Ιεραπόστολος
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
εχω βασιμες υπονοιες οτι ο ντιμας29 ετοιμαζει εντυποσιακο καμ μπακ ΣΥΝΤΟΜΑ!!!![]()
![]()
![]()
Λες να αυτοπυρποληθεί στην μέση του δρόμου για να τραβήξει τα βλέματα τύπε
εχω βασιμες υπονοιες οτι ο ντιμας29 ετοιμαζει εντυποσιακο καμ μπακ ΣΥΝΤΟΜΑ!!!![]()
![]()
![]()
οπου υπαρχει νυκτερος οι αλλοι τουμπεκιΟταν μπαινουν εδω μερικοι εμπειροι παικτες εξαφανιζονται δασκαλοι και προεδροι![]()
ΛΕΛΕΤΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ?φλωρος?Τοπα εγω για μυγιασμενους...
Ρε λελετα...
εχει βγαλει ποτε γκομενα στη ζωη σου? εεεεε???? Αμφιβαλω. Πολυ αμφιβαλω αν εχεις ποτε δοκιμασει να κανεις σεξ με κοπελα χωρις αμμεση πληρωμη.
Γιατι εγω σου λεω, οτι αυτη δεν ητανε η πρωτη που φωτογραφησα, το εχω κανει απειρες φορες με γκομενιτσες που ειχα, στο στιλ: Ελα να βγαλομε μερικες φωτογραφιες, και μετα τις διαγραφουμε. Τη συγκεκριμενη ειδα και αποειδα για να την καταφερω, και μετα απο ρητη συμφωνια, οτι θα τις διαγραψω αμεσως μετα. Πραγματι ετσι εκανα, ομως ειχα icloud απο το 2009 που τις τραβηξα. εχεις ακουσει ποτε τη λεξη αυτη? Αμφιβαλω. Κοψε λοιπον τις παπαριες, εκτος και αν αρεσκεσαι στο μπινελικομα, κυριε αερογαμη.
Ε οχι και ετσι ρε φιλε εχει πολλα αξιολογα ατομα εδω με πραγματικες γνωσειςοπου υπαρχει νυκτερος οι αλλοι τουμπεκι
ο Αρχοντας της Σοβιετ γιουνιον
Εσυ και ο Σαββιδης ΑΔΕΛΦΕΕΕΕΕ
ΥΓ: Δεν εχω και γαμω τις κοιλιες;;;;;
μην εκτροχιαζεστε θα ριξει μετεωριτες ο προεδρος οπως εκανε στα ουραλια ο πουτιν το πρωι,,Λες να αυτοπυρποληθεί στην μέση του δρόμου για να τραβήξει τα βλέματα τύπε![]()
![]()
μην εκτροχιαζεστε θα ριξει μετεωριτες ο προεδρος
ωχ .αυτο δεν τοχα σκεφτει...νυκτερε εχει σαλον στα ουραλια ρε συ?μπας κι ειχε παει εκει ο προεδρος να βγει φωτογραφιες γαι το σαιτ,![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
λες να τον χτυπησε κανενας μετεωριτης και χαθηκε;;;;;;;;
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Για τωνμην εκτροχιαζεστε θα ριξει μετεωριτες ο προεδρος οπως εκανε στα ουραλια ο πουτιν το πρωι,,![]()
![]()
η ο ομπαμιας ταριξε?εχω μπερδευτει..νυκτερος τι λες εσυ ως ειδικοτερος?
Shinoharas τι κοιλιες και μαλακιες ρε κάθεσαι και ακους τον αλλον, εισαι μεγαλος σε ολα σου και σε γουσταρω και ο αλλος ειναι μικρος σε ολα τουοπου υπαρχει νυκτερος οι αλλοι τουμπεκι
ο Αρχοντας της Σοβιετ γιουνιον
Εσυ και ο Σαββιδης ΑΔΕΛΦΕΕΕΕΕ
ΥΓ: Δεν εχω και γαμω τις κοιλιες;;;;;
ωραιο το χριστογενιατικο δεντρο στη δευτερη φωτοΚιεβο 2011
Ετοιμασου για Μολδαβια Shinohara,θα περασουμε καλα
Και εγω ετοιμος για τελη Μαρτιου φιλε.Εγω ειμαι ετοιμος για εδω και τωρα εσεις για ποτε λετε;;;;;;
Ο φον Μακουλης που ειναι;;; ΑΥΤΕς ΤΙς ΗΜΕΡΕΣ ΗΤΑΝ ΝΑ ΑΝΕΒΗ ΝΟΜΙΖΩ![]()
![]()
![]()