριστες να ειναι επιτελους ετσι αυστηροι με το παραμικρο  :thumbsup:
γιατι εχει γινει χαβουζα το νημα
ολοι εναντιων ολων

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Ελα πες την αληθεια,εχεις φυστικωθει με τον γαριδακη ετσι;δεν εξηγειται αλλιως. :rockon:
Είσαι ο πιο αρνητικός, ξεκάρφωτος και παράληλλα άσχετος παντογνώστης και κουτσομπόλης επιπέδου ....δαπέδου

Απο τα γραφόμενά σου εδώ και ένα χρόνο στο θρέντ ο μόνος ρόλος που σου αναλογεί είναι ---->

"η κατσίκα του παραμυθιού"

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
Είσαι ο πιο αρνητικός, ξεκάρφωτος και παράληλλα άσχετος παντογνώστης και κουτσομπόλης επιπέδου ....δαπέδου

Απο τα γραφόμενά σου εδώ και ένα χρόνο στο θρέντ ο μόνος ρόλος που σου αναλογεί είναι ---->

Ρε δικε μου δεν το παιζω παντογνωστης να σταματατησετε εσυ και ο δημητρης θελω που ειστε ασχετοι επι του θεματος και να γραφει ο σχινοχαρας ο νυκτερος που αποδεδειγμενα ξερουν απο ουκρανες.Ο δημητρακης εχεις δικο του θεμα μπορειτε να πατε εκει και να μην σας ενοχλει κανεις.Εσυ τι να πεις μονος σου ελεγες οτι στο νησι σου γαμανε κατι πακιστανοινδοι και αλγερινοι και εσυ τους κοιτας σαν χανος.Πηγαιντε σε αλλο θρεντ να μας λετε για τα αξιοθεατα και μην το χαλατε εδω,σας βαρεθηκαμε.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Ρε δικε μου δεν το παιζω παντογνωστης να σταματατησετε εσυ και ο δημητρης θελω που ειστε ασχετοι επι του θεματος και να γραφει ο σχινοχαρας ο νυκτερος που αποδεδειγμενα ξερουν απο ουκρανες.Ο δημητρακης εχεις δικο του θεμα μπορειτε να πατε εκει και να μην σας ενοχλει κανεις.Εσυ τι να πεις μονος σου ελεγες οτι στο νησι σου γαμανε κατι πακιστανοινδοι και αλγερινοι και εσυ τους κοιτας σαν χανος.Πηγαιντε σε αλλο θρεντ να μας λετε για τα αξιοθεατα και μην το χαλατε εδω,σας βαρεθηκαμε.
Ανθρωπε δεν πας καλά....Ποιός είσαι εσύ που θα ορίσεις ποιοί θα γράφουν? Και στη τελική ακόμα και αυτούς που λές οτι ξέρουν και δεν διαφωνώ σε αυτό, είπαν ποτέ να φύγει κάποιος και να γράφει αλλού?
Πέρα  απο αυτό,απο εκατοντάδες ποστ μου σου έμεινε μια πρόταση που την αναπαράγεις συνεχώς και δημιουργείς και εντυπώσεις? Τι μιζέρια είναι αυτή...?

Επισκέπτης
εδω μαστερ εισαι λιγουλακι αδικος
ο ρολογας μας περυσι πηγε κιεβο
κυνηγαει και στο νησι του σοβιετικες
απλα μερικες φορες δεν ξερω γιατι παρασυρετε και κραζει ολον τον κοσμο ετσι απλα
εμενα με εχει κραξει 500 φορες
την πρωτη γιατι δεν εβρισκε το κοφι χαουζ και τελευταια μου την ειπε οτι δεν εχω παει Μοσχα
αλλα οκ....μικρος ειναι θα μαθει...και θελει να μαθει
απλα ειναι δυσπιστος ως προς ολους και ευκολοπιστος ως προς αλλους
οποτε και συμπαρασυρετε και τον περνει κι αυτον η μπαλα
πιστευω οτι δεν ειναι κακο παιδι

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
Ανθρωπε δεν πας καλά....Ποιός είσαι εσύ που θα ορίσεις ποιοί θα γράφουν? Και στη τελική ακόμα και αυτούς που λές οτι ξέρουν και δεν διαφωνώ σε αυτό, είπαν ποτέ να φύγει κάποιος και να γράφει αλλού?
Πέρα  απο αυτό,απο εκατοντάδες ποστ μου σου έμεινε μια πρόταση που την αναπαράγεις συνεχώς και δημιουργείς και εντυπώσεις? Τι μιζέρια είναι αυτή...?

Nα μην βριζετε τοτε και να μην ζηλευετε τους αλλους.Πιο πολυ ο γαριδακης,εσυ οχι και τοσο,απλα αντι να τον κατακρινεις τον σιγονταρεις να βριζει τους χρηστες και να λεει διαφορες παπαριες.

Επισκέπτης

μην εισαι υπερασπιστης κανενος πλην του εαυτου σου, και μην εισαι κατηγορος κανενος
σαν τελευταια συμβουλη στο δινω δημοσια στα εχω πει και σε πμ

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
εδω μαστερ εισαι λιγουλακι αδικος
ο ρολογας μας περυσι πηγε κιεβο
κυνηγαει και στο νησι του σοβιετικες
απλα μερικες φορες δεν ξερω γιατι παρασυρετε και κραζει ολον τον κοσμο ετσι απλα
εμενα με εχει κραξει 500 φορες
την πρωτη γιατι δεν εβρισκε το κοφι χαουζ και τελευταια μου την ειπε οτι δεν εχω παει Μοσχα
αλλα οκ....μικρος ειναι θα μαθει...και θελει να μαθει
απλα ειναι δυσπιστος ως προς ολους και ευκολοπιστος ως προς αλλους
οποτε και συμπαρασυρετε και τον περνει κι αυτον η μπαλα
πιστευω οτι δεν ειναι κακο παιδι
Και εγω πιστευω οτι κατα βαθος ειναι καλο παιδι απλα δεν μπορω να καταλαβω γιατι σας ζηλευει και υπερασπιζεται το αλλο το καμμενο.

Επισκέπτης
Και εγω πιστευω οτι κατα βαθος ειναι καλο παιδι απλα δεν μπορω να καταλαβω γιατι σας ζηλευει και υπερασπιζεται το αλλο το καμμενο.
αυτο το εχει δικαιολογησει, οτι κατι μπορει να μαθει απο καποιον που ειναι μονιμα εκει......
διαφωνω με την λογικη του....αλλα αφου ετσι πιστευει ετσι κι ας το κανει
ειναι επισεις κι ο μονος που δηλωσε τις αποτυχιες του σε καμακι κατα καιρους
ολοι μας εδω δηλωνουμε μονο τις επιτυχιες μας,

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
και τελευταια μου την ειπε οτι δεν εχω παει Μοσχα
Δεν νομίζω και βαριέμαι να ψάξω...

Αυτό που σίγουρα έκανα ---> αμφισβήτησα το κατα πόσο η παλιά γνωστή σου εκεί ήταν γνήσια Μοσχοβίτησα...

Διότι όπως έχω ξαναπεί οι Μοσχοβίτησες πέρνουν τεράστιους μισθούς και δεν δελεαζονται απο μικροδώρα...

Επισκέπτης
Δεν νομίζω και βαριέμαι να ψάξω...

Αυτό που σίγουρα έκανα ---> αμφισβήτησα το κατα πόσο η παλιά γνωστή σου εκεί ήταν γνήσια Μοσχοβίτησα...

Διότι όπως έχω ξαναπεί οι Μοσχοβίτησες πέρνουν τεράστιους μισθούς και δεν δελεαζονται απο μικροδώρα...
το εκανες αλλα δεν εχει σημασια
εχει παψει να με νοιαζει τι πιστευει ο οποιοσδηποτε δεν με ξερει προσωπικα για εμενα
Μοσχοβιτισσες να σου γνωρισω οσες θες...στην κρητη με βερα Μοσχοβιτισσα ημουν...ηθελε και να ερθει στο γαμο μαζι με μια φιλη της
ασχετα αν εγω προτιμισα να ειμαι με καποια αλλη που με καβλωνε πιο πολυ

Dimex Black

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2012
Κριτικές
18
Like
174
Πόντοι
26
το εκανες αλλα δεν εχει σημασια
εχει παψει να με νοιαζει τι πιστευει ο οποιοσδηποτε δεν με ξερει προσωπικα για εμενα
Μοσχοβιτισσες να σου γνωρισω οσες θες...στην κρητη με βερα Μοσχοβιτισσα ημουν...ηθελε και να ερθει στο γαμο μαζι με μια φιλη της
ασχετα αν εγω προτιμισα να ειμαι με καποια αλλη που με καβλωνε πιο πολυ
Σινοχαρα εισαι και ο πρωτος ,πες και τα κολπα σου στον Δημητρακη γιατι σε ρωτουσε μερικα ποστ πισω για το πως βγαζεις γκομενες μπας και γαμησει και αυτος καμια  :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom