Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
ακομα για κορεατισα πλασαρει την μογγολα ο βλαμενος?  :uglystupid:

ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΤΟ "ΒΛΑΜΕΝΟΣ" ΚΟΜΜΕΝΟ...ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ "ΚΥΡΙΕ ΠΡΟΕΔΡΕ"....ΚΟΤΖΑΜ ΘΕΩΡΙΑ ΣΚΕΦΤΗΚΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ (ΕΘΝΟΓΑΜΙΣΜΟΣ)...ΛΙΓΟ ΣΕΒΑΣΜΟΣ..  :grin:

ΕΓΩ ΜΑΛΑΚΕΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΜΗΤΣΟΣ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΡΩΣΙΔΑΚΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΗΜΙΓΥΜΝΟ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΡΑΒΑΕΙ...ΘΑ ΒΑΡΑΤΕ ΜΑΛΑΚΙΑ ΟΛΟΙ ΣΑΣ... :2funny:...ΑΣΕ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΧΑΜΟΣ ΜΕ ΤΟ ΛΑΖΟΠΟΥΛΟ....

ΦΙΛΕ ΔΗΜΗΤΡΗ.... ΠΡΕΠΕΙ...ΚΑΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ...ΦΙΛΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΠΑΙΞΕΙ Η ΠΟΥΣΤΑΡΑ Ο ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΣ.... ΡΕ ΦΙΛΕ ΔΕΝ ΒΑΖΕΙ ΤΗΝ ΚΟΡΕΑΤΙΣΣΑ ΝΑ ΛΕΕΙ "ΜR LAKIS, DIMITRIS IS VERY SEXY" :2funny:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Αφου η Γεωργια ειναι σε ολη την Ευρωπη παθητικη.Οι αγροτες ολο με επιδοτισεις ζουνε.Δεν κανω πρακτορειο γιατι οι Πιρφοροι εινα τσιγγουνιδες και απιτητικοι.Μου λενε θα σου δωσω 300 Ευρω να παμε Νοβγκοροντ για μια βδομαδα :2funny:ή θα σου βαλω τη βενζινη!Και τετοιες  :jerking:Σου σπανε τ'αρχηδια τρελαινοντε στη χυλοπητα και μονο προβληματα σου δημιουργουνε

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
Αφου η Γεωργια ειναι σε ολη την Ευρωπη παθητικη.Οι αγροτες ολο με επιδοτισεις ζουνε.Δεν κανω πρακτορειο γιατι οι Πιρφοροι εινα τσιγγουνιδες και απιτητικοι.Μου λενε θα σου δωσω 300 Ευρω να παμε Νοβγκοροντ για μια βδομαδα :2funny:ή θα σου βαλω τη βενζινη!Και τετοιες  :jerking:Σου σπανε τ'αρχηδια τρελαινοντε στη χυλοπητα και μονο προβληματα σου δημιουργουνε

EΝΤΑΞΕΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΤΣΙ...ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ...ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΚΑΤΙ ΤΡΩΜΕ...ΟΙ ΜΙΣΘΟΙ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΙ ΜΕ ΒΟΡΕΙΑ ΑΦΡΙΚΗ...

ΦΙΛΕ ΣΟΥ ΕΧΩ ΠΕΙ ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΝΩ....ΕΓΩ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ ΕΑΝ ΘΕΣ ΣΟΥ ΣΤΕΙΝΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑΝ ΠΥΡΓΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ WEB SERVER KAI ΣΟΥ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΧΩΡΕΙΣ ΤΙΣ ΝΥΦΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΑ ΕΥΡΩ-ΛΙΓΟΥΡΙΑ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ... (ΜΕ ΤΟΝ ΠΥΡΓΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ)...ΚΑΙ ΣΟΥ ΣΕΤΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ SKYPE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΙ ΚΑΥΛΙΑΡΗΔΕΣ ΤΑ ΓΚΟΜΕΝΑΚΙΑ...ΔΩΡΕΑΝ ΟΛΑ...ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΚΟΝΟΜΗΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ SUPPORT ΠΟΥ ΘΑ ΘΕΣ ΕΦΟΣΟΝ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ... :grin:

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66

ΦΙΛΕ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΛΕΣ, ΤΟΥΣ ΕΧΕΙΣ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΜΙΛΑΝΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΓΑΜΗΣΟΥΝ.... ΕΙΣΑΙ ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ Ο E-NTABAS :2funny: ΕΑΝ ΤΟ ΕΠΑΙΖΕΣ ΑΛΛΙΩΣ ΙΣΩΣ ΕΙΧΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑ...ΒΕΒΑΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΩ ΑΔΙΚΟ...ΚΑΙ ΑΠΟ ΘΥΜΑΜΑΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙΣ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΧΟΤΕΛΙ ΣΕ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΤΟΥΣ ΠΙΡΦΟΡΟΥΣ ΝΑ ΓΑΜΑΝΕ ΚΟΣΤΙΖΕΙ...  :s&m_2:

ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ...ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΜΙΑ ΠΟΛΗ ΣΧΕΤΙΚ ΦΤΗΝΗ...ΑΓΟΡΑΖΕΙΣ ΧΟΤΕΛΙ...ΤΟ ΣΟΥΛΟΥΠΩΝΕΙΣ....ΠΟΥΛΑΣ ΟΤΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΠΟ TO BOURDELLA.COM ΜΕ ΑΠΕΙΡΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΠΡΩΗΝ ΕΣΣΔ - ΣΑΝ ΕΓΓΥΩΜΑΙ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥ ΓΑΜΗΣΙ ΘΑ ΜΑΤΩΣΕΙ Η ΠΟΥΤΣΑ ΣΑΣ...ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΝΟΜΑΣ... ΑΝΤΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΝΑ 1000 ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΣΕ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ ΘΑ ΤΑ ΕΔΙΝΕ ΓΙΑ 4 ΜΕΡΕΣ ΑΧΑΛΙΝΩΤΟΥ ΣΕΞ.... ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΠΕΡΙΞ ΧΟΤΕΛ 2-3 ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΔΗΘΕΝ ΤΥΧΑΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΠΑΙΡΝΑΕΙ Η ΜΠΟΓΙΑ ΤΟΥ ΣΑΝ ΓΚΟΜΕΝΟΣ  :2funny:

ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΕΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΕΣΥ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ... Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΡΩΣΣΙΚΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΑΝ ΗΞΕΡΕ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ... ΟΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ...

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΣΕ ΚΑΤΑΚΡΙΝΩ ΜΗΤΣΟ :dancing:... ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΕΠΡΕΠΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΟΣΤ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ Ή ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙΣ ΕΝΑ ΘΡΕΝΤ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΣ ΛΙΓΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΔΟΜΕΣ ΑΥΤΩΝ ΧΩΡΩΝ... ΠΟΣΟ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙΣ ΕΝΑ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΕΚΕΙ...ΤΙ ΝΟΙΚΙΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΤΑΔΕ ΠΟΛΗ....ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΝΟΜΟΙ...ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΛΕΙΠΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΚΑΙ ΕΑΝ ΥΠΑΡΧΕ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΘΡΑΥΣΗ...

νΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΠΛΕΟΝ ΤΑ ΤΑΜΠΟΥ ΕΠΕΣΑΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ "ΚΛΑΣΙΚΟΥΣ" ΠΟΡΝΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ... ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΚΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΕΤΑΙΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΛΑΝΤΖΕΡΗΣ ΣΤΗΝ ΑΣΤΟΡΙΑ... ΜΕ ΜΗΔΕΝ ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΙΣΟΤΙΜΙΑΣ... ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΧΡΟΝΟ ΤΟΥ ΘΑ ΓΑΜΑΓΕ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΙΚΗ ΠΤΩΣΕΩΣ...

ΛΕΣ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΜΗΤΣΟ ΟΤΙ Η ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΜΟΥΝΙ.... ΟΚ ΣΥΜΦΩΝΩ....ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΣΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΟΥΝΙ....ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΑ!!!! ΚΑΜΑΡΙΕΡΕΣ, ΕΣΤΙΑΤΟΡΕΣ, ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΓΡΑΦΕΙΟΥ... ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΒΟΙΟΜΗΧΑΝΙΑ...

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Εχεις δικιο σε αυτα που λες.Αλλα ο Ελληνας Πιρφορος νομιζει οτι τα ξερει ολα :2funny:Αν δεν βρισκουνε γκομενα γιατι ειναι  :shit: εμφανησιακα θα σε ζαλιζουνε.Οσο για τα λεφτα οι Πιρφοροι ειναι πολυ μιζεροι πανε να βγαλουνε απο τη μυγα ξυγκι :2funny:.Θα στα πριζουνε απο το πρω'ι' μεχρι το βραδυ :rockon:.Π.Χ.μπορει να ερχονται στην Ντισκο οι γκομενες να τους φτυνουνε.Μετα θα λενε οτι φταινε και οι γκομενες που τους φτυνουνε.Π.Χ.Θυμασαι Ο Πιρφορος στη Μολδαβια τι ελεγε για την αποτυχια του? (Που ακομα και οι πουτανες δεν πηγαινανε μαζι του.Που αν θυμασαι την αποτυχια του τοτε την προβλεψα)ελεγε οτι ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΜΟΛΔΑΒΕΣ!.Οσο για πληροφωριες αν δεις εχω γραψει παρα πολλες το προβλημα ποιο ειναι οτι μπαινουνε μεσα διαφορα ζωα σαν τον Yanti και γραφουνε ενα σορο βλακειες και βριζουνε......

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
......και το μονο που κανουν ειναι να γεμιζουνε τα Thread με ασχετα πραγματα.Θα γραψω μια αναλυση και μετα θα γραψουνε 2-3 σελιδες  :jerking:.Αν θελει καποιος να παρει πληροφωριες πρεπει να διαβαζει 10 σελιδες με  :jerking: για να βρει ενα αρθρο με πληροφωριες.Εγραψα και στον Αντιστενη να Μπαναρει αυτους που βριζουνε αλλα δεν πηρα απαντηση.Ισως ειναι τετοια η πολιτικη του σα'ι'τ αυτη :think:.Να εχει πολλα ποστ και ας ειναι και ασχετα με το θεμα.Το κακο ειναι απο αυτο οτι ατομα σοβαρα που θα μπορουσαν να δωσουνε πληροφωριες οπως Π.Χ. ο Νεαρχος εχουν σταματισει να γραφουν.Τωρα πια δεν εχει μεινει κανενας σοβαρος στο σα'ι'τ αν προσεξες.Μονο κλωνοι που γραφουνε  :jerking:και μερικοι φουκαραδες ανεργοι που καθονται ολη μερα στο κομπιουτερ γιατι λεφτα να βγουνε εξω δεν εχουνε και βριζουνε.

duoman

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2012
Like
0
Πόντοι
0
ΦΙΛΕ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΛΕΣ, ΤΟΥΣ ΕΧΕΙΣ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΜΙΛΑΝΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΓΑΜΗΣΟΥΝ.... ΕΙΣΑΙ ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ Ο E-NTABAS :2funny: ΕΑΝ ΤΟ ΕΠΑΙΖΕΣ ΑΛΛΙΩΣ ΙΣΩΣ ΕΙΧΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑ...ΒΕΒΑΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΩ ΑΔΙΚΟ...ΚΑΙ ΑΠΟ ΘΥΜΑΜΑΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙΣ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΧΟΤΕΛΙ ΣΕ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΤΟΥΣ ΠΙΡΦΟΡΟΥΣ ΝΑ ΓΑΜΑΝΕ ΚΟΣΤΙΖΕΙ...  :s&m_2:

ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ...ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΜΙΑ ΠΟΛΗ ΣΧΕΤΙΚ ΦΤΗΝΗ...ΑΓΟΡΑΖΕΙΣ ΧΟΤΕΛΙ...ΤΟ ΣΟΥΛΟΥΠΩΝΕΙΣ....ΠΟΥΛΑΣ ΟΤΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΠΟ TO BOURDELLA.COM ΜΕ ΑΠΕΙΡΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΠΡΩΗΝ ΕΣΣΔ - ΣΑΝ ΕΓΓΥΩΜΑΙ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥ ΓΑΜΗΣΙ ΘΑ ΜΑΤΩΣΕΙ Η ΠΟΥΤΣΑ ΣΑΣ...ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΝΟΜΑΣ... ΑΝΤΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΝΑ 1000 ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΣΕ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ ΘΑ ΤΑ ΕΔΙΝΕ ΓΙΑ 4 ΜΕΡΕΣ ΑΧΑΛΙΝΩΤΟΥ ΣΕΞ.... ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΠΕΡΙΞ ΧΟΤΕΛ 2-3 ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΔΗΘΕΝ ΤΥΧΑΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΠΑΙΡΝΑΕΙ Η ΜΠΟΓΙΑ ΤΟΥ ΣΑΝ ΓΚΟΜΕΝΟΣ  :2funny:

ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΕΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΕΣΥ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ... Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΡΩΣΣΙΚΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΑΝ ΗΞΕΡΕ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ... ΟΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ...
καλα ρε φιλε εισαι εντελως καμμενος?η του κανεις πλακα του βλαμενου? :helpplea: :helpplea:

duoman

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2012
Like
0
Πόντοι
0
ποιος θα τα κανει αυτα που λες με τα σαιτ?ο πορνομεταναστης?αυτος δεν εχει να γαμησε ο ιδιος ,,θα βρει σε αλλους γκομενες? :2funny: :2funny: :2funny:
σε κανα σαλον μπορει να τους πηγαινει ,αλλα ναχει γκομενες με τσατ κ να κανει κουμαντο ,εδω γελανε.. :2funny: :2funny:
δηλ οσοι ταλαιπωροι κι αποτυχημενεοι σεξουαλικα πανε στην φυλης θα μπορεσουν εδω στην ελλαδα να στησουν  μπιζνα με τις πουτανες κ με αλλες..οχι θα μου πεις,,εε το ιδιο ειναι κι οπορνομεταναστης  εκει,,ενας βασανης που σε μια  χωρα ,απο τις πιο ευκολες της ευρωπης ,δεν μπορει να σταβρωσει  γκομενα που να κοιταγετε,οχι τιποτα μουναρες,απλες γκομενες μιλαμε,
,παει στα μπουρδελα η σαλον να γαμησει με 50$ καμμια ασιατισα,,,αλλιως γαμησι γιοκ,,,,και που ?ρωσσια :helpplea: :helpplea: :helpplea:
δεν φταινε μονο τα χαλια εμφανισιακα που εχει ,καραφλος μπασμενος με βλεμα αγελαδας,ειναι κ "καμενος"  κανει κρα απο μακρια,,κι οποια του μιλησει απο λαθος. θα παιρνει δρομο,, :helpplea: :helpplea: :helpplea:
κι εσυ περιμενεις να κανει μπιζνα  με γυναικες κλπ,,εκτος αν τον δουλευεις οπως πολλοι αλλοι εδω,που κι αυτο δεν ειναι σωστο,γιατι οσο παει κ χειροτερευει η κατασταση του,,,,,, :helpplea: :helpplea: :helpplea:
διαβαζω κι αλλους που τα γραφουν ,δες στο μολδαβικο θρεντ που τον κραζουν κανονικα κι εκει ,ειδικα  οι παλιοι  "νταβαριτς","τασσος3" "αλανταλον" ,,,,

αλλα δεν εχει σημασια κι αυτο

ο ανθρωπος ειναι ufo
,καλο ειναι αντι να τον δουκευετε να του πειτε καμμια κουβεντα σοβαρα μπας κι ισωσει,εαν κι εφοσον εχει περιθωρια ακομα... :think:
υγ,να αγορασει χοτελ του λες??εδω ζει με λαφτα που του στελνει καθε μηνα η μανα του,,θα κανει κι επενδυσεις σε χοτελ?/ :2funny: :2funny: :2funny:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.352
Πόντοι
3.656
ΜΟΛΔΑΒΟΜΑΧΟΙ "παλιοι" κι οψιμοι ;)κρατηστε τηνμαχην σας εντος μολδοβικου θρεντ παρακαλω
ΡΟΛΟΓΑς,τι νεα αποο το μετωπο? :fuck2:

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
ποιος θα τα κανει αυτα που λες με τα σαιτ?ο πορνομεταναστης?αυτος δεν εχει να γαμησε ο ιδιος ,,θα βρει σε αλλους γκομενες? :2funny: :2funny: :2funny:
σε κανα σαλον μπορει να τους πηγαινει ,αλλα ναχει γκομενες με τσατ κ να κανει κουμαντο ,εδω γελανε.. :2funny: :2funny:
δηλ οσοι ταλαιπωροι κι αποτυχημενεοι σεξουαλικα πανε στην φυλης θα μπορεσουν εδω στην ελλαδα να στησουν  μπιζνα με τις πουτανες κ με αλλες..οχι θα μου πεις,,εε το ιδιο ειναι κι οπορνομεταναστης  εκει,,ενας βασανης που σε μια  χωρα ,απο τις πιο ευκολες της ευρωπης ,δεν μπορει να σταβρωσει  γκομενα που να κοιταγετε,οχι τιποτα μουναρες,απλες γκομενες μιλαμε,
,παει στα μπουρδελα η σαλον να γαμησει με 50$ καμμια ασιατισα,,,αλλιως γαμησι γιοκ,,,,και που ?ρωσσια :helpplea: :helpplea: :helpplea:
δεν φταινε μονο τα χαλια εμφανισιακα που εχει ,καραφλος μπασμενος με βλεμα αγελαδας,ειναι κ "καμενος"  κανει κρα απο μακρια,,κι οποια του μιλησει απο λαθος. θα παιρνει δρομο,, :helpplea: :helpplea: :helpplea:
κι εσυ περιμενεις να κανει μπιζνα  με γυναικες κλπ,,εκτος αν τον δουλευεις οπως πολλοι αλλοι εδω,που κι αυτο δεν ειναι σωστο,γιατι οσο παει κ χειροτερευει η κατασταση του,,,,,, :helpplea: :helpplea: :helpplea:
διαβαζω κι αλλους που τα γραφουν ,δες στο μολδαβικο θρεντ που τον κραζουν κανονικα κι εκει ,ειδικα  οι παλιοι  "νταβαριτς","τασσος3" "αλανταλον" ,,,,

αλλα δεν εχει σημασια κι αυτο

ο ανθρωπος ειναι ufo
,καλο ειναι αντι να τον δουκευετε να του πειτε καμμια κουβεντα σοβαρα μπας κι ισωσει,εαν κι εφοσον εχει περιθωρια ακομα... :think:
υγ,να αγορασει χοτελ του λες??εδω ζει με λαφτα που του στελνει καθε μηνα η μανα του,,θα κανει κι επενδυσεις σε χοτελ?/ :2funny: :2funny: :2funny:

ΦΙΛΕ Η ΡΩΣΣΙΑ ΕΙΝΑΙ 15Ο ΕΚ....ΑΜΦΙΒΑΛΩ ΕΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΜΗΤΣΟΣ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΡΩΣΙΚΑ ΝΑ ΒΡΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΝΑ ΓΑΜΗΣΕΙ....

ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΟΤΙ Ο ΜΗΤΣΟΣ ΖΕΙ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΤΟΥ... ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ.... (ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΖΕΙΣ ΣΕ ΜΙΑ ΑΚΡΙΒΗ ΠΟΛΗ ΟΤΑΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΛΙΓΑ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ "ΦΤΩΧΗ" ΜΗΤΕΡΑ ΣΟΥ)

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
ΜΟΛΔΑΒΟΜΑΧΟΙ "παλιοι" κι οψιμοι ;)κρατηστε τηνμαχην σας εντος μολδοβικου θρεντ παρακαλω
ΡΟΛΟΓΑς,τι νεα αποο το μετωπο? :fuck2:
Γειά σας από Κίεβο!!!Χτες έφτασα και έριξα τους πρώτους στη πιτσιρίκα η οποία είναι άγρια και ατίθαση!Αλλά μου έβγαλε και παραξενίες!τρελάθικε να φύγει στις 2 το βράδυ και τώρα τη περιμένω!Χτές είμουν κουρασμένος,αλλά αν το ξανακάνει θα βγω έξω μόνος!

Μήπως είναι κάποιος Κίεβο τώρα?

Επισκέπτης
Γειά σας από Κίεβο!!!Χτες έφτασα και έριξα τους πρώτους στη πιτσιρίκα η οποία είναι άγρια και ατίθαση!Αλλά μου έβγαλε και παραξενίες!τρελάθικε να φύγει στις 2 το βράδυ και τώρα τη περιμένω!Χτές είμουν κουρασμένος,αλλά αν το ξανακάνει θα βγω έξω μόνος!

Μήπως είναι κάποιος Κίεβο τώρα?
χισεεεεεε καργα ρολογα μου εκπορνευτι μου!!! :rockon: :rockon: :rockon:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
ΦΙΛΕ Η ΡΩΣΣΙΑ ΕΙΝΑΙ 15Ο ΕΚ....ΑΜΦΙΒΑΛΩ ΕΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΜΗΤΣΟΣ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΡΩΣΙΚΑ ΝΑ ΒΡΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΝΑ ΓΑΜΗΣΕΙ....

ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΟΤΙ Ο ΜΗΤΣΟΣ ΖΕΙ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΤΟΥ... ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ.... (ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΖΕΙΣ ΣΕ ΜΙΑ ΑΚΡΙΒΗ ΠΟΛΗ ΟΤΑΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΛΙΓΑ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ "ΦΤΩΧΗ" ΜΗΤΕΡΑ ΣΟΥ)
Δεν καταλαβαινω γιατι απαντας στους Κλωνους του Yanti?Πηγε Ουκρανια το 2009 μια φορα και γ'αυτα που γραφει ειναι πληροφωριες που του λεει ο Ρεντ.Το αν βρισκω ή οχι να  :knockinb: :2funny: Μπορει να το δει κανεις απο τα προηγουμενα ποστ και απο μαρτυριες παιδιων απο το σα'ι'τ που εχουν ερθει εδω και εχουνε γραψει σχετικα.Τωρα για τον Ρεντ οταν οι Πιτσιρικαδες ειχαν βαλει φωτο του στο σα'ι'τ γελαγε ολος ο κοσμος.Οσο για τον αλλο που πηγε να μου την πει ειναι ο Χριστος Λαζαρου ενας 65χρονος με υψος 150-155 που βρηκε μια 40χρονη με παιδια απο ενα τελευταιο χωριο της Ουκρανιας και τα'ι'ζει αυτη τα παιδια της και ολο της το σο'ι' :2funny:.Οσο για τους μεγαλους (Γαμιαδες) που γραφουν στο σα'ι'τ σχετικα με Ανατολικη Ευρωπη και Ουκρανια αν τους δεις θα πεθανεις στα  :2funny:Κατι τελειωμενοι 50αρηδες ειναι :2funny:Αν προσεξες ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΕΙ να βαλει φωτογραφιες του :2funny:.  Το σα'ι'τ εχει ολο αγαμητους.

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
Δεν καταλαβαινω γιατι απαντας στους Κλωνους του Yanti?Πηγε Ουκρανια το 2009 μια φορα και γ'αυτα που γραφει ειναι πληροφωριες που του λεει ο Ρεντ.Το αν βρισκω ή οχι να  :knockinb: :2funny: Μπορει να το δει κανεις απο τα προηγουμενα ποστ και απο μαρτυριες παιδιων απο το σα'ι'τ που εχουν ερθει εδω και εχουνε γραψει σχετικα.Τωρα για τον Ρεντ οταν οι Πιτσιρικαδες ειχαν βαλει φωτο του στο σα'ι'τ γελαγε ολος ο κοσμος.Οσο για τον αλλο που πηγε να μου την πει ειναι ο Χριστος Λαζαρου ενας 65χρονος με υψος 150-155 που βρηκε μια 40χρονη με παιδια απο ενα τελευταιο χωριο της Ουκρανιας και τα'ι'ζει αυτη τα παιδια της και ολο της το σο'ι' :2funny:.Οσο για τους μεγαλους (Γαμιαδες) που γραφουν στο σα'ι'τ σχετικα με Ανατολικη Ευρωπη και Ουκρανια αν τους δεις θα πεθανεις στα  :2funny:Κατι τελειωμενοι 50αρηδες ειναι :2funny:Αν προσεξες ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΕΙ να βαλει φωτογραφιες του :2funny:.  Το σα'ι'τ εχει ολο αγαμητους.

ΤΥΠΕ ΕΧΟΥΝ ΚΟΜΠΛΑΡΕΙ ΜΕ ΤΑ ΜΟΥΝΙΑ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙΣ...  :grin: .... ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΑΥΤΟΣ ΓΑΜΑΕΙ, ΤΑΞΙΔΕΥΕΙ, ΧΑΛΑΕΙ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΕΡΓΟΙ ΠΙΡΦΟΡΟΙ?

ΞΕΡΕΙΣ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ.... ΔΕΝ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΓΑΜΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΠΟΛΥ...ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΑΜΑΕΙ ΚΑΙ Ο ΓΕΙΤΟΝΑΣ  :knockinb: :2funny:

ΠΑΝΤΩΣ ΜΗΤΣΟ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΣΕ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΠΑΨΕΙ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΠΟΛΥΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΠΟΡΘΗΣΗ ΡΩΣΙΚΩΝ ΚΩΛΟΤΡΥΠΙΔΩΝ....  :boobies:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Να σου πω βαριεμε να γραφω.Δινω μια πληροφωρια και μετα οι Πιρφοροι γραφουνε 2-3 σελιδες  :jerking:Καλο θα ηταν οι Μοντερατορ να σβινουνε της  :jerking: και να τους Μπαναρουνε.Δεν εχω καταλαβει γιατι αυτη η ανοχη απεναντι στον Yanti και τους κλωνους του?Να σου πω τους λυπαμαι που κυλιουντε απο την Αγαμια :2funny:και τη  :jerking:.Αλλα μου τη σπανε που βγαζουνε κακια :2funny:.Αν τους δεις πως ειναι θα ριξεις πολυ γελιο :2funny:Γκομενες συνεχεια βγαζω.Σχεδον καθε μερα εχω και καποια ραντεβου.Αυριο θα το ρισκαρω και θα συναντιθω με μια που μενει κοντα στο σπιτι μου (ειναι επικυνδινο γιατι μπορει μετα να ερχεται και να χτυπαει την πορτα).

Επισκέπτης
Ελπιζω σε γενικες γραμμες να κανεις πλακα ετσι;;;;
Και δεν ειναι θεμα Μητσου , κιτσου, ή Τσιτσου
Αν πραγματικα νομιζεις οτι ειναι τοσο ευκολο να σου κανω μια απλη ερωτηση;;;;
Γιατι υπαρχουν πουτανες στην Ρωσια;;;; παντως οχι για τους τουριστες
Ρωτα και τον αλλον Δημητρη που μενει μονιμα στο Ντονετσκ και ειναι πιτσιρικος να μαθεις
ΚΑΙ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΝΗΜΑ ΓΙΑ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΚΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΡΩΣΙΑ
ΤΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΕΡΙΚΟΙ ΜΕΡΙΚΟΙ;;;;;

Καλο θα ηταν οι Μοντερατορ να σβΗνουνε τα    ΑΣΧΕΤΑ

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
Ελπιζω σε γενικες γραμμες να κανεις πλακα ετσι;;;;
Και δεν ειναι θεμα Μητσου , κιτσου, ή Τσιτσου
Αν πραγματικα νομιζεις οτι ειναι τοσο ευκολο να σου κανω μια απλη ερωτηση;;;;
Γιατι υπαρχουν πουτανες στην Ρωσια;;;; παντως οχι για τους τουριστες
Ρωτα και τον αλλον Δημητρη που μενει μονιμα στο Ντονετσκ και ειναι πιτσιρικος να μαθεις
ΚΑΙ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΝΗΜΑ ΓΙΑ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΚΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΡΩΣΙΑ
ΤΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΕΡΙΚΟΙ ΜΕΡΙΚΟΙ;;;;;

Καλο θα ηταν οι Μοντερατορ να σβΗνουνε τα    ΑΣΧΕΤΑ

ΤΥΠΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΤΟ ΠΟΙΟΝ ΤΩΝ ΟΥΚΡΑΝΟ-ΡΩΣΙΔΩΝ... ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΧΩΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΠΟΤΕ ΕΧΕΙΣ ΑΥΞΗΜΕΝΕΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΣΑΝ ΕΥΡΩΠΑΙΟΣ ΝΑ ΓΑΜΗΣΕΙΣ... ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ? ΘΕΛΩ ΤΙ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ..

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
ΤΥΠΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΤΟ ΠΟΙΟΝ ΤΩΝ ΟΥΚΡΑΝΟ-ΡΩΣΙΔΩΝ... ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΧΩΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΠΟΤΕ ΕΧΕΙΣ ΑΥΞΗΜΕΝΕΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΣΑΝ ΕΥΡΩΠΑΙΟΣ ΝΑ ΓΑΜΗΣΕΙΣ... ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ? ΘΕΛΩ ΤΙ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ..
Εξαρταται ποιος εισαι?Ο Πιρφορος δεν  :knockinb: πουθενα.Ο Ρεντπε'ι'νζ το ιδιο.Τωρα γ'αυτους τους καινουρργιους μην πιστευεις και πολλα απο οσα λενε :think:παιφτουνε σε πολλες αντιφασεις.Και δεν βλεπω και πολλα απο αυτα που λενε να εχουνε σχεση με την πραγματικοτητα :think:.Αν διαβασεις τι λενε δεν βγαζεις ακρη :think:Τωρα για το αν καποιος  :knockinb:.Αν εχεις καποιες προοπτικες (αμαξι,σπιτι) και δεν εισαι 60+ ετων σαν τον Χριστο Λαζαρου :2funny: (μπορει να ειναι λιγακι πιο νεος και να διχνει πιο μεγαλος) τοτε ναι και στις μεγαλες πολεις  :knockinb: ευκολα.Τωρα αν δεν εχεις αυτες της προοπτικες και εννοειτε οτι εισαι λιγακι εμφανησιμος τοτε θα εχεις 2-3 γκομενες αλλα δεν θα εχεις οποια γκομενα θελεις και θα πρεπει λιγακι να της κυνηγισεις.Σε μια μικρη πολη σιγουρα οι γκομενες εχουνε και πιο πολυ χρονο και το  :knockinb: ειναι πιο ευκολο.Εννοειτε αν μενεις εκει και μιλας την γλωσσα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom