Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
δημητρακη αμα μπορεις κανε σε παρακαλω μια προχειρη μεταφραση... τι λεει αυτος ο τυπος--->
ψηνομαι ασχημα...θελω να ανεβω το σεπτεμβρη για περιπου 10 μερες...
Για αυτη τη γκομενα που εβαλες τα θετικα ειναι οτι ολοι γραφουνε πολυ καλα λογια οτι κανει πολυ καλο γαμησι.Οι περισσοτεροι δε αν ειδες ειναι ατομα που εχουνε πολλες ανταποκρισεις.Και αν προσεξεις στο πλα'ι' ολοι εχουνε γραψει οτι οι φωτο της ειναι 100% αληθινες οποτε δεν θα παρεις γουρουνι στο σακι.
    Το αλλο λινκ που εβαλες ειναι ολες οι ανταποκρισεις του rrrrrrr .
    Το θεμα ποιο ειναι οτι η τελευταια ανταποκριση εγινε στις 02.09.2013 οποτε η γκομενα μπορει να μη δουλευει πια εκει.Αλλα και ακομα και αν δουλευει τωρα εκει δεν ειναι σιγουρο οτι τον ερχομενο σεπτεβρη θα δουλευει στο ιδιο μερος.
    Τωρα τα αρνητικα της καταρχην το υψος της ειναι 1,68 στη σελιδα (στην πραγματικοτητα πρεπει να ειναι λιγο πανω απο 1,60) και η ηλικια της γραφει 26 αλλα πρεπει να ειναι 28-30 (τοσο την κανω) καθως και η τιμη λιγο τσιμπημενη τα 7000 ρουβλια δεν ειναι λιγα οταν μπορεις να βρεις τετοιες να  :knockinb: με 2500-3000 ρουβλια την ωρα.

Anderssen_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Like
3.251
Πόντοι
506
ευχαριστω, σουπερ αμεση ανταποκριση !!!
υγ. σε ζηλευω ;)

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
ευχαριστω, σουπερ αμεση ανταποκριση !!!
υγ. σε ζηλευω ;)
Αν γκουγκλαρης το τηλεφωνο της βγαινουν αρκετες απαντησεις.Εχει και θεμα στο amurspb.ru ειχανε γραψει γ'αυτην το 2011
      με πολλες φωτο της εντελως γυμνη τοτε επαιρνε 6000 ρουβλια την ωρα και εκανε και μαζοχιστηκα προγραμματα (της εριχνες ξυλο).Αν θες να δεις της φωτο της μπαις στο amurspb.ru πατοντας το link εκει οι φωτο της ειναι μεγαλες δυστηχως δεν γινεται να της αποθυκευσω μεγαλητερες.Τα θετικα που γραφουν ειναι οτι ειναι πρω'ι'ν γυμναστρια,ειναι καθαρη και δεν πινει αλκοολ.Σιγουρα εχει κατι αγριο που μερικους τους καυλωνει αν σου αρεσει παρα πολυ πηγαινε να την  :knockinb: η Μοσχα δεν ειναι μακρια :)

Συνημμένα

• post-7747-1300102635_thumb.jpg
    post-7747-1300102635_thumb.jpg
    2,8 KB · Εμφανίσεις: 24
  • post-7747-1300102685_thumb.jpg
    post-7747-1300102685_thumb.jpg
    2,8 KB · Εμφανίσεις: 25

Anderssen_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Like
3.251
Πόντοι
506
ευχαριστω και παλι...τιμη μου που μπηκες στον κοπο να μου δωσεις πληροφοριες...εισαι κατι σαν σουπερσταρ του σαιτ

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
ΠΟΛΥ τυχερός!

Διασκεδάσατε μέχρις ἐσχάτων, αἱ γυναὶ εἶναι ὑπέροχαι!

Ἀκολούθως ἀφηγηθῆτε τὰς ἐντυπώσεις σας. Δὲν νομίζω νὰ διαφέρωσιν πρὸς τὰς πρὸ 12ετίας ἡμετέρας.
γειά σας!

Κάνω ένα σύντομο σχόλιο στο Θέμα της Αργεντινής!
Τα πολλά όταν γυρίσω Ελλάδα! ;)

RAMBO11

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2013
Κριτικές
17
Like
51
Πόντοι
11
ΚΑΝΑ ΚΑΛΟ ΜΕΡΟΣ ΓΙΑ ΚΙΕΒΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΚΑΛΑ?????

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
ευχαριστω και παλι...τιμη μου που μπηκες στον κοπο να μου δωσεις πληροφοριες...εισαι κατι σαν σουπερσταρ του σαιτ
Σ'ευχαριστω :)τα παραλες λιγακι ειμαι ενας απλος Πορνομεταναστης που μεταναστευσα στη μακρινη Ρωσσια για να εχω καλητερες σεξουαλικες συνθηκες.
  Τωρα σχετικα με το θεμα οπως εγραψα η Μοσχα ειναι υπερτιμημενη αυτη που εβαλες απο τη Μοσχα ζηταει 7000 ρουβλια την ωρα.Για να συγκρινεις δες αυτη εδω στην Αγια Πετρουπολη που μπορεις να την  :knockinb: με 2500 ρουβλια και αυτη ειναι τσεκαρισμενη και γραφουνε πολυ καλα λογια σχετικα στο amurspb.ru εχει υψος 1,75  :) και ολοι γραφουνε οτι ειναι σεξ βομβα!Σιγουρα πολυ καλητερη απο αυτη της Μοσχας.Για Μοσχα πρεπει να πας στο περιφεριακο εκει που μαζευοντε αλλα πρεπει να εχεις αμαξι και να ξερεις αυτα τα σημεια εκει οι τιμες ειναι πολυ πιο κατω και εχει πολλες γκομενιτσες 18-20 ετων.Ο φουκαρας ο Μαστερ σημερα θα εχει δυσκολη μερα  :jerking: :2funny:.
      Η Ρωσσια ειναι παραδισος στο θεμα γυναικες γιατι ειναι γεματη με γυναικες και δεν εχει καθολου αντρες.Ακομα και αυτοι που εχει για γυναικες δεν πολυενδιαφεροντε μονο να πιουνε κοιτανε!

Συνημμένα

• 01.jpg
    01.jpg
    103,8 KB · Εμφανίσεις: 26
  • 03.jpg
    03.jpg
    180,8 KB · Εμφανίσεις: 27

Anderssen_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Like
3.251
Πόντοι
506

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
ευγε αδερφακι μου ;)εννοειται οτι εψαξα μετα απο οσα εγραψες και St Petersburg...ειναι ακριβως οπως τα λες, εχει καλυτερες τιμες απο μοσχα

θα ψαξω και για ουκρανια οπως επισης και για πολωνια...

Σιγουρα η Μοσχα και πανακρυβη ειναι και πιο δυσκολη σε αυτο το θεμα.Για Πολωνια τωρα τι γινεται,το 99,9% των φωτογραφιων ειναι ψευτικες κατεβασμενες απο το ιντερνετ.Και εκει δεν ειναι με την ωρα αλλα  :knockinb: μια φορα και φευγεις ας λενε μια ωρα.
    Για Αγια Πετρουπολη υπαρχει και αυτη στο στυλ που θελεις
            Την ειχα δοκιμασει μια φορα γιατι το σαλον αυτο ειναι πολυ κοντα στο σπιτι μου,και ειχα καβλες.Ειναι πολυ ψηλη το 1,75 που λεει δεν ειναι ψεματα επισης δεν θα ελεγα οτι ειναι χοντρη,νταρντανα θα την χαρακτηριζα.Πολυ καλη στο γαμησι αν και τετοιου στυλ γυναικες δεν μου πολυαρεσουν προτιμω της πιο θυλικες και γλυκουλες.Τα μονα αρνητικα της κατα τη γνωμη μου παντα ειναι η ηλικια της που ειναι 30-31 και δεν θα της εβαζα καλο βαθμο στο τσιμπουκακι προσπαθει αλλα δεν θα ελεγα οτι το κανει πολυ καλα ας εχει μεγαλη πειρα.Για τα Ελληνικα δεδομενα βεβαια ειναι απλος ΘΕΑ!η γυναικα των ονειρων για καποιον!

Συνημμένα

• 06.jpg
    06.jpg
    145,4 KB · Εμφανίσεις: 29
  • 08.jpg
    08.jpg
    188,8 KB · Εμφανίσεις: 29

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
341
Πόντοι
36
Σιγουρα η Μοσχα και πανακρυβη ειναι και πιο δυσκολη σε αυτο το θεμα.Για Πολωνια τωρα τι γινεται,το 99,9% των φωτογραφιων ειναι ψευτικες κατεβασμενες απο το ιντερνετ.Και εκει δεν ειναι με την ωρα αλλα  :knockinb: μια φορα και φευγεις ας λενε μια ωρα.
    Για Αγια Πετρουπολη υπαρχει και αυτη στο στυλ που θελεις
            Την ειχα δοκιμασει μια φορα γιατι το σαλον αυτο ειναι πολυ κοντα στο σπιτι μου,και ειχα καβλες.Ειναι πολυ ψηλη το 1,75 που λεει δεν ειναι ψεματα επισης δεν θα ελεγα οτι ειναι χοντρη,νταρντανα θα την χαρακτηριζα.Πολυ καλη στο γαμησι αν και τετοιου στυλ γυναικες δεν μου πολυαρεσουν προτιμω της πιο θυλικες και γλυκουλες.Τα μονα αρνητικα της κατα τη γνωμη μου παντα ειναι η ηλικια της που ειναι 30-31 και δεν θα της εβαζα καλο βαθμο στο τσιμπουκακι προσπαθει αλλα δεν θα ελεγα οτι το κανει πολυ καλα ας εχει μεγαλη πειρα.Για τα Ελληνικα δεδομενα βεβαια ειναι απλος ΘΕΑ!η γυναικα των ονειρων για καποιον!
χαχαχαχα δεν εχεις αδικο για το τελευταιο

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.666
Πόντοι
266
Δεν ηξερα οτι η ουκρανια εχει τετοια τεχνολογια!
Απο Ρωσια σχεδιαστηκε μαλλον, αλλα σημερα ειναι ενα και μοναδικο, και το εχει η Ουκρανια;
Με ολα οσα διαβαζω εδω νομιζα οτι ουκρανια δεν παραγει ουτε κονσερβοκουτια!

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.666
Πόντοι
266
Τι γινεται ρε παιδες, κακος χαμος στο Κιεβο διαβαζω. Διαδηλωσεις εκτος ελεγχου, αρκετοί νεκροί κλπ.
Τι θα βγει τελικα με αυτο το αιματοκυλισμα;
Διελκυστινδα μεταξυ Ευρωπης-Ρωσιας, με την Ουκρανια στη μεση;

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Hola Amigos από Μπουένος Άιρες!

Πορνομετανάστη χώστα στους Πιρφόρους!!!
Ξυπνησέ τους γιατί μας κάνουν ρεζίλι παγκοσμίως!!!!

Αυτή η φωτογραφία μου απο χτες απο το αεροδρόμιο του Ρίο!

Φώτος με Μουνιά όταν γυρίσω Ελλάδα!
Γ'αυτο σε μισησανε οι Πιρφοροι :2funny: οταν αυτοι δε βλεπονται  :2funny: και ενω εσυ πας στο Ρίο αυτοι πανε βολτα στην Αχαρνων με φορμες γυμναστικης :2funny:
Δεν ηξερα οτι η ουκρανια εχει τετοια τεχνολογια!
Απο Ρωσια σχεδιαστηκε μαλλον, αλλα σημερα ειναι ενα και μοναδικο, και το εχει η Ουκρανια;
Με ολα οσα διαβαζω εδω νομιζα οτι ουκρανια δεν παραγει ουτε κονσερβοκουτια!
Δεν σχεδιαστηκε απο τη Ρωσσια αλλλα απο το КБ Антонов ειναι Ουκρανικη τεχνολογια αλλα Σοβιετικη το 1984 το σχεδιασαν και το κατασκευασαν το 1988 ενδιαφερον ειναι οτι και οι κινητηρες του Д-18Т ειναι Ουκρανικοι στο Ζαποροζιε τους φτιαχνουνε!ηθελαν να βαλουνε κινητηρα Ρολς Ρο'ι'ς αλλα δεν τους τον πουλαγανε οι Αγγλοι σκεφτηκαν να βαλουνε κινητηρα НК-32 αλλα ηθελε πολλες μετατροπες και δεν περισευανε κινητηρες γιατι αυτον τον κινητηρα εχουν τα ТУ-160 Ту-144 και η παραγωγη τους ηταν περιορισμενη.Σκεφτηκαν να  αντιγραψουν τον κινητητρα Ρολς Ρο'ι'ς αλλα τελικα εφτιαξαν μονοι τους δικη τους σχεδιασης κινητηρα τον Д-18Т.Ο НК-32 ειναι βεβαια πιο δυνατος 25.000  кгс αντι για 20.000 του Д-18Т.Βεβαια αρκετα απο τα μερη του κατασκευαζοντε σε Ρωσσικα εργοστασια.Το Ан225 ειναι τεραστιο οταν πεταει καλυπτει ολο τον ουρανο!
Τι γινεται ρε παιδες, κακος χαμος στο Κιεβο διαβαζω. Διαδηλωσεις εκτος ελεγχου, αρκετοί νεκροί κλπ.
Τι θα βγει τελικα με αυτο το αιματοκυλισμα;
Διελκυστινδα μεταξυ Ευρωπης-Ρωσιας, με την Ουκρανια στη μεση;
Ολα ειναι ρευστα,ακομα δεν ξερουμε τι θα γινει?Δεν ξερω τι σκεφτηκαν παλι οι Ευρωπαιοι και οι Αμερικανοι :think:

GSAKKI

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2010
Κριτικές
1
Like
210
Πόντοι
36
ΤΙ λέει εκει ο πρόεδρος στην Ουκρανία dimitri? Στα σχοινιά έτσι?  :grin:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Aσχετα ποστ σβηστηκαν. Οποιος ξαναγραψει ασχετα θα φαει μπαν χωρις δευτερη κουβεντα

bdsm1988

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Σεπ 2013
Κριτικές
29
Like
1.689
Πόντοι
2.416
Τελικά δεν χρειάζεται να δώσεις ένα κάρο λεφτά στα γυμναστήρια για να φτιάξεις το σώμα που θες.

Βλέποντας το βίντεο θα δείτε πως στην Ρωσία αλλά και στην Ουκρανία, υπάρχουν υπαίθρια όργανα για τον κόσμο, με σκοπό να διατηρούνται όλοι και δωρεάν «fit»!

Απολαυστε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom