Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.200
Πόντοι
3.656
2008 ειναι τοτε την γνωρισα ασε τον πορνομεταναστη να  χτυπιεται.
εγω δεν βγαζω φωτογραφιες ποτε καμια γκομενα  αυτες ειναι τραβηγμενες το 2009

Η  Ρουμανα ηταν εδω Μαιο του 2012
:think: :think: :think:
ρε συ αλανταλον,αυτη εδω κι αυτη που σε ρωταγα πριν,ειναι οι ιδιες??κατι μπερδεμα γινετε,,η δευτερη ειναι η μιση ,,, :think: :think: :think: :think:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.200
Πόντοι
3.656
καταλα τωρα,,η βουλγαρα εινε..η ιβανινα,,,συμπαθητικη αλλλα κοντη,,,αυστηρα για ελληνοτραφεις..δεν κανει γι εμας,,για την ρουμανα δωσε καποια ινφο,,το σαιτ κ το τατς δηλαδη.. ;) ;) ;)

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
ρε αλανταλον,,θα μαΣ τρελανεις???
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΡΟΥΜΑΝΑ ΑΥΤΗ,ΕΙΝΕ Η ΙΒΑΝΙΝΑ ΠΟΥ ΤΣΑΚΩΝΟΣΕ ΜΕ ΤΟΝ ΝΤΙΜΑΣ29,,,, :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses:
πεις για το σαιτ της ρουμανας? :think:

ναι ρε για την Βουλγαρα λεω ειναι  ι ιδια
μια ειναι ι ξανθια  (βαμενη  ειναι εε οχι οριτζιναλ)

Την Ρουμανα οταν εισαι ετοιμος σου στελνω τηλεφωνακι της  με πμ.
ασε να σε γνωρισουμε πρωτα ποιος εισαι και βλεπουμε...
το σaιτε ειναι το simpatie.ro

pare alles dyo ths Roymanas afou goustarises

Συνημμένα

• 8.jpg
    8.jpg
    34,7 KB · Εμφανίσεις: 21
  • 3.jpg
    3.jpg
    28,7 KB · Εμφανίσεις: 19

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.200
Πόντοι
3.656
ναι ρε για την Βουλγαρα λεω ειναι  ι ιδια
μια ειναι ι ξανθια  (βαμενη  ειναι εε οχι οριτζιναλ)
ναι το καταλαβα πριν,,η φωτο τελικα φενετε το 2009 ναναι,,,
για την ρουμανα θα πεις ,η τοχεις κρυφο?? ;) ;) ;) ;) ;)
μη φοβασε ο ντιμας29 δεν κατεβαινει βουλγαρια,σορρυ,χαλκιδικη!! :grin: :grin: :grin:

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
ναι το καταλαβα πριν,,η φωτο τελικα φενετε το 2009 ναναι,,,
για την ρουμανα θα πεις ,η τοχεις κρυφο?? ;) ;) ;) ;) ;)
μη φοβασε ο ντιμας29 δεν κατεβαινει βουλγαρια,σορρυ,χαλκιδικη!! :grin: :grin: :grin:

σου απαντησα.............  Ο ντιμας ειναι ακινδυνος και  τσιφουτης δεν κινδυνευουμε απο αυτον......

Αντε γεια φευγω εχω ............ δουλεια

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.200
Πόντοι
3.656
ναι ρε για την Βουλγαρα λεω ειναι  ι ιδια
μια ειναι ι ξανθια  (βαμενη  ειναι εε οχι οριτζιναλ)

Την Ρουμανα οταν εισαι ετοιμος σου στελνω τηλεφωνακι της  με πμ.
ασε να σε γνωρισουμε πρωτα ποιος εισαι και βλεπουμε...
το σaιτε ειναι το simpatie.ro

pare alles dyo ths Roymanas afou goustarises

ΕΙΣΑΙ ΔΥΝΑΜΗ,,ΣΤΙΛΕ ΠΜ,ΟΤΙ ΘΕς ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΑΩ,,ΣΤΙΛΕ ΤΟ ΤΗΛ!!! :tits2:
ΥΓ δεν ειμαι ο νταβαρις ,αν αυτο ενοις,,, :grin: :grin: :grin: :grin:

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.077
Πόντοι
2.356
απο σιτε γνωριμιων ειναι ρουμανια  χαλαλι το 100ρικο τι λες;;;
(1000αρικακι πηρε για 7 μέρες  Χαλκιδικη  φοιητητρια) Τσιφούτηηηηηηηηη
Αστέρι,αυτό το στυλ μου αρέσει.  :grin:
Την άλλη φορά που θα έρθει στείλτην και από Ανάληψη μεριά όταν θα είμαι κάτω,θέλω να κάνω λίγο εξάκηση τα ρουμάνο-μολδαβικά μου  :2funny: :2funny: :2funny:

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36

Απο το μέτωπο της Ουκρανίας τίποτα? :2funny:
Γιατί με Μολδο-Ρουμάνες δεν βλέπω προκοπή!

burt simpson

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
simera xtypisame me 1 filaraki 2 oykranidakia stin paralia arketa kala  sta 21 kai 22 antistoixa katagwgi oukrania apo xarkovo menoun ta teleutaia 10 xronia germania k spoudazoun oikonomika berlin...allaxame tilefwna k pisteuw oti tha vrethoume ektos aprooptou t vrady,daskale iwsif k loipoi synagwnistes pws proteinete na tis paixoume dynamika i siga siga?

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.200
Πόντοι
3.656
Απο το μέτωπο της Ουκρανίας τίποτα? :2funny:
Γιατί με Μολδο-Ρουμάνες δεν βλέπω προκοπή!
περιεργο,,,,,αυτες οι μολδαβες  ειναι τοσο ευκολες.... :grin: :grin: :grin: ανοιγουν τα ποδια αμεσως,,ειδικα σε ελληνες,, :grin: :grin: :grin: :grin:
τοχε πει κι ο μολδολαγνο στον δημητρακη29,οπως αναφερει κι ο ιδιος πριν κανα 2,3 ποστ... :grin: :grin: :grin:

Επισκέπτης
περιεργο,,,,,αυτες οι μολδαβες  ειναι τοσο ευκολες.... :grin: :grin: :grin: ανοιγουν τα ποδια αμεσως,,ειδικα σε ελληνες,, :grin: :grin: :grin: :grin:
τοχε πει κι ο μολδολαγνο στον δημητρακη29,οπως αναφερει κι ο ιδιος πριν κανα 2,3 ποστ... :grin: :grin: :grin:

Παράξενον...Πριν 2-3 ποστ δεν γραφει ο Μολδολάγνος αλλά ο Τασος. Μάλλον θα καμνεις καποιο μικρό λαθάκι καλέ μου ρεντ-μίδα.

Επισκέπτης
simera xtypisame me 1 filaraki 2 oykranidakia stin paralia arketa kala  sta 21 kai 22 antistoixa katagwgi oukrania apo xarkovo menoun ta teleutaia 10 xronia germania k spoudazoun oikonomika berlin...allaxame tilefwna k pisteuw oti tha vrethoume ektos aprooptou t vrady,daskale iwsif k loipoi synagwnistes pws proteinete na tis paixoume dynamika i siga siga?

Ελπίζω να μην την χτυπησατε με καμια πετρα όπως ο πατακιστανός στην παραλία.
Κοιτα αγαπητέ όσο πιο σοφιστικέ ειναι μια γκόμενα τόσο σιγά-σιγά θελει. Τωρα αυτές με μπερδευεις με το Γερμανία αλλά έμπα γρήγορα στο θεμα για να σαι σιγουρος...

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.200
Πόντοι
3.656
Παράξενον...Πριν 2-3 ποστ δεν γραφει ο Μολδολάγνος αλλά ο Τασος. Μάλλον θα καμνεις καποιο μικρό λαθάκι καλέ μου ρεντ-μίδα.
μεγα διδασκαλε
πριν .2.3 ποστ περιπου δεν γραφει ουτε ο τασος ουτε ο μπλδολαγνο...
γραφει ο δημητακης29,αυτο  γραφωκι εννοω,κ λεει για τον μολδολαγνο οτι διαφημιζε την πραματεια του κισινιοφ,,,
"Θυμαμαι και ακομα  2funny 2funny 2funny 2funny 2funny :2funny:που τοτε ολα τα Μπακουρια πηγανε Μολδαβια :jerking:ο Μολδολαγνος τους ειχε πει οτι θα λετε οτι ειστε Ελληνας και θα σας ανοιγουνε τα πόδια "

αυτια
με απολυτο ρισπεκτ
γκριν-μυδιας  :grin: :grin: :grin: :grin:
υγ τα 2,3 ποστ γραψε λαθος,πριν 2,3 σελιδες ειναι το σωστο... :grin:

Επισκέπτης
μεγα διδασκαλε
πριν .2.3 ποστ περιπου δεν γραφει ουτε ο τασος ουτε ο μπλδολαγνο
γραφει ο δημητακης29,αυτο εννοω,κ λεει για τον μολδολαγνο οτι διαφημιζε την πραματεια του κισινιοφ,,,
"Θυμαμαι και ακομα  2funny 2funny 2funny 2funny 2funny :2funny:που τοτε ολα τα Μπακουρια πηγανε Μολδαβια :jerking:ο Μολδολαγνος τους ειχε πει οτι θα λετε οτι ειστε Ελληνας και θα σας ανοιγουνε τα πόδια "

αυτια
με απολυτο ρισπεκτ
γκριν-μυδιας  :grin: :grin: :grin: :grin:

Δεν μπορώ να το εύρω αλλά δεν θα κολλήσουμε εκεί. Κοίτα αμα δεν παινεψεις το σπιτι σου πεφτει και σε πλακώνει...

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.200
Πόντοι
3.656
 :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:που τοτε ολα τα Μπακουρια πηγανε Μολδαβια :jerking:ο Μολδολαγνος τους ειχε πει οτι θα λετε οτι ειστε Ελληνας και θα σας ανοιγουνε τα πόδια :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:θυμαμαι τον Πιρφορο που ηταν πολυ χαρουμενος ελεγε θα παω θα εχω γκομενες θα  :knockinb:.Σιγα ψαχνω για πουτανες!Το αποτελεσμα ηταν πολυ θλυβερο :2funny:τρελαθηκαν στη χυλοπιτα και πληρωναν 100 Ευρω για να  :knockinb: μια ωρα κατι ανυπαρκτες :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
νατο πετιετε !!!

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
56-χρόνε στο 1,70m με βάρος 113 kg καλημέρα !

'Eφαγες μπουγάτσα Σαλλλλονικιώτικη σήμερα να μεγαλλλλώσεις
κι άλλλλο τα ΜΑΓΟΥΛΛΛΛΑ σου ?

Εισαι ασχετος ρεεεεεεεεεεεεεε    ετος πολυ μεγαλο με εκανες ειπαμε οχι κι ετσι ..
1,89  - 140 κιλα .  Καλημέρα παντός καιρου.

Δεν εφαγα ρε...........ειμαι πολυ μακρυα απο Θεσσαλονικη  το χειμωνα  ίσως φαω......
εσυ τί ζορι τραβάς;;;;;;;;;;;;;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom