Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

bdsm1988

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Σεπ 2013
Κριτικές
29
Like
1.689
Πόντοι
2.416
μακάριος ο πτωχος τω πνευματι
διπλωματουχε τρακτεριτζη και επιτιμε ουκρανολογε
βαζε και κανα τονο
βλεπω ξερεις και δοτικη
μπραβοτρακτερισιμο
γραψε ρε κλωναριδη με το οριτζιναλ σου ονομα
αφου αποκλανηθεις

γραψε να χαρει κι ο μητσαουας

ΧΟΝΡΕ ΓΡΑΦΕ ΛΕΜΕ
ΜΗΝ ΜΑΣ ΑΓΝΟΕΙΣ

bdsm1988

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Σεπ 2013
Κριτικές
29
Like
1.689
Πόντοι
2.416
Παρά το ακατοίκητον της κεφαλής μου έχω την υποψία πως χάσατε τον έλεγχο της οικίας σας!Νομίζω πως η επιβολή ισχυρής πειθαρχίας είς την οικίαν και καθ' υπόταξη του γυναικείου φύλου είς την ανωτερότητα του ανδρός απέτυχεν παταγωδώς (άντε ίσως μερικώς)
Έξ ου και το ξέσπασμα είς την ...αρένα των τρελών!

Επίσης για τα παλιά μέλη που ξέχασαν τους κωδικούς πρόσβασης των πραγματικών-παλιών τους nick με ένα mail στους συντονιστές πιστεύω πως λύνεται το ζήτημα και θα μπορείτε να εισέλθετε κανονικά....
παροτι ο χαζος της παρεας τον εσκισες τον τρακτεριτζη

αμα θες...μπορεις και να του γαμησεις την ψιλι ξανθια γινεκα του οπως δηλωνει αλλου κι αλλου

bdsm1988

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Σεπ 2013
Κριτικές
29
Like
1.689
Πόντοι
2.416
ΟΥΚΡΑΝΟΛΟΓΟΤΡΑΚΤΕΡΑΤΖΗ
μαζι σου ειμαι
να κραξουμε μπενιτους νυχτερους και λοιπους βλακεντιους
κι εσυ τσαντιστηκες
κριμε με φενετε γερασες
το χαπι που δαιφιμιζι ο Αλφας το ιδες;;;
παρτο να σε σηκωθει

bdsm1988

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Σεπ 2013
Κριτικές
29
Like
1.689
Πόντοι
2.416
γαμοτο στεναχορηθηκε ο χοντρος και ο ουκρανολογος
δεν εχο πλεον λογο ιπαρξης
θα δωσο στον χοντρο τιροπιτα και γλικο  και στον ουκρανολαγνο την καρινα

d9mas222

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2013
Like
0
Πόντοι
1
οπως προείπα
κλεινε 11 φορές το

ο Βλαξ

ίσως μετά συνέλθει ς....

υγ

θα ητο πολυ χαρουμενη
ειναι κ μικρη ακομα.ουτε εξηντα επτα....
κατι ακομα
ξανα δηλ
κλεινε το όνομα σου 25χρονε

bdsm1988

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Σεπ 2013
Κριτικές
29
Like
1.689
Πόντοι
2.416
Και τι εισαι ρε μαλακα εσυ που ασχολεισαι με τα κιλα των αλλων;γαριδακης νο2; :2funny: :2funny: :2funny:
εμενα τυπε με ενδιαφερει η υγεια του χοντοσιχαματος
πως θα γελαμε μετα αμα παθει κατι;;

bdsm1988

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Σεπ 2013
Κριτικές
29
Like
1.689
Πόντοι
2.416
οπως προείπα
κλεινε 11 φορές το

ο Βλαξ

ίσως μετά συνέλθει ς....

υγ

θα ητο πολυ χαρουμενη
ειναι κ μικρη ακομα.ουτε εξηντα επτα....
κατι ακομα
ξανα δηλ
κλεινε το όνομα σου 25χρονε
ο βλαξ ιωσηφ
του βλακος ιωσηφ
τω βλακα ιωσηφ
τον βλακαν ιωσηφ
ο βλακα ιωσηφ

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
οχι ακατοικιτε (κατα ιοσηφ) απλα παρακολουθω διοτι ειμαι ουκανογεννημενος
αντε σας εδωσα κλου
Ok το βρήκαμε!!!!

YANTIS (mania)

Έχει σίγουρα τρία χρόνια να γράψει αλλά "παρακολουθεί"....

d9mas222

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2013
Like
0
Πόντοι
1
μα πηγε και Βιλγαρια και χαλασε  ολα τα χρηματα του να τρωγει Πιτσες,,,(ψηφιζει και μανηκακλα σαν Δημαρχιδη ,ενιοτε...απο τον πορδομεταναστη τα μαθαινω κι εγω,εχει ολους τους φακελους,,)

ενω

ρε πουλάκι μου,Ιατρε

εαν σε γνωριζα τοτε θα σου ελεγα
στην ουκρανία τα πανεπιστήμια χωρίζονται σε εκέινα που δίνεις  10 κιλα τυρί φέτα,ως κι εσυ εκανες στην Βιλγαρια
αλλα και περνάς το μάθημα ετσι. Εξαρτάται από το πανεπιστήμιο.
Προσοχή στις Ιατρικές σχολές, άν ποτέ βρεθείτε στο εξωτερικό και αρρωστήσετε και ο γιατρόςσας έχει πάρει πτυχίο στην Ουκρανία Βιλγαρια Ρουμανια,Θεος σχωρστον τον Τσαουσεσκου μερα πουναι σημερον..
λοιπον, καλύτερα να βάλετε γιατροσόφια να βάλετε αβδέλες, κλπ. και μακρια απο τετοιους Ιατρους..
εκει ΟΛΟΙ πληρώνουν. ! Κάτι άλλοι Γιαντηδες που τελείωσαν πουτσο-Ιατρική ακαδημία ΚΑΙ  τώρα είναι στο ΕΣΥ καθημερινως, ξαποστέλνουν κάμποσο κοσμακη.
ΔΟΞΑ στον ΑΕΙΜΝΗΣΤΟ Ανδρεα....

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
μα πηγε και Βιλγαρια και χαλασε  ολα τα χρηματα του να τρωγει Πιτσες,,,(ψηφιζει και μανηκακλα σαν Δημαρχιδη ,ενιοτε...απο τον πορδομεταναστη τα μαθαινω κι εγω,εχει ολους τους φακελους,,)

ενω

ρε πουλάκι μου,Ιατρε

εαν σε γνωριζα τοτε θα σου ελεγα
στην ουκρανία τα πανεπιστήμια χωρίζονται σε εκέινα που δίνεις  10 κιλα τυρί φέτα,ως κι εσυ εκανες στην Βιλγαρια
αλλα και περνάς το μάθημα ετσι. Εξαρτάται από το πανεπιστήμιο. Προσοχή στις Ιατρικές σχολές, άν ποτέ βρεθείτε στο εξωτερικό και αρρωστήσετε και ο γιατρόςσας έχει πάρει πτυχίο στην Ουκρανία Βιλγαρια Ρουμανια,Θεος σχωρστον τον Τσαουσεσκου μερα πουναι σημερον..
λοιπον, καλύτερα να βάλετε γιατροσόφια να βάλετε αβδέλες, κλπ. και μακρια απο τετοιους Ιατρους..
εκει ΟΛΟΙ πληρώνουν. ! Κάτι άλλοι Γιαντηδες που τελείωσαν πουτσο-Ιατρική ακαδημία ΚΑΙ  τώρα είναι στο ΕΣΥ και ξαποστέλονουν κάμποσο κόσμο.ΔΟΞΑ στον ΑΕΙΜΝΗΣΤΟ Αντρεα....
Μέχρι πρότινος γνώριζα και δήμαρχο μεγάλου δήμου αναλόγων προσόντων και επιστημονικής κατάρτισης, αλλά ψιλά γράμματα στα νέα ήθη και έθιμα...
Η ίασις επέρχεται μέσω της αφιόνισης....

d9mas222

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2013
Like
0
Πόντοι
1
αφιονισης,,ιασις,,,,που τα διαβαζεις ρε παιδι μου αυ
τα,,,ευγε..
η ΕΒΓΑ,,
παγωτα..

sex-commando

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2008
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
1
Δεν ξέρω αν ο dimas είναι ο Ιωσήφ, αλλά από τότε που σταμάτησε να γράφει ως Ιωσήφ, το θρεντ έχασε την αξία του. Ο καθένας γράφει ότι αρχιδιά του έρθει στο κεφάλι.

Ο Ιωσήφ ως "Ιωσήφ" πρέπει να αρχίσει να ξαναγράφει. Ώρες-ώρες αναπολώ και τον Kman, ήταν χρήσιμος μέσα στην γραφικότητα του.

sex-commando

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2008
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
1
Εγω φωτο απο γκομενες εχω βαλει και εξω και σπιτι μου.Δεν μου πολυαρεσει να φωτογραφιζομαι γιατι δυστηχως δεν εχω φωτογενεια.Ρωσσια γιατι δεν πας γιατι σε φτυσανε?Σε κοιταγανε με λυπηση :2funny:σα να εισουν Ουζμπεκος? :2funny:.Δεν μπορω να σε φανταστω Ρωσσια με φορμα γυμναστικης  :2funny: και της γκομενες να σε κοιτανε σα να σε λυπουντε  :2funny:Ποια Τενεριφη ρε φουκαρα :2funny: που ισα ισα σου φτανουν για να φας αυτα που βγαζεις :2funny: για τη Μιχαηλ Βόδα καλος εισαι :2funny:Τελικα οσο πιο πολυ γραφεις ρεζιλευεσαι ακομα περισσοτερο σε κωβω για πολυ υπαναπτικτο.Σαββατο δεν θα πας πουθενα?Ιντρεντ θα τη βγαλεις? :2funny:Αν και πας να σωσεις το Σινοχαρα γ'αυτο γραφεις καταβατα για να μην δουνε ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ!
    ΄

Εδω ειναι ολα με καθε λεπτομερια  :2funny:
Επίσης να μην μας ξαναβάλεις σε φωτό την πούτσα σου γιατί ούτε αυτή έχει φωτογένεια.  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

sex-commando

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2008
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
1
Αυτός μένει μόνιμα Ρωσία και όλο και κάτι έχει να πει!Όλοι έχουν κάτι να πουν πλην αυτών που κρίνουν χωρίς κάν να έχουν πάει η έστω γνωρίσει Ουκρανίδα!
Και υπάρχουν πολλοί ...
Πέρα όμως απο αυτούς,τώρα τελευταία και αυτοί που ξέρουν αναλώνονται σε χαζοανούσιες αντιδικίες ύστερα απο συνεχείς προκλήσεις!
Πάντος όποιος θέλει κάποια πληροφορία την βρίσκει με τον ένα ή τον άλλο τρόπο...
Πλάκα-πλάκα ο δημητράκης γράφει ωραία και σωστά πράγματα, για σοβιετικά αυτοκίνητα για κάτι οικονομικά και λοιπά. Στα υπόλοιπα μυρωδιάς σκέτος. Εν γένει, όπως γράφει και άλλος πολύ σωστά, έχει κάνει κάνει σκατά το θρεντ.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Πλάκα-πλάκα ο δημητράκης γράφει ωραία και σωστά πράγματα, για σοβιετικά αυτοκίνητα για κάτι οικονομικά και λοιπά. Στα υπόλοιπα μυρωδιάς σκέτος. Εν γένει, όπως γράφει και άλλος πολύ σωστά, έχει κάνει κάνει σκατά το θρεντ.
Γιατί και ο Ντάβαριτς δεν γράφει ωραία και σωστά πράγματα???  :think:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom