Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
  ;)Εγώ!!!!Αλλά βρές τα με τον Δημητράκη!!!!
Πλακα θα'χει να ερθει :2funny:αν και το βλεπω αδυνατον.θα περιμενει στην Ουρά για να τον ψαξουνε στο ΧΧΧΧ και εγω θα σκαω μυτη και ο παρκαδορος θα διωχνει τους Ταξιτζηδες για να βαλω τ'αμαξι μου.Και μετα θα περναω χαιρετοντας τους ολους απο πορτιερηδες μεχρι Ντιρεκτορ ενω αυτος ο  :jerking:Οι γκομενιτσες απο μονες τους θα ψαρωνουνε και θα με κοιτανε.Ενω αυτος Θα πρεπει να δωσει 1000 ρουβλια εισοδο :2funny:ασε που αν ειναι κανενας τελειωμενος σαν αυτους που εχω δει φωτογραφιες  θα φαει και πορτα :2funny:

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Καταρχην για το On line οπως σου εγραψα ειναι μεγαλη  :jerking:μπαινουν οι πιο αποτυχημενες γκομενες συνηθως ειναι  :shit:και παντα ειναι παρα πολυ προβληματικες!και δεν της  :knockinb:ΚΑΝΕΝΑΣ!Τωρα για το αυτοκινητο Παλι  :jerking:ειπε.Η Ουκρανια ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ!Εχει τεραστιους δασμους τα αυτοκινητα κοστιζουν 50% περισσοτερο απο οσο κοστιζουν στη Ρωσσια!ΤΣΑΜΠΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ!Τωρα για να παρεις δανειο θα σου ζητησουν τρελα χαρτια!Συνηθως 3 ντοκουμεντα (εσωτερικο διαβατηριο,εξωτερικο διαβατηριο,διπλωμα οδηγησης)για το εξωτερικο διαβατηριο συνηθως πρεπει να εχεις ταξιδεψει εξωτερικο τους τελευταιου 6 μηνες!(Αυτο ειναι ενδειξη πλουτου :jerking:) και 6-7 χαρτια απο διαφορες υπερησιες!Εννοειτε οτι πρεπει να εχεις δικο σου διαμερισμα που θα το βαλεις υποθηκη και μονιμη δουλεια με ΕΠΙΣΗΜΟ μισθο 700-800 Ευρω και πανω πραγμα πολυ δυσκολο για πολλους αφου οι περισσοτεροι ενω παιρνουν 700-900 (Αγια Πετρουπολη) ή 1300-1500 (Μοσχα)μιλαω για μεσο ορο ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΓΡΑΦΕΙ ΟΤΙ ΠΕΡΝΟΥΝ 300-500 Ευρω για λογους εφοριας!Οποτε μην ακουω  :jerking:οτι ο καθενας μπορει να παρει δανειο και να παρει αυτοκινητο.Για μια ακομα φορα αποδειχτηκε η ασχετοσυνη :jerking: των κλωνων :2funny:
είναι πολλά ρε γαμωτό! Είναι πολλά! Σαφώs πιο πολλά απο τηs Ελλάδαs των καλών εποχών!!!!Δεν μπορεί να είναι όλα των πολύ πλουσίων!!!Και μεσαίοι έχουν πρόσβαση σε πολυτελή αυτοκίνητα....

Iakwvos

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2011
Κριτικές
4
Like
113
Πόντοι
1
Συναγωνισταί καλησπέρα σας!!Σχεδιάζω μετ'ενος φίλου μιαν καλοκαιρινήν εξόρμησιν εις κάποιαν Ανατολικήν Χώραν.Σκεπτόμαστε να τιμήσωμεν την Σερβίαν λόγω χαμηλού κόστους εσείς τί προτείνετε??

Επισκέπτης
ποσο μαλακες ειναι ορισμενοι ανθρωποι τελικα! αφου χεζουν στο δρομο και με το σκατο στο σωβρακο  τους ερχετε φαεινη ιδεα!
μαλλον απο την πολλη μαλακια ξεχασε να διαβαζει και ελληνικα!!!
που γραφει καπου για δανειο τραπεζης στο κειμενο μου;;;;
και ποσο μαλακας μπορει να ειναι ενας σεξοτουριστας ο οποιος να μην ειναι καβατζομενος απο πριν και να παει να στηθει στην ουρα για κλαμπινγκ! αυτο δεν ειναι σεξοτουρισμος ειναι μαλακια
Η ρωσσο-ουκρανια ΔΕΝ ειναι Ταυλανδη,πρεπει να εισαι καβαντζομενος απο πριν ΜΕ ΑΠΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΠΟΝΣΟΡΙΛΙΚΗ-ΧΟΡΗΓΙΑ! να εχεις την γκομενιτσα ετοιμη να σε παρει απο αεροδρομιο, να πατε ξενοδοχειακι, και η εξοδο σας να ειναι σε καμια σαουνα το πολυ για κανα ριλαξογαμησι(αλλα προς θεου οχι υπερβολες στις τιμες)!
αλλα τοσο μαλακας τοσο ξερει, μπερδευει τον τουρισμο ειδικα τον σεξο-τουρισμο με την διαβιωση
ο καραφλομαλιας

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
είναι πολλά ρε γαμωτό! Είναι πολλά! Σαφώs πιο πολλά απο τηs Ελλάδαs των καλών εποχών!!!!Δεν μπορεί να είναι όλα των πολύ πλουσίων!!!Και μεσαίοι έχουν πρόσβαση σε πολυτελή αυτοκίνητα....
Δεν ειναι παρα πολλα αν σκεφτεις οτι ειναι μια πολη 5 εκατομυριων.Ασε που δεν ειναι ολα πανακρυβα εδω τα περισσοτερα ειναι 20.000-30.000 αξιας.Οταν λεω για πολυτελη μιλαω για τα πολυ Hight.Αυτο που πρεπει να προσεξεις ειναι το τι ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΦΟΡΑΣ.Σου φενεται αστειο αλλα ειναι ΤΟ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ!Η γυναικα σε κοιταει απο κατω προς τα πανω.Με μια καλη μποτα απο Φιδι θα κανεις δουλεια

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
Η γυναικα σε κοιταει απο κατω προς τα πανω.Με μια καλη μποτα απο Φιδι θα κανεις δουλεια
:new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:
αληθεια το πιστευεις ή για χαβαλέ έγραψες την''μποτα φιδι''λες και εισαι ξυλοκοπος στην Ανταρκτικη?
Συγχαρητηρια στον γκολπερφ για τις αναφορες και τα βιωματα του στο θρεντ,απλα και λιτα,συνεχισε μαν

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Δεν ειναι παρα πολλα αν σκεφτεις οτι ειναι μια πολη 5 εκατομυριων.Ασε που δεν ειναι ολα πανακρυβα εδω τα περισσοτερα ειναι 20.000-30.000 αξιας.Οταν λεω για πολυτελη μιλαω για τα πολυ Hight.Αυτο που πρεπει να προσεξεις ειναι το τι ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΦΟΡΑΣ.Σου φενεται αστειο αλλα ειναι ΤΟ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ!Η γυναικα σε κοιταει απο κατω προς τα πανω.Με μια καλη μποτα απο Φιδι θα κανεις δουλεια
Αυτό μου το δίδαξε ένας διπλωμάτης στη σχολή sovouire vivre που παρακολουθούσα!Τα παπούτσια είναι πιο σημαντικά και από τα ρούχα ένα τέλει!Αλλα όχι και μπότα από φίδι! Είναι extreme!
Λοιπόν την κάνω! Πότε θα έρθω πάλι δεν ξέρω!Αν έχει wi-fi to club θα στείλω live news αν και θα προσπαθήσω να προσκοληθώ σε καμιά παρέα ξένων...

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Συναγωνισταί καλησπέρα σας!!Σχεδιάζω μετ'ενος φίλου μιαν καλοκαιρινήν εξόρμησιν εις κάποιαν Ανατολικήν Χώραν.Σκεπτόμαστε να τιμήσωμεν την Σερβίαν λόγω χαμηλού κόστους εσείς τί προτείνετε??
Εξαρταται τι ζητας?Αν θελεις να  :knockinb: η Σερβια δεν ειναι η καταληλη χωρα οι Σερβες ειναι πολυ περιεργες.Παντος υπαρχει σχετικο Thread για τη Σερβια διαβασε το να παρεις πληροφοριες
:new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:
αληθεια το πιστευεις ή για χαβαλέ έγραψες την''μποτα φιδι''λες και εισαι ξυλοκοπος στην Ανταρκτικη?
Συγχαρητηρια στον γκολπερφ για τις αναφορες και τα βιωματα του στο θρεντ,απλα και λιτα,συνεχισε μαν
Το Φιδι χωρις να ειναι ιδιεταιρα ακριβο (απο 200-250 Ευρω)κανει τρομερη εντυποση στις γκομενες.
Αυτό μου το δίδαξε ένας διπλωμάτης στη σχολή sovouire vivre που παρακολουθούσα!Τα παπούτσια είναι πιο σημαντικά και από τα ρούχα ένα τέλει!Αλλα όχι και μπότα από φίδι! Είναι extreme!
Λοιπόν την κάνω! Πότε θα έρθω πάλι δεν ξέρω!Αν έχει wi-fi to club θα στείλω live news αν και θα προσπαθήσω να προσκοληθώ σε καμιά παρέα ξένων...
Η μποτα απο Φιδι ειναι ενα δυνατο οπλο και που βλεπω το στυλ σου θα σου πηγαινε.Παντος ΟΧΙ σπορτεξ! :2funny:ή Ορειβατικο μποτακι Τιμπερλαντ και μπουφαν αντιανεμικο φουσκωτο ΟΙ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΜΕ ΑΥΤΑ ΓΕΛΑΝΕ! :2funny:
ποσο μαλακες ειναι ορισμενοι ανθρωποι τελικα! αφου χεζουν στο δρομο και με το σκατο στο σωβρακο  τους ερχετε φαεινη ιδεα!
μαλλον απο την πολλη μαλακια ξεχασε να διαβαζει και ελληνικα!!!
που γραφει καπου για δανειο τραπεζης στο κειμενο μου;;;;
και ποσο μαλακας μπορει να ειναι ενας σεξοτουριστας ο οποιος να μην ειναι καβατζομενος απο πριν και να παει να στηθει στην ουρα για κλαμπινγκ! αυτο δεν ειναι σεξοτουρισμος ειναι μαλακια
Η ρωσσο-ουκρανια ΔΕΝ ειναι Ταυλανδη,πρεπει να εισαι καβαντζομενος απο πριν ΜΕ ΑΠΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΠΟΝΣΟΡΙΛΙΚΗ-ΧΟΡΗΓΙΑ! να εχεις την γκομενιτσα ετοιμη να σε παρει απο αεροδρομιο, να πατε ξενοδοχειακι, και η εξοδο σας να ειναι σε καμια σαουνα το πολυ για κανα ριλαξογαμησι(αλλα προς θεου οχι υπερβολες στις τιμες)!
αλλα τοσο μαλακας τοσο ξερει, μπερδευει τον τουρισμο ειδικα τον σεξο-τουρισμο με την διαβιωση
ο καραφλομαλιας
Ασε τους ειδα κ'αυτους :jerking:που ερχονται για μια γκομενα :2funny:Βρισκουνε κατι τελειωμενες 30+ με παιδια και εχουνε και μια περηφανια οταν ειναι μαζι τους που εχουνε γκομενα! :2funny:Ειδηκα κατι Ομορφαντρες σαν τον Χριστο Λαζαρου ή κατι ζωα σαν τον Ρεντπε'ι'νζ.Αν ειναι κανεις ΤΟΣΟ ΑΓΑΜΗΤΟΣ που θελει να ερθει για να εχει μια γκομενα και για να την  :knockinb: να της φερνει και δωρα :jerking: :2funny:τι να πω :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
τελικα δεν το παιζεις μαλακας! εισαι ε;;;;
που αν σε εβλεπαν στη ρωσια να χεζεις στον δρομο ακομα με γκλοπ στον κωλο θα ήσουν, αλλα εκει κοτουλα ε;
εκει δινεις 10 ρουβλια να χεσεις στις χημικες χεστρες βρωμιαρη, αντε ρε καραγκιοζακο κανε κανα μπανακι με τα γατακια σου γιατι μας τα εχεις πρηξει, βλαμενε
σεξοτουρισμο 5-7 ημερων για εσενα ειναι να γαμας σε σαλον, κοινως να παει καποιος να ξοδεψει 1000 ευρω σε βιζα, εισητηρια και ξενοδοχειο για να κανει μπουρδελοτσαρκες!!!!
και εισαι και περηφανος που τις γλυφεις και βγαζεις τις μογκολο-πουτανες γκομενες
εμεις οι υπολοιποι γουσταρουμε GFE με ενα ή δυο γκομενεκια εως 25 το πολυ
και οσο ρε χατζηαβατι να προσπαθεις εγω σε σαϊτ(φορουμ) με ολο το σεβασμο για το σαϊτ που λεγετε μπουρδελα, την φατσα μου μοστρα δεν την βγαζω στη φορα
και για να σου φυγει η καψουρα ειμαι 39
υψος 1.76 με μπλε ματια και περισοτερα μαλια απο τα δικα σου, και με πολυ περισσοτερα χρηματα απο σενα
μιλαω 4 γλωσσες
κι εχω επιχειρηση σε 2 χωρες και πριν 2 χρονια ειχα και μπιζνες παρτνερ στην Μοσχα, οπου εμενα κυριως στο μπαλτσουγκ κεμπινσκι στο οποιο ουτε στη ρεσεπτιον δεν σε εβαζαν, ο δε συνεταιρος μου στην Μοσχα εχει διαμερισμα στο χρυσο μιλι της μοσχας , και κανουμε μαζι διακοπες το καλοκαιρι στη βιλλα του στην Αγια Ναπα
αντε περσοναλα του ιντερνετ
οχι τιποτα αλλο αλλα μερικοι σε πιστευουν κιολας

Επισκέπτης
Eσυ μωρη σκατουλα γιατι σκουζεις ολο τον κοσμο ε? δεν εχεις ποια περιοδο μωρη κατε? ο δημητρακης ειναι και γαμω τα τεκνα και γραφει οτι θα εκανε και σχεση με τρανς! αντε βαλε λαδι στο αντερο σου μωρη!  :shit:
εσυ τραβα πιες κανα σπερμα τραβεστι, λουγκριτια
Αυτα ειναι, ο Δημητρακης και τα τραβεστι
οοοολεεεε
να κανει βιντεο
καλη ιδεα Αλητηζ

αντε Δημητρακη ο φιλος εδω σε γουσταρει, θελει να στον γλυψει και να τα καταπιει κιολας
τυχερουλη!!!!

και για να μην ξεχνιομαστε ο Δημητρακης εφτασε στους 8 μεγαλυτερους μαλακες του φορουμ
υποστηριξτε τον για πρωτο

ΜΗΤΣΟ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΜΑΖΙ ΚΙ Η ΛΟΥΚΡΗΤΙΑ

Επισκέπτης
εσυ τραβα πιες κανα σπερμα τραβεστι, λουγκριτια
Αυτα ειναι, ο Δημητρακης και τα τραβεστι
οοοολεεεε
να κανει βιντεο
καλη ιδεα Αλητηζ

αντε ΣΔημητρακη ο φιλος εδω σε γουσταρει, θελει να στον γλυψει και να τα καταπιει κιολας
τυχερουλη!!!!

Εσυ μωρη σκατουλα αν εχεις παει εστω και με μια κανονικη γυναικα στην ανατολικη ευρωπη εγω να μην ξανα δω 20 ποντο καβλι μεσα μου!
Τον Δημητρακη τον εχω σαν παραδειγμα γιατι εκτος απο ωραιος ανδρας ειναι και open mind και λεει ανοιχτα οτι θα εκανε σχεση με τρανς! δεν ειναι ολοι σκατουλες,κρυφες σαν και εσενα,κομπλεξικες  :fuck1: :fuck1: :fuck1:  σταματα να κραζεις και να προκαλεις το καθε τι διαφορετικο! φιλικα!

Επισκέπτης
Εσυ μωρη σκατουλα αν εχεις παει εστω και με μια κανονικη γυναικα στην ανατολικη ευρωπη εγω να μην ξανα δω 20 ποντο καβλι μεσα μου!
Τον Δημητρακη τον εχω σαν παραδειγμα γιατι εκτος απο ωραιος ανδρας ειναι και open mind και λεει ανοιχτα οτι θα εκανε σχεση με τρανς! δεν ειναι ολοι σκατουλες,κρυφες σαν και εσενα,κομπλεξικες  :fuck1: :fuck1: :fuck1:   σταματα να κραζεις και να προκαλεις το καθε τι διαφορετικο! φιλικα!

και για να μην ξεχνιομαστε ο Δημητρακης εφτασε στους 8 μεγαλυτερους μαλακες του φορουμ
υποστηριξτε τον για πρωτο

ΜΗΤΣΟ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΜΑΖΙ ΚΙ Η ΛΟΥΚΡΗΤΙΑ

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Λοιπόν νωρίς σήμερα πίσω!Αυτην την ώρα σίγουρα στη Ρόδο και κάθε επαρχιακή πόλη έχει πιο πολύ κόσμο έξω από ότι το ακμάζων Κίεβο των 5 εκατομμυρίων!!!Αρενα Dekadance όλα κλειστά !!!Πάντος ευκαιρία μου παρουσιάστηκε και μάλιστα τρελή!Χτύπησα στο δρόμο μια 3άδα που ψάχναν και αυτές club !Η μιά με γούσταρε γιατί μου μιλούσε επίμονα!Γουσταραν Ελλάδα και τη παρέα μου και μου είπαν να πάω μαζί τους στο ταξί για ένα κλάμπ που λέγεται boom boom room!Στο ταξί πολύ ψημένη ή μιά!Όταν φτάσαμε το κλαμπάκι κλειστό!Λεφτά για ταξί αν και πήγα να δώσω δεν μου πήραν αλλά άρχισαν να μαλώνουν μετάξι τους!Μάλλον γιατί θα πήγαιναν στο σπίτι της μιας(της ωραίας της παρέας που φορούσε και ακριβή γούνα) Τελικά μπήκαν σε ταξί πάλι και τις ρώτησα αν είναι να μπω κι εγώ!Αυτή που με ψιλογούσταρε βγήκε και μου είπε σορρυ!!!Και βρέθηκα στη μέση του πουθενά Ευτυχώς ήξερα τη περιοχή από πέρσι!Στην επιστροφή στο σπίτι έφαγα το κρύο της ζωής μου και ένοιωσα όπως ο προδομένος φίλος σας.......

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.119
Πόντοι
1.686

Αγόρασε ειδικά θερμοεσώρρουχα για την Ουκρανία !

Δεν έχει μπάζα ,αλλά μπάζει  !  :2funny:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Λοιπόν νωρίς σήμερα πίσω!Αυτην την ώρα σίγουρα στη Ρόδο και κάθε επαρχιακή πόλη έχει πιο πολύ κόσμο έξω από ότι το ακμάζων Κίεβο των 5 εκατομμυρίων!!!Αρενα Dekadance όλα κλειστά !!!Πάντος ευκαιρία μου παρουσιάστηκε και μάλιστα τρελή!Χτύπησα στο δρόμο μια 3άδα που ψάχναν και αυτές club !Η μιά με γούσταρε γιατί μου μιλούσε επίμονα!Γουσταραν Ελλάδα και τη παρέα μου και μου είπαν να πάω μαζί τους στο ταξί για ένα κλάμπ που λέγεται boom boom room!Στο ταξί πολύ ψημένη ή μιά!Όταν φτάσαμε το κλαμπάκι κλειστό!Λεφτά για ταξί αν και πήγα να δώσω δεν μου πήραν αλλά άρχισαν να μαλώνουν μετάξι τους!Μάλλον γιατί θα πήγαιναν στο σπίτι της μιας(της ωραίας της παρέας που φορούσε και ακριβή γούνα) Τελικά μπήκαν σε ταξί πάλι και τις ρώτησα αν είναι να μπω κι εγώ!Αυτή που με ψιλογούσταρε βγήκε και μου είπε σορρυ!!!Και βρέθηκα στη μέση του πουθενά Ευτυχώς ήξερα τη περιοχή από πέρσι!Στην επιστροφή στο σπίτι έφαγα το κρύο της ζωής μου και ένοιωσα όπως ο προδομένος φίλος σας.......
Για το βλακα το Yanti δεν αξιζει να γραφουμε και πολλα :2funny:παλι χτες  :jerking: ειπε και αποδειξε οτι ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΡΩΣΣΙΑ,ΟΥΚΡΑΝΙΑ!Εγραψε οτι η τουαλετα κοστιζει 10 ρουβλια.Αυτο μαλλον το ειδε απο τα γραπτα μου πριν 3 χρονια.Καποτε τοσο κοστιζε τωρα ομως κοστιζει 20-25 ρουβλια.Δεν μπορω να καταλαβω ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΜΟΝΤΕΡΑΤΟΡ ΔΕΝ ΤΟΝ ΜΠΑΝΑΡΟΥΝΕ?Να φυγει.Αν δεις σε 5 σελιδες οι 3-4 ειναι οι  :jerking: του Yanti και των Κλωνων του.Αυτο σαν παρενθεση.Τωρα σχετικα με της 3ης γκομενες.Εσυ ολα καλα τα εκανες αλλα εχασες σε αυτη την περιπτωση ΓΙΑΤΙ 1.δεν μιλας τη γλωσσα και δεν εχεις μεγαλη πειρα 2.ΔΕΝ ΕΙΧΕΣ ΑΜΑΞΙ.Το αμαξι ειναι θα ελεγα το παν στο καμακι σε ανεβαζει τρομερα!Το ταξι της ξενερωνει.Αν ειχες αμαξι θα της επαιρνες και θα της πηγαινες σε καποια σαουνα και θα παιφταν κατι  :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb:.Δεν επαθες και τιποτα για να νιωσεις σαν τον Προδωμενο :2funny:Αυτουνου του τα πηρε ολα τον εκλεισε και φυλακη και τον καταγαμισαν εκει οι Αραπαδες με της Ψολαρες τουσ! :2funny:

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Είμαι στο Μπορισπολ και περιμένω τη πτήση της επιστροφής!
Αυτό το μύνημα απευθύνεται πιο πολύ για όσους έχουν σχέση με Ουκρανίδα και δεν πανε απλά να ρίξουν και να φύγουν αλλά να έχουν μόνιμα ένα ωραίο μουνί !
Οι γυναίκες αυτές είναι ρυθμισμένες να μην μπαίνουν σε δικά μας καλουπια!
Η μικρή μου ήρθε με περίοδο και τελείως ξενερωμένη!Με το ζόρι μου μιλούσε,αγγαρεία έκανε να με φέρει αεροδρόμιο!!!
Με πείραξε που έγινε έτσι και δεν είμαι εγώ αυτός που θα ξέκοβα από αυτή!
Η περσινή ήταν κλάσεις καλύτερη από τη φετινή στη συμπεριφορά και μου έμαθε το Κίεβο!Αλλά αυτή ήθελε γάμο και με έκοψε μαχαίρι όταν της είπα να μείνουμε όπως είμαστε!
Η προπέρσινη μια από τα ίδια!
Εχουν πολύ μεγάλο κόλλημα στο κεφάλι τους,δεν συνχρωνίζονται με εμάς , νιώθουν ανασφάλεια ή ότι κάνουν το κάνουν μόνο για τον εαυτό τους χωρίς να θυσιάζουν κάτι...
Λατρεύω Ουκρανία και θα πηδήξω κι άλλες στο νησί αλλά δεν θα επιτρέψω να μου ...γαμήσουν τον εγκέφαλο!
Κι αν κάποιοι μου πείτε πως έτσι είναι οι γυναίκες γενικά , οι Ουκρανίδες έχουν ένα κλικ παραπάνω στη στενότητα του εγκεφάλου στο σημείο της ....ρομαντικότητας της ζωής!
Δεν ξέρω αν το περιγράφω σωστά αλλά έτσι μου βγαίνει!Εν κατακλείδι είναι γυναίκες συναρπαστικές αλλά για λίγο διάστημα!!!!!!!!!

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
Εχουν πολύ μεγάλο κόλλημα στο κεφάλι τους,δεν συνχρωνίζονται με εμάς , νιώθουν ανασφάλεια ή ότι κάνουν το κάνουν μόνο για τον εαυτό τους χωρίς να θυσιάζουν κάτι...

πολύ εύστοχη περιγραφή φίλε.ακριβώς έτσι.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Και κάτι τελευταίο!Στο Κίεβο υπάρχουν εκατοντάδες κτήρια κουμουνηστικου τύπου με χιλιάδες διαμερίσματα και εκατομύρια κόσμο μέσα!Εκει μπορεί να βρεί κάποιοσ ανθρώπους μοναχικούς που θέλουν να ξεφύγουν !!!και να έχει παρέα αν βρίσκεται σε αντίστοιχη φάση κάπου που σίγουρα είναι καλύτερα από αυτά τα καταθλιπτικά κτήρια*!
Αύριο θα σας πω για έξοδα ταξιδιού ταξι Ίντερνετ κλάμπ και ότι άλλα ρωτήσετε!!!

*μην επιτρέψει κανένας όμως σε κάποια τέτοια να του το παίξει παραπάνω απ´ότι είναι!!!!

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

ρε τα ζωα σε παρατησαν στη μεση του πουθενα. γιδια.

Vagos The Pimp

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Τύπε Glock η πολλή ευγένεια βλάπτει να το ξέρεις.. Σου έπαιξαν πουστιά από την αρχή..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom