Egeanboy
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2011
- Like
- 258
- Πόντοι
- 36
Επείδη δινειs τεκμηριωμένες απαντήσειs εδώ θα σου πω!Γιατι μου το πέταξες και χτες αυτό....τα αλλα δεν θα τα σχολιασω
απλα μια ερωτησουλα, αφου εισαι λατρης του καμακιου
γιατι δεν το εξασκεις στο νησι σου που ειναι πανεμορφο και απο τον Μαϊο μεχρι το Σεπτεμβριο εχει χιλιαδες πανεμορφα μωρακια που θα πεσουν στην γοητεια σου;;; ΑΝΑΜΦΗΣΒΙΤΗΤΑ ΕΙΣΑΙ Ο ΠΙΟ ΝΕΑΡΟΣ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕΣ ΦΩΤΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΕΜΦΑΝΗΣΙΜΟΣ ΑΠΟ ΣΩΜΑ (φατσα δεν ειδαμε και δεν χρειαζετε να αποδειξεις τιποτα, ειναι πολυ σεβαστη η ανωνυμια που ολοι θελουμε να κρατησουμε εδω)
γιατι πρεπει να τραβηχτεις στου διαολου τον κωλο για να κανεις καμακι; και χωρις καν να γνωριζεις την γλωσσα;
θα σου πω κατι
αυτοςς που γαμαει στην ελλαδα γαμαει και παντου
ολα παιζουν ρολο
-εμφανιση
-χρημα
-τροποι
ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΡΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΠΑΝΤΟΥ
ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΒΟΡΕΙΟ ΠΟΛΟ
τωρα γιατι καποιοι στα 30+ 40+ 50+ ΕΠΙΛΕΓΟΥΝ πως θα περασουν καλα ειναι αλλο θεμα
ο καθενας για δικους του λογους
Είπες πως όταν ξεκίνησες να γράφεις εδώ διάβασες μόνο 10 σελίδες ποιο πριν...Εγώ γράφω περίπου 15 μήνες!!!Το καλοκαίρι πολλές φορές έδινα live ανταποκρίσεις απο τις ανατολικές που γνώριζα και πολλοί μάλιστα συμβούλευαν καλοπροαίρετα!Όλα ήταν αλλιώς τότε..
Γενικά το κυνηγάω πολύ τα καλοκαίρια και όλα καλα!
Μόνο το τελευταίο καλοκαίρι δεν πήγε τόσο καλά για λόγους που είχαμε αναλύσει τότε!
Ενας απο αυτούς είναι ότι έχω υψηλά στάνταρ και φέτος ο κόσμος ήταν κάτω του μετρίου!
...αλλά τα Μουνιά είναι όπως τα λεφτα!!!
Τα 100 ευρώ για άλλους είναι πολλά για άλλους λίγα για άλλους τίποτα για άλλους πάρα πολλα!
Ομως μου αρέσουν και τα ταξίδια!!!Όπως και οι ανατολικοευρωπαίες και γενικά οι ξένες έτσι τους χειμώνες πάω για καμάκι εξωτερικό η σε γκόμενες του καλοκαιριού ή τισ φέρνω εδώ....
Για περισσότερα μπορείς να δείς το πρώτο πόστ που είχα κάνει και κατα καιρούς έχω βάλει φώτος γί' αυτές που λέω!
Αλλά πολλές φορές έχω κάνει και ανοιχτή πρόσκληση σε πολλούς να έρθουν εδώ για καμάκι και λόγω συγκυριών δεν έτυχε...