Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Στη γωνία που μένω έχει ένα κλάμπ που λέγεται Penthouse!!!Ξέρει κανείς τι παιζει?
Αν και σήμερα για careebean είμαι!χτές χαζό-φύγανε λεφτά....Κυρίως μου την ´εσπασε το 20αρικο στην είσοδο...Ελπίζω Caribbean να είναι Οκ και είναι περπατήσημη απόσταση!η πιτσιρίκα μου είπε να πάω podol στο κλάμπ drift...Ξέρει κανείς?

Μίδας τι προτείνεις!Τώρα βρήκες να χαθείς?

Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
16
Πολύ μαλακία το μέρος από κάθε άποψη ....
Από εδώ γράφω τώρα!!!Χάλια καφές χάλια μαγαζί σάπια Μουνιά!!!!Φίλε αυτό το cafe μπορεί να ήταν καλό πριν 5 χρόνια αλλά τώρα είναι ξεφτίλα....
Αποδεικνύεται το δίκιο που έχουν αυτοί που σας κράζουν---->>>εσάς τους κλώνους

Εντάξυ ρε φίλε είσαι απαράδεκτος. Σου λέει το παλικάρι μια πρόταση να πας καμιά βόλτα να μην είσαι ΜΟΝΟΣ βρε κακόμοιρε χειμωνιάτικα στο πουθενά και κράζεις.
Ωραία δεν σου αρέσει πάνε δες και φύγε. Που στην τελική πέρασες και δύο ώρες κάπου που δεν δείχνεις ΒΛΑΜΜΕΝΟΣ, που δεν δείχνεις ΚΑΜΜΕΝΟΣ.
Που έχεις πάει σε κλάμπ ΜΠΑΚΟΥΡΙ ΚΑΙ ΜΙΛΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΙΧΟΥΣ ρε δύσμοιρε, και τα διαβάζουμε αυτά και βγάζουμε το σκασμό γιατί εντάξη
είναι αγενές να πεις στον ΠΟΥΘΕΝΑ ότι είναι πουθενάς, αλλά ρε φίλε γιατί πρέπει να προκαλείς και απο πάνω?

Διαβάζω χρόνια εδώ πέρα τον κάθε ΨΥΧΑΚΙΑ να γράφει ότι να 'ναι, κυρίως φίκια να νιώσει κάποιος, και το κατανοώ και δεν κοντράρω ποτέ,
και μία στο τόσο βγαίνει ένας και λέει κάτι. Πρέπει και αυτή την μια φορά να προκαλέσετε δηάδή?
Αυτό λέγεται ΘΡΑΣΣΟΣ!

Φιλικά.

Επισκέπτης
Εντάξυ ρε φίλε είσαι απαράδεκτος. Σου λέει το παλικάρι μια πρόταση να πας καμιά βόλτα να μην είσαι ΜΟΝΟΣ βρε κακόμοιρε χειμωνιάτικα στο πουθενά και κράζεις.
Ωραία δεν σου αρέσει πάνε δες και φύγε. Που στην τελική πέρασες και δύο ώρες κάπου που δεν δείχνεις ΒΛΑΜΜΕΝΟΣ, που δεν δείχνεις ΚΑΜΜΕΝΟΣ.
Που έχεις πάει σε κλάμπ ΜΠΑΚΟΥΡΙ ΚΑΙ ΜΙΛΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΙΧΟΥΣ ρε δύσμοιρε, και τα διαβάζουμε αυτά και βγάζουμε το σκασμό γιατί εντάξη
είναι αγενές να πεις στον ΠΟΥΘΕΝΑ ότι είναι πουθενάς, αλλά ρε φίλε γιατί πρέπει να προκαλείς και απο πάνω?

Διαβάζω χρόνια εδώ πέρα τον κάθε ΨΥΧΑΚΙΑ να γράφει ότι να 'ναι, κυρίως φίκια να νιώσει κάποιος, και το κατανοώ και δεν κοντράρω ποτέ,
και μία στο τόσο βγαίνει ένας και λέει κάτι. Πρέπει και αυτή την μια φορά να προκαλέσετε δηάδή?
Αυτό λέγεται ΘΡΑΣΣΟΣ!

Φιλικά.
τα ειπες ολα με 2 κουβεντες

ΥΓ. ΕΣΥ ΠΟΙΑΝΟΥ ΚΛΩΝΟΣ ΕΙΣΑΙ;; ΕΓΩ ΗΔΗ ΚΑΤΕΧΩΡΗΘΗΚΑ ΣΑΝ ΚΛΩΝΟΣ ΤΟΥ ΓΙΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΦΥΕΣΤΑΤΟ ΠΟΡΝΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗ(Που δεν τον εχω καν διαβασει)

duoman

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2012
Like
0
Πόντοι
0
ο πορνομεταναστης ειναι ειναι παντελως καμενο  το ατομο ,απλα ,του στελνει λευτα η μανα του απο παλια κ την βγαζει στα σαλον κ μαυρη μαυριλα πλακωσε......βασικα δεν  τον λυπαμαι,εχει εστω ετσι τον τροπο του,αλλα κατα τ αλλα,βρασε ορυζα,,νασαι πετρουπολη κ να τρεχεις στα σαλον για ασιατισες.. :S
αυτη η τρελλα κι η "ιδιατεροτητα" του οσο μηταν μικρος ηταν διασκεδαστικη,αλλα τωρα που βαρενουν τα χρονια,καλο ειναι οσοι τον ξερετε,μην τον ενθαρυνετε να γινετε τοσο ρομπα, :S,ειναι εμφανως πιο χαζεμενος απο παλιοτερα που διαβαζα,κ βλεπει ολο φαντασματα κλωνους κλπ μαλακιες,,,

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
φιλε τετειος "στοκος" δεν υπαρχει
απορω ποσο βλαμενος μπορει να γινει ενας ανθρωπος
τι να μπαναρουνε?ποινε κ γιατι?τετοιες μαλ..ιες κ φιδια που πουλας εσυ,επρεπε νασαι χιλιομπαναρισμενος
αλλα ,δημιουργεις επισκεψημοτητα,αυτο το πιστευω
εισαι οτι πιο καλτ κ γραφικο υπαρχει σε σαιτ
αυτο ειναι καλο για το σαιτ,κακο για καπιον αδαη που θα σε παρει σοβαρα ,αλλα,μπα δεν νομιζω τπαχει τετιος
πλακα σπανε ολοι.. ;) ;) ;)

ΤΥΠΕ Ο ΜΗΤΣΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΤ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΛΑΤΡΕΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΣΤΙΣ ΜΑΖΕΣ..>!!! ;) ΕΝΑΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΕΒΛΕΠΕ ΤΙΣ ΠΡΟΑΛΕΣ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΕΡΙ ΕΘΝΟΓΑΜΙΣΜΟΥ.... ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΑΖΕΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΝΑ ΜΑΓΕΙΡΕΥΕΙ... :2funny:... ΦΑΝΤΑΣΟΥ... ΤΙ ΕΠΙΡΡΟΗ ΕΧΕΙ ΣΤΟΥΣ ΜΗ ΓΥΝΑΙΚΟΔΟΥΛΟΥΣ... ΒΕΒΑΙΑ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ...

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
ο πορνομεταναστης ειναι ειναι παντελως καμενο  το ατομο ,απλα ,του στελνει λευτα η μανα του απο παλια κ την βγαζει στα σαλον κ μαυρη μαυριλα πλακωσε......βασικα δεν  τον λυπαμαι,εχει εστω ετσι τον τροπο του,αλλα κατα τ αλλα,βρασε ορυζα,,νασαι πετρουπολη κ να τρεχεις στα σαλον για ασιατισες.. :S
αυτη η τρελλα κι η "ιδιατεροτητα" του οσο μηταν μικρος ηταν διασκεδαστικη,αλλα τωρα που βαρενουν τα χρονια,καλο ειναι οσοι τον ξερετε,μην τον ενθαρυνετε να γινετε τοσο ρομπα, :S,ειναι εμφανως πιο χαζεμενος απο παλιοτερα που διαβαζα,κ βλεπει ολο φαντασματα κλωνους κλπ μαλακιες,,,

ΤΥΠΕ ΟΤΑΝ ΦΤΑΝΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ - ΣΤΟ ΑΠΟΓΕΙΟ ΤΗΣ ΔΟΞΑΣ ΤΟΥ ΒΛΕΠΕΙ "ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ ΝΑ ΤΟΝ ΚΥΝΗΓΟΥΝ"  :2funny:

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
Εγω εχω βαρεθει να αποδικνυω οτι δεν εχουν καμια σχεση με το θεμα και οτι ειναι κλωνοι.Δεν σου εχει κανει εντυπωση οτι ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΕ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΜΕΝΕΙ ΑΓΙΑ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ? :2funny:Ουκρανια δεν μενει κανενας μονιμα οποτε μπορουνε να κορο'ι'δεψουνε :)ή καλητερα νομιζουν οτι μπορουνε.Απλως πηγε το 2009 και εχει καποιες πληροφορίες απο τοτε και σας της βαζει.Αν δεις σε φωτογραφια αυτους που γραφουνε εδω περα θα πεθανεις απο τα γελια :2funny:κατι τελειωμενα γεροντια ειναι :2funny:κατι ζωα που θα σου θυμισουνε τον Υδραυλικο που φωναζεις και σου φτιαχνει τη βρυση :2funny:Και μπαινουν εδω με την ανωνυμια και σας λενε ιστοριες για αγριους :jerking: :2funny:Οσο για τον αλλον που λεει οτι μενει Ντονεσκ μονιμα παιδια απο το σα'ι'τ του γραψανε μυνημα για πληροφοριες και φυσικα δεν τους απαντησε.

ΝΤΑΞΕΙ ΡΕ ΜΗΤΣΟ ΜΗ ΤΟ ΓΑΜΑΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΕΣΥ.... ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟΝ ΕΙΧΑ ΡΩΤΗΣΕΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΑΓΟΡΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ.... ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ.... ΝΑ ΤΟΝ ΚΡΕΜΑΣΩ? ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΜΕΝΕΙ 2-3 ΧΡΟΝΙΑ ΕΚΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ...  :2funny:

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Πάμε σε ανταπόκριση από Κίεβο για τους σοβαρούς αναγνώστες!Συγνώμη για αυτούς που μίλησα απότομα αλλά το τελευταίο καιρό στο θρέντ έχουμε δει περίεργες καταστάσεις!!!Τελικά Coffe house έχει πολλά αλλά στη κερτσάτικ είναι το χειρότερο!Τα αλλά που είδα ήταν ανακαινισμένα με μούνοπαρέες  μέσα!!!

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Η νύχτα ήταν περίεργη!!!Έκανα μια λάθος εκτίμηση στις αποστάσεις και βρέθηκα να περπατάω χαμένος στα σκοτάδια του Κιέβου για μια ώρα!
Πήρα ταξί και πήγα στο Draft στο Podol που μου είπε η μικρή!!!
Παίζει να είμαι ο πρώτος ξένος που έχει μπεί σε αυτό το μαγαζί! Τα μουνάκια ψάρωναν!!!Αλλά δεν ήταν ορθάδικο αλλά restaurant-karaokee!Κάθησα Μπάρ δίπλα από μια τύπησα καλό μουνάκι!Της χαμόγέλασα και γυρνάει και μου λέει κάτι στα Ρώσικα, της λέω ότι μιλάω Αγγλικά και μου λέει στα Αγγλικά στο ξεκάρφοτο ότι δεν θα μου κάτσει!!!!!!!Δεν θύμαμε πως το είπε στα Αγγλικά αν και σπάω το κεφάλι μου!!!Την ηρεμώ και μετά από μισή ώρα που άκουγα τις μαλακίες της με κέρασε Κοκτεηλ και ένα σφηνάκι τεκιλα!Στο ενδιάμεσο χτυπούσε συνέχεια το τηλέφωνό της και ήταν νευρική!Τη ρώτησα που είναι να πάω καλά μετά και μου είπε πως θα με πάει κέντρο με το αυτοκινήτό της γιατί το λατρεύει και της αρέσει να οδηγάει γρήγορα!!!Μέχρι εδώ όλα καλά!Ξαναχτύπησε το τηλέφωνο και βγήκε έξω!Γυρίζει και μου λέει ότι έρχεται ο άντρας της!!Ήταν παντρεμένη και μετά από 10 λεπτά ήρθε ένα νταμάρι και με άγριο κοίταξε την ώρα που της είπα Nice to meet you!!!Έφυγα Dekadance όπου .....άντε θα το πω ....έφαγα ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΗ πόρτα!!!!Το πήρα θετικά ότι γλύτωσα το 20άρικο είσοδο και πήγα στο "Party Room" στο Αρένα !!!
Πιτσιρικάδικο που με το που μπαίνω ξεσπάσει ένας καβγάς και έβλεπα μπουνιές να πέφτουν αβέρτα!Παραγγέλνω ποτό εκείνη την ώρα και η μπαργουμαν μου δίνει ρέστα 500κοσάρικου αντί 200άρικου που έδωσα!!!Τα Μουνιά απίστευτα* εκεί μέσα αλλά προκλητικά αδιάφορα!Αλλα κι εγώ μόνος προκλητικά "ξένος"!όποια μιλούσα θα ήταν η πουτάνα του Μαγαζιού ασχέτως αν ήταν η πουτάνα του Κιέβου!Έτσι ένιωσα και όταν χόρευα στη πίστα, ή ο απλησίαστος άντρας του μαγαζιού ή ο Μαλάκας με επικρατέστερο το ΔΕΥΤΕΡΟ!!!!!
Φεύγοντας στη Γκαρνταρόμπα μου τσαμπουκαλευτικαν κάτι Τουρκάκια που στο τέλος καταλήξαμε να μου κολλάνε χέρια και να με αγκαλιάζουν!Μου είπαν ότι μέναν 7-8 χρόνια Κίεβο και είχαν επιχειρήσεις στο Αεροδρόμιο!Ο ποιο σοβαρός μου είπε πως όταν πρώτο ήρθαν γαμούσαν εύκολα αλλά τώρα είναι σχεδόν αδύνατο με την έκρηξη επισκεψιμότητας από ξένους!!!Τους είπα να πάμε σε άλλο κλάμπ και μου είπαν να πάμε σε πουτανες!Δεν τους εμπιστεύτηκα, τους παράτησα και δεν θα μάθω ποτέ αν έπραξα σωστά!!!!
Αυτα
*Δάσκαλε λες ότι έχει πολλά μπάζα το Κίεβο!Αν είναι έτσι έχουν αυτογνωσία και το βράδυ μένουν σπίτι τους!!!!Παχουλή ή άσχημη γυναίκα έξω στα κλαμπ δεν υπάρχει.....

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Για τον ένα χρόνο και κάτι που γράφω στο παρών θρέντ!!!!Είναι πριν βγώ το βράδι χτές!!!

Συνημμένα

• image.jpg
    image.jpg
    148 KB · Εμφανίσεις: 26

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
βρε κακόμοιρε χειμωνιάτικα στο πουθενά
που δεν δείχνεις ΒΛΑΜΜΕΝΟΣ, που δεν δείχνεις ΚΑΜΜΕΝΟΣ.
είναι αγενές να πεις στον ΠΟΥΘΕΝΑ ότι είναι πουθενάς,
Μάλιστα.

στο ΠΟΥΘΕΝΑ

patato

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Ωραία η ανταπόκριση ! Στείλε μήνυμα στο δάσκαλο . Εγω θα είχα μείνει μαλάκας με την παντρεμένη . Σκέψου φίλε να πηγαίνατε βόλτα και να σας τσάκωνε το θηρίο.  Αυτοί οι Τούρκοι οπου και να πας Ουκρανία τους πετυχαίνεις . Πάνε καθαρά για γυναίκες . Μου τη σπάνε άσχημα .Γαμωτουρκοι.  Μπουλούκια πάνε .  Με το κοντομάνικο δεν κρύωνες? Καλή τύχη και περιμένουμε νέα ανταπόκριση. Η πιτσιρίκα πως και σε αφήνει ελέυθερο και δεν έχει γίνει βδέλλα?

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.542
Πόντοι
216
Παντως, θα συμφωνησουν οι περισσοτεροι πιστευω, αν και πολλοι το εννοουν για τους αλλους διχως να βλεπουν τα δικά τους, νομιζω υπαρχει πολυ κομπλεξ.
Αντι να μαθουμε κατι απο εμπειριες πιο ψαγμενων απο εμας, καποιοι βγαζουν χολη, αλλοι νιωθουν οτι τους παιρνουν τα πρωτεία, αλλιοι νιωθουν 'ανταγωνισμο'.
Κουλαρισμα ρε παιδια.
Το οτι δεν μπορω εγω για τον αλφα βητα λογο να κανω καποια πραγματα, δεν σημαινει οτι δεν τα κανουν αλλοι, ή ότι λενε ψεματα!
Σιγουρα υπαρχουν και ψευτες, αλλα τοσοι πολλοι πια? Γεμισε η κοινωνια ανθρωπους που δεν εχουν τι να κανουν και λενε ιστοριες;
Εγω θελω να ειμαι καλοπροαιρετος, αν και πρεπει να ειμαστε ταυτοχρονα και πονηρεμενοι με τοσα που ακουμε.
Για να πει ο αλλος μια ιστορια, μια εμπειρια, θελει να τη μοιραστει μαζι μας. Να τη σχολιασουμε, να πουμε δυο κουβεντες, να δουμε που εφταιξε, και αν μπορει επομενη φορα να γινει κατι καλυτερο.
Προς τι οι επιθεσεις, οι αντιδικιες κλπ?

(προς τι το μισος και ο αλληλοσπαραγμος, που ελεγε κι ο βεγγος σε μια ταινια!)

Επισκέπτης
Για τον ένα χρόνο και κάτι που γράφω στο παρών θρέντ!!!!Είναι πριν βγώ το βράδι χτές!!!
πσσσσσσσσσσσσσσσσσσσ!!!!!
τι πλευμποι εισαι πορνε μου!!!!!
γι αυτπο εχισ ξεσκιστι να πιτσιλασ τισ ατακτεσ σλαβοπορνεσ!!!!
ευγε τσιρτσιναμπα μου!!!
το μονο που σου λιπι σαν καζανοβασ πλευμποι τισ σοβιετικισ ιδονισ ινε ενα καλο στιβαρο πορνοδεσ ινοδεσ κορμι.
ξεκινα γιμναστιριο και κουμποματα ατακτισ προτεινισ.
μετα θα εχισ πιο πολι περασι στια ατακτεσ σλαβεσ!γουσταρουν ινοδεσ και μουσκουλοδεσ κορμια.οχι σαν τισ ελεινιδεσ που θελουν τον σαπιοκιλια με ζαχαρο και χολιστερινι!χαχαχαχαχα!

χισε καργα τσιρτσιναμπα μου ρολογα!!!!

Vagos The Pimp

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2009
Like
1
Πόντοι
16
ευγε τσιρτσιναμπα μου!!!
το μονο που σου λιπι σαν καζανοβασ πλευμποι τισ σοβιετικισ ιδονισ ινε ενα καλο στιβαρο πορνοδεσ ινοδεσ κορμι.
μετα θα εχισ πιο πολι περασι στια ατακτεσ σλαβεσ!γουσταρουν ινοδεσ και μουσκουλοδεσ κορμια.οχι σαν τισ ελεινιδεσ που θελουν τον σαπιοκιλια με ζαχαρο και χολιστερινι!χαχαχαχαχα!

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Ωραία η ανταπόκριση ! Στείλε μήνυμα στο δάσκαλο . Εγω θα είχα μείνει μαλάκας με την παντρεμένη . Σκέψου φίλε να πηγαίνατε βόλτα και να σας τσάκωνε το θηρίο.  Αυτοί οι Τούρκοι οπου και να πας Ουκρανία τους πετυχαίνεις . Πάνε καθαρά για γυναίκες . Μου τη σπάνε άσχημα .Γαμωτουρκοι.  Μπουλούκια πάνε .  Με το κοντομάνικο δεν κρύωνες? Καλή τύχη και περιμένουμε νέα ανταπόκριση. Η πιτσιρίκα πως και σε αφήνει ελέυθερο και δεν έχει γίνει βδέλλα?
Γειά σου φίλε!Κρίμα αλλά ο Δάσκαλος απουσιάζει από τη βάση!!!Πάνω από το κοντομάνικο βάζω πουλόβερ και καπαρντίνα αλλά καμιά φορά κάνω χαζοπαλικαριές!
Η μικρή λείπει από τη Παρασκευή στη Πόλη της!Επίσης δεν βλέπει μέλλον μαζί μου!Θέλει να κάνει καριέρα με στόχο να γίνει ανώτερη δικαστικός και λέει πως θα θυσιάσει,οικογένεια και παιδιά!

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
ευγε τσιρτσιναμπα μου!!!

:2funny: :2funny: :2funny:  Σου έυχομαι το όνειρο της πορνομετανάστευσης σύντομα να γίνει πραγματικότητα!Αν με καλέσεις όπου πας θα κάνω ειδικό πρόγραμμα εκγύμνασης πριν έρθω!!!!

Επισκέπτης
:2funny: :2funny: :2funny:   Σου έυχομαι το όνειρο της πορνομετανάστευσης σύντομα να γίνει πραγματικότητα!Αν με καλέσεις όπου πας θα κάνω ειδικό πρόγραμμα εκγύμνασης πριν έρθω!!!!
εκλισε απο τορα χιστι μου!!!!ξεκινα απο τορα παντοσ για να προλαβισ μεχρι τον αυγουστο να γινισ ινοδεσ και πομποδεσ που θα σε καλεσο εκι που θα βρισκομε για κανα μινα!θα εινια ενασ δοκιμαστικοσ μινασ προποσινισ πορνομεταναστευσισ!χαχαχαχα!

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Εχει κάτι πολύ ωραία ( :2funny:πορνώδη :2funny:) σοκολατάκια στο σούπερ μάρκετ!Πάω σε λίγο να πάρω να έχω και για Ελλάδα!Το βράδι σήμερα πάλι στο πιτσιρικάδικο που ήταν φτηνό και ακραίο!Δεν έχει διάφορα από το άλλο στο καμάκι!Ιδιες πιθανότητες παντού!
Αξιο αναφοράς χτες ήταν και 3 Σκανδιναβεζάκια με αρχοντικό στυλ που κερνούσαν αβέρτα 3 πιτσιρίκες από τις πιο .......Σκυλόφατσες....ή καλύτερα "ΑIDSόφατσες που έχω δει ποτέ!Οι γκόμενες δεν χόρευαν αλλά σπαρταρούσαν και ήταν συνέχεια με τα κινητά! Τα παιδάκια φαίνονταν να τις ικετευουν να μην φύγουν αλλά αυτές ούτε που γύρισαν να τους κοιτάξουν!
Γενικά έπεφταν και άκυρα και σε Ουκρανούς αν και αυτοί είχαν το πρώτο λόγο!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom