Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
στη ροδο απ οτι λες,κι εγω επισης στην αθηνα,τα βρηκες "μπαστουνια" με τις ρωσσιδες
Το γαμάς σποραδικά 1-2 Ανατολικές με ψήσιμο και παραμύθιασμα δεν λέει τίποτα....με το τι κυκλοφορεί εδώ... Και με όλους πάνω κάτω έτσι πάει! Άντε 1 τυχαιρό παραπάνω η παρακάτω! Αλλά το να γυαλίσεις σε γκόμενα κι ας έχεις όλο το πακέτο είναι όπως και να σου κάτσει στοίχημα!!!

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.272
Πόντοι
3.656
Οι Ουκρανίδες δείχνουν να διψούν να γαμηθούν!!!
Ωραίο αυτό που είπες για τις μικρές με τις κολητές τους...
Οσο για τις Ελληνογερμανίδες τα έχω πεί οτι στη Ρόδο είναι το καλύτερο target group για Αλβανούς!!!
τα βλεπεις πιπον?οι πρωτες των πρωτων στο ευκολο γαμησι ,οι ελληνιδες της γερμανιας,δεν ειναι ευκολος στοχος..
ο λογος..ο προαναφερθεις,,,
διαφορα προσφορας κ ζητησης απ οτι στο μοναχο η το αμβουργο,,,
οσο για ουκρανια,μην το συζητας,πιο καβλωμενες δεν υπαρχουν στην ευρωπη,,
απλα ειπαμε,,
ρωσσικα,εστω βασικα,εμφανιση k κανα 100αρι την μερα για βολτες κερασματα κλπ....
κι οσες αντεχεις,,
αν κατι λειπει,κι ειδικα παντελης αγνοια γλωσσα;,το "θαυμα" χανετε,,κι απο θυτης ,εισαι θυμα,,, ;) ;) ;)

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
τα βλεπεις πιπον?οι πρωτες των πρωτων στο ευκολο γαμησι ,οι ελληνιδες της γερμανιας,δεν ειναι ευκολος στοχος..
ο λογος..ο προαναφερθεις,,,
διαφορα προσφορας κ ζητησης απ οτι στο μοναχο η το αμβουργο,,,
οσο για ουκρανια,μην το συζητας,πιο καβλωμενες δεν υπαρχουν στην ευρωπη,,
απλα ειπαμε,,
ρωσσικα,εστω βασικα,εμφανιση k κανα 100αρι την μερα για βολτες κερασματα κλπ....
κι οσες αντεχεις,,
αν κατι λειπει,κι ειδικα παντελης αγνοια γλωσσα;,το "θαυμα" χανετε,,κι απο θυτης ,εισαι θυμα,,, ;) ;) ;)
Βασικά Ρώσικα τι ενοείς?? "I love U, U love I" στα Ρώσικα?

Με ένα χρόνο μαθήματα τι βασικά να πεις!

Όλη την ώρα θα λες "για νιε πονιμαιου"....και θα σπάζεται οι γκόμενα!
Και το έχω παρατηρήσει με τις Ρωσο-Ουκρανίδες ---->Δευτερη - Τρίτη φορά να μην καταλάβει ο ένας τον άλλο νευριάζουν και έχουν ένα ύφος "αστο παιδάκι μου"

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.272
Πόντοι
3.656
Βασικά Ρώσικα τι ενοείς?? "I love U, U love I" στα Ρώσικα?

Με ένα χρόνο μαθήματα τι βασικά να πεις!

Όλη την ώρα θα λες "για νιε πονιμαιου"....και θα σπάζεται οι γκόμενα!
Και το έχω παρατηρήσει με τις Ρωσο-Ουκρανίδες ---->Δευτερη - Τρίτη φορά να μην καταλάβει ο ένας τον άλλο νευριάζουν και έχουν ένα ύφος "αστο παιδάκι μου"
βασικα θα πεις να μπορεις να μιλας κ να καταλαβαινεις 50-60 βασικες φρασεις διαλογους γνωριμιας συναντησης κοινωνικοτητας,,
,και να ξερεις 200 ακομα λεξεις,,γενικου λεξιλογιου..
να μπορεις δηλ να πεις μερικα πραγμτα ,να στο πω σε χρονο,να μπορεις να συντηρησεις μια 20 λεπτη συζητηση
αν μεχρι τοτε δεν προχωρησες στην ουσια,στο χουφτωμα δηλ,δεν υπαρχει φως,, ;)
μιλαμε για ουκρανια παντα ετσι/? :grin:

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.404
Πόντοι
2.356
Ξεχνάτε τον πιο βασικό κανόνα.
Όταν θέλεις να περάσεις πραγματικά καλά σε ένα ξένο μέρος,πρέπει να κάνεις παρέα ΚΑΙ με κάποιους ντόπιους και τότε σου ανοίγονται πόρτες που ειδάλλως ούτε μπορούσες να τις φανταστείς.
Βέβαια χρειάζεται μεγάλη προσοχή στο χειρισμό τους καθώς οι περισσότεροι σε βλέπουν σαν ΑΤΜ φυσικά :grin: στο χέρι σου όμως είναι να ξεχωρίζεις τα χλωρά απ'τα ξερά.

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.404
Πόντοι
2.356
ενημερωτικα,ολες οι νεαρες στην ουκρανια. ειδικα κανουν τριο κ πλεον, με την κολητη τους καπιον.καποιους  γκομενους τους...
αυτα ομως αν δεν ξερεις ρωσσικα κ πλασαριστεις ως γαμπρος ευρωπης,δεν θα τα ζησεις,, ;)
ειναι τοπικο "μπονους" ;)
Αυτό είναι δεδομένο εδώ και πολύ καιρό στη Mολδαβία,και με τους ξένους γαμπρούς.  :grin:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Μην στεναχωριέσαι,έχω πιασμένο το μεγάλο γωνιακό τραπέζι στο Ελ Γκρέκο όπως πάντα και το κοκτέιλ της ήδη είναι έτοιμο και την περιμένει.
Όπως και να έχει allan θα το περιποιηθούμε το μωρό σου,θα κω(α)λοπεράσει για αυτό να είσαι σίγουρος  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Ιωσηφ αυτος ποιος λες να'ναι?Ειναι ψευτικη η φωτογραφια?

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Παίδες αφου δεν κάνουν τίποτα οι μέλλοντες πολιτικοί ηγέτες μας θέλω να πάρω την κατάσταση στα χέρια μου!!!

Θέλω να κάνω ένα λογαριασμό στο VKontakte με τίτλο "Have sex with Greeks" και να αρχίσω με τις ώρες να το στέλνω αδιακρίτως σε όσες πιο πολλές Ρωσο-Ουκρανές μπορώ!
Λέω να το φτιάξω σοβαρό και ωραίο! Με ωραία τοπία απο Ελλάδα, διάσημους Ελληνες με Ελληνική ομορφια και στύλ! Ιστορικές αναφορες σε αρχαίους Ήρωες, τους Σπαρτιάτες, Τσολιάδες κτλ...
Και να δώσω συμβουλές για τα πλεονεκτήματα του Έλληνα άντρα!!!

΄Σκέφτηκα μήπως είναι κάτι σαν ζητιανιά.... Αλλά νομίζω πως πιο πολλά είναι τα θετικά για μια τέτοια κίνηση!!!
Θα πω και σε φίλες Ρωσίδες να γράψουν θετικά σχόλια!!!
Τα αποτελέσματα δεν θα είναι άμεσα αλλά πρέπει να προνοήσουμε την επόμενη σεζόν να μην πάθουμε τα ίδια με φέτος!!

Πως την βλέπετε την ιδέα? Ζητώ βοήθεια για τη δομή του λογαριασμού απο γνώστες και καλούς γραφίστες(φώτογραφίες,λογότυπα,κτλ)!!!

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
@@@ GLOCK

Παρτο αλοιώς ιδεα καλη αλά...........κατι χανεις στη ευθεία τωρα αν πω λάδια θα παρεξηγηθώ..
:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
@@@ GLOCK

Παρτο αλοιώς ιδεα καλη αλά...........κατι χανεις στη ευθεία τωρα αν πω λάδια θα παρεξηγηθώ..
:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
Αν σε βαράει η αγαμία τέτοια λες και τέτοια κάνεις!!!

Πέρσι τον Σεπτέμβριο ειχα πάρει 4 Τούμπανα μουνια σε ένα μήνα! Προπερσι τα ίδια!!Και κάθε χρόνο το Σεπτέμβριο έτσι!!! Φέτος ούτε καν πρώτη προσέγγιση δεν έχει γίνει με πολλαπλάσιο αριθμό μουνιών στο νησί!!!

Μήπως είναι θέμα υπερφυσικό???

patato

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Glock αν το κάνεις θα είσαι χειρότερος απο τους πιρφορούς που κράζεις...

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Glock αν το κάνεις θα είσαι χειρότερος απο τους πιρφορούς που κράζεις...
Το σκέφτομαι πολύ αυτό!!!

Είναι σαν ζητιανιά!!! Σαν να παρακαλάς τις γκομενες να σου κάτσουν!!!

Αλλά τι πρέπει να γίνει για να αναστραφεί το αρνητικό κλίμα!!???

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
μεγαλε που κανεις αποτριχωση σε λαιμο και στερνο?τις τριχες τις βαζεις μετα για φραντζα?
Παντου κανω αποτριχωση για να με γλυφουν οι γυναικες παντου,ειναι και λυσαρες οι ατιμες...

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Το σκέφτομαι πολύ αυτό!!!

Είναι σαν ζητιανιά!!! Σαν να παρακαλάς τις γκομενες να σου κάτσουν!!!

Αλλά τι πρέπει να γίνει για να αναστραφεί το αρνητικό κλίμα!!???
Οι Τούρκοι στο ιντερνετ έχουν κάνει τεράστια προπαγάνδα και τους βγαίνει!!!

Εμείς τίποτα!!! Με ευχολόγια θα μας κάτσουν τα μουνιά!!!

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Οι Τούρκοι στο ιντερνετ έχουν κάνει τεράστια προπαγάνδα και τους βγαίνει!!!

Εμείς τίποτα!!! Με ευχολόγια θα μας κάτσουν τα μουνιά!!!
Ισως θα πρεπει να αλλαξεις κατι στην εμφανιση σου?

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Ισως θα πρεπει να αλλαξεις κατι στην εμφανιση σου?
Σίγουρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Πρέπει να ρίξω Βυτριόλι στο προσωπό μου!!!!

Διότι μόνο τέτοιους βλέπω έχουν καλά μουνιά

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Αν σε βαράει η αγαμία τέτοια λες και τέτοια κάνεις!!!

Πέρσι τον Σεπτέμβριο ειχα πάρει 4 Τούμπανα μουνια σε ένα μήνα! Προπερσι τα ίδια!!Και κάθε χρόνο το Σεπτέμβριο έτσι!!! Φέτος ούτε καν πρώτη προσέγγιση δεν έχει γίνει με πολλαπλάσιο αριθμό μουνιών στο νησί!!!

Μήπως είναι θέμα υπερφυσικό???

το ειπα οτι θα παρεξηγηθώ γαμώτω...... :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
οσο για την Αγαμια ναι απο τις αρχες  Αυγουστου εχω οταν ειμουν Μαυροβουνιο ισως εχεις δικιο.. :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think:

ΠΠΣΚ όμως?????????????? θα παω στις Αγαπες μου Σοφια
επι χρημασι και ουτω βοήσωμεν.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom