Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.343
Πόντοι
506
ρε μάγκα ντάξη σιχαίνομαι να διαφωνήσω μαζί σου αλλά για πάνε σε μια Ελληνίδα που παίρνει 400 ευρώ να της πεις αυτά για μια βδομάδα να δούμε τι θα ακούσεις ή καλύτερα τι θα πάθεις  :fuck1: :fuck1: :fuck1:
Δεν θες Ελληνίδα επειδή είναι κάπως; ΟΚ
Αλβανίδα, Ρουμάνα, Ρωσσίδα, Ιταλίδα τουρίστρια ή Σουηδέζα ή Αγγλίδα αν θες, από όλα έχει ο μπαξές δόξα το Θεό. "Το μηνιάτικο σου σε μια βδομάδα", και αμα γαμήσεις σφύρα μου.
Και για να στο κάνω και πιο  απλό δεν θέλω καν νεξτ ντορ. Πάνε σε στριπτιτζού, πάνε σε οποιαδήποτε μη εκδιδόμενη ακόμα ακόμα αν θες, πάνε σε ΟΠΟΙΑ θες ακόμα και σε εκδιδόμενη και πρότεινέ της να ΣΥΖΗΣΕΙ μαζι σου για 1 βδομάδα να ακούσεις γιατί δεν δέχεται.

Όχι τίποτα άλλο λόγο αλλά επειδή διαβάζουνε και αφελής εδώ πέρα, μην έχουμε τίποτα αυτοκτονίες ή χρεωκοπίες να πούμε  :2funny:
Εδω στην Ελλαδα καμια δεν θα δεχτει, αλλα δεν ειναι παντου Ελλαδα

Επισκέπτης
ρε μάγκα ντάξη σιχαίνομαι να διαφωνήσω μαζί σου αλλά για πάνε σε μια Ελληνίδα που παίρνει 400 ευρώ να της πεις αυτά για μια βδομάδα να δούμε τι θα ακούσεις ή καλύτερα τι θα πάθεις  :fuck1: :fuck1: :fuck1:
Δεν θες Ελληνίδα επειδή είναι κάπως; ΟΚ
Αλβανίδα, Ρουμάνα, Ρωσσίδα, Ιταλίδα τουρίστρια ή Σουηδέζα ή Αγγλίδα αν θες, από όλα έχει ο μπαξές δόξα το Θεό. "Το μηνιάτικο σου σε μια βδομάδα", και αμα γαμήσεις σφύρα μου.
Και για να στο κάνω και πιο  απλό δεν θέλω καν νεξτ ντορ. Πάνε σε στριπτιτζού, πάνε σε οποιαδήποτε μη εκδιδόμενη ακόμα ακόμα αν θες, πάνε σε ΟΠΟΙΑ θες ακόμα και σε εκδιδόμενη και πρότεινέ της να ΣΥΖΗΣΕΙ μαζι σου για 1 βδομάδα να ακούσεις γιατί δεν δέχεται.

Όχι τίποτα άλλο λόγο αλλά επειδή διαβάζουνε και αφελής εδώ πέρα, μην έχουμε τίποτα αυτοκτονίες ή χρεωκοπίες να πούμε  :2funny:
εχεις ΑΠΟΛΥΤΟ  ΔΙΚΙΟ!!!! Αλλα εκει πιανει ρε φιλε, πως να γινει;! Αφου πιανει κι οσο θα πιανει γιατι να μην το παιξω;;;
ειδα οτι απαντησε κι ο φιλος μου ο νυκτερος
φιδια δεν λεω, και δεν εχω λογο να το κανω
Στην Ελλαδα το σεξ ειναι <απαγορευμενο> εκει ηταν, ειναι διασκεδαση κατα καποιο τροπο, σαν να πας για καφεδακι
Να στο κανω πιο λιανα γιατι αν σκεφτεσε ελλαδα δεν εχεις λαθος ακριβως
φαντασου ενα ουκρανακι , με 300$ μισθο, να εχει την ευκαιρια να μενει σε 4-5αστερο ξενοδοχειο, να περναει ξεκουραστα και να παρει και μηνιατικο. 3/10 θα το δεχθουν
Ποτε δεν ειπα οτι ολες καθονται

Για τις δικες μας τωρα
εχω βαλει αγγελια οτι <κερναω> διακοπες εξωτερικο για πλακα και σε μια βδομαδα ειχα 40 μέϊλ τα 10 με φωτο

synoptik

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2011
Like
0
Πόντοι
0
o Δημητρης ειναι 50/50 ελληνας
εμεινε με την γιαγια του και ξεμεινε εκει
στειλε με πμ το δικο σου, να του το κανω πασα
  σου έστειλα pm  , το vkontakte δεν το χρησιμοποιώ πολυ , έχω απλώς λογαριασμό  ,ποίο καλα face η Skype

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96

Αλλοι τα λετε σωστα, αλλοι τα παραλετε, πολλοι ομως που το παιζουνε ουκρανολογοι λενε παπαριες και οπως εχω ξαναπει, η μεγαλυτερη βολτα που εχουνε παει ειναι εως το περιπτερο της γειτονιας τους. Αφηστε τους λοιπον αυτους, που ετσι η αλλιως θα μυγιαστουνε...
Ακουστε λοιπον εμενα που εχω καταναλωσει σε σφραγιδες 2-3 διαβατηρια μπαινοβγαινοντας στην Ουκρανια.
Αν μενεις μονιμα Ουκρανια, και μιλας και τη γλωσσα, δεν τιθεται θεμα. Ορεξη ναχεις να πηδας.....
Αν δεν μενεις μονιμα, αλλα μιλας τη γλωσσα (Ρωσικα), παλι ορεξη ναχεις..... (εστω και αν εισαι αθλιας εμφανισης)
Αν μενεις μονιμα και δεν μιλας τη γλωσσα, θα αργησεις αλλα ολο και κατι θα σου τυχει....
Πορνοτουριστες που δεν μιλανε τη γλωσσα, δεν γαμανε στο τσαμπε, ουτε αν εχουνε την εμφανιση του Αλεν Ντελον (στα νιατα του)
τελεια και παυλα....
Παρτε και την πρωτη γκομενα που εβγαλα μετα απο 3 χρονια μπες-βγες.
Ομως.....
χωρις να την πληρωνω στο χερι, μου στοιχιζε οσο μια ....πουτανα, και κατι παραπανω. (Οτι συμβαινει και με τις νομιμες συζυγους. Οσοι ειναι παντρεμενοι το ξερουν αυτο.....)

Συνημμένα

• lili.jpg
    lili.jpg
    47,3 KB · Εμφανίσεις: 52
  • lili2.jpg
    lili2.jpg
    57 KB · Εμφανίσεις: 52

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
και η συνεχεια..

Συνημμένα

• lili3.jpg
    lili3.jpg
    77,6 KB · Εμφανίσεις: 60
  • lili4.jpg
    lili4.jpg
    78,4 KB · Εμφανίσεις: 54

Επισκέπτης
[quote author=synoptic  link=topic=45007.msg4358670#msg4358670 date=1360947280]
.              « Απάντηση #47 στις: 19/03/10, 14:02 »
Παράθεση
Εγω σπουδαζω στο Ντονετσκ, ειμαι 3+ χρονια εδω περα και μιλαω τα ρωσικα τελεια. Ομως επειδη εχω αρχισει να ξεχναω τα ελληνικα ψαχνω κανεναν εδω περα να συναντηθουμε να τα πουμε
εδω που γράφει ηταν 3+ φοιτητής και ειναι ακόμα 19 ;    . Τέλος πάντων εγω πάω 2-3 φορες τον χρονο εκει και με ενδιαφέρει να ξέρω έλληνες που ζουν εκει ανεξάρτητα με την ηλιακά τους . Αν μπορεις στείλε μου το βκοντακτ του με πμ.   
[/quote]
σε εκανα αντ σκαϊπ
για καπιο λογο δεν μπορω να σου στειλω πμ
λεει ο χρηστης δεν υπαρχει

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.278
Πόντοι
3.656
Αλλοι τα λετε σωστα, αλλοι τα παραλετε, πολλοι ομως που το παιζουνε ουκρανολογοι λενε παπαριες και οπως εχω ξαναπει, η μεγαλυτερη βολτα που εχουνε παει ειναι εως το περιπτερο της γειτονιας τους. Αφηστε τους λοιπον αυτους, που ετσι η αλλιως θα μυγιαστουνε...
Ακουστε λοιπον εμενα που εχω καταναλωσει σε σφραγιδες 2-3 διαβατηρια μπαινοβγαινοντας στην Ουκρανια.
Αν μενεις μονιμα Ουκρανια, και μιλας και τη γλωσσα, δεν τιθεται θεμα. Ορεξη ναχεις να πηδας.....
Αν δεν μενεις μονιμα, αλλα μιλας τη γλωσσα (Ρωσικα), παλι ορεξη ναχεις..... (εστω και αν εισαι αθλιας εμφανισης)
Αν μενεις μονιμα και δεν μιλας τη γλωσσα, θα αργησεις αλλα ολο και κατι θα σου τυχει....
Πορνοτουριστες που δεν μιλανε τη γλωσσα, δεν γαμανε στο τσαμπε, ουτε αν εχουνε την εμφανιση του Αλεν Ντελον (στα νιατα του)
τελεια και παυλα....
Ομως.....
χωρις να την πληρωνω στο χερι, μου στοιχιζε οσο μια ....πουτανα, και κατι παραπανω. (Οτι συμβαινει και με τις νομιμες συζυγους. Οσοι ειναι παντρεμενοι το ξερουν αυτο.....)
δηλαδη αυτη που καθεται να την βγαζεις φωτο την κολοτρυπιδα με ζουμ,κι ανοιγει κ το νιμου της στον φακο,δεν ειναι πουτανα.... :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.343
Πόντοι
506
Να πω και κατι χρησιμο σε οποιους συναγωνιστες δεν το γνωριζουν,στο μαμπα εχει μια κατηγορια που λεει попутчики αυτο αφορα κοπελες η γυναικες που θελουν να ταξιδεψουν Ελλαδα και να γνωριστουν με καποιον αντρα.Αλλες αξιζουν αλλες δεν αξιζουν, μερικες πληρώνουν μονες τα εξοδα τους και αλλες ψαχνουν καποιον να τους τα πληρωσει. Τωρα που ειναι χειμωνας εχει 40 σελιδες με κοπελες το καλοκαιρι ειναι πολυ περισοτερες.Διαβαστε προσεκτικα ομως τη θελει η καθε μια. Καποιες δεν αποκλειουν το σεχ και καποιες θελουν παρεα και γνωριμια.

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
Παρτε αλλη μια. Οχι αυτη δεν την εβγαλα γκομενα. Κανονικη πουτανα ητανε. Μετα με ερωτευθηκε.  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
(Το πορτοφολι μου εννοω) και ηθελε βολτιτσες, δειπνα, αγαπες και λουλουδια. Πανω απο 2 μετρα ητανε η καρια, και με τις 15ποντες ξεπερνουσε τον Φασουλα.. με εκανε εμενα του 1,87 να φαινομαι νανος μπροστα της.

Συνημμένα

• olga1.jpg
    olga1.jpg
    67,4 KB · Εμφανίσεις: 60
  • olga2.jpg
    olga2.jpg
    82,6 KB · Εμφανίσεις: 59

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.278
Πόντοι
3.656
Να πω και κατι χρησιμο σε οποιους συναγωνιστες δεν το γνωριζουν,στο μαμπα εχει μια κατηγορια που λεει попутчики αυτο αφορα κοπελες η γυναικες που θελουν να ταξιδεψουν Ελλαδα και να γνωριστουν με καποιον αντρα.Αλλες αξιζουν αλλες δεν αξιζουν, μερικες πληρώνουν μονες τα εξοδα τους και αλλες ψαχνουν καποιον να τους τα πληρωσει. Τωρα που ειναι χειμωνας εχει 40 σελιδες με κοπελες το καλοκαιρι ειναι πολυ περισοτερες.Διαβαστε προσεκτικα ομως τη θελει η καθε μια. Καποιες δεν αποκλειουν το σεχ και καποιες θελουν παρεα και γνωριμια.
γενικοτερα,δεν παιζει μπαλλα εκει,με το θεμα αυτο
,ειναι λιγες ρε φιλε νυκτερε,και συνηθως οι sex-possibil ειναι πουτανες που ψαχνουν και διακοπες και αμοιβη,,δηλ για αυστηρα "θυματα".. :grin: :grin: :grin:
υγ παντα υπαρχουν κι εκει ελαχιστες εξαιρεσεις,,, ;)

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.278
Πόντοι
3.656
[quote author=mpozanis  link=topic=45007.msg4358970#msg4358970 date=1360952111]
ορε τυπε  πρεπει να την εριξες πολυ ξεκωλιασμα που θα βρουμε μια τετοια ρε πουστι μου '
[/quote]εκει που ψωνισε κι αυτος
σε ολα τα μπορδελομπαρα κοντα σε λιμανια
οντεσα χερσον κλπ...

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.343
Πόντοι
506
τελεια και παυλα....
Ομως.....
Ακριβως ετσι εχουν τα πραγματα +10000 Και το τεμαχιο καλο συγχαρητηρια

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
δηλαδη αυτη που καθεται να την βγαζεις φωτο την κολοτρυπιδα με ζουμ,κι ανοιγει κ το νιμου της στον φακο,δεν ειναι πουτανα.... :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
Μαλακας εισαι και φαινεσαι...
Ειδατε για τους μυγιασμενους που ανεφερα? Νατονε τον πρωτο αγαμητο  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: που αμεσως τσιμπισε. Αντε  :knockinb:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.278
Πόντοι
3.656
Παρτε αλλη μια. Οχι αυτη δεν την εβγαλα γκομενα. Κανονικη πουτανα ητανε. Μετα με ερωτευθηκε.  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
(Το πορτοφολι μου εννοω) και ηθελε βολτιτσες, δειπνα, αγαπες και λουλουδια. Πανω απο 2 μετρα ητανε η καρια, και με τις 15ποντες ξεπερνουσε τον Φασουλα.. με εκανε εμενα του 1,87 να φαινομαι νανος μπροστα της.
πολυ ωραια μουναρα +1000
απλα μην λες "αυτη ειναι πουτανα"
γιατι η αλλη τι ειτανε? :grin: :grin: :grin:
αστερι παντως,σουπερ μουναρος
θενκς για το φωτο  :tits2: :tits2: :tits2:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.278
Πόντοι
3.656
Μαλακας εισαι και φαινεσαι...
Ειδατε για τους μυγιασμενους που ανεφερα? Νατονε τον πρωτο αγαμητο   :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: που αμεσως τσιμπισε. Αντε  :knockinb:
χε χε,,,τι μυγιασμενος ρε συ?
αφου λες μαλακιες,,,, :grin: :grin: :grin:
την εβγαλες γκομενα...ναι πρπει να μην ειναι πουτανα,απλα της αρεσει να την κανουν ζουμ σε φωτο την κολοτρυπιδα
συνηθες σε ολες τις καθημερινες κοπελλες,,, :jerking: :jerking: :jerking:

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.343
Πόντοι
506
Παρτε αλλη μια. Οχι αυτη δεν την εβγαλα γκομενα. Κανονικη πουτανα ητανε. Μετα με ερωτευθηκε.  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Πολυ καλος ο παικτης, μπραβο τετοια μου αρεσουν και μενα αλλα οχι σε πουτανε στιλ

Επισκέπτης
[quote author=synoptic  link=topic=45007.msg4358963#msg4358963 date=1360951988]
κάνω login με το synoptik με γράφει synoptic   Για ξανά προσπάθησε
[/quote]
τα καταφερα, για δες ηρθε;;;;

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.278
Πόντοι
3.656
Πολυ καλος ο παικτης, μπραβο τετοια μου αρεσουν και μενα αλλα οχι σε πουτανε στιλ
κοιτα την πρωτη τοτε που δεν εινσαι πουτανα,,το διευκρινησε ο ανθρωπος,,, :grin: :grin: :grin:
η δευτερη ειναι πουτανα,η μουναρα
η πρωτη οχι
εχει χομπυ να βγαζει το μουνι κ τον κωλο της φωτογραφιες απλα.. :grin: :grin: :grin: :grin:
παντως ο λευτερης περα απο μαλακιες που γραφει γενικως, εδωσε κ θεμα
αξιος!!! :rockon: :rockon: :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom