Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
τα αλλα δεν θα τα σχολιασω
απλα μια ερωτησουλα, αφου εισαι λατρης του καμακιου
γιατι δεν το εξασκεις στο νησι σου που ειναι πανεμορφο και απο τον Μαϊο μεχρι το Σεπτεμβριο εχει χιλιαδες πανεμορφα μωρακια που θα πεσουν στην γοητεια σου;;; ΑΝΑΜΦΗΣΒΙΤΗΤΑ ΕΙΣΑΙ Ο ΠΙΟ ΝΕΑΡΟΣ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕΣ ΦΩΤΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΕΜΦΑΝΗΣΙΜΟΣ ΑΠΟ ΣΩΜΑ (φατσα δεν ειδαμε και δεν χρειαζετε να αποδειξεις τιποτα, ειναι πολυ σεβαστη η ανωνυμια που ολοι θελουμε να κρατησουμε εδω)
γιατι πρεπει να τραβηχτεις στου διαολου τον κωλο για να κανεις καμακι; και χωρις καν να γνωριζεις την γλωσσα;
θα σου πω κατι
αυτοςς που γαμαει στην ελλαδα γαμαει και παντου
ολα παιζουν ρολο
-εμφανιση
-χρημα
-τροποι
ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΡΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΠΑΝΤΟΥ
ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΒΟΡΕΙΟ ΠΟΛΟ

τωρα γιατι καποιοι στα 30+ 40+ 50+ ΕΠΙΛΕΓΟΥΝ πως θα περασουν καλα ειναι αλλο θεμα
ο καθενας για δικους του λογους
Επείδη δινειs τεκμηριωμένες απαντήσειs εδώ θα σου πω!Γιατι μου το πέταξες και χτες αυτό....

Είπες πως όταν ξεκίνησες να γράφεις εδώ διάβασες μόνο 10 σελίδες ποιο πριν...Εγώ γράφω περίπου 15 μήνες!!!Το καλοκαίρι πολλές φορές έδινα live ανταποκρίσεις απο τις ανατολικές που γνώριζα και πολλοί μάλιστα συμβούλευαν καλοπροαίρετα!Όλα ήταν αλλιώς τότε..
Γενικά το κυνηγάω πολύ τα καλοκαίρια και όλα καλα!
Μόνο το τελευταίο καλοκαίρι δεν πήγε τόσο καλά για λόγους που είχαμε  αναλύσει τότε!
Ενας απο αυτούς είναι ότι έχω υψηλά στάνταρ και φέτος ο κόσμος ήταν κάτω του μετρίου!
...αλλά τα Μουνιά είναι όπως τα λεφτα!!!
Τα 100 ευρώ για άλλους είναι πολλά για άλλους λίγα για άλλους τίποτα για άλλους πάρα πολλα!

Ομως μου αρέσουν και τα ταξίδια!!!Όπως και οι ανατολικοευρωπαίες και γενικά οι ξένες έτσι τους χειμώνες πάω για καμάκι εξωτερικό η σε γκόμενες του καλοκαιριού ή τισ φέρνω εδώ....

Για περισσότερα μπορείς να δείς το πρώτο πόστ που είχα κάνει και κατα καιρούς έχω βάλει φώτος γί' αυτές που λέω!

Αλλά πολλές φορές έχω κάνει και ανοιχτή πρόσκληση σε πολλούς να έρθουν εδώ για καμάκι και λόγω συγκυριών δεν έτυχε...

Επισκέπτης
Επείδη δινειs τεκμηριωμένες απαντήσειs εδώ θα σου πω!Γιατι μου το πέταξες και χτες αυτό....

Είπες πως όταν ξεκίνησες να γράφεις εδώ διάβασες μόνο 10 σελίδες ποιο πριν...Εγώ γράφω περίπου 15 μήνες!!!Το καλοκαίρι πολλές φορές έδινα live ανταποκρίσεις απο τις ανατολικές που γνώριζα και πολλοί μάλιστα συμβούλευαν καλοπροαίρετα!Όλα ήταν αλλιώς τότε..
Γενικά το κυνηγάω πολύ τα καλοκαίρια και όλα καλα!
Μόνο το τελευταίο καλοκαίρι δεν πήγε τόσο καλά για λόγους που είχαμε  αναλύσει τότε!
Ενας απο αυτούς είναι ότι έχω υψηλά στάνταρ και φέτος ο κόσμος ήταν κάτω του μετρίου!
...αλλά τα Μουνιά είναι όπως τα λεφτα!!!
Τα 100 ευρώ για άλλους είναι πολλά για άλλους λίγα για άλλους τίποτα για άλλους πάρα πολλα!

Ομως μου αρέσουν και τα ταξίδια!!!Όπως και οι ανατολικοευρωπαίες και γενικά οι ξένες έτσι τους χειμώνες πάω για καμάκι εξωτερικό η σε γκόμενες του καλοκαιριού ή τισ φέρνω εδώ....

Για περισσότερα μπορείς να δείς το πρώτο πόστ που είχα κάνει και κατα καιρούς έχω βάλει φώτος γί' αυτές που λέω!

Αλλά πολλές φορές έχω κάνει και ανοιχτή πρόσκληση σε πολλούς να έρθουν εδώ για καμάκι και λόγω συγκυριών δεν έτυχε...
ρωσσιδες & λεττονες προσκαλω στην Ελλαδα απο το 2006 περιπου
ξεκιναω την ερευνα απο τον Απριλιο και μεσα ιουνιου ερχετε η πρωτη
συνηθως 2 με 3 τη σεζον
οποτε υπολογισε στα 6 χρονια ποσες εχουν ερθει
μερικες ερχονται επαναλαμβανομενα

το καμακι σε ανατολικη χωρα κρυβει ρισκο
στην αρχη πηγαινα σαν <γαμπος> οσπου βαρεθηκα να λεω παπαριες
ο λογος τωρα που κανω συμφωνιες ειναι γιατι μια χρονια εμεινα με το πουλι στο χερι σχεδον
σε 12 μερες που ειχα κλεισει να παω τις μισες εμεινα χωρις παρεα
οποτε δεν το ρισκαρω πια
και για να ελαχιστοποιησω εως να μηδενισω το ρισκο κλεινω απο 2 και πανω

ξερω ακριβως τι ζηταω και δεν εχω διαθεση για πολλα πολλα
ουτε πλεον καμακι αφου περνω ακριβως αυτο που θελω και το κυριοτερο με χαμηλοτερο κοστος

θα σε ενημερωσω οτι ετσι οι πιο πολλες ερχονται την δευτερη φορα μαζι μου και χωρις προκαθορισμενο-χρημα μονο και μονο οτι τους φερθηκα αψογα

Συνημμένα

• Untitled2.jpg
    Untitled2.jpg
    48,1 KB · Εμφανίσεις: 51

judasisthekey34

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2012
Like
0
Πόντοι
1
Εσύ τι γαμάς;Δεν μας έχεις πει;Μήπως οι γυναίκες είναι πιο λίγες εδώ!;Κι εσύ τι κάνείς γι αυτό ρε Ραγιά!;
Αυτός που έπιασεσ στο στόμα σου σχεδόν πάντα μιλάει για ραντεβού με κανονικά Ρωσιδάκια  και τις πουτάνες τις έχει για χόμπι όπως εσύ θα μπορούσες να έχεις το ψάρεμα...

Πρε μπάς και πλέον ψαρέυεις για να φας;

Τα μυαλά που μας κάναν ρεζίλι παγκοσμίως είναι τα ίδια και απαράλλαχτα!!!
Τραβα στο μπουρδελο αγορι μου να ξελαμπικαρεις,  που μου εγινες και προστατης και συνηγορος του ...δημητρακη τυρογαριδακη. Ρε βλακακο, και εγω εχω ζησει 6 χρονια Ουκρανια,μιλαω και εγω απταιστα τα Ρωσσικα και τα Ουκρανεζικα αλλα δεν βγαινω να το λεω και να το παιζω μαγκας. Που θα μου απευθυνεις το λογο? Με ξερεις και απο χθες? εγω μιλαω τεσσερισ γλωσσες και δεν εχω πηδηξει ποτε μου σε Μπουρδελο στην  Ουκρανια. Και ξερεις γιατι? Γιατι εκει οι γυναικες θελουνε τροπο. Κανεις σοβαρος ανθρωπος που ζει Ρωσσια και Ουκρανια -ειπα που ζει,οχι επισκεπτης- δεν πηδαει σε μπουρδελα ή Σαλουν σε χωρες που εχουνε 50000000 γυναικες. Καταλαβες τωρα? Που θα μου πεις οτι ο ....'αχθος αρουρης΄ δημητρακης που του στελνουνε λεφτα οι δικοι του για να μην επιστρεψει ελλαδα και τους φερνει πουτανες στο σπιτι οτι μιλαει ρωσσικα. αν ημουνα και εγω 18 χρονια εκει,θα ειχα μαθει ολες τις γλωσσες της πρωην Σοβιετικης Ενωσης. Για κοιτα ρε που θα μου υποστηριξει τον δημητρακη...

judasisthekey34

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2012
Like
0
Πόντοι
1
Τα μυαλά που μας κάναν ρεζίλι παγκοσμίως είναι τα ίδια και απαράλλαχτα!!!
Ακριβως τυπε  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  πηγαινε στο γιουτουπ και γραψε πορνομεταναστης. Εκει ακριβως θα δεις πως ΝΑΙ ''Τα μυαλά που μας κάναν ρεζίλι παγκοσμίως είναι τα ίδια και απαράλλαχτα!!!''  :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
Τραβα στο μπουρδελο αγορι μου να ξελαμπικαρεις,  που μου εγινες και προστατης και συνηγορος του ...δημητρακη τυρογαριδακη. Ρε βλακακο, και εγω εχω ζησει 6 χρονια Ουκρανια,μιλαω και εγω απταιστα τα Ρωσσικα και τα Ουκρανεζικα αλλα δεν βγαινω να το λεω και να το παιζω μαγκας. Που θα μου απευθυνεις το λογο? Με ξερεις και απο χθες? εγω μιλαω τεσσερισ γλωσσες και δεν εχω πηδηξει ποτε μου σε Μπουρδελο στην  Ουκρανια. Και ξερεις γιατι? Γιατι εκει οι γυναικες θελουνε τροπο. Κανεις σοβαρος ανθρωπος που ζει Ρωσσια και Ουκρανια -ειπα που ζει,οχι επισκεπτης- δεν πηδαει σε μπουρδελα ή Σαλουν σε χωρες που εχουνε 50000000 γυναικες. Καταλαβες τωρα? Που θα μου πεις οτι ο ....'αχθος αρουρης΄ δημητρακης που του στελνουνε λεφτα οι δικοι του για να μην επιστρεψει ελλαδα και τους φερνει πουτανες στο σπιτι οτι μιλαει ρωσσικα. αν ημουνα και εγω 18 χρονια εκει,θα ειχα μαθει ολες τις γλωσσες της πρωην Σοβιετικης Ενωσης. Για κοιτα ρε που θα μου υποστηριξει τον δημητρακη...
Αν διαβασεις τι εχει γραψει ο τυπος θα καταλαβεις περι τινος προκειται,μην ασχολεισαι.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.278
Πόντοι
3.656
ρωσσιδες & λεττονες προσκαλω στην Ελλαδα απο το 2006 περιπου
ξεκιναω την ερευνα απο τον Απριλιο και μεσα ιουνιου ερχετε η πρωτη
συνηθως 2 με 3 τη σεζον
οποτε υπολογισε στα 6 χρονια ποσες εχουν ερθει
μερικες ερχονται επαναλαμβανομενα

ο λογος τωρα που κανω συμφωνιες ειναι γιατι μια χρονια εμεινα με το πουλι στο χερι σχεδον
οποτε δεν το ρισκαρω πια
και για να ελαχιστοποιησω εως να μηδενισω το ρισκο κλεινω απο 2 και πανω

ξερω ακριβως τι ζηταω και δεν εχω διαθεση για πολλα πολλα
ουτε πλεον καμακι αφου περνω ακριβως αυτο που θελω και το κυριοτερο με χαμηλοτερο κοστος

θα σε ενημερωσω οτι ετσι οι πιο πολλες ερχονται την δευτερη φορα μαζι μου και χωρις προκαθορισμενο-χρημα μονο και μονο οτι τους φερθηκα αψογα
κραταω το βαρεθηκα να λεω παπαριες!!τοχω νιωσει κι εγω πολλες φορες..... :grin:
οσο για τους διαλογους,βλεπω οτι προτεινιες σε καποια την πρωτη φορα 300 για ναρθει καπου,την απαντηση δεν την ξερουμε,,,
στην δευτερη φαση,λες για 400 σε μια αλλη κι αυτη λεει μου χριαζεται ενα φορεμα,,
δεν βλεπω καποια να δεχετε στο ξεκαρφωτο να παρει 150 για ναναι απικο 2 24ωρα
να σου πω ,οτι εμφανισημη γκομενα,δεν μιλαω για προφεσιοναλα,απλη νεξτ ντορ,δεν καθεται για τα χρηματα αυτα,αν δεν υπαρχει κ καπιο στορυ,ειδικα σε ντανιετσκ
μην σπειρεις φρουδες ελπιδες στους συναγωνιστες
,ειναι κ μακρια το γαμημενο το ντανιετσκ,,,
ενα πολυ καλο ντιλ,με νεξτ ντορ ωραια ντεβουσκα,φοιτητρια πεπρατημενη η συστημενη απο τοπικους συνδεσμους,ειναι στα 40-50ε για καπιο διωρο,και να γουσταρει κ λιγο η ετσι
να μεινει απικο για 70ε την μερα,,χλωμο,,,στο ντανιετσκ πολυ πολυ χλωμο
τα 400-500 ειναι καπιο σημαντικοτερο δελεαρ,,ας ειναι αναλογικο τοιδιο,εχει διαφορα
στο μαμπα πιστευω σε κλειδωσαν,επειδη προτεινιες σε πολλες αυτο και τρως πολλα μπαν απο αυτες,οποτε οι μοντς σε κοβουν αν λαμβανεις δεκα-τριαντα μπαν απο ντεβουσκες την μερα
εχεις βαλει καλες γκομενες φωτογραφια,αυτο ομως δεν διασφαλιζει οτι αυτες δεχοντε αυτα που βαζεις αυτα που απντουν καποιες στο διαλογο που εδω μεταφερεις
θα μου πεις,"εχω καπιο λογο να σε πεισω"?φυσικα οχι
για την φαση τα λεμε αυτα ολα
προσωπικα πιστευω οτι εισαι περπατημενος κι οχι θυμα,αλλα οι καταστασεις που περιγραφεις,ειναι εξωραισμενες προς τα κατω,οσον αφορα τις τιμες,,,,
δηλ νομιζω οτι εχεις βρει το κουμπι μεσω μαμπα η vk,καπως αλλιως ομως ειναι το νιτερεσο απ οτι μας περιγραφεις εδω
και σου μιλαει καποιος που ταχει παιξει ολα τα χαρτια κ του "γαμπρου" κ του "ωφελιμιστη" προσωρινου συντροφου... ;)
με παραπλησιους τροπους
αν και δεν εχει ιδιατερη σημασια,εισαι ωραιος συνομηλητης και βαζεις και θεαμα,βασικο αυτο,
στο τιμημα ομως μας τα "ξεφουσκωνεις" απο λιγο εως αρκετα  ;) imop

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.278
Πόντοι
3.656
@@@  ρολογας
καλος ο ντημητριος29,αλλα μην τον κανεις κ role-model
βλεπω τσακωνεσαι με τους αλλους σε σημειο υπερβολης,,,μπορει κι ο ντημης μονος του να υπερασπιστει οσα λεει,ασε που κ πολλα που λει ειναι τραβηγμενα απο τα μαλλια!!! ;)
οποτε ασε τον αχαρο ρολο του σηνηγορου,παλι imop...
δεν καταλαβα,ειδα τα παλια ποστ σου
τελικα αξιζε η οχι το ταξιδι?περα απο το τουριστικο κομματι,στο αλλο θεμα,το ερωτικο εννοω..βρηκες αυτο που εψαχνες?ξαναπηγαινες αυριο πχ?
η απογοητευκηκες?
εκανες λαθος που δεν πηγες βεβαια στο λβοβ,εισουνα διπλα στο μπερναμπεου και δεν μπηκες μεσα!!!

synoptik

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2011
Like
0
Πόντοι
0
[quote author=Shinoharas
οποτε δεν το ρισκαρω πια
[/quote].  Καλα τα λες    

Παράθεση από: Shinoharas
σε μια πολη που ο μεσος μισθος ειναι 3200 γριβνες ειναι καλοι τρομπες                                                             Εγω αυτά που ξέρω απο το donetsk ειναι οτι οι μισθοί τους ειναι συνήθως απο 200euro και κάτω.   Παράδειγμα μια γνωστή μου δούλευε σε σουπερμάρκετ  12ωρα και σ/κ και έπερνε 1800 γριβνα μετα πείγε σε σέ Μαγαζι με σουβενιρ 8ωρο και σ/κ 2000euro και πανηγυρίζει γιατι λέει ειναι καλη δουλεια και καλα λεφτά . Σχολαει 5ωρα Σπιτι της 6 και μετα μαμ κακά ιντερνετ και υπνο ,δηλαδή διασκέδαση μηδέν .ενας άλλος Φιλος δούλευε οδηγός σε μάνατζερ επέρνε πριν δυο χρονια 2000 γριβνα ,ζήτησε αύξηση και έμεινε άνεργος για έξι μήνες και μετα έπιασε παλι δουλεια με 2000 παλι . Τους ουκρανους δεν τους πιστεύω καθόλου γιατι ειναι ψιλομυτες την μια σου λένε οτι περνούν 50 ευρω την ημερα και οτι ειναι πολυ καλα στην Ουκρανία και μετα απο μήνες κλεγονται για την μιζέρια τους. Στις γυναίκες εκει το βασικότερο ειναι τα λεφτά και η γλωσσα . Τέλη Απριλίου μάλλον θα πάω με εναν φίλο εκει θα ηθελα κάποιες πληροφοριες ποιο συνθέτες  απο Shinoharas,midas69 η και αλλον .οπως έχω ξαναγράψει έχω παει πολλες φορες αλλα όσο ζεις μαθαίνεις. Κάποιον μητσο που ηταν φοιτητής εκει τι έγινε ; ( ισως ειναι κλωνος ). Αν έχει κάποιος το vκ  του ας μου το στείλει .

Επισκέπτης
κραταω το βαρεθηκα να λεω παπαριες!!τοχω νιωσει κι εγω πολλες φορες..... :grin:
οσο για τους διαλογους,βλεπω οτι προτεινιες σε καποια την πρωτη φορα 300 για ναρθει καπου,την απαντηση δεν την ξερουμε,,,
στην δευτερη φαση,λες για 400 σε μια αλλη κι αυτη λεει μου χριαζεται ενα φορεμα,,
δεν βλεπω καποια να δεχετε στο ξεκαρφωτο να παρει 150 για ναναι απικο 2 24ωρα
να σου πω ,οτι εμφανισημη γκομενα,δεν μιλαω για προφεσιοναλα,απλη νεξτ ντορ,δεν καθεται για τα χρηματα αυτα,αν δεν υπαρχει κ καπιο στορυ,ειδικα σε ντανιετσκ
μην σπειρεις φρουδες ελπιδες στους συναγωνιστες
,ειναι κ μακρια το γαμημενο το ντανιετσκ,,,
ενα πολυ καλο ντιλ,με νεξτ ντορ ωραια ντεβουσκα,φοιτητρια πεπρατημενη η συστημενη απο τοπικους συνδεσμους,ειναι στα 40-50ε για καπιο διωρο,και να γουσταρει κ λιγο η ετσι
να μεινει απικο για 70ε την μερα,,χλωμο,,,στο ντανιετσκ πολυ πολυ χλωμο
τα 400-500 ειναι καπιο σημαντικοτερο δελεαρ,,ας ειναι αναλογικο τοιδιο,εχει διαφορα
στο μαμπα πιστευω σε κλειδωσαν,επειδη προτεινιες σε πολλες αυτο και τρως πολλα μπαν απο αυτες,οποτε οι μοντς σε κοβουν αν λαμβανεις δεκα-τριαντα μπαν απο ντεβουσκες την μερα
εχεις βαλει καλες γκομενες φωτογραφια,αυτο ομως δεν διασφαλιζει οτι αυτες δεχοντε αυτα που βαζεις αυτα που απντουν καποιες στο διαλογο που εδω μεταφερεις
θα μου πεις,"εχω καπιο λογο να σε πεισω"?φυσικα οχι
για την φαση τα λεμε αυτα ολα
προσωπικα πιστευω οτι εισαι περπατημενος κι οχι θυμα,αλλα οι καταστασεις που περιγραφεις,ειναι εξωραισμενες προς τα κατω,οσον αφορα τις τιμες,,,,
δηλ νομιζω οτι εχεις βρει το κουμπι μεσω μαμπα η vk,καπως αλλιως ομως ειναι το νιτερεσο απ οτι μας περιγραφεις εδω
και σου μιλαει καποιος που ταχει παιξει ολα τα χαρτια κ του "γαμπρου" κ του "ωφελιμιστη" προσωρινου συντροφου... ;)
με παραπλησιους τροπους
αν και δεν εχει ιδιατερη σημασια,εισαι ωραιος συνομηλητης και βαζεις και θεαμα,βασικο αυτο,
στο τιμημα ομως μας τα "ξεφουσκωνεις" απο λιγο εως αρκετα  ;) imop

:2funny: :2funny: οντως βαρεθηκα να λεω παπαριες(σε αγαπαω,να παντρευτουμε κτλ), αφου ξερω τι ζηταω

δεν χωρανε περισσοτερα στο πριντ σκριν καρντια μου
ολα  εξαρτιωνται στις διαπραγματευσεις κι απο τι δουλεια κανεις  :2funny:
πρωτον ερευνα - ποιος ειναι ο βασικος μισθος μιας πολης, και τι μισθο περνουν τα κοριτσακια, σε ασχετες κουβεντες
δευτερον ποτε δεν προτεινω αμεσα χρηματα ξεκιναω απο το <θα σου κανω δωρα> οσπου μαθαινω στο ενδιαμεσο ποσα περνει η καθε ντεβουσκα το μηνα, οταν το μαθω, τοτε λεω κοιτα για να μην τρεχω να ψωνιζω δωρα να μην στα δωσω στο χερι καλυτερα; ποσα μου λενε; ενα μηνιατικο για μια βδομαδα μαζι μου :2funny: :2funny:
το ταργκετ γκρουπ μου ειναι πωλητριες , νεαρες μανες ως 22 ετων
ενας πολυ πολυ καλος φιλος με ρωτησε καποτε που ασκουσα το καμακι και κυκλοφορουσα πολλες και ομορφες γυναικες
-πως τα καταφερνεις;
η απαντηση μου ηταν
πουλαω εξοπλισμο εκατομμυριων, αν δεν μπορω να πλασαρω τον εαυτο μου τοτε τι σκατα πωλητης ειμαι

Επισκέπτης
[quote author=synoptic  link=topic=45007.msg4358599#msg4358599 date=1360945708]
Κάποιον μητσο που ηταν φοιτητής εκει τι έγινε ; ( ισως ειναι κλωνος ). Αν έχει κάποιος το vκ  του ας μου το στείλει .
[/quote]
ο Δημητρακης δεν ειναι κλωνος ειναι Ντονετσκ, αλλα ειναι μονο 19 ετων
τον εχω φιλο στο βκοντακτε
δεν ξερω αν μπορω να σου δωσω πιο συνθετες πληροφοριες γιατι εγω αραζω συνηθω ξενοδοχειο
ο dimizerva απο οτι μου εδωσε να καταλάβω ξερει περισσοτερα

Κώστας Λαδάκης

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.541
Πόντοι
2.886

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Συνέχισε !  :2funny:

synoptik

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2011
Like
0
Πόντοι
0
ο Δημητρακης δεν ειναι κλωνος ειναι Ντονετσκ, αλλα ειναι μονο 19 ετων
τον εχω φιλο στο βκοντακτε
.              « Απάντηση #47 στις: 19/03/10, 14:02 »
Παράθεση
Εγω σπουδαζω στο Ντονετσκ, ειμαι 3+ χρονια εδω περα και μιλαω τα ρωσικα τελεια. Ομως επειδη εχω αρχισει να ξεχναω τα ελληνικα ψαχνω κανεναν εδω περα να συναντηθουμε να τα πουμε
[/quote] εδω που γράφει ηταν 3+ φοιτητής και ειναι ακόμα 19 ;    . Τέλος πάντων εγω πάω 2-3 φορες τον χρονο εκει και με ενδιαφέρει να ξέρω έλληνες που ζουν εκει ανεξάρτητα με την ηλιακά τους . Αν μπορεις στείλε μου το βκοντακτ του με πμ. 

synoptik

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Εγω μαλιστα βρήκα το φόρουμ(bourdela.com) ψάχνοντας πληροφοριες για το ντονετσκ . Μάλιστα το username μου το σκέφτηκα απο μια καλη βραδιά που έζησα εκει .Αν εχεις παει ντονετσκ ισως σου λέει κάτι το synoptic

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.278
Πόντοι
3.656
[quote author=synoptic  link=topic=45007.msg4358599#msg4358599 date=1360945708]
[quote author=Shinoharas
οποτε δεν το ρισκαρω πια
.  Καλα τα λες    

Παράθεση από: Shinoharas
σε μια πολη που ο μεσος μισθος ειναι 3200 γριβνες ειναι καλοι τρομπες                                                             Εγω αυτά που ξέρω απο το donetsk ειναι οτι οι μισθοί τους ειναι συνήθως απο 200euro και κάτω.   Παράδειγμα μια γνωστή μου δούλευε σε σουπερμάρκετ  12ωρα και σ/κ και έπερνε 1800 γριβνα μετα πείγε σε σέ Μαγαζι με σουβενιρ 8ωρο και σ/κ 2000euro και πανηγυρίζει γιατι λέει ειναι καλη δουλεια και καλα λεφτά . Σχολαει 5ωρα Σπιτι της 6 και μετα μαμ κακά ιντερνετ και υπνο ,δηλαδή διασκέδαση μηδέν .ενας άλλος Φιλος δούλευε οδηγός σε μάνατζερ επέρνε πριν δυο χρονια 2000 γριβνα ,ζήτησε αύξηση και έμεινε άνεργος για έξι μήνες και μετα έπιασε παλι δουλεια με 2000 παλι . Τους ουκρανους δεν τους πιστεύω καθόλου γιατι ειναι ψιλομυτες την μια σου λένε οτι περνούν 50 ευρω την ημερα και οτι ειναι πολυ καλα στην Ουκρανία και μετα απο μήνες κλεγονται για την μιζέρια τους. Στις γυναίκες εκει το βασικότερο ειναι τα λεφτά και η γλωσσα . Τέλη Απριλίου μάλλον θα πάω με εναν φίλο εκει θα ηθελα κάποιες πληροφοριες ποιο συνθέτες  απο Shinoharas,midas69 η και αλλον .οπως έχω ξαναγράψει έχω παει πολλες φορες αλλα όσο ζεις μαθαίνεις. Κάποιον μητσο που ηταν φοιτητής εκει τι έγινε ; ( ισως ειναι κλωνος ). Αν έχει κάποιος το vκ  του ας μου το στείλει .
[/quote]σας εχω ξαναπει,δεν μετραει ο μισθος σαν μετρο συγκρισης
μετρα ποσα πολλα η λιγα δινουν οι ντοπιοι κ ξενοι που ανηκετε στο ιδιο γκρουπ
και το βασικοτερο,να ξερετε σε ρωσσικα αυτα που ξερει κι ο φιλος σχοινοχαρας
το κακο οτι το ντανιετσκ εχει λογω ορυχειων μπαλλας κ δοιηκητικης του θεσης ,πολλους πλουσιους,,,εξ ου κι ακριβες τιμες σε οτι αλλου,ειναι φτηνοτερο.θα τολμησω να πω ειναι πιο ακριβο κι απο οντεσα...
ντονιετσκ πολυ γρηγορα
δεν εχει καποιο βασικο μιτινγκ ποιντ,ισως τα 2 κεντρικα μακ,να πουμε οτι ειναι κατι τετοιο,πολυ απλωμνενη πολη κ μεγαλη διαχυση κοσμου
καλο αν εισαι στριτ-φαιτερ,κακο αν εισαι weblover
βασικο ατου το αυτοκιμητο,οι αποστασεις τεραστιες κ τα ταξι πανακριβα ειδικα το βραδυ
πχ το virus απεχει 12χλμ απο το κεντρο
υπαρχουν σοινοικιες μεσα στην πολη που απεχουν 20-25χλμ μεταξυ τους,δηλ μιλαμε  για αποστασεις τρελλες,,,επισης υπαρχει ενα mall περιπου κεντρο ,αλλα κ παλι δεν αποτελει μιτινγκ ποιντ
αν δε μπλεξεις με μακιφσκα,πολη, διπλα κ κολητα με ντανιετσκ,εχει το ππιτσιρικαδικο κλαμπ "σοκολα,"σημειο αναφορας ,αλλα για κατω των αντα καμακια!!
αποστασεις λοιπον,,,
μιλαμε για ακομα πιο πολλα κμ,,μια φορα εμενα αντιδιαμετρικα κι εκανα 50χλμ,περιπου να παω,,κι αλλα 50 ναρθω,για μια ζαμουζεμ γκομενα,θεωρητικα ειμασταν ιδια πολη στην πραξη μιαμισυ ωρα αποσταση
απαρταμεντ ακριβα γυρω απο το κεντρο στα 40-50ε την μερα τα δυαρια
αναγκαστικη επιλογη ομως ειδικα εαν δεν υπαρχει αμαξι
κλαμπ πολλα κ διαφορα ,μακρια ομως το ενα με το αλλο
πουτανες εχει κι οργανωμενα σαλον,60-70ε η ωρα,και πολλες σεμι προ,σε μαμπα βασθικα και τριμπουνα,απο 50 η ωρα,αντε μιαμιση
αυτια,,πουλεγε κι ο πορνογραφδος διδασκαλος!!!

Επισκέπτης
[quote author=synoptic  link=topic=45007.msg4358670#msg4358670 date=1360947280]
.              « Απάντηση #47 στις: 19/03/10, 14:02 »
Παράθεση
Εγω σπουδαζω στο Ντονετσκ, ειμαι 3+ χρονια εδω περα και μιλαω τα ρωσικα τελεια. Ομως επειδη εχω αρχισει να ξεχναω τα ελληνικα ψαχνω κανεναν εδω περα να συναντηθουμε να τα πουμε
εδω που γράφει ηταν 3+ φοιτητής και ειναι ακόμα 19 ;    . Τέλος πάντων εγω πάω 2-3 φορες τον χρονο εκει και με ενδιαφέρει να ξέρω έλληνες που ζουν εκει ανεξάρτητα με την ηλιακά τους . Αν μπορεις στείλε μου το βκοντακτ του με πμ.   
[/quote]
o Δημητρης ειναι 50/50 ελληνας
εμεινε με την γιαγια του και ξεμεινε εκει
στειλε με πμ το δικο σου, να του το κανω πασα

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.343
Πόντοι
506
το γαμησατε το θρεντ εντελως.
κοπηκε το ιντερνετ λογο κρισης απο τα ιδρυματα και εξαφανιστηκαν οι τρελοι και εμφανιστηκαν τα μοντελα απο τις μεγαλες πασαρελες.
ρε πατε καλα ολοι σας?
οι περισσοτεροι ειστε νεοι εδω μεσα και οσοι ειστε παλιοι κανατε κλωνους γιατι αυτοξεφτιλιστηκατε εδω μεσα και τωρα το παιζετε ιστοριες.
καλα θα κανετε να διαβασετε το θρεντ απο την αρχη για να καταλαβετε και το λογο που εγινε.
αλλιως καντε ενα θρεντ που να λεγετε<< ειμαι πουστης και βαζω για ξεκαρφωμα φωτο μου με γκομενες>>
αρχισατε και γλυφεστε τωρα μεταξυ σας και βαζετε και φωτογραφιες σας,αυτα δεν τα κανουν ουτε οι πουτανες που βγαινουν στην βιζιτα.
γιατι βαζετε φωτο σας ρε? για να σας δει κανενας πουστης και καβλωσει η μηπως ψαχνεστε να φατε κανενα πουτσο? παλια ειχα πει και πολλοι συμφωνησαν μαζι μου,οτι εδω μεσα οι μισοι ειστε τρελοι και οι αλλοι μισοι κρυφοπουστες.
ο δασκαλος τι να πει και την να γραψει με ολες τις μαλακιες που διαβαζει εδω μεσα.
και στο ορολογα καλα θα κανετε να μην του την πεφτετε επειδη ειναι πιτσιρικας. ειναι ο μονος που εγραψε αληθεια για τα ταξιδια που εχει κανει,και μαλιστα οταν ετρωγε και φολες το ελεγε κιολας. οι υπολοιποι εχετε παει στην ουκρανια μονο στον υπνο σας και εχετε γαμησι τα καλυτερα μουνια τραβωντας μαλακιας.
συνεχιστε να βαζετε φωτο σας και τελος φεβρουαριου αν ειναι να βραβευσουμε την καλυτερη <<υποψηφια κρυφοπουστα>>.
μαλλον ο δασκαλος πρεπει να αρχισει να ποσταρει και οδηγιες για πουστηδες στην ουκρανια. που να κανετε πιατσα οταν θα πατε,ποια ειναι τα καλυτερα gaybar για ψωνιστηρι,και που πουλανε τις καλυτερες περουκες και γοβες στο κιεβο.
Αυτα που γραφεις θα τα εκτιμουσα αν μου τα ελεγες κοιτωντας με στα ματια, αλλιως θα εισαι η κοτα που κρυβεται πισω απο το πληκτρολογιο.Kρυφοπουστας ειναι αυτος που κρυβεται εσυ δηλαδη

judasisthekey34

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2012
Like
0
Πόντοι
1
Αυτα που γραφεις θα τα εκτιμουσα αν μου τα ελεγες κοιτωντας με στα ματια, αλλιως θα εισαι η κοτα που κρυβεται πισω απο το πληκτρολογιο.Kρυφοπουστας ειναι αυτος που κρυβεται εσυ δηλαδη
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
16
:2funny: :2funny: οντως βαρεθηκα να λεω παπαριες(σε αγαπαω,να παντρευτουμε κτλ), αφου ξερω τι ζηταω

δεν χωρανε περισσοτερα στο πριντ σκριν καρντια μου
ολα  εξαρτιωνται στις διαπραγματευσεις κι απο τι δουλεια κανεις  :2funny:
πρωτον ερευνα - ποιος ειναι ο βασικος μισθος μιας πολης, και τι μισθο περνουν τα κοριτσακια, σε ασχετες κουβεντες
δευτερον ποτε δεν προτεινω αμεσα χρηματα ξεκιναω απο το <θα σου κανω δωρα> οσπου μαθαινω στο ενδιαμεσο ποσα περνει η καθε ντεβουσκα το μηνα, οταν το μαθω, τοτε λεω κοιτα για να μην τρεχω να ψωνιζω δωρα να μην στα δωσω στο χερι καλυτερα; ποσα μου λενε; ενα μηνιατικο για μια βδομαδα μαζι μου :2funny: :2funny:
το ταργκετ γκρουπ μου ειναι πωλητριες , νεαρες μανες ως 22 ετων
ενας πολυ πολυ καλος φιλος με ρωτησε καποτε που ασκουσα το καμακι και κυκλοφορουσα πολλες και ομορφες γυναικες
-πως τα καταφερνεις;
η απαντηση μου ηταν
πουλαω εξοπλισμο εκατομμυριων, αν δεν μπορω να πλασαρω τον εαυτο μου τοτε τι σκατα πωλητης ειμαι

ρε μάγκα ντάξη σιχαίνομαι να διαφωνήσω μαζί σου αλλά για πάνε σε μια Ελληνίδα που παίρνει 400 ευρώ να της πεις αυτά για μια βδομάδα να δούμε τι θα ακούσεις ή καλύτερα τι θα πάθεις  :fuck1: :fuck1: :fuck1:
Δεν θες Ελληνίδα επειδή είναι κάπως; ΟΚ
Αλβανίδα, Ρουμάνα, Ρωσσίδα, Ιταλίδα τουρίστρια ή Σουηδέζα ή Αγγλίδα αν θες, από όλα έχει ο μπαξές δόξα το Θεό. "Το μηνιάτικο σου σε μια βδομάδα", και αμα γαμήσεις σφύρα μου.
Και για να στο κάνω και πιο  απλό δεν θέλω καν νεξτ ντορ. Πάνε σε στριπτιτζού, πάνε σε οποιαδήποτε μη εκδιδόμενη ακόμα ακόμα αν θες, πάνε σε ΟΠΟΙΑ θες ακόμα και σε εκδιδόμενη και πρότεινέ της να ΣΥΖΗΣΕΙ μαζι σου για 1 βδομάδα να ακούσεις γιατί δεν δέχεται.

Όχι τίποτα άλλο λόγο αλλά επειδή διαβάζουνε και αφελής εδώ πέρα, μην έχουμε τίποτα αυτοκτονίες ή χρεωκοπίες να πούμε  :2funny:

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.343
Πόντοι
506
Δεν προλαβαινω να διαβαζω μια μερα ελειψα και εγινε χαμος

Stories