Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Για να δώσω μια μικρή παρηγοριά σε όλους μας που ντρεπόμαστε για τον ενχώριους "πυρφόρους"...΄
συνάντησα πριν λίγο έναν Γερμανό που είχε φωρτωθεί μια κατάσχημη Ουκρανίδα που έμοιαζε με τσιγκάνα και το χωριό της πρέπει να είναι κάπου στις "σκατωμένες" ράγες! Αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν η μιζέρια της και πόσο ψηλά την είχε ο Γερμανος!!
Ο Γερμανος θα ειχε κοπανισει 6-7  μπυρες και δεν θα εβλεπε τι πηρε.Ασε που απο το μεθυσι του δεν θα μπορουσε και να  :knockinb:. :2funny:Οι Ελληνες Πιρφοροι ειναι πολυ θλυβεροι :2funny:μας ντροπιαζουνε παντου.Ευτυχως που τωρα με την κριση δεν θα εχουνε λεφτα να πανε πουθενα να κανουνε :jerking:.Το καλο ειναι οτι δεν ειναι τοσο θρασεις οσο οι Τουρκοι με το που τους πουνε οι γκομενες ΟΧΙ φευγουνε :2funny:Θυμαμαι και ακομα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:που τοτε ολα τα Μπακουρια πηγανε Μολδαβια :jerking:ο Μολδολαγνος τους ειχε πει οτι θα λετε οτι ειστε Ελληνας και θα σας ανοιγουνε τα πόδια :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:θυμαμαι τον Πιρφορο που ηταν πολυ χαρουμενος ελεγε θα παω θα εχω γκομενες θα  :knockinb:.Σιγα ψαχνω για πουτανες!Το αποτελεσμα ηταν πολυ θλυβερο :2funny:τρελαθηκαν στη χυλοπιτα και πληρωναν 100 Ευρω για να  :knockinb: μια ωρα κατι ανυπαρκτες :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:Το οτι οι Γερμανοι ειναι χειροτεροι δεν σημαινει οτι οι Ελληνες Πιρφοροι ειναι καλοι :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Ο Γερμανος θα ειχε κοπανισει 6-7  μπυρες και δεν θα εβλεπε τι πηρε.Ασε που απο το μεθυσι του δεν θα μπορουσε και να  :knockinb:. :2funny:Οι Ελληνες Πιρφοροι ειναι πολυ θλυβεροι :2funny:μας ντροπιαζουνε παντου.Ευτυχως που τωρα με την κριση δεν θα εχουνε λεφτα να πανε πουθενα να κανουνε :jerking:.Το καλο ειναι οτι δεν ειναι τοσο θρασεις οσο οι Τουρκοι με το που τους πουνε οι γκομενες ΟΧΙ φευγουνε :2funny:Θυμαμαι και ακομα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:που τοτε ολα τα Μπακουρια πηγανε Μολδαβια :jerking:ο Μολδολαγνος τους ειχε πει οτι θα λετε οτι ειστε Ελληνας και θα σας ανοιγουνε τα πόδια :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:θυμαμαι τον Πιρφορο που ηταν πολυ χαρουμενος ελεγε θα παω θα εχω γκομενες θα  :knockinb:.Σιγα ψαχνω για πουτανες!Το αποτελεσμα ηταν πολυ θλυβερο :2funny:τρελαθηκαν στη χυλοπιτα και πληρωναν 100 Ευρω για να  :knockinb: μια ωρα κατι ανυπαρκτες :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:Το οτι οι Γερμανοι ειναι χειροτεροι δεν σημαινει οτι οι Ελληνες Πιρφοροι ειναι καλοι :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ασε τις εξυπνάδες Δημητρακη αυτο το μπάζο 1,60 με τα χερια στην αναταση το λες εσυ γκόμενα;;;;;;;;;;;; μάλλον για τραβέλι το κοβω.
Αυτες ειναι οι γυναικάρες που πηδας στην Ρωσια;;;;;;;;;;;;;;;

ΕΕ οχι ρε αδερφε κοψε τις παπαριες καιρος να δεις την πραγματικοτητα .
δεν ντρεπεσαι να τις βγάζεις και στο ιντερνετ;;;;

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Συγκρινε αυτο το μπαζο  στο βιντεο σου ........................ με τις πεταμενες της Βουλγαριας αλλα και Ρουμανιας που οπως λες  ακουμπάμε 100αρικα.  ( Η παρακατω Βουλγάρα)και δεν παιρνει 100 λιγοτερα

Συνημμένα

• snimka3.JPG
    snimka3.JPG
    72,5 KB · Εμφανίσεις: 26
  • snimka5.jpg
    snimka5.jpg
    156,7 KB · Εμφανίσεις: 23

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Ευτυχως που τωρα με την κριση δεν θα εχουνε λεφτα να πανε πουθενα να κανουνε :jerking:.
Γουστάρουμε κρίση τότε :rockon: :rockon: :rockon:
Τα τελευταία 2 χρόνια έχουν κάνει καλό στην Ελλάδα αν το δούμε κυνικά!!! Εκτός του ότι κόπηκαν περιττά χρήματα στο δημόσιο εκεί που γινόταν ληστρικό πάρτυ στο δημόσιο χρήμα, προσγείωσε και τον μέσο "πυρφόρο"!
Παλιώτερα για παράδειγμα έπερνε 12.000 Ευρώ το χρόνο και έτρωγε 2.000 σε ταξίδια και πουτάνες στην Ανατολική Ευρώπη!! Τώρα παίρνει 10.000  και αυτά τα 2 χιλιάρικα δεν τα έχει και έτσι δεν μας ξεφτυλίζει!!! Άρα και λεφτά έξω δεν βγαίνουν και ο πυρφόρος εκεί που του αξίζει!!!
Κρίση forever :rockon: :rockon: :rockon:  

(Τελικά εχει Γούστο η λέξη "Πυρφόρος" :rockon:)

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
εχω κι αλλες να δεις
μπας και βγαλης την βραδυνή σου :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

απο σιτε γνωριμιων ειναι ρουμανια  χαλαλι το 100ρικο τι λες;;;
(1000αρικακι πηρε για 7 μέρες  Χαλκιδικη  φοιητητρια) Τσιφούτηηηηηηηηη

Συνημμένα

• 2.jpg
    2.jpg
    32,5 KB · Εμφανίσεις: 20
  • ralu19_1_766901214.jpg
    ralu19_1_766901214.jpg
    64,9 KB · Εμφανίσεις: 31

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
και σε ξανθο για να μην εχεις παραπονο
Βουλγαρα

Συνημμένα

• IVANNINA.jpg
    IVANNINA.jpg
    15 KB · Εμφανίσεις: 26

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
ασε τις εξυπνάδες Δημητρακη αυτο το μπάζο 1,60 με τα χερια στην αναταση το λες εσυ γκόμενα;;;;;;;;;;;; μάλλον για τραβέλι το κοβω.

Εδω προδωθηκες :2funny:εγραψες οτι ειχε γραψει και ο Κλωνος σου :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:Τραβεστι στη Ρωσσια δεν εχει ακομα και ευτυχως :2funny:ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΒΑΖΕΙ ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΑΛΗΘΕΙΝΕΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ.Μας εχετε φλωμοσει στις φωτογραφιες που κατεβαζεται απο το ιντερνετ.Για να σταματας με τ'αμαξι στην καθε γκομενα να κατεβαινεις και να φωναζεις στα Ελληνικα ΜΟΥΝΆΡΑ  :2funny: :jerking:σκεψου ΠΟΣΟ ΑΓΑΜΗΤΟΣ ΕΙΣΑΙ?Πολυ καταντια :2funny:Οχι μονο εσυ αλλα και ολα τα μπακουρια που πηγαινουν Βουλγαρια,Ρουμανια,Μολδαβια μπας και τους κατσει καμια γκομενα αφου στην Ελλαδα σας εχουνε φτυσμενους :2funny:Ουτε για  :shit:δεν κανετε :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:Εσυ βεβαια εισαι πιο τυχερος εχεις λεφτα και μπορεις να πας σε αυτα τα μερη ενω οι αλλοι μονο :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:ο Yantis πηγε 2-3 φορες και μας λεει οτι ειναι ακει συνεχεια.Ο Ρεντ δε νομιζω να πηγαινει πια,και που πηγαινε τι εκανε?ετρεχε στα χωρια μπας και  :knockinb: :2funny:.Οπως καταλαβα ΤΣΑΜΠΑ ΔΕΝ ΣΟΥ ΚΑΘΕΤΑΙ ΚΑΜΙΑ.Ωραια  :2funny:και σημερα με την καταντια σας :2funny:Εγω θα παω Ντισκο σε καμια δυο ωρες εσυ που θα πας?Σε κανα κωλομπαρο να χουφτωσεις :jerking:?ή στο Βαρδαρη?

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Εισαι οντως βλάκας
εχουν δικιο και σε δουλεύουν ολοι .
εισαι αξιος της μοιρας σου .

υγ, Εγω δεν εκανα ουτε κανω κλονους δεν εχω λογο.  Αυτο που θελω θα σου το πω  δεν εχω λογο να κρυβωμαι και μαλιστα απο εναν βλάκα  διεθνους εμβέλειας.
αντε καλα πισωγλέντια εκει που θα πας.

εγω εχω δυο Εσκορτάκια διμετρα τουλάχιστον κι ας τα πληρωνω δεν κολαω.
Εχεις δικιο τζαμπα δεν γαμάω με τον ενα η τον αλλο τροπο πληρώνω αλλα ειναι αστερια οχι μπάζα σαν αυτή την σβούρα που πας να κανεις πορνοκαριέρα.....
και τις μοιράζω και σε φιλους αρκει να μην ειναι τσιπιδες σαν κι εσενα και το κυριότερο να ειναι Αντρες με το Αλφα κεφαλαίο.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
και σε ξανθο για να μην εχεις παραπονο
Βουλγαρα
Η Βουλγαρα που εβαλες πρωτη ειναι στην οψη σαν μια απλη κοπελα που δουλευει Μεταξουργειο ή Φυλης και παιρνει 10-20 Ευρω το  :knockinb:.ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΟΥΝΕ ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΟΥΝΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΙΔΕΣ.Δεν ειναι τιποτα το ιδιεταιρο.Ουτε ειναι καμια δυμετρη :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:Τωρα αν εσυ εισαι τοσο  :jerking: και δινεις αντι για 10 Ευρω για να την  :knockinb: δινεις 100 τι να πω :2funny: :2funny: :2funny:ΤΟΤΕ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΡΦΟΡΟΣ :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:Ασε που οι φωτο της ειναι ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟ ΣΑ'Ι'Τ αφου ειναι αποθηκευμενες σαν snimka δηλαδη ΔΕΝ ΤΗΣ ΕΒΓΑΛΕΣ ΕΣΥ.Παμε παρακατω Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ IVANNINA ΕΓΙΝΕ ΣΤΙΣ 11.08.2000  :think: ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΝ  :knockinb: ΠΡΙΝ ΑΠΟ 12 ΧΡΟΝΙΑ!ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΗΝ ΒΑΖΕΙΣ ΤΩΡΑ ΝΑ ΤΟ ΠΕΝΕΥΤΕΙΣ? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:Απο τοτε αλλες πουτανες δεν εχεις  :knockinb:? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:Σε ειχα για ΑΓΑΜΗΤΟ ΚΑΙ ΛΙΓΟΥΡΗ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟΣΟ ΒΛΑΚΑ ΔΕΝ ΣΕ ΕΙΧΑ!

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Η Βουλγαρα που εβαλες πρωτη ειναι στην οψη σαν μια απλη κοπελα που δουλευει Μεταξουργειο ή Φυλης και παιρνει 10-20 Ευρω το  :knockinb:.ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΟΥΝΕ ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΟΥΝΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΙΔΕΣ.Δεν ειναι τιποτα το ιδιεταιρο.Ουτε ειναι καμια δυμετρη :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:Τωρα αν εσυ εισαι τοσο  :jerking: και δινεις αντι για 10 Ευρω για να την  :knockinb: δινεις 100 τι να πω :2funny: :2funny: :2funny:ΤΟΤΕ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΡΦΟΡΟΣ :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:Ασε που οι φωτο της ειναι ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟ ΣΑ'Ι'Τ αφου ειναι αποθηκευμενες σαν snimka δηλαδη ΔΕΝ ΤΗΣ ΕΒΓΑΛΕΣ ΕΣΥ.Παμε παρακατω Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ IVANNINA ΕΓΙΝΕ ΣΤΙΣ 11.08.2000  :think: ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΝ  :knockinb: ΠΡΙΝ ΑΠΟ 12 ΧΡΟΝΙΑ!ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΗΝ ΒΑΖΕΙΣ ΤΩΡΑ ΝΑ ΤΟ ΠΕΝΕΥΤΕΙΣ? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:Απο τοτε αλλες πουτανες δεν εχεις  :knockinb:? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:Σε ειχα για ΑΓΑΜΗΤΟ ΚΑΙ ΛΙΓΟΥΡΗ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟΣΟ ΒΛΑΚΑ ΔΕΝ ΣΕ ΕΙΧΑ!

ιβαννινα ειναι 2008 βλάκα.

τις κοπελες τις εχουν γνωριση αρκετοι επισκεπτες της Βουλγαριας  δεν ειναι επαγγελματιες
συμπληρωνουν εισοδημα οποτε λες μαλακιες το θεμα ειναι αν  θεωρεις καλυτερο το μπαζο σου απο αυτες  ολλα τα άλλα ειναι κακιες γιατι δεν μπορεις να εχεις τετοιες εσυ.

Ναι εχεις δικιο εγω δεν βγαζω ποτε φωτογραφιες δεν κραταω αρχειο οτι μου δινουν αυτες ειναι.

αντε καλα πισωγλεντια εκει που θα πας  χτες θαυμαζα απο προτροπη ενος φιλου εδω μεσα την σοβαροτητα σου.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.200
Πόντοι
3.656
εχω κι αλλες να δεις
μπας και βγαλης την βραδυνή σου :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

απο σιτε γνωριμιων ειναι ρουμανια  χαλαλι το 100ρικο τι λες;;;
(1000αρικακι πηρε για 7 μέρες  Χαλκιδικη  φοιητητρια) Τσιφούτηηηηηηηηη
αλλανταλον ντομπρι βετσερ,
τι ενοας 1000ε πηρε?η ιδια η η ολη φαση στοιχισε τοσα?
το πρωτο αποδεκτον κι επιθυμητον ισως για καποιους,,το δευτερον,πολυ υπερβολη ,αν συνοπολογισουμε εξοδα χοτελ ντισκο κλπ,,,
διευκρινησε αν θες
υγ.δεν ειμε κλωνος του φιλτατου δημητριου29,που εχει ομως μες στην υπερβολη τα δικια του,,

1.τα αλλα 2 μωρα ειναι απλα καλη η πρωτη,η δε ιβανινα δεν μου λεει κατι
μην τα συγκρινεις με ρωσσια κλπ,ειναι πολυ πισω η φτωχομουνα βουλγαρια σε νιμου..
η ρουμανα ομως ειναι ΑΑΑΑΑ KLASS,εξ ου κι οι διευκρινησεις που ζητω..
2 ουκρανια η ρωσσια ,δεν εχεις παει,,κανω λαθος?

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.200
Πόντοι
3.656

εδω ,υπαρχει θεμα,,δεν μπορεις νασχολισε με 1.60 μποι σε αυτες,και σε ολες ,τις χωρες,τοχα πει κ σ εναν αλλο πουθελε να παει ουκρανια ,να βρει μια 1,61μποι  !!!!
καλυτερα φιλιπινες πιο ψηλες εχει νμιζω!! :grin: :grin: :grin: :grin:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.200
Πόντοι
3.656
Ο Γερμανος θα ειχε κοπανισει 6-7  μπυρες και δεν θα εβλεπε τι πηρε.Ασε που απο το μεθυσι του δεν θα μπορουσε και να  :knockinb:. :2funny:Οι Ελληνες Πιρφοροι ειναι πολυ θλυβεροι :2funny: Θυμαμαι και ακομα  :2funny: :2funny: :2funny: που τοτε ολα τα Μπακουρια πηγανε Μολδαβια  :jerking:
ο Μολδολαγνος τους ειχε πει οτι θα λετε οτι ειστε Ελληνας και θα σας ανοιγουνε τα πόδια :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
θυμαμαι τον Πιρφορο που ηταν πολυ χαρουμενος ελεγε θα παω θα εχω γκομενες θα  :knockinb:.Σιγα ψαχνω για πουτανες!Το αποτελεσμα ηταν πολυ θλυβερο :2funny:τρελαθηκαν στη χυλοπιτα και πληρωναν 100 Ευρω για να  :knockinb: μια ωρα κατι ανυπαρκτες :2funny: :2funny: :2funny:
εκ των υστερων καταλιγουμε παλι στα ιδια,,ουκρανια η  θανατος... :rockon: :rockon: :rockon:
1.μολδολαγνος ο ιδιος που γραφει κι εδω?η καιος αλλος?
2.καλα εινε δυνατον καπιος να νομιζει οτι αν δηλωσει ελλην ,νορβηγος,ισπανος η οτι αλλλο,εχει ιδιαιτερη σημασια?
ανεξαρτητα απο εμφανιση ηλικια κι οικον ανεση??
ας ειμεθα σοβαροι,,,
αν καποιοι πιστευουν τετοια πραγματα,οπως ο πυρφορος που λετε,καλα να παθαινουν,,,
γιατι ομως ο αλλος τους ειπε τετοια χονδροειδη ψεμματα?πιο το οφελος του??περιεργο μου φαινετε κι αυτο... :think: :think: :think:

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
λλαν ντομπι βετσερ,
τι ενοας 1000ε πηρε?η ιδια η η ολη φαση στοιχισε τοσα?
το πρωτο αποδεκτον κι επιθυμητον ισως για καποιους,,το δευτερον,πολυ υπερβολη ,αν συνοπολογισουμε εξοδα χοτελ ντισκο κλπ,,,
διευκρινησε αν θες
υγ.δεν ειμε κλωνος του φιλτατου δημητριου29,που εχει ομως μες στην υπερβολη τα δικια του,,

1.τα αλλα 2 μωρα ειναι απλα καλη η πρωτη,η δε ιβανινα δεν μου λεει κατι
μην τα συγκρινεις με ρωσσια κλπ,ειναι πολυ πισω η φτωχομουνα βουλγαρια σε νιμου..
η ρουμανα ομως ειναι ΑΑΑΑΑ KLASS,εξ ου κι οι διευκρινησεις που ζητω..
2 ουκρανια η ρωσσια ,δεν εχεις παει,,κανω λαθος?

οχι δεν εχω παει Ρωσσια - Οκρανια ερχονται αυτες εδω διακοπες Χαλκιδικη.
Οι Βουλγαρες ειναι η 1η εσκορτακι  των 50 ευρω την ωρα.
η Ξανθιά ειναι πολυ δυνατο κορμι και φατσα και υψος παει 100  η ωρα και παραπανω σε διαφορα γλέντια.

το Ρουμανακι ειναι 22 ετων φοιητητρια και κανει  επισκεψεις εντος και εκτος Ρουμανιας εξτρα εισοδημα.

1000αρικακι για μια εβδομαδα (χερατα εδω δικα της) + εισητηρια  φαγητο  ποτα διαμονη ενοειτε δικα μου  εφοσον εμεινε μαζι μου διαθετω κατι σε τουριστική Χαλκιδικη οποτε δεν εχω εξτρα εξοδο την διαμονη και το φαγητο και τα ποτα.
δεν τα υπολογιζω διοτι ετσι κι αλοιώς  ξοδευω για μενα.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
ιβαννινα ειναι 2008 βλάκα.

τις κοπελες τις εχουν γνωριση αρκετοι επισκεπτες της Βουλγαριας  δεν ειναι επαγγελματιες
συμπληρωνουν εισοδημα οποτε λες μαλακιες το θεμα ειναι αν  θεωρεις καλυτερο το μπαζο σου απο αυτες  ολλα τα άλλα ειναι κακιες γιατι δεν μπορεις να εχεις τετοιες εσυ.

Ναι εχεις δικιο εγω δεν βγαζω ποτε φωτογραφιες δεν κραταω αρχειο οτι μου δινουν αυτες ειναι.

αντε καλα πισωγλεντια εκει που θα πας  χτες θαυμαζα απο προτροπη ενος φιλου εδω μεσα την σοβαροτητα σου.

δεν ειναι 8 ειναι 0 τη μεγενθηνα τη φωτογραφια.Εγω οταν λεω κατι το αποδεικνυω.Αν ησουνα πιο εξυπνος δεν θα την ειχες πατησει :2funny:Αλλα και 8 να ηταν που δεν ειναι :)εχεις 4 χρονια να  :knockinb: μετα το 2008 δεν  :knockinb: :2funny:.Και κατι αλλο απο μορφωση πρεπει να εισαι του λυκειου αντε στην καλητερη περιπτωση απο 'κανενα ΤΕ'Ι' καλα τοσα λεφτα εχεις δεν μπορεσες να πας να σπουδασεις να ξεστραβωθεις λιγακι? :headbang:Οσο για το στριπτιζ μου μαγκια μου και καμαρι μου οι γκομενιτσες που φωναζουν ειναι πολυ γνωστες στην καλητερη περιπτωση της εχεις σε αφισα στο δωματιο σου για να  :jerking:.Εκτος απο το σκαφος εκανα στριπτιζ και στο Κλαμπ Γκιουζέλ  και εγινε κολαση.Τελικα εισαι πολυ αξεστος γ'αυτο και εισαι Μπακουρι.Ακομα και ο Πιρφορος βρηκε γυναικα να φερει στην Ελλαδα (το ονειρο του καθε φουκαρα και  :jerking:) και ας μην εχει και λεφτα.Τελικα εισαι πολυ θλυβερος και αξιολυπητος.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.200
Πόντοι
3.656
οχι δεν εχω παει Ρωσσια - Οκρανια ερχονται αυτες εδω διακοπες Χαλκιδικη.
Οι Βουλγαρες ειναι η 1η εσκορτακι  των 50 ευρω την ωρα.
η Ξανθιά ειναι πολυ δυνατο κορμι και φατσα και υψος παει 100  η ωρα και παραπανω σε διαφορα γλέντια.

το Ρουμανακι ειναι 22 ετων φοιητητρια και κανει  επισκεψεις εντος και εκτος Ρουμανιας εξτρα εισοδημα.

1000αρικακι για μια εβδομαδα +εισητηρια  φαγητο  ποτα διαμονη ενοειτε δικα μου  εφοσον εμεινε μαζι μου διαθετω κατι σε τουριστική Χαλκιδικη οποτε δεν εχω εξτρα εξοδο την διαμονη και το φαγητο και τα ποτα.
αν εχεις δικια σου μπιζνα οκ,αλλιως πολυ χρημα,1000 αυτη κι αλλα τοσα τ αλλα..με τοσα πας κι οντεσα κι εισαι απ!! :fuck1: :fuck1: :fuck1:
αλλα αν εχεις καλυμενα τα νωτα σου απο χοτελ κλπ,ειναι καλα !!
παντως το νιμου αυτο εινε ασυληπτο,χτυπαει κ ρωσσιδες στα ισια,,ποτε την εφερες??
ΑΞΙΟς
οι αλλες οτι κ να μου πεις,δεν μου λενε κατι,,,
η ξανθια εχει αδυνατα ποδια,πραγμα ολυ απωθητικο για μενα,,,, :(
εκτος αν την αδικει η φωτο,βαλε κ καμμια αλλη αν εχεις,,
τελ απο το 2008 η 2000 εινε η φαση ολη?? :think: :think:
παντως η φοτο ειναι 2000,κατα 95% κι ενα 5% απο το 2009..
την μεγαλωσα κι εγω στο ταμπλετ,,

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
αν εχεις δικια σου μπιζνα οκ,αλλιως πολυ χρημα,1000 αυτη κι αλλα τοσα τ αλλα..με τοσα πας κι οντεσα κι εισαι απ!! :fuck1: :fuck1: :fuck1:
αλλα αν εχεις καλυμενα τα νωτα σου απο χοτελ κλπ,ειναι καλα !!
παντως το νιμου αυτο εινε ασυληπτο,χτυπαει κ ρωσσιδες στα ισια,,ποτε την εφερες??
ΑΞΙΟς
οι αλλες οτι κ να μου πεις,δεν μου λενε κατι,,,
η ξανθια εχει αδυνατα ποδια,πραγμα ολυ απωθητικο για μενα,,,, :(
εκτος αν την αδικει η φωτο,βαλε κ καμμια αλλη αν εχεις,,
τελ απο το 2008 η 2000 εινε η φαση ολη?? :think: :think:

2008 ειναι τοτε την γνωρισα ασε τον πορνομεταναστη να  χτυπιεται.
εγω δεν βγαζω φωτογραφιες ποτε καμια γκομενα  αυτες ειναι τραβηγμενες το 2009

Η  Ρουμανα ηταν εδω Μαιο του 2012

Συνημμένα

• ivanin2.jpg
    ivanin2.jpg
    83,6 KB · Εμφανίσεις: 31
  • ivanninanew.gif
    ivanninanew.gif
    24,2 KB · Εμφανίσεις: 33

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.200
Πόντοι
3.656
2008 ειναι τοτε την γνωρισα ασε τον πορνομεταναστη να  χτυπιεται.
εγω δεν βγαζω φωτογραφιες ποτε καμια γκομενα

Η  Ρουμανα ηταν εδω Μαιο του 2012
η ρουμανα ειναι μουναρος,δεν το συζηταμε!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
για αγρια καβαλητα!! :s&m_1: :s&m_1:
:s&m_1:
απο ποιο σαιτ την βρηκες?πως εγινε το τατσ δηλαδη κι ηρθε?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom