δημητρακη29,δεν θελουμε ρε τυπε να ξερουμε τι κανεις κι αν ας συναγωγη η οτι αλλη μαλ..α σου κατεβαινει'
εχεις καταγεμισει τα θρεντ με ανουσιες μαλ.ιες,,
εφοσον δεν εχεις τιποτα επι της ουσιας να πεις,ασε μας να διαβαζουμε οταν υπαρχει κατι,επι της ουσιας,εστω και παραφουσκομενο οπως του σχινοχαρα
αν εχεις αναγκη να γραφεις,ανοιξε ενα θρεντ "το (π)ρο(σω)πικο μου ημερολογιο"κι οσοι θελουν να γελανε ας μπαινουν να διαβαζουν
γιατι μην αυταπατασαι,εισαι φαιδρο προσωπο,μια ασημαντη προσωπικοτητα,ενας ανυπαρκτος σαν αντρας,που προσπαθεις μεσα απο τις τραβηγμενες ακροτητες που κανεις να αποκτησεις καποια αξια,στο σαιτ,γιατι στην πραγματικη ζωη,εισαι ενα τιποτε
ανοιξε λοιπον το θρεντακι σου,μονος σου,και μην βρωμιζιες συνεχεια τα θρεντ,με την ρυπαρη παρουσια σου,εισαι πλεον και κουραστικος,απο γραφικος που ησουν παλαιοτερα..και το χειροτερο εισαι και μαυροψυχος,ενα κομπλεξικο ανθρωπακι που οποιοι ηταν διπλα σου μονο συμφορα κακια και δεινα εισεπραξαν απο σενα,,,,,
ενα κομπλεξικο επικυνδυνο κακο ανθρωπακι,,,,,
αλλα δικο σου θεμα
αλλαξε βοιλι με τα θρεντ,ασε να διαβαζουμε οτι υπαρχει νεοτερο,κι απο εσενα ακομα,αν πηγαινεις καπου,οπως μολδαβια και οδησο προσφατα....
αλλα τις κακιες και τις κριτικες αστες,,,,, ακομα πιο πολυ οταν εισαι παντελως κακοπροαιρετος...τα αλλα κπρολαγνιες κλπ ειναι απωθητικα,και δειχνουν την μιζερη καθημερινοτητα σου...απλα δεν ενδιαφερουν κανενα...
οσο για συναγωγες εβραιους κλπ που γραφεις οποιος κι αν ειναι ο σκοπος σου,παλι δεν μας ενδιαφερει....
κανε το θρεντ το δικο σου,και μην βρωμιζεις τα παντα ολα,,
υγ,επαναλαμβανω σε οποιον μοντ,οτι αν θελει να διαγραψει το απαξιωτικο μου ποστ,να διαγραψει κι οτι εχει γραψει ο δημητρακης για τους αλλους,αλλλιως ειαι εκ του πονηρου
κι βεβαια τα εχω ολα κοπυ παστε,μπορω να τα ξαναβαζω συνεχεια,αν παει εκει η δουλεια,,,
βεβαια ετσι θα εχει εκετεθει κι η οποια αξιοπιστια του μοντ και του σαιτ..
υγ2 και για να μην μας τα πρηξεις παλι με πυρφορους κλπ,οι μοντ βλεπουν οτι γραφω απο Αραχωβα,ευτυχης και πληρης αισθηματων,και κατσε εκι πανω και πηγαινε στις συναγωγες να πνιξεις τον πονο σου,,