Επισκέπτης
Εγώ δηλαδη ....δεν πάω Δημήτριε; Εεεεε;
Εγώ δηλαδη ....δεν πάω Δημήτριε; Εεεεε;
ποιοι δυο????Δυστηχως αυτοι που πηγαινουμε σε αυτα τα μερη στο σα'ι'τ ειμαστε μονο 2 ατομα εγω και ο Shinoharas
το κατσικι εχει απειρως πιο εξυπνο βλεμμα απο τον δημητρακη49..τι λες ρε καθηγητη οπανεπιστημιου
σαν αυγανος εισαι
τι κανει η γκομενα σου η κατσικα απο το τιρασπολ?
φιλε βδσμ1988 εχεις και φωτογραφιες και στο σεξ τους?η εστω μετα απο το ραντεβου τους αυτο??τι λες ρε καθηγητη οπανεπιστημιου
σαν αυγανος εισαι
τι κανει η γκομενα σου η κατσικα απο το τιρασπολ?
Αυτα πες τα στους Μοντερατορ Η πλακα ειναι οτι ο μονος εδω μεσα που μενει μονιμα εξωτερικο ειμαι εγω!Δες απο ενδιαφερον τωρα μπηκαν ολοι οι Κλωνοι μαζι και γραφουνε Ενας ειναι τελικα ο κακομοιρης και γραφει με τους κλωνους του Παρτε και φωτογραφιες του 50αρη Αντε κακομοιρηδες φτωχομπινεδες πατε καμια βολτα στον Αγιο Παντελεημονα Εχω πεθανει στα γέλια με τους φτωχομπινεδεςΣωστα εσεις ειστε οι πρωτη γραμμη ενημερωσεις ειναι και αλλοι 10 που εχουν παει και ξερουν πραγματα και καταστασεις . Να γραφετε ολοι εσεις το καταλαβαινω , οι ασχετοι ποιο λογο υπαρξεις εχουν σ αυτο το θρεντ ;;;;;;;
εμεις πιο πολυ απο σενα,ειδικα με την δευτερη φωτο και το γελαδοειδες βλεμμα σου....Αυτα πες τα στους Μοντερατορ Η πλακα ειναι οτι ο μονος εδω μεσα που μενει μονιμα εξωτερικο ειμαι εγω!Δες απο ενδιαφερον τωρα μπηκαν ολοι οι Κλωνοι μαζι και γραφουνε Ενας ειναι τελικα ο κακομοιρης και γραφει με τους κλωνους του Παρτε και φωτογραφιες του 50αρη Αντε κακομοιρηδες φτωχομπινεδες πατε καμια βολτα στον Αγιο Παντελεημονα Εχω πεθανει στα γέλια με τους φτωχομπινεδες
Τι λες ρε ηλιθιε κατσε Ελλαδα και .Δεν εχεις λεφτα ουτε για να πας Μεταξουργειο φουκαρα η μανα σου εχει γερασει πια στην καλητερη περιπτωση να κανει κανα ξεκαποτο τσιμπουκι για 5 Ευρω! Οποτε δεν φτανουν για να ζησετεεμεις πιο πολυ απο σενα,ειδικα με την δευτερη φωτο και το γελαδοειδες βλεμμα σου....
εδω φαινεσαι οντως πιο μικρος κανα 40αρια και κατι ισως,,,
αλλα ..ρε τυπε......
ΤΙ ΜΑς ΝΟΙΑΖΕΙ ΡΕ ΠΟΣΟ ΕΣΑΙ?
ΜΗΝ ΓΡΑΦΕΙς ΑΛΛΟ ,αφου δεν εχεις τιποτα να κανεις με το γαμησι
κι ειδικα στην Ουκρανια δεν εχεις παει παρα 3 μερες,,αλλα και μια ζωη νασουνα ,δεν εχεις καμμια σχεση με το αθλημα,,,
ασε μας,μας επρηξες με τις κατσικες τα γατια τα σκατα κ τις μαλ..ιες σου
πληηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηζ
πανε στο θρεντακι σου,γραψε καμμια μπαρουφα ,κι ασε μας...
Μπορεί ο ίδιος να είναι ότι είναι και να είναι εξοργιστικός και προκλητικός , αλλά καλό είναι τη μανούλα του Χριστόγεννιάτικα να την αφήσουμε ήσυχη...Τι λες ρε ηλιθιε κατσε Ελλαδα και .Δεν εχεις λεφτα ουτε για να πας Μεταξουργειο φουκαρα η μανα σου εχει γερασει πια στην καλητερη περιπτωση να κανει κανα ξεκαποτο τσιμπουκι για 5 Ευρω! Οποτε δεν φτανουν για να ζησετε
Αν εσυ που πηγαινεις σε μερη οπως Χονγκ Κονγκ,Πεκινο,Τοκυο,Βραζηλια (μπορω σελιδες να γραφω που πηγαινεις) θεωρεις οτι ειναι τιποτα σπουδαιο οτι πηγες Ουκρανια εγω τι να πω?Ουτε εισαι Μουτζουρης,αποφοιτος γυμνασιου ή οτι αλλοι ειναι εδω στο σα'ι'τ εχεις βγαλει και ενα πανεπηστημιο δε νομιζω οτι πρεπει να συγκρινεσε μ'αυτους εδω .Εσυ εισαι απο την παλια φουρνια του σα'ι'τ οπως κ'εγω που ειχαμε καποιο επιπεδο.Εγώ δηλαδη ....δεν πάω Δημήτριε; Εεεεε;
Καλα δεν καταλαβες ακομα οτι ειναι ο master αυτος.Ολοι μαζι μπαινανε οι Κλωνοι .Που να τη βρει τη γκομενα τρεις μηνες το χρονο δουλευει και με αυτα τα 3000 πρεπει να ζησει ολο το χρονο! Ουτε για τη Φυλης δεν του φτανουνε! Μ'αρεσει που καθεσε και τους μιλας κιολας για να γελας μαζι τους ειναι οι αθλιοι φτωχομπινεδεςΜπορεί ο ίδιος να είναι ότι είναι και να είναι εξοργιστικός και προκλητικός , αλλά καλό είναι τη μανούλα του Χριστόγεννιάτικα να την αφήσουμε ήσυχη...
Αν κι εγώ πιστεύω πως ο τύπος πρέπει να νταλαβερίζεται με κάποια Ντέβουσκα της Ουκρανικής επικράτειας,που τώρα με την κρίση θέλει να φύγει και του έχει κάνει τη ζωή στο σπίτι αφόρητη.... με τη γκρίνια για το παραμικρό!
Αν είναι αυτός που λές τα αξίζει όλα όσα του σέρνεις και πολλά παραπάνω!Αν εσυ που πηγαινεις σε μερη οπως Χονγκ Κονγκ,Πεκινο,Τοκυο,Βραζηλια (μπορω σελιδες να γραφω που πηγαινεις) θεωρεις οτι ειναι τιποτα σπουδαιο οτι πηγες Ουκρανια εγω τι να πω?Ουτε εισαι Μουτζουρης,αποφοιτος γυμνασιου ή οτι αλλοι ειναι εδω στο σα'ι'τ εχεις βγαλει και ενα πανεπηστημιο δε νομιζω οτι πρεπει να συγκρινεσε μ'αυτους εδω .Εσυ εισαι απο την παλια φουρνια του σα'ι'τ οπως κ'εγω που ειχαμε καποιο επιπεδο.
Καλα δεν καταλαβες ακομα οτι ειναι ο master αυτος.Ολοι μαζι μπαινανε οι Κλωνοι .Που να τη βρει τη γκομενα τρεις μηνες το χρονο δουλευει και με αυτα τα 3000 πρεπει να ζησει ολο το χρονο! Ουτε για τη Φυλης δεν του φτανουνε! Μ'αρεσει που καθεσε και τους μιλας κιολας για να γελας μαζι τους ειναι οι αθλιοι φτωχομπινεδες
Τι θες να μαθεις;Αν είναι αυτός που λές τα αξίζει όλα όσα του σέρνεις και πολλά παραπάνω!
Lefteris38 έχεις πάει Brazil???Μήπως επίςης Αργεντινή και Ουρουγουάη ???Πρόσφατα????
Νομίζω πως είσαι ο άνθρωπός μου!!!
Ξέρω κάτι από Σάμπα!Πρεπει να μιλας την γλωσσα,
καλα στεφανα
ΟΜΟΡΦΗ Ε???
οι ρωσσοι ειναι κοντοψωληδες και μπεκρηδες(τωρα γιατι ουτε εκει δεν μπορει να γαμησει ο Ζηκος,ειναι αυταποδεικτο)Τι θες να μαθεις;
Ισχυει και εκει οτι και στη Ρωσσια. Πρεπει να μιλας την γλωσσα, ή να φυσας το παραδακι. Αν δεν παιζει ενα απο τα δυο, τοτε καλυτερα ξεχνα το. θα φυγεις αγαμητος.... Εχε υπ' οψιν οτι ειδικα οι Βραζιλιανες ειναι πουριτανες, οσο οξυμωρο και αν ακουγεται. Ασε που ειναι πανακριβες χωρες. π.χ Για να μηνεις σε ενα ξενοδοχειο της προκοπης στα μεγαλα αστικα κεντρα υπολογισε πανω απο 130 γιουρια τη βραδυα.
γιατι αξιζι ρε φιλε?μην ταυτιζεσαι με αυτο το σαχλο υποκειμενο,ξευτελιζεσαι κι εσυ μαζι του,,,αυτο το πραγμα,ο Ζηκος,ειναι για φτυσιμο,,,μην τον υποστηριζεις,δεν εχεις λογο,,Αν είναι αυτός που λές τα αξίζει όλα όσα του σέρνεις και πολλά παραπάνω!
Ο κηδεμών μου, είπε να μην μιλάω με κλώνους....γιατι αξιζι ρε φιλε?μην ταυτιζεσαι με αυτο το σαχλο υποκειμενο,ξευτελιζεσαι κι εσυ μαζι του,,,αυτο το πραγμα,ο Ζηκος,ειναι για φτυσιμο,,,μην τον υποστηριζεις,δεν εχεις λογο,,
Τι γίνεται με τις ξέμουνες τις pussy Riot?Τις έβγαλε ο Βλάντιμιρ έξω με χάρη και βγήκαν και το παίζαν ακόμα επαναστάτριες;Θα νικήσουν και άλλα τέτοια!;Αυτα πες τα στους Μοντερατορ Η πλακα ειναι οτι ο μονος εδω μεσα που μενει μονιμα εξωτερικο ειμαι εγω!Δες απο ενδιαφερον τωρα μπηκαν ολοι οι Κλωνοι μαζι και γραφουνε Ενας ειναι τελικα ο κακομοιρης και γραφει με τους κλωνους του Παρτε και φωτογραφιες του 50αρη Αντε κακομοιρηδες φτωχομπινεδες πατε καμια βολτα στον Αγιο Παντελεημονα Εχω πεθανει στα γέλια με τους φτωχομπινεδες
καλα ενταξειΟ κηδεμών μου, είπε να μην μιλάω με κλώνους....