ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
να νοικιασεις αμαξι εκει δεν παιζει? γλυτωνεις και τα λεφτα για ταξι και βαβουρα.
Το παιχνίδι με αυτές χάθηκε από τη στιγμή που ήταν κλειστό το κλαμπάκι και όλα στο Κίεβο!Δεν ήταν και κολλητες!Αν ήταν μόνη κάποια θα ήταν καλύτερα!Απλά στο κλαμπάκι θα ξεμονάχιαζα αυτή που ενδιαφερόταν!Τύπε Glock η πολύ ευγένεια βλάπτει να το ξέρεις.. Σου έπαιξαν πουστιά από την αρχή..
Το παιχνίδι με αυτές χάθηκε από τη στιγμή που ήταν κλειστό το κλαμπάκι και όλα στο Κίεβο!Δεν ήταν και κολλητες!Αν ήταν μόνη κάποια θα ήταν καλύτερα!Απλά στο κλαμπάκι θα ξεμονάχιαζα αυτή που ενδιαφερόταν!
εσι εκανεσ κανα ταξιδι πιρφορε μου ι ακομα καθεσε στο μπουρδελα.κομ και το φχαριστιεσε (το πιρφορισμα) με τισ περιπετιεσ τον αλον χιστιδον φανταζοντασ ατακτεσ σλαβεσ στο κρεατινο ραβδι σου?χεχε!!Glock με το θεμα γλώσσας, τι εκανες?
Πως μιλουσες, πως επικοινωνουσες? Σκαμπαζαν καθολου αγγλικα? Ή τα λεγατε με νοήματα?
Καλα Πίτσι βρηκες κ'εσυ τον ανθρωπο που δεν πειραζει κανεναν να κορο'ι'δεψεις? ο cool11 και ευγενικος ειναι και δεν ενοχλει κανεναν.Τωρα αν δεν εχει τη δυνατοτητα να Πορνομεταναστευσει δεν φταιει αυτος.Δεν ειναι καλητερα να κραξεις τους Κλωνους του Υαντι και τους αλλους θλυβερους που το παιζουν Ουκρανολογοιεσι εκανεσ κανα ταξιδι πιρφορε μου ι ακομα καθεσε στο μπουρδελα.κομ και το φχαριστιεσε (το πιρφορισμα) με τισ περιπετιεσ τον αλον χιστιδον φανταζοντασ ατακτεσ σλαβεσ στο κρεατινο ραβδι σου?χεχε!!
ουκρανειδες τυπε τι περιμενεις...ρε τα ζωα σε παρατησαν στη μεση του πουθενα. γιδια.
δεν τον κοροιδευο!απλα τον ροτισα!χεχε!!!Καλα Πίτσι βρηκες κ'εσυ τον ανθρωπο που δεν πειραζει κανεναν να κορο'ι'δεψεις? ο cool11 και ευγενικος ειναι και δεν ενοχλει κανεναν.Τωρα αν δεν εχει τη δυνατοτητα να Πορνομεταναστευσει δεν φταιει αυτος.Δεν ειναι καλητερα να κραξεις τους Κλωνους του Υαντι και τους αλλους θλυβερους που το παιζουν Ουκρανολογοι
Εχει πολλους Πιρφορους και φουκαραδες εδω να Κραξεις ορεξη να'χειςδεν τον κοροιδευο!απλα τον ροτισα!χεχε!!!
Γειά σας από Αθήνα!Glock με το θεμα γλώσσας, τι εκανες?
Πως μιλουσες, πως επικοινωνουσες? Σκαμπαζαν καθολου αγγλικα? Ή τα λεγατε με νοήματα?
Φίλε δεν πρόκειται να ξανάγράψω αυτά που τα έχω περιγράψει εκτενώς!Όλες σου οι απορείες απαντώνται στις περιγραφές μου!Καποιες προχειρες ερωτησεις...
γενικα εκει πως σου φανηκε το κοστος ζωης, φαγητο, μικροπραγματα αν αγορασες κλπ
ησουν συνεχεια με τη μικρη(δεν θυμαμαι που τη γνωρισες), ή μπορεσες και κινηθηκες και ελευθερα, μονος, και αν τα καταφερες, πως ενιωσες οτι σε αντιμετωπισαν οι ουκρανες, πως σε εβλεπαν, περα απο το αν σκοραρες, γενικα μιλαω πως ειναι ολη η φαση ο 'ξενος' μες τις ντοπιες γυναικες
ηταν ασφαλη τα πραγματα, πως τα ειδες, ενιωσες πουθενα ανασφαλεια κλπ
αξιζει να πας επισκεψη εκει καλυτερα εχοντας ήδη καποια ετοιμη γνωριμια απο πριν(απο το νησί, ή γνωριμία μεσω νετ, ή από γνωστό κλπ), ή καλύτερα εντελως χυμα κι οπου βγει?
εδο και τρια χρονια ροται τα ιδια και τα ιδια πραματα χορισ να εχι παι ουτε μια πορνοεκδρομι!(ισοσ μονο στα πορνοονιρα του οπου εκι ζογραφιζι τεραστιουσ φλοκοδεσ λεκεδεσ στο βρακακι του)μπουχαχαχαχα!Φίλε δεν πρόκειται να ξανάγράψω αυτά που τα έχω περιγράψει εκτενώς!Όλες σου οι απορείες απαντώνται στις περιγραφές μου!
Για την ασφάλεια,βρέθηκα να περπατάω σε έρημους δρόμους βράδυ αλλά όλα είναι μια χαρά στο κέντρο!
Οσο για το χύμα καμάκι οι πιθανότητες είναι όπως παντού,με τη διάφορα πως αν κάτσει Ουκρανίδα θα είναι Mουνάρα!!!
κσποιοι ισως δεν εχουν την οικονομικη δυνατοτητα, καποιοι ισως να ειναι δυστακτικοι, καποιοι ισως να ειναι απλα περίεργοι! καποιοι ισως χρειαζονται περισοοτερο χρονο να αποφασισσουν και δεν πανε στο αγνωστο με βαρκα την ελπιδα!καποιοι απλα συλλεγουν πληρογοριες! αυτοι δεν χρειζονται κραξιματος! γιατι δεν ενοχλουνε!εδω και τρια χρονια ρωταει τα ιδια και τα ιδια πραματα χωρις να εχει παει ουτε μια πορνοεκδρομη!(ισως μονο στα πορνοονειρα του οπου εκει ζωγραφιζει τεραστιους φλοκοδες λεκεδες στο βρακακι του)μπουχαχαχαχα!
μια φορα πιρφορος για παντα πιρφορος!!!
αβυσσος η ψυχη του πιρφορου!!!
κσποιοι ισως δεν εχουν την οικονομικη δυνατοτητα, καποιοι ισως να ειναι δυστακτικοι, καποιοι ισως να ειναι απλα περίεργοι! καποιοι ισως χρειαζονται περισοοτερο χρονο να αποφασισσουν και δεν πανε στο αγνωστο με βαρκα την ελπιδα!καποιοι απλα συλλεγουν πληρογοριες! αυτοι δεν χρειζονται κραξιματος! γιατι δεν ενοχλουνε!
Τουλαχιστον το παιδι ΞΕΡΕΙ να γραφει ελληνικακαι δεν ειναι ενοχλητικος, αλλωστε το φορουμ ειναι να ρωτας για να μαθαινεις πας δεν πας
ειδικα για εσενα πρεπει να επιτραπουν ΤΑ GREEKLISH! λιγοτερο θα πονανε τα ματακια μας στην αναγνωση των κειμενων σου
Φίλε Πίτσι μην αλλάξεις τον ατίθασο και άτακτο τρόπο γραφής σου!!!
ε κανε και κανα ταξιδι πορνε μου!!!να μασ γραψισ και σε μασ τουσ τσιρτσιναμπεσ τισ πορνοεμπιριεσ σου!Ετσι ειναι οπως τα λενε τα παιδια, dimitrakis & Shinoharas. Δεν χρειαζεται να προσθεσω κατι αλλο.
dimitrakis & Shinoharas, thanks anyway.
οχι καυλιαρετζο μου δεν προκιτε να αλαξο το πορνοδεσ στιλ μου!Φίλε Πίτσι μην αλλάξεις τον ατίθασο και άτακτο τρόπο γραφής σου!!!