Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
κανας μοντερειτορ υπαρχει να μπαναρει τους γραφικους γκλοκ και δημητρακη που συνεχιζουν να γεμιζουν τα διαφορα θρεντ με ασχετα ποσταρισματα;

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Αυτο με τους παρακμιακους ταξιτζηδες ηταν καμια 10αρια χρονια πριν.Αν ειχες διαβασει το ειχα γραψει οτι τα ταξι οργανωθηκαν εχει ενα γκισε που γραφει ταξι και απο πανω μια ταμπελα με της τιμες για καθε περιοχη αυτο ειναι αρκετα χρονια τωρα.Πας εκει σου δινουν μια αποδειξη με το νουμερο του αυτοκινητου και ερχεται απ'εξω και σε παιρνει τα αμαξια ειναι η chevrolet cobalt ή ford mondeo συνηθως υπαρχει δε και ενα Peugeot 308  :2funny: με εναν οδηγο που μοιαζει με το χαζοπαυλο και τρεχει του σκοτωμου :2funny:θυμαμαι μετα απο τη Μολδαβια που τα αμαξια πηγαινανε με 50-60 τα 150-155 που πηγαινε στο περιφεριακο μου φενοντουσαν σαν να ειμαι σε F-16  :2funny:.Αγγλικα δεν ξερει κανενας και οπως εχω καταλαβει δεν πολυγουσταρουνε τους ξενους.Για Μοσχα δεν ξερω γιατι δεν εχω βγει απο το αεροδρομιο αλλα κ'εκει μου φενεται λιγο τραβηγμενο αφου το Σερεμετιεβο τα τελευταια 5 χρονια βγαινει καθε χρονο πρωτο αεροδρομιο σε ποιοτητα σερβις    να το και στα Αγγλικα    

BEST AIRPORT BY REGION΄
 Europe

1. Moscow Sheremetyevo

2. Malta

3. Edinburgh

4. Keflavik

5. Zurich

Σχετικα με της να'ι'λον σακουλες και με τους χωματοδρομους αυτο θα το ειδες πουθενα στην Ουκρανια και βγαζεις το συμπερασμα οτι και εδω ετσι ειναι.Ολα αυτα οσα γραφεις μου θυμιζουν μικρες πολεις της Ουκρανιας.Σου εβαλα φωτο απο ενα απλο προαστιο της Αγιας Πετρουπολης εχει μεγαλα πλατεια πεζοδρομια που ειδες χωματοδρομους δεν μπορω να καταλαβω? :think:Μαλλον εχεις μεινει 20 χρονια πισω τοσα χρονια εδω δεν εχω δει χωματοδρομο στην πολη ουτε θυμαμαι ποτέ να βαζανε σακουλες στις μποτες :think:.Τωρα για τη βρωμια δες της φωτο σκουπιδια κατω δεν εχει.Για πηγαινε σε ενα δρομο στο κεντρο του Πειραια να δεις τι  :shit:θα πατισεις να δεις τη βρωμια σε ολο της το μεγαλειο.Δε μιλαω για το κεντρο της Αθηνας εκει μονο με το Γιοχανεσμπουργκ ή με μια πολη του Πακισταν μπορει να συγκριθει!

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
γκλοκ και δημητρακη που συνεχιζουν να γεμιζουν τα διαφορα θρεντ με ασχετα ποσταρισματα;
Ποιά θρέντ ρε μαλακοχτυπητήρι;;;
Βρες ένα θρέντ που έχω ποστάρει πλην αυτού και της Βραζιλίας με όλα τα ποςτ πάνω στα θέματα και αν βρεις ....τότε ζήτα τι θες απο τους μοντερατορ..

Κανονικά δεν πρέπει να ασχολούμε με 0 δενικά σαν κι εσένα που όποιος απο αυτούς που γλύφεις σου απαντάει ειναι διότι αν δεν το κάνει θα αρχίσεις να τον λασπολογείς....
Ασχολούμε λοιπόν για να πω πως ότι λέει ο πορνομετανάστης μέσα στη τρέλα του,για κακόμοιρους, φουκαράδες, πιρφόρους , ανεπρόκοπους αεριτζήδες κτλ κτλ που το υπενθυμίζει συνεχώς, υπάρχει  και είναι πραγματικότητα!!!
Και εσύ έχεις πλήρως το προφίλ του τύπου που μια ζωή θα πηγαίνει με την ...όπισθεν...

arcans86

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2012
Like
467
Πόντοι
36
Εγω φταιω που κατεγγηλα τον κλωνο που σε εβριζε στους Μοντερατορ! (Ρωτα τους μοντερατορ αν θελεις σχετικα μ'αυτο).Εσυ δεν μου ειπατε τοτε να στειλω στον Καρατζαφερη βιντεομυνημα προσκληση?Το εκανα αν και ηξερα οτι δεν θα γινει τιποτα.
   Σας ακουσα και πηρα ενα αρχηδι! :2funny:Ναι θα ανακοινωσω την υποψηφιοτητα μου για να παρω 100 ψηφους  :jerking:.Στις εκπομπες θα παρω τον Πιτσι μαζι για να τους  :knockinb: αυτος αν χρειαστει.Μακαρι να μπορουσα να  :knockinb: αντρες αλλα δυστηχως δεν εχω αυτο το ταλεντο απο τη φυση  :2funny:.
πεφτεις σε πολιτικα λαθη συνεχως.
ο θανασης σου ειχε πει αν θυμασε οτι οι ισραηλινοι ετοιμαζουν σχεδιο εξοντωσης σου,και απο οτι φαινετε το σχεδιο μπηκε σε εφαρμογη. με δολωμα τον πουστη που εγινε μανα,καταστρεφουν την πολιτικη σου καριερα,και ετσι αποκλειετε η εισοδος σου στην βουλη. κριμα στους χιλιαδες οπαδους του εθνικογαμισμου,που πιστεψαν σε εσενα,και τους προδιδεις για 5 λεπτα τηλεοπτικου χρονου,στην εκπομπη του πουστη που εγινε μανα,ενω η θεση σου θα ηταν να εισαι καλεσμενος σε δελτια ειδησεων και να αγωνιζεσε για τον ελληνικο λαο.
αναμενω παρεμβαση απο τον μεγα διδασκαλο ιωσηφ,μηπως και βαλεις μυαλο οσο ειναι νωρις ακομα.ο δασκαλος με τοσες πολιτικες αναλυσεις-συμβουλες-καθοδηγηση δεν θα φανταζοτανε ποτε οτι θα κατεληγες να παρακαλας εναν πουστη που εγινε μανα,να σε βγαλει στην εκπομπη του.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Εγω φταιω που κατεγγηλα τον κλωνο που σε εβριζε στους Μοντερατορ! (Ρωτα τους μοντερατορ αν θελεις σχετικα μ'αυτο).Εσυ δεν μου ειπατε τοτε να στειλω στον Καρατζαφερη βιντεομυνημα προσκληση?Το εκανα αν και ηξερα οτι δεν θα γινει τιποτα.
   Σας ακουσα και πηρα ενα αρχηδι! :2funny:Ναι θα ανακοινωσω την υποψηφιοτητα μου για να παρω 100 ψηφους  :jerking:.Στις εκπομπες θα παρω τον Πιτσι μαζι για να τους  :knockinb: αυτος αν χρειαστει.Μακαρι να μπορουσα να  :knockinb: αντρες αλλα δυστηχως δεν εχω αυτο το ταλεντο απο τη φυση  :2funny:.

αλβανο και πιστο εχεις δει? οταν ταλεγα οτι ειναι πουστης ο αλβανος δε με πιστευες

Pazuzu

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2013
Κριτικές
2
Like
88
Πόντοι
1
Μητσο κανε κατι ο αλβανος περιμενει να βγεις πρωθυπουργός για να  :fuck2: αλλιως δεν τον βλεπω να  :fuck2: με την καμια  :2funny:  :2funny:  :2funny:

arcans86

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2012
Like
467
Πόντοι
36
αλβανο και πιστο εχεις δει? οταν ταλεγα οτι ειναι πουστης ο αλβανος δε με πιστευες
γκιουρι απο το καζακασταν δεν 8α γινεις ελληνας ποτε.
μια ζωη ρωσσοποντιος 8α εισαι σκουπιδι.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Πριν απο κατι μερες μου εστειλαν αυτο στο Feacebook σας βαζω και το ΛΙΝΚ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK MOY που οι φωτογραφιες ειναι στον τοιχο μου για να μην αρχισουν οι αγαμιτοι Πιρφοροι να λενε παλι  :jerking: περι προσωπικων δεδομενων  :jerking:.         εγραψε και ενα ωραιο  :2funny: Αλλα τα ματια της κουκουβαγιας και αλλα του αγαμητου αντρα!
ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΑΑΑ
  οι φωτο ειναι απο τη σελιδα μου στο Facebook δεν ειναι να γελας αλλα να κλαις με την καταντια των τρισαθλιων Πιρφορων
   Πόσο αγαμία πια?Πόση Πιρφοριά? :jerking: Ολοι αυτοι που γραφουνε σε αυτο το τέρας της φυσεως οτι ειναι κουκλαρα πρεπει να ειναι χρόνια αγαμιτοι  :jerking:.Αυτη ειναι ενα βόδι ειναι ενα τέρας της φυσεως  :2funny: μηπως ειναι καμια συγγενεις του Σκυλοχάρα δεν ξερω? :2funny:
      ΟΙ ΠΙΡΦΟΡΟΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΘΕΟΠΟΙΗΣΑΝΕ  :jerking: ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΖΩΑ ΑΠ'ΑΥΤΗΝ! :jerking:Ειναι σαν τους αγαμητους φουκαραδες του σα'ι'τ Μαστερ,Ιεραποστολο κλπ.  :2funny: που δεν εχουνε φραγκο και εχουνε χρονια να δουνε γυναικα.Γ'αυτους ακομα και αυτη ειναι θεά :2funny:.Λεφτα για μπουρδελακι δεν εχουνε οποτε καθοντε και  :jerking:  :2funny: και οταν δεν  :jerking: βριζουν εμενα.Σας ειχα για ζωα,για φουκαραδες αλλα οχι τοσο  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Συνημμένα

• 1521766_234933733355521_904917754_n (1).jpg
    1521766_234933733355521_904917754_n (1).jpg
    65,5 KB · Εμφανίσεις: 20
  • IMG_1075a.jpg
    IMG_1075a.jpg
    208,6 KB · Εμφανίσεις: 43

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Hola Amigos από Μπουένος Άιρες!

Πορνομετανάστη χώστα στους Πιρφόρους!!!
Ξυπνησέ τους γιατί μας κάνουν ρεζίλι παγκοσμίως!!!!

Αυτή η φωτογραφία μου απο χτες απο το αεροδρόμιο του Ρίο!

Φώτος με Μουνιά όταν γυρίσω Ελλάδα!

Συνημμένα

• image.jpg
    image.jpg
    102,2 KB · Εμφανίσεις: 45

Επισκέπτης
Hola Amigos από Μπουένος Άιρες!

Πορνομετανάστη χώστα στους Πιρφόρους!!!
Ξυπνησέ τους γιατί μας κάνουν ρεζίλι παγκοσμίως!!!!

Αυτή η φωτογραφία μου απο χτες απο το αεροδρόμιο του Ρίο!

Φώτος με Μουνιά όταν γυρίσω Ελλάδα!

ΠΟΛΥ τυχερός!

Διασκεδάσατε μέχρις ἐσχάτων, αἱ γυναὶ εἶναι ὑπέροχαι!

Ἀκολούθως ἀφηγηθῆτε τὰς ἐντυπώσεις σας. Δὲν νομίζω νὰ διαφέρωσιν πρὸς τὰς πρὸ 12ετίας ἡμετέρας.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Πριν απο κατι μερες μου εστειλαν αυτο στο Feacebook σας βαζω και το ΛΙΝΚ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK MOY που οι φωτογραφιες ειναι στον τοιχο μου για να μην αρχισουν οι αγαμιτοι Πιρφοροι να λενε παλι  :jerking: περι προσωπικων δεδομενων  :jerking:.         εγραψε και ενα ωραιο  :2funny: Αλλα τα ματια της κουκουβαγιας και αλλα του αγαμητου αντρα!
ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΑΑΑ
  οι φωτο ειναι απο τη σελιδα μου στο Facebook δεν ειναι να γελας αλλα να κλαις με την καταντια των τρισαθλιων Πιρφορων
   Πόσο αγαμία πια?Πόση Πιρφοριά? :jerking: Ολοι αυτοι που γραφουνε σε αυτο το τέρας της φυσεως οτι ειναι κουκλαρα πρεπει να ειναι χρόνια αγαμιτοι  :jerking:.Αυτη ειναι ενα βόδι ειναι ενα τέρας της φυσεως  :2funny: μηπως ειναι καμια συγγενεις του Σκυλοχάρα δεν ξερω? :2funny:
      ΟΙ ΠΙΡΦΟΡΟΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΘΕΟΠΟΙΗΣΑΝΕ  :jerking: ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΖΩΑ ΑΠ'ΑΥΤΗΝ! :jerking:Ειναι σαν τους αγαμητους φουκαραδες του σα'ι'τ Μαστερ,Ιεραποστολο κλπ.  :2funny: που δεν εχουνε φραγκο και εχουνε χρονια να δουνε γυναικα.Γ'αυτους ακομα και αυτη ειναι θεά :2funny:.Λεφτα για μπουρδελακι δεν εχουνε οποτε καθοντε και  :jerking:  :2funny: και οταν δεν  :jerking: βριζουν εμενα.Σας ειχα για ζωα,για φουκαραδες αλλα οχι τοσο  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
Παρτε κ'αλλη μια κουκλαρα  :)φετος οι Πιρφοροι την εβγαλαν στις Ελληνικες παραλιες  :jerking: και ειδαν πολλες τετοιες γκομεναρες  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• 1604939_236332409882320_137959437_n (1).jpg
    1604939_236332409882320_137959437_n (1).jpg
    63,5 KB · Εμφανίσεις: 19

Anderssen_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Like
3.155
Πόντοι
506