Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Παρτε αλλη μια. Οχι αυτη δεν την εβγαλα γκομενα. Κανονικη πουτανα ητανε. Μετα με ερωτευθηκε.  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
(Το πορτοφολι μου εννοω) και ηθελε βολτιτσες, δειπνα, αγαπες και λουλουδια. Πανω απο 2 μετρα ητανε η καρια, και με τις 15ποντες ξεπερνουσε τον Φασουλα.. με εκανε εμενα του 1,87 να φαινομαι νανος μπροστα της.

Σημερα εχεις κεφια
Σε λιγο θα μπει ο ξερεις πιος και θα πει οτι ειναι φωτοσοπ
σε λιγο θα σας βγαλω φωτο την κοιλια μου, μην τρομαξετε :2funny:

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.343
Πόντοι
506
γενικοτερα,δεν παιζει μπαλλα εκει,με το θεμα αυτο
,ειναι λιγες ρε φιλε νυκτερε,και συνηθως οι sex-possibil ειναι πουτανες που ψαχνουν και διακοπες και αμοιβη,,δηλ για αυστηρα "θυματα".. :grin: :grin: :grin:
υγ παντα υπαρχουν κι εκει ελαχιστες εξαιρεσεις,,, ;)
Ναι ετσι ειναι αλλα εχω παει ταξιδια 3 φορες με διδυμα παντα και ηταν καταπληκτικα

Επισκέπτης
κοιτα την πρωτη τοτε που δεν εινσαι πουτανα,,το διευκρινησε ο ανθρωπος,,, :grin: :grin: :grin:
η δευτερη ειναι πουτανα,η μουναρα
η πρωτη οχι
εχει χομπυ να βγαζει το μουνι κ τον κωλο της φωτογραφιες απλα.. :grin: :grin: :grin: :grin:
παντως ο λευτερης περα απο μαλακιες που γραφει γενικως, εδωσε κ θεμα
αξιος!!! :rockon: :rockon: :rockon:
ρε Μιδα συγνωμη, αλλα εγω εχω βξαλει σχεδον ολες φωτο και βιντεο
δηλαδη θα πεις τις μοναδικες μου αγαπες(κων/νου & ελενης  :2funny: ) εκδιδομενες;;;;

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.278
Πόντοι
3.656
Σημερα εχεις κεφια
Σε λιγο θα μπει ο ξερεις πιος και θα πει οτι ειναι φωτοσοπ
σε λιγο θα σας βγαλω φωτο την κοιλια μου, μην τρομαξετε :2funny:
ο προεδρος εχει τουμπεκιαστει
ελπιζω ετοιμαζει εντυποσιακο καμ μπακ με φωτο απο κατακτησεις,εστω και σε σαλον, κι οχι με τιποτα γατια παλι  :grin: :grin: :grin:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.278
Πόντοι
3.656
[quote author=mpozanis  link=topic=45007.msg4359006#msg4359006 date=1360952875]
αυτος εχει λεφτα μαλον
[/quote]μαλλον,ναι
μεταξυ μας,αν δεν εχεις κι εσυ,ξεχασε τα γουστα.....πουτσο ολοι εχουν,στο μετρητο ομως παιζει η φαση,,,εισικα τετοιες εποχες κ χωρες... ;)

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.343
Πόντοι
506
κοιτα την πρωτη τοτε που δεν εινσαι πουτανα,,το διευκρινησε ο ανθρωπος,,, :grin: :grin: :grin:
η δευτερη ειναι πουτανα,η μουναρα
η πρωτη οχι
εχει χομπυ να βγαζει το μουνι κ τον κωλο της φωτογραφιες απλα.. :grin: :grin: :grin: :grin:
παντως ο λευτερης περα απο μαλακιες που γραφει γενικως, εδωσε κ θεμα
αξιος!!! :rockon: :rockon: :rockon:
Αξιος Λευτερη και για την μια και για την αλλη

mpozanis

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2013
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
16
μαλλον,ναι
μεταξυ μας,αν δεν εχεις κι εσυ,ξεχασε τα γουστα.....πουτσο ολοι εχουν,στο μετρητο ομως παιζει η φαση,,,εισικα τετοιες εποχες κ χωρες... ;)
ναι ρε φιλε εμεις αντε να πεταξουμε κανενα 100σταρικο για να γαμησουμε σε κανενα στουντιο αυτο που κανει αυτος θελει πανω απο 2000 Ε να εχεις για πεταμα

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.278
Πόντοι
3.656
ρε Μιδα συγνωμη, αλλα εγω εχω βξαλει σχεδον ολες φωτο και βιντεο
δηλαδη θα πεις τις μοναδικες μου αγαπες(κων/νου & ελενης  :2funny: ) εκδιδομενες;;;;
εε τωρα μην γινομαστε αφελεις..
αλλο να βγαλεις μια νεξτ ντορ ντεβουσκα με το ζορι καποιες ιντιμ φοτος,αλλο να τηε βγαλεις την κολοτρυπιδα κ το νιμου με ζουμ 3,4 φοτος
δεν ειναι το ιδιο..
τεσπα,εμενα το δευτερο αλογο του λευτερη με εντυπωσιασε ,τ αλλα ειναι φιλολογια,,,

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.278
Πόντοι
3.656
[quote author=mpozanis  link=topic=45007.msg4359018#msg4359018 date=1360953093]
ναι ρε φιλε εμεις αντε να πεταξουμε κανενα 100σταρικο για να γαμησουμε σε κανενα στουντιο αυτο που κανει αυτος θελει πανω απο 2000 Ε να εχεις για πεταμα
[/quote]εχω καταλαβει οτι ο λευτερης κατι ναυτικοιστορια ειναι,οποτε παει  εκει
κ γαμαει κ πληρωνετε απο πανω,, :rockon: :rockon: :rockon:
μπορει να λεει μαλ,,ιες,αλλα μαλακας δεν τον κοβω ναναι
αλλο τονα κι αλο τ αλλο.. ;)

Επισκέπτης
εε τωρα μην γινομαστε αφελεις..
αλλο να βγαλεις μια νεξτ ντορ ντεβουσκα με το ζορι καποιες ιντιμ φοτος,αλλο να τηε βγαλεις την κολοτρυπιδα κ το νιμου με ζουμ 3,4 φοτος
δεν ειναι το ιδιο..
τεσπα,εμενα το δευτερο αλογο του λευτερη με εντυπωσιασε ,τ αλλα ειναι φιλολογια,,,
διαφωνω και παραθετω νεχτ τοπ μοντ εεεε ντεβουσκες σε πολυ ιντιμ καταστασεις
παντα η μια απο τις δυο ειναι ο φωτογραφος

Συνημμένα

• IMG_0502.JPG
    IMG_0502.JPG
    190,8 KB · Εμφανίσεις: 40
  • Untitled3.jpg
    Untitled3.jpg
    35,7 KB · Εμφανίσεις: 69

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.278
Πόντοι
3.656
ντημας 29 πουσαι ρε ψυχη?
ελα πισω προεδρε,αφες αυτους ου γαρ οιδασι τι πηδουσι!!
κλεμενο  αυτο,αλλα μ αρεσε.. :grin:

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.343
Πόντοι
506
Οταν μπαινουν εδω μερικοι εμπειροι παικτες εξαφανιζονται δασκαλοι και προεδροι   :2funny:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.278
Πόντοι
3.656
διαφωνω και παραθετω νεχτ τοπ μοντ εεεε ντεβουσκες σε πολυ ιντιμ καταστασεις
παντα η μια απο τις δυο ειναι ο φωτογραφος
θες να τ ακουσεις τωρα κι εσυ μου φαινεται... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
χε χε,,,τι μυγιασμενος ρε συ?
αφου λες μαλακιες,,,, :grin: :grin: :grin:
την εβγαλες γκομενα...ναι πρπει να μην ειναι πουτανα,απλα της αρεσει να την κανουν ζουμ σε φωτο την κολοτρυπιδα
συνηθες σε ολες τις καθημερινες κοπελλες,,, :jerking: :jerking: :jerking:
Τοπα εγω για μυγιασμενους...
Ρε λελετα...
εχει βγαλει ποτε γκομενα στη ζωη σου? εεεεε???? Αμφιβαλω. Πολυ αμφιβαλω αν εχεις ποτε δοκιμασει να κανεις σεξ με κοπελα χωρις αμμεση πληρωμη.
Γιατι εγω σου λεω, οτι αυτη δεν ητανε η πρωτη που φωτογραφησα, το εχω κανει απειρες φορες με γκομενιτσες που ειχα, στο στιλ: Ελα να βγαλομε μερικες φωτογραφιες, και μετα τις διαγραφουμε. Τη συγκεκριμενη ειδα και αποειδα για να την καταφερω, και μετα απο ρητη συμφωνια, οτι θα τις διαγραψω αμεσως μετα. Πραγματι ετσι εκανα, ομως ειχα icloud απο το 2009 που τις τραβηξα. εχεις ακουσει ποτε τη λεξη αυτη? Αμφιβαλω. Κοψε λοιπον τις παπαριες, εκτος και αν αρεσκεσαι στο μπινελικομα, κυριε αερογαμη.

mpozanis

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2013
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
16
εχω καταλαβει οτι ο λευτερης κατι ναυτικοιστορια ειναι,οποτε παει  εκει
κ γαμαει κ πληρωνετε απο πανω,, :rockon: :rockon: :rockon:
μπορει να λεει μαλ,,ιες,αλλα μαλακας δεν τον κοβω ναναι
αλλο τονα κι αλο τ αλλο.. ;)
να πληρωνεται λιγο δυσκολο . αλλα και αυτο να μην γινεται βγαζει τρελα γουστα παντως ;)

judasisthekey34

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2012
Like
0
Πόντοι
1
Αλλοι τα λετε σωστα, αλλοι τα παραλετε, πολλοι ομως που το παιζουνε ουκρανολογοι λενε παπαριες και οπως εχω ξαναπει, η μεγαλυτερη βολτα που εχουνε παει ειναι εως το περιπτερο της γειτονιας τους. Αφηστε τους λοιπον αυτους, που ετσι η αλλιως θα μυγιαστουνε...
Ακουστε λοιπον εμενα που εχω καταναλωσει σε σφραγιδες 2-3 διαβατηρια μπαινοβγαινοντας στην Ουκρανια.
Αν μενεις μονιμα Ουκρανια, και μιλας και τη γλωσσα, δεν τιθεται θεμα. Ορεξη ναχεις να πηδας.....
Αν δεν μενεις μονιμα, αλλα μιλας τη γλωσσα (Ρωσικα), παλι ορεξη ναχεις..... (εστω και αν εισαι αθλιας εμφανισης)
Αν μενεις μονιμα και δεν μιλας τη γλωσσα, θα αργησεις αλλα ολο και κατι θα σου τυχει....
Πορνοτουριστες που δεν μιλανε τη γλωσσα, δεν γαμανε στο τσαμπε, ουτε αν εχουνε την εμφανιση του Αλεν Ντελον (στα νιατα του)
τελεια και παυλα....
Παρτε και την πρωτη γκομενα που εβγαλα μετα απο 3 χρονια μπες-βγες.
Ομως.....
χωρις να την πληρωνω στο χερι, μου στοιχιζε οσο μια ....πουτανα, και κατι παραπανω. (Οτι συμβαινει και με τις νομιμες συζυγους. Οσοι ειναι παντρεμενοι το ξερουν αυτο.....)
Επειδη εζησα εκει με την συζυγο μου για χρονια, και ξερω την γλωσσα, σου λεω συγχαρητηρια. πιο αληθινο σχολιο δεν  γινεται...

Επισκέπτης
Τοπα εγω για μυγιασμενους...
Ρε λελετα...
εχει βγαλει ποτε γκομενα στη ζωη σου? εεεεε???? Αμφιβαλω. Πολυ αμφιβαλω αν εχεις ποτε δοκιμασει να κανεις σεξ με κοπελα χωρις αμμεση πληρωμη.
Γιατι εγω σου λεω, οτι αυτη δεν ητανε η πρωτη που φωτογραφησα, το εχω κανει απειρες φορες με γκομενιτσες που ειχα, στο στιλ: Ελα να βγαλομε μερικες φωτογραφιες, και μετα τις διαγραφουμε. Τη συγκεκριμενη ειδα και αποειδα για να την καταφερω, και μετα απο ρητη συμφωνια, οτι θα τις διαγραψω αμεσως μετα. Πραγματι ετσι εκανα, ομως ειχα icloud απο το 2009 που τις τραβηξα. εχεις ακουσει ποτε τη λεξη αυτη? Αμφιβαλω. Κοψε λοιπον τις παπαριες, εκτος και αν αρεσκεσαι στο μπινελικομα, κυριε αερογαμη.

βρε αδελφε τι τσακωνεσε; αλλοι εχουν διαφορετικες εμπειριες
εμενα νομιζεις οτι δεχονται με την πρωτη φωτο;;;;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom