Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Αυτό δεν θα γίνει ποτέ.
Είμαστε η πιο πουριτανική μη μουσουλμανική  κοινωνία,γεμάτη κόμπλεξ με την πιο ακραία και ηλίθια χριστιανική ψευτο-ηθική.
Πρόσφατη έρευνα εν μέσω κρίσης....Χωρίς σύντροφο περίπου το 70% των Ελληνίδων!  :2funny:

εδώ θα διαφωνήσω μαζί σου. Οι πλέον κομπλεξικοι  και μανιώδεις με το χρήμα και την ύλη είναι εδώ. χώρια που σαν τ αλμπάνια τα γνωρίζουν όοοοολα. Πιστεψέ με κατι γνωρίζω...

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
Νομίζω ότι η συναναστροφή σου στο σκάιπ με τον προδομένο κουτσομπόλη σε επηρέασε αρνητικώς.
εγώ αγαπητέ δεν πολεμώ το κακό με το κακό αλλά το κακό με το καλό.
To jero μεγα διδασκαλε ότι σιμερα σας αφισαν νορις από την σιναγογη  :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest:!!  με πειθει ο καλοπροερετος λογο σας!!! Πες μας κιαλα μες μας κιαλα!!!!!!!!!!!!!! :tits2: :tits2: :tits2: :tits2:  Υ.γ  τι σχεση εχει ο προδομενος << μαγκαςς  και γαμει και τον πληρονουν στα 58 του!!!!!!!!!!  45αρες!!!!! Ουκρανεζες>>????  Εχο να μιλησο μαζι του αρκετο καιρο!!!!!!!! Δεν μου ειπε ποτε ότι μιλατε στο σκαιπ!!!!!!!!!  Αντε για το ταλμουδ θα μας πει τιποτα????

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
ταυτίζεται με τον θεραπευτή του. κλασσικό στην ψυχιατρική. εγώ που ειμαι πυρηνικος φυσικός και δεν ειμαι ιατρός το ξερω.
ammaannnnnnnnnnnnnnnn!!!!!!!!!!!!!! μετα απο διδασκαλος ψιχιατρος κριτις και μεγασ δικαστης τορα και πιρινικος φισικος!!!!!!!!!!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:  σαλομ διδασκαλε!!!!!!!!!! και σε ανοτερα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Κοιτα εγω δεν κανω τον έξυπνο να γραφω για καθε χώρα και επί παντός επιστητού. Στην μολδαβία δεν έχω πατησει το ποδάρι μου, υποψιάζομαι και καταλαβαίνω πως είναι αλλά δεν γράφω. Για την ουκρανία τώρα θα περιαυτολογήσω έτερος ο οποίος να έχει μελετήσει τόσο την ζωολογία και το πώς και γιατί, από την ελλάδα ή την Δυτική ευρώπη δεν υπάρχει.
επί του θεματος. κοιτα να δεις. Μπαζα έχει παρα πολλά. απλώς εσύ πηγες στα κλαμπ που πηγαινουν οι λεφτάδες κι εκει πηγαινει ο αφρός. Οι μισές είναι όντως οι καλύτερες γκομενες που υπάρχουν κι οι άλλες μισές  εχουν κανει τις αποτριχώσεις τους, τα ψωλαριά τους, τις πλαστικές τοςυ κλπ. σε διαβεβαιώ ότι άμα τις έτρωγες για κανα χρόνο συνεχώς στην μαπα μετά θα διεπίστωνες ότι έχουν κι αυτες ψωμακια, κυτταρίδες, τριχες κλπ
Eνταξει για να μην παραπληροφορουμε και τον κοσμο,μιλωντας για μολδαβια δεν πηγα σε κανα κλαμπακι με λεφταδες πηγα στα κλαμπ που παν οι πεινασμενες αφραγκες,και σε οσα κλαμπ πηγα δεν ειδα ασχημη γυναικα και ειμαι και δυσκολος συγκριτικα,τωρα 2 που βγηκα εξω απο ιντερνετ η μια ειχε μουστακι και η αλλη ειχε κιτρινα δοντια,αλλα αν δεν εχει λεφτα να φτιαξει τα δοντια της τι να κανει.
Ψωμακια μπορει να εχουν αλλα κυταριτιδα με τι να κανουν,με 1 φαστ φουντ σε ολο το κεντρο της πολης

Επισκέπτης
Kαταρχας φιλαρακι οταν μιλας για μουναρες να τις δεις πρωτα στην παραλια και μετα να το πεις.Μολις τα βγαλουν στις παραλιες τοτε βλεπεις τους πατσαδες και τις κυταριτιδες.
Ακομα και γκομενες που σου φαινονται μουναρες με τα σορτσακια στο κολο δεν υπαρχει μια που να μην εχει κυταριτιδα,με το κιαλι θα την ψαχνεις.
Αν τυχον δεις καμια τυπου ολοκαθαρο ποδι,κολο απο κυταριτιδα θα ειναι 1 στις 20 μετα βιας.
Αμα πας και τιποτα φλογητα που ειναι μαζεμενες ολες οι πατσαβουρες θα τυφλωθεις.
Εσυ τις βλεπεις με τα ρουχα που κρυβουν τους πατσαδες και τα λες απεξω θα πας και ουκρανια μετα και ολα καλα.
Μην συγκρινεις ανομοια πραγματα,μολδαβια σε σχεση με την ελλαδα δεν συγκρινονται ειναι μερα με τηυν νυχτα,δεν υπαρχει συγκριση.
Τωρα καλα μουνια εχει και στην ελλαδα σιγουρα αλλα στην περιπτωση σου αν πηγαινεις σε μερικα ψωνομαγαζα και βλεπεις μονο καλα μουνια αν πας στα υπολοιπα που παει η υπολοιπη σαβουρα θα καταλαβεις
Και να σου πω και το αλλο αν γνωρισω εγω μια το χειμωνα πως θα ξερω οτι μολις βγαλει τα ρουχα της δεν θα εχει τα μαυρα της τα χαλια που θα την φαω και στην μαπα μεχρι να την γαμησω,μοδαβια ουκρανια θα ξερω εξαρχης οτι θα εχει καλο σωμα
Οσοι δεν ζειτε εδω μονιμα καλα τα λετε,φατε τες στη μαπα μια ζωη οπως τις τρωμε εμεις και μετα να τα λετε

Εκεί που με πιανουν αυτοκτονικές τασεις είναι οταν στην ελλαδα κατεβαινω κεντρο και μπαινω στο μετρό. Τα μπάζα...Εννοέιται τα τελευταία χρόνια έχουν προστεθεί στο μετρό που και καλά εφρουρείτο και  ορδές μαυρων, ρουμανόγυφτων, ναρκομανών κλπ, κλπ Πόσο δύσκολον ειναι να συλλάβεις καποιον στο αδιεξοδο των στοών του μετρό. Εδώ τον κ καθικιτή επειδή ειναι μαυριδερός κι εκανε μπαμ ότι ειναι ξενος, καθε φορά που μπαιναμε στο μετρό του Χαρκόβου τον σταματουσε η αστυνομία...

Επισκέπτης
ammaannnnnnnnnnnnnnnn!!!!!!!!!!!!!! μετα απο διδασκαλος ψιχιατρος κριτις και μεγασ δικαστης τορα και πιρινικος φισικος!!!!!!!!!!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:  σαλομ διδασκαλε!!!!!!!!!! και σε ανοτερα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

να σε ρωτήσω τι δουλεια κανω και που μενω σε πληροφόρησε ο προδομένος κουτσομπόλης κι όλο το γυροφέρνεις. Εσύ μπορείς να απαντήσεις καταφατικώς(αν γνωρίζεις τι σημαίνει) ή αρνητικώς εάν είσαι ιατρός , ποίας ειδικότητος και απο που ειναι το (ανύπαρκτον) πτυχίο σου?

Επισκέπτης
Μάγκες μου....

Χτες το βράδι μιας και δεν μου έβγενε πάλι τίποτα(ούτε θράσσος, ουτε κεράσματα,ούτε σοβαρό στύλ,ούτε τίποτα) καθόμουν και παρακολουθούσα τους άλλους και μου φαινόταν τόσο επίκαιρο αυτό που πόσταρα χτές!
Παρακολούθησα αρκετούς Έλληνες να προσπαθούν να ψήσουν Ρωσίδες!!! Όλες γουστάραν τα κεράσματα, το χορό, τις φωτογραφίες, αλλά μέχρι εκεί! Ούτε φάσωμα είδα ούτε φόρτωμα! Όλες σχεδόν συνενοημένες να μην αφήσουν κανέναν να φασώσει....

Και τότε σκέφτικα πόσο θα βοηθούσε αν στη χώρα τους ήταν μόδα ο Έλληνας! Να το γράφαν τα χαζοπεριοδικά τους και να το βλέπαν στα κουτσομπολίστικα μέσα ενημέρωσης...
Και αυτό που σκέφτικα είναι ότι περνάει απο το χέρι μου...
Ποιός ήταν ο Έλληνας που γάμαγε την Paris Hilton και κάτι άλλες Χολιγουντιανές? Κάτι τέτοια πρέπει να ΄βλέπουν τα χαζά, πλην κουκλάκια, Ρωσιδάκια...

Φέτος πάντος ελάχιστοι έχουν γλύψει Ρώσικο Μουνί.....
 Αυτό πρέπει να μας προβληματίσει....

καλά ο έλληνας που γαμαγε την παΠαρις Χίλτον είναι άλλος παπάριςΟ Παπάρις Λάτσιος που δεν τον Λένε Λάτσιο αλλά Χασισόκωστα και καταλαβαίνω την ντροπή του πατε΄ρα του απ αυτά τα μασκαριλίκια, σαν την Αθηνά μονάσση που δεν την λένε Μονάσση και την Δώρα Βλαχογιάννη που της είχε κανει μυνηση ο αδερφός του μακαρίτου του Βλαχογιάννη για αντιποίηση ονόματος...Ο πρώτος διδαξας βεβαια ήταν ο Καμπέροβ κολλητός του Ali Caraκαι πρώην αρχηγός της Νεας Δημαγωγίας που χε τόση σχεση με τον Καμπέρωβ του γνωστού θωρηκτού όση έχω εγώ...

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
Καλα εσυ δεν ειπες οτι δεν θα ξαναγραψεις? :2funny:και οτι το σα'ι'τ ειναι  :shit:
Esi διμιτριε  εχεις κανει αρκετα λαθη !!!!!!!!!!!!!! και με τα στριπτιζ σου και με τους σιντροφους προδομενο ρεντ  αλλαν κτλ κτλ  τιν λες σε ολον τον κοσμο!!!!!!!!!!!!!!  Αλλα τιμαο το ότι εχεις αρχιδια και εισαι ο μονος που εβγαλες την φατσα σου και τιν ψολη σου στο διαδικτιο επονιμα!!!!!!! Τορα αν δεν καταλαβενεις τι παιχνιδια πεζονται πισο από την πλατη σου από το αδερφατο που λεισαει γιατι γαμας και δινεις το κακο παραδειγμα για της πουσταρες στην νεολαια!!!!!!!!!!!!!!! οπος επισης και το ότι εχεις  γινει εμπορευμα εδώ μεσα ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΘΕΜΑ!!!! 

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
να σε ρωτήσω τι δουλεια κανω και που μενω σε πληροφόρησε ο προδομένος κουτσομπόλης κι όλο το γυροφέρνεις. Εσύ μπορείς να απαντήσεις καταφατικώς(αν γνωρίζεις τι σημαίνει) ή αρνητικώς εάν είσαι ιατρός , ποίας ειδικότητος και απο που ειναι το (ανύπαρκτον) πτυχίο σου?
AYTA GIA TON PRODOMENO ειναι προιοντα της φαντασιας σου η της παπαροπληροφορησης σου!!!!!!!!!!!!  δεν μου λες τορα σε πια σιναγογη αραζεις ???? για λεγε για λεγε!!! διδασκαλε!!!!!!!!!!!!!!!!

Επισκέπτης
Esi διμιτριε  εχεις κανει αρκετα λαθη !!!!!!!!!!!!!! και με τα στριπτιζ σου και με τους σιντροφους προδομενο ρεντ  αλλαν κτλ κτλ  τιν λες σε ολον τον κοσμο!!!!!!!!!!!!!!  Αλλα τιμαο το ότι εχεις αρχιδια και εισαι ο μονος που εβγαλες την φατσα σου και τιν ψολη σου στο διαδικτιο επονιμα!!!!!!! Τορα αν δεν καταλαβενεις τι παιχνιδια πεζονται πισο από την πλατη σου από το αδερφατο που λεισαει γιατι γαμας και δινεις το κακο παραδειγμα για της πουσταρες στην νεολαια!!!!!!!!!!!!!!! οπος επισης και το ότι εχεις  γινει εμπορευμα εδώ μεσα ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΘΕΜΑ!!!! 

ρε φίλε να σε ρωτήσω:
ποιο αδερφάτο? για τον προδομενο και σενα μιλάς? ειστε ζευγάρι τώρα? τα φτιάξατε? τι γίνεται?

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
ρε φίλε να σε ρωτήσω:
ποιο αδερφάτο? για τον προδομενο και σενα μιλάς? ειστε ζευγάρι τώρα? τα φτιάξατε? τι γίνεται?
kyr λακαμα  ρομπαλευρια ξεκουμποτη  ακουσες αδερφατο και αρχισες της ονειροξεις!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  καθεσε και λες μαλακιες για ανθροπους 50 και 60 χρονον :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:  :idiot: :idiot: :idiot: Υ.Γ για την ιστορια πριν κανα τριχρονο μου ειχαι πει ο ξαδερφος οτι ειρθαν να σε βρουνε στα μερη σου με κατι μιχανακια φιλτατε αρχιδιδασξκαλε :idiot: :idiot:!!!!  και τη εκανες παγονι οσ σινηθος ευρεολαμογιο!!!!!!!!!! αιντε αρχιπεοπεχτη !!!!!! :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Επισκέπτης
kyr λακαμα  ρομπαλευρια ξεκουμποτη  ακουσες αδερφατο και αρχισες της ονειροξεις!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  καθεσε και λες μαλακιες για ανθροπους 50 και 60 χρονον :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:   :idiot: :idiot: :idiot: Υ.Γ για την ιστορια πριν κανα τριχρονο μου ειχαι πει ο ξαδερφος οτι ειρθαν να σε βρουνε στα μερη σου με κατι μιχανακια φιλτατε αρχιδιδασξκαλε :idiot: :idiot:!!!!  και τη εκανες παγονι οσ σινηθος ευρεολαμογιο!!!!!!!!!! αιντε αρχιπεοπεχτη !!!!!! :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Περίεργον. αν και λαλίστατος γιατί εκανες 2 ωρες να μου απαντήσεις? Τι σκεπτοσουν τοσο πολύ?Σε ηρώτησα 15:58 και απήντησες 1645. Προς τι η τόση περίσκεψη?

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Περίεργον. αν και λαλίστατος γιατί εκανες 2 ωρες να μου απαντήσεις? Τι σκεπτοσουν τοσο πολύ?Σε ηρώτησα 15:58 και απήντησες 1645. Προς τι η τόση περίσκεψη?
"Την Ρωσίδα μου μεσα" την ώρα που εσείς την χαζο-λετε ο ένας στον άλλο για να γελάτε, εμένα με δουλεύουν οι Ρωσίδες!!!

Ήρθε η άλλη απο Αγία Πετρούπολη μετά απο 2 μήνες δευτερη φορά στη Ρόδο να μου πει οτι με θυμάται και δεν με ξέχασε!
Την ρωτάω αν την κάλεσε κάποιος να έρθει--->νιετ ,αν είναι με γκόμενο---->νιετ
Θα βγούμε το βράδι---->νιετ
Πήρα τηλέφωνο αν μου έδωσε σωστο! Για να ταλαιπωρηθώ χωρίς λόγο μάλλον...
Και το πιο πιθανό είναι να ήρθε Ρόδο για να χωρτάσει φαγητό με το all inclusive.....

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
iosif!!!!! αν και δεν εχο τιποτα με τους εβρεους αλλα τα περνο κρανα με τους σιονιστες ισραιλινους !!!!!!!!!! στα τελευτεα σας εισαστε πριν σας γαμισει ολος ο πλανητης!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! κανετε και κιριγμα παντα!!!!  κουφαλα διδασκαλε!!!!!! κατι υξερε ο μακις !!!!!!!!!! απο παλια!!!!!!!!! κουφαλα διδαδκαλε!!!!!! Υ.Γ ρε ρολογα ξεκολα αμα δεν εχεις φραγκα και να τα επιδικνιειες σαν παγονι αστο καλητερα !!!!!!!!!!! βρες κανα διο καργιες και τελειοσε το θεμα μιν σπας τα αρχιδια σου !!!!!!! το μελλον τον ελληνον ειναι στην αφρικη!!!!!!!!!  :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: ΥΓ2 ΙΟΣΙΦ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΣΟΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΠΑΡΑΓΑΤΟΙ ΤΙ ΓΙΝΑΝ?????? ΣΑΛΟΜ :rockon: :rockon: :rockon:

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
΄

ρε ρολογα ξεκολα αμα δεν εχεις φραγκα και να τα επιδικνιειες σαν παγονι αστο καλητερα
Μήπως τα παραστατικά του ψυχιατρίου έχουν πιο πολύ πέραση στα μουνιά αν τα επιδείξεις με τον ίδιο τρόπο?
Σίγουρα μπορείς να απαντήσεις σε αυτή την ερώτηση....

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Μήπως τα παραστατικά του ψυχιατρίου έχουν πιο πολύ πέραση στα μουνιά αν τα επιδείξεις με τον ίδιο τρόπο?
Σίγουρα μπορείς να απαντήσεις σε αυτή την ερώτηση....
Δάσκαλε δεν ζήλεψα άνθρωπο ποτέ, πλήν τους έχοντας το ακαταλόγιστον....

Επισκέπτης
iosif!!!!! αν και δεν εχο τιποτα με τους εβρεους αλλα τα περνο κρανα με τους σιονιστες ισραιλινους !!!!!!!!!! στα τελευτεα σας εισαστε πριν σας γαμισει ολος ο πλανητης!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! κανετε και κιριγμα παντα!!!!  κουφαλα διδασκαλε!!!!!! κατι υξερε ο μακις !!!!!!!!!! απο παλια!!!!!!!!! κουφαλα διδαδκαλε!!!!!! Υ.Γ ρε ρολογα ξεκολα αμα δεν εχεις φραγκα και να τα επιδικνιειες σαν παγονι αστο καλητερα !!!!!!!!!!! βρες κανα διο καργιες και τελειοσε το θεμα μιν σπας τα αρχιδια σου !!!!!!! το μελλον τον ελληνον ειναι στην αφρικη!!!!!!!!!  :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: ΥΓ2 ΙΟΣΙΦ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΣΟΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΠΑΡΑΓΑΤΟΙ ΤΙ ΓΙΝΑΝ?????? ΣΑΛΟΜ :rockon: :rockon: :rockon:

αυτό το ρημαδι το μυαλο σου παιρνει καμια στροφή αλλά παιρνει και πολλές αναποδες εχεις πολλες εμμονες ιδεες και πιστευεις την καθε μαλακεια που σου λεει ο καθ ενας.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom