Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
ρε στελαρα σορρυ,αλλα μαλ..ες λες,,εχει εδω μουναραες μικρες να φαν κι οι κοτες,,τωρα εμεις δεν τρωμε γιατι ειναι το συστημα αξιων αλλο ,δηλ η ουκρανιδα τον παιρνει απι τους  10-50 πιτσιρικαδες γκομενοτς το χρονο  εχει κ 5-6 35αρηδες 40ρηδες καβατζα,εχει ενιοτε κ 50αρη σπονσορα αν χρειαζετε κ παει λεγοντας
οποτε μια γαμιεται με 60 το χρονο,εκει χωραμε κι εμεις,που δεν ειμαστε ακριβως "ετοιμοι" για μον ιμη σχεση  ;) ;)
εδω αυτα δεν συμβαινουν,αν συμβουν ποτε,εχει μουνια πολυ καλα απειρα κ στην ελλαδα,,ασε τωρα,τις μαλ,,ιες πατσαβουρες κλπ..δεν ισχυει,,αν αρχισουν τα μωρα κ τον παιρνουν σωρηδον,προσοπικα δεν πιστευω οτι θα γινει,θα  ναι σεξοπαραδεισος,για οσους εχουν τον "τροπο" τους,, :grin:
πχ γραφω τωρα απο το cafeine στην αγ παρασκευη,εχει 50 μουνια τα 40 ειναι αστερια,με τα σορτς κλπ,ομορφες προσεγμενες ωραια σωματα κλπ.,αλλα δεν ειναι ουτε πουτανες ουτε σεμι-προ  διαθεσιμες με την ευρυτερη εννοια του ορου,,
αν ηταν δεν χριαζοταν να πας ουτε οντεσα ουτε κισινιοφ ουτε πουθενα,αν συνυπολογισεις την αδυναμαια επικοινωνιας εκει,κ τα 20πλασια εξοδα,συν το ασχημο περιβαλλον,,,
οποτε ,ασε,αλλου ειναι το προβλημα,απο μουνι ,εχει καργα κ ΑΑΑ EUNIKH που λεει κι ο νταβαρισ ;) ;) ;)
Άσε τα πολλά και πες μου για την ιδέα με το Vkontakte!!! Ή πως θα πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας!
Το παιχνίδι που κάνω είναι πολύ καλύτερο απο άλλα χρόνια αλλά γαμάω πολύ πιο δύσκολα!!!

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
ρε στελαρα σορρυ,αλλα μαλ..ες λες,,εχει εδω μουναραες μικρες να φαν κι οι κοτες,,τωρα εμεις δεν τρωμε γιατι ειναι το συστημα αξιων αλλο ,δηλ η ουκρανιδα τον παιρνει απι τους  10-50 πιτσιρικαδες γκομενοτς το χρονο  εχει κ 5-6 35αρηδες 40ρηδες καβατζα,εχει ενιοτε κ 50αρη σπονσορα αν χρειαζετε κ παει λεγοντας
οποτε μια γαμιεται με 60 το χρονο,εκει χωραμε κι εμεις,που δεν ειμαστε ακριβως "ετοιμοι" για μον ιμη σχεση  ;) ;)
εδω αυτα δεν συμβαινουν,αν συμβουν ποτε,εχει μουνια πολυ καλα απειρα κ στην ελλαδα,,ασε τωρα,τις μαλ,,ιες πατσαβουρες κλπ..δεν ισχυει,,αν αρχισουν τα μωρα κ τον παιρνουν σωρηδον,προσοπικα δεν πιστευω οτι θα γινει,θα  ναι σεξοπαραδεισος,για οσους εχουν τον "τροπο" τους,, :grin:
πχ γραφω τωρα απο το cafeine στην αγ παρασκευη,εχει 50 μουνια τα 40 ειναι αστερια,με τα σορτς κλπ,ομορφες προσεγμενες ωραια σωματα κλπ.,αλλα δεν ειναι ουτε πουτανες ουτε σεμι-προ  διαθεσιμες με την ευρυτερη εννοια του ορου,,
αν ηταν δεν χριαζοταν να πας ουτε οντεσα ουτε κισινιοφ ουτε πουθενα,αν συνυπολογισεις την αδυναμαια επικοινωνιας εκει,κ τα 20πλασια εξοδα,συν το ασχημο περιβαλλον,,,
οποτε ,ασε,αλλου ειναι το προβλημα,απο μουνι ,εχει καργα κ ΑΑΑ EUNIKH που λεει κι ο νταβαρισ ;) ;) ;)
Kαταρχας φιλαρακι οταν μιλας για μουναρες να τις δεις πρωτα στην παραλια και μετα να το πεις.Μολις τα βγαλουν στις παραλιες τοτε βλεπεις τους πατσαδες και τις κυταριτιδες.
Ακομα και γκομενες που σου φαινονται μουναρες με τα σορτσακια στο κολο δεν υπαρχει μια που να μην εχει κυταριτιδα,με το κιαλι θα την ψαχνεις.
Αν τυχον δεις καμια τυπου ολοκαθαρο ποδι,κολο απο κυταριτιδα θα ειναι 1 στις 20 μετα βιας.
Αμα πας και τιποτα φλογητα που ειναι μαζεμενες ολες οι πατσαβουρες θα τυφλωθεις.
Εσυ τις βλεπεις με τα ρουχα που κρυβουν τους πατσαδες και τα λες απεξω θα πας και ουκρανια μετα και ολα καλα.
Μην συγκρινεις ανομοια πραγματα,μολδαβια σε σχεση με την ελλαδα δεν συγκρινονται ειναι μερα με τηυν νυχτα,δεν υπαρχει συγκριση.
Τωρα καλα μουνια εχει και στην ελλαδα σιγουρα αλλα στην περιπτωση σου αν πηγαινεις σε μερικα ψωνομαγαζα και βλεπεις μονο καλα μουνια αν πας στα υπολοιπα που παει η υπολοιπη σαβουρα θα καταλαβεις
Και να σου πω και το αλλο αν γνωρισω εγω μια το χειμωνα πως θα ξερω οτι μολις βγαλει τα ρουχα της δεν θα εχει τα μαυρα της τα χαλια που θα την φαω και στην μαπα μεχρι να την γαμησω,μοδαβια ουκρανια θα ξερω εξαρχης οτι θα εχει καλο σωμα
Οσοι δεν ζειτε εδω μονιμα καλα τα λετε,φατε τες στη μαπα μια ζωη οπως τις τρωμε εμεις και μετα να τα λετε

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Μου χουν τυχει περιπτωσεις που με παιζουν σε πισινα η στην παραλια γκομενες και φενεται μονο το κεφαλι τους,θα κατσω να μιλαω εγω με την καθε πατσαβουρα και μολις βγει εξω να κανω εμετο.
Να μην σου πω για το κλασιμο που εφαγα προσφατα απο μια καυμενη.
Καθομαι σε ενα μπαρακι και με κοιταζει ασυστολα ενα ωραιο μουνακι γκαβλοφατσα με ωραιο ΠΙΘΑΝΟΝ σωμα καθιστη ηταν,παω την μιλαω επιτοπου και ουτε σημασια δεν μου δωσε.
Σηκωνεται μετα απο μια ωρα και βλεπω ενα χαλι μαυρο με να κωλο 2 μετρα,ουτε να με πληρωνε δεν θα την γαμουσα  την πατσαβουρα οχι να την κολησω κι ολας,τι να συζηταμε τωρα

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Μου χουν τυχει περιπτωσεις που με παιζουν σε πισινα η στην παραλια γκομενες και φενεται μονο το κεφαλι τους,θα κατσω να μιλαω εγω με την καθε πατσαβουρα και μολις βγει εξω να κανω εμετο.
Να μην σου πω για το κλασιμο που εφαγα προσφατα απο μια καυμενη.
Καθομαι σε ενα μπαρακι και με κοιταζει ασυστολα ενα ωραιο μουνακι γκαβλοφατσα με ωραιο ΠΙΘΑΝΟΝ σωμα καθιστη ηταν,παω την μιλαω επιτοπου και ουτε σημασια δεν μου δωσε.
Σηκωνεται μετα απο μια ωρα και βλεπω ενα χαλι μαυρο με να κωλο 2 μετρα,ουτε να με πληρωνε δεν θα την γαμουσα  την πατσαβουρα οχι να την κολησω κι ολας,τι να συζηταμε τωρα
Έχεις δίκιο στα δύο τελευταία σου ποστ!!!! Επίσης έχουν τραχυές τρίχες και μουστάκι!!!!Όσο σουβάντησμα και να πέσει δεν κρύβονται! Αν βάλεις και τον ελεεινό χαρακτήρα, όλο το πακέτο είναι αποθητικό!!!

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Έχεις δίκιο στα δύο τελευταία σου ποστ!!!! Επίσης έχουν τραχυές τρίχες και μουστάκι!!!!Όσο σουβάντησμα και να πέσει δεν κρύβονται! Αν βάλεις και τον ελεεινό χαρακτήρα, όλο το πακέτο είναι αποθητικό!!!
Στις Ρωσο-Ουκρανίδες αν τους κερδίσεις την εμπιστοσύνη είναι πολύ καλύτερες απο τις δικές μας!!!

Αλλά πλέον δεν μας εμπιστεύονται καθόλου...

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Ασε τωρα μου ηρθε απο ουκρανια πηγε σε 1,2 μαγαζια που παν τα βρωμοψωνια και νομιζει ετσι ειναι για να παει βαλαωριτου θεσσαλονικι που πας σε 2-3 μαγαζια και δεν μπορεις να βρεις ουτε μια της προκοπης και μετανιωνεις στο τελος και που βγηκες

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Στη μολδαβια εμπαινα στα μικρα τα φορτηγακια που μπαινουν 20 ατομα ολο κι ολο και μεσα παντα εβλεπα και 3 μουναρες,στην ελλαδα αμα μπεις σε κανα λεωφορειο μονο χοντρες και πακιστανους θα δεις μεσα,τι συγκριση να κανουμε

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.098
Πόντοι
2.356
Παπάρια Α Εθνικη έχει η Ελλάδα,την γυναίκα την καταλαβαίνεις μόνο όταν την δεις γυμνή.Οι περισσότερες απλά είναι κάργα φτιασιδωμένες όταν είναι έξω αλλά μόλις τα βγάλουν και ξεβαφούν το αποτέλεσμα είναι απογοητευτικό(χαμηλοκωλες,πρόσωπο με σκληρά χαρακτηριστικά,φουλ κυταριτιδα κ.τ.λ.)πλην ελαχίστων εξαιρέσεων φυσικά.  :grin:

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.098
Πόντοι
2.356
σε Κανά χρόνο όλοι οι τουρκοανατολικοι τα καλοκαίρια θα έρχονται για σεξοτουρισμο στην Ελλάδα!!!!!!!!!!! :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb:  Θα φάνε πουτσά λεμεεεε οι ελλεινιδες!!!!!!!!!!!!! Ολεεε!!!!!!!!!!!  
Αυτό δεν θα γίνει ποτέ.
Είμαστε η πιο πουριτανική μη μουσουλμανική  κοινωνία,γεμάτη κόμπλεξ με την πιο ακραία και ηλίθια χριστιανική ψευτο-ηθική.
Πρόσφατη έρευνα εν μέσω κρίσης....Χωρίς σύντροφο περίπου το 70% των Ελληνίδων!  :2funny:

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Αυτό δεν θα γίνει ποτέ.
Είμαστε η πιο πουριτανική μη μουσουλμανική  κοινωνία,γεμάτη κόμπλεξ με την πιο ακραία και ηλίθια χριστιανική ψευτο-ηθική.
Πρόσφατη έρευνα εν μέσω κρίσης....Χωρίς σύντροφο περίπου το 70% των Ελληνίδων!  :2funny:

Συμφωνώ. Εδώ μια παπαδιά απάτησε τον παπά με δύο και λύσσαξαν όλοι. Η αντίστοιχη γερμανίδα παπαδιά θα παρτουζωνόταν επί χρήμασι στο

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Αυτό δεν θα γίνει ποτέ.
Μην ξεχνας οτι το 95% των Ελεεινιδων ειναι για  :shit:Παντος εχεις δικιο την Ελλαδα μπορω να την συγκρινω μονο με το Ιραν.Σε πολλες περιπτωσεις  ακομα και στο Ιραν ειναι πιο ευκολο να  :knockinb: και οι Ιρανες ειναι πολυ φιλικες.Αυτη τη συμπεριφορα  να σου πουλανε μαγκια και αν πας να τους μιλησεις αντι να χαμογελανε να σου κατεβαζουνε μια προβοσκιδα και να βριζουνε δεν θα το βρεις πουθενα στο κοσμο.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
αν πας να τους μιλησεις αντι να χαμογελανε να σου κατεβαζουνε μια προβοσκιδα και να βριζουνε δεν θα το βρεις πουθενα στο κοσμο.

μηπως εχεζες στο πεζοδρομιο κεινη τη στιγμη? να τα λες ολα οχι μισα.

Επισκέπτης
Kαταρχας φιλαρακι οταν μιλας για μουναρες να τις δεις πρωτα στην παραλια και μετα να το πεις.Μολις τα βγαλουν στις παραλιες τοτε βλεπεις τους πατσαδες και τις κυταριτιδες.
Ακομα και γκομενες που σου φαινονται μουναρες με τα σορτσακια στο κολο δεν υπαρχει μια που να μην εχει κυταριτιδα,με το κιαλι θα την ψαχνεις.
Αν τυχον δεις καμια τυπου ολοκαθαρο ποδι,κολο απο κυταριτιδα θα ειναι 1 στις 20 μετα βιας.
Αμα πας και τιποτα φλογητα που ειναι μαζεμενες ολες οι πατσαβουρες θα τυφλωθεις.
Εσυ τις βλεπεις με τα ρουχα που κρυβουν τους πατσαδες και τα λες απεξω θα πας και ουκρανια μετα και ολα καλα.
Μην συγκρινεις ανομοια πραγματα,μολδαβια σε σχεση με την ελλαδα δεν συγκρινονται ειναι μερα με τηυν νυχτα,δεν υπαρχει συγκριση.
Τωρα καλα μουνια εχει και στην ελλαδα σιγουρα αλλα στην περιπτωση σου αν πηγαινεις σε μερικα ψωνομαγαζα και βλεπεις μονο καλα μουνια αν πας στα υπολοιπα που παει η υπολοιπη σαβουρα θα καταλαβεις
Και να σου πω και το αλλο αν γνωρισω εγω μια το χειμωνα πως θα ξερω οτι μολις βγαλει τα ρουχα της δεν θα εχει τα μαυρα της τα χαλια που θα την φαω και στην μαπα μεχρι να την γαμησω,μοδαβια ουκρανια θα ξερω εξαρχης οτι θα εχει καλο σωμα
Οσοι δεν ζειτε εδω μονιμα καλα τα λετε,φατε τες στη μαπα μια ζωη οπως τις τρωμε εμεις και μετα να τα λετε

Αγαπητέ Στελιο,
κοιτα να δεις: συμφωνω μαζί σου ότι οι ελλεεινίδες ειναι μεγάλα μπάζα κατά 99,9%. Από την άλλη τολμώ να σοθ επιστήσω την προσοχή ότι στην ουκρανία τουλάχιστον κυκλοφορούν πάρα πολλά μπάζα επίσης καιμεγάλες ψωνάρες(τα μπάζα) επίσης. Δες στην τυχη καποιες σελίδες από βκοντάκτε να δεις πως περιγράφουν τον εαυτόν τους κάτι χοντρές, κοντές, ΄τατάρες κλπ. Είμαι πολύ όμορφη, έξυπνη και καλή παρέα. Κυτταρίτιδα κυκλοφορεί  φουλ. Η μία στις 30 δεν έχει και υπάρχει συγκεκριμένο μοντέλο που το έχω περιγράψει πολλάκις, ειναι οι γκόμενες ξανθιές, αδύνατε, βυζια μικρά εάω ελάχιστα που παίρνουν τα κιλά στο στομάχι και όχι στον κώλο. Επίσης σε κάτι αδύνατα κοντά μελάχροινά με μικρά κωλαράκια που δεν το έχουν ρίξει στην μασα γιατι δεν έχουν δύσκολο να προσέξεις κυτταρ΄τιδα παρά ταυτα υπάρχει. Στις μελαχροινές κυκλοφορούνε μύστακες βελιγκέκικοι πολλές φορές κι εννοείται τριχα στα χέρια, στο μουνί που σου μπαίνει στο στόμα και στα πόδια. Μην ωραιοποιούμαι τις καταστάσεις. πιστεψέ με έχει πολλα μπάζα εδώ απλώς ο μεσος όρος δεν είναι τοσο μπάζο όσο οι ελλειινίδες και δευτερον εδώ από την ασιτία οι κωλάθρες έρχονται σε μεγαλύτερη ηλικία. Τρίτον  οι ιθαγενείδες επειδή δεν έχουν και τίποτα άλλο να επιδείξουν, IQ ραδικιού, επιδικνύουν το μονον που έχουν το μουνάκι τους από τα 13 όσο αυτό τραβάει μεχρι τα 25-27 διότι μετα ειναι κλαφτα Χαράλαμπε.
Αυτιά...

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Αγαπητέ Στελιο,
κοιτα να δεις: συμφωνω μαζί σου ότι οι ελλεεινίδες ειναι μεγάλα μπάζα κατά 99,9%. Από την άλλη τολμώ να σοθ επιστήσω την προσοχή ότι στην ουκρανία τουλάχιστον κυκλοφορούν πάρα πολλά μπάζα επίσης καιμεγάλες ψωνάρες(τα μπάζα) επίσης. Δες στην τυχη καποιες σελίδες από βκοντάκτε να δεις πως περιγράφουν τον εαυτόν τους κάτι χοντρές, κοντές, ΄τατάρες κλπ. Είμαι πολύ όμορφη, έξυπνη και καλή παρέα. Κυτταρίτιδα κυκλοφορεί  φουλ. Η μία στις 30 δεν έχει και υπάρχει συγκεκριμένο μοντέλο που το έχω περιγράψει πολλάκις, ειναι οι γκόμενες ξανθιές, αδύνατε, βυζια μικρά εάω ελάχιστα που παίρνουν τα κιλά στο στομάχι και όχι στον κώλο. Επίσης σε κάτι αδύνατα κοντά μελάχροινά με μικρά κωλαράκια που δεν το έχουν ρίξει στην μασα γιατι δεν έχουν δύσκολο να προσέξεις κυτταρ΄τιδα παρά ταυτα υπάρχει. Στις μελαχροινές κυκλοφορούνε μύστακες βελιγκέκικοι πολλές φορές κι εννοείται τριχα στα χέρια, στο μουνί που σου μπαίνει στο στόμα και στα πόδια. Μην ωραιοποιούμαι τις καταστάσεις. πιστεψέ με έχει πολλα μπάζα εδώ απλώς ο μεσος όρος δεν είναι τοσο μπάζο όσο οι ελλειινίδες και δευτερον εδώ από την ασιτία οι κωλάθρες έρχονται σε μεγαλύτερη ηλικία. Τρίτον  οι ιθαγενείδες επειδή δεν έχουν και τίποτα άλλο να επιδείξουν, IQ ραδικιού, επιδικνύουν το μονον που έχουν το μουνάκι τους από τα 13 όσο αυτό τραβάει μεχρι τα 25-27 διότι μετα ειναι κλαφτα Χαράλαμπε.
Αυτιά...
Στην μολδαβια παντως δεν ειδα να υπαρχει κυταριτιδα,φυσικα δεν πηγα σε καμια πισινα να τις δω αλλα απο οτι ειδα στα κλαμπ εξαφανισμενη ειναι,και απιθανο μου φενεται να εχουν κυταριτιδα με αυτα που τρων,μπαζα ειχε πολλα φυσικα μεγαλυτερης ηλικιας.
Δεν πιστευω να διαφερει πολυ ουκρανια με μολδαβια στις γυναικες παντως,ισως να εχεις γινει αρκετα εκλεκτικος ισως και να σου φαινεται ετσι επειδη δεν ζεις στην..ελλαδα οπως εμεις οι πατσαβουρογαμηδες :grin:

Επισκέπτης
Μάγκες μου....

Χτες το βράδι μιας και δεν μου έβγενε πάλι τίποτα(ούτε θράσσος, ουτε κεράσματα,ούτε σοβαρό στύλ,ούτε τίποτα) καθόμουν και παρακολουθούσα τους άλλους και μου φαινόταν τόσο επίκαιρο αυτό που πόσταρα χτές!
Παρακολούθησα αρκετούς Έλληνες να προσπαθούν να ψήσουν Ρωσίδες!!! Όλες γουστάραν τα κεράσματα, το χορό, τις φωτογραφίες, αλλά μέχρι εκεί! Ούτε φάσωμα είδα ούτε φόρτωμα! Όλες σχεδόν συνενοημένες να μην αφήσουν κανέναν να φασώσει....

Και τότε σκέφτικα πόσο θα βοηθούσε αν στη χώρα τους ήταν μόδα ο Έλληνας! Να το γράφαν τα χαζοπεριοδικά τους και να το βλέπαν στα κουτσομπολίστικα μέσα ενημέρωσης...
Και αυτό που σκέφτικα είναι ότι περνάει απο το χέρι μου...
Ποιός ήταν ο Έλληνας που γάμαγε την Paris Hilton και κάτι άλλες Χολιγουντιανές? Κάτι τέτοια πρέπει να ΄βλέπουν τα χαζά, πλην κουκλάκια, Ρωσιδάκια...

Φέτος πάντος ελάχιστοι έχουν γλύψει Ρώσικο Μουνί.....
 Αυτό πρέπει να μας προβληματίσει....

Αυτά που λες γινόντουσαν πριν 40-50 χρόνια διότι υπήρχαν καποιοι πολύ πλούσιοι διάσημοι και ορίτζιναλ έλληνες Μοννάσης, Σκούρας, Νιάρχος, Λιβανός, Ρούσσος, Μουσχουρη, Καζάν, Τελη Σαββάλας, Κοσμάτος, Λέανδρος πατήρ και κόρη κλπ κλπ και κοντά στην αίγλη την ιδική τους γαμούσε κι ο καθε αγράμματος οικοδόμος στην Ρόδο. Μετά όμως ήρθε ο μαρξισμός στην πατρίδα μας ο οποίος δεν ήθελε ανεξαρτήτους επιχειρηματίες αλλά αχυρανθρώπους κι ούτε σοβαρούς καλλιτέχνες αλλά επιδοτούμενους Αγελόπουλους και πιασαμε τον πάτο...

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
Άσ τον κι αυτός δικός μας είναι. Απλώς ειναι τζαναμπέτης ο μπαγάσας
καλοσ την την κουνιστοζινοβια   :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: !!!!!!!!! :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:  σιγα μιν ειμαι δικος σας!!! ουρτττττττ!!!!!!!!!!! αυτα πεστα στης λονδρεζες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  τι εγινε σιμερα ??? η συναγογη τελειοσε νορισ????? :think: :think: :think: :think:

Επισκέπτης
Στην μολδαβια παντως δεν ειδα να υπαρχει κυταριτιδα,φυσικα δεν πηγα σε καμια πισινα να τις δω αλλα απο οτι ειδα στα κλαμπ εξαφανισμενη ειναι,και απιθανο μου φενεται να εχουν κυταριτιδα με αυτα που τρων,μπαζα ειχε πολλα φυσικα μεγαλυτερης ηλικιας.
Δεν πιστευω να διαφερει πολυ ουκρανια με μολδαβια στις γυναικες παντως,ισως να εχεις γινει αρκετα εκλεκτικος ισως και να σου φαινεται ετσι επειδη δεν ζεις στην..ελλαδα οπως εμεις οι πατσαβουρογαμηδες :grin:

Κοιτα εγω δεν κανω τον έξυπνο να γραφω για καθε χώρα και επί παντός επιστητού. Στην μολδαβία δεν έχω πατησει το ποδάρι μου, υποψιάζομαι και καταλαβαίνω πως είναι αλλά δεν γράφω. Για την ουκρανία τώρα θα περιαυτολογήσω έτερος ο οποίος να έχει μελετήσει τόσο την ζωολογία και το πώς και γιατί, από την ελλάδα ή την Δυτική ευρώπη δεν υπάρχει.
επί του θεματος. κοιτα να δεις. Μπαζα έχει παρα πολλά. απλώς εσύ πηγες στα κλαμπ που πηγαινουν οι λεφτάδες κι εκει πηγαινει ο αφρός. Οι μισές είναι όντως οι καλύτερες γκομενες που υπάρχουν κι οι άλλες μισές  εχουν κανει τις αποτριχώσεις τους, τα ψωλαριά τους, τις πλαστικές τοςυ κλπ. σε διαβεβαιώ ότι άμα τις έτρωγες για κανα χρόνο συνεχώς στην μαπα μετά θα διεπίστωνες ότι έχουν κι αυτες ψωμακια, κυτταρίδες, τριχες κλπ

Επισκέπτης
καλοσ την την κουνιστοζινοβια   :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: !!!!!!!!! :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:  σιγα μιν ειμαι δικος σας!!! ουρτττττττ!!!!!!!!!!! αυτα πεστα στης λονδρεζες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  τι εγινε σιμερα ??? η συναγογη τελειοσε νορισ????? :think: :think: :think: :think:

Νομίζω ότι η συναναστροφή σου στο σκάιπ με τον προδομένο κουτσομπόλη σε επηρέασε αρνητικώς.
εγώ αγαπητέ δεν πολεμώ το κακό με το κακό αλλά το κακό με το καλό.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom