Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

nikostratos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
460
Πόντοι
306
:think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think:

Oxi  αδερφε ειναι δοκιμασμενος ο θειος τασσος ειναι καλη παρέα για τον Μολντογερο ειχα αμφιβολίες αλλα ευτυχως ειναι ερωτευμενος και μονογαμικος τα τελευταία δυο χρόνια οποτε εχω πληρη εμπιστοσυνη οτι δεν θα κακοπεση το μωρο των 28 Μαιων......ασε που τους πεφτη λιγο μεγαλη για τα γουστα τους και κοντη μονον 1,69 ουτε 1,70..........

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
μπορεί το 28 να με χαλάει αλλά το 1.69 καθόλου τις θέλω πιο κοντές από εμένα(είμαι 1,75) για να φτάνουν ευκολότερα εκεί που πρέπει.......
θα το κακοέριχνα το κορίτσι.

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
μπορεί το 28 να με χαλάει αλλά το 1.69 καθόλου τις θέλω πιο κοντές από εμένα(είμαι 1,75) για να φτάνουν ευκολότερα εκεί που πρέπει.......
θα το κακοέριχνα το κορίτσι.

δεν καταλαβαινω που να φθανουν;;;; :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
Αλλα εμεις ειμαστε ιπεις και ψαχνουμε για ψηλά άτια.............και νεαρα να αντεχουν στα σπριντ
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
,οντεσα  πχ,ειναι πιο ακριβα τα κουστουμια  ;) ;) ;)

Μιδα ασε τα κουστουμια και πες μου κεντρο Οδεσα τι προτεινης για διαμονη βασιλικη και ταυτοχρονα οικονομικά αξιοπρεπεί;;;;;;;

Σημ.: Δεν νομιζω να εισαι ουτε ο Ρεντ γιατι θα σου σπασω το κεφαλι. αν ναι παρε τηλ.

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Θα σου  απανυησω εγω που δεν ξερω. Ελπιζω να μην ειναι για τον τυπο απο Λουγκανσκ...
350 ρουβλια(γκριβεν( για να το εκδωσον σε ενα μηνα. Τωρα μου λενε οτι μπορει να ακριβυνε και ναπηγε 600 δεν ξερω. ΑΠο κει και περα νομιμως εαν πληρωει κανεις παραπανω, το φτιαχνουν συντομώτερα σε 2 εβδομαδες και σε 3 μερες αλλα το ποσόν ανεβαίνει σημαντικά...

Expert's answer:
The prices for Ukrainian international passport from January 1, 2012 are about: 407 Hryvnas (50 USD) - obtaining in 30 days; 850 Hryvnas (106 USD) - in 10 days; 1039 Hryvnas (130 USD) - in 3 days.

nikostratos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
460
Πόντοι
306
δεν καταλαβαινω που να φθανουν;;;; :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
Αλλα εμεις ειμαστε ιπεις και ψαχνουμε για ψηλά άτια.............και νεαρα να αντεχουν στα σπριντ
νεαρά θέλω, που να φθάνουν; για σκέψου λίγο....

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.077
Πόντοι
2.356
Θειο Τάσσο και Μολντογερεεεεεεεεεεεεεε  να μου την προσεχετε   :fuck1: :fuck1: :knockinb: :knockinb: :fuck2: :fuck2: την Ουκρανίδα μεχρι να ερθω να την παραλαβω.................

Μην στεναχωριέσαι,έχω πιασμένο το μεγάλο γωνιακό τραπέζι στο Ελ Γκρέκο όπως πάντα και το κοκτέιλ της ήδη είναι έτοιμο και την περιμένει.
Όπως και να έχει allan θα το περιποιηθούμε το μωρό σου,θα κω(α)λοπεράσει για αυτό να είσαι σίγουρος  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• 1.jpg
    1.jpg
    44,1 KB · Εμφανίσεις: 17

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.200
Πόντοι
3.656
Expert's answer:
The prices for Ukrainian international passport from January 1, 2012 are about: 407 Hryvnas (50 USD) - obtaining in 30 days; 850 Hryvnas (106 USD) - in 10 days; 1039 Hryvnas (130 USD) - in 3 days.
αν δεν δωσεις 300$ δεν το παιρνει πριν το 3μηνο,αναλογα κ με τις αιτησεις βεβεα..κ την περιοχη,,,

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.200
Πόντοι
3.656
Μιδα ασε τα κουστουμια και πες μου κεντρο Οδεσα τι προτεινης για διαμονη βασιλικη και ταυτοχρονα οικονομικά αξιοπρεπεί;;;;;;;
γυρω απο ντεριμπασκαγια κι ιεκατερινσκαια ,διασταυρωση -τσιμισκη κ  πλ αριστοτελους γωνια ας πουμε-εχει 7-8 πολυ καλα μινι χοτελ,απαρτμεντ κλπ θα δεις ταμπελες τους
μιλαν κι αγγλικα
αν εισαι πιο χαι μεινε στα απαρτμεντ απεναντι απο τα μακ-ντοναλντς ντεριμπασκαγια,εισαι μες στο κεντρο,το παιζεις σουπερ χαι ,κ δεν ειναι  πολυ ακριβα,,60-100$ /μερα
φτηνα χοτελ μοτελ κλπ,εχει στην εξοδο προς μικολαεφ,κ στον πανω περιφεριακο ,απο μικολαεφ προςε κιεβο,εχουν 30-50$,αλλα πιο καλα πηγαινε κεντρο σου λεω ,θα τα φας σε δρομους κ χανεις πολυ χρονο,
αυτα  τα περιφεριακα,ειναι για εμας πουχουμε πολλες γκομενες κ κρυβομαστε ,, :2funny: :2funny: :2funny:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.200
Πόντοι
3.656
Μην στεναχωριέσαι,έχω πιασμένο το μεγάλο γωνιακό τραπέζι στο Ελ Γκρέκο όπως πάντα και το κοκτέιλ της ήδη είναι έτοιμο και την περιμένει.
Όπως και να έχει allan θα το περιποιηθούμε το μωρό σου,θα κω(α)λοπεράσει για αυτό να είσαι σίγουρος  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
!!!!!!
ο ζαγορακης εισαι ρε συ?? :grin:

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
αν δεν δωσεις 300$ δεν το παιρνει πριν το 3μηνο,αναλογα κ με τις αιτησεις βεβεα..κ την περιοχη,,,

καλημερα ,
εγω προσωπικα μαλακιεσ δεν πληρωνω οποια καριόλα θελει να παει ταξιδακια να εχει φροντιση για τα χαρτια της.......
Προσωπικα με 300 ευρω βγαζω γούστα για παρτι μου  Βουλγαρικα που δεν τα χαλαλίζω για καμια καριόλα να τα φαει μόνη της.
Μαζί μου ναι να ερθη και να φαει τα διπλά αλλά μονη της ουτε δεκάρα.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
γυρω απο ντεριμπασκαγια κι ιεκατερινσκαια ,διασταυρωση -τσιμισκη κ  πλ αριστοτελους γωνια ας πουμε-εχει 7-8 πολυ καλα μινι χοτελ,απαρτμεντ κλπ θα δεις ταμπελες τους
μιλαν κι αγγλικα
αν εισαι πιο χαι μεινε στα απαρτμεντ απεναντι απο τα μακ-ντοναλντς ντεριμπασκαγια,εισαι μες στο κεντρο,το παιζεις σουπερ χαι ,κ δεν ειναι  πολυ ακριβα,,60-100$ /μερα
φτηνα χοτελ μοτελ κλπ,εχει στην εξοδο προς μικολαεφ,κ στον πανω περιφεριακο ,απο μικολαεφ προςε κιεβο,εχουν 30-50$,αλλα πιο καλα πηγαινε κεντρο σου λεω ,θα τα φας σε δρομους κ χανεις πολυ χρονο,
αυτα  τα περιφεριακα,ειναι για εμας πουχουμε πολλες γκομενες κ κρυβομαστε ,, :2funny: :2funny: :2funny:

Ευχαριστώ  αν παω επανω με βλεπω στα κεντρικα 60 - 80 $$  USD καλα ειναι για 3-5 βράδια.

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
!!!!!!
ο ζαγορακης εισαι ρε συ?? :grin:

Μήν πειραζεις το Θειο Τάσσο (μονον οταν παρουσιαστης θα εχεις το δικαιωμα......)
αντε ειναι και μεγαλος ανθρωπος μην μου τον στεναχωρέσης γιατι αλοιμονό σου.
Και μολντογερος εχει τα χρονακια του αλα........... δες φωτόοοοοοοοοοο

:s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2:

Συνημμένα

• μολντο.jpg
    μολντο.jpg
    3 KB · Εμφανίσεις: 22

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.077
Πόντοι
2.356
^ Μου αρέσει πάντως που με αποκαλεί "θείο" το πουρό ο Μολντο για να αισθάνεται νεότερος  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  :2funny: :2funny: :2funny:

@ μίδα,μην αναφερεις ξανά αυτό το όνομα γιατί με πιάνει αλλεργία  :grin:

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Γεια σας και απο Ρόδο!!!

Πήρε το αυτή μου στην ΝΕΤ για μια δήλωση που έκανε ο Πούτιν........ να σταματήσουν να κάνουν παρτούζες οι Ρώσοι σε δημόσιόυς χώρους!!!!!!!!
Και το θέμα ήταν όχι το σεξ μεταξί περισσοτέρων ατόμων αλλά ο χώρος!
Και όλα αυτά μάλιστα Ο ΠΟΥΤΙΝ!!!!
Μήπως δεν άκουσα καλά...
Το έχει ψάξει κανένας???

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.200
Πόντοι
3.656
Γεια σας και απο Ρόδο!!!

Πήρε το αυτή μου στην ΝΕΤ για μια δήλωση που έκανε ο Πούτιν........ να σταματήσουν να κάνουν παρτούζες οι Ρώσοι σε δημόσιόυς χώρους!!!!!!!!
Και το θέμα ήταν όχι το σεξ μεταξί περισσοτέρων ατόμων αλλά ο χώρος!
Και όλα αυτά μάλιστα Ο ΠΟΥΤΙΝ!!!!
Μήπως δεν άκουσα καλά...
Το έχει ψάξει κανένας???
φιλε ωρολογοποιε..τι τα θες τι σε μελει εσενανε κλπ????
τι κι αν κανουν κι αν δεν κανουν ολοι μαζι,δημοσια η οχι??
στη ροδο απ οτι λες,κι εγω επισης στην αθηνα,τα βρηκες "μπαστουνια" με τις ρωσσιδες,,οποτε?κι αν κανουν σε δημοσιους η οχι τι σε νοιαζει?
οι πρωτες στο ουαν ναιτ σταντ στην γερμανια(,σχετικα με τις ερωτικες συμπεριφορες μειονοτητων εθνοτητων εντος της χωρας τους)
ειναι οι ελληνιδες της γερμανιας,
το ειδα σ ενα σχετικο σαιτ γερμανικο,,ε και?τι σε(μας) νοιαζει?
οταν  ομως ερχοντε εδω ειναι αλλιως..οποτε ποσως μας νοιαζει τι κ πως εκει,,, :think:
ενημερωτικα,ολες οι νεαρες στην ουκρανια. ειδικα κανουν τριο κ πλεον, με την κολητη τους καπιον.καποιους  γκομενους τους...
αυτα ομως αν δεν ξερεις ρωσσικα κ πλασαριστεις ως γαμπρος ευρωπης,δεν θα τα ζησεις,, ;)
ειναι τοπικο "μπονους" ;)

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.200
Πόντοι
3.656
ολα ειναι προσφορα κ ζητηση στην ζωη..πας εκει,ουκρανια,αν μετρας κ εχεις κ κανα 2-3000 για χαλασμα το μηνα,μιλας 5 κουβεντες ρωσσικα,γαμας οσες θες..μικρες μεγαλες,ελευθερες κ παντρεμενες,,,
σε ολες τις μικρομεγαλες πολεις..200000-1000000 κατοικοι

πας κιεβο η οντεσα,,πεφτεις στο 1/4,,

πας,πχ ροδο,η αθηνα,πας στο 1/100...

τοσο απλα

η διαφορα ειναι
1. η προσφορα απο ντεβουσκες
2. η δικη σου παρουσια-"πακετο" σε σχεση με το περιβαλλον κ τον ανταγωνισμο.. ;)

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
ολα ειναι προσφορα κ ζητηση στην ζωη..πας εκει,ουκρανια,αν μετρας κ εχεις κ κανα 2-3000 για χαλασμα το μηνα,μιλας 5 κουβεντες ρωσσικα,γαμας οσες θες..μικρες μεγαλες,ελευθερες κ παντρεμενες,,,
σε ολες τις μικρομεγαλες πολεις..200000-1000000 κατοικοι

πας κιεβο η οντεσα,,πεφτεις στο 1/4,,

πας,πχ ροδο,η αθηνα,πας στο 1/100...

τοσο απλα

η διαφορα ειναι
1. η προσφορα απο ντεβουσκες
2. η δικη σου παρουσια-"πακετο" σε σχεση με το περιβαλλον κ τον ανταγωνισμο.. ;)
Αυτό που με ανησυχεί είναι οτι πλέον και οι Ρωσίδες όπως και οι άλλες ανατολικές έρχονται πλέον χωρτασμένες απο γαμήσι!
Πρίν 2-3 χρόνια τρώγαμε κάτι Μοσχοβίτησες και απο Πίτερ γιατί ξέραν κάποια Αγγλικά! Τώρα και αυτές χορτάτες είναι...
Μόνο η Ρώσικη επαρχία πεινάει για σεξ αλλά αυτές έχουν πρόβλημα επικοινωνίας είναι ψαρωμένες και παίζοντάς το ξεψάρωτες πέφτουν στα χειρότερα!

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Αυτό που με ανησυχεί είναι οτι πλέον και οι Ρωσίδες όπως και οι άλλες ανατολικές έρχονται πλέον χωρτασμένες απο γαμήσι!
Πρίν 2-3 χρόνια τρώγαμε κάτι Μοσχοβίτησες και απο Πίτερ γιατί ξέραν κάποια Αγγλικά! Τώρα και αυτές χορτάτες είναι...
Μόνο η Ρώσικη επαρχία πεινάει για σεξ αλλά αυτές έχουν πρόβλημα επικοινωνίας είναι ψαρωμένες και παίζοντάς το ξεψάρωτες πέφτουν στα χειρότερα!
Οι Ουκρανίδες δείχνουν να διψούν να γαμηθούν!!!
Ωραίο αυτό που είπες για τις μικρές με τις κολητές τους...
Οσο για τις Ελληνογερμανίδες τα έχω πεί οτι στη Ρόδο είναι το καλύτερο target group για Αλβανούς!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom