Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.278
Πόντοι
3.656
@@@ σχινοχαρας σου εχω θεσει θεμα στο ρωσσικο να μεταφερουμε την ντανιετσκοσυζητηση εδω αν θες,,,γιατι στο θρεντ του διμιτρι29 ειναι λιγο ασχετο

Παράθεση από: Shinoharas στις σήμερα στις 01:13
σε μια πολη που ο μεσος μισθος ειναι 3200 γριβνες ειναι καλοι τρομπες
με 9000 γριβνες εχεις 2 μωρα 24/7 και σε ξεπατωνουν
κοστος ντεβουσκων συνολον 4
4500(24/7)
1600(24/2)
2000(24/3)
520(2 ωριτσες)

να το σηζητησουμε λιγο?στο ουκρανικο γιατι εδω ειναι οφφ τοπικ
κατ αρχην το ντανιετσκ ειναι οπως ειπε κι ο προλαλησας ακριβοτατη πολη με πλουσιοτατους κατοικους παααρα πολλους...ανεργια δδεν υπαρχει γενικα λογο του ορυχειου,βασικο κι αυτο..
ισχυριζεσαι οτι με 500χριβνια δηλ 50ε εχεις διδυμο και μαλιστα με ωραιες γκομενες οπως αυτη που εβαλες φωτογραφια?
λιγο υπερβολικο σε βρισκω φιλε σχινοχαρα,ειδικα επειδη ξερω το ντανιετσκ
μην μου πεις ξερεις ρωσσικα,ιατι κι εγω ξερω και καλυτερα απο σενα μαλλον,κι εχω εκει γνωστους αρκετους,,οσο για το μαμπα εχω 200ενεργες επαφες και 7000 μυνηματα,,,
οποτε αν θες το μεταφερουμε στο ουκρανικο κ το συζηταμε εκει
150ε να σε περιμενει  απικο 2 μερες το μωρο?στο ντανιετσκ? :think:
η υπερβαλεις  η εχεις ανακαλυψει κατι μαγικο  που αγνοουμε εμεις,
ζντου  οτβετα

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Τυπε και για σενα ειπα μετα για να μην παραπονιεσαι αλλα ησουν απασχολημενος με τον γαριδακη.
Πρε α με λολάνετε εσείς..........

Είναι μεγάλος γαμιάς αυτός που χώνει χρήμα ευθέωs για να γαμήσει!????????Ας καυχιθεί ότι περνάει καλά ότι γουστάρει ότι είναι γκαβλίαρης άντρας και ότι άλλο αλλά όχι ότι είναι και Μέγας Γαμιάς!!!!!
Δεν ξέρω αν μετά τα 40 πρέπει να κάνω ακριβά δώρα για να γαμάω πιτσιρίκες αλλά τότε το ζήτημα είναι καθαρά οικονομικό και τον "Μέγα Γαμιά" τον βγάζουμε μόνο με το Ε9 ή το πόσα δύναται να πληρώσει....
Τον Δημητράκη που τον κράζετε τουλάχιστον  βγάζει γκομενάκια χωρίς να τα σκάει!

Απο τους πρεσβύτερους ο Μύδας π.χ έχει μιλήσει για φορτώματα απο κλάμπ και όχι μόνο!!!!!

Κάποιοι άλλοι  παραδέχονται ότι πέρνουν ωραίες πουτάνες όπως ο Αλλαν!Δεν είναι δεδομένο ότι θα δώσεις πολλά και θα πάρεις το αντίστοιχο κομμάτι!Το αντίστροφο συμβαίνει μάλλον για τους ...αδιάβαστους!!!

Ο Μπερλουσκόνι κάποτε που κατηγορήθηκε για ...όργια με εκδιδόμενες είχε αμυνθεί μιλώντας για. .... "Την χαρά της κατάκτησης"......
Ο Καβαλιέρε κάτι ξέρει!!!

Και στη τελική δεν γουστάρω τις εκδιδόμενες ή όσες κάθονται για τα δώρα γιατί θα μπορούσαν να κάτσουν και σε κάποιον απο εσάς τουσ μεγάλουσ Γαμιάδεσ για μια.... Τσάντα...,
Ιδέα που με αηδιάζει...!

(Φίλε Πίτσι, πως πανε οι προπαρασκευές για την πορνομετανάστευση;;;)

judasisthekey34

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2012
Like
0
Πόντοι
1
Γαμάει ο γαριδάκης  :think: :think: :think: :think: :think:
και ύστερα λέμε πως κατάντησε έτσι η χώρα  :headbang: :headbang: :headbang:
τι κανει λεει?γαμαει χωρις να πληρωνει?Που?Σε σαλουν με φιλιππινεζες πουτανες? μας κοροιδευετε μεσημεριατικα? ζει σε μια χωρα με 50000000 γυναικεσ μουναρες και πηδαει στα μπουρδελα? αμα δεν ειναι αυτο ξεφτιλα τοτε τι ειναι?  :humpleg: :humpleg: :humpleg: :humpleg: :humpleg:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
αλβανος και γραφει τα ελληνικα ετσι?ασε ρε  τις μαλ,,ιες.... :birdman:

τι να σου κανω που ειναι σβησμενα τα προηγουμενα 80 αρκανς να γυρισεις πισω στο χρονο να δεις πως εγραφε

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
τι κανει λεει?γαμαει χωρις να πληρωνει?Που?Σε σαλουν με φιλιππινεζες πουτανες? μας κοροιδευετε μεσημεριατικα? ζει σε μια χωρα με 50000000 γυναικεσ μουναρες και πηδαει στα μπουρδελα? αμα δεν ειναι αυτο ξεφτιλα τοτε τι ειναι?  :humpleg: :humpleg: :humpleg: :humpleg: :humpleg:
Εσύ τι γαμάς;Δεν μας έχεις πει;Μήπως οι γυναίκες είναι πιο λίγες εδώ!;Κι εσύ τι κάνείς γι αυτό ρε Ραγιά!;
Αυτός που έπιασεσ στο στόμα σου σχεδόν πάντα μιλάει για ραντεβού με κανονικά Ρωσιδάκια  και τις πουτάνες τις έχει για χόμπι όπως εσύ θα μπορούσες να έχεις το ψάρεμα...

Πρε μπάς και πλέον ψαρέυεις για να φας;

Τα μυαλά που μας κάναν ρεζίλι παγκοσμίως είναι τα ίδια και απαράλλαχτα!!!

Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
16
:s&m_3:Για τη Ρωσία λες ;;;;;;Ναι κατάντια ρε γαμωτο!να τους στείλουμε δανεικά μπάς και γαμήσουν;

Όχι, λέω τι ελπίδα μπορεί να έχει η χώρα με βλάκες σαν εσένα.
Στο έχω ξαναπεί είσαι καλών προθέσεων αλλά, δυστυχώς, μειωμένης εφυίας.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Όχι, λέω τι ελπίδα μπορεί να έχει η χώρα με βλάκες σαν εσένα.
Στο έχω ξαναπεί είσαι καλών προθέσεων αλλά, δυστυχώς, μειωμένης εφυίας.
Ναι το εχω ακουσει απο πολλούs εδώ και οχι μονό απο εσένα!Το περίεργο με όλουσ αυτουσ ήταν οτι πάνω απο 10 ποστ δεν είχαν κανει στο θρεντ και μετα χάνονταν :think:!Πέρα απο μειωμένης ευφυΐας είμαι επίσης κοντός χοντρος και ασχημος!

Εσύ ήρθες εδώ να βρεις ελπίδα για τη χώρα!;;;;;Και μάλιστα την βρήκες κράζοντας κάποιον που μένει εξωτερικό .....;;;;;;

Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
16
Προσπαθώ να προστατέψω παιδάκια σαν εσένα που στην πίκρα τους γιατί δεν γαμάνε και λόγο της μειωμένης κρίσης που διαθέτουν παθαίνουν υποχονδρίες εξαιτίας ατόμων που γράφουν ότι να ΄ναι.
Αντιλαμβάνομαι βέβαια ότι αν κάποιος είναι τόσο ηλίθιος και τόσο άπειρος από γυναίκες όσο εσύ και νομίζει ότι ο τσολιάς με το jet ski είναι ανθρωπίνος δυνατόν να γαμάει δεν υπάρχουν και πολλά που μπορούν να γίνουν.
Δυστυχώς το καλύτερο που θα μπορούσε κάποιος σαν εσένα να κάνει είναι να βγάλει το σκασμό μέχρι νεοτέρας.
Υπάρχουν όμως άλλοι, σαφώς ανώτεροι από εσένα, που ακόμα και αν έχουν καταλάβει ότι ο γαριδάκης είναι προβληματικός, εξακολουθούν να ελπίζουν ότι θα πάνε κάπου στην Ρώσσία πχ και θα γαμάνε ενώ εδώ δεν μπορούν να βαρέσουν ούτε πετυχημένη μαλακία.
Αυτοί πρέπει να καταλάβουν ότι αυτά είναι μόνο στα όνειρα.
Όσο για πουτάνες, δεν καταλαβαίνω, είπα, η Αθήνα είναι εξαιρετική επιλογή, δεν χρειάζεται να τρέχει κανείς στου διαόλου τη μάνα, εκτός αν μιλάμε για Ταυλάνδη που όντως είναι ιδιάζουσα περίπτωση.

ΥΓ: Βλάκα, ποιός μένει εξωτερικό  :think:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
Πρε α με λολάνετε εσείς..........

Είναι μεγάλος γαμιάς αυτός που χώνει χρήμα ευθέωs για να γαμήσει!????????Ας καυχιθεί ότι περνάει καλά ότι γουστάρει ότι είναι γκαβλίαρης άντρας και ότι άλλο αλλά όχι ότι είναι και Μέγας Γαμιάς!!!!!
Δεν ξέρω αν μετά τα 40 πρέπει να κάνω ακριβά δώρα για να γαμάω πιτσιρίκες αλλά τότε το ζήτημα είναι καθαρά οικονομικό και τον "Μέγα Γαμιά" τον βγάζουμε μόνο με το Ε9 ή το πόσα δύναται να πληρώσει....
Τον Δημητράκη που τον κράζετε τουλάχιστον  βγάζει γκομενάκια χωρίς να τα σκάει!

Απο τους πρεσβύτερους ο Μύδας π.χ έχει μιλήσει για φορτώματα απο κλάμπ και όχι μόνο!!!!!

Κάποιοι άλλοι  παραδέχονται ότι πέρνουν ωραίες πουτάνες όπως ο Αλλαν!Δεν είναι δεδομένο ότι θα δώσεις πολλά και θα πάρεις το αντίστοιχο κομμάτι!Το αντίστροφο συμβαίνει μάλλον για τους ...αδιάβαστους!!!

Ο Μπερλουσκόνι κάποτε που κατηγορήθηκε για ...όργια με εκδιδόμενες είχε αμυνθεί μιλώντας για. .... "Την χαρά της κατάκτησης"......
Ο Καβαλιέρε κάτι ξέρει!!!

Και στη τελική δεν γουστάρω τις εκδιδόμενες ή όσες κάθονται για τα δώρα γιατί θα μπορούσαν να κάτσουν και σε κάποιον απο εσάς τουσ μεγάλουσ Γαμιάδεσ για μια.... Τσάντα...,
Ιδέα που με αηδιάζει...!

(Φίλε Πίτσι, πως πανε οι προπαρασκευές για την πορνομετανάστευση;;;)
Φιλε τωρα ειλικρινα θελω να μου απαντησεις.Εσυ πιστευεις οτι υπαρχει γκομενα στον κοσμο που θα καθονταν στον γαριδακη οχι για λεφτα,αλλα για κατι αλλο;Και αν ναι,για ποιο πραγμα θα καθονταν;

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Φιλε τωρα ειλικρινα θελω να μου απαντησεις.Εσυ πιστευεις οτι υπαρχει γκομενα στον κοσμο που θα καθονταν στον γαριδακη οχι για λεφτα,αλλα για κατι αλλο;Και αν ναι,για ποιο πραγμα θα καθονταν;
Φίλε τα είπαμε αυτά!Οι γυναίκες είναι πλάσματα χαζά,τυχάρπαστα και πονηρά!Εγώ στέκομαι στα δύο πρώτα όταν τις πιανεί η γκάβλα να γαμηθούν!
Εκει θέλουν ακραία κατάσταση !!! Οποιος είναι σαν τους περισσότερους μένει με το γιατί ή πληρώνει και ξεσπάσει μόνο εδώ μέσα!
Έτσι λοιπόν ακόμα και με φουστανέλα έχεις αυξημένες ελπίδες να γαμήσεις!Τα Ρωσίδια τρελένονται με κάτι τέτοια
Και κάτι άλλο----->αν είσαι φυσιολογικός και ο εαυτός σου,νορμαλ άτομο τότε στη γυναίκα μόνο τη πονηριά θα διεγύρεις!

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
Φίλε τα είπαμε αυτά!Οι γυναίκες είναι πλάσματα χαζά,τυχάρπαστα και πονηρά!Εγώ στέκομαι στα δύο πρώτα όταν τις πιανεί η γκάβλα να γαμηθούν!
Εκει θέλουν ακραία κατάσταση !!! Οποιος είναι σαν τους περισσότερους μένει με το γιατί ή πληρώνει και ξεσπάσει μόνο εδώ μέσα!
Έτσι λοιπόν ακόμα και με φουστανέλα έχεις αυξημένες ελπίδες να γαμήσεις!Τα Ρωσίδια τρελένονται με κάτι τέτοια
Και κάτι άλλο----->αν είσαι φυσιολογικός και ο εαυτός σου,νορμαλ άτομο τότε στη γυναίκα μόνο τη πονηριά θα διεγύρεις!
Ποσο χρονων εισαι;Μηπως εισαι ο πιτσι ρε συ;

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36

ΥΓ: Βλάκα, ποιός μένει εξωτερικό  :think:
[/quote]οι βλάκες.....

Εγώ μικρά Ασία

Ο Δημητράκης Ρωσία

Οι έξυπνοι ζουν Ελλάδα.......

Επισκέπτης
@@@ σχινοχαρας σου εχω θεσει θεμα στο ρωσσικο να μεταφερουμε την ντανιετσκοσυζητηση εδω αν θες,,,γιατι στο θρεντ του διμιτρι29 ειναι λιγο ασχετο

Παράθεση από: Shinoharas στις σήμερα στις 01:13
σε μια πολη που ο μεσος μισθος ειναι 3200 γριβνες ειναι καλοι τρομπες
με 9000 γριβνες εχεις 2 μωρα 24/7 και σε ξεπατωνουν
κοστος ντεβουσκων συνολον 4
4500(24/7)
1600(24/2)
2000(24/3)
520(2 ωριτσες)

να το σηζητησουμε λιγο?στο ουκρανικο γιατι εδω ειναι οφφ τοπικ
κατ αρχην το ντανιετσκ ειναι οπως ειπε κι ο προλαλησας ακριβοτατη πολη με πλουσιοτατους κατοικους παααρα πολλους...ανεργια δδεν υπαρχει γενικα λογο του ορυχειου,βασικο κι αυτο..
ισχυριζεσαι οτι με 500χριβνια δηλ 50ε εχεις διδυμο και μαλιστα με ωραιες γκομενες οπως αυτη που εβαλες φωτογραφια?
λιγο υπερβολικο σε βρισκω φιλε σχινοχαρα,ειδικα επειδη ξερω το ντανιετσκ
μην μου πεις ξερεις ρωσσικα,ιατι κι εγω ξερω και καλυτερα απο σενα μαλλον,κι εχω εκει γνωστους αρκετους,,οσο για το μαμπα εχω 200ενεργες επαφες και 7000 μυνηματα,,,
οποτε αν θες το μεταφερουμε στο ουκρανικο κ το συζηταμε εκει
150ε να σε περιμενει  απικο 2 μερες το μωρο?στο ντανιετσκ? :think:
η υπερβαλεις  η εχεις ανακαλυψει κατι μαγικο  που αγνοουμε εμεις,
ζντου  οτβετα

φιλε Μιδα
χαιρομαι που γνωριζεις ρωσσικα
οποτε θα διαβασεις διαλογους που εχω ποσταρει και στην ρωσια απο βκοντακτε

Συνημμένα

• Untitled.jpg
    Untitled.jpg
    25,2 KB · Εμφανίσεις: 40
  • Untitled1.jpg
    Untitled1.jpg
    37,2 KB · Εμφανίσεις: 64

Επισκέπτης
μεταφραση α΄διαλογου
-για σεξ;
-για σεξ ναι 400$
-επιτοπου;
-οχι καθε μερα
-ποσο;
-400/7
-θελω να αγορασω φορεμα στο κιεβο

μεταφραση β' διαλογου

-λεσβιακο με την καρινα και την τανυα, φωτογραφιες οταν κανουμε σεξ
300$ για σενα + το εισητηριο
150$ μπροστα και 150$ μετα!
ακριβως;;;
-ναι ολα ετσι

δυστυχως στο μαμπα μου κλειδωσαν το ακαουντ που χρησιμοποιουσα για ουκρανια και δεν μπορω να σας δωσω αλλα παραδειγματα

Στην ουκρανια μπορεις να κανεις φορτωτικες και χωρις χρημα
μου εχει τυχει πολλακις σε ρεστοραντ ή σε καφε
απλα ετσι αποφασισα εγω τα τελευταια 2 χρονια να <παιζω μπαλα> για να μην σκοτιζω τα παπαρια μου

Επισκέπτης
Ιδέα που με αηδιάζει...!
τα αλλα δεν θα τα σχολιασω
απλα μια ερωτησουλα, αφου εισαι λατρης του καμακιου
γιατι δεν το εξασκεις στο νησι σου που ειναι πανεμορφο και απο τον Μαϊο μεχρι το Σεπτεμβριο εχει χιλιαδες πανεμορφα μωρακια που θα πεσουν στην γοητεια σου;;; ΑΝΑΜΦΗΣΒΙΤΗΤΑ ΕΙΣΑΙ Ο ΠΙΟ ΝΕΑΡΟΣ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕΣ ΦΩΤΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΕΜΦΑΝΗΣΙΜΟΣ ΑΠΟ ΣΩΜΑ (φατσα δεν ειδαμε και δεν χρειαζετε να αποδειξεις τιποτα, ειναι πολυ σεβαστη η ανωνυμια που ολοι θελουμε να κρατησουμε εδω)
γιατι πρεπει να τραβηχτεις στου διαολου τον κωλο για να κανεις καμακι; και χωρις καν να γνωριζεις την γλωσσα;
θα σου πω κατι
αυτοςς που γαμαει στην ελλαδα γαμαει και παντου
ολα παιζουν ρολο
-εμφανιση
-χρημα
-τροποι
ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΡΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΠΑΝΤΟΥ
ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΒΟΡΕΙΟ ΠΟΛΟ

τωρα γιατι καποιοι στα 30+ 40+ 50+ ΕΠΙΛΕΓΟΥΝ πως θα περασουν καλα ειναι αλλο θεμα
ο καθενας για δικους του λογους

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom