Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
ε κανε και κανα ταξιδι πορνε μου!!!να μασ γραψισ και σε μασ τουσ τσιρτσιναμπεσ τισ πορνοεμπιριεσ σου!
μιν εθιζεσε μονο στο πιρφορισμα!!!θα ξεπετσιασισ το τσουτσουνι σου!θα ξεχιλοσι ι πετσα σου τιτανοκαυλεουμπα μου!!!
Μεθαύριο φεύγω για άλλο ένα άτακτο και ατίθασο ταξίδι σε Οστράβα-Κρακοβία-Κατοβίτσε-Πράγα για 10 μέρες!
Θα σας στέλνω ανταποκρίσεις και φωτογραφικό υλικό αν είναι εφικτό!!!

Επισκέπτης
Μεθαύριο φεύγω για άλλο ένα άτακτο και ατίθασο ταξίδι σε Οστράβα-Κρακοβία-Κατοβίτσε-Πράγα για 10 μέρες!
καλητερη επιτυχια αυτη την φορα  :rockon:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
το θεωρείς αποτυχία το ότι πήγα σe γκόμενα και βγήκα και 2 βράδια έξω μόνος και δεν μου άνοιξε κάποια Ουκρανίδα τα πόδια?

δε μου απαντησες αν μπορεις να νοικιασεις αυτοκινητο.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
δε μου απαντησες αν μπορεις να νοικιασεις αυτοκινητο.
.....δεν μπορώ να έχω γνώμη!Δεν ασχολήθικα καθόλου!Ιστορίες για αγρίους δεν μπορώ να φανταστώ έτσι για να σας δείξω ότι τα ξέρω όλα....

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
.....δεν μπορώ να έχω γνώμη!Δεν ασχολήθικα καθόλου!Ιστορίες για αγρίους δεν μπορώ να φανταστώ έτσι για να σας δείξω ότι τα ξέρω όλα....

πωωωωωωωωωω ρε βλακα καθε ερωτηση δεν ειναι τεστ. απλη ερωτηση ειναι. αν αξιζει να νοικιαζεις αντι να πληρωνεις ταξι.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Θα δωσεις υλικο στους Πιρφορους του σα'ι'τ για να  :jerking:?Θα κανεις κοινωνικο εργο ?:)Αφου κανενας τους δεν μπορει να παει πουθενα τωρα :)Οπως ειχαμε μιλησει εχει και τα καλα της η κριση οι Πιρφοροι που πηγαιναν και μας ρεζιλευανε  :jerking:τωρα δεν εχουνε λεφτα να πανε πουθενα :2funny:τουλαχιστον δωστους να παρουνε το ματακι τους :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Θα δωσεις υλικο στους Πιρφορους του σα'ι'τ για να  :jerking:?Θα κανεις κοινωνικο εργο ?:)Αφου κανενας τους δεν μπορει να παει πουθενα τωρα :)Οπως ειχαμε μιλησει εχει και τα καλα της η κριση οι Πιρφοροι που πηγαιναν και μας ρεζιλευανε  :jerking:τωρα δεν εχουνε λεφτα να πανε πουθενα :2funny:τουλαχιστον δωστους να παρουνε το ματακι τους :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

χριστουγεννα θα σου στειλουν κανα φραγκο να φας λιγο κρεατακι ή θα τη βγαλεις με μαρουλι σαλατα παλι?  :2funny:

Επισκέπτης
χριστουγεννα θα σου στειλουν κανα φραγκο να φας λιγο κρεατακι ή θα τη βγαλεις με μαρουλι σαλατα παλι?  :2funny:
o Δημητρακης μας το παιζει και ουκρανολογος, αναθεμα αν εχει να παει 2-3 χρονια εκει! αλλα εχει τοση λαχταρα να αναδειχθεί που γραφεί εδω ο καραγκιόζης γιατι τωρα στο κομμάτι της Ρωσίας λιγοι γραφουν!
ΕΠΙΤΕΥΓΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΟΡΝΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗ
-Βρηκε τι σταματαει την τριχοπτωση
-το πατωμα

-Βρηκε την γιατρεια της πιτυριδας
-την καραφλα

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Δεν είναι πάντως όλοι πιρφόροι!!!Στο παρόν διαδικτυακό χώρο έχουν εμφανιστεί και σοβαρά άτομα αλλά με τις κλωνομαχίες και τους πιρφόρους έχουν εξαφανιστεί!!!!Ή τουλάχιστον ελπίζω να συμβαίνει έτσι και να μην χαλάσαν και αυτοί....

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
χριστουγεννα θα σου στειλουν κανα φραγκο να φας λιγο κρεατακι ή θα τη βγαλεις με μαρουλι σαλατα παλι?  :2funny:
Καταρχην το μαρουλι εδω θεωρειται ειδος πολυτελειας αφου το εισαγουνε απο το Ισραηλ ή την Ιταλια αεροπορικως εχει το ενα (πολυ μικροτερο απο αυτο της Ελλαδας 2,5-3,5 Ευρω).Μ'αρεσει που ρωτας για να νοικιασεις αυτοκινητο :2funny:εσυ που εισαι χάλιας :2funny:και το εξωτερικο το βλεπεις μονο απο το national geographic.Τελος παντων θα απαντησω εγω για Αγια Πετρουπολη παντα για Κιεβο δυστηχως δεν ξερω :)και ο Ιωσηφ που μπορει να'ξερε εχει εξαφανιστει παλι.Υπολογιζε για Κιεβο 20-30% φτνοτερα τα παντα πιθανον και οι ενοικιασεις αυτοκινητων απο Αγια ΠετρουποληΑυτοκινητα.Νοικιαζουνε αλλα οχι τοσο πολυ οσο στην Ευρωπη και ειναι λιγακι ακριβα καταρχην συνηθως ζητανε εγγυηση 300-400 Ευρω που τα παιρνεις πισω οταν τους γυρισεις τ'αμαξι απο 50 Ευρω τη μερα υπολογιζε για ενα Ford Focus μερικες εταιριες εχουν και Lada 2109 ή 2110 πολογιζε 30-35 Ευρω τη μερα οριο 100 χλμ τη μερα τα παραπανω χλμ τα πληρωνεις.Σου επιτρεπει η εταιρια ενοικιασης να  βγεις μεχρι 30 χλμ. απο την πολη (τωρα πως θα σε ελεγξει αν πας παραεξω δεν ξερω :think:).Παλια ειχε και Daewoo Matiz με 20-25 Ευρω αλλα επειδη ειναι ευεστητα ειδηκα στους κακους δρομους δεν τα εχουνε πια για ενοικιαση.

Επισκέπτης
Δεν είναι πάντως όλοι πιρφόροι!!!Στο παρόν διαδικτυακό χώρο έχουν εμφανιστεί και σοβαρά άτομα αλλά με τις κλωνομαχίες και τους πιρφόρους έχουν εξαφανιστεί!!!!Ή τουλάχιστον ελπίζω να συμβαίνει έτσι και να μην χαλάσαν και αυτοί....

τωρα σοβαρα πιστευεις της μαλακιες του Δημητρακη;;;;;
απλα και μονο επειδη μενει στην Αγια Πετρουπολη;;;;
ειναι σαν να ρωταει ενας πακιστανος εναν συμπατριωτη του που μενει ελλαδα για τιπς!
20% αληθειες 80% φιδια (σαν τις μποτες του)

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Παλια ειχε και μερικους που ολο και καπου πηγαινανε αλλα βαρεθηκανε να απαντανε στους κλωνους και στα ζωα.Φταιει η πολιτικη του σα'ι'τ θελουνε το σα'ι'τ να εχει κινηση και ας γραφουνε οτι να'ναι.Ειδες τι ζωα εχει γεμισει :2funny:Πες μου θα πηγαινες ποτέ καπου Πορνοεκδρομη με τον Πιρφορο? :2funny:τον Ρεντπε'ι'ζ? :2funny: ή τον Χριστο Λαζαρου?Δεν πηγανε ολα τα Μπακουρια με τον Πιτσιλιστη Μολδαβια και τους πηρανε στην πλακα? :2funny:Τον Πιρφορο ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΤΟΝ ΣΥΧΑΙΝΟΝΤΑΝ :2funny:.Μιλαμε για τελειωμενα ατομα.Σου βαζω αυτους σαν παραδηγμα γιατι ειναι γνωστοι και στο σα'ι'τ τους εχει δει ο κοσμος τα χάλια τους :2funny:Οι περισσοτεροι που γραφουν πιστεψε με ειναι ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ εμφανησιακα απο αυτους :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
o Δημητρακης μας το παιζει και ουκρανολογος, αναθεμα αν εχει να παει 2-3 χρονια εκει! αλλα εχει τοση λαχταρα να αναδειχθεί που γραφεί εδω ο καραγκιόζης γιατι τωρα στο κομμάτι της Ρωσίας λιγοι γραφουν!
ΕΠΙΤΕΥΓΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΟΡΝΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗ
-Βρηκε τι σταματαει την τριχοπτωση
-το πατωμα

-Βρηκε την γιατρεια της πιτυριδας
-την καραφλα
´Εχω μύγα με όλα τα γραφόμενά σου γιατί βλέπω εμπάθεια!!!!

arcans86

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2012
Like
467
Πόντοι
36
πωωωωωωωωωω ρε βλακα καθε ερωτηση δεν ειναι τεστ. απλη ερωτηση ειναι. αν αξιζει να νοικιαζεις αντι να πληρωνεις ταξι.
βλακας εισαι ρε σκουπιδι ρωσσοποντιε,εισαι και 4ος στην βαθμολογια για τον μεγαλυτερο μαλακα του σαιτ.
αλλα σε εκεινο το θρεντ δεν γραφεις πουτανακι,κανεις τον κινεζο παλιογαμιολα.
αντε σκουπιδι.

Επισκέπτης
´Εχω μύγα με όλα τα γραφόμενά σου γιατί βλέπω εμπάθεια!!!!

Δεν ειναι εμπαθεια ειναι κοινη λογικη,
ενας ανθρωπος που ανεβαζει βιντεακια να χεζει στο δρομο
ανεβαζει βιντεακια οπου βγαινει για καμακι αλλα παλι ειναι μονος μετα (αορατο καμακι)
και να δινει συμβουλες, ε τοτε τι να πω!!!

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
εσυ ρε ρωσσοποντιε εισαι με σαγιοναρες χειμωνιατικα,για αυτοκινητα ρωτας ρε σκουπιδι?
Ενταξει μια απορια ειχε το παιδι.Ενδιαφερον ερωτημα εκανε.Ο Ρολογας ειναι πολυ λογικο να μην ηξερε ειναι πιτσιρικας και πηγε εκει για μερικες μερες σαν τουριστας που να ξερεις σχετικα με της ενοικιασεις αυτοκινητων.Αντι να με ευχαριστησει που του απαντησα με εβρισε!Αν ειδες ημουνα ο μονος που ΗΞΕΡΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ.Ο Κλωνος του Yanti δεν απαντησε οπως μερικες φορες εγραφε γιατι παλι θα ξεφτηλιζοτανε :2funny:οπως εχει ρεζηλευτει πολλες φορες.Και ομως συνεχιζει και γραφει ακομα :2funny:.Δεν ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ οι Μοντερατορ οτι αν μπαναρουνε τους κλωνους το σα'ι'τ και πιο σοβαρο θα γινει και θα εχει και περισσοτερες πληροφοριες.Ο Ιωσηφ εχει βαρεθει ολα αυτα και γ'αυτο δεν γραφει πια.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom