Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
16
.Π.Χ.Θυμασαι Ο Πιρφορος στη Μολδαβια τι ελεγε για την αποτυχια του? (Που ακομα και οι πουτανες δεν πηγαινανε μαζι του.Που αν θυμασαι την αποτυχια του τοτε την προβλεψα)ελεγε οτι ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΜΟΛΔΑΒΕΣ!

Δηλαδή, αντίστοιχα, για την δικιά σου αποτυχία δεν κατηγορείς τις Ελληνίδες?

Επισκέπτης
επιτελους μιλησε σοβαρα!
οποιος δεν γαμαει στον τοπο του, δεν γαμαει γενικος! το διαβατηριο και η εθνικοτητα ΔΕΝ σου δινουν πλεονεκτημα οτι θα γαμησεις! τουναντιον μειονέκτημα ειναι, εισαι ο μαλακας ο τουριστας που θα σου τσιμπησουν κατι παραπανω!
Αν περιμενεις να γαμησεις μια θεα τυπου πορνοσταρ αφραγκος επειδη εισαι ευρωπαιος,,,,, κατσε και περιμενε
και ειδικα σε χωρες οπου το αγοραιο μουνι ειναι πιο ακριβο απο οτι εδω!
εκτος αν πας στο τελευταιο κωλοχωρι οπου εκει πας σαν γαμπρος οχι σαν γαμιας
ενδεικτικα δες το ντεβουσκι,νλ (κυριως Αγ, πετρουπολη)και το ιντιμσιτι.νλ (μονο μοσχα) ομοίως και στην ουκρανια (ειδικα στο κιεβο)
οι γυνακιε παντου θελουν
1) λεφτα
2) ψιλο-εμφανισιμο αντρα που να μην τους απωθει
3) καλη συμπεριφορα απεναντι τους

αυτος ειναι ο κανονας
η διαφορα με τις δικες μας ειναι οτι εκει απλα δεν σου βγαζουν την πιστη να γαμησεις
αλλα δεν το δινουν στο πιατο
ΞΕΧΝΑ ΤΟ

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Τι μαλακίες διαβάζω...
Πολύ κρύο στο Κίεβο!Τη πιτσιρίκα δεν την αντέχω άλλο!Μακάρι να φύγει το απόγευμα !!!
Προσπάθησε πάντως επιμελώς να μου γαμήσει τη ψυχολογία!Κράτησα ψυχραιμία στις μαλακίες της και μετά τη πέθανα στα γαμήσια!Αλλά βαρέθηκα!Ε μπορώ άλλο!!!!Θα δώ τη θα κάνω για να βγω μόνος το βράδυ....

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
Εξαρταται ποιος εισαι?Ο Πιρφορος δεν  :knockinb: πουθενα.Ο Ρεντπε'ι'νζ το ιδιο.Τωρα γ'αυτους τους καινουρργιους μην πιστευεις και πολλα απο οσα λενε :think:παιφτουνε σε πολλες αντιφασεις.Και δεν βλεπω και πολλα απο αυτα που λενε να εχουνε σχεση με την πραγματικοτητα :think:.Αν διαβασεις τι λενε δεν βγαζεις ακρη :think:Τωρα για το αν καποιος  :knockinb:.Αν εχεις καποιες προοπτικες (αμαξι,σπιτι) και δεν εισαι 60+ ετων σαν τον Χριστο Λαζαρου :2funny: (μπορει να ειναι λιγακι πιο νεος και να διχνει πιο μεγαλος) τοτε ναι και στις μεγαλες πολεις  :knockinb: ευκολα.Τωρα αν δεν εχεις αυτες της προοπτικες και εννοειτε οτι εισαι λιγακι εμφανησιμος τοτε θα εχεις 2-3 γκομενες αλλα δεν θα εχεις οποια γκομενα θελεις και θα πρεπει λιγακι να της κυνηγισεις.Σε μια μικρη πολη σιγουρα οι γκομενες εχουνε και πιο πολυ χρονο και το  :knockinb: ειναι πιο ευκολο.Εννοειτε αν μενεις εκει και μιλας την γλωσσα.

ΜΗΤΣΟ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΠΕΙ ΕΑΝ ΠΛΕΟΝ ΟΙ ΡΩΣΙΔΕΣ ΠΛΗΝ ΜΟΣΧΑΣ ΕΑΝ ΜΙΛΑΝΕ ΑΓΓΛΙΚΑ...

Επισκέπτης
Τι μαλακίες διαβάζω...
Πολύ κρύο στο Κίεβο!Τη πιτσιρίκα δεν την αντέχω άλλο!Μακάρι να φύγει το απόγευμα !!!
Προσπάθησε πάντως επιμελώς να μου γαμήσει τη ψυχολογία!Κράτησα ψυχραιμία στις μαλακίες της και μετά τη πέθανα στα γαμήσια!Αλλά βαρέθηκα!Ε μπορώ άλλο!!!!Θα δώ τη θα κάνω για να βγω μόνος το βράδυ....
Οι γυναικες παντου ειναι ιδιες, με ποιο τροπο πηγε να σου γαμησει την ψυχολογια;;;

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Επιτέλους "Kiev alone"!!!!!
Η μικρή κάνει κάτι μαύρες δουλειές και έπρεπε να φύγει το Σαββατοκύριακο!Θα γυρίσει απλά να με πάει αεροδρόμιο!!!!η καλύτερή μου!!!Τα μουνάκια που δουλεύουν στο σουπερμάρκετ φοράνε μίνι σορτς!!!Γενικά πολύ μουνί παντού!!!

Οσο για τη κατάσταση στο φόρουμ έχετε διώξει το δάσκαλο και όλους όσους έγραφαν σοβαρά....
Δεν απαντώ σε κλώνους!!!Θα γράψω ανταπόκριση αύριο!!!Τώρα πάω μια βόλτα κέντρο και το βράδι arena!!!

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Δάσκαλε ήξερες που ήρθες!!!!

Μάγκες  αυτή η χώρα είναι το κάτι άλλο!!!Τόσο μουνί !!!! Μα τόσο !!!!
Εκτός που ο κάθε Μαλάκας εδώ έχει και μια τζιπάρα!!!Αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε πλήρη ακμή η χώρα!!

Στο απέναντι δωμάτιο ένας Ινδό-κάτι τύπος έχει καλέσει βύζιτα και τώρα ακριβώς η γκόμενα σκούζει!!

Μίδας---->Μένω Στο Ολιμπινσκι ακριβώς!!!Λέω να πάω Arena(Decadance) που ειναι περί τα 5 λεπτά,σήμερα και αύριο Caribbean!!
Μόνος δεν ξέρω τι προοπτικές έχω...Θα δείξει!!!Πάντος επίδειξη ρούχων και κινητών δεν πρόκειται να κάνω!Απλά σίγουρα και ότι βγει αν βγει.....

Επισκέπτης
Δάσκαλε ήξερες που ήρθες!!!!

Μάγκες  αυτή η χώρα είναι το κάτι άλλο!!!Τόσο μουνί !!!! Μα τόσο !!!!
Εκτός που ο κάθε Μαλάκας εδώ έχει και μια τζιπάρα!!!Αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε πλήρη ακμή η χώρα!!

Στο απέναντι δωμάτιο ένας Ινδό-κάτι τύπος έχει καλέσει βύζιτα και τώρα ακριβώς η γκόμενα σκούζει!!

Μίδας---->Μένω Στο Ολιμπινσκι ακριβώς!!!Λέω να πάω Arena(Decadance) που ειναι περί τα 5 λεπτά,σήμερα και αύριο Caribbean!!
Μόνος δεν ξέρω τι προοπτικές έχω...Θα δείξει!!!Πάντος επίδειξη ρούχων και κινητών δεν πρόκειται να κάνω!Απλά σίγουρα και ότι βγει αν βγει.....

στο ξενοδοχειο president απεναντι απο το σταδιο στον λοφο?αν ναι πολυ καλο ξενοδοχειο
για μονος αν βγεις εξω λιγες οι ελπιδες αλλα οχι μηδαμινες, πανε για καφε κοφη χαουζ, και καλος καφες και κοβεις κινηση και μπορεις να τσαταρεις με γκομενα εκει
αλλα οπως ειπες στο κιεβο πολυ μαυρο χρημα και πολλα φραγκα, αλλα ο λαουτζικος λαουτζικος

καλη τυχη και καλο βολι

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
στο ξενοδοχειο president απεναντι απο το σταδιο στον λοφο?αν ναι πολυ καλο ξενοδοχειο
για μονος αν βγεις εξω λιγες οι ελπιδες αλλα οχι μηδαμινες, πανε για καφε κοφη χαουζ, και καλος καφες και κοβεις κινηση και μπορεις να τσαταρεις με γκομενα εκει
αλλα οπως ειπες στο κιεβο πολυ μαυρο χρημα και πολλα φραγκα, αλλα ο λαουτζικος λαουτζικος

καλη τυχη και καλο βολι
Τι παιδί είσαι εσυ???Απο τα λίγα......Διακρίνω πρόθεση για βοήθεια αλλά..... έχεις έρθει Κίεβο;Coffe house μπορεί να είναι καφετέρια οπουδήποτε στην Ευρώπη!Δεν μένω σε ξενοδοχείο αλλά σε διαμέρισμα!!!Ακριβώς στην είσοδο του σταδίου είναι!

Επισκέπτης
Τι παιδί είσαι εσυ???Απο τα λίγα......Διακρίνω πρόθεση για βοήθεια αλλά..... έχεις έρθει Κίεβο;Coffe house μπορεί να είναι καφετέρια οπουδήποτε στην Ευρώπη!Δεν μένω σε ξενοδοχείο αλλά σε διαμέρισμα!!!Ακριβώς στην είσοδο του σταδίου είναι!
:2funny:
ΚΟΦΗ ΧΑΟΥΖ ΕΙΝΑΙ ΑΛΥΣΙΔΑ ΜΑΓΑΖΙΩΝ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ
ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΤΑ ΦΛΟ ΚΑΦΕ STHN ELLADA
KATSE NA VRO TO LINK

ΚΙ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΙΕΒΟ, ΧΑ, ΤΟ ΒΡΗΚΑ

address/kiev

ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΠΑΓΩΜΕΝΟ ΦΡΕΝΤΟ

ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΞΕΡΩ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΤΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΧΕΧΕ

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
KATSE NA VRO TO LINK

address/kievu

ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΠΑΓΩΜΕΝΟ ΦΡΕΝΤΟ

Θα πάω αύριο όταν ξυπνήσω!Στη κρετσιατικ είναι το κοντινότερο!!!
Προς το παρόν πλακώνομαι στις μπύρες για να βγώ μέσα στη τρέλα;Τρώω και κάτι ντόπια σοκολατάκια που δεν παίζονται....Πολύ σοκολάτα παίζει γενικά στα μαγαζιά!!!!

duoman

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2012
Like
0
Πόντοι
0
......και το μονο που κανουν ειναι να γεμιζουνε τα Thread με ασχετα πραγματα.Θα γραψω μια αναλυση και μετα θα γραψουνε 2-3 σελιδες  :jerking:.Αν θελει καποιος να παρει πληροφωριες πρεπει να διαβαζει 10 σελιδες με  :jerking: για να βρει ενα αρθρο με πληροφωριες.Εγραψα και στον Αντιστενη να Μπαναρει αυτους που βριζουνε αλλα δεν πηρα απαντηση.Ισως ειναι τετοια η πολιτικη του σα'ι'τ αυτη :think:.Να εχει πολλα ποστ και ας ειναι και ασχετα με το θεμα.Το κακο ειναι απο αυτο οτι ατομα σοβαρα που θα μπορουσαν να δωσουνε πληροφωριες οπως Π.Χ. ο Νεαρχος εχουν σταματισει να γραφουν.Τωρα πια δεν εχει μεινει κανενας σοβαρος στο σα'ι'τ αν προσεξες.Μονο κλωνοι που γραφουνε  :jerking:και μερικοι φουκαραδες ανεργοι που καθονται ολη μερα στο κομπιουτερ γιατι λεφτα να βγουνε εξω δεν εχουνε και βριζουνε.
φιλε τετειος "στοκος" δεν υπαρχει
απορω ποσο βλαμενος μπορει να γινει ενας ανθρωπος
τι να μπαναρουνε?ποινε κ γιατι?τετοιες μαλ..ιες κ φιδια που πουλας εσυ,επρεπε νασαι χιλιομπαναρισμενος
αλλα ,δημιουργεις επισκεψημοτητα,αυτο το πιστευω
εισαι οτι πιο καλτ κ γραφικο υπαρχει σε σαιτ
αυτο ειναι καλο για το σαιτ,κακο για καπιον αδαη που θα σε παρει σοβαρα ,αλλα,μπα δεν νομιζω τπαχει τετιος
πλακα σπανε ολοι.. ;) ;) ;)

duoman

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2012
Like
0
Πόντοι
0
ποσοτο πληρωνεις τη μερα ρε ταξιδευτη το απαρταμεντο?2αρι?στουντιο?

duoman

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2012
Like
0
Πόντοι
0
ΜΗΤΣΟ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΠΕΙ ΕΑΝ ΠΛΕΟΝ ΟΙ ΡΩΣΙΔΕΣ ΠΛΗΝ ΜΟΣΧΑΣ ΕΑΝ ΜΙΛΑΝΕ ΑΓΓΛΙΚΑ...
στα σαλον δεν ξερουν,,αλλες γκομενες κοματι δυσκολο για το μητσο,πουναι κ πρωτο μποι και ωραιο παιδι με την μαλουρα  του,κ τα ολα του :grin: :grin: :grin:

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Φέρτε χάπια...........Λοιπόν αν και δεν βλέπω απαρτία στη σχολή πάμε σε ανταπόκριση από Κίεβο---->>>
Πήγα στο κλάμπ και ήταν "pussy therapy"!!!Δεν φόρτωσα γιατί δεν ήταν εύκολο!Γενικά δεν είδα φορτώματα από ξένους...
Ηταν όμως εμπειρία ζωής!απίστευτα πολύ μουνί!!!Και ακραία Μουνιά! Είναι πρώτη φορά που βλέπω τόσα πολλά και ωραία Μουνιά μαζί!!!Μέσα σε λίγη ώρα αν και μόνος έκανα τον σεκιουριτα και τον μπάρμαν "φίλους"!!!Με κοιτούσαν κάτι γκομενάκια που ήταν κουκλιά!!!Αλλα είχε τόσα άλλα που δεν μπορούσα να συγκεντρωθώ!!!Την έπεσα σε μια απίστευτη γκόμενα που ήταν απλησίαστη!!!Καθόμουν σε ένα σχετικά κεντρικό σημείο και στα 5 ...εκατοστά ήταν οι χορεύτριες που μια μάλιστα στηριζόταν πάνω μου για να φέρει το πόδι της στο κεφάλι και το μούνο της σχεδόν στη μύτη μου.....αλλά είχα και την αβάντα του σεκιουριτα που με συμπάθησε!!!Μου έλεγε και που μπορούσα να τη πέσω!Στο δίπλα τραπέζι ήρθαν σε κάποια φάση 3 τύποι που τους ρώτησα αν ήταν Ελληνες.....αλλά ήταν Τούρκοι!!!Έίχαν τραπέζι με μπουκάλια και με 2 πιτσιρίκες στη παρέα και στο τέλος φύγαν μόνοι....
Σε κάποια φάση που πήγα Τουαλέτα είδα την απίστευτη που είχα μιλήσει νωρίτερα να βγαίνει από την ανδρική με έναν τύπο Ουκρανό περί τα 45....
Υπήρχαν και κάτι 7αράκια που ίσως φορτώνονταν αλλά..... Με τα Μουνιά που υπήρχαν δεν τις κοιτάς κάν...γκόμενες που και στη Ρόδο θα κάναν πάταγο!!!
Αυτά για σήμερα...καλά θα ήταν να είχα και κάποιον μαζί μου.... Να κάναμε πιό εύκολα παιχνίδι!
Αύριο όλα για όλα στο Caribbean!!!!!

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.269
Πόντοι
506
Φιλε μου εμενα χρονια στην Ουκρανια,στο Κιεβο δεν ειναι οι ποιο καταληλη πολη,σε ποιο μικρες πολεις εχεις περισσοτερες πιθανοτητες

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
KATSE NA VRO TO LINK

address/kiev

ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΠΑΓΩΜΕΝΟ ΦΡΕΝΤΟ

Πολύ μαλακία το μέρος από κάθε άποψη ....
Από εδώ γράφω τώρα!!!Χάλια καφές χάλια μαγαζί σάπια Μουνιά!!!!Φίλε αυτό το cafe μπορεί να ήταν καλό πριν 5 χρόνια αλλά τώρα είναι ξεφτίλα....
Αποδεικνύεται το δίκιο που έχουν αυτοί που σας κράζουν---->>>εσάς τους κλώνους

Επισκέπτης
Από εδώ γράφω τώρα!!!Χάλια καφές χάλια μαγαζί σάπια Μουνιά!!!!Φίλε αυτό το cafe μπορεί να ήταν καλό πριν 5 χρόνια αλλά τώρα είναι ξεφτίλα....
1)ποιος ειναι ρε φιλε κλωνος;;;;; με ξερεις;;; σε προκαλω και με οτι στοιχημα γουσταρεις να γραωεις σε αντμιν αν εχει γραψει ποτε καποιος απο την  ip  μου
2) εγω απο εκει τσιμπισα περισι ενα καλο μουνακι χωρις να ψαχτω φετος πηγα οδησο και ντονετσκ
3) ποτε δεν ειπα οτι ειναι καλος ο καφες εκει απλα ειπα οτι εχει κρυο καπουτσινο και οτι ειναι αλυσιδα σαν τα φλο καφε στην ελλαδα
4) δεν φταιω εγω αν αυτη την ωρα που πηγες δεν εχει γκομενες για την ατυχια σου δεν θα κατηγορησεις εμενα
5) τιπ εδωσα για καπου που μπορεις να πιασεις κουβεντα δεν ειμαι προαγωγος να σου δωσω πουτανα να γαμησεις
Μαθε να εκτιμας της συμβουλες και να μην εισαι προκατηλημενος
-Αν ημουν αρνητικα διακεινος απεναντι σου θα σου ελεγα!
1) σιγα μην γραφεις απο εκει
-εισαι κλωνος που υποστηριζεις καποιον εδω
-δεν εισαι κιεβο απλα μας δουλευεις
-μονο μια γαμησες; ε εισαι μουφας
-μπατιρακος μπατιρακος και δεν εχεις λεφτα για ξενοδοχειο; που πας ρε καραμητρο αφραγκος στο κιεβο;;;

ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΔΙΑΚΕΙΜΕΝΟΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΟΥ
ΑΠΛΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ
-ΟΠΟΥ ΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΟΓΟΣ
-ΟΠΟΥ ΕΠΙΧΕΊΡΗΜΑ ΑΝΤΕΠΙΧΕΊΡΗΜΑ

Παντως ειλικρινα κριμα που δεν ειχε το τιπ μου αποτελεσμα  (οπως εγραψα και πιο πριν ειχες εξαρχής μικρες πιθανοτητες αλλα οχι μηδενικες)

ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΙΜΑΙ ΚΛΩΝΟΣ Ή ΟΧΙ ΦΕΝΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΥΦΟΣ ΤΩΝ ΓΡΑΠΤΩΝ ΜΟΥ

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Εγω εχω βαρεθει να αποδικνυω οτι δεν εχουν καμια σχεση με το θεμα και οτι ειναι κλωνοι.Δεν σου εχει κανει εντυπωση οτι ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΕ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΜΕΝΕΙ ΑΓΙΑ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ? :2funny:Ουκρανια δεν μενει κανενας μονιμα οποτε μπορουνε να κορο'ι'δεψουνε :)ή καλητερα νομιζουν οτι μπορουνε.Απλως πηγε το 2009 και εχει καποιες πληροφορίες απο τοτε και σας της βαζει.Αν δεις σε φωτογραφια αυτους που γραφουνε εδω περα θα πεθανεις απο τα γελια :2funny:κατι τελειωμενα γεροντια ειναι :2funny:κατι ζωα που θα σου θυμισουνε τον Υδραυλικο που φωναζεις και σου φτιαχνει τη βρυση :2funny:Και μπαινουν εδω με την ανωνυμια και σας λενε ιστοριες για αγριους :jerking: :2funny:Οσο για τον αλλον που λεει οτι μενει Ντονεσκ μονιμα παιδια απο το σα'ι'τ του γραψανε μυνημα για πληροφοριες και φυσικα δεν τους απαντησε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom