Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ

αιωνιος βλακας ως συνηθως!
ερωτηση
ποσο κοστιζει η ενοικιαση αυτοκινητου στο κιεβο;
απαντηση βλακα
η ενοικιαση αυτοκινητου στην αγια πετρουπολη κοστιζει.....
τρομερα χρησιμη απαντηση
ρε ζωο πολιτικος σπουδαζεις ρωτανε αλλο και απαντας αλλο και θες ευχαριστω;;;;
αντε βρε απαντα σωστα σε κατι που ρωτανε

ερωτηση
ποσο κοστιζει η ενοικιαση του αυτοκινητου στο κιεβο
απαντηση δικια μου του κλωνου κατα το Δημητρακη
στο Ντισελντορφ που πηγα νοικιασα πεζο 406 με 35 ευρω την μερα

χρησιμη η απαντηση ετσι;;;
ε αφου εκει νοικιασα αυτοκινητο τελευταια στο εξωτερικο αυτο απανταω

θα μου πειτε κι εμενα ευχαριστω;;;

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ

ερωτηση
απαντηση βλακα
τρομερα χρησιμη απαντηση

ερωτηση

....μην το συνεχίζουμε!Δεν είναι τόσο τραγικό!Ποιό κοντά στο τι συμβαίνει στο Κίεβο είναι μια γνώμη από Αγία Πετρούπολη!
Νομίζω πως πρότυπο για όλες τις πρώην Σοβιετικές δημοκρατίες πλην αυτών της Ε.Ε.  είναι η Ρωσία!

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
....μην το συνεχίζουμε!Δεν είναι τόσο τραγικό!Ποιό κοντά στο τι συμβαίνει στο Κίεβο είναι μια γνώμη από Αγία Πετρούπολη!
Νομίζω πως πρότυπο για όλες τις πρώην Σοβιετικές δημοκρατίες πλην αυτών της Ε.Ε.  είναι η Ρωσία!
Ειναι ακριβως τα ιδια Η Ουκρανια,Ρωσσια,Λευκορωσσια και ενα μερος του Καζαχσταν στην πραξη διαφερουν παρα πολυ λιγο.Η διαφορα ειναι τοσο μικρη που νομιζεις οτι ειναι ενα κρατος.Οι Ουκρανοι λενε οτι εχουνε και καλα αλλο κρατος :2funny:αλλα ειναι ακριβως το ιδιο με τη Ρωσσια μονο λιγακι παραπερα.Βεβαια για καποιος που δεν εχει παει σε αυτα τα μερη δεν μπορει να ξερει.Για μια ακομα ΦΟΡΑ ΑΠΟΔΙΚΝΥΕΤΑΙ ΟΤΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.Απορω ΟΙ ΜΟΝΤΕΡΑΤΟΡ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝΕ?Αφου καλο δεν κανει,πληροφοριες ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ.Απλως γεμιζει με  :jerking: τα Thread.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ

ερωτηση
απαντηση βλακα
τρομερα χρησιμη απαντηση

ερωτηση

Ποιο Ντυσελντορφ :2funny:Μια φορα πηγες Ουκρανια το 2009 και μας ζαλιζεις με της  :jerking:.Απαντησα οι τιμες ειναι 30% κατω απο την Αγια Πετρουπολη.Το συστημα ειναι ακριβως το ιδιο.Τωρα εγινες πιο προσεκτικος μια δυο φορες εγραψες ασχετα πραγματα ρεζιλευτηκες και τωρα δεν γραφεις.Εβαλες φωτο και καλα απο γκομενες :jerking: που της ειχες ανεβασει απο το ιντερνετ :2funny:.Αντι να βρωμιζεις τα Thread αντε τραβα καμια  :jerking: να ηρεμισης :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Ενταξει μια απορια ειχε το παιδι.Ενδιαφερον ερωτημα εκανε.Ο Ρολογας ειναι πολυ λογικο να μην ηξερε ειναι πιτσιρικας και πηγε εκει για μερικες μερες σαν τουριστας που να ξερεις σχετικα με της ενοικιασεις αυτοκινητων.Αντι να με ευχαριστησει που του απαντησα με εβρισε!Αν ειδες ημουνα ο μονος που ΗΞΕΡΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ.Ο Κλωνος του Yanti δεν απαντησε οπως μερικες φορες εγραφε γιατι παλι θα ξεφτηλιζοτανε :2funny:οπως εχει ρεζηλευτει πολλες φορες.Και ομως συνεχιζει και γραφει ακομα :2funny:.Δεν ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ οι Μοντερατορ οτι αν μπαναρουνε τους κλωνους το σα'ι'τ και πιο σοβαρο θα γινει και θα εχει και περισσοτερες πληροφοριες.Ο Ιωσηφ εχει βαρεθει ολα αυτα και γ'αυτο δεν γραφει πια.

ευχαριστω δημητρακηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Ενας φίλος με είχε ρωτήσει για την ασφάλεια στο Κίεβο!Σελίγο θα βγω Αθήνα και νιώθω πιο ανασφαλής εδώ!!!

Επισκέπτης
οκ οπως λες 2009

Συνημμένα

• Untitled.jpg
    Untitled.jpg
    234,6 KB · Εμφανίσεις: 34
  • Untitled2.jpg
    Untitled2.jpg
    78,4 KB · Εμφανίσεις: 32

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765

Συνημμένα

• Azer.jpg
    Azer.jpg
    31,5 KB · Εμφανίσεις: 36
  • Belarus.jpg
    Belarus.jpg
    30,2 KB · Εμφανίσεις: 25

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Να παρε κ'αλλες Φωτογραφιες απο αδειες εισοδου :2funny:Θες κ'αλλες?Δηλαδη εγω εχω παει σε ολα αυτα τα μερη?Δεν πιστευω να εχει μεινει ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΤΗΣ  :jerking: ΠΟΥ ΜΑΣ ΛΕΣ :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• 004es762.jpg
    004es762.jpg
    96,3 KB · Εμφανίσεις: 24
  • Georgia.jpg
    Georgia.jpg
    28,5 KB · Εμφανίσεις: 27

Επισκέπτης
τσακω και την ετησια επαγγελματικη στη ρωσσια οζυ

και το δακτυλακι αφιερομενο
αφου ηταν απο το ιντερνετ οπως λες με ενα δακτυλακι παρεα ξεγτυλα
εχε χαρη που δεν ξερω να κανω της φωτο κατω απο 400ΜΒ αλλιως θα σε παραξεφτυλιζα

Συνημμένα

• Untitled3.jpg
    Untitled3.jpg
    94,9 KB · Εμφανίσεις: 42
  • Untitled4.jpg
    Untitled4.jpg
    258 KB · Εμφανίσεις: 31

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Να παρε κ'αλλες 2 τετοιες :2funny:Θελεις κ'αλλες Βλακα?ή σου φτανουνε για να Σκασεις :2funny:Ποσο  :jerking:πρεπει να ειναι κανεις για να καθετε και να Ρεζιλευετε ετσι? :think:ή εισαι Μαζοχιστης?Μηπως πρεπει να φτιαξεις αλλο κλωνο?Αυτος ο Κλωνος καηκε πια :2funny:Πρεπει να ειναι ΠΟΛΥ  :jerking:κανενας για να σε πιστεψει :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• viza1.jpg
    viza1.jpg
    301,6 KB · Εμφανίσεις: 38
  • viza2.jpg
    viza2.jpg
    129,6 KB · Εμφανίσεις: 29

Επισκέπτης
oups
γαμωτο κλωνος ειμαι
με ξεφτιλισε
ΥΓ το τηλεκοντρολ ειναι απο φλατ σκρην  τηλεοραση  :2funny:

Συνημμένα

• Untitled4.jpg
    Untitled4.jpg
    323 KB · Εμφανίσεις: 27
  • Untitled6.jpg
    Untitled6.jpg
    145,4 KB · Εμφανίσεις: 42

Επισκέπτης
αουτς
αυτη βγηκε πολυ μικρη αλλα επλιζω να το επιασες το νοημα
το χαρτακι δεν νομιζω να χρειαζετε ετσι;;;

Συνημμένα

• phplMQNKuPM.jpg
    phplMQNKuPM.jpg
    18,6 KB · Εμφανίσεις: 37

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Μπραβο εισαι εξυπνος :2funny:ξερεις να τυπωνεις φωτογραφιες με Printer δηλαδη τι θελεις να τυποσω κ'εγω φωτογραφια και να γραψω κατι και να το φωτογραφισω ή να δωσω να  το κανω Photoshop? :2funny:Ισως το photoshop ειναι πιο ευκολο και πιο γρηγορο :2funny:Ερε ζωα που εχει γεμισει το σα'ι'τ :jerking:Οταν ηταν για αυτοκινητα να πεις σωπασες :2funny:6 μηνες Ουκρανια και δεν ξερεις τιποτα  :think:Τωρα δεν μας λες πια πληροφοριες για να μην ξεφτιλιστης.ΑΝ ΣΤ'ΑΛΗΘΕΙΑ ΗΣΟΥΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ 6 ΜΗΝΕΣ και ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΑΣΧΕΤΟΣ τοτε ειναι σα να λες ναι ειμαι  πολυ  :jerking:.Βεβαια ζωα υπαρχουν πολλα :2funny:γεματο  :jerking: ειναι η Ουκρανια που παντρευονται κατι τελειωμενες και μεγαλονουνε και τα μουλικα τους :2funny:.Βρες τιποτ'αλλο για αποδειξη γιατι αυτο δεν το πιστεψε κανενας :2funny:Παντος καλα που εισαι κ'εσυ και με εκανες να γελαω σημερα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
αουτς
αυτη βγηκε πολυ μικρη αλλα επλιζω να το επιασες το νοημα
το χαρτακι δεν νομιζω να χρειαζετε ετσι;;;
Δηλαδη εσυ εχεις 2 Ελληνικα διαβατηρια?Το διαβατηριο απο πισω τι ρολο παιζει?Και γιατι τοσο κακης ποιοτητας η φωτογραφια?Δεν φενετε τιποτα :think:

Επισκέπτης
Μπραβο εισαι εξυπνος :2funny:ξερεις να τυπωνεις φωτογραφιες με Printer δηλαδη τι θελεις να τυποσω κ'εγω φωτογραφια και να γραψω κατι και να το φωτογραφισω ή να δωσω να  το κανω Photoshop? :2funny:Ισως το photoshop ειναι πιο ευκολο και πιο γρηγορο :2funny:Ερε ζωα που εχει γεμισει το σα'ι'τ :jerking:Οταν ηταν για αυτοκινητα να πεις σωπασες :2funny:6 μηνες Ουκρανια και δεν ξερεις τιποτα  :think:Τωρα δεν μας λες πια πληροφοριες για να μην ξεφτιλιστης.ΑΝ ΣΤ'ΑΛΗΘΕΙΑ ΗΣΟΥΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ 6 ΜΗΝΕΣ και ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΑΣΧΕΤΟΣ τοτε ειναι σα να λες ναι ειμαι  πολυ  :jerking:.Βεβαια ζωα υπαρχουν πολλα :2funny:γεματο  :jerking: ειναι η Ουκρανια που παντρευονται κατι τελειωμενες και μεγαλονουνε και τα μουλικα τους :2funny:.Βρες τιποτ'αλλο για αποδειξη γιατι αυτο δεν το πιστεψε κανενας :2funny:Παντος καλα που εισαι κ'εσυ και με εκανες να γελαω σημερα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
τελικα εκτος απο βλακας εισαι και τυφλος ε;;;;; τυπωσα αυτοκολλητο, το εκοψα, εκανα την χρυσοτυπια και μετα το φωτογραφησα! και μετα υπαρχουν ανθρωποι που πιστευουν τις παπαριες σου ε;;;
την τριτη φωτο που εχει 2 διαβατηρια το ενα απο  απο κατω με το ελληνικο εθνοσημο δεν σου ειναι ορατο!
ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ
Η ΜΑΛΑΚΙΑ ΤΥΦΛΩΝΕΙ!!!

ΜΗΝ ΜΑΛΩΝΕΙΣ ΠΟΤΕ ΜΕ ΕΝΑ ΒΛΑΚΑ ΘΑ ΣΕ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΛΟΓΩ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ

ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ ΚΕΡΔΙΣΕΣ ΕΙΜΑΙ ΚΛΩΝΟΣ

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
δημητρακη καπου υπαρχει ενα δικιο απο τα παιδια και για να στο πω λιανα οταν χεζεις(κατα βαθος ισως ειμαστε λαθος γιατι δεν μπορουμε να δουμε τον ''ουτοπικο οριζοντα'' κτλ)και μετα χορευεις ημιγυμνος στο ξεκωλι την Σασα Μπαστα και γελαει με την παρεα της...Αληθεια που ειναι αυτο το επικο βιντεο?Εχω μηνες να το δω...

Επισκέπτης
Δηλαδη εσυ εχεις 2 Ελληνικα διαβατηρια?Το διαβατηριο απο πισω τι ρολο παιζει?Και γιατι τοσο κακης ποιοτητας η φωτογραφια?Δεν φενετε τιποτα :think:
ΠΩΠΩ ΡΕ ΓΑΜΟΤΗ!
ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ
ΤΟ ΕΝΑ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ ΕΧΕΙ ΛΗΞΕΙ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΛΗΞΕΙ Η ΒΙΖΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΡΩΣΣΙΑ

Ε ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΜΑΚΕΤΕΤΙΣΤΑΣ ΕΤΣΙ ΜΟΥ ΒΓΗΚΕ ΜΙΚΡΗ Η ΦΩΤΟ ΣΤΗΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ

Συνημμένα

• PC120069.JPG
    PC120069.JPG
    223,6 KB · Εμφανίσεις: 46

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Αυτο σου εγραψα οτι απο κατω υπαρχει και ενα δευτερο διαβατηριο :think:Α,και θα μπεις στη Ρωσσια ετσι?Και γιατι σου βαλανε βιζα αφου εληγε το διαβατηριο?Αν το διαβατηριο ληγει τοτε δεν σου βαζουνε βιζα.Αν και αυτο δεν το ξερεις ουτε ξερεις οτι τωρα πια Μπιζνες βιζα δινουνε εξαμηνιαια και οχι ετησια.Παντος το επιπεδο σου ειναι πολυ Γκαου.Και Ουκρανια να πηγες (που δεν το πιστευω γιατι δεν ξερεις στοιχειωδει πραγματα) στην καλητερη περιπτωση να βρηκες μια με κανα δυο παιδακια και σα  :jerking: να τα πηγαινεις τα μούλικα τους βολτα :2funny:

Επισκέπτης
Αυτο σου εγραψα οτι απο κατω υπαρχει και ενα δευτερο διαβατηριο :think:Α,και θα μπεις στη Ρωσσια ετσι?Και γιατι σου βαλανε βιζα αφου εληγε το διαβατηριο?Αν το διαβατηριο ληγει τοτε δεν σου βαζουνε βιζα.Αν και αυτο δεν το ξερεις ουτε ξερεις οτι τωρα πια Μπιζνες βιζα δινουνε εξαμηνιαια και οχι ετησια.Παντος το επιπεδο σου ειναι πολυ Γκαου.Και Ουκρανια να πηγες (που δεν το πιστευω γιατι δεν ξερεις στοιχειωδει πραγματα) στην καλητερη περιπτωση να βρηκες μια με κανα δυο παιδακια και σα  :jerking: να τα πηγαινεις τα μούλικα τους βολτα :2funny:
ΕΙΣΑΙ ΧΑΖΟΣ ΡΕ ΑΝΘΡΩΠΕ ΜΟΥ;;;;;;;
ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΕΙΣ;;;;;;
Η ΒΙΖΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΙΣΧΥ!
ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙΣ ΡΩΣΣΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΘΕΩΡΗΣΟΥΝ ΒΙΖΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΛΗΓΕΙ ΣΕ 6 ΜΗΝΕΣ!
ΟΤΑΝ ΜΟΥ ΘΕΩΡΗΣΑΝ ΒΙΖΑ ΗΘΕΛΕ 9 ΜΗΝΕΣ ΝΑ ΛΗΞΕΙ ΤΟ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ
ΣΤΟ ΕΝΔΙΑΜΕΣΟ ΕΒΓΑΛΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΤΡΥΠΙΣΑΝ ΤΟ ΠΑΛΙΟ  ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΒΙΖΑ ΣΕ ΙΣΧΥ
ΤΟ ΓΑΜΙΟΛΟΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΟ ΤΗΣ ΒΙΖΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΞΕΚΟΛΛΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΕΙΣ ΣΤΟ ΝΕΟ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΑΠΟ ΚΑΤΩ
ΟΠΟΤΕ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΠΑΩ ΡΩΣΣΙΑ ΜΕΧΡΙ 10/02 ΠΟΥ ΛΗΓΕΙ Η ΒΙΖΑ ΘΑ ΤΑΞΙΔΕΨΩ ΜΕ 2 ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΑ Ή ΘΑ ΜΟΥ ΤΑ ΚΟΛΛΗΣΟΥΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ
ΘΕΣ ΝΑ ΣΕ ΞΕΦΤΙΛΙΣΩ ΠΑΛΙ ΜΕ ΒΙΖΕΣ ΡΩΣΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2005;;;;;;
ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΟΣΟ ΧΑΖΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ;;;;;
ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΛΕΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΚΙ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΓΡΙΕΣ ΤΣΑΚΩ ΕΝΑ ΔΙΑΛΟΓΟ ΜΕ ΕΛΛΗΝΑ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ ΑΠΟ ΒΚ

Συνημμένα

• VK.jpg
    VK.jpg
    45,4 KB · Εμφανίσεις: 50

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
ΕΙΣΑΙ ΧΑΖΟΣ ΡΕ ΑΝΘΡΩΠΕ ΜΟΥ;;;;;;;
ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΕΙΣ;;;;;;
Η ΒΙΖΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΙΣΧΥ!
ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙΣ ΡΩΣΣΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΘΕΩΡΗΣΟΥΝ ΒΙΖΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΛΗΓΕΙ ΣΕ 6 ΜΗΝΕΣ!
ΟΤΑΝ ΜΟΥ ΘΕΩΡΗΣΑΝ ΒΙΖΑ ΗΘΕΛΕ 9 ΜΗΝΕΣ ΝΑ ΛΗΞΕΙ ΤΟ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ
ΣΤΟ ΕΝΔΙΑΜΕΣΟ ΕΒΓΑΛΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΤΡΥΠΙΣΑΝ ΤΟ ΠΑΛΙΟ  ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΒΙΖΑ ΣΕ ΙΣΧΥ
ΤΟ ΓΑΜΙΟΛΟΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΟ ΤΗΣ ΒΙΖΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΞΕΚΟΛΛΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΕΙΣ ΣΤΟ ΝΕΟ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΑΠΟ ΚΑΤΩ
ΟΠΟΤΕ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΠΑΩ ΡΩΣΣΙΑ ΜΕΧΡΙ 10/02 ΠΟΥ ΛΗΓΕΙ Η ΒΙΖΑ ΘΑ ΤΑΞΙΔΕΨΩ ΜΕ 2 ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΑ Ή ΘΑ ΜΟΥ ΤΑ ΚΟΛΛΗΣΟΥΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ
ΘΕΣ ΝΑ ΣΕ ΞΕΦΤΙΛΙΣΩ ΠΑΛΙ ΜΕ ΒΙΖΕΣ ΡΩΣΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2005;;;;;;
ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΟΣΟ ΧΑΖΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ;;;;;
ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΛΕΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΚΙ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΓΡΙΕΣ ΤΣΑΚΩ ΕΝΑ ΔΙΑΛΟΓΟ ΜΕ ΕΛΛΗΝΑ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ ΑΠΟ ΒΚ
Ολο μπουρδες μας λες :jerking:Μ'αρεσει ο διαλογος που εβαλες τι  :jerking: ειναι αρες μαρες κουκουναρες :jerking:Γραφεις και καλα σε καποιον οτι κυνηγας μικρες γκομενες :2funny:Ωραια απδειξη καλα που εχω κ'εσας τα ζωα για να γελαω :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom