dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
Μ'αρεσει Ιωσηφ που καθεσε και γραφεις με τους Κλωνους του καθε Τελικα οι Θεσσαλονικεις εχουν τη στο αιμα τους (δεν μιλαω για ολους)σιγουρα και οι Αθηναιοι ειναι πολυ ισως δεν εχω πετυχει τετοιους Αθηναιους γιατι τους αποφευγω.Τπυλαχιστον ο Αλαν βλακας,αξεστος,ασχημος (ετσι ειπε ενας στο σα'ι'τ που τον εχει δει και ειναι και Μοντερατορ.Μη ρωτατε δεν θα πω ποιος ειναι.Το ειχα ρωτισει ο Αλαν ειναι πιο ασχημος απο καποιο αλλο μελλος του σα'ι'τ Μ... (δεν υποννοω τον Μακη)και μου απαντησε ο Αλαν ειναι και ασχημος ο Μ... δεν ειναι τοσο χάλια.)μου θυμιζει την αλεπου και το κορακι που το κορακι νομιζε οτι εχει ωραια φωνη Μ'αρεσει που τσαντιστηκε και εβριζε και μετα χεστηκε και τα εσβισε .ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ Ο ΑΛΑΝ ΔΙΝΕΙ 100 ΕΥΡΩ ΚΑΙ εχει αυτογνωσια οτι ετσι οπως ειναι δεν προκειτε να τον κοιταξει καμια γκομενα.Ο Ρουνκο-Βασιλης (απο Σουηδια που στον ειχα βαλει και στο Σκα'ι'π)τα σκαει χοντρα για ερωτες !Της καλει στην Ελλαδα,Τουρκια κλπ. της πηγαινει Μπουζουκια και του βγαινει 3000-5000 Ευρω.Μπορει να αφησει λογαριασμο εδω 300-400 Ευρω και η γκομενα να του φυγει και να μην την Ωραια και σημερα με τους Πιρφορους σε καλο να μας βγει Ιωσηφ τοσογια βρες το σε παρακαλώ που εγώ το έχω γραψει αυτό.