Επισκέπτης
ο παπαρογατος ειναι απο την δραμα.
ειναι λογικο με τοσο χωρο που προσφερεις τα κεντρικα γραφεια του κομματος του να γινουν στην θεσσαλονικη.
o πορνομεταναστης οπως ολοι εχουμε καταλαβει κανει χαβαλε,ο παπαρογατος κανει μια σοβαρη προσπαθεια για να κυβερνηση την χωρα.
εγω απο την μερια μου ειμαι πλεον με τον παπαρογατο.
οταν ο πορονομεταναστης αποφασισει να ασχοληθει σοβαρα με την πολιτικη το ξαναβλεπουμε το θεμα.
αλλα ο παπαρογατος ειναι μπροστα πλεον σε ολες τις κρυφες δημοσκοπησεις που γινοντε με μεγαλη διαφορα.
Παρ'ότι συμπαθώ παρα πολύ τον πορδομετανάστη,δυστυχώς θα πρεπει να συνηγορήσω μαζί σου. Ο εθνικογαμισμός δεν είναι πολιτικό κίνημα, ούτε οργάνωσις παρά ατομική προσπάθεια ενός ατόμου να κανει χαβαλέ και να σπάσει την μονοτονία του. Ούτε γραφεία διαθετει, ουτε τηλέφωνα, ουτε γραμματεία , ούτε πολιτικο προγραμμα και λόγο. Από την αλλη ο παπαρόγατος τουλάχιστον για την μεστότητα του πολιτικού του λογου με έχει πείσει και πιστεύω ότι συντόμως με την συνδρομή των φίλων του κομματος όπως ο αλαν συντόμως θα δούμε και ευπρεπή οργάνωση και εμφανιση πολιτικου κομματοςόπως αρμόζει. Ψηφίζω παπαρόγατο...