Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
να νοικιασεις αμαξι εκει δεν παιζει? γλυτωνεις και τα λεφτα για ταξι και βαβουρα.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Τύπε Glock η πολύ ευγένεια βλάπτει να το ξέρεις.. Σου έπαιξαν πουστιά από την αρχή..
Το παιχνίδι με αυτές χάθηκε από τη στιγμή που ήταν κλειστό το κλαμπάκι και όλα στο Κίεβο!Δεν ήταν και κολλητες!Αν ήταν μόνη κάποια θα ήταν καλύτερα!Απλά στο κλαμπάκι θα ξεμονάχιαζα αυτή που ενδιαφερόταν!

Vagos The Pimp

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Το παιχνίδι με αυτές χάθηκε από τη στιγμή που ήταν κλειστό το κλαμπάκι και όλα στο Κίεβο!Δεν ήταν και κολλητες!Αν ήταν μόνη κάποια θα ήταν καλύτερα!Απλά στο κλαμπάκι θα ξεμονάχιαζα αυτή που ενδιαφερόταν!

Τι να σου πω ρε φίλε, απλά είναι δύσκολο γκόμενες να μην είναι πληροφορημένες πότε είναι κλειστό ένα μαγαζί.. Ποτέ δεν πάνε κάπου τυχαία.
Τέσπα δεν ξέρω τι παίζει εκεί, οπότε να μην λέω μπούρδες.. Στην τελική πάντως έπρεπε να μπεις στο ταξί και να σε αφήσει πρώτα κάπου κοντά στον προορισμό σου και ας έφευγαν μετά αυτές..

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.543
Πόντοι
216
Glock με το θεμα γλώσσας, τι εκανες?
Πως μιλουσες, πως επικοινωνουσες? Σκαμπαζαν καθολου αγγλικα? Ή τα λεγατε με νοήματα?

Επισκέπτης
Πως μιλουσες, πως επικοινωνουσες? Σκαμπαζαν καθολου αγγλικα? Ή τα λεγατε με νοήματα?
εσι εκανεσ κανα ταξιδι πιρφορε μου ι ακομα καθεσε στο μπουρδελα.κομ και το φχαριστιεσε (το πιρφορισμα) με τισ περιπετιεσ τον αλον χιστιδον φανταζοντασ ατακτεσ σλαβεσ στο κρεατινο ραβδι σου?χεχε!!

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
εσι εκανεσ κανα ταξιδι πιρφορε μου ι ακομα καθεσε στο μπουρδελα.κομ και το φχαριστιεσε (το πιρφορισμα) με τισ περιπετιεσ τον αλον χιστιδον φανταζοντασ ατακτεσ σλαβεσ στο κρεατινο ραβδι σου?χεχε!!
Καλα Πίτσι βρηκες κ'εσυ τον ανθρωπο που δεν πειραζει κανεναν να κορο'ι'δεψεις? :)ο cool11 και ευγενικος ειναι και δεν ενοχλει κανεναν.Τωρα αν δεν εχει τη δυνατοτητα να Πορνομεταναστευσει δεν φταιει αυτος.Δεν ειναι καλητερα να κραξεις τους Κλωνους του Υαντι και τους αλλους θλυβερους που το παιζουν Ουκρανολογοι :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Επισκέπτης
Καλα Πίτσι βρηκες κ'εσυ τον ανθρωπο που δεν πειραζει κανεναν να κορο'ι'δεψεις? :)ο cool11 και ευγενικος ειναι και δεν ενοχλει κανεναν.Τωρα αν δεν εχει τη δυνατοτητα να Πορνομεταναστευσει δεν φταιει αυτος.Δεν ειναι καλητερα να κραξεις τους Κλωνους του Υαντι και τους αλλους θλυβερους που το παιζουν Ουκρανολογοι :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
δεν τον κοροιδευο!απλα τον ροτισα!χεχε!!!

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Γειά σας από Αθήνα!
Για πάμε στις τεχνικές λεπτομέρειες του ταξιδιού που με ρωτήσατε!
Τα έξοδα ήταν χονδρικά 180 Ευρώ η πτήση (την έκλεισα από Ιούλιο)
50 Ευρώ τη μέρα το διαμέρισμα (λούξ,wi-fi,κεντρικό με jacuzzi)
400 Ευρώ μου φύγαν για ταξί εστιατόρια κλάμπ και κεράσματα στη μικρή!
Περίπου 900 ευρώ όλα!Είναι νορμάλ πιστεύω αν και θα μπορούσα να βρώ φθηνότερο διαμερισματάκι!
Ιντερνετ είχε παντού free wi-fi!
Με τη γλώσσα έβγαλα άκρη με τα λίγα Ρώσικα στις απλές συνενοήσεις!Αγγλικά όλοι οι νέοι κάτι σκαμπάζουν!Αλλά με χαρά κατάλαβα ότι οι πιτσιρίκες τη τελευταία βραδιά όπως και μπάργουμεν και σεκιουριτάδες γελούσαν αλλά χαίρονταν όταν τους έλεγα ότι μένω Ελλάδα και μαθαίνω τη γλώσσα εκεί και μου λέγανε ότι τα πάω καλά!!!

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Το ταξί θέλει προσοχή και παζάρι!Οι Ουκρανίδες και πέρσι και φέτος παίρνουν τηλέφωνο και τους έρχονται αυτοκίνητα χωρίς διακριτικά ταξι με μιση  τιμή!
Εγώ ένα παζάρι που έκανα μέσα στο κρύο Σάββατο βράδι για να πάω ποντόλ, ήταν στα νερά του ταξιτζή γιατί στην επιστροφή πλήρωσα λιγότερα απαζάρευτα!!!

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.543
Πόντοι
216
Καποιες προχειρες ερωτησεις...

γενικα εκει πως σου φανηκε το κοστος ζωης, φαγητο, μικροπραγματα αν αγορασες κλπ

ησουν συνεχεια με τη μικρη(δεν θυμαμαι που τη γνωρισες), ή μπορεσες και κινηθηκες και ελευθερα, μονος, και αν τα καταφερες, πως ενιωσες οτι σε αντιμετωπισαν οι ουκρανες, πως σε εβλεπαν, περα απο το αν σκοραρες, γενικα μιλαω πως ειναι ολη η φαση ο 'ξενος' μες τις ντοπιες γυναικες

ηταν ασφαλη τα πραγματα, πως τα ειδες, ενιωσες πουθενα ανασφαλεια κλπ

αξιζει να πας επισκεψη εκει καλυτερα εχοντας ήδη καποια ετοιμη γνωριμια απο πριν(απο το νησί, ή γνωριμία μεσω νετ, ή από γνωστό κλπ), ή καλύτερα εντελως χυμα κι οπου βγει?

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Καποιες προχειρες ερωτησεις...

γενικα εκει πως σου φανηκε το κοστος ζωης, φαγητο, μικροπραγματα αν αγορασες κλπ

ησουν συνεχεια με τη μικρη(δεν θυμαμαι που τη γνωρισες), ή μπορεσες και κινηθηκες και ελευθερα, μονος, και αν τα καταφερες, πως ενιωσες οτι σε αντιμετωπισαν οι ουκρανες, πως σε εβλεπαν, περα απο το αν σκοραρες, γενικα μιλαω πως ειναι ολη η φαση ο 'ξενος' μες τις ντοπιες γυναικες

ηταν ασφαλη τα πραγματα, πως τα ειδες, ενιωσες πουθενα ανασφαλεια κλπ

αξιζει να πας επισκεψη εκει καλυτερα εχοντας ήδη καποια ετοιμη γνωριμια απο πριν(απο το νησί, ή γνωριμία μεσω νετ, ή από γνωστό κλπ), ή καλύτερα εντελως χυμα κι οπου βγει?
Φίλε δεν πρόκειται να ξανάγράψω αυτά που τα έχω περιγράψει εκτενώς!Όλες σου οι απορείες απαντώνται στις περιγραφές μου!
Για την ασφάλεια,βρέθηκα να περπατάω σε έρημους δρόμους βράδυ αλλά όλα είναι μια χαρά στο κέντρο!
Οσο για το χύμα καμάκι οι πιθανότητες είναι όπως παντού,με τη διάφορα πως αν κάτσει Ουκρανίδα θα είναι Mουνάρα!!!

Επισκέπτης
Φίλε δεν πρόκειται να ξανάγράψω αυτά που τα έχω περιγράψει εκτενώς!Όλες σου οι απορείες απαντώνται στις περιγραφές μου!
Για την ασφάλεια,βρέθηκα να περπατάω σε έρημους δρόμους βράδυ αλλά όλα είναι μια χαρά στο κέντρο!
Οσο για το χύμα καμάκι οι πιθανότητες είναι όπως παντού,με τη διάφορα πως αν κάτσει Ουκρανίδα θα είναι Mουνάρα!!!
εδο και τρια χρονια ροται τα ιδια και τα ιδια πραματα χορισ να εχι παι ουτε μια πορνοεκδρομι!(ισοσ μονο στα πορνοονιρα του οπου εκι ζογραφιζι τεραστιουσ φλοκοδεσ λεκεδεσ στο βρακακι του)μπουχαχαχαχα!
μια φορα πιρφοροσ για παντα πιρφοροσ!!!
αβισοσ ι ψιχι του πιρφορου!!!

Επισκέπτης
εδω και τρια χρονια ρωταει τα ιδια και τα ιδια πραματα χωρις να εχει παει ουτε μια πορνοεκδρομη!(ισως μονο στα πορνοονειρα του οπου εκει ζωγραφιζει τεραστιους φλοκοδες λεκεδες στο βρακακι του)μπουχαχαχαχα!
μια φορα πιρφορος για παντα πιρφορος!!!
αβυσσος η ψυχη του πιρφορου!!!
κσποιοι ισως δεν εχουν την οικονομικη δυνατοτητα, καποιοι ισως να ειναι δυστακτικοι, καποιοι ισως να ειναι απλα περίεργοι! καποιοι ισως χρειαζονται περισοοτερο χρονο να αποφασισσουν και δεν πανε στο αγνωστο με βαρκα την ελπιδα!καποιοι απλα συλλεγουν πληρογοριες! αυτοι δεν χρειζονται κραξιματος! γιατι δεν ενοχλουνε!
Τουλαχιστον το παιδι ΞΕΡΕΙ  να γραφει ελληνικακαι δεν ειναι ενοχλητικος, αλλωστε το φορουμ ειναι να ρωτας για να μαθαινεις πας δεν πας
ειδικα για εσενα πρεπει να επιτραπουν ΤΑ GREEKLISH! λιγοτερο θα πονανε τα ματακια μας στην αναγνωση των κειμενων σου

Επισκέπτης
κσποιοι ισως δεν εχουν την οικονομικη δυνατοτητα, καποιοι ισως να ειναι δυστακτικοι, καποιοι ισως να ειναι απλα περίεργοι! καποιοι ισως χρειαζονται περισοοτερο χρονο να αποφασισσουν και δεν πανε στο αγνωστο με βαρκα την ελπιδα!καποιοι απλα συλλεγουν πληρογοριες! αυτοι δεν χρειζονται κραξιματος! γιατι δεν ενοχλουνε!
Τουλαχιστον το παιδι ΞΕΡΕΙ  να γραφει ελληνικακαι δεν ειναι ενοχλητικος, αλλωστε το φορουμ ειναι να ρωτας για να μαθαινεις πας δεν πας
ειδικα για εσενα πρεπει να επιτραπουν ΤΑ GREEKLISH! λιγοτερο θα πονανε τα ματακια μας στην αναγνωση των κειμενων σου
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.543
Πόντοι
216
Ετσι ειναι οπως τα λενε τα παιδια, dimitrakis & Shinoharas. Δεν χρειαζεται να προσθεσω κατι αλλο.
dimitrakis & Shinoharas, thanks anyway. :)

Επισκέπτης
Ετσι ειναι οπως τα λενε τα παιδια, dimitrakis & Shinoharas. Δεν χρειαζεται να προσθεσω κατι αλλο.
dimitrakis & Shinoharas, thanks anyway. :)
ε κανε και κανα ταξιδι πορνε μου!!!να μασ γραψισ και σε μασ τουσ τσιρτσιναμπεσ τισ πορνοεμπιριεσ σου!
μιν εθιζεσε μονο στο πιρφορισμα!!!θα ξεπετσιασισ το τσουτσουνι σου!θα ξεχιλοσι ι πετσα σου τιτανοκαυλεουμπα μου!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom