ναινεοι κραχτες στην παρεα μας
εσενα σου αρεσει να σε γαμουν και να σε δερνουν;;;
αυτο ονομαζετε βιτσιο
ναινεοι κραχτες στην παρεα μας
εσενα σου αρεσει να σε γαμουν και να σε δερνουν;;;
νταβαι ρε μητσαουαΟχι στο λεω εκ πειρας οι Ουκρανες ειναι τοσο γυφτισες,τοσο υπαναπτικτες που πανε με Πακιστανους και Τουρκους γιατι να μην πανε και μαζι του?Ο Σινοχαρας σιγουρα εχει πειρα.Αν ειδες τον ρωτησα καποια πραγματα πιστευω να μας απαντισει σχετικα.Σιγουρα αυτες της γαμανε στις τουαλετες οπως λες.Παντος για την εμφανιση του δεν εχει και αλλη επιλογη.Στελνει 1000+ μυνηματα τη μερα μια θα του απαντησει.Και καλα κανει εδω που τα λεμε.
Τωρα σχετικα με τους κλωνους και τους ηλιθιους που χαλανε τα Thread πιστευω οτι πρεπει να φευγουν αμεσως ειδικα σε αυτα τα Thread του εξωτερικου που αυτοι ουτε στα ονειρα τους δεν θα πανε σε αυτα τα μερη!Οι Φτωχομπινεδες που καθε φορα τους ρεζιλευω εντελως ειναι εντελως αηδιαστικοι
ωπ ο χαζος της παρεαςΈχει και αυτός το ...τεκμήριο της "αυθεντικότητας" μέχρι την απόδειξη του ότι ειναι κλώνος!Στη τελική και οι κλώνοι έχουν ...ψηχή!Αν είναι σοβαροί ας τους κρίνει η συνείδησή τους για τα υπόλοιπα...
Όσο για το σύστημα Σινοχάρα....δεν είναι για όλους!!Τα ποσά είναι χοντρά για γκομενάκια που άλλοι τα γαμάνε τσάμπα στις τουαλέτες...
Το να υποσχεθείς 100-200 ευρώ στο χέρι ή δώρα,συν το ταξίδι, συν τα κεράσματα θέλει περί τα 1500€ μίνιμουμ το ταξίδι!Με έναν μισθό περί τα χίλια ευρώ κατα μέσο όρο δύσκολα γίνεται πάνω απο μια φορά το χρόνο...Τώρα ακόμα και αυτοί που έχουν αυτά τα λεφτά δεν σημαίνει πως θα πετύχουν..
Εκτός αυτού χρειάζεται και "λέγειν" πειστικότητα σε επίπεδο πωλητή που να μειώνει τα μειονεκτήματα(εμφάνηςη,σεξ με αντάλλαγμα)απο μια τέτοια συνάντηση και να αυξάνει τα πλεονεκτήματα(εχεμύθεια,ευχάριστη παρέα ,ανταλλάγματα)!Ο Σινοχάρας πρέπει να έχει ταλέντο και εμπειρία σε αυτό που κάνει...
Μαγικές συνταγές του στύλ κάνε αυτό και θα πέσουν όλες δεν υπάρχουν..
τελικα με επιβεβαιωνεις μονος σου κυριε Δημητρακη ή οχι;;
Ημουν ή δεν ημουν στην Μοσχα;;;
με μπερδεψες γιατι δεν εβγαλα φωτογραφια οπως με διεταξες να κανω αρα δεν ημουν
Τωρα για την Κρητη που λες οτι εκει καθομουν με τις ωρες, τι ωρα καθομουν;;; πρωϊ ή βραδυ;; γιατι στο κλαμπακι πηγαινα παντα μετα τις 1 το βραδυ
Στην κρητη ημουν μονος μου ή με Μοσχοβιτισσα;;
γιατι μεχρι τωρα επιβεβαιωνεις οτι ολα οσα εχω γραψει εδω ειναι αληθεια...και στο μονο που κολλας ειναι οτι δεν ειμαι του γουστου σου, τι να κανω δεν θα ηθελα να ειμαι οχι του δικου σου γουστου αλλα κανενος ανδρα δεν την βρισκω με αγορακια
σου ειπε κανενας οτι εχω κομπλεξ με τον εαυτο μου και δεν μου αρεσει να βγαζω φωτογραφιες;;(με τα παιδια απο την κρητη εβγαλα χιλιαδε φωτογραφιες και με τη κοιλαρα μου απ'εξω)
απλα δεν γουσταρω να βγαινει η φατσα μου στα μπουρδελα ή οπουδηποτε αλλου χωρις την εγκριση μου
αμα εχεις τοση καψα μαζι μου να συναντηθουμε να κατσω να σου κανω το μοντελο να με βγαλεις οχι μια αλλα χιλιες φωτογραφιες
Να γραψω εδω περισσοτερα για πιο λογο...να αρχισω να λεω τι μου εχουν πει για εσενα;;; Κατινα δεν ειμαι ουτε προκειτε να γινω
το οτι εγραψες ποιος παντρευτηκε απο που ειναι ποιος ειναι τι δουλεια κανει πιο μαγαζι εχει και ολα αυτα τον ρωτησες;;;
τον ρωτησες αν θελει να αποκαλυφθει η ταυτοτητα του στα μπουρδελα;;;
Και τι εισαι ρε μαλακα εσυ που ασχολεισαι με τα κιλα των αλλων;γαριδακης νο2;χοντρε
υπαρχει λεει ενα βιντεακι στο γιουπορν που γαμας
να το βγαλουμε στον αερα εδω στο μπυ να γελασουμε λιγο;;;
τεκνον μου,εισαι νεος στα δρωμεναΚαι τι εισαι ρε μαλακα εσυ που ασχολεισαι με τα κιλα των αλλων;γαριδακης νο2;
Μια ερώτηση μόνο---->Δεν είναι αποκορύφωμα του κομπλεξισμού να κράζεις με κλώνο;εχει δικιο αρκανς ολοι οι κομπλεξικοι εδω εισαστε
αμάν με αυτόν τον Yantis-Davarits , σας έχει γίνει εφιάλτης στον ύπνο σας...τρακτεραντζης,,,,,
το αστείον με τον Yantis-Davarits-Ιατρον (του κωλου) κλπ είναι ότι έχαφτε από στόματα τρίτων ότι ιστορίες ξεφούρνιζα απ'το μυαλό μου για να γελασω με τους κουτσομπόληδες,πορνομεταναστες και μετά διέρυγνε τα ιματιά του πετώντας υπονοούμενα για την ανδρικη μου φυσην και ιδιοτητα!!
νεοσσε,παρα το ακατοικητον του ανω μερος του σωματος σου (κεφαλι)εχεις ενα δικαιον στον ανωθεν σχεπτικο σου,,περιεργο αυτο,αλλα,,αληθινον...Όσο για το σύστημα Σινοχάρα....δεν είναι για όλους!!Τα ποσά είναι χοντρά για γκομενάκια που άλλοι τα γαμάνε τσάμπα στις τουαλέτες...
Το να υποσχεθείς 100-200 ευρώ στο χέρι ή δώρα,συν το ταξίδι, συν τα κεράσματα θέλει περί τα 1500€ μίνιμουμ το ταξίδι!Με έναν μισθό περί τα χίλια ευρώ κατα μέσο όρο δύσκολα γίνεται πάνω απο μια φορά το χρόνο...Τώρα ακόμα και αυτοί που έχουν αυτά τα λεφτά δεν σημαίνει πως θα πετύχουν..
Εκτός αυτού χρειάζεται και "λέγειν" πειστικότητα σε επίπεδο πωλητή που να μειώνει τα μειονεκτήματα(εμφάνηςη,σεξ με αντάλλαγμα)απο μια τέτοια συνάντηση και να αυξάνει τα πλεονεκτήματα(εχεμύθεια,ευχάριστη παρέα ,ανταλλάγματα)!Ο Σινοχάρας πρέπει να έχει ταλέντο και εμπειρία σε αυτό που κάνει...
ΒΡΕ ΑΓΑΠΗΤΕ ΤΡΑΚΤΕΡΑΤΖΗνεοσσε,παρα το ακατοικητον του ανω μερος του σωματος σου (κεφαλι)εχεις ενα δικαιον στον ανωθεν σχεπτικο σου,,περιεργο αυτο,αλλα,,αληθινον...
δηλ
οι ηλικιες 20-30,εις τας ρωσσο-ουκρανικας στεππας, δε θα πανε για τον πιο όμορφο( με τα παραμορφωτικά κριτήρια τα δικά τους) ούτε και τον πιο πλουσιο. Παρά πανε για τον πιο μαλακα. Ποιος τους φαινεται οτι θα παει πιο πολυ με τα νερά τους,και θαχουν το πανω χερι
εξ ου ,κατ εμε κατα βασικον λογον κι η επιτυχια του μπενιτο μας,σε κατωτερου κ μεσαιου βεληνικους πηροβολιτριες..
για να μην ξεχνιομαστε,εννοειτε,ολα τα ανωτερω,πασπαλισμενα με αρκετην χρυσοσκονη, ευρων δολλαριων,ρουβλιων,λιρων,ενιοτε και χρυσα δοντια...
οχι ρε συ κλωνος δεν ειμαιΜια ερώτηση μόνο---->Δεν είναι αποκορύφωμα του κομπλεξισμού να κράζεις με κλώνο;
Και μια παρατήρηση----->
Ας τα έχεις κάνει όλα καλά στη ζωή σου κι ας έχεις δίκιο για όλους εμάς εδώ μέσα!
ρε ντετεκτιβ σε ενεκρινε ο αλλος να γαμησει την ψηλη ξανθια γινεκα σουωωωω ....τι πνευματωδης 25χρονος.....αστριτης που λεαν παλια....
μακάριος ο πτωχος τω πνευματιρε ντετεκτιβ σε ενεκρινε ο αλλος να γαμησει την ψηλη ξανθια γινεκα σου
σουινγκερ στα γεραματα;;; τσου τσου τσου
αλλα ηδα οτι εσβησες την ταιλανδη
νταβαριτσ σπικινγκ ρε
ουρτατατα
βιστα τρακτεριτζη
σε εδωσαν ρε το σαιτ τις καρινας;;;;
αει στο καλο με κανατε να ξαναλογκαρο
εσεις τα γεροντια εχτε μεγαλο χαβαλε
εφχαριστο τον φιλαρακο για τας πλιροφορειας
ΧΟΝΤΡΕΕΕΕΕ
σε παρακουλουμε γραψε κι εδω
ο λαος σου σε ζηταει....
Παρά το ακατοίκητον της κεφαλής μου έχω την υποψία πως χάσατε τον έλεγχο της οικίας σας!Νομίζω πως η επιβολή ισχυρής πειθαρχίας είς την οικίαν και καθ' υπόταξη του γυναικείου φύλου είς την ανωτερότητα του ανδρός απέτυχεν παταγωδώς (άντε ίσως μερικώς)νεοσσε,παρα το ακατοικητον του ανω μερος του σωματος σου (κεφαλι)εχεις ενα δικαιον στον ανωθεν σχεπτικο σου,,περιεργο αυτο,αλλα,,αληθινον...