Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
Ακόμα κι εκεί κινδυνεύει το κοτοπουλάκι! :2funny:

Παλιά υπήρχα πολωνικά κλαμπ εκεί και έβλεπες απίστευτα μουνιά. Τώρα δεν ξέρω που πηγαίνουν για διασκεδαση Μόνο η εκκλησία και τα μπακάλικα έμειναν.
Ηταν ενα πολυ καλο κλαμπακι απεναντι απο το πολωνικο βιβλιοπωλειο.Μαζευε πολλα γκομενακια,
τωρα δεν ξερω τι παιζει,εχω να παω 2-3 χρονια.Μην μου την θυμιζεις την εκκλησια,με αναγκαζαν να πηγαινω
εκει καθε κυριακη.

666toefl

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2013
Like
0
Πόντοι
1
mitso29 δεν ξερω αν και ποσο ειναι μαλ..ας ο σχινοχαρας,η χαλιας...
πιο κομπλεξικο και ηλιθιο ατομο ομως εδω μεσα απο σενανε,δεν υπαρχει
το πιο ωραιο ειναι που κρινεις και εμφανισιακα τους αλλους,ενω δεν κοιταγεσαι,γιατι περα απο ατσουμπαλος κοντοπιθαρος τριχωτος πιθηκανθρωπος, εισαι και βλακοφατσα...εχεις βλεμμα και πνευμα χαζης αγελαδας...

υγ.αν το ποστ σβηστει σημαινει οτι εισαι και κρυφα,μοντ,γιατι εχει προσβλητικους αλλα αληθινους ισχυρισμους για το μαυρο χαλι που εχεις,αλλα το ιδιο κανεις κι εσυ σε ολα τα αχρηστα ποστ σου,για τους αλλους,και κανεις δεν σβηνει τιποτε..

οποτε συναγωνιστες,γραφτε στα τετοια σας το θρεντ,αν ειναι κ μοντ ο χαλιας,και ας γραφουν μονοι τους...

Επισκέπτης
τελικα με επιβεβαιωνεις μονος σου κυριε Δημητρακη ή οχι;;
Ημουν ή δεν ημουν στην Μοσχα;;;
με μπερδεψες γιατι δεν εβγαλα φωτογραφια οπως με διεταξες να κανω αρα δεν ημουν

Τωρα για την Κρητη που λες οτι εκει καθομουν με τις ωρες, τι ωρα καθομουν;;; πρωϊ ή βραδυ;; γιατι στο κλαμπακι πηγαινα παντα μετα τις  1 το βραδυ
Στην κρητη ημουν μονος μου ή με Μοσχοβιτισσα;;

γιατι μεχρι τωρα επιβεβαιωνεις οτι ολα οσα εχω γραψει εδω ειναι αληθεια...και στο μονο που κολλας ειναι οτι δεν ειμαι του γουστου σου, τι να κανω δεν θα ηθελα να ειμαι οχι του δικου σου γουστου αλλα κανενος ανδρα δεν την βρισκω με αγορακια

σου ειπε κανενας οτι εχω κομπλεξ με τον εαυτο μου και δεν μου αρεσει να βγαζω φωτογραφιες;;(με τα παιδια απο την κρητη εβγαλα χιλιαδε φωτογραφιες και με τη κοιλαρα μου απ'εξω)
απλα δεν γουσταρω να βγαινει η φατσα μου στα μπουρδελα ή οπουδηποτε αλλου χωρις την εγκριση μου
αμα εχεις τοση καψα μαζι μου να συναντηθουμε να κατσω να σου κανω το μοντελο να με βγαλεις οχι μια αλλα χιλιες φωτογραφιες

Να γραψω εδω περισσοτερα για πιο λογο...να αρχισω να λεω τι μου εχουν πει για εσενα;;; Κατινα δεν ειμαι ουτε προκειτε να γινω

το οτι εγραψες ποιος παντρευτηκε απο που ειναι ποιος ειναι τι δουλεια κανει πιο μαγαζι εχει και ολα αυτα τον ρωτησες;;;
τον ρωτησες αν θελει να αποκαλυφθει η ταυτοτητα του στα μπουρδελα;;;

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366

Τωρα για την Κρητη που λες οτι εκει καθομουν με τις ωρες, τι ωρα καθομουν;;; πρωϊ ή βραδυ;; γιατι στο κλαμπακι πηγαινα παντα μετα τις  1 το βραδυ

γιατι μεχρι τωρα επιβεβαιωνεις οτι ολα οσα εχω γραψει εδω ειναι αληθεια...και στο μονο που κολλας ειναι οτι δεν ειμαι του γουστου σου, τι να κανω δεν θα ηθελα να ειμαι οχι του δικου σου γουστου αλλα κανενος ανδρα δεν την βρισκω με αγορακια

σου ειπε κανενας οτι εχω κομπλεξ με τον εαυτο μου και δεν μου αρεσει να βγαζω φωτογραφιες;;(με τα παιδια απο την κρητη εβγαλα χιλιαδε φωτογραφιες και με τη κοιλαρα μου απ'εξω)
απλα δεν γουσταρω να βγαινει η φατσα μου στα μπουρδελα ή οπουδηποτε αλλου χωρις την εγκριση μου
αμα εχεις τοση καψα μαζι μου να συναντηθουμε να κατσω να σου κανω το μοντελο να με βγαλεις οχι μια αλλα χιλιες φωτογραφιες

Να γραψω εδω περισσοτερα για πιο λογο...να αρχισω να λεω τι μου εχουν πει για εσενα;;; Κατινα δεν ειμαι ουτε προκειτε να γινω

το οτι εγραψες ποιος παντρευτηκε απο που ειναι ποιος ειναι τι δουλεια κανει πιο μαγαζι εχει και ολα αυτα τον ρωτησες;;;
Σε ζηλευει για αυτο σου επιτιθεται συνεχεια,αγερωχε γητευτη των απανταχου κορασιδων.
Ειναι γνωστο πως οποιος φθονει και ζηλευει καποιον,προσπαθει συνεχως να τον μειωσει.
Εμπαινε αυθεντικε πορνομεταναστη.ο λαος του μπου μαζι σου. :rockon:

Επισκέπτης
Σε ζηλευει για αυτο σου επιτιθεται συνεχεια,αγερωχε γητευτη των απανταχου κορασιδων.
Ειναι γνωστο πως οποιος φθονει και ζηλευει καποιον,προσπαθει συνεχως να τον μειωσει.
Εμπαινε αυθεντικε πορνομεταναστη.ο λαος του μπου μαζι σου. :rockon:
εγω μενω ελλαδα
ειμαι απλα πορνοτουριστας και πορνοεισαγωγεας  :2funny:

ΥΓ
εδω πλεον δεν ξαναγραφω κι ας προκληθω
δεν υπαρχει πια νοημα

666toefl

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2013
Like
0
Πόντοι
1
εγω μενω ελλαδα
τύπο ,μην το παίζεις κι εσυ,ο γιος του παρταολα
Ένας απλός τύπος λίγο πιο σπασμένες στα κόλπα,μην κανείς τον ξερόλα συνέχεια κι εσυ
Απλά ο βλακοφατσας ,απλά ο,δεν υπάρχει,ο τίποτα,κάνει κ κριτική,αντί ξαναβρεί τρύπα να μπει μέσα, όπως παλιότερα που τον είχατε χοντρό ξεφυλλίσει
,,άραξε κι εσυ όμως,,,,

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.343
Πόντοι
506
τύπο ,μην το παίζεις κι εσυ,ο γιος του παρταολα
Ένας απλός τύπος λίγο πιο σπασμένες στα κόλπα,μην κανείς τον ξερόλα συνέχεια κι εσυ
Απλά ο βλακοφατσας ,απλά ο,δεν υπάρχει,ο τίποτα,κάνει κ κριτική,αντί ξαναβρεί τρύπα να μπει μέσα, όπως παλιότερα που τον είχατε χοντρό ξεφυλλίσει
,,άραξε κι εσυ όμως,,,,
Ναι ρε βαλτε και οδηγίες χρησης πως να φερομαστε και τι να γραφουμε σε ενα ελευθερο φορουμ  :2funny:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765

Δεν ειπα οτι δεν πηγες ειπα δεν ξερω.Τωρα που μου το ειπαν ξερω οτι πηγες και το γραφω.Οσοι με ρωτησανε αν πηγες Μοσχα τους ελεγα ΔΕΝ ΞΕΡΩ.Μαζι ομως με το οτι πηγες Μοσχα ειναι αληθεια και ολα τα αλλα που εγραψα του οτι δεν μπορεις να περπατισεις κλπ..Τι προσωπικα στοιχεια εγραψα?Ονομα? επιθετο?Συγγνωμη αντι να με ευγνωμονεις που με το που εμαθα κατι θετικο για σενα (βεβαια εγραψα και τα αρνητικα) με κατακρινεις!Οσο για τη γκομενα στο βιντεακι πο εβαλα απο το Σκα'ι'π με ειχε παρει μεσω Σκα'ι'π αρκετες φορες οταν ειμουν στο ΟΠΑ και μιλαγα μαζι της μπροστα σε ολους και την ειχανε δει στην καμερα και ξερουν αν ειναι απο πορνο σα'ι'τ ή οχι.Μαλιστα μια φορα ο Αλεκος ο φιλος του Τασου την ειχε χαιρετισει στην καμερα.Οπως ειδες ξερω τα παντα :2funny:Αν σε πετυχω παντος θα σε βγαλω πολλες φωτογραφιες  :2funny:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
Θα σε πλακωσει ο σχινοχαρας ξερει κουνγκ φου.
bth_kung-fu-panda-2.gif

666toefl

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2013
Like
0
Πόντοι
1
 δημητρακη29,δεν θελουμε ρε τυπε να ξερουμε τι κανεις κι αν ας συναγωγη η οτι αλλη μαλ..α σου κατεβαινει'
εχεις καταγεμισει τα θρεντ με ανουσιες μαλ.ιες,,
εφοσον δεν εχεις τιποτα επι της ουσιας να πεις,ασε μας να διαβαζουμε οταν υπαρχει κατι,επι της ουσιας,εστω και παραφουσκομενο οπως του σχινοχαρα
αν εχεις αναγκη να γραφεις,ανοιξε ενα θρεντ "το (π)ρο(σω)πικο μου ημερολογιο"κι οσοι θελουν να γελανε ας μπαινουν να διαβαζουν
γιατι μην αυταπατασαι,εισαι φαιδρο προσωπο,μια ασημαντη προσωπικοτητα,ενας ανυπαρκτος σαν αντρας,που προσπαθεις μεσα απο τις τραβηγμενες ακροτητες που κανεις να αποκτησεις καποια αξια,στο σαιτ,γιατι στην πραγματικη ζωη,εισαι ενα τιποτε
ανοιξε λοιπον το θρεντακι σου,μονος σου,και μην βρωμιζιες συνεχεια τα θρεντ,με την ρυπαρη παρουσια σου,εισαι πλεον και κουραστικος,απο γραφικος που ησουν παλαιοτερα..και το χειροτερο εισαι και μαυροψυχος,ενα κομπλεξικο ανθρωπακι που οποιοι ηταν διπλα σου μονο συμφορα κακια και δεινα εισεπραξαν απο σενα,,,,,
ενα κομπλεξικο επικυνδυνο κακο ανθρωπακι,,,,,
αλλα δικο σου θεμα
αλλαξε βοιλι με τα θρεντ,ασε να διαβαζουμε οτι υπαρχει νεοτερο,κι απο εσενα ακομα,αν πηγαινεις καπου,οπως μολδαβια και οδησο προσφατα....

αλλα τις κακιες και τις κριτικες αστες,,,,, ακομα πιο πολυ οταν εισαι παντελως κακοπροαιρετος...τα αλλα κπρολαγνιες κλπ ειναι απωθητικα,και δειχνουν την μιζερη καθημερινοτητα σου...απλα δεν ενδιαφερουν κανενα...
οσο για συναγωγες εβραιους κλπ που γραφεις οποιος κι αν ειναι ο σκοπος σου,παλι δεν μας ενδιαφερει....
κανε το θρεντ το δικο σου,και μην βρωμιζεις τα παντα ολα,,

υγ,επαναλαμβανω σε οποιον μοντ,οτι αν θελει να διαγραψει το απαξιωτικο μου ποστ,να διαγραψει κι οτι εχει γραψει ο δημητρακης για τους αλλους,αλλλιως ειαι εκ του πονηρου
κι βεβαια τα εχω ολα κοπυ παστε,μπορω να τα ξαναβαζω συνεχεια,αν παει εκει η δουλεια,,,
βεβαια ετσι θα εχει εκετεθει κι η οποια αξιοπιστια του μοντ και του σαιτ..

υγ2 και για να μην μας τα πρηξεις παλι με πυρφορους κλπ,οι μοντ βλεπουν οτι γραφω απο Αραχωβα,ευτυχης και πληρης αισθηματων,και κατσε εκι πανω και πηγαινε στις συναγωγες να πνιξεις τον πονο σου,,

666toefl

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2013
Like
0
Πόντοι
1
εχει καποιος κατι νεοτερο  ενδιαφερον απο Ουκρανια να μοιραστει στο φορουμ?
κι αφηστε τον δημ29 να γραφει μονος του
θα απιτησουμε αν εξακολουθησει,να ζητησουμε να γινει ξεκαθαρισμα των αχρηστων ποστ....
εψαχνα καποια πληροφορια εδω,διαβασα 50 σελιδες κ τιποτα δεν μπορεσα να βρω,τα μισα ποστ και πιο πολλα,ταχει γραψει αυτος,που εχει πατησει 5 μερες στην τελευταια δεκαετια,κι εχει καταγαμισει το θρεντ,με τις μπουρδες του την κακια την ανωμαλια του μυαλου του και την μικροτητα του...

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
εχει καποιος κατι νεοτερο  ενδιαφερον απο Ουκρανια να μοιραστει στο φορουμ?
κι αφηστε τον δημ29 να γραφει μονος του
θα απιτησουμε αν εξακολουθησει,να ζητησουμε να γινει ξεκαθαρισμα των αχρηστων ποστ....
εψαχνα καποια πληροφορια εδω,διαβασα 50 σελιδες κ τιποτα δεν μπορεσα να βρω,τα μισα ποστ και πιο πολλα,ταχει γραψει αυτος,που εχει πατησει 5 μερες στην τελευταια δεκαετια,κι εχει καταγαμισει το θρεντ,με τις μπουρδες του την κακια την ανωμαλια του μυαλου του και την μικροτητα του...
Καινούργιε φίλε!
Πολύ καλά όλα αυτά που λες και καλά κατακρίνεις την κακία που σου βγάζει το εν λόγω μέλος του Σάιτ ή οποιοδήποτε άλλο!Αλλά το nick σου είναι πολύ ...Σατανικό!Που πας να μιλήσεις για ήθος με τέτοιο nick!?

Όσο για πληροφορίες για Ουκρανία... Καλό είναι να πιάσεις το θρέντ απο την αρχή,τις πρώτες 200 σελίδες!Αν και απο τότε πολλά έχουν αλλάξει!Όπως και κάποιοι από τους ανθρώπους που γράφαν τότε!Απο εκει και πέρα μέχρι τη σελίδα 750 περίπου κάτι θα βρείς!
Μετά,κατα προσωπική εκτίμηση,πέρα ολίγων το θρέντ έχει γίνει οχετός αποτυχιμένων και χώρος ξεσπάσματος!Απο όσους έχουν παντρευτεί Ουκρανίδα με την έλευση του γήρατος η μιζέρια στο σπίτι πρέπει να είναι τεράστια και η πλήξη σπάει με το να κράζουν εδώ μέσα!
Όσο για τους πιο πιτσιρικάδες, όσοι μπλέκουν με Ουκρανίδα είναι σαν να εθίζονται σε ναρκωτικά!Η κατάληξη είναι πάλι το θρέντ να μιζεριάζουν με όλους τους υπόλοιπους ...

666toefl

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2013
Like
0
Πόντοι
1
to τελευταιο σωστο

ρωσσιδες κι ουυκρανες ειναι απο τις  πιο ερεθιστικες γυναικες του πλανητη.κ προσιτες ,κοντα μας
υπαρχει κι η λατιν αμερικα,αλλα πολυ μακρια μας,και για εμενα προσωπικα, προτιμω την "γειτονια μας"

τωρα για το οτι υπαρχουν πληροφοριες, υπαρχουν στο θρεντ αυτο
αλλα .....
πνιγονται στον οχετο που ριχνει αυτος ο διμιτρακης29...δυστυχως,,..

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
to τελευταιο σωστο

ρωσσιδες κι ουυκρανες ειναι απο τις  πιο ερεθιστικες γυναικες του πλανητη.κ προσιτες ,κοντα μας
υπαρχει κι η λατιν αμερικα,αλλα πολυ μακρια μας,και για εμενα προσωπικα, προτιμω την "γειτονια μας"

τωρα για το οτι υπαρχουν πληροφοριες, υπαρχουν στο θρεντ αυτο
αλλα .....
πνιγονται στον οχετο που ριχνει αυτος ο διμιτρακης29...δυστυχως,,..
Αυτός μένει μόνιμα Ρωσία και όλο και κάτι έχει να πει!Όλοι έχουν κάτι να πουν πλην αυτών που κρίνουν χωρίς κάν να έχουν πάει η έστω γνωρίσει Ουκρανίδα!
Και υπάρχουν πολλοί ...
Πέρα όμως απο αυτούς,τώρα τελευταία και αυτοί που ξέρουν αναλώνονται σε χαζοανούσιες αντιδικίες ύστερα απο συνεχείς προκλήσεις!
Πάντος όποιος θέλει κάποια πληροφορία την βρίσκει με τον ένα ή τον άλλο τρόπο...

GSAKKI

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2010
Κριτικές
1
Like
210
Πόντοι
36
Ειρήνη υμίν  :)

Συνημμένα

• UA EE.jpg
    UA EE.jpg
    99,2 KB · Εμφανίσεις: 26

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
εγω μενω ελλαδα

ΥΓ
εδω πλεον δεν ξαναγραφω κι ας προκληθω
δεν υπαρχει πια νοημα
Πιστευω οτι ειναι λαθος να σταματισεις να γραφεις.Εισαι ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΕΚΕΙ!Μονο ΔΙΝΕ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΣΟΥ.
    Καποιες ερωτισεις:Πας Ουκρανια και συναντιεσαι με τη γκομενα που κανονιζεις την τιμη με τη μερα (δεν ειναι το θεμα μας αν της δινεις 50 ή 200 τη μερα) αυτες οι φτωχομπινεδιαρες αν δουνε οτι εχεις λεφτα θα πανε κατευθειαν να στα ξοδεψουνε.Αν σου πει παμε να μου παρεις ρουχα ή κινητο ή οτι αλλο διαολο θελει.Πηγαινεις και της το παιρνεις κοιτοντας να μην χαλασεις πολλα?της λες οχι ειχαμε κανει συμφωνια οτι δεν θα σου παρω τιποτα εκτος απο τα λεφτα.ή αν κανεις κατι αλλο γραψε μας τι?Με λιγα λογια τι κανεις σε αυτη την κατασταση?
      Μια αλλη ερωτιση:Τους υποσχεσε ερωτες,γαμους οτι θα κανετε παιδια κλπ. ή εισαι πιο ψυχρος απο μενα μονο αυτα τα λεφτα?
      Ο Κυπριος ειναι και γαμώ τα παιδακια και εχει πολυ χαβαλε.Το μονο αρνητικο του οτι ντυνεται λάθος (δεν ειναι μυστικο του το ειπα χτες στο Σκα'ι'π).Πρεπει να βρει ενα στυλ ντυσιματος να εχει.Σου εστειλα με ΠΜ το Σκα'ι'π του θελει πολυ να μιλησετε.
      Τωρα με το οτι κατεβαζεις το επιπεδο κλπ. ακομα και ενα μεθυστακα να κατσεις να μιλησεις κατι θα μαθεις.Εγω βλεποντας εσενα ή την Πιγκου'ι'να (τον χοντρο Ισπανο που ειχα βαλει φωτο  :2funny:) παιρνω δυναμη να αδυνατισω για να μην γινω 200 κιλα παρολο οτι ειμαι πολυ καλοφαγας και τρωω τεραστιες ποσοτητες φαγητου εκτος οτι μ'αρεσει η ποικηλια θελω να δοκιμαζω ολα τα φαγητα :) Οποτε και σε μενα δρας θετικα.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Αυτός μένει μόνιμα Ρωσία και όλο και κάτι έχει να πει!Όλοι έχουν κάτι να πουν πλην αυτών που κρίνουν χωρίς κάν να έχουν πάει η έστω γνωρίσει Ουκρανίδα!
Και υπάρχουν πολλοί ...
Πέρα όμως απο αυτούς,τώρα τελευταία και αυτοί που ξέρουν αναλώνονται σε χαζοανούσιες αντιδικίες ύστερα απο συνεχείς προκλήσεις!
Πάντος όποιος θέλει κάποια πληροφορία την βρίσκει με τον ένα ή τον άλλο τρόπο...
Τι καινουργιος? :2funny:Συγγνωμη καθεσε και γραφεις στον κλωνο του φουκαρα?  :2funny: Δε θυμασαι που με παρακαλαγε να του δωσω μια γκομενα :2funny:Τι να του δωσω του κακομοιρη?Με το που τον δει θα κανει μια γκριματσα του γυπα και θα τον κοιταξει με λυπιση τον φουκαρα  :2funny: Για τη Μιχαηλ Βοδα με φορμες γυμναστικης καλος ειναι.Μιλαμε για εντελως γελοια ατομα Που οταν τους ξεφευγουν λογια καταλαβαινουμε το επιπεδο τους :2funny:

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Τι καινουργιος? :2funny:Συγγνωμη καθεσε και γραφεις στον κλωνο του φουκαρα? 
Έχει και αυτός το ...τεκμήριο της "αυθεντικότητας" μέχρι την απόδειξη του ότι ειναι κλώνος!Στη τελική και οι κλώνοι έχουν ...ψηχή!Αν είναι σοβαροί ας τους κρίνει η συνείδησή τους για τα υπόλοιπα...

Όσο για το σύστημα Σινοχάρα....δεν είναι για όλους!!Τα ποσά είναι χοντρά για γκομενάκια που άλλοι τα γαμάνε τσάμπα στις τουαλέτες...
Το να υποσχεθείς 100-200 ευρώ στο χέρι ή δώρα,συν το ταξίδι, συν τα κεράσματα θέλει περί τα 1500€ μίνιμουμ το ταξίδι!Με έναν μισθό περί τα χίλια ευρώ κατα μέσο όρο δύσκολα γίνεται πάνω απο μια φορά το χρόνο...Τώρα ακόμα και αυτοί που έχουν αυτά τα λεφτά δεν σημαίνει πως θα πετύχουν..
Εκτός αυτού χρειάζεται και "λέγειν" πειστικότητα σε επίπεδο πωλητή που να μειώνει τα μειονεκτήματα(εμφάνηςη,σεξ με αντάλλαγμα)απο μια τέτοια συνάντηση και να αυξάνει τα πλεονεκτήματα(εχεμύθεια,ευχάριστη παρέα ,ανταλλάγματα)!Ο Σινοχάρας πρέπει να έχει ταλέντο και εμπειρία σε αυτό που κάνει...
Μαγικές συνταγές του στύλ κάνε αυτό και θα πέσουν όλες δεν υπάρχουν..

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Έχει και αυτός το ...τεκμήριο της "αυθεντικότητας" μέχρι την απόδειξη του ότι ειναι κλώνος!Στη τελική και οι κλώνοι έχουν ...ψηχή!Αν είναι σοβαροί ας τους κρίνει η συνείδησή τους για τα υπόλοιπα...

Όσο για το σύστημα Σινοχάρα....δεν είναι για όλους!!Τα ποσά είναι χοντρά για γκομενάκια που άλλοι τα γαμάνε τσάμπα στις τουαλέτες...
Το να υποσχεθείς 100-200 ευρώ στο χέρι ή δώρα,συν το ταξίδι, συν τα κεράσματα θέλει περί τα 1500€ μίνιμουμ το ταξίδι!Με έναν μισθό περί τα χίλια ευρώ κατα μέσο όρο δύσκολα γίνεται πάνω απο μια φορά το χρόνο...Τώρα ακόμα και αυτοί που έχουν αυτά τα λεφτά δεν σημαίνει πως θα πετύχουν..
Εκτός αυτού χρειάζεται και "λέγειν" πειστικότητα σε επίπεδο πωλητή που να μειώνει τα μειονεκτήματα(εμφάνηςη,σεξ με αντάλλαγμα)απο μια τέτοια συνάντηση και να αυξάνει τα πλεονεκτήματα(εχεμύθεια,ευχάριστη παρέα ,ανταλλάγματα)!Ο Σινοχάρας πρέπει να έχει ταλέντο και εμπειρία σε αυτό που κάνει...
Μαγικές συνταγές του στύλ κάνε αυτό και θα πέσουν όλες δεν υπάρχουν..
Οχι στο λεω εκ πειρας οι Ουκρανες ειναι τοσο γυφτισες,τοσο υπαναπτικτες που πανε με Πακιστανους και Τουρκους γιατι να μην πανε και μαζι του?Ο Σινοχαρας σιγουρα εχει πειρα.Αν ειδες τον ρωτησα καποια πραγματα πιστευω να μας απαντισει σχετικα.Σιγουρα αυτες της γαμανε στις τουαλετες οπως λες.Παντος για την εμφανιση του δεν εχει και αλλη επιλογη.Στελνει 1000+ μυνηματα τη μερα μια θα του απαντησει.Και καλα κανει εδω που τα λεμε.
      Τωρα σχετικα με τους κλωνους και τους ηλιθιους που χαλανε τα Thread πιστευω οτι πρεπει να φευγουν αμεσως ειδικα σε αυτα τα Thread του εξωτερικου που αυτοι ουτε στα ονειρα τους δεν θα πανε σε αυτα τα μερη!Οι Φτωχομπινεδες που καθε φορα τους ρεζιλευω εντελως :2funny: ειναι εντελως αηδιαστικοι  :shit:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom