Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Την προηγούμενη εβδομάδα μου την έπεσε μόνη της μια Μοσχοβίτησα μέτρια σε ένα κλαμπ!!!

Την χόρεψα και έδειχνε να γουστάρει αλλά ξαφνικά σηκώθηκε να φύγει! Πήρα με το ζόρι το τηλεφωνό της και την επόμενη της έστειλα μύνημα να βρεθούμε κάπου χαλαρά (πέταγε και κάτι ελληνικά)!!
Και απάντηση μηδέν!!! Και το πρωί σήμερα μου στέλνει το εξής μύνημα------------->

"geia sou! Sorry when u write me i have excuses than I going to home. Ti kanis?"

Με δουλέυει το μαλακισμένο..... Τι το θέλει να μου στείλει μυνημα απο Μόσχα να μου πει τη μαλακία ενω δεν ξέρω με ποιόν ξεσκίστηκε εδώ.....

Ευτυχώς που τουλάχιστον τα μαλακισμένα αφήνουν τα λεφτά τους εδώ γιατί οι Ευρωπαίες μας βάζουν και μέσα.....

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Την προηγούμενη εβδομάδα μου την έπεσε μόνη της μια Μοσχοβίτησα μέτρια σε ένα κλαμπ!!!

Την χόρεψα και έδειχνε να γουστάρει αλλά ξαφνικά σηκώθηκε να φύγει! Πήρα με το ζόρι το τηλεφωνό της και την επόμενη της έστειλα μύνημα να βρεθούμε κάπου χαλαρά (πέταγε και κάτι ελληνικά)!!
Και απάντηση μηδέν!!! Και το πρωί σήμερα μου στέλνει το εξής μύνημα------------->

"geia sou! Sorry when u write me i have excuses than I going to home. Ti kanis?"

Με δουλέυει το μαλακισμένο..... Τι το θέλει να μου στείλει μυνημα απο Μόσχα να μου πει τη μαλακία ενω δεν ξέρω με ποιόν ξεσκίστηκε εδώ.....

Ευτυχώς που τουλάχιστον τα μαλακισμένα αφήνουν τα λεφτά τους εδώ γιατί οι Ευρωπαίες μας βάζουν και μέσα.....

Δεν ξερω ρε αδερφε γιατι τοσο επιμονη με τις τουριστριες ????? στην Ρόδο;;
Οταν εγω  ηρθα πριν 4 χρονια για να ξεκινησω μια συνεργασια με καποιον επαγγελματια της ροδου ξεσχιστικαμε σε γουστα τρελλα με τις Ροδιτισες κι ας μην ηταν θεοκοματοι  του 1,80 ηταν στο 165 εως 170 αλλα γαμω τα πορνιδια γιατι δεν την πεφτης στο τοπικο πλυθισμό;;; τσιμπανε και σχετικα ευκολα....(νομιζω).

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Δεν ξερω ρε αδερφε γιατι τοσο επιμονη με τις τουριστριες ????? στην Ρόδο;;
Οταν εγω  ηρθα πριν 4 χρονια για να ξεκινησω μια συνεργασια με καποιον επαγγελματια της ροδου ξεσχιστικαμε σε γουστα τρελλα με τις Ροδιτισες κι ας μην ηταν θεοκοματοι  του 1,80 ηταν στο 165 εως 170 αλλα γαμω τα πορνιδια γιατι δεν την πεφτης στο τοπικο πλυθισμό;;; τσιμπανε και σχετικα ευκολα....(νομιζω).
Τον χειμώνα ασχολούμαστε με αυτές και φοιτήτριες! Αλλά μια μέση Ρωσίδα είναι πολύ καλύτερη σε σχέση με μια καλή ντόπια....

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.077
Πόντοι
2.356
Ιωσηφ αυτος ποιος λες να'ναι?Ειναι ψευτικη η φωτογραφια?
Για σένα Δημητράκη θα παραφράσω λίγο την αγαπημένη σου φράση από τον Ιωσήφ.
"Σας ζηλεύω εσάς τους σπουδαγμένους.Αχ και να είχα τα πτυχία σας και την ομορφιά σας".
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Παίδες αφου δεν κάνουν τίποτα οι μέλλοντες πολιτικοί ηγέτες μας θέλω να πάρω την κατάσταση στα χέρια μου!!!

Θέλω να κάνω ένα λογαριασμό στο VKontakte με τίτλο "Have sex with Greeks" και να αρχίσω με τις ώρες να το στέλνω αδιακρίτως σε όσες πιο πολλές Ρωσο-Ουκρανές μπορώ!
Λέω να το φτιάξω σοβαρό και ωραίο! Με ωραία τοπία απο Ελλάδα, διάσημους Ελληνες με Ελληνική ομορφια και στύλ! Ιστορικές αναφορες σε αρχαίους Ήρωες, τους Σπαρτιάτες, Τσολιάδες κτλ...
Και να δώσω συμβουλές για τα πλεονεκτήματα του Έλληνα άντρα!!!

΄Σκέφτηκα μήπως είναι κάτι σαν ζητιανιά.... Αλλά νομίζω πως πιο πολλά είναι τα θετικά για μια τέτοια κίνηση!!!
Θα πω και σε φίλες Ρωσίδες να γράψουν θετικά σχόλια!!!
Τα αποτελέσματα δεν θα είναι άμεσα αλλά πρέπει να προνοήσουμε την επόμενη σεζόν να μην πάθουμε τα ίδια με φέτος!!

Πως την βλέπετε την ιδέα? Ζητώ βοήθεια για τη δομή του λογαριασμού απο γνώστες και καλούς γραφίστες(φώτογραφίες,λογότυπα,κτλ)!!!
Καταρχην το vkontakte δεν ειναι για γνωρημιες.Δεν ψαχνονται οι γκομενες εκει για να γνωριστουνε.Απλως εχουν της φωτογραφιες τους και το που γραφαν παλια σε κανα τετραδιο το γραφουν ηλεκτρονικα.Οσο για τους Τουρκους καμια γκομενα λιγακι ποιοτικη δεν παει μαζι τους!Μονο απο κατι τελευταια χωρια.Οι Ελεεινιδες παντος πηγαινουν με Τουρκους  με αραπαδες,Ινδους και οτι αλλα :shit:θελεις

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Καταρχην το vkontakte δεν ειναι για γνωρημιες.Δεν ψαχνονται οι γκομενες εκει για να γνωριστουνε.Απλως εχουν της φωτογραφιες τους και το που γραφαν παλια σε κανα τετραδιο το γραφουν ηλεκτρονικα.Οσο για τους Τουρκους καμια γκομενα λιγακι ποιοτικη δεν παει μαζι τους!Μονο απο κατι τελευταια χωρια.Οι Ελεεινιδες παντος πηγαινουν με Τουρκους  με αραπαδες,Ινδους και οτι αλλα :shit:θελεις
Δεν είναι η γνωριμία ο στόχος και γι' αυτό θέλω να περάσει ύπουλα και υποσυνήδειτα στις Ρωσίδες οτι είναι μόδα!!!

Το ζητούμενο είναι την ώρα που τους την πέσει κάποιος οπουδήποτε να μην του κλείσει η πόρτα λόγω καταγωγής!!! Η καταγωγή πρέπει να είναι συν και όχι πλήν σε όλο το πακέτο(εμφάνιση,χρήμα,ηληκία)!!!
Εσείς τα λέτε οτι εμείς αυτό που οι Ρώσοι και Ουκρανοί το έχουν για πλάκα εμείς να το βλέπουμε ως κάτι τρομερο!!!Και μας δουλέυουν και απο πάνω!!!
Και κάθομαι σαν τον Πυρφόρο με την μόνη διαφορά οτι θέλω να ανοίξω τα μάτια μου.....!!!!

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Ενταξει τα παραλες,δεν εχει σχεση η καταγωγη,βασικα δεν πανε μονο ρωσσιδες απο ολο τον κοσμο πανε ροδο,τι κολας με αυτες,γαμα καμια σαβουροαγγλιδα στο φαληρακι που ειναι και πιο ευκολες

badoul

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Παντου κανω αποτριχωση για να με γλυφουν οι γυναικες παντου,ειναι και λυσαρες οι ατιμες...
μεγαλε εγω σχολιαζω καποιον τασο3 και μου απανταει ο stelios 12345 !αλλη δουλεια απο το να βαζεις κλωνους και να γραφεις οτι ναναι δεν εχεις?το προβλημα σου μαλλον λεγεται πολλαπλη προσωπικοτητα βρες ψυχιατρο!!

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
μεγαλε εγω σχολιαζω καποιον τασο3 και μου απανταει ο stelios 12345 !αλλη δουλεια απο το να βαζεις κλωνους και να γραφεις οτι ναναι δεν εχεις?το προβλημα σου μαλλον λεγεται πολλαπλη προσωπικοτητα βρες ψυχιατρο!!
Σημερα ειμαι ο ΜΑΣΤΕΡ 21 οποτε  απευθυνσου σε αυτον :grin:

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.077
Πόντοι
2.356
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

@ άλλαν
η φίλη μας έκανε ένα καινούργιο βιντεάκι,άντε μην χρονοτριβεις και της έχω πει τα καλύτερα για σένα  :grin: :grin: :grin:

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Μάγκες μου....

Χτες το βράδι μιας και δεν μου έβγενε πάλι τίποτα(ούτε θράσσος, ουτε κεράσματα,ούτε σοβαρό στύλ,ούτε τίποτα) καθόμουν και παρακολουθούσα τους άλλους και μου φαινόταν τόσο επίκαιρο αυτό που πόσταρα χτές!
Παρακολούθησα αρκετούς Έλληνες να προσπαθούν να ψήσουν Ρωσίδες!!! Όλες γουστάραν τα κεράσματα, το χορό, τις φωτογραφίες, αλλά μέχρι εκεί! Ούτε φάσωμα είδα ούτε φόρτωμα! Όλες σχεδόν συνενοημένες να μην αφήσουν κανέναν να φασώσει....

Και τότε σκέφτικα πόσο θα βοηθούσε αν στη χώρα τους ήταν μόδα ο Έλληνας! Να το γράφαν τα χαζοπεριοδικά τους και να το βλέπαν στα κουτσομπολίστικα μέσα ενημέρωσης...
Και αυτό που σκέφτικα είναι ότι περνάει απο το χέρι μου...
Ποιός ήταν ο Έλληνας που γάμαγε την Paris Hilton και κάτι άλλες Χολιγουντιανές? Κάτι τέτοια πρέπει να ΄βλέπουν τα χαζά, πλην κουκλάκια, Ρωσιδάκια...

Φέτος πάντος ελάχιστοι έχουν γλύψει Ρώσικο Μουνί.....
 Αυτό πρέπει να μας προβληματίσει....

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Πως θα ειναι της μοδας ο ελληνας που βγαζει 400 ευρω το μηνα και  βγαινει στις παραλιες με τις κοιλαρες τι θα του βρουν οι μουναρορωσσιδες?
Θα αγαπησουν την προσωπικοτητα του?

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
  Min γελιέστε πλέον το ανατολικό μπλοκ τελείωσε  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:  όταν η φτωχή  Βουλγαρία έχει φέτος  εξαγωγές  20 δις!!!!!!  Που είναι η φτωχότερη μαζί με την Μολδαβία οικονομία της Ευρώπης  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: αυτόματα εμείς οι μαλακοελληνες  έχουμε πέσει στην  γ εθνική  κατηγορία  :rockon: :rockon: :rockon:    ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΤΑ ΜΟΥΝΙΑ !!!!!!!!  στο ανατολικό μπλοκ  πλέον ο ελληναρας  θα γαμισει  γ εθνική  και της πουτανες  !!!!!!!!!!!!!!! τίποτα μα τίποτα άλω!!!!!!!!!!!  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:  Και που σε ακόμα !!!!!!!!!σε Κανά χρόνο όλοι οι τουρκοανατολικοι τα καλοκαίρια θα έρχονται για σεξοτουρισμο στην Ελλάδα!!!!!!!!!!! :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb:  Θα φάνε πουτσά λεμεεεε οι ελλεινιδες!!!!!!!!!!!!! Ολεεε!!!!!!!!!!!  

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
  Min γελιέστε πλέον το ανατολικό μπλοκ τελείωσε  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:  όταν η φτωχή  Βουλγαρία έχει φέτος  εξαγωγές  20 δις!!!!!!  Που είναι η φτωχότερη μαζί με την Μολδαβία οικονομία της Ευρώπης  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: αυτόματα εμείς οι μαλακοελληνες  έχουμε πέσει στην  γ εθνική  κατηγορία  :rockon: :rockon: :rockon:    ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΤΑ ΜΟΥΝΙΑ !!!!!!!!  στο ανατολικό μπλοκ  πλέον ο ελληναρας  θα γαμισει  γ εθνική  και της πουτανες  !!!!!!!!!!!!!!! τίποτα μα τίποτα άλω!!!!!!!!!!!  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:  Και που σε ακόμα !!!!!!!!!σε Κανά χρόνο όλοι οι τουρκοανατολικοι τα καλοκαίρια θα έρχονται για σεξοτουρισμο στην Ελλάδα!!!!!!!!!!! :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb:  Θα φάνε πουτσά λεμεεεε οι ελλεινιδες!!!!!!!!!!!!! Ολεεε!!!!!!!!!!!  
Καλα εσυ δεν ειπες οτι δεν θα ξαναγραψεις? :2funny:και οτι το σα'ι'τ ειναι  :shit:

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Ποσο πατσαβουρογαμης πρεπει να εισαι για να κατεβαινεις ελλαδα να πληρωσεις να γαμας ελληνιδες,αυτες τις πατσαβουρες για να τις γαμας πρεπει να φθασει η βιζιτα στα 10 ευρω

nikostratos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
460
Πόντοι
306
Ποσο πατσαβουρογαμης πρεπει να εισαι για να κατεβαινεις ελλαδα να πληρωσεις να γαμας ελληνιδες,αυτες τις πατσαβουρες για να τις γαμας πρεπει να φθασει η βιζιτα στα 10 ευρω
Η απλά έχεις χειρότερες επιλογές, το τούρκος της ανατολίας νομίζει ότι είναι παντρεμένος με τη σιλά; ή ο αιγύπτιος; ή κάποιος άλλος;

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.200
Πόντοι
3.656
ρε στελαρα σορρυ,αλλα μαλ..ες λες,,εχει εδω μουναραες μικρες να φαν κι οι κοτες,,τωρα εμεις δεν τρωμε γιατι ειναι το συστημα αξιων αλλο ,δηλ η ουκρανιδα τον παιρνει απι τους  10-50 πιτσιρικαδες γκομενοτς το χρονο  εχει κ 5-6 35αρηδες 40ρηδες καβατζα,εχει ενιοτε κ 50αρη σπονσορα αν χρειαζετε κ παει λεγοντας
οποτε μια γαμιεται με 60 το χρονο,εκει χωραμε κι εμεις,που δεν ειμαστε ακριβως "ετοιμοι" για μον ιμη σχεση  ;) ;)
εδω αυτα δεν συμβαινουν,αν συμβουν ποτε,εχει μουνια πολυ καλα απειρα κ στην ελλαδα,,ασε τωρα,τις μαλ,,ιες πατσαβουρες κλπ..δεν ισχυει,,αν αρχισουν τα μωρα κ τον παιρνουν σωρηδον,προσοπικα δεν πιστευω οτι θα γινει,θα  ναι σεξοπαραδεισος,για οσους εχουν τον "τροπο" τους,, :grin:
πχ γραφω τωρα απο το cafeine στην αγ παρασκευη,εχει 50 μουνια τα 40 ειναι αστερια,με τα σορτς κλπ,ομορφες προσεγμενες ωραια σωματα κλπ.,αλλα δεν ειναι ουτε πουτανες ουτε σεμι-προ  διαθεσιμες με την ευρυτερη εννοια του ορου,,
αν ηταν δεν χριαζοταν να πας ουτε οντεσα ουτε κισινιοφ ουτε πουθενα,αν συνυπολογισεις την αδυναμαια επικοινωνιας εκει,κ τα 20πλασια εξοδα,συν το ασχημο περιβαλλον,,,
οποτε ,ασε,αλλου ειναι το προβλημα,απο μουνι ,εχει καργα κ ΑΑΑ EUNIKH που λεει κι ο νταβαρισ ;) ;) ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom