Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Δεν νομίζω και βαριέμαι να ψάξω...

Αυτό που σίγουρα έκανα ---> αμφισβήτησα το κατα πόσο η παλιά γνωστή σου εκεί ήταν γνήσια Μοσχοβίτησα...

Διότι όπως έχω ξαναπεί οι Μοσχοβίτησες πέρνουν τεράστιους μισθούς και δεν δελεαζονται απο μικροδώρα...
Παλι λαθος εισαι,δεν παιρνει ολος ο κοσμος τεραστιους μισθους στην Μοσχα,απορω πως το στηριζεις.
Ποσα βγαζει ενας υπαλληλος σουπερ μαρκετ,μια πωλητρια,μια υπαλληλος ξερεις;Και ποσο ειναι το κοστος ζωης
εκει;

Dimex Black

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2012
Κριτικές
18
Like
174
Πόντοι
26
Αν εσυ που πηγαινεις σε μερη οπως Χονγκ Κονγκ,Πεκινο,Τοκυο,Βραζηλια (μπορω σελιδες να γραφω που πηγαινεις) θεωρεις οτι ειναι τιποτα σπουδαιο οτι πηγες Ουκρανια εγω τι να πω?Ουτε εισαι Μουτζουρης,αποφοιτος γυμνασιου ή οτι αλλοι ειναι εδω στο σα'ι'τ εχεις βγαλει και ενα πανεπηστημιο δε νομιζω οτι πρεπει να συγκρινεσε μ'αυτους εδω  :2funny:.Εσυ εισαι απο την παλια φουρνια του σα'ι'τ οπως κ'εγω που ειχαμε καποιο επιπεδο.
Καλα δεν καταλαβες ακομα οτι ειναι ο master αυτος.Ολοι μαζι μπαινανε οι Κλωνοι  :2funny:.Που να τη βρει τη γκομενα τρεις μηνες το χρονο δουλευει και με αυτα τα 3000 πρεπει να ζησει ολο το χρονο! :2funny:Ουτε για τη Φυλης δεν του φτανουνε! :2funny:Μ'αρεσει που καθεσε και τους μιλας κιολας για να γελας μαζι τους ειναι οι αθλιοι φτωχομπινεδες  :2funny:
Το γαμησες τωρα αν θεωρεις δηλαδη οτι εχεις εσυ επιπεδο τοτε χιλιες φορες καλυτερα να γραφουν οι αλλοι .

Επισκέπτης
Παλι λαθος εισαι,δεν παιρνει ολος ο κοσμος τεραστιους μισθους στην Μοσχα,απορω πως το στηριζεις.
Ποσα βγαζει ενας υπαλληλος σουπερ μαρκετ,μια πωλητρια,μια υπαλληλος ξερεις;Και ποσο ειναι το κοστος ζωης
εκει;
υπαρχει αυτος ο μυθος οτι ολοι περνουν 3000 το μηνα
ενταξει κι εσυ ρε μια χαρα ζουνε αν εχουν δικο τους σπιτι εκει και δεν πηγαινουν σε κλαμπ κι εστιατορια ααα και δεν παιρνουν ταξι
η βενζινη εχει περιπου 1 δολλαριο, η θερμανση τσαμπα, σουπερμαρκετ στα ελληνικα περιπου επιπεδα
με ενα χιλιαρικακι εκει ζεις
και η νοοτροπια των εκει κοριτσιων ειναι οτι αν βγουν με αντρα....το χερι στην τσεπη δεν το βαζουν ουτε για πλακα

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
υπαρχει αυτος ο μυθος οτι ολοι περνουν 3000 το μηνα
ενταξει κι εσυ ρε μια χαρα ζουνε αν εχουν δικο τους σπιτι εκει και δεν πηγαινουν σε κλαμπ κι εστιατορια ααα και δεν παιρνουν ταξι
η βενζινη εχει περιπου 1 δολλαριο, η θερμανση τσαμπα, σουπερμαρκετ στα ελληνικα περιπου επιπεδα
με ενα χιλιαρικακι εκει ζεις
και η νοοτροπια των εκει κοριτσιων ειναι οτι αν βγουν με αντρα....το χερι στην τσεπη δεν το βαζουν ουτε για πλακα
Τα νοικια ειναι πανακριβα ρε.Φορολογια αρκετα μεγαλη.Και φυσικα τετοιους μισθους δεν παιρνουν ολοι,αλλα ελαχιστοι.Δεν ειναι μονο νοοτροπια μονο των ρωσσιδων αλλα γενικα των γυναικων.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
μην εισαι υπερασπιστης κανενος πλην του εαυτου σου, και μην εισαι κατηγορος κανενος
σαν τελευταια συμβουλη στο δινω δημοσια στα εχω πει και σε πμ
Σαν απειλή φαίνεται  :s&m_2: :S
Αν θυμάσε παλιώτερα υπερασπιζόμουν μόνος τον Stelios12345.... που δεχόταν σχεδόν την ίδια κριτική (για την εμφάνιση) που δέχεσαι κι εσύ...

Επίσης
Καμιά συμβουλή για τους άσχετους που δεν έχουν πάει, δεν έχουν σκοπό να πάνε, δεν έχουν  :knockinb: Ουκρανίδα και ίσως να μην έχουν καν γνωρίσει πέρα απο μια απλή ανταλαγή ονομάτων σε κανένα στριπτιτζάδικο της Ελληνικής επικράτειας και στη τελική δεν τις γουστάρουν κιόλας αλλά μπαίνουν εδώ μόνο για να την πούν σε άλλους ,έχεις?

Επισκέπτης
Τα νοικια ειναι πανακριβα ρε.Φορολογια αρκετα μεγαλη.Και φυσικα τετοιους μισθους δεν παιρνουν ολοι,αλλα ελαχιστοι.Δεν ειναι μονο νοοτροπια μονο των ρωσσιδων αλλα γενικα των γυναικων.
ε ρε συ το ειπα με δικο σου σπιτι μια χαρα βγαινεις με το χιλιαρικακι
τα τελευταια χρονια σαφεστατα εχει μεγαλωσει η μεση ταξη με τους μεγαλυτερους μισθους
και στην Ελλαδα και γενικα στη ζωνη του  Σενγκεν ερχονται οι πιο <μπρουκληδες>
και το οξυμορο της υποθεσεις ειναι οτι οι παρεες που θα συναντησεις ειναι ομοιομορφες
δηλαδη παρεα κανουν αυτοι που περνουν ιδιους μισθους
ειναι πραγματικα τρομακτικο
μπορει να βρεθεις σε μια παρεα οπου ολοι θα ειναι του ιδιου μισθολογικου κυκλου
σπανια θα δει καποιον που περνει 1000 να ειναι στην ιδια παρεα με αυτον που περνει 3000
πραγματικα τρομακτικο
δηλαδη αν γνωριστεις με κυκλο του τριχιλιαρου θα νομιζεις οτι ο βασικος μισθος ειναι αυτος

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
τα τελευταια χρονια σαφεστατα εχει μεγαλωσει η μεση ταξη με τους μεγαλυτερους μισθους
και το οξυμορο της υποθεσεις ειναι οτι οι παρεες που θα συναντησεις ειναι ομοιομορφες
σπανια θα δει καποιον που περνει 1000 να ειναι στην ιδια παρεα με αυτον που περνει 3000
πραγματικα τρομακτικο
δηλαδη αν γνωριστεις με κυκλο του τριχιλιαρου θα νομιζεις οτι ο βασικος μισθος ειναι αυτος
έτσι είναι

Επισκέπτης
Σαν απειλή φαίνεται  :s&m_2: :S
Αν θυμάσε παλιώτερα υπερασπιζόμουν μόνος τον Stelios12345.... που δεχόταν σχεδόν την ίδια κριτική (για την εμφάνιση) που δέχεσαι κι εσύ...

Επίσης
Καμιά συμβουλή για τους άσχετους που δεν έχουν πάει, δεν έχουν σκοπό να πάνε, δεν έχουν  :knockinb: Ουκρανίδα και ίσως να μην έχουν καν γνωρίσει πέρα απο μια απλή ανταλαγή ονομάτων σε κανένα στριπτιτζάδικο της Ελληνικής επικράτειας και στη τελική δεν τις γουστάρουν κιόλας αλλά μπαίνουν εδώ μόνο για να την πούν σε άλλους ,έχεις?
εγω να απειλησω εσενα για πιον λογο;;;
απλα μια συμβουλη δινω
ενηλικος εισαι κανεις οτι καταλαβενεις
με εχεις δει προσωπικα να δει πως ειμαι;;; ή ποιος ειναι ο κοινωνικος μου κυκλος;;;Μην βασιζεσε σε επιλεγμενες φωτογραφιες και οτι επιλεκτικα ηθελαν να μεταφερουν καποιοι για το ατομο μου

και ειδες αμεσως οτι μολις μιουταριστικαν κανα δυο ποσο ανεβηκε το επιπεδο του νηματος

σαφως και ειναι λογικο να υπαρχουν αντιπαραθεσεις...

βημα στο να πει ο καθενας οτι θελει υπαρχει ελευθερο φορουμ ειναι
οσο δεν προσβαλει ο ενας τον αλλον ολοι ειναι ευπροσδεκτοι...και η πλακα και το πειραγμα εντος οριων

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Που τα ξέρεις εσύ αυτά??? Πόσο αξιόπιστα είναι?
Μα και να μην ξερει καποιος,με ενα γουγλαρισμα τα βρισκει.Ο μεσος μισθος στην Μοσχα ειναι κοντα στα 2000 δολλαρια.Μολις το 10% ομως φτανει τους υψηλοτατους μισθους που ειναι 3500 δολλαρια.Υπολογισε ομως οτι για να νοικιασεις
μια γκαρσονιερα στην μοσχα,θες κοντα στα 1000 ευρω.Και εχε υποψη σου οτι παλαιοτερα ηταν πιο υψιλες οι τιμες.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Μα και να μην ξερει καποιος,με ενα γουγλαρισμα τα βρισκει.Ο μεσος μισθος στην Μοσχα ειναι κοντα στα 2000 δολλαρια.Μολις το 10% ομως φτανει τους υψηλοτατους μισθους που ειναι 3500 δολλαρια.Υπολογισε ομως οτι για να νοικιασεις
μια γκαρσονιερα στην μοσχα,θες κοντα στα 1000 ευρω.Και εχε υποψη σου οτι παλαιοτερα ηταν πιο υψιλες οι τιμες.
Τίποτα άλλο εκτός του google έχεις να πεις...?

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
πραγματικα τρομακτικο
Αυτο που εσυ βλεπεις τρομακτικο,ειναι απλα η κουλτουρα τους.Και εδω γινεται ομως,μεσες ακρες,
αλλα οχι στον ιδιο βαθμο.

Επισκέπτης
Αυτο που εσυ βλεπεις τρομακτικο,ειναι απλα η κουλτουρα τους.Και εδω γινεται ομως,μεσες ακρες,
αλλα οχι στον ιδιο βαθμο.
εδω ρε συ δεν παιζει ετσι
εκει ενας πλουσιος ρωσσος η γκομενα που θα βρει....εξωσυζυγικη σχεση...οχι απλως γκομενα ...θα ειναι κι αυτη πλουσια κι ας μην ειναι η μουναρα του πεντχαουζ...μονο και μονο για να την κυκλοφορει στους κυκλους του

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Σαν απειλή φαίνεται  :s&m_2: :S

Επίσης
Καμιά συμβουλή για τους άσχετους που δεν έχουν πάει, δεν έχουν σκοπό να πάνε, δεν έχουν  :knockinb: Ουκρανίδα και ίσως να μην έχουν καν γνωρίσει πέρα απο μια απλή ανταλαγή ονομάτων σε κανένα στριπτιτζάδικο της Ελληνικής επικράτειας και στη τελική δεν τις γουστάρουν κιόλας αλλά μπαίνουν εδώ μόνο για να την πούν σε άλλους ,έχεις?
Κοιτα ο Shinoharas μπορει να ειναι ανηκει κοινονικα σε αυτη τη κατηγορια αλλα δεν ειναι αυτος που κανει κακο στο σα'ι'τ ναι κατεβαζει το επιπεδο αλλα δε νομιζω οτι ενοχλει.Τωρα εχει μαζευτει γιατι ξερω τα παντα γ'αυτον και δεν μπορει να πει παραμυθια :2funny:.Μπορει να δωσει στη νεολαια ενα παραδηγμα προς αποφυγη καλο ειναι να γραφει που και που :2funny:
εγω να απειλησω εσενα για πιον λογο;;;
απλα μια συμβουλη δινω
ενηλικος εισαι κανεις οτι καταλαβενεις
με εχεις δει προσωπικα να δει πως ειμαι;;; ή ποιος ειναι ο κοινωνικος μου κυκλος;;;Μην βασιζεσε σε επιλεγμενες φωτογραφιες και οτι επιλεκτικα ηθελαν να μεταφερουν καποιοι για το ατομο μου

και ειδες αμεσως οτι μολις μιουταριστικαν κανα δυο ποσο ανεβηκε το επιπεδο του νηματος

σαφως και ειναι λογικο να υπαρχουν αντιπαραθεσεις...

βημα στο να πει ο καθενας οτι θελει υπαρχει ελευθερο φορουμ ειναι
οσο δεν προσβαλει ο ενας τον αλλον ολοι ειναι ευπροσδεκτοι...και η πλακα και το πειραγμα εντος οριων
ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ ΡΩΣΣΙΑ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ!ΑΝ ΜΕ ΣΒΙΣΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΧΑΣΕΤΕ.Σχεδον καθε μερα μου στελνουνε ΠΜ σχετικα με ερωτισεις με τη Ρωσσια,Ουκρανια,ανατολικο μπλοκ και τους απανταω εσυ δεν ηξερες τι ειναι ο οξύρρυγχος!  :2funny: Εσυ Ρωσσια πηγες για τρεις μερες ενω εγω ζω μονιμα πανω απο 21 χρονια.Την προηγουμενη φορα ειχες παει πριν απο 5 χρονια περιπου παλι για λιγες μερες.
      Τωρα σχετικα με το ατομο σου ΠΑΛΙ ΞΕΦΕΥΓΕΙΣ :2funny: ολα ειναι γνωστα και σχετικα με τον κυκλο σου.ΛΥΚΕΙΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ε,τι κοινο μπορεις να εχεις με καθηγητες πανεπηστημιου και ακαδημα'ι'κους :2funny:?Μ'αρεσει που ελεγες οτι πηγες σε ενα γαμο ενος φιλου σου Ρωσσου μεγιστανα ενω πηγες στο Γάμο του Αντώνη με μια 40χρονη  :2funny:.ΣΤΟ ΓΑΜΟ ΕΙΣΟΥΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΟΥΚΡΑΝΗ που εφερες απο την Ουκρανια.Αν ειχες καμια Μοσχοβιτισα να σε περιμενει γιατι να φερεις το μπαζο απο την Ουκρανια?
      Το καλοκαιρι στη Χερσονησο εισουνα με μια εντελως γελοια σαν τελειωμενη μπαροβια τωρα αν σου ειπε οτι ειναι Μοσχοβιτισα κ'εσυ το πιστεψες δεν μπορω να το ξερω.Σχετικα μ'εσενα μου ειπαν οτι τα ποδια σου ηταν παρα πολυ πρισμενα και δεν μπορουσες να περπατισεις και ολη μερα καθοσουνα στο Χαβάνα δεν μπορουσες να σηκωθεις στο μπαρ να παρεις ποτο.Στην ιδια κατασταση εισουνα και στο γαμο που πηγες.Μου ειπαν οτι εισαι στα τελευταια σου.Ε,πως σε τετοια κατασταση μπορουσες και γαμαγες? :2funny:Κανονικα Θα επρεπε να με ευγνωμονεις γιατι ενω πραλιγο να βγεις ψευτης εγω με το που εψαξα και βρηκα πληροφοριες οτι στ'αληθεια πηγες Μοσχα.Εσωσα την υποληψη σου  το ειπα αμεσως ενω θα μπορουσα να το αποκρυψω και να νομιζουν ολοι οτι ελεγες ψεματα οπως και οι αλλοι.
      Εδω δεν εχει προσωπικα στοιχεια Αντωνηδες υπαρχουν πανω απο 200.000 σε ολη την Ελλαδα και Ουκρανες δεκαδες χιλιαδες.Ουτε νομιζω οτι τα ποδια σου ηταν πρισμενα ειναι κανενα προσωπικο στοιχειο :2funny:.Καλο ειναι να λεμε αληθεια εδω μεσα.
      Τωρα σχετικα με το Μαστερ η γνωμη μου ειναι ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΛΩΝΟΣ ΤΟΥ ΣΑ'Ι'Τ υπαρχει εδω για να γραφει και να ζωντανευει καποιο θεμα οταν δεν εχει κινηση
      Γιατι δεν τον τιμωρουνε αφου βριζει συνεχεια?Γιατι τους κλωνους που βριζανε δεν τους σβισανε?
      Ωραια η παρεα σας αλλα τωρα θα με συγχωρεσετε γιατι πρεπει να βγω και λιγο εξω να παω και λιγακι ντισκο :)Εσεις καθιστε Ελλαδα με τον Πατακο,το Μιχαλολιακο και τους αναρχικους  :jerking:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Ύ.Γ. Οπως ειδες εγω δεν εχω κομπλεξ και  :jerking:.Οταν μου ζητησε ο Κυπριος να σε φερω σε επαφη μαζι του.ΕΙΔΑ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΒΟΗΘΙΘΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΚΟΙΝΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ισως να ηταν ενδιαφερον και για τους δυο να πατε μαζι Ουκρανια.Γιατι ο Κυπριος κανει οτι κ'εσυ παιρνει μια γκομενα για καμποσες μερες.Και οπως ειδες σου εστειλα με ΠΜ το Σκα'ι'π του.
    Τωρα αν εδω μεσα εχετε μαζευτει Αφραγκοι,αστεγοι,ψυχασθενεις,αναπηροι,χαπακηδες κλπ. εγω δεν σας φταιω για την καταντια σας.
      Σε λιγες μερες παω Βαρσοβια να παρω λεφτα απο ενοικια :)!Οποτε θα βριζεστε μεταξυ σας χωρις εμενα  :2funny: για μερικες μερες  :2funny:

Dimex Black

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2012
Κριτικές
18
Like
174
Πόντοι
26
Κοιτα ο Shinoharas μπορει να ειναι ανηκει κοινονικα σε αυτη τη κατηγορια αλλα δεν ειναι αυτος που κανει κακο στο σα'ι'τ ναι κατεβαζει το επιπεδο αλλα δε νομιζω οτι ενοχλει.Τωρα εχει μαζευτει γιατι ξερω τα παντα γ'αυτον και δεν μπορει να πει παραμυθια :2funny:.Μπορει να δωσει στη νεολαια ενα παραδηγμα προς αποφυγη καλο ειναι να γραφει που και που :2funny:ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ ΡΩΣΣΙΑ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ!ΑΝ ΜΕ ΣΒΙΣΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΧΑΣΕΤΕ.Σχεδον καθε μερα μου στελνουνε ΠΜ σχετικα με ερωτισεις με τη Ρωσσια,Ουκρανια,ανατολικο μπλοκ και τους απανταω εσυ δεν ηξερες τι ειναι ο οξύρρυγχος!  :2funny: Εσυ Ρωσσια πηγες για τρεις μερες ενω εγω ζω μονιμα πανω απο 21 χρονια.Την προηγουμενη φορα ειχες παει πριν απο 5 χρονια περιπου παλι για λιγες μερες.
       Τωρα σχετικα με το ατομο σου ΠΑΛΙ ΞΕΦΕΥΓΕΙΣ :2funny: ολα ειναι γνωστα και σχετικα με τον κυκλο σου.ΛΥΚΕΙΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ε,τι κοινο μπορεις να εχεις με καθηγητες πανεπηστημιου και ακαδημα'ι'κους :2funny:?Μ'αρεσει που ελεγες οτι πηγες σε ενα γαμο ενος φιλου σου Ρωσσου μεγιστανα ενω πηγες στο Γάμο του Αντώνη με μια 40χρονη  :2funny:.ΣΤΟ ΓΑΜΟ ΕΙΣΟΥΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΟΥΚΡΑΝΗ που εφερες απο την Ουκρανια.Αν ειχες καμια Μοσχοβιτισα να σε περιμενει γιατι να φερεις το μπαζο απο την Ουκρανια?
       Το καλοκαιρι στη Χερσονησο εισουνα με μια εντελως γελοια σαν τελειωμενη μπαροβια τωρα αν σου ειπε οτι ειναι Μοσχοβιτισα κ'εσυ το πιστεψες δεν μπορω να το ξερω.Σχετικα μ'εσενα μου ειπαν οτι τα ποδια σου ηταν παρα πολυ πρισμενα και δεν μπορουσες να περπατισεις και ολη μερα καθοσουνα στο Χαβάνα δεν μπορουσες να σηκωθεις στο μπαρ να παρεις ποτο.Στην ιδια κατασταση εισουνα και στο γαμο που πηγες.Μου ειπαν οτι εισαι στα τελευταια σου.Ε,πως σε τετοια κατασταση μπορουσες και γαμαγες? :2funny:Κανονικα Θα επρεπε να με ευγνωμονεις γιατι ενω πραλιγο να βγεις ψευτης εγω με το που εψαξα και βρηκα πληροφοριες οτι στ'αληθεια πηγες Μοσχα.Εσωσα την υποληψη σου  το ειπα αμεσως ενω θα μπορουσα να το αποκρυψω και να νομιζουν ολοι οτι ελεγες ψεματα οπως και οι αλλοι.
      Εδω δεν εχει προσωπικα στοιχεια Αντωνηδες υπαρχουν πανω απο 200.000 σε ολη την Ελλαδα και Ουκρανες δεκαδες χιλιαδες.Ουτε νομιζω οτι τα ποδια σου ηταν πρισμενα ειναι κανενα προσωπικο στοιχειο :2funny:.Καλο ειναι να λεμε αληθεια εδω μεσα.
      Τωρα σχετικα με το Μαστερ η γνωμη μου ειναι ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΛΩΝΟΣ ΤΟΥ ΣΑ'Ι'Τ υπαρχει εδω για να γραφει και να ζωντανευει καποιο θεμα οταν δεν εχει κινηση
      Γιατι δεν τον τιμωρουνε αφου βριζει συνεχεια?Γιατι τους κλωνους που βριζανε δεν τους σβισανε?
      Ωραια η παρεα σας αλλα τωρα θα με συγχωρεσετε γιατι πρεπει να βγω και λιγο εξω να παω και λιγακι ντισκο :)Εσεις καθιστε Ελλαδα με τον Πατακο,το Μιχαλολιακο και τους αναρχικους  :jerking:

Ελα ρε εσυ με το επιπεδο σου σε καθε λεξη κανεις 100 ορθογραφικα λαθη .Ουτε παιδια του δημοτικου γραφουν ετσι .Μου φαινεται οτι και οι κατακτησεις σου ειναι οπως το  επιπεδο σου .21 χρονια εκει και ρωτας τον αλλον που ερχεται για μια εβδομαδα  τι κανει και γαμαει  :headbang:  Μας εχεις φλομωσει στο ψεμα δηλαδή  :2funny:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Κοιτα ο Shinoharas μπορει να ειναι ανηκει κοινονικα σε αυτη τη κατηγορια αλλα δεν ειναι αυτος που κανει κακο στο σα'ι'τ ναι κατεβαζει το επιπεδο αλλα δε νομιζω οτι ενοχλει.Τωρα εχει μαζευτει γιατι ξερω τα παντα γ'αυτον και δεν μπορει να πει παραμυθια :2funny:.Μπορει να δωσει στη νεολαια ενα παραδηγμα προς αποφυγη καλο ειναι να γραφει που και που :2funny:ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ ΡΩΣΣΙΑ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ!ΑΝ ΜΕ ΣΒΙΣΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΧΑΣΕΤΕ.Σχεδον καθε μερα μου στελνουνε ΠΜ σχετικα με ερωτισεις με τη Ρωσσια,Ουκρανια,ανατολικο μπλοκ και τους απανταω εσυ δεν ηξερες τι ειναι ο οξύρρυγχος!  :2funny: Εσυ Ρωσσια πηγες για τρεις μερες ενω εγω ζω μονιμα πανω απο 21 χρονια.Την προηγουμενη φορα ειχες παει πριν απο 5 χρονια περιπου παλι για λιγες μερες.
      Τωρα σχετικα με το ατομο σου ΠΑΛΙ ΞΕΦΕΥΓΕΙΣ :2funny: ολα ειναι γνωστα και σχετικα με τον κυκλο σου.ΛΥΚΕΙΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ε,τι κοινο μπορεις να εχεις με καθηγητες πανεπηστημιου και ακαδημα'ι'κους :2funny:?Μ'αρεσει που ελεγες οτι πηγες σε ενα γαμο ενος φιλου σου Ρωσσου μεγιστανα ενω πηγες στο Γάμο του Αντώνη με μια 40χρονη  :2funny:.ΣΤΟ ΓΑΜΟ ΕΙΣΟΥΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΟΥΚΡΑΝΗ που εφερες απο την Ουκρανια.Αν ειχες καμια Μοσχοβιτισα να σε περιμενει γιατι να φερεις το μπαζο απο την Ουκρανια?
      Το καλοκαιρι στη Χερσονησο εισουνα με μια εντελως γελοια σαν τελειωμενη μπαροβια τωρα αν σου ειπε οτι ειναι Μοσχοβιτισα κ'εσυ το πιστεψες δεν μπορω να το ξερω.Σχετικα μ'εσενα μου ειπαν οτι τα ποδια σου ηταν παρα πολυ πρισμενα και δεν μπορουσες να περπατισεις και ολη μερα καθοσουνα στο Χαβάνα δεν μπορουσες να σηκωθεις στο μπαρ να παρεις ποτο.Στην ιδια κατασταση εισουνα και στο γαμο που πηγες.Μου ειπαν οτι εισαι στα τελευταια σου.Ε,πως σε τετοια κατασταση μπορουσες και γαμαγες? :2funny:Κανονικα Θα επρεπε να με ευγνωμονεις γιατι ενω πραλιγο να βγεις ψευτης εγω με το που εψαξα και βρηκα πληροφοριες οτι στ'αληθεια πηγες Μοσχα.Εσωσα την υποληψη σου  το ειπα αμεσως ενω θα μπορουσα να το αποκρυψω και να νομιζουν ολοι οτι ελεγες ψεματα οπως και οι αλλοι.
     Ωραια η παρεα σας αλλα τωρα θα με συγχωρεσετε γιατι πρεπει να βγω και λιγο εξω να παω και λιγακι ντισκο :)Εσεις καθιστε Ελλαδα με τον Πατακο,το Μιχαλολιακο και τους αναρχικους  :jerking:

Εδω τα ειπα ολα ας βγαλει ο αναγνωστης τα συμπερασματα του
Ελα ρε εσυ με το επιπεδο σου σε καθε λεξη κανεις 100 ορθογραφικα λαθη .Ουτε παιδια του δημοτικου γραφουν ετσι .Μου φαινεται οτι και οι κατακτησεις σου ειναι οπως το  επιπεδο σου .21 χρονια εκει και ρωτας τον αλλον που ερχεται για μια εβδομαδα  τι κανει και γαμαει  :headbang:   Μας εχεις φλομωσει στο ψεμα δηλαδή  :2funny:
Οποιος θελει μπορει να ψαξει σε παλαιοτερα ποστ να βρει το διπλωμα μου του πανεπηστημιου που εχω τελειωσει (μετα το СПБГУ ειναι το δευτερο καλητερο στην Αγια Πετρουπολη).Ελλαδα πηγα μονο σχολειο και μετα το 1992 Ελληνικα δεν εγραφα καθολου για 20 χρονια μετα πολυ καλα τα θυμαμαι πως γραφοντε.Φυσικα και θα τον ρωτησω κακο ειναι να ρωταει κανεις?Ακομα και με ενα μεθυστακα να κατσεις να μιλισεις κατι μπορεις να μαθεις.Εσυ δεν καταλαβα?Πηγες ποτέ Ουκρανια,Ρωσσια? :2funny:Ξερεις που παιφτει? :2funny:Μη μου πεις οτι εχεις σχεση με το ανικειμενο επειδη πηγες σε κωλομπαρο με Ουκρανες 5-6 φορες! :2funny:Καλα πηγαινε τωρα μια βολτα απο κανα κωλομπαρο και ασε την Ουκρανια αφου δεν εχεις σχεση :2funny:

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.255
Πόντοι
506
Εδω τα ειπα ολα ας βγαλει ο αναγνωστης τα συμπερασματα τουΟποιος θελει μπορει να ψαξει σε παλαιοτερα ποστ να βρει το διπλωμα μου του πανεπηστημιου που εχω τελειωσει (μετα το СПБГУ ειναι το δευτερο καλητερο στην Αγια Πετρουπολη).Ελλαδα πηγα μονο σχολειο και μετα το 1992 Ελληνικα δεν εγραφα καθολου για 20 χρονια μετα πολυ καλα τα θυμαμαι πως γραφοντε.
Εδω που τα λεμε επι Γιελτσιν με 5 χιλιαδες δολαρια επερνες πτυχιο πυρηνικου φυσικου και ας μην ηξερες ποσο κανει 1+1 ,αλλωστε γνωριζω πολλους απο εκει που στα 25 τους χρονια εχουν 3-4 πτυχια ανωτατης εκπαιδευσης   :think:  . Δεν λεω οτι το πηρες ετσι αλλα πτυχιο απο ανατολικο μπλοκ στα χρονια της μεταβασης δεν εχει αξια . Σ αυτο το γεγονος εκανε αναφορα προσφατα και ο Ιακωβος ο ψαρας .

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.255
Πόντοι
506
Τι εγινε εδω ?????  :think: Διεγραφη ο Σινοχαρας ?????  :think:

Stories