Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Οτι ισχυει για σενα ισχυει για ολους η διαφορα ειναι η ποιοτητα των γυναικων,οι ελληνιδες ειναι πατσαβουρες η πλειοψηφια οποτε το καλο μουνι ειναι δυσκολο,οποτε μπορεις να γαμησεις αλλα πατσαβουρα.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Οτι ισχυει για σενα ισχυει για ολους η διαφορα ειναι η ποιοτητα των γυναικων,οι ελληνιδες ειναι πατσαβουρες η πλειοψηφια οποτε το καλο μουνι ειναι δυσκολο,οποτε μπορεις να γαμησεις αλλα πατσαβουρα.
"Σαβουρογάμης" είναι μια απο τις χειρότερες βρησιές!!!!

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
"Σαβουρογάμης" είναι μια απο τις χειρότερες βρησιές!!!!
Ολοι οι γαμηκουλες στην ελλαδα,που γαμαν συνεχεια,που υπαρχουν τετοιοι, σαβουρογαμηδες ειναι,αν δεν θες να εισαι σαβουρογαμης αναγκαστικα στην ελλαδα θα κανεις σχεση.
Αν θες να γαμας καλα μουνια και πολλα θα πρεπει να φυγεις απο την ελλαδα,εδω εισαι καταραμενος.
Εγω εχω ενα φιλο μικρο που εχει πολλες φιλες και γνωριζει συνεχως,και λεει οτι γαμαει συνεχεια,ειναι παραμυθας φυσικα αλλα με εχει γνωρισει αρκετες.
Οσες μου γνωρισε κατι πατσαβουρες ηταν κρα καναν να τον φαν αλλα τι να το κανεις

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
ΠΟΡΝΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ εδώ και τωρα   :rockon: :rockon: :rockon:

Στα βήματα του χαμένου ηγέτη!!!
Ο δημητρακης την καλυτερη δουλεια εκανε,ηταν τυχερος που δεν του αρεσει η ζεστη. η ελλαδα ειναι να ερχεσαι για κανα μηνα για διακοπες,η αν εισαι σκουπιδοφαγος να πλακωνεσαι στους γυρους και στα φαστ φουντ,αν εισαι στην δευτερη κατηγορια καλα εισαι στην ελλαδα δυστυχισμενος θα εισαι αν πας σε αλλη χωρα

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Ο δημητρακης την καλυτερη δουλεια εκανε,ηταν τυχερος που δεν του αρεσει η ζεστη. η ελλαδα ειναι να ερχεσαι για κανα μηνα για διακοπες,η αν εισαι σκουπιδοφαγος να πλακωνεσαι στους γυρους και στα φαστ φουντ,αν εισαι στην δευτερη κατηγορια καλα εισαι στην ελλαδα δυστυχισμενος θα εισαι αν πας σε αλλη χωρα
Πορνομετανάστευση στη Ρωσία στα βήματα του Μέγα (απολεσθέντος) Ηγέτη!!!
Δουλειά ακόμα και σκουπιδιάρης! Αρκεί να μένουμε Ρωσία έστω και σε τρώγλη!!!
Θυμάμαι πριν 10 χρόνια όταν τελείωνα τη δουλειά στο μπάρ και ξημέρωνε, έβλεπα κάτι Σκανδιναβές τελειωμένες(την παλέυαν καλύτερα απο τις οροθετικές πρεζούδες) να τη πέφτουν στους υπαλήλους καθαριότητας που άδειαζαν τους κάδους στη Σκουπιδιάρα!!!!!! Μάλιστα!!!! τότε ακόμα και οι σκουπιδιάρηδες  :fuck2: τσάμπα :rockon: :rockon: :rockon:!

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.077
Πόντοι
2.356
^ Βρε τις πουτάνες τις Σκανδιναυές,με τους σκουπιδιάρηδες πήγαν?

Τελικά πράγματι η ΒΛΑΚΕΙΑ ΚΑΙ Η ΜΑΛΑΚΙΑ δεν αντιμετωπίζονται  :jerking: :jerking: :jerking:

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
^ Βρε τις πουτάνες τις Σκανδιναυές,με τους σκουπιδιάρηδες πήγαν?

Τελικά πράγματι η ΒΛΑΚΕΙΑ ΚΑΙ Η ΜΑΛΑΚΙΑ δεν αντιμετωπίζονται  :jerking: :jerking: :jerking:
Ζηλέυεις που ο Ροδίτης υπάλληλος καθαριότητας γαμούσε Σουηδέζες τουρίστριες που του την πέφταν εν ώρα εργασίας, ενώ ο αντίστοιχος στην υπόλοιπη Ελλάδα έπρεπε να πληρώσει....??? :2funny: :2funny: :2funny:

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Μου το είπε ο κλώνος σου... Μου είπε επίσης οτι τον τρως μέχρι και απο την σκιά σου...

Ροδίτη , εχεις ξεεεεεεεεφυυγειιιιιιιιιιιιιιιι οπος λεει και η τασουλα τον Κιτσο.

Ρε γατόνια ερωτησης ¨:  να απαντηση μονον οποιος ξερει .............

Ποσα χρηματα κοστιζει η εκδοσις διαβατηρίου στην Ουκρανια;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
:think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think:

(Να σπονσαρο ενα καημενο φτωχο κοριτσακι που θελει να ερθη για τζαμπα διακοπές!!!!)

Λοιπον καποια στιγμη θα σας ενημερωσω αλα προς το παρον το παιχνιδι ποιος θα δουλεψη ποιον ειναι σε εξελιξη.
Ελλας -  Ουκρανια  =  2 - 0

Συνημμένα

• your lioness.jpg
    your lioness.jpg
    69,8 KB · Εμφανίσεις: 22
  • wanna kiss you.jpg
    wanna kiss you.jpg
    104,6 KB · Εμφανίσεις: 29

Επισκέπτης
Ροδίτη , εχεις ξεεεεεεεεφυυγειιιιιιιιιιιιιιιι οπος λεει και η τασουλα τον Κιτσο.

:think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think:

(Να σπονσαρο ενα καημενο φτωχο κοριτσακι που θελει να ερθη για τζαμπα διακοπές!!!!)

Θα σου  απανυησω εγω που δεν ξερω. Ελπιζω να μην ειναι για τον τυπο απο Λουγκανσκ...
350 ρουβλια(γκριβεν( για να το εκδωσον σε ενα μηνα. Τωρα μου λενε οτι μπορει να ακριβυνε και ναπηγε 600 δεν ξερω. ΑΠο κει και περα νομιμως εαν πληρωει κανεις παραπανω, το φτιαχνουν συντομώτερα σε 2 εβδομαδες και σε 3 μερες αλλα το ποσόν ανεβαίνει σημαντικά...

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.200
Πόντοι
3.656

Ρε γατόνια ερωτησης ¨:  να απαντηση μονον οποιος ξερει .............

αν ο πατηρ ειναι ευηποληπτος κ παει κι αυτος εκει με προπισκα κλπ,στοιχιζει κανα 100$(παραβολα κ ψιλο-γρηγοροσημο)
κ βγαινει σε 2-3 βδομαδες
αν ο πατηρ δεν συμετεχει
,θα κανει οσο ναναι, :helpplea:
μια φιλη μου,με διαφονουντα μπαμπα, ;)
εχει βαλει τα χαρτια κ 70$ ολα μαζι απο τον ιουνιο,,,,της ζητησαν 300$ για να βγει αμεσα,δεν ταχε,εγω δεν τα δινω γιατι φοβαμαι την εκδοχη-που ισχυει κ για σενα,εκτος αν εχεις ταξει κι εδω χιλιαρικα!! ;)-να το παρει κ να φυγει σε αλλη γη σε αλλα μερη, ;)
με αποτελεσμα 3 μηνες κι ακομα περιμενει :tickedoff:
,περιοχη ντανιετσκ,εχει σχεση κι η περιοχη,οντεσα  πχ,ειναι πιο ακριβα τα κουστουμια  ;) ;) ;)

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.200
Πόντοι
3.656

Λοιπον καποια στιγμη θα σας ενημερωσω αλα προς το παρον το παιχνιδι ποιος θα δουλεψη ποιον ειναι σε εξελιξη.
Ελλας -  Ουκρανια  =  2 - 0
ωραια χειλη η νεαρα ντεβουσκα!!! :pipa2: :pipa2: :pipa2:

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
ωραια χειλη η νεαρα ντεβουσκα!!! :pipa2: :pipa2: :pipa2:

KAI ΜΠΑΛΚΟΝΙΑ ............SEA VIEW...... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
1000ρικο γι αυτο δεν στελνω δεν λεει τιποτα ιδιαιτερο 1,69 - 52 κιλά - 28 ετων μεγάλη ειναι
το λεωφορειο Ή ΤΡΑΊΝΟ μεχρι το ΚισηινεΦ να ερΘη της πληρωνω αμα τη εμφανήση στο  ΕΛ ΓΚΡΕΚΟ.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ΣΗΜ.: πΟΤΕ ΔΕΝ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ -  ΜΟΝΟΝ ΑΜΑ ΤΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΑΛΟΙΩΣ  ΚΛΑΦΤΑ ΧΑΡΑΛΑΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ.
ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ.

Συνημμένα

• hey.jpg
    hey.jpg
    51,3 KB · Εμφανίσεις: 22

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Θειο Τάσσο και Μολντογερεεεεεεεεεεεεεε  να μου την προσεχετε  :fuck1: :fuck1: :knockinb: :knockinb: :fuck2: :fuck2: την Ουκρανίδα μεχρι να ερθω να την παραλαβω.................

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• look forward to our meetin.jpg
    look forward to our meetin.jpg
    89 KB · Εμφανίσεις: 37

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Και η δουλειά του είναι στις παραλίες και όχι σε γραφεία!!! Ας κάτσουν άλλοι στα γραφεία!
Αλλαν είσαι αρχηγός και καπετάνιος!!! Τα μουνιά αξίζουν τα λεφτά τους!! Άλλοι ξοδέυουν περισσότερα για χειρότερες!!!

Πρε 'σεις!!!!

Τι παίζει με τη φώτο απο τη Παραλία!!!???? :huh: :huh: :huh: :think:

Την πρώτη ώρα είχε φτάσει τα 80 views και τώρα βλέπω 200!!! Πρε αν θέλετε γκομενάκια στη παραλία ξώβυζα έχω πολλά ανά τα χρόνια εδώ, πείτε μου να σας βάλω και μη μιζεριάζετε με τη παραλία που είναι ο μέλλον χώρος αντλίσεως ψηφοφόρων του ηγέτη του Εθνικογαμισμού!!!!

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Δε νομιζω. Ο παπαρόγατος ειναι πολιτικός αρχηγός με όραμα και κύρος.

εγω δεν βλεπω δηλωσεις απο τους Αρχηγους προεδρους...
μου φαινετε μουφα η δουλεια και απο τους δυο.
Μάλλον ακομη διακοπες ειναι περιμενουν και τα νεα μετρα για να παρουν θέση νομιζω :think: :think: :think: :think: :think: :think:

Συνημμένα

• papsarogatos onasis.jpg
    papsarogatos onasis.jpg
    44,7 KB · Εμφανίσεις: 23
  • pasparogatos1.jpg
    pasparogatos1.jpg
    27,8 KB · Εμφανίσεις: 21

nikostratos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
460
Πόντοι
306
Θειο Τάσσο και Μολντογερεεεεεεεεεεεεεε  να μου την προσεχετε   :fuck1: :fuck1: :knockinb: :knockinb: :fuck2: :fuck2: την Ουκρανίδα μεχρι να ερθω να την παραλαβω.................

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Αχ μακάρι να μπορούσα να πάω να στο προσέχω το κορίτσι, για να μην πέσει σε κακιές παρέες
και αμαυρωθεί....

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Αχ μακάρι να μπορούσα να πάω να στο προσέχω το κορίτσι, για να μην πέσει σε κακιές παρέες
και αμαυρωθεί....

:think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think:

Oxi  αδερφε ειναι δοκιμασμενος ο θειος τασσος ειναι καλη παρέα για τον Μολντογερο ειχα αμφιβολίες αλλα ευτυχως ειναι ερωτευμενος και μονογαμικος τα τελευταία δυο χρόνια οποτε εχω πληρη εμπιστοσυνη οτι δεν θα κακοπεση το μωρο των 28 Μαιων......ασε που τους πεφτη λιγο μεγαλη για τα γουστα τους και κοντη μονον 1,69 ουτε 1,70..........

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom