Κοιτα ο Shinoharas μπορει να ειναι ανηκει κοινονικα σε αυτη τη κατηγορια αλλα δεν ειναι αυτος που κανει κακο στο σα'ι'τ ναι κατεβαζει το επιπεδο αλλα δε νομιζω οτι ενοχλει.Τωρα εχει μαζευτει γιατι ξερω τα παντα γ'αυτον και δεν μπορει να πει παραμυθια
.Μπορει να δωσει στη νεολαια ενα παραδηγμα προς αποφυγη καλο ειναι να γραφει που και που
ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ ΡΩΣΣΙΑ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ!ΑΝ ΜΕ ΣΒΙΣΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΧΑΣΕΤΕ.
Σχεδον καθε μερα μου στελνουνε ΠΜ σχετικα με ερωτισεις με τη Ρωσσια,Ουκρανια,ανατολικο μπλοκ και τους απανταω εσυ δεν ηξερες τι ειναι ο οξύρρυγχος! Εσυ Ρωσσια πηγες για τρεις μερες ενω εγω ζω μονιμα πανω απο 21 χρονια.Την προηγουμενη φορα ειχες παει πριν απο 5 χρονια περιπου παλι για λιγες μερες.
Τωρα σχετικα με το ατομο σου ΠΑΛΙ ΞΕΦΕΥΓΕΙΣ
ολα ειναι γνωστα και σχετικα με τον κυκλο σου.
ΛΥΚΕΙΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ε,τι κοινο μπορεις να εχεις με καθηγητες πανεπηστημιου και ακαδημα'ι'κους
?Μ'αρεσει που ελεγες οτι πηγες σε ενα γαμο ενος φιλου σου Ρωσσου μεγιστανα ενω πηγες στο Γάμο του Αντώνη με μια 40χρονη
.ΣΤΟ ΓΑΜΟ ΕΙΣΟΥΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΟΥΚΡΑΝΗ που εφερες απο την Ουκρανια.Αν ειχες καμια Μοσχοβιτισα να σε περιμενει γιατι να φερεις το μπαζο απο την Ουκρανια?
Το καλοκαιρι στη Χερσονησο εισουνα με μια εντελως γελοια σαν τελειωμενη μπαροβια τωρα αν σου ειπε οτι ειναι Μοσχοβιτισα κ'εσυ το πιστεψες δεν μπορω να το ξερω.Σχετικα μ'εσενα μου ειπαν οτι τα ποδια σου ηταν παρα πολυ πρισμενα και δεν μπορουσες να περπατισεις και ολη μερα καθοσουνα στο Χαβάνα δεν μπορουσες να σηκωθεις στο μπαρ να παρεις ποτο.Στην ιδια κατασταση εισουνα και στο γαμο που πηγες.Μου ειπαν οτι εισαι στα τελευταια σου.Ε,πως σε τετοια κατασταση μπορουσες και γαμαγες?
Κανονικα Θα επρεπε να με ευγνωμονεις γιατι ενω πραλιγο να βγεις ψευτης εγω με το που εψαξα και βρηκα πληροφοριες οτι στ'αληθεια πηγες Μοσχα.Εσωσα την υποληψη σου το ειπα αμεσως ενω θα μπορουσα να το αποκρυψω και να νομιζουν ολοι οτι ελεγες ψεματα οπως και οι αλλοι.
Εδω δεν εχει προσωπικα στοιχεια Αντωνηδες υπαρχουν πανω απο 200.000 σε ολη την Ελλαδα και Ουκρανες δεκαδες χιλιαδες.Ουτε νομιζω οτι τα ποδια σου ηταν πρισμενα ειναι κανενα προσωπικο στοιχειο
.Καλο ειναι να λεμε αληθεια εδω μεσα.
Τωρα σχετικα με το Μαστερ η γνωμη μου ειναι ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΛΩΝΟΣ ΤΟΥ ΣΑ'Ι'Τ υπαρχει εδω για να γραφει και να ζωντανευει καποιο θεμα οταν δεν εχει κινηση
Γιατι δεν τον τιμωρουνε αφου βριζει συνεχεια?Γιατι τους κλωνους που βριζανε δεν τους σβισανε?
Ωραια η παρεα σας αλλα τωρα θα με συγχωρεσετε γιατι πρεπει να βγω και λιγο εξω να παω και λιγακι ντισκο
Εσεις καθιστε Ελλαδα με τον Πατακο,το Μιχαλολιακο και τους αναρχικους