Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
επιτελους αναγνωριση στον ατιμο αυτο κοσμο!!  ;)
με το τουρ τι εγινε ωρολογοποιε?
εγραψες τα συμπερασματα?αν ναι που?αν οχι,ξεκινα  τωρα :rockon:
Έλα!!!

Για τον Lefteris 38 έκανα μια μίνι παρουσίαση!Πάνω κάτω περιμένεις τι θα ακούσεις αλλά αυτό με το 1000% με τον τασσος μου έκανε εντύπωση!Δεν περίμενα τέτοιο φάουλ!

Ολο το Δεκέμβριο έγραφα για το Τουρ και με live ανταποκρίσεις!Μεγάλη έμπνευση για τη ψυχολογία των Ουκρανίδων έγραψα απο το αεροδρόμιο του Κιέβου που με ψιλοσουταρε η πιτσιρίκα αφού με ξεζούμισε!Αξίζει οι καψούριδες με ανατολικές να το διαβάσουν!
Νομίζω πως τα έχεις δει όλα!Ειχα κάνει και οικονομική ανάλυση!Έχω και "κολλητάρια" στο Dekadance της Παρασκευής όμως τους Μπάρμαν και Σεκιουριτάδες!

Σήμερα 14 Φεβρουαρίου οι ανατολικές περιμένουν χαζό-λουλουδάκια και ρομαντικά μυνηματάκια!Πρέπει να έχουν αμόκ εκεί πάνω με την σημερινή μερα τα γκομενάκια!

Κι εμείς εδώ ξεμαλιαζόμαστε

Επισκέπτης
Έλα!!!

Για τον Lefteris 38 έκανα μια μίνι παρουσίαση!Πάνω κάτω περιμένεις τι θα ακούσεις αλλά αυτό με το 1000% με τον τασσος μου έκανε εντύπωση!Δεν περίμενα τέτοιο φάουλ!

Ολο το Δεκέμβριο έγραφα για το Τουρ και με live ανταποκρίσεις!Μεγάλη έμπνευση για τη ψυχολογία των Ουκρανίδων έγραψα απο το αεροδρόμιο του Κιέβου που με ψιλοσουταρε η πιτσιρίκα αφού με ξεζούμισε!Αξίζει οι καψούριδες με ανατολικές να το διαβάσουν!
Νομίζω πως τα έχεις δει όλα!Ειχα κάνει και οικονομική ανάλυση!Έχω και "κολλητάρια" στο Dekadance της Παρασκευής όμως τους Μπάρμαν και Σεκιουριτάδες!

Σήμερα 14 Φεβρουαρίου οι ανατολικές περιμένουν χαζό-λουλουδάκια και ρομαντικά μυνηματάκια!Πρέπει να έχουν αμόκ εκεί πάνω με την σημερινή μερα τα γκομενάκια!

Κι εμείς εδώ ξεμαλιαζόμαστε

ποιο μεγαλη τρελα εχουν με την 8η μαρτιου
δεν ξερω αν διαβασες τους διαλογους που εβαλα κατα καιρους με ρωσσοειδες αλλα αν το παιξεις καλα γαμας πολλες ταυτοχρονα και με ψιχουλα

αμα θες με πμ ιδιαιτερα μαθηματα 20 ευρω η ωρα  :2funny: :2funny:

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
ποιο μεγαλη τρελα εχουν με την 8η μαρτιου
δεν ξερω αν διαβασες τους διαλογους που εβαλα κατα καιρους με ρωσσοειδες αλλα αν το παιξεις καλα γαμας πολλες ταυτοχρονα και με ψιχουλα

αμα θες με πμ ιδιαιτερα μαθηματα 20 ευρω η ωρα  :2funny: :2funny:
τα δύσκολα τα ξέρεις......στα πολύ εύκολα έχεις θέμα....
Οταν είμουν πάνω με έστειλες στο КОФИ ХАУЗ που δεν είναι ότι καλύτερο!Ποιό ψαγμένο θα ήταν αν μου έλεγες για το Mafia!

Μύδας ξέχασα να σου πω πως μαθαίνω εντατικά Ρώσικα!Και κάνω και μαθήματα 6 ώρες την εβδομάδα!!!!

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Μαγκουιτς Φίλε έκτορ!Βρίσε μπινελίκωσε λυδώρισε όσο θες!Πες μασ Μαλάκες πούστηδες και ότι άλλο θες αλλά η λέξη που περιγράφεις τον συνάνθρωπό σου είναι η χειρότερη στο σύμπαν!
Αν υπάρχει κόλαση τους Αλβανούς ούτε ο Σατανάς δεν θα τους επιτρέπει να μπούνε μέσα!

και τι να κανω εγω τυπε μου, να ξεκανω αυτο που γεννηθηκε? ασε που πρωτος ξεφτιλιζει την καταγωγη του. οταν ειχε παρει τα χαρτια του μπηκε εδω και εκανε παρτυ και ηθελε να τον λεμε ελληνα πλεον  :jerking:

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
:rockon: Άτακτα και ατίθασα Ρώσικα!!!    :rockon:

Επισκέπτης
:rockon: Άτακτα και ατίθασα Ρώσικα!!!     :rockon:
το εβαλα στη ρωσσια αν κανονικα ειναι απο ουκρανια οποτε το βαζω κι εδω
στο ντονιεσκ που ημουν ειχε γαμω τα γηπεδα
με σωστα κομμενο το χορταρι

Συνημμένα

• IMG_0556.JPG
    IMG_0556.JPG
    201,2 KB · Εμφανίσεις: 41
  • IMG_0599.JPG
    IMG_0599.JPG
    117,1 KB · Εμφανίσεις: 35

dimizerva

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2012
Like
2
Πόντοι
6
το εβαλα στη ρωσσια αν κανονικα ειναι απο ουκρανια οποτε το βαζω κι εδω
στο ντονιεσκ που ημουν ειχε γαμω τα γηπεδα
με σωστα κομμενο το χορταρι
βαλε κκι αλλο,αυτο τοδαμε.. ;) ;) ;)

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
Μην βαζετε ρε μαλακες τετοιες φωτο και ζηλευει ο γαριδακης και αρχιζει να χαιδευει τις γατες του.

dimizerva

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2012
Like
2
Πόντοι
6
Μην βαζετε ρε μαλακες τετοιες φωτο και ζηλευει ο γαριδακης και αρχιζει να χαιδευει τις γατες του.
ντημαςσ τετοια ωρα ειναι ντισκο κ χορευει,δεν ασχολειτε με φωτογραφιες κλπ.εκτος αν φωτογραφιζουν αυτον οι τουριστριες :tits2:

Επισκέπτης
εσενα μαστερ σε εχω στο ματι
εισαι κλωνος του νυκτερου :2funny:
αφου λες οτι μονο αυτος τον ακουμπαει σε ρωσσιδια  :2funny:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
εσενα μαστερ σε εχω στο ματι
εισαι κλωνος του νυκτερου :2funny:
αφου λες οτι μονο αυτος τον ακουμπαει σε ρωσσιδια  :2funny:
Τυπε και για σενα ειπα μετα για να μην παραπονιεσαι αλλα ησουν απασχολημενος με τον γαριδακη.

Επισκέπτης
τα δύσκολα τα ξέρεις......στα πολύ εύκολα έχεις θέμα....
Οταν είμουν πάνω με έστειλες στο КОФИ ХАУЗ που δεν είναι ότι καλύτερο!Ποιό ψαγμένο θα ήταν αν μου έλεγες για το Mafia!

Μύδας ξέχασα να σου πω πως μαθαίνω εντατικά Ρώσικα!Και κάνω και μαθήματα 6 ώρες την εβδομάδα!!!!
κοφι χαουζ ειναι μεγαλη αλυσιδα με πολλα καφε σαν τα φλο εδω
εμενα εκει ο καφες μ αρεσε (εχει φρεντο καπουτσινο) και ειχα τυχη με ενα ουκρανιδιο
προτεινω μονο οτι ξερω αν δεν ξερω κανω τουμπεκι
μην παρω και καποιον στο λαιμο μου

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.278
Πόντοι
3.656
και τι να κανω εγω τυπε μου, να ξεκανω αυτο που γεννηθηκε? ασε που πρωτος ξεφτιλιζει την καταγωγη του. οταν ειχε παρει τα χαρτια του μπηκε εδω και εκανε παρτυ και ηθελε να τον λεμε ελληνα πλεον  :jerking:
αλβανος και γραφει τα ελληνικα ετσι?ασε ρε  τις μαλ,,ιες.... :birdman:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom