Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.200
Πόντοι
3.656
θα προτεινα κ νταβαριτσ ,αλλα μ εχετε μπερδεψει για την αληθινη του υποσταση,γιατρος η ασθενης...
ασε που τα στριβει καθε μερα,,το πρωι ετσι το βραδυ γιουβετσι,,μαλλον κανει για κυβ εκπροσωπος αυτος καλυτερα  :s&m_2:

Επισκέπτης
θα ποτεινα κ νταβαριτσ ,αλλα μ εχετε ,μπερδεψει για την αληθινη του υποσταση,ασε που τα στριβει καθε μερα,,το πρωι ετσι το βραδυ γοιυβετσι,,μαλλον κανει για κυβ εκπροσωπος αυτος καλυτερα  :s&m_2:

μην τνο παρεξηγεις έχει το ακαταλόγιστον. Γι αυτό εδώ όλοι τον αγαπάμε....

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.077
Πόντοι
2.356
Διεθνηστής, τρωτσκιστής και πάνθεος???
Διεθνιστής με "ι"...Tροκστιστής με "ο"(από τον Τροτσκισμό βγαίνει και όχι από το τρώω)...Πανθεος δεν υπάρχει,Πανθρησκος είναι(μάλλον διάβαζες το παλιό γυναικειο περιοδικό Πάνθεον και μπερδεύτηκες).
Με λύπη μου διαπιστώνω το πολύ χαμηλό επίπεδο των υποστηρικτών του πορνομεταναστή.

Επισκέπτης
Διεθνιστής με "ι"...Tροκστιστής με "ο"(από τον Τροτσκισμό βγαίνει και όχι από το τρώω)...Πανθεος δεν υπάρχει,Πανθρησκος είναι(μάλλον διάβαζες το παλιό γυναικειο περιοδικό Πάνθεον και μπερδεύτηκες).
Με λύπη μου διαπιστώνω το πολύ χαμηλό επίπεδο των υποστηρικτών του πορνομεταναστή.

νεα παιδια είναι άβγαλτα ακομη και παρασυρθηκανε απο τις υποσχεσεις του πορδομετανάστη. Εδω παρασυρθηκαμε εμεις οι μεγαλοι. θα κανε κομμα, κυβέρνηση, γραφεία, πολιτικά ανποιγματα σε κομματα, θα, θα, θα, θα και μετά μας δήλωσε ότι θα κανε στριπ τιζ. Μα ειναι σοβαρα αυτά τα πράματα? εμεις τον πιστεψαμε, εκτιθεικαμε σε συγγενεις και φίλους κι αυτος έκανε χαβαλε...

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.077
Πόντοι
2.356
^ Σωστά.
Εν αντιθέσει με τον Πρόεδρο μας που έχει σοβαρότητα,στιβαρό ύφος,ηγεμονικό αλλά ταυτόχρονα λιτό και απέριττο λόγο και προπάντων ολοκληρωμένο και καλά σχεδιασμένο πρόγραμμα.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Κάνω ορθογραφικά λάθη αλλά όχι νοηματικά!!!
Χτυπάς κάτω απο τη ζώνη! Εσύ δεν είσαι που αποκάλεσα πριν απο εβδομάδες ραγια?
Μου μυρίζεις ------>τον κλώνο "Elegant" "θαυμαστή μου"!
Όσο για το επίπεδο των υποστηρικτών του πορνομετανάστη είναι απο Ουκρανία και Ρωσία και πάνω και όχι Ρουμανο-Μολδαβίας....

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Ξύπνησα χτες 02:30 να βγώ έξω και πηγαίνοντας στο Κλαμπ ήταν γεμάτο Εβραίες και κάτι Ρωσίδες 1,55-1,60!!! Απαξίωσα να πλησιάσω, αλλά έβλεπα ληγούρια να παλέυουν ποιός θα τις χορέψει!!!
Οι γκόμενες μετά απο λίγο νόμιζαν πως όλους τους κοίταζαν απο τον ουρανό!
Δείχνει να μην είμαστε πλέον προορισμός νεολαίας και γυναικών που έρχονται να "απελευθερωθούν"
Ο Σεπτέμβριος κατα τα άλλα είναι πονηρός μήνας και πάντα πήγαινε καλά!!!

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.077
Πόντοι
2.356
Κάνω ορθογραφικά λάθη αλλά όχι νοηματικά!!!
Την άλλη φορά πες τα στην νοηματική τότε.
Χρειάζεται νομίζω να διαβάσεις επειγόντως το σύγγραμμα πού είχε προτείνει ο Κ. Πλεύρης στον μακαρίτη Ραφαηλίδη:
"Αι συνέπειαι του αυνανισμού πέραν κάποιας ηλικίας"

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Την άλλη φορά πες τα στην νοηματική τότε.
Χρειάζεται νομίζω να διαβάσεις επειγόντως το σύγγραμμα πού είχε προτείνει ο Κ. Πλεύρης στον μακαρίτη Ραφαηλίδη:
"Αι συνέπειαι του αυνανισμού πέραν κάποιας ηλικίας"
Πρε Μαλούκο

Μολδαβία πότε πας? Εκεί πάνω που λένε και οι δικοί σας Μολδολάγνοι  οτι οι γκόμενες ανοίγουν τα πόδια στους Elegant τύπους.....

Μήπως είσαι κλώνος του..................... ΠΥΡΦΟΡΟΥ???

Επισκέπτης
Ξύπνησα χτες 02:30 να βγώ έξω και πηγαίνοντας στο Κλαμπ ήταν γεμάτο Εβραίες και κάτι Ρωσίδες 1,55-1,60!!! Απαξίωσα να πλησιάσω, αλλά έβλεπα ληγούρια ΠΙΡΦΟΡΟΥΣ να παλέυουν ποιός θα τις χορέψει!!!
Οι γκόμενες μετά απο λίγο νόμιζαν πως όλους τους κοίταζαν απο τον ουρανό!
Δείχνει να μην είμαστε πλέον προορισμός νεολαίας και γυναικών που έρχονται να "απελευθερωθούν"
Ο Σεπτέμβριος κατα τα άλλα είναι πονηρός μήνας και πάντα πήγαινε καλά!!!
ετσι πιο σοστο!

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.077
Πόντοι
2.356
Πρε Μαλούκο

Μολδαβία πότε πας? Εκεί πάνω που λένε και οι δικοί σας Μολδολάγνοι  οτι οι γκόμενες ανοίγουν τα πόδια στους Elegant τύπους.....

Μήπως είσαι κλώνος του..................... ΠΥΡΦΟΡΟΥ???
Σταματά ΒΛΑΞ να αερολογείς ως συνήθως.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Τα έχω πει και τα ξαναλέω!! Το πιο έυκολο εδώ μέσα είναι να αρχίσω να λέω χτες γάμησα τη μια και σήμερα την άλλη!
Καμιά φορά που με πέρνει τηλέφωνο κανένας φίλος εκτός νησιού και μου λέει "γαματε, γαμάτε εκεί  κάτω" έχοντας υπ'όψη τι γινόταν παλιώτερα! Ε τι να του πεις εκείνη την ώρα για να έρθει... "ξεσκιζόμαστε" του λες!!
Είναι όμως αλήθεια? ΟΧΙ!!! Η αλήθεια είναι οτι με τόσες Ρωσίδες και ανατολικές στο νησί τα καμάκια δεν γαμάνε όσο πρέπει! Και δεν μιλάω για πυρφόρους!!!
Μακάρι κάπου αλλού να γαμάτε κάθε μέρα και άλλη ανατολική που να είναι μουνάρα και να μην την πληρώνετε!! Εξάλου τα έχω πει οτι όταν γαμάει κάποιος πολύ δεν σημαίνει  οτι κάποιος άλλος γαμάει λιγότερο! Το μουνί είναι ελέυθερο αγαθό σχεδόν όπως ο αέρας για όποιον το ξέρει καλά!!!

Το θέμα είναι τι γίνεται φέτος και τα μουνιά δεν κάθονται!!!

Επισκέπτης
Τα έχω πει και τα ξαναλέω!! Το πιο έυκολο εδώ μέσα είναι να αρχίσω να λέω χτες γάμησα τη μια και σήμερα την άλλη!
Καμιά φορά που με πέρνει τηλέφωνο κανένας φίλος εκτός νησιού και μου λέει "γαματε, γαμάτε εκεί  κάτω" έχοντας υπ'όψη τι γινόταν παλιώτερα! Ε τι να του πεις εκείνη την ώρα για να έρθει... "ξεσκιζόμαστε" του λες!!
Είναι όμως αλήθεια? ΟΧΙ!!! Η αλήθεια είναι οτι με τόσες Ρωσίδες και ανατολικές στο νησί τα καμάκια δεν γαμάνε όσο πρέπει! Και δεν μιλάω για πυρφόρους!!!
Μακάρι κάπου αλλού να γαμάτε κάθε μέρα και άλλη ανατολική που να είναι μουνάρα και να μην την πληρώνετε!! Εξάλου τα έχω πει οτι όταν γαμάει κάποιος πολύ δεν σημαίνει  οτι κάποιος άλλος γαμάει λιγότερο! Το μουνί είναι ελέυθερο αγαθό σχεδόν όπως ο αέρας για όποιον το ξέρει καλά!!!

Το θέμα είναι τι γίνεται φέτος και τα μουνιά δεν κάθονται!!!

Κατω στο νησί για τον Παπαρόγατο τι λένε? Πώς τα βλέπεις έχει ρεύμα? Θα σχηματίσει κυβερνηση στις επόμενες εκλογές? Πιστεύω ότι αμέσως με το που θα βγει ένας τόσο παγκοσμίου κύρους ηγέτης αμεσως θα μεταβληθεί θετικά η άποψις των ξενων για μας.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Κατω στο νησί για τον Παπαρόγατο τι λένε? Πώς τα βλέπεις έχει ρεύμα? Θα σχηματίσει κυβερνηση στις επόμενες εκλογές? Πιστεύω ότι αμέσως με το που θα βγει ένας τόσο παγκοσμίου κύρους ηγέτης αμεσως θα μεταβληθεί θετικά η άποψις των ξενων για μας.
Δάσκαλε εδώ κάτω είμαστε εθνικογαμιστές!!! Αλλά χωρίς ηγετική καθοδήγηση δεν μας βγαίνει τίποτα!!!!

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Δάσκαλε εδώ κάτω είμαστε εθνικογαμιστές!!! Αλλά χωρίς ηγετική καθοδήγηση δεν μας βγαίνει τίποτα!!!!

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Εγώ ανησυχώ ........    δεν βλεπω να ενδειαφερεται κανεις προεδρος
δεν βλεπω σχολια επι του θεματος απο κανεναν λες να εκτεθούμε ή;;;........

Συνημμένα

• work opsion.jpg
    work opsion.jpg
    19,8 KB · Εμφανίσεις: 24

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Πουθενα δεν ανοιγουν τα ποδια τους να γαμηθουν χωρις δουλεια,μπλα μπλα και τις μαλακιες τους εκτος αν ειναι πατσαβουρα η εχουν οικονομικο οφελος,γενικως ειναι κουραστικες παγκοσμιως,απο κει και περα αν εισαι λιγο πιο εμφανισημος απλα μπορει να χρειαστεις λιγοτερη δουλεια απο οτι οι υπολοιποι.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Πουθενα δεν ανοιγουν τα ποδια τους να γαμηθουν χωρις δουλεια,μπλα μπλα και τις μαλακιες τους εκτος αν ειναι πατσαβουρα η εχουν οικονομικο οφελος,γενικως ειναι κουραστικες παγκοσμιως,απο κει και περα αν εισαι λιγο πιο εμφανισημος απλα μπορει να χρειαστεις λιγοτερη δουλεια απο οτι οι υπολοιποι.
Παγκοσμίως εκτός απο τη Μολδαβία που εκεί οι γκόμενες για τους Elegant Έλληνες είναι 2 ανοιχτά πόδια!!!Γι' αυτό είναι χωρτασμένοι όσοι πάνε εκεί και μας βρύζουν!!!

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Ναι ναι, εκει τα ανοιγουν διαπλατα για ολους,με το που σε βλεπουν λεν ελα γαμια μου πηδα μας,οι μολδαβοι δεν μας γαμαν καλα :helpplea:

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Ναι ναι, εκει τα ανοιγουν διαπλατα για ολους,με το που σε βλεπουν λεν ελα γαμια μου πηδα μας,οι μολδαβοι δεν μας γαμαν καλα :helpplea:
Αυτό που με προβληματίζει είναι το εξής----> Η Ουκρανίδα για τον Ουκρανό είναι σχετικά έυκολη
Η Ρωσίδα για το Ρώσο το ίδιο
Η Σουηδέζα τρελένεται για τον Σουηδό
Η Αγγλίδα για τον Άγγλο
Η Ιταλίδα για τον Ιταλό

και έτσι πάει έκτος οτι όλοι οι παραπάνω παίζουν παντού!

Η Ελλεηνίδα γουστάρει τον Αλβανό και τον Μαύρο μέχρι να βρει τον Πυρφόρο γαμπρό!!!

Τελικά τον Έλληνα ποιά τον Γουστάρει???

Γιατί εμείς πρέπει να κουραζόμαστε και να κάνουμε τα διπλάσια απ'οτι οι άλλοι Ευρωπαίοι και Ανατολικοί?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom