Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
δημητρακη δεν ξερω της διαφωνιες σου με σχινοχαρα κλπ
αλλα το οτι λες οτι το σαιτ οσο παει και χειροτερευει απο μελη ειναι γεγονος..

Πεστα παντως γιατι μου την λενε εμενα μετα οτι δεν εχω λεφτα κλπ κλπ  :2funny:
O Shinoharas σε σχεση μ'αυτους ειναι κλασεις ανωτερος!Μπορει εμφανησιακα να ειναι οπως ειναι μπορει να ειναι αποφοιτος γυμνασιου μπορει.....μπορει....ΑΛΛΆ Ο Shinoharas εχει και 2000 να παει Ουκρανια.Αυτοι εδω τι σχεση εχουν με το αντικειμενο.Εγω αυτη τη στιγμη δεν ξερω κανεναν που να πηγαινει καπου!Δε μιλαω για τους καταφαντασια ταξηδιωτες.Μ'αρεσει που εδω γραφουν ολοι οτι πηγανε  :knockinb: οι γκομενες τους ειχανε σα θεους κλπ.  :2funny:Πολυ κομπλεξικοι :jerking:,ΟΤΑΝ ΛΕΣ ΨΕΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑ ΝΑ ΚΟΡΟ'Ι'ΔΕΥΕΙΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ.θυμισου που λεγανε τα ιδια για τη Μολδαβια.Οταν πηγα εκει το αποτελεσμα ηταν εντελως διαφορετικο! :2funny:Ειδα φουκαραδες υπαναπτικτους Πιρφορους να παιζουν ταβλι και χαρτια απο το πρω'ι' μεχρι το βραδυ  :2funny: Αφου τους επαιρνα στην πλακα τους ελεγα ολο εδω ειστε πότε προλαβενετε και  :knockinb:? :2funny:
        Για να συγκρινεις δες εδω     με τα περισσοτερα παιδια απο αυτο το σα'ι'τ εχω συναντιθει ειναι και γαμω τα παιδια το κακο ειναι οτι πινουνε παρα πολυ!Ενω εγω δεν πινω οποτε δεν εχουμε κοινα ενδιαφεροντα εκτος απο το  :knockinb:.Π.Χ. Γραφει οτι πηγε στο Πουσάν και εκει οι γκομενες ηταν πολυ ρατσιστριες και μισουσαν τους λευκους!Τα χλωμα προσωπα οπως αυτοαποκαλουντε  :2funny: τελικα πηγε στα μπουρδελακια.Καθονταν στο σαλονι και βγαινανε μονο οι πιο χάλια γκομενες και οχι Κορεατισες στην Εθνικοτητα αλλα απο Μαλαισια,Ινδονησια κλπ ακομα κ'αυτες δεν τους πολυ γουσταρανε τους κοιταγανε με καποια περιφρονιση.Αλλα ακομα κ'αυτες οταν μπηκαν μεσα κατι Κορεατες τους παρατησανε και πηγανε κατευθειαν να μιλησουν στους Κορεατες.
     Δες το αντιστοιχο Thread του Μπουρδελα  για την Κορεα:2funny:  Ολοι ξεσκηστικανε στο γαμησι  :2funny: :jerking:.Ετσι λεγανε και για τη Μολδαβια οτι  :knockinb: οτι λες οτι εισαι Ελληνας και βγαζεις ολες της γκομενες :jerking:Οταν το amurspb για Κισινιωφ ελεγε οτι ειναι χάλια!και ολες οι γκομενες ειναι μετριες,χαζες και κακες και οτι οι ντοπιοι ειναι πολυ υπαναπτικτοι.Με λιγα λογια οτι εγραψα κ'εγω οταν πηγα.Αρα Το Μπουρδελα ειναι αναξιοπιστο δεν δινει αληθινες πληροφοριες σχετικα με τα ταξηδια στο εξωτερικο.
     Υποψιαζομαι οτι ο Σεξ Κομαντο  :jerking: και ο ψευτης που λεει οτι πηγε Λευκορωσια μπορει να ειναι το ιδιο ατομο :think:μοιαζει αρκετα ο τροπος γραφης του :think:Καλο ειναι οι Μοντερατορ να σβισουνε τους κλωνους και να καθαρισουνε τα Thread απ'ολους αυτους.

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
ρε καταραμενε αφου ουτε απεξω δεν εχεις περασει απο το why sleep τι κοροιδευεις τον κοσμακη; ;)
εγω ενας σογαμπρος κλαρινογαμπρος να μην εχω περασει απο εκει?

τσ τσ τσ...

τι κακος  :grin:  :2on1:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
O Shinoharas σε σχεση μ'αυτους ειναι κλασεις ανωτερος!Μπορει εμφανησιακα να ειναι οπως ειναι μπορει να ειναι αποφοιτος γυμνασιου μπορει.....μπορει....ΑΛΛΆ Ο Shinoharas εχει και 2000 να παει Ουκρανια
καλα 2000 ευρω εδω τα βγαζουν σε 6 μηνες δουλειας τι ταξιδια να πανε  :2funny:

τουλαχιστον αυτοι που λενε εδω μεσα οτι γαμανε και πανε ταξιδια ειναι τουλαχιστον ποιο ομορφαντρες απο σχινοχαρα η οχι?  :2funny:

bdsm1988

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Σεπ 2013
Κριτικές
29
Like
1.689
Πόντοι
2.416
31eXIZlsJ-L._SL500_.jpg

τρακτερατζη

οπως προείπα
κλεινε 11 φορές το

ο Βλαξ

ίσως μετά συνέλθει ς....

υγ

θα ητο πολυ χαρουμενη
ειναι κ μικρη ακομα.ουτε εξηντα επτα....
κατι ακομα
ξανα δηλ
κλεινε το όνομα σου 25χρονε

bdsm1988

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Σεπ 2013
Κριτικές
29
Like
1.689
Πόντοι
2.416
ρε καταραμενε αφου ουτε απεξω δεν εχεις περασει απο το why sleep τι κοροιδευεις τον κοσμακη; ;)
ζωη εκτος φορουμ εχεις ρε μαλακα με διπλωμα;;;
22.500 μυνηματα σε ενα χρονο
το τρολ σε ολο του το μεγαλειο

:2funny: :2funny:

bdsm1988

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Σεπ 2013
Κριτικές
29
Like
1.689
Πόντοι
2.416
O Shinoharas σε σχεση μ'αυτους ειναι κλασεις ανωτερος!Μπορει εμφανησιακα να ειναι οπως ειναι μπορει να ειναι αποφοιτος γυμνασιου μπορει.....μπορει....ΑΛΛΆ Ο Shinoharas εχει και 2000 να παει Ουκρανια.Αυτοι εδω τι σχεση εχουν με το αντικειμενο.Εγω αυτη τη στιγμη δεν ξερω κανεναν που να πηγαινει καπου!Δε μιλαω για τους καταφαντασια ταξηδιωτες.Μ'αρεσει που εδω γραφουν ολοι οτι πηγανε  :knockinb: οι γκομενες τους ειχανε σα θεους κλπ.  :2funny:Πολυ κομπλεξικοι :jerking:,ΟΤΑΝ ΛΕΣ ΨΕΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑ ΝΑ ΚΟΡΟ'Ι'ΔΕΥΕΙΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ.θυμισου που λεγανε τα ιδια για τη Μολδαβια.Οταν πηγα εκει το αποτελεσμα ηταν εντελως διαφορετικο! :2funny:Ειδα φουκαραδες υπαναπτικτους Πιρφορους να παιζουν ταβλι και χαρτια απο το πρω'ι' μεχρι το βραδυ  :2funny: Αφου τους επαιρνα στην πλακα τους ελεγα ολο εδω ειστε πότε προλαβενετε και  :knockinb:? :2funny:
        Για να συγκρινεις δες εδω     με τα περισσοτερα παιδια απο αυτο το σα'ι'τ εχω συναντιθει ειναι και γαμω τα παιδια το κακο ειναι οτι πινουνε παρα πολυ!Ενω εγω δεν πινω οποτε δεν εχουμε κοινα ενδιαφεροντα εκτος απο το  :knockinb:.Π.Χ. Γραφει οτι πηγε στο Πουσάν και εκει οι γκομενες ηταν πολυ ρατσιστριες και μισουσαν τους λευκους!Τα χλωμα προσωπα οπως αυτοαποκαλουντε  :2funny: τελικα πηγε στα μπουρδελακια.Καθονταν στο σαλονι και βγαινανε μονο οι πιο χάλια γκομενες και οχι Κορεατισες στην Εθνικοτητα αλλα απο Μαλαισια,Ινδονησια κλπ ακομα κ'αυτες δεν τους πολυ γουσταρανε τους κοιταγανε με καποια περιφρονιση.Αλλα ακομα κ'αυτες οταν μπηκαν μεσα κατι Κορεατες τους παρατησανε και πηγανε κατευθειαν να μιλησουν στους Κορεατες.
     Δες το αντιστοιχο Thread του Μπουρδελα  για την Κορεα:2funny:  Ολοι ξεσκηστικανε στο γαμησι  :2funny: :jerking:.Ετσι λεγανε και για τη Μολδαβια οτι  :knockinb: οτι λες οτι εισαι Ελληνας και βγαζεις ολες της γκομενες :jerking:Οταν το amurspb για Κισινιωφ ελεγε οτι ειναι χάλια!και ολες οι γκομενες ειναι μετριες,χαζες και κακες και οτι οι ντοπιοι ειναι πολυ υπαναπτικτοι.Με λιγα λογια οτι εγραψα κ'εγω οταν πηγα.Αρα Το Μπουρδελα ειναι αναξιοπιστο δεν δινει αληθινες πληροφοριες σχετικα με τα ταξηδια στο εξωτερικο.
     Υποψιαζομαι οτι ο Σεξ Κομαντο  :jerking: και ο ψευτης που λεει οτι πηγε Λευκορωσια μπορει να ειναι το ιδιο ατομο :think:μοιαζει αρκετα ο τροπος γραφης του :think:Καλο ειναι οι Μοντερατορ να σβισουνε τους κλωνους και να καθαρισουνε τα Thread απ'ολους αυτους.
τι λες ρε καθηγητη οπανεπιστημιου
σαν αυγανος εισαι
τι κανει η γκομενα σου η κατσικα απο το τιρασπολ?
h5Vec9BBecA.jpg

bdsm1988

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Σεπ 2013
Κριτικές
29
Like
1.689
Πόντοι
2.416
Μ'αρεσει που γραφεις με τους φουκαραδες και τους Κλωνους :2funny:ο Shinoharas τουλαχιστον Τερας ξετερας οτι τελος παντων και να ηταν ειχε 2000 Ευρω να παει Ουκρανια αυτοι εδω αντε να πανε με το ΚΤΕΛ για μπανιο :2funny:Γελαω με τους αθλιους  :2funny:Που γραφουνε απο Ελλαδα για μερη που ουτε στα ονειρα τους δεν θα πανε :2funny:
τερας λες το σιχαμα και γραφει πλεον μονο για τον ολυμπιακο
καραφλη μαϊμου

ΧΟΝΤΡΕ ΓΡΑΦΕ ΚΙ ΕΔΩ
ΜΑΣ ΛΕΙΠΕΙΣ

bdsm1988

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Σεπ 2013
Κριτικές
29
Like
1.689
Πόντοι
2.416
καλα 2000 ευρω εδω τα βγαζουν σε 6 μηνες δουλειας τι ταξιδια να πανε  :2funny:

τουλαχιστον αυτοι που λενε εδω μεσα οτι γαμανε και πανε ταξιδια ειναι τουλαχιστον ποιο ομορφαντρες απο σχινοχαρα η οχι?  :2funny:
σχινοχαρας φιλε
ο χοντρος γαμιας της ουκρανιας
ακομα κι εσυ πιο ομορφος θα εισαι λογικα
ο μητσαουας εχει βγαλει εδω καργα φωτο του  :2funny: :2funny:

d9mas222

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2013
Like
0
Πόντοι
1
Iατρεε,,,,,φσσστ,,μποινγκ,,
ο πορδομεταναστης σε γυρευει,,,,
να διανυκτερευσετε,,τοτε δεν ημορουσε,,
ητο απασχολημενος με το WC  του...
τωρα ομως,,ημπορει,,,
και ακομα κατι,,
Μην ανησυχεις εγώ αγαπω και συμπονώ τους τρελους...

κλπορυραιτ εμου του ιδιου
Ιακωβος αλιευς,,,

bdsm1988

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Σεπ 2013
Κριτικές
29
Like
1.689
Πόντοι
2.416
Iατρεε,,,,,φσσστ,,μποινγκ,,
ο πορδομεταναστης σε γυρευει,,,,
να διανυκτερευσετε,,τοτε δεν ημορουσε,,
ητο απασχολημενος με το WC  του...
τωρα ομως,,ημπορει,,,
και ακομα κατι,,
Μην ανησυχεις εγώ αγαπω και συμπονώ τους τρελους...

κλπορυραιτ εμου του ιδιου
Ιακωβος αλιευς,,,

βρε ουκρανο-αχρηστε
σου σηκωνετε καθολου;;;
επιτιμε διδακτωρ της μεγαλης της μαλακιας σχολης;;;
δεν ντρεπεσε ρε να βριζεις τους κολλητους σου;;;
ιατρον
πορνομεταναστη και λοιπους

γεροντας ανθρωπος εισαι

γεροντομαλακας που λενε  :2funny:

ΑΧ ΒΡΕ ΤΡΑΚΤΕΡΙΤΖΗ
ΒΙΣΤΑ ΤΡΑΚΤΕΡΑΤΖΗ!!!!
ΣΕ ΑΡΕΣΕΙ Η ΦΩΤΟ ΜΟΥ;;;;
ΕΡΩΤΑΣ ΚΑΙ ΤΡΑΚΤΕΡ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ
που ειναι ο μητσαουας να σε υπερασπιστει;;;

ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΙ ΠΙΑ ΟΥΤΕ Ο ΧΟΝΤΡΟΣ
ΟΥΤΕ Ο ΤΗΣ ΝΥΚΤΕΡΟΣ ΤΑ ΚΑΜΩΜΑΤΑ
ΟΥΤΕ Ο ΡΟΥΜΑΝΟΓΑΜΙΑΣ ΙΕΡΑΠΟΣΤΟΛΟΣ
ΟΥΤΕ Ο ΒΡΩΜΙΑΡΗΣ ΑΛΛΑΝ
ΚΑΝΕΝΑΣ
μονο το βλαμενο ο ροδιτης
και ο τρολορεντ

:s&m_2: :s&m_2: :s&m_2:
ετσι μαστιγια γουσταρωωωω

bdsm1988

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Σεπ 2013
Κριτικές
29
Like
1.689
Πόντοι
2.416
γιοσιπος σπικινγκ
καιο το τραγουδι του
αυτος ο μητσαουας και ο χονδρος το τραγουδανε
και το πιστευουν κιολας
φιρμες στα μπουρδελα
λεμεεεεεε
ΧΑΪΒΑΝΙΑ
ΓΑΜΙΑΔΕΣ ΜΟΥ ΕΣΕΙΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ

bdsm1988

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Σεπ 2013
Κριτικές
29
Like
1.689
Πόντοι
2.416
ΠΟΔΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗς----ΙΑΚΩΒΟΣ Ο ΑΛΙΕΥΕΣ ΑΚΑ ΙΩΣΗΦ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΝΤΥΗΜΑΣ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗΝ ΤΟΥ ΓΑΜΙΑ ΤΟΥ ΕΚ ΡΩΣΣΙΑΣ

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ!!!!

d9mas222

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2013
Like
0
Πόντοι
1
μετα απο βαθια σκεψη καταληγω
εκτος απο,,,εεε,,χμμμ,,, πιπα,,ο Ιατρος πρεπει να καπνιζει και κάνα καλον χορτο διότι αλλέως δεν εξηγείται ο οιστρος κι οι μεταλαξεις του απο μερα σε μερα...

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
μετα απο επιφανειακή  σκεψη καταληγω στην εντύπωση πως το κόκκινο background του site σε συνδυασμό  με το λευκό και τις πορνοδιαφημήσεις να τρεμοπαίζουν, δημιουργούν σε κάποιους την αίςθηςη πως εδώ υπάρχει e-λεκτρονικό Χριστουγεννιάτικο πάρτυ...

Dimex Black

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2012
Κριτικές
18
Like
174
Πόντοι
26
Το καλυτερο θρεντ το γαμησατε ολοι οι ασχετομαλακες .  Θα επρεπε εδω να γραφουν μονο αυτοι που ταξιδευουν σ αυτα τα μερη και οχι ο καθε καραγκιοζης

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Το καλυτερο θρεντ το γαμησατε ολοι οι ασχετομαλακες .  Θα επρεπε εδω να γραφουν μονο αυτοι που ταξιδευουν σ αυτα τα μερη και οχι ο καθε καραγκιοζης
Δυστηχως αυτοι που πηγαινουμε σε αυτα τα μερη στο σα'ι'τ  ειμαστε μονο 2 ατομα εγω και ο Shinoharas  :)

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366

Dimex Black

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2012
Κριτικές
18
Like
174
Πόντοι
26
Δυστηχως αυτοι που πηγαινουμε σε αυτα τα μερη στο σα'ι'τ  ειμαστε μονο 2 ατομα εγω και ο Shinoharas  :)
Σωστα εσεις ειστε οι πρωτη γραμμη ενημερωσεις ειναι και αλλοι 10 που εχουν παει και ξερουν πραγματα και καταστασεις .  Να γραφετε ολοι εσεις το καταλαβαινω , οι ασχετοι ποιο λογο υπαρξεις εχουν σ αυτο το θρεντ ;;;;;;;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom