Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Πάμε σε ανταπόκριση από Κίεβο για τους σοβαρούς αναγνώστες!Συγνώμη για αυτούς που μίλησα απότομα αλλά το τελευταίο καιρό στο θρέντ έχουμε δει περίεργες καταστάσεις!!!Τελικά Coffe house έχει πολλά αλλά στη κερτσάτικ είναι το χειρότερο!Τα αλλά που είδα ήταν ανακαινισμένα με μούνοπαρέες  μέσα!!!
Δεκτη η συγνωμη σου!
καλύτερη τυχη στις επομενες βολτες σου

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.127
Πόντοι
2.356
"""""Λοιπόν αν και δεν βλέπω απαρτία στη σχολή πάμε σε ανταπόκριση από Κίεβο---->>>
Πήγα στο κλάμπ και ήταν "pussy therapy"!!!Δεν φόρτωσα γιατί δεν ήταν εύκολο!Γενικά δεν είδα φορτώματα από ξένους..

Τα Μουνιά απίστευτα εκεί μέσα αλλά προκλητικά αδιάφορα!Αλλα κι εγώ μόνος προκλητικά "ξένος"!όποια μιλούσα θα ήταν η πουτάνα του Μαγαζιού ασχέτως αν ήταν η πουτάνα του Κιέβου!Έτσι ένιωσα και όταν χόρευα στη πίστα, ή ο απλησίαστος άντρας του μαγαζιού ή ο Μαλάκας με επικρατέστερο το ΔΕΥΤΕΡΟ!!!!!

Οι γκόμενες δεν χόρευαν αλλά σπαρταρούσαν και ήταν συνέχεια με τα κινητά! Τα παιδάκια φαίνονταν να τις ικετευουν να μην φύγουν αλλά αυτές ούτε που γύρισαν να τους κοιτάξουν!
Γενικά έπεφταν και άκυρα και σε Ουκρανούς αν και αυτοί είχαν το πρώτο λόγο!!!"""""

Διαβάζοντας αυτά έχω να πω @ Μίδα,το έκαψες το παιδί.
Καλά που πήγε η ρωσσική κουλτούρα "χορεύω,πίνω,γαμιέμαι" που την διατυμπανιζες τόσο θερμά? :grin:  :grin:  :grin:
Τώρα βέβαια θα αρχίσεις πάλι να λες ότι του έλεγες να μην πάει Κίεβο αλλά σε μια μικρότερη πόλη όπου εκεί θα είχε περισσότερες πιθανότητες και ότι θα πρέπει να μιλάει και την γλώσσα,αυτό όμως βέβαια το γνωρίζουν και οι πέτρες πια ότι έτσι είναι.
Απλά σου την λέω λίγο τώρα γιατί θυμήθηκα που το καλοκαίρι γέλαγες με αυτά που είχε γράψει ο Στέλλιος για το Κισινάου.
Τουλάχιστον εκείνος είχε κάνει παιχνίδι με τα μουνιά και μια από αυτές στη disco του είχε ζητήσει να της πάρει ένα λουλούδι πράγμα που το αρνήθηκε αυτός,αν το είχε κάνει μπορεί και να την πηδούσε τελικά. :grin:
Για αυτό λέω ότι εάν συγκρίνεις την πρωτεύουσα της Μολδαβίας με την πρωτεύουσα της Ουκρανίας,η διαφορά είναι τεράστια.
Το Κισινάου είναι πιο wellcome πόλη για τους ξένους και όχι μόνο όπως και να το κάνουμε και από οποία πλευρά και να το δούμε.
Τώρα αν θες να συγκρίνεις επαρχία με επαρχία,εκεί η Ουκρανία σαφώς υπερέχει λόγω πληθυσμού και περισσότερων επιλογών σε πόλεις φυσικά.
Τις θεωρίες σου όμως περί "κουλτούρας",καλύτερα να τις ξεχάσεις.
πάντα φιλικά  ;)

@ ρολογα
βλέπω από την φωτο ότι είσαι πιτσιρικάς,να περνάς καλά και να ξέρεις ότι όσο πιο χαλαρός είσαι στο θέμα του μουνιού τόσο και περισσότερες πιθανότητες επιτυχίας θα έχεις.
απόλαυσε το ταξίδι σου,δες το σαν μια εμπειρία και τα καλά θα έρθουν αργά η γρήγορα(πολλές φορές είναι και θέμα τύχης).

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Sorry που μονοπωλώ το θρέντ αλλά τώρα είμαι στη πεμπτουσία του θέματος!!!Βγήκα για καφέ και το κρύο αγγίλωνε το αίμα!Εψαξα σε διάφορες καφετέριες αν είχε μουνίτσες αλλά τίποτα ούτε στα καλά cafe haus!μάλον ήταν η ώρα της"μουνανάπαυσης"!
Σήμερα το βράδυ λέω να περάσω στο plan B...
Βλέπω τα Μουνιά να μην πέζουν με τον μεσογειακό τρόπο!Σκέφτομαι (με μισή )καρδιά να βάλω τα hilfinger πουκαμισάκια και να πετάξω επιδεικτικά το iPhone 5 (παραδόξως δεν έχει έρθει ακόμα εδώ) και να πάρω και ένα μπουκάλι για τη πάρτι μου...Αυτές οι τακτικές είναι μακρυά από τις αρχές μου και στην Ελλάδα αλλά τι να κάνω....Η μικρή είπε να μην το δει πολύς κόσμος το κινητό γιατί θα μου το φάνε σίγουρα!Εγώ αντιθέτως τα βρίσκω όλα νορμαλ(ίσως και επειδή δεν προκαλω) αλλά όλα έχουν το ρίσκο τους!!!
Τι λέτε όσοι έχετε έρθει εδω?Μήπως μαδιθώ χωρίς λόγο?

Επίσης δεν μπορώ να μην ξανασχοληθώ με τα αυτοκίνητα τους εδώ!Δεν ξέρω αν πριν 10 χρόνια δεν είχαν ούτε πατίνι αλλά μου έχει φύγει η μαγκιά!
Εχουμε και εμείς και η πόρνη Ένωση που ανήκουμε τους πιο ηλίθιους νόμους και τους πιο "Πιρφορικους"!Λες και τους φτιάξαν οι Ουκρανοί για να μην τους παίρνουμε τις γυναίκες!Ενα γαμημένο σίδερικο είναι το cayenne τα χεις το παίρνεις και τελειώνεις!Το πόθεν έσχες ,το τεκμήριο και όλα τα υπόλοιπα τι τα θέλουν????Μόνο το μαύρο χρήμα δεν κυνηγας έτσι και υπάρχουν άλλοι τρόποι να το κάνεις!Εδώ ο μέσος Ουκρανός έχει την τσιπάρα του και πάει βόλτα τα Μουνιά του!
Αλλά δάσκαλε τι λέμε...για καράβι που βουλιάζει μιλάμε για ανακαίνιση χώρων!!!
Δεν θέλω να γυρίσω πίσω......

styleman32

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2007
Κριτικές
1
Like
39
Πόντοι
1
Sorry που μονοπωλώ το θρέντ αλλά τώρα είμαι στη πεμπτουσία του θέματος!!!Βγήκα για καφέ και το κρύο αγγίλωνε το αίμα!Εψαξα σε διάφορες καφετέριες αν είχε μουνίτσες αλλά τίποτα ούτε στα καλά cafe haus!μάλον ήταν η ώρα της"μουνανάπαυσης"!
Βλέπω τα Μουνιά να μην πέζουν με τον μεσογειακό τρόπο!Σκέφτομαι (με μισή )καρδιά να βάλω τα hilfinger πουκαμισάκια και να πετάξω επιδεικτικά το iPhone 5 (παραδόξως δεν έχει έρθει ακόμα εδώ) και να πάρω και ένα μπουκάλι για τη πάρτι μου...Αυτές οι τακτικές είναι μακρυά από τις αρχές μου και στην Ελλάδα αλλά τι να κάνω....Η μικρή είπε να μην το δει πολύς κόσμος το κινητό γιατί θα μου το φάνε σίγουρα!Εγώ αντιθέτως τα βρίσκω όλα νορμαλ(ίσως και επειδή δεν προκαλω) αλλά όλα έχουν το ρίσκο τους!!!

Επίσης δεν μπορώ να μην ξανασχοληθώ με τα αυτοκίνητα τους εδώ!Δεν ξέρω αν πριν 10 χρόνια δεν είχαν ούτε πατίνι αλλά μου έχει φύγει η μαγκιά!
Εχουμε και εμείς και η πόρνη Ένωση που ανήκουμε τους πιο ηλίθιους νόμους και τους πιο "Πιρφορικους"!Λες και τους φτιάξαν οι Ουκρανοί για να μην τους παίρνουμε τις γυναίκες!Ενα γαμημένο σίδερικο είναι το cayenne τα χεις το παίρνεις και τελειώνεις!Το πόθεν έσχες ,το τεκμήριο και όλα τα υπόλοιπα τι τα θέλουν????Μόνο το μαύρο χρήμα δεν κυνηγας έτσι και υπάρχουν άλλοι τρόποι να το κάνεις!Εδώ ο μέσος Ουκρανός έχει την τσιπάρα του και πάει βόλτα τα Μουνιά του!

Εισαι ωραίος και μάγκας. Μην κολλάς προχώρα sto plan B. 

;)

patato

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Ρε φραγκάτε ) iphone 5, 700 ευρώ και πάνω . Ωραίος , να γιατί χάθηκες με τους χάρτες γιατί τα έσπασε η apple με τη google. Πάντως περίμενα μεγαλύτερη ευκρίνεια στη φωτο που εβγαλες λόγω κινητού. Πρόσεχε που το βγάζεις μη στο φάνε . Τράβα σε κανένα κλαμπ . Θα σου φύγει το μάτι . Για πες , με τα τακούνια είναι όλες? Ψηλές, κοντές? Πες μας και για τιμές , μεταφορικά, φαγητα, εισόδους . Περιέγραψε και τους ουκρανούς . Αυτοί με τις τζιπάρες φορτώνουν γυναίκες? Σαν αυτόν στην τουαλέτα? Εδώ τις τζιπάρες θα τις δεις μαζεμένες μόνο σε κανένα κλαμπ απέξω . Συνέχισε την ανταπόκριση και πρόσεχε τους κωλότουρκους. Τράβα φωτογραφίες με το κινητό τις γυναίκες και τα μέρη να καταλαβαίνουμε τι χάνουμε .

patato

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Α , πες μας απο που έχεις ιντερνετ και αν υπάρχουν σε καφετέριες , εμπορικά κέντα ελεύθερα Wifi . Με το δάσκαλο έχασα επεισόδια Του έστειλες μήνυμα και δεν απάντησε ? Βγες έξω ρολογά και μην χάνεις χρόνο . Οταν γυρίσεις γράψε αναλυτικά . Στους ταρίφες κάνεις παζάρι ή σε κλέβουν?

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
βιβα απο ρουμανισταν  εκλογες σιμερα και επιασε στα βορεια χιονι δινατο που κατεβενει προσ τα κατο οπαα λεμεεεε!!!!!  μπασεσκου εσκασε με τησ μουναρεσ κορεσ του στην καλπη και καυλοσε ολη η ρουμανια !!!! οπα  λεμεεεε γαματε γιατι χανομαστε οπαα κιεβοοοο  ορμμααα αδερφεε στο πσαχνο ξερα με θρασοσ!!!! υ.γ πιοσ τον γαμαει τον δασκαλο !!!!  εγο τον ροταγα και αυτοσ μου απανταγε μακρια απο τον κολο μας και ας μπει οπου να ναι !!!! του φευγατου η μανα δεν εκλαψε ποτε!!!!!!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: το ζοντανο που ειναι?????

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
Για τον ένα χρόνο και κάτι που γράφω στο παρών θρέντ!!!!Είναι πριν βγώ το βράδι χτές!!!
 :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: μοντελοσ μιλαμε!!!!!!! περφεκσιον!!!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: κοντομανικος στο κιεβο!!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:   :think: :think: :think: :think:  δεν πιστευο να ειναι και κοντοπσολισς ???????:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  τιν ψολη εδο και τορα σε φοτο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Για τον ένα χρόνο και κάτι που γράφω στο παρών θρέντ!!!!Είναι πριν βγώ το βράδι χτές!!!
Μαγκα μου απο εμφανιση εισαι δυνατος,νεος,λεπτος και δεν εισαι Μαυριδερος.Στις αρχες της δεκαετιας του '90 οταν ημουνα 18-20 ετων ειχα ακριβως το ιδιο προβλημα με σενα!ΟΙ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΔΕΝ ΜΕ ΠΑΙΡΝΑΝ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ!Με παιρνανε για παιδακι.ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΧΕΙΣ Κ'ΕΣΥ.Γκομενες μεχρι 16-20 ετων μπορεις να βγαλεις ΠΑΝΕΥΚΟΛΑ!Για γυναικες απο 22 και πανω ομως θα δυσκολευτεις.Υπαρχει ομως λυση,σου μιλαω εκ πειρας γιατι ειχα κ'εγω το ιδιο προβλημα καποτε :)Αν θελεισ γκομενα ανω των 22-23 ετων ΘΑ ΒΑΛΕΙΣ ΚΟΥΣΤΟΥΜΙ και θα της πεις  :jerking: οτι δουλευεις σε καποια εταιρια ή στο Ελληνικο Υπουργειο εξωτερικων ή στα γραφεια της Ευρωπα'ι'κης ενωσης ή κατι παρομοιο (ελπιζω να καταλαβες τι εννοω).Οι συζητισεις σου πρεπει να ειναι για αγορες διαμερισματων ναυτιλιακα κλπ.Δεν ξερω αν εχεις γνωσεις πανω σε αυτα?Θα δεις οτι θα σε κοιτανε με θαυμασμο αν τους τα λες οπως πρεπει! :2funny:Το προβλημα γ'αυτες της γκομενες Πο 22 και πανω ειναι οτι ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΑΜΑΞΙ (εγω τη δεκαετια του '90 ειχα Volvo850,Volvo940,Mersedes500s οποτε της εριχνα.Το μονο κακο ηταν οτι  πολλες φορες φοβοντε να κατσουν σε τετοια αυτοκινητα)Τωρα για πουτανες ειναι ακομη πιο δυσκολες θελουνε να εχεις μεγαλη εμπειρια στο  :knockinb:και να ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΗΤΕΡΟΣ ΣΕ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ!Για να της κανεις να ενδιαφερθουνε για σενα :think:Πρεπει να ξερεις να γλυφεις καλα,να κοντρολαρεις το χρονο που  :knockinb: και να εχεις μεσα σου ανωμαλια :2funny: :).Εγω γ'αυτο εχω τρομερη επυτηχια στις πουτανες.Πολλες φορες ημουνα με φιλους μου σε σαλον και ελεγα γ'αυτην θα ερθω θα την  :knockinb:μια ωρα και θα την βγαλω γκομενα! :)Στην αρχη νομιζανε οτι τους δουλευω αλλα μετα απο καμια βδομαδα με βλεπανε με τη γκομενα απο το σαλον!και συνηθισανε.Παντος οτι θελεις ρωτα με μπορω να σε βοηθισω γιατι και εγω ειχα το ιδιο προβλημα με σενα καποτε.

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
:zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: φσσσσσιτττττττ τα ζοντανα στην στρουγκα!!!!!!! [video] [video]http://www.youtube.com/watch?v=QsaIa6VQPRg[/video] [/video]

Επισκέπτης

Εισαι μια χαρα παιδαρος, το σχεδιο β ειναι σαφως καλυτερο, στην ουκρανο-ρωσσια αν δεν πουλας λιγο μουρη σε εχουν χεσμενο (ατακα του αρκα στον ισοβιτη που κρυβει μεγαλες αληθειες)
απλα εγω θα σου προτεινα να ψαχτεις και λιγο ονλάϊν, ειναι τοσο ανασφαλεις εκει οι γκομενες οπου την <ακουνε> πιο πολυ στο καμακι απο σάϊτ γνωριμιων! πιο ευκολα θα απαντησουν στο γουσταρω να σε γαμησω παρα στο τι ομορφη που εισαι

οσον αγορα τα αυτοκινητα δεν εχουν τεκμηρια ουτε 87576ρ675478689798767465487 φορους, οποτε ψωνιζει η καθε και ο καθες μικρομεσαιος (κανοντας το σκατο του παξιμαδι πολλες φορες) δυσαναλογα ακριβο αυτοκινητο με τα οικονομικα του δεδομενα

ΥΓ. για φλεβαρη πρωτα ο θεος και η δουλεια ψηνομε για Λβολ η Ντονετσκ ή Αγια Πετρουπολη κανας σοβαρος για παρεα;;;;

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.543
Πόντοι
216
internet βρισκεις στο ξενοδοχείο? ή πως αλλιως?

mixalis k.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
4.744
Πόντοι
506
Παντως εγω μιλησα καποτε μ ενα Ουκρανο στο Φεϊς. Με ρωτησε αν φτιαξανε τα πραγματα στην Ελλαδα. Του ειπα οχι. Μου ειπε πως εκει η κριση ειναι μονιμη και οτι ειναι ανεργος απ το 2009. Μη τρελαθουμε τωρα που ειναι και παραδεισος η Ουκρανια επειδη εχει ωραιεσ γυναικεσ

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Ευχαριστώ όλους από το πρωί!!!Η ευθύνη πλέον είναι μεγάλη ;) :2funny:!!!
Πίνω τις μπύρες μου και σε λίγο φεύγω για Αρένα!Ελπίζω το "party room" να είναι ανοίχτο γιατί Dekadance μετά τη πόρτα δεν θέλω να πάω σαν πιρφόρος να τους σκάσω και 20 άρικο για είσοδο!Αν και σήμερα που θα είμαι στη τρίχα στην αίσχατη των περιπτώσεων θα πάω και θα φύγω μόνος μου αν μου πουν να πληρώσω!!!Που μάλλον δεν θα έχει πολύ κόσμο έξω γιατί έχει υπέρ φυσικό κρύο!!!

Ντάβαριτς------->>>>>Τα χάπια σου μου δίνουν +5 πόντους!!!εσύ πρέπει να έχεις πολύ καιρό να τα πάρεις!!!!!!

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Παντως εγω μιλησα καποτε μ ενα Ουκρανο στο Φεϊς. Με ρωτησε αν φτιαξανε τα πραγματα στην Ελλαδα. Του ειπα οχι. Μου ειπε πως εκει η κριση ειναι μονιμη και οτι ειναι ανεργος απ το 2009. Μη τρελαθουμε τωρα που ειναι και παραδεισος η Ουκρανια επειδη εχει ωραιεσ γυναικεσ
Φίλε μη περιμένεις να βρεις δουλειά!!!!!Φτιάξε δουλειά !!!!!
Εδώ κάτι τύπάκια χώνουν χάουζ μουσική στο δρόμο γυρίζεις να δεις τι γίνεται και έχουν κάνει το αυτοκίνητό τους καφετέρια και κονομάνε!Αυτοί έχουν τα τσιπ!Όσοι περιμένουν τον εργοδότη να τους βρεί δουλειά είναι μπροστά στο face ακόμα και εκεί θα μείνουν!!!
Δάσκαλε μέγα και μοναδικέ σώσε μας

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Ευχαριστώ όλους από το πρωί!!!Η ευθύνη πλέον είναι μεγάλη ;) :2funny:!!!
Πίνω τις μπύρες μου και σε λίγο φεύγω για Αρένα!Ελπίζω το "party room" να είναι ανοίχτο γιατί Dekadance μετά τη πόρτα δεν θέλω να πάω σαν πιρφόρος να τους σκάσω και 20 άρικο για είσοδο!Αν και σήμερα που θα είμαι στη τρίχα στην αίσχατη των περιπτώσεων θα πάω και θα φύγω μόνος μου αν μου πουν να πληρώσω!!!Που μάλλον δεν θα έχει πολύ κόσμο έξω γιατί έχει υπέρ φυσικό κρύο!!!

Ντάβαριτς------->>>>>Τα χάπια σου μου δίνουν +5 πόντους!!!εσύ πρέπει να έχεις πολύ καιρό να τα πάρεις!!!!!!
Καταρχην για το On line οπως σου εγραψα ειναι μεγαλη  :jerking:μπαινουν οι πιο αποτυχημενες γκομενες συνηθως ειναι  :shit:και παντα ειναι παρα πολυ προβληματικες!και δεν της  :knockinb:ΚΑΝΕΝΑΣ!Τωρα για το αυτοκινητο Παλι  :jerking:ειπε.Η Ουκρανια ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ!Εχει τεραστιους δασμους τα αυτοκινητα κοστιζουν 50% περισσοτερο απο οσο κοστιζουν στη Ρωσσια!ΤΣΑΜΠΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ!Τωρα για να παρεις δανειο θα σου ζητησουν τρελα χαρτια!Συνηθως 3 ντοκουμεντα (εσωτερικο διαβατηριο,εξωτερικο διαβατηριο,διπλωμα οδηγησης)για το εξωτερικο διαβατηριο συνηθως πρεπει να εχεις ταξιδεψει εξωτερικο τους τελευταιου 6 μηνες!(Αυτο ειναι ενδειξη πλουτου :jerking:) και 6-7 χαρτια απο διαφορες υπερησιες!Εννοειτε οτι πρεπει να εχεις δικο σου διαμερισμα που θα το βαλεις υποθηκη και μονιμη δουλεια με ΕΠΙΣΗΜΟ μισθο 700-800 Ευρω και πανω πραγμα πολυ δυσκολο για πολλους αφου οι περισσοτεροι ενω παιρνουν 700-900 (Αγια Πετρουπολη) ή 1300-1500 (Μοσχα)μιλαω για μεσο ορο ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΓΡΑΦΕΙ ΟΤΙ ΠΕΡΝΟΥΝ 300-500 Ευρω για λογους εφοριας!Οποτε μην ακουω  :jerking:οτι ο καθενας μπορει να παρει δανειο και να παρει αυτοκινητο.Για μια ακομα φορα αποδειχτηκε η ασχετοσυνη :jerking: των κλωνων :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom