master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 38
- Πόντοι
- 366
Πουλια στον αερα πιανεις.Γιατί και ο Ντάβαριτς δεν γράφει ωραία και σωστά πράγματα???
Πουλια στον αερα πιανεις.Γιατί και ο Ντάβαριτς δεν γράφει ωραία και σωστά πράγματα???
Αυτός ποιος είναι, ένας που γράφει παραληρηματικά; Ώπα!;Γιατί και ο Ντάβαριτς δεν γράφει ωραία και σωστά πράγματα???
Πετάχτικε το ΠΟΥΛΙΠουλια στον αερα πιανεις.
Εςυ περίμενε και θα έρθει σε λίγο ο πορνομετανάστης να σε βάλει στη θέση σου....Αυτός ποιος είναι, ένας που γράφει παραληρηματικά; Ώπα!;
Ο,τι σου λέει ο μαστερ...
1.Όπως σου ξαναγράψανε έχεις θέμα με την ορθογραφία.Πετάχτικε το ΠΟΥΛΙ
Μπικόπουλο, εσύ γιατί δεν με βάζεις στη θέση μου;Εςυ περίμενε και θα έρθει σε λίγο ο πορνομετανάστης να σε βάλει στη θέση σου....
Γιατί θα κάνω ορθογραφικά λάθη και δεν θα με καταλάβεις...Μπικόπουλο, εσύ γιατί δεν με βάζεις στη θέση μου;
Μ'αρεσει που γραφεις με τους φουκαραδες και τους Κλωνους ο Shinoharas τουλαχιστον Τερας ξετερας οτι τελος παντων και να ηταν ειχε 2000 Ευρω να παει Ουκρανια αυτοι εδω αντε να πανε με το ΚΤΕΛ για μπανιο Γελαω με τους αθλιους Που γραφουνε απο Ελλαδα για μερη που ουτε στα ονειρα τους δεν θα πανεΚαι πριν τρία χρόνια μήπως έγραφε ο κλώνος σου???
Γι αυτό λοιπόν, μόκο μπικάκο. Μέχρι να μεγαλώσεις, θα εκπροσωπείσαι από τον κηδεμόνα σου.Γιατί θα κάνω ορθογραφικά λάθη και δεν θα με καταλάβεις...
ειναι μικρος ,δεν το βοηθαει και το μυαλο του,,τι να κανεις...θαυμαζει και τον αλλονΓι αυτό λοιπόν, μόκο μπικάκο. Μέχρι να μεγαλώσεις, θα εκπροσωπείσαι από τον κηδεμόνα σου.
Τώρα για να γλύφεις το όνειδος του ανδρικού γένους, φαντάσου τι όργιο είσαι και εσύ.
Ναι ειμαι 60 ετων και οταν ειμουνα νεος τη μανα σου στο Μεταξουργειο και βγηκες εσυ ηλιθιοι φτωχομπινεδες δεν καταλαβαινω τι γραφεται εδω αφου δεν εχετε καμια σχεση με το εξωτερικο.Ουτε Σαντανσκι δεν εχετε παει κακομοιρηδες ΄ειναι μικρος ,δεν το βοηθαει και το μυαλο του,,τι να κανεις...θαυμαζει και τον αλλον
οπως και ναναι,συντροφοι
παντως ειναι καλο παιδι ο γκλοκ η πως διαολο λεγεται,,
προβλημα δημιουργει
αυτος ο δημτρακ29,τι 29 δηλαδη...
45-50αρης πρεπει ναναι,ολοι οι ανωμαλοι ουτε τα χρονια τους δεν εχουν την τολμη να δεχτουν...
εχει γινει σκατα ολο το θρεντ αυτο και τα υπολοιπα..εξ αιτιας αυτου του βλακα,,
ο οποιος με εκνευριζει,γιατι κανει και τον καμποσο,ενα τιποτενιο ανθρωπακι,με ολα τα στραβα του πλανητη πανω του....
ελπιζω να μαζευτει λιγο,εστω και τωρα ας δειξει λιγο αυτοσεβασμο,δεν μπορω να καταλαβω την ηδονη του να αυτοεξευτελιζεσαι,αλλα ακομα κι αυτο εαν επιζητα,ωστε καπως να υπαρχει,τουλαχιστον ας το κανει σε ενα ολοδικο του θρεντακι,κι οποιος δεν τον εχει ηδη βαρεθει ας τον διαβαζει,,,
οι αλλοι δεν φταινε κατι...
δημητρακη δεν ξερω της διαφωνιες σου με σχινοχαρα κλπΝαι ειμαι 60 ετων και οταν ειμουνα νεος τη μανα σου στο Μεταξουργειο και βγηκες εσυ ηλιθιοι φτωχομπινεδες δεν καταλαβαινω τι γραφεται εδω αφου δεν εχετε καμια σχεση με το εξωτερικο.Ουτε Σαντανσκι δεν εχετε παει κακομοιρηδες ΄
Το σα'ι'τ οσο παει και χειροτερευει!Και γινεται πιο καποτε ειχε ενταξει ατομα μετα αυτοι σταματισανε να γραφουνε και ηρθαν ατομα τυπου Shinohara τα αρνητικα τους ειναι οτι ειχανε πολυ χαμηλο μορφωτικο επιπεδο και ριξανε το επιπεδο του σα'ι'τ παρα πολυ.Παντος ειχανε πλακα Ειχανε ομως και καποια θετικα οτι τουλαχιστον ο Shinoharas ειχε 2000 Ευρω να παει Ουκρανια και μπορουσε να γραψει καποιες γενικες πληροφοριες.Ενω αυτοι οι φουκαραδες που γραφουνε τωρα δεν εχουνε ουτε ενα 20αρικο να πανε Φυλης
Τωρα ηρθε η ΧΑΒΟΥΖΑ Αχρηστοι,φτωχομπινεδες που δεν εχουνε καμια σχεση με Ουκρανια,Ρωσσια και ουτε στα ονειρα τους δεν θα πανε .Εχουνε χαβαλε βεβαια οι Φουκαραδες .Μου θυμιζουνε τον Πιρφορο που πηγαινε στα Πολωνικα μαγαζια που λενε μπας και του κατσει τιποτα
τον ξεφτηλησες δημητρακηΝαι ειμαι 60 ετων και οταν ειμουνα νεος τη μανα σου στο Μεταξουργειο και βγηκες εσυ ηλιθιοι φτωχομπινεδες δεν καταλαβαινω τι γραφεται εδω αφου δεν εχετε καμια σχεση με το εξωτερικο.Ουτε Σαντανσκι δεν εχετε παει κακομοιρηδες ΄
Το σα'ι'τ οσο παει και χειροτερευει!Και γινεται πιο καποτε ειχε ενταξει ατομα μετα αυτοι σταματισανε να γραφουνε και ηρθαν ατομα τυπου Shinohara τα αρνητικα τους ειναι οτι ειχανε πολυ χαμηλο μορφωτικο επιπεδο και ριξανε το επιπεδο του σα'ι'τ παρα πολυ.Παντος ειχανε πλακα Ειχανε ομως και καποια θετικα οτι τουλαχιστον ο Shinoharas ειχε 2000 Ευρω να παει Ουκρανια και μπορουσε να γραψει καποιες γενικες πληροφοριες.Ενω αυτοι οι φουκαραδες που γραφουνε τωρα δεν εχουνε ουτε ενα 20αρικο να πανε Φυλης
Τωρα ηρθε η ΧΑΒΟΥΖΑ Αχρηστοι,φτωχομπινεδες που δεν εχουνε καμια σχεση με Ουκρανια,Ρωσσια και ουτε στα ονειρα τους δεν θα πανε .Εχουνε χαβαλε βεβαια οι Φουκαραδες .Μου θυμιζουνε τον Πιρφορο που πηγαινε στα Πολωνικα μαγαζια που λενε μπας και του κατσει τιποτα
καλα ρε μαλακα εσυ ολη μερα εδω εισαι?τον ξεφτηλησες δημητρακη
τι διακοπες ρε κακομοιρη απο τις διακοπες;καλα ρε μαλακα εσυ ολη μερα εδω εισαι?
εγω ενταξει εχω διακοπες χριστουγεννω και βαριεμαι..αλλα εσυ?
κακομοιρης εισαι και φενεσαι ρε μαλακα 29 χρονων γομαρι αντι να σε παω γκαζι στο ουαι σλιπ μου το παιζεις εδω καποιος... κλωναρι ;)τι διακοπες ρε κακομοιρη απο τις διακοπες;
ποιο why sleep ρε σκατοποζερι εκει πανε τα φτωχακια,ξερεις ποια ειναι η διαφορα του καγουρα απο το καγκουρο; οτι το καγκουρο πηδαει ;)κακομοιρης εισαι και φενεσαι ρε μαλακα 29 χρονων γομαρι αντι να σε παω γκαζι στο ουαι σλιπ μου το παιζεις εδω καποιος... κλωναρι ;)
καταλαβα..εκτος απο καιδι με το μπουρδελα.κομ εισαι και καιδι με το φεισμπουκποιο why sleep ρε σκατοποζερι εκει πανε τα φτωχακια,ξερεις ποια ειναι η διαφορα του καγουρα απο το καγκουρο; οτι το καγκουρο πηδαει ;)
ρε καταραμενε αφου ουτε απεξω δεν εχεις περασει απο το why sleep τι κοροιδευεις τον κοσμακη; ;)καταλαβα..εκτος απο καιδι με το μπουρδελα.κομ εισαι και καιδι με το φεισμπουκ