You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Επισκέπτης
οχι ρε φιλεShinoharas ...έχεις πάει ποτέ Brazil? Η γενικά λάτιν Αμέρικα;
εχω παει το πιο μακρινο στο τοκυο
αλλα εδω δεν ειναι να γραφεις, βγαινει ο καθε μαλακας και στην λεει
master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 38
- Πόντοι
- 366
Γιατι να στην λεει ρε μαλακα,δεν ποσταρεις συνεχεια φωτο με ξενοδοχεια και τα μουνια γυμνα;οχι ρε φιλε
εχω παει το πιο μακρινο στο τοκυο
αλλα εδω δεν ειναι να γραφεις, βγαινει ο καθε μαλακας και στην λεει
οχι σαν τον κολλητο σου που βγαινει φωτο με γκομενες εξω απο τα τυροπιταδικα,υποσχομενος να τους
κερασει καμια πιτσα αν βγουν φωτο μαζι του.Εσυ κερνας πουτσες και αυτος κερναει πιτσες.
lefteris38
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Νοε 2005
- Like
- 843
- Πόντοι
- 96
+1.000.000Και εσυ τι σκας ??? Ελευθερο φορουμ ειναι . Οποιος δεν εχει κατι να πει για την θεματολογια του θρεντ αναλωνεται στο κραξιμο . Οπως λενε ο αδειος τενεκες κανει το πιο πολυ θορυβο .
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
Απλος ο φιλος σου επεσε σε αντιφασεις.Εγω ειμαι ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΑΠΟΔΙΚΝΕΙΩ 100% οτι λεω.Χωρις να υπαρχει καμια αμφηβολια γ'αυτο.Και εσυ τι σκας ??? Ελευθερο φορουμ ειναι . Οποιος δεν εχει κατι να πει για την θεματολογια του θρεντ αναλωνεται στο κραξιμο . Οπως λενε ο αδειος τενεκες κανει το πιο πολυ θορυβο .
Μουνια μονα τους.Εχει πλακα που τα κρυβει τα παντα ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΕΒΑΛΑ ΦΩΤΟ ΜΕ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ!ΕΓΩ ΚΑΙ ΟΙ ΓΚΟΜΕΝΕΣ.Οχι ενα δωματιο ξενοδοχειου και 2 γκομενες μονες τουςΓιατι να στην λεει ρε μαλακα,δεν ποσταρεις συνεχεια φωτο με ξενοδοχεια και τα μουνια γυμνα;
οχι σαν τον κολλητο σου που βγαινει φωτο με γκομενες εξω απο τα τυροπιταδικα,υποσχομενος να τους
κερασει καμια πιτσα αν βγουν φωτο μαζι του.Εσυ κερνας πουτσες και αυτος κερναει πιτσες.
Αυτουνου δεν του τη λες γιατι μενει Ελλαδα οπως εσυ οποτε τον θεωρεις ομοιο σου.Κατσε τωρα Ελλαδα να φουκαρα,αφραγκε Πιρφορε Σκασατε που σας εβαλα γκομενακια φουκαραδες Οποιος εχει τ'αρχηδια βαζει φωτο ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΓΚΟΜΕΝΑΚΙΑ καπου που να φενεται και σε ποια πολη ειναι οχι ενα δωματιο ξενοδοχειου με γκομενες μονες τους.
Αυτος μπορει και παει Ουκρανια 2 φορες το χρονο εχει 2000-2500 Ευρω να δωσει εσυ ΡΕ ΦΟΥΚΑΡΑ ΠΙΡΦΟΡΕ που κυλιεσαι απο τη στην Ελλαδα τι μιλας
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
Να ρε ηλιθιε παρτο παλι.Εγω μπορω και της δγυνω και Της βαζω ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΑΦΕ και κανουν οτι τους πωΓιατι να στην λεει ρε μαλακα,δεν ποσταρεις συνεχεια φωτο με ξενοδοχεια και τα μουνια γυμνα;
Να παρε να τραβας μαλακια φουκαρα Αντε κακομοιρη που εισαι αγαμητος ποιος ξερει πόσα χρονια
sex-commando
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 9
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Να ρε ηλιθιε παρτο παλι.Εγω μπορω και της δγυνω και Της βαζω ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΑΦΕ και κανουν οτι τους πω
Να παρε να τραβας μαλακια φουκαρα Αντε κακομοιρη που εισαι αγαμητος ποιος ξερει πόσα χρονια
Ρε, αυνανιστή πυροβολημένε, τραβάς μαλακία μέσω Skype;. Τι παπαριά είναι αυτή που έβαλες ρε σούργελο;
Τόσο τελειωμένος ρε κακομοίρη;
sex-commando
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 9
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Να ρε ηλιθιε παρτο παλι.Εγω μπορω και της δγυνω και Της βαζω ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΑΦΕ και κανουν οτι τους πω
...."γκρουντ ποκαζί".... ξέχασες να πεις "παζαλουστα" ρε μάπα....
master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 38
- Πόντοι
- 366
Ρε μητσε υπαρχουν απειρα τετοια σαιτ οπως αυτο που ειναι διαφορες γκομενεςΝα ρε ηλιθιε παρτο παλι.Εγω μπορω και της δγυνω και Της βαζω ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΑΦΕ και κανουν οτι τους πω
σου ζητανε καποια λεφτα μεσω πιστωτικης και απο κει και περα κανουν οτι τους πεις μεσω καμερας.
Εισαι ψευτης το εχουν επιβεβαιωσει και ο πιτσι και αλλοι που σε εχουν επισκεφτει.Μην μιλας για γκομενες
γιατι δεν το κατεχεις ασε να μας λενε οι νυχτερος και σχινοχαρας που το κατεχουν.
εσυ εισαι ασχημος και καραφλος δεν αρεσεις στις γκομενες τελος.Φινιτο.
stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
μια χαρα ειναι ρε μαλακα ,δεν τον λεω γκομενο,αλλα οχι και ασχημο,τα μαλια να κοψει οπως κανει η πλειοψηφια να μην φανει η φαλακρα..Ρε μητσε υπαρχουν απειρα τετοια σαιτ οπως αυτο που ειναι διαφορες γκομενες
σου ζητανε καποια λεφτα μεσω πιστωτικης και απο κει και περα κανουν οτι τους πεις μεσω καμερας.
Εισαι ψευτης το εχουν επιβεβαιωσει και ο πιτσι και αλλοι που σε εχουν επισκεφτει.Μην μιλας για γκομενες
γιατι δεν το κατεχεις ασε να μας λενε οι νυχτερος και σχινοχαρας που το κατεχουν.
επεισης εχει ενα κουλ στυλ στο ντυσιμο..
εσυ πας με φορμες στα κλαμπς..
master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 38
- Πόντοι
- 366
Με φορμες παω στα Video Clubs.Να φαινονται τα ποντικια να ξερογλυφονται τα μουνακια που ειναι μεσα.μια χαρα ειναι ρε μαλακα ,δεν τον λεω γκομενο,αλλα οχι και ασχημο,τα μαλια να κοψει οπως κανει η πλειοψηφια να μην φανει η φαλακρα..
επεισης εχει ενα κουλ στυλ στο ντυσιμο..
εσυ πας με φορμες στα κλαμπς..
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
Ναι ο Σινοχαρας το κατεχει που δεν μπορουσε λεει να περτπατισει.Αυτος θελει αποκλιστηκη νοσοκομα και οχι γκομενα Αφου εχετε για ηγετη εναν αναπηρο που ειναι στα τελευταια του εγω τι να πω .Ουτε πιθηκοι να εισασταν Ναι τους δινω λεφτα με πιστωτικη και της εχω σαν φιλες στα διαφορα σα'ι'τ οπως в контакте και однокласcники τι αλλες θα ακουσω ΕΛΕΟΣ Καθηγητρια Αγγλικων ειναι η κοπελα.Ρε μητσε υπαρχουν απειρα τετοια σαιτ οπως αυτο που ειναι διαφορες γκομενες
Ετσι λεγατε και για της αλλες που ηταν απλες γκομενες και γινατε ρεζιλι των σκυλιων
Εσυ εδω γιατι γραφεις?Προκειται να πας ποτέ πουθενα?Τι σχεση εχεις με την Ουκρανια,Ρωσσια?Ειδεικα Ρωσσια μπορει και να μην εχεις παει ποτέ!
stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
ο μαστερακος φιλε εχει παει μονο στο ρωσικο σουπερμαρκετ στην γερανιουΝαι ο Σινοχαρας το κατεχει που δεν μπορουσε λεει να περτπατισει.Αυτος θελει αποκλιστηκη νοσοκομα και οχι γκομενα Αφου εχετε για ηγετη εναν αναπηρο που ειναι στα τελευταια του εγω τι να πω .Ουτε πιθηκοι να εισασταν Ναι τους δινω λεφτα με πιστωτικη και της εχω σαν φιλες στα διαφορα σα'ι'τ οπως в контакте και однокласcники τι αλλες θα ακουσω ΕΛΕΟΣ Καθηγητρια Αγγλικων ειναι η κοπελα.
Ετσι λεγατε και για της αλλες που ηταν απλες γκομενες και γινατε ρεζιλι των σκυλιων
Εσυ εδω γιατι γραφεις?Προκειται να πας ποτέ πουθενα?Τι σχεση εχεις με την Ουκρανια,Ρωσσια?Ειδεικα Ρωσσια μπορει και να μην εχεις παει ποτέ!
εγω παντως ψωνιζω συχνα απο το προντουσ ρομανεστι στην αχαρνων,θελω να παω ρουμανια στο μελλον,μου ταιριαζουνε σαν ανθρωποι .. ειναι τεμπεληδες σαν εμενα
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
Δεν θα σ'αρεσει ειναι πολυ υποβαθμισμενοι.Αν εισουν απο κανα χωριο της Ελληνικης επαρχιας μπορει και να σου αρεσε.Αλλα καποιος απο Αθηνα θα τους συχαθει ειναι εντελως καραβλαχοι!ο μαστερακος φιλε εχει παει μονο στο ρωσικο σουπερμαρκετ στην γερανιου
εγω παντως ψωνιζω συχνα απο το προντουσ ρομανεστι στην αχαρνων,θελω να παω ρουμανια στο μελλον,μου ταιριαζουνε σαν ανθρωποι .. ειναι τεμπεληδες σαν εμενα
Τωρα για το φιλο μας πόσο τελειωμενος πρεπει να'ναι για να βγαινει εξω με φορμες γυμναστικης θα φοραει και σαγιοναρες και ενα μπλουζακι διαφημιστικο αναρτισεις ζαντολαστιχα Τωρα σχετικα με βιντεο κλαμπ που ειπ.Ποιο βιντεο κλαμπ?Αυτα ηταν τη δεκαετια του '90 τωρα τα παντα υπαρχουν στο ιντερνετ.
master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 38
- Πόντοι
- 366
Οκ αν ειναι ετσι βγες μια φωτο με την ιδια,αγκαλιτσα,γυμνοι και οι δυο,και εγω θα σε πιστεψω και δεν σεΝαι ο Σινοχαρας το κατεχει που δεν μπορουσε λεει να περτπατισει.Αυτος θελει αποκλιστηκη νοσοκομα και οχι γκομενα Αφου εχετε για ηγετη εναν αναπηρο που ειναι στα τελευταια του εγω τι να πω .Ουτε πιθηκοι να εισασταν Ναι τους δινω λεφτα με πιστωτικη και της εχω σαν φιλες στα διαφορα σα'ι'τ οπως в контакте και однокласcники τι αλλες θα ακουσω ΕΛΕΟΣ Καθηγητρια Αγγλικων ειναι η κοπελα.
ξαναπειραζω.Ρωσσια δεν ξαναπαω ουτε τσαμπα.Σου ειπα αμα θες να ερχεσαι μαζι μου να μου κουβαλας τις βαλιτσες οταν θα πηγαινω μπαλι,καναριες νησους,τενεριφη,δεν ηθελες.Τι σου φταιω εγω.Περιμενω φωτο με την ιδια για να σε πιστεψω.
master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 38
- Πόντοι
- 366
Να πας στην μιχαηλ βοδα να ψωνισεις απο την πολωνικη συνοικια,εχουν και σουπερ μαρκετ με πολωνικα προιοντα,ο μαστερακος φιλε εχει παει μονο στο ρωσικο σουπερμαρκετ στην γερανιου
να δεις και πολωνικο μουνι να ανοιξει το ματι σου.Μονο να προσεχεις γιατι θα δεις αρκετους σουρωμενους γυρω γυρω.
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
Εγω φωτο απο γκομενες εχω βαλει και εξω και σπιτι μου.Δεν μου πολυαρεσει να φωτογραφιζομαι γιατι δυστηχως δεν εχω φωτογενεια.Ρωσσια γιατι δεν πας γιατι σε φτυσανε?Σε κοιταγανε με λυπηση σα να εισουν Ουζμπεκος? .Δεν μπορω να σε φανταστω Ρωσσια με φορμα γυμναστικης και της γκομενες να σε κοιτανε σα να σε λυπουντε Ποια Τενεριφη ρε φουκαρα που ισα ισα σου φτανουν για να φας αυτα που βγαζεις για τη Μιχαηλ Βόδα καλος εισαι Τελικα οσο πιο πολυ γραφεις ρεζιλευεσαι ακομα περισσοτερο σε κωβω για πολυ υπαναπτικτο.Σαββατο δεν θα πας πουθενα?Ιντρεντ θα τη βγαλεις? Αν και πας να σωσεις το Σινοχαρα γ'αυτο γραφεις καταβατα για να μην δουνε ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ!Οκ αν ειναι ετσι βγες μια φωτο με την ιδια,αγκαλιτσα,γυμνοι και οι δυο,και εγω θα σε πιστεψω και δεν σε
ξαναπειραζω.Ρωσσια δεν ξαναπαω ουτε τσαμπα.Σου ειπα αμα θες να ερχεσαι μαζι μου να μου κουβαλας τις βαλιτσες οταν θα πηγαινω μπαλι,καναριες νησους,τενεριφη,δεν ηθελες.Τι σου φταιω εγω.Περιμενω φωτο με την ιδια για να σε πιστεψω.
΄
Εδω ειναι ολα με καθε λεπτομεριαΡε ηληθιε σιγα μην την παρακαλαω εσεις οι φουκαραδες της παρακαλατε και μαζευετε ολη τη σαβουρα.Την διεταξα να μου δειξει τα βυζια της!Και μου τα εδειξε Και της εδωσα αδεια να κανει τσισακια!Χωρις αδεια δεν επιτρεπετε .Αυτο το βιντεακι ρε ζωο εγινε στο ιντερνετ καφε στο Κισινιωφ ακουγονται και οι φωνες απο τα πιτσιρικια
Τελικα ο Shinoharas τέρας ξετέρας ειναι ο καλητερος απ'ολους σας.Αυτος τουλαχιστον εχει και 2000 Ευρω να παει Ουκρανια.Ενω εσεις με τη βγαζετε .
Ο Shinoharas ειχε παει Μοσχα τωρα μολις μιλαγα με Κρητη στο Skype.Βεβαια μας εκρυψε καποια πραγματα Ας τα παρουμε ομως απ'την αρχη
Μοσχα πηγε στο γαμο ενος Ελληνα που εγινε εκει! Ο γαμπρος ειναι πολυ καλο παιδι ειναι ενας απο τους ιδιοκτητες του Havana Club στη Χερσονησο και εχει και καποιες αλλες επιχηρισεις στην Κρητη.Εγω του ειπα οτι ανετα θα μπορουσε να βρει μια πιτσιρικα τωρα γιατι βρηκε 40αρα δεν μπορω να ξερω .Τελος παντων δεν ειναι αυτο το προβλημα μας ο καθενας οτι θελει διαλεγει.
Ο Shinoharas ηταν καλεσμενος στο γαμο.Ηταν εκει με μια κοπελα ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΜΟΣΧΟΒΙΤΙΣΑ αλλα ΤΗΝ ΕΦΕΡΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ (σε οποια φτωχομπινεδιαρα Ουκρανη να πεις να ερθει Μοσχα και εισητηριο να μην της παρεις θα ερθει ακομα και με τα πόδια ).
Γιατι ο φιλος μας ενω παλια ηταν εριστικος και ολο μαγκια και μας το παιζε και γαμιάς τωρα εχει λουφαξει?και γιατι δεν πηγε να βγαλει μια φωτογραφια κρατοντας ενα περιοδικο οπως του ειπα?για να μας αποδειξει οτι ηταν εκει,και γιατι αν δειτε δεν μας δειχνει ΚΑΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΠΙΑ? Και μια που εβαλε απο Οδησσο (αν πηγε τωρα εκει οπως λεει δεν μπορω να ξερω) ηταν καθιστος να μη φενονται τα πόδια του και φυσικα εκρυβε τα παντα.
Γελοντας στο Σκα'ι'π ειπα στα παιδια απο την Κρητη οτι αν τον πετυχω πουθενα θα αρχισω να τον βγαζω φωτογραφιες μεχρι να το βαλει στα πόδια .Μου απαντησανε:Ουτε να σε κυνηγισει μπορει ουτε να το βαλει στα πόδια γιατι εχουνε πριστει τα πόδια του και δεν μπορει να περπατισει!Το καλοκαιρι καθοτανε συνεχεια στο Havana με της ωρες και πολυ δυσκολα περπαταγε.Τωρα πως αυτος ο ανθρωπος μπορουσε και δεν μπορω να ξερω?
Καπος ετσι μου τον περιεγραψαν και στη Μοσχα ήταν λεει με πρισμενα πόδια και δεν μπορουσε να περπατισει.Μου αφεισαν να εννοειθει οτι ειναι στα τελευταια του.Η πλακα ειναι οτι καποιοι εδω μεσα εχουν σαν ιδαλμα εναν αναπηρο αποφοιτο γυμνασιου,μαλλον γιατι το επιπεδο τους δεν ειναι πιο πανω.
Οι πιο παλιοι και εξυπνοι ας βγαλετε τα συμπερασματα σας.Εγω ενα βλεπω ενω το σα'ι'τ παλια ειχε νεους γεματους ενεργεια,εμφανησιμους καθως και ατομα καποιου επιπεδου τωρα εχει γινει ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ και αν γραφει οτι πηγε ειναι της φαντασιας του.ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΟ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΥΣ ανθρωπους με πολυ χαμηλο μορφωτικο επιπεδο Π.Χ.Ο Γιαννης (ο Στοκος Κηπουρος στο επαγγελμα που πηγε Μολδαβια και πηρε το ΟΠΑ και χρεωκοπισε και αφυγε νυχτα) και αλλοι τελειωμενοι που το οτι πηγα Μολδαβια το θεωρουνε λες και πηγα στο Μονακό
ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΟΙ ΑΝΑΠΗΡΟΙ καθως και οι ψυχικα αρρωστοι.Εχει γεμισει το σα'ι'τ αναπηρους καθως και ατομα με ψυχολογικα προβληματα που μας εχουνε γεμισει κλωνους και γραφουνε .Το εχουνε καταντισει το σα'ι'τ Χαβούζα Μηπως πρεπει να αλλαξει ονομα το σα'ι'τ?Να γινει σα'ι'τ αλληλεγγυης αναπηρων?Που ολοι αυτοι οι τελειωμενοι θα γραφουνε τα προβληματα τους!
nick07
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαΐ 2009
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
Να πας στην μιχαηλ βοδα να ψωνισεις απο την πολωνικη συνοικια,εχουν και σουπερ μαρκετ με πολωνικα προιοντα,
να δεις και πολωνικο μουνι να ανοιξει το ματι σου.Μονο να προσεχεις γιατι θα δεις αρκετους σουρωμενους γυρω γυρω.
Ακόμα κι εκεί κινδυνεύει το κοτοπουλάκι!
Παλιά υπήρχα πολωνικά κλαμπ εκεί και έβλεπες απίστευτα μουνιά. Τώρα δεν ξέρω που πηγαίνουν για διασκεδαση Μόνο η εκκλησία και τα μπακάλικα έμειναν.