Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Αστα σαπια γιατι εγω ξερω οτι ηρθε να σε παρει με τ'αγροτικο Toyota Ηιlux της ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΤΟΥ!Για να σε βαλει στη Καροτσα γιατι μπροστα δεν χωραγες με τιποτα.Οσο για το υπερβαρο ο Αλλανταλον μπροστα σου φενεται αδυνατος.Ζωη να 'χεις να τρως γιατι δεν εισαι 20 κιλα παραπανω 120 κιλα παραπανω εισαι!Γι'αυτο σε τρυγιρναει ο Αλλανταλον μπας και του πασαρεις καμια γκομενα να γαμισει γιατι σου λεει αμα γαμαει αυτος τοτε μπορει να γαμισει ο οποιοσδηποτε.Αλλα εσυ μαλλον σαλτσες για μακαρωναδες πρεπει να μαγειρευεις :2funny:
ειπα κι εγω
ο Δημητρακης σοβαρος;;;;
ΡΟΛΟΓΑΑΑΑ  ΕΙΔΕΣ ΕΙΔΕΣ;;;;
λοιπον σου πηρα βαφη για τα μαλλια
ΣΕ ΔΩΔΕΚΑΔΑ μην ξαναβγαλεις φωτο με ασπρες τριχουλες

στην προσφορα ειχε και βουρτσα για τα μαλλια

Συνημμένα

• 708-903254.jpg
    708-903254.jpg
    62 KB · Εμφανίσεις: 25
  • images.jpg
    images.jpg
    10,1 KB · Εμφανίσεις: 29

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
ειπα κι εγω
ο Δημητρακης σοβαρος;;;;

Σου τελειωσε το φα'ι' νωρις σηκωθηκες απ'το τραπεζι :2funny:Πιασε μια σοδα για τη χωνεψη.

Επισκέπτης
Σου τελειωσε το φα'ι' νωρις σηκωθηκες απ'το τραπεζι :2funny:Πιασε μια σοδα για τη χωνεψη.
μια χαρα κοτπουλακι με πατατουλες στον φουρνο, ηπια και την σοδουλα μου,εφαγα και 3 απο την Λεβαντε! αφου σου αρεσει το ξεκατινιασμα δεν φτιαχνουμε ενα θρεντ να μεταφερθουν οι μαλακιες ολες εκει;;;;

εσυ εφαγες τιποτα ή παλι κανεις οικονομια;;;

Dimex Black

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2012
Κριτικές
18
Like
174
Πόντοι
26

Συνημμένα

• images.jpg
    images.jpg
    8,8 KB · Εμφανίσεις: 29
  • bordado-termocolante-glock-perfection_MLB-O-137249900_7555.jpg
    bordado-termocolante-glock-perfection_MLB-O-137249900_7555.jpg
    24,3 KB · Εμφανίσεις: 28

Dimex Black

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2012
Κριτικές
18
Like
174
Πόντοι
26
μια χαρα κοτπουλακι με πατατουλες στον φουρνο, ηπια και την σοδουλα μου,εφαγα και 3 απο την Λεβαντε! αφου σου αρεσει το ξεκατινιασμα δεν φτιαχνουμε ενα θρεντ να μεταφερθουν οι μαλακιες ολες εκει;;;;

εσυ εφαγες τιποτα ή παλι κανεις οικονομια;;;
Καθε μερα χυλοπιτες  :2funny:

Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
16
Δημητράκηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη

:knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb:
:fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1:
:s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3:

να είσαι φρόνιμο παιδί δεν είπαμε, γιατί θα σε στήσω στα 4
και θα σου κάνω τρελίτσες  :2funny: :2funny: :2funny:

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
ειπα κι εγω
ο Δημητρακης σοβαρος;;;;

παρακολουθώ με λύπη αν και για μια στιγμή το πίστεψα!Εσείς οι δύο αν δεν είχατε την κόντρα επιβολής του ενός στον άλλο θα είχαμε μεγάλες βραδιές Με Ρώσο-Ουκρανικές συζητήσεις!Απο Ιστορία,οικονομία και κουλτούρα και βέβαια γυναίκες!!Αλλά τώρα μην πλακωθήτε για το ποίοσ φταίει ποιος ξεκίνησε και ποιος δεν έχει να πεί τίποτα με τον άλλο...

Lefteris 38 το ανέκδοτο είναι.....πως λέγονται τα πουλιά που κάνουν ακροβατικά στον αέρα!!!Η απάντησης κάπου στη μέση στου Θρέντ !!!! :-)

Ο Νονός μου είναι ο Midas69!Αυτός με πρωτοείπε ρολογα και έκτοτε έμεινε....

Μαγκουιτς Φίλε έκτορ!Βρίσε μπινελίκωσε λυδώρισε όσο θες!Πες μασ Μαλάκες πούστηδες και ότι άλλο θες αλλά η λέξη που περιγράφεις τον συνάνθρωπό σου είναι η χειρότερη στο σύμπαν!
Αν υπάρχει κόλαση τους Αλβανούς ούτε ο Σατανάς δεν θα τους επιτρέπει να μπούνε μέσα!

Επισκέπτης
παρακολουθώ με λύπη αν και για μια στιγμή το πίστεψα!Εσείς οι δύο αν δεν είχατε την κόντρα επιβολής του ενός στον άλλο θα είχαμε μεγάλες βραδιές Με Ρώσο-Ουκρανικές συζητήσεις!Απο Ιστορία,οικονομία και κουλτούρα και βέβαια γυναίκες!!Αλλά τώρα μην πλακωθήτε για το ποίοσ φταίει ποιος ξεκίνησε και ποιος δεν έχει να πεί τίποτα με τον άλλο...

Lefteris 38 το ανέκδοτο είναι.....πως λέγονται τα πουλιά που κάνουν ακροβατικά στον αέρα!!!Η απάντησης κάπου στη μέση στου Θρέντ !!!! :-)

Μαγκουιτς Φίλε έκτορ!Βρίσε μπινελίκωσε λυδώρισε όσο θες!Πες μασ Μαλάκες πούστηδες και ότι άλλο θες αλλά η λέξη που περιγράφεις τον συνάνθρωπό σου είναι η χειρότερη στο σύμπαν!
Αν υπάρχει κόλαση τους Αλβανούς ούτε ο Σατανάς δεν θα τους επιτρέπει να μπούνε μέσα!
οπως ειδες δεν ασχοληθηκα, αλλα του αρεσει το μαλλιοτραβηγμα (λεμε τωρα)

Επισκέπτης
ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΠΑΝΘΕΟΝ

εγω παντος δεν εχω δουλεψει ποτε μου και ουτε προκειται.οι γονεις μου ειναι αναγκασμενοι να μου στελνουνε για να μην παω να μενω Ελλαδα μονιμα και να τους φερνω τραβεστι και πουτανες στο σπιτι και να τους ξευτηλιζω.και η Ουγγαρεζα μου που εχω παιδι μαζι της ολο και κατι μου στελνει με λιγο τσακωμο απο το τηλεφωνο καθε φορα.δεν ειμαι εκατομμυριουχος.αλλα ειμαι ευτυχισμενος!

ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΟΟΟΣ ΠΟΥΣΤΗΣ  

Εγω οταν μεγαλωσω ηθελα να γινω ΝΤΑΒΑΤΖΗς.η Μπε'ι'μπι σιτερ μου η Θεια Μαρω θεος χωρεστην ητανε πρω'ι'ν ΤΣΑΤΣΑ.θυμαμαι οταν ημουνα περιπου 8 χρονων που γυριζαμε το σπιτι και μου ελεγε τη θα ητανε το καθε δωματιο εαν ητανε μπουρδελο!εδω μου ελεγε θα περιμενουν οι πελατες στην κουζινα θα τους ψηνουνε τον καφε!της ελεγα θεια Μαρω εσυ θα ψηνεις τους καφεδες?τοτε μου ειχε απαντισει δυστηχως δεν θα ζω εγω τοτε να σε θαυμασω ΝΤΑΒΑΤΖΗ και να ψηνω τους καφεδες στους πελατες!!!!και οταν με ρωταγανε τι θα γινω οταν μεγαλωσω ελεγα θα γινω ΝΤΑΒΑΤΖΗς!!!

ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΝΕΙΡΑ ΦΙΛΕ ΟΧΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ

Αλλα τελικα ουτρε Νταβατζης δεν καταφερε να γινει

καλη τυχη στο ρωσσοφιλο κομμα ρε

με τα μαλλια τελειωσα!εκανα 2 μεταμοσχευσεις και δεν ειμαι πια καραφλος!ειμαι 33 χρονων.και σιγα σιγα θα αρχισω να εχω ριτηδες.οπως αναγκαστηκα να κανω μεταμοσχευση μαλλιων αργα η γρηγορα θα αναγκαστω να κανω και λιφτινγκ.

δεν ειναι πια καραφλος οχι δεν ειναι

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.278
Πόντοι
3.656
ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΠΑΝΘΕΟΝ

ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΟΟΟΣ ΠΟΥΣΤΗΣ  

ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΝΕΙΡΑ ΦΙΛΕ ΟΧΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ

Αλλα τελικα ουτρε Νταβατζης δεν καταφερε να γινει

καλη τυχη στο ρωσσοφιλο κομμα ρε

δεν ειναι πια καραφλος οχι δεν ειναι
αρχαιλογος εισθε αγαπητε;
τι σκαπανη ειναι αυτη;2008!!!
χαρας στο κουραγιο σου νεε μου!!

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.278
Πόντοι
3.656
Who are you?
Εσενα σε εβαλε ο Τασσος δικηγορο του και πεταχτηκες σαν μαραμενη ψωλη? εεεεεε ρε αντε πνιξου παλιομαλακ@ που θα μου πεις εσυ οτι λεω μπουρδες η οχι. Μαλλον σου αρεσει να σε μπινελικονουν...
μαραμενος κι ασχετος ειστε εσεις αγαπητε κε βλητε
εχω διαβασει κατα καιρους οσα γραφεις για το πρωην ανατ μπλοκ,κι ειναι ολα μαλ,,ιες
περνιεσαι για ξυπνιος και φυσικα οπως κι η πλειοψηφια που περναει καποιες μερες εκει,χωρις ναχει καμμια γνωση και σχεση με το αθλημα
,εισαι απλα ασχετος και δεν καταλαβαινεις τιποτα απ οτι συμβαινει γυρω σου...
αυτο δεν ειναι τοσο κακο,,αλλα να το παιζεις επαιοντας περι αυτου εδω μεσα ειδικα,που εχει 3,4 ατομα  με πραγματικη γνωση, ειναι ενοχλητικο,ειδικα εαν εισαι τελειως "μυρουδιας",οπως εσυ
οπτικες υπαρχουν πολλες βεβαια
,αλλα η δικη σου ειναι παντελως στρεβλη κ λαθεμενη,και δεν βλεπεις το χαλι σου,εχεις κι επαρση απο πανω!!! :helpplea: :helpplea: :helpplea:
εξ ου και στην ειπα,δεν αντεξα να διαβαζω μαλ..ιες για το οτι ο τασος3 ειναι ο πυρφορος κι εισΑΙ 1000% ΣΙΓΟΥΡΟς ΚΙΟΛΑΣ... :jerking:
ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΣΥΝΑΝΤΑΣ,ποτε εις στ μελλον,αμεσο η μακρινο  :jerking: :jerking:
λουδοβικε της μαλ..ιας  :jerking: :jerking: :jerking:
υγ. who am i?διαβασε τα ποστ που εχω για να καταλαβεις,,
τι θες να σου στειλω,cv? :grin:

Επισκέπτης
μαραμενος κι ασχετος ειστε εσεις αγαπητε κε βλητε
εχω διαβασει κατα καιρους οσα γραφεις για το πρωην ανατ μπλοκ,κι ειναι ολα μαλ,,ιες
περνιεσαι για ξυπνιος και φυσικα οπως κι η πλειοψηφια που περναει καποιες μερες εκει,εισαι απλα ασχετος και δεν καταλαβαινεις τιποτα απ οτι συμβαινει γυρω σου...
αυτο δεν ειναι τοσο κακο,,αλλα να το παιζεις επαιοντας περι αυτου εδω μεσα ειδικα,που εχει 3,4 με πραγματικη γνωση, ειναι ενοχλητικο,ειδικα εαν εισαι τελειως "μυρουδιας",οπως εσυ
οπτικες υπαρχουν πολλες,αλλα η δικη σου ειναι παντελως στρεβλη κ λαθεμενη,και δεν βλεπεις το χαλι σου,εχεις κι επαρση απο πανω!!! :helpplea: :helpplea: :helpplea:
εξ ου και στην ειπα,δεν αντεξα να διαβαζω μαλ..ιες για το οτι ο τασος3 ειναι ο πυρφορος κι εισΑΙ 1000% ΣΙΓΟΥΡΟς ΚΙΟΛΑΣ... :jerking:
ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΣΥΝΑΝΤΑΣ,ποτε εις στ μελλον,αμεσο η μακρινο  :jerking: :jerking:
λουδοβικε της μαλ..ιας  :jerking: :jerking: :jerking:

μετα το φάιτ κλαμπ σχινοχαρας νυκτερος και σια εναντια στο δημητρακη

εχουμε και νεο τσαλεντζ  μιδας69 εναντια λευτερης38

ελα πλέις γιορ μπετς  :2funny:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.278
Πόντοι
3.656
μετα το φάιτ κλαμπ σχινοχαρας νυκτερος και σια εναντια στο δημητρακη

εχουμε και νεο τσαλεντζ  μιδας69 εναντια λευτερης38

ελα πλέις γιορ μπετς  :2funny:
μα συγνωμη αγαπητε,δεχεσται την εκφφραση και την υποτι,μηση προς γενικως σοβαρους γραφοντες,οπως ο συμπαθης τασος3,που προσωπικα εχω διαφωνησει συχνα στο παρελθον μαζι του,γιατι ειναι σχετικα αρχαριος στον ανατ τροπο σκεψης κ ζωης,αλλα ειναι καλοπροαιρετος  γενικα
δεχεσται λοιπον εσεις την απαξιωση απο εναν .σορρρυ,βλακα???
και μαλιστα ειναι και 1000% σιγουρος,οτι ειναι ο ΠΥΡΦΟΡΟΣ ,ουτε καν 99%,αλλα 1000%
δεν σας ενοχλει αυτο το μπαραζ βλακοαλλαζονειας;
εμενα με ενοχλησε γι αυτο και ταγραψα ,αυτα, :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:
περα του γνωστου,"ντορος να γινεται"  :grin:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.278
Πόντοι
3.656
επιτελους αναγνωριση στον ατιμο αυτο κοσμο!!  ;)
με το τουρ τι εγινε ωρολογοποιε?
εγραψες τα συμπερασματα?αν ναι που?αν οχι,ξεκινα  τωρα :rockon:

Επισκέπτης
μα συγνωμη αγαπητε,δεχεσται την εκφφραση και την υποτι,μηση προς γενικως σοβαρους γραφοντες,οπως ο συμπαθης τασος3,που προσωπικα εχω διαφωνησει συχνα στο παρελθον μαζι του,γιατι ειναι σχετικα αρχαριος στον ανατ τροπο σκεψης κ ζωης,αλλα ειναι καλοπροαιρετος  γενικα
δεχεσται λοιπον εσεις την απαξιωση απο εναν .σορρρυ,βλακα???
και μαλιστα ειναι και 1000% σιγουρος,οτι ειναι ο ΠΥΡΦΟΡΟΣ ,ουτε καν 99%,αλλα 1000%
δεν σας ενοχλει αυτο το μπαραζ βλακοαλλαζονειας;
εμενα με ενοχλησε γι αυτο και ταγραψα ,αυτα, :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:
περα του γνωστου,"ντορος να γινεται"  :grin:
εδω εμενα ανεβασαν φωτο
μου βαζουν συνταγες μαγειρικης με εχουν πει και τι δεν με εχουν πει
μεχρι και ασχετο για τα ρωσσο-ουκρανικα θεματα και χαμογελαω
αλλωστε ειμαι τις αποψης γηρασκω αει διδασκομενος

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.278
Πόντοι
3.656
εδω εμενα ανεβασαν φωτο
μου βαζουν συνταγες μαγειρικης με εχουν πει και τι δεν με εχουν πει
μεχρι και ασχετο για τα ρωσσο-ουκρανικα θεματα και χαμογελαω
αλλωστε ειμαι τις αποψης γηρασκω αει διδασκομενος
το συγκεκριμενο ατομο ειναι ξιπασμενο ανευ λογου,οπως κι ολοι οι βλακες μεγαλου βεληνεκους
απορω που ο τασος3 δεν τον εκραξε με αυτα περι πυρφορου κλπ... :think:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom