Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Τα 200 χλμ/ω δεν είναι κάτι τόσο απίθανο------------------>>>> τσέκαρε ταχύτητες τρένων!!!

Μιλάς πολύ απόλυτα χωρίς να γνωρίζεις !!!

Αναθεωρώ και αυτά που έχεις πει για ενοίκια!!! Πάλι διαστάυρωση χρειάζεται!!! Τα ποσά που έλεγες τότε είναι παράλογα....
Συγνώμη που στο λέω αλλά πολύ χαλαρά έκρινες οτι λεω Μαλακίες με απλές υποθέσεις και όχι ιδία εμπειρία!!!

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.201
Πόντοι
3.656
Συγνώμη που στο λέω αλλά πολύ χαλαρά έκρινες οτι λεω Μαλακίες με απλές υποθέσεις και όχι ιδία εμπειρία!!!
μαλ..ιες σου λεει αυτη κ τα χαφτεις,,αυτο εννοω
δεν παω με ττρενο ποτε,γιατι δεν ειμαι τουριστας,,οταν πας καπου αεροπορικα,η  νοικιαζεις αμαξι κ κινεισαι
η πας με το αμαξι σου,,
αλλιως εισαι τουριστας, περιηγητης, φυσιολατρηε κλπ..αλλα οχι "μαχιμος",, ;)
αυτη ειναι η αποψη μου κ δεν αλλαζει,δεν ειναι υποχρεωτικη φυσικα  για ολους.. ;)

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.201
Πόντοι
3.656
Τα 200 χλμ/ω δεν είναι κάτι τόσο απίθανο------------------>>>> τσέκαρε ταχύτητες τρένων!!!

Αναθεωρώ και αυτά που έχεις πει για ενοίκια!!! Πάλι διαστάυρωση χρειάζεται!!! Τα ποσά που έλεγες τότε είναι παράλογα....
φυσικα δ3ν ειναι απιθανο στην ΓΕΡΜΑΝΙΑ -απ οπου το λινκ- η στην ΓΑΛΛΙΑ
αλλα εδω μιλαμε για..ΟΥΚΡΑΝΙΑ..
εγω σχεδον το αποκλειω,λοιπον,δεν παω λβοβ για να ξερω,κι ειδικα με τρενα,,αλλα 550χλμ σε 3 ωρες κ με στασεις,τουλαχιστον σε 2,3 πολεις...απλα,δεν πιστευω να υπαρχει τετοιο τρενο στην περιοχη γενικοτερα,,
μαλλον,99%,ειναι αλλη μια μπουρδα οπως οι χιλιαδες μαλ..ιες που ξεφουρνανε οι ανατολικες,οχι αναγκαστικα απο σκοπιμοτητα,απλα λογω κενου αερος στο κεφαλι τους.. :S

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.201
Πόντοι
3.656
ενοικια?αναφερεσαι στα αυτοκινητα??τι σου φαινετε παραλογο?πολλα η λιγα ειναι 25-40ε τη μερα??μιλαμε για 6-12μερες ενοικιαση ,οχι κανα μηνα
αν οχι αυτο.τοτε τι?
υγ διασταυρωση ολα χριαζονται,ΠΑΝΤΑ,, ;)

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Kαλα σου λεει ρε glock , με 200 χμ να τρεχει τραινο στην Ουκρανια και μενα δε μου φαινεται να στεκει...

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.201
Πόντοι
3.656
ΟΤΑΝ ειμαι απολυτος,σημαινει οτι  γνωριζω
οταν,απλα. νομιζω, το λεω και ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟΛΥΤΟς,,,
το θεμα δεν εχει αξια ,παρα μονον στο οτι,η ντεβουσκα η λεει απλα μπουρδες κατι να δειξει,η πιο απλα,παει να σε ψησει να πατε κι ωραιοποιει την κατασταση,, ;)
μην το κανουμε κ μεγα θεμα..
παντως σε αυτα  τα απλα πρακτικα τπς,που γραφω απο προσωπικη εμπειρια κ ξερω,αν θες λαβε τα υποψην σου κ δεν θα χασεις..στα γενικα κ αοριστα,διαλεξε οποια αποψη νομιζεις πιο αντικημενικη

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
ενοικια?αναφερεσαι στα αυτοκινητα??τι σου φαινετε παραλογο?πολλα η λιγα ειναι 25-40ε τη μερα??μιλαμε για 6-12μερες ενοικιαση ,οχι κανα μηνα
αν οχι αυτο.τοτε τι?
υγ διασταυρωση ολα χριαζονται,ΠΑΝΤΑ,, ;)
Ούτε εγω το πίστευα αλλά δείχνει να συμβαίνει! Μου το είπε και σοβαρός Ουκρανός!
Για τα ενοίκια για μαγαζιά που πάλι με κατηγόρισες ως αφελή και θύμα!
Πάλι υποθέσεις έκανες ή ξέρεις πραγματικά!

Και στη τελική γιατι υποτιμάτε τόσο την Ουκρανία? Τέτοιες χώρες που οι συγκηνωνίες είναι ως επι των πλείστων χερσαίες εκσυνχρονίζουν τα μέσα! Στη τελική ολόκληρο Euro διοργανώσαν! Δεν είναι παιξεγελασόπουλοι που λέει και ο Δάσκαλος...

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.201
Πόντοι
3.656
Ούτε εγω το πίστευα αλλά δείχνει να συμβαίνει! Μου το είπε και σοβαρός Ουκρανός!
Για τα ενοίκια για μαγαζιά που πάλι με κατηγόρισες ως αφελύ και θύμα!

Και στη τελική γιατι υποτιμάτε τόσο την Ουκρανία? Τέτοιες χώρες που οι συγκηνωνίες είναι ως επι των πλείστων χερσαίες εκσυνχρονίζουν τα μέσα! Στη τελική ολόκληρο Euro διοργανώσαν! Δεν είναι παιξεγελασόπουλοι που λέει και ο Δάσκαλος...
τα ενοικια συα μαγαζια  μεγαλες πολεις κ μωλλ,ειναι πανακριβα κ πανε με το τ,μ  :helpplea:
μπες στο makler.od.ua κ δες μονος σου τι παιζει,,,
τα τρενα φυσικα ειναι σχετικα οργανωμενα σε σχεση μ ελλαδα,αλλα αλο αυτο κι αλλο αυτα τα μεταφυσικα που σου λεει η ντεβουσκα.. ;)
δεν υποτιμω την ουκρανια,σσαν χωρα,απλα λεω οτι αυτοι ειναι ,΄(ισως,δεν ειμαι κ τοσο  σιγουρος τελευταια)
,πιο μαλ..ες κι απο τους ελληνες μαλλον..

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
η πας με το αμαξι σου,,
αλλιως εισαι τουριστας, περιηγητης, φυσιολατρηε κλπ..αλλα οχι "μαχιμος",, ;)
αυτη ειναι η αποψη μου κ δεν αλλαζει,δεν ειναι υποχρεωτικη φυσικα  για ολους.. ;)
Αφου ξέρεις πως θα είμαι....
Τι μάχημος! Μάχημος είμαι εδώ... Εκεί θα έχω συνέχεια τη μικρή μαζί!!!
Αλλά Λβιβ θέλω να πάω για να πάρω μια ιδέα και να ....λέω οτι πάτησα!!!
Τα ταξίδια είναι επένδυση....ακόμα και στο τελευταίο χωριό ανεξαρτήτως πως πας!
Το βασικό είναι να γυρίσεις σόως!!!!!!! :2funny:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.201
Πόντοι
3.656
Αφου ξέρεις πως θα είμαι....
Τι μάχημος! Μάχημος είμαι εδώ... Εκεί θα έχω συνέχεια τη μικρή μαζί!!!
Αλλά Λβιβ θέλω να πάω για να πάρω μια ιδέα και να ....λέω οτι πάτησα!!!
Τα ταξίδια είναι επένδυση....ακόμα και στο τελευταίο χωριό ανεξαρτήτως πως πας!
Το βασικό είναι να γυρίσεις σόως!!!!!!! :2funny:
αν πας για ρομαντικ οκ,,νομιζα οτι πας να δεις την μπεμπα,αλλα θα κινηθεις κ μονος σου..αν εισαι ολο τον καιρο μονο  μ αυτη,πηγαινε κ με αλογο,καρο,τρενο ,οτι ναναι,δεν εχει σημασια.. :grin: :grin: :grin:
οσο για το σωος κι αβλαβης ,νομιζω ζαπατνα ειναι πιο ησυχοι απ οσο ντανιετσκ ντνιπρε χαρκιβ κλπ πιο "χαρντ-κορ" μερη!!αυτο εχει τα συν αλλα κ τα πλυν του
τουτεστιν οσο πιο πολυ ξυλο εχουν φαει οι ντεβουσκες στην καριερα τους τοσο πιο στρωμενες ειναι..
αποψη μου παντα.. ;)

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Για τα ενοίκια για μαγαζιά που πάλι με κατηγόρισες ως αφελή και θύμα!

Ρε Glock.Καταρχην για να αναπτυσσει ενα τρενο τετοιες ταχυτητες πρεπει να εχει ηλεκτροκινητο δικτυο. Υπαρχει τετοιο στην Ουκρανια?? Δε ξερω απλως ρωταω και φυσικα θα μου φαινοταν περιεργο αν υπηρχε.
Δευτερον τα τρενα πρεπει να χουν τις αντιστοιχες ηλεκτραμαξες οι οποιες δεν ειναι και φτηνες.
Στην Ελλαδα μονο το τμημα της γραμμης Λαρισα-Θεσσαλονικη ειναι τετοιο... με τα τοσα λεφτα που ειχαν πεσει και τα τοσα δις ( που τωρα πληρωνουμε).
Μου φαινεται απιθανο η Ουκρανια να εχει τετοιες υποδομες.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Ρε Glock.Καταρχην για να αναπτυσσει ενα τρενο τετοιες ταχυτητες πρεπει να εχει ηλεκτροκινητο δικτυο. Υπαρχει τετοιο στην Ουκρανια?? Δε ξερω απλως ρωταω και φυσικα θα μου φαινοταν περιεργο αν υπηρχε.
Δευτερον τα τρενα πρεπει να χουν τις αντιστοιχες ηλεκτραμαξες οι οποιες δεν ειναι και φτηνες.
Στην Ελλαδα μονο το τμημα της γραμμης Λαρισα-Θεσσαλονικη ειναι τετοιο... με τα τοσα λεφτα που ειχαν πεσει και τα τοσα δις ( που τωρα πληρωνουμε).
Μου φαινεται απιθανο η Ουκρανια να εχει τετοιες υποδομες.
Η Ουκρανία είναι ο ορισμός του δανεικού χρήματος μετά την Ελλάδα!!!! Τα λέει και ο Δάσκαλος..
Τώρα τι αντάλαγμα θα ζητήσουν οι Δανειστες(εμάς θέλουν να μας ξεφτηλίσουν και να πάρουν τα "φιλέτα") είναι ένα ζήτημα που με κάνει να πιστεύω οτι και οι Διεθνείς Δανειστές γουστάρουν Ουκρανίδες.....

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Η Ουκρανία είναι ο ορισμός του δανεικού χρήματος μετά την Ελλάδα!!!! Τα λέει και ο Δάσκαλος..
Τώρα τι αντάλαγμα θα ζητήσουν οι Δανειστες(εμάς θέλουν να μας ξεφτηλίσουν και να πάρουν τα "φιλέτα") είναι ένα ζήτημα που με κάνει να πιστεύω οτι και οι Διεθνείς Δανειστές γουστάρουν Ουκρανίδες.....
Αστειέυομαι φυσικά! Αλλά πέρσι είδα εξεληγμένες υποδομές στο Κίεβο και το Λβιβ φαίνεται να το προσέχουν....
Αλλά πάλι αν δεν δω τι παίζει όλα εικασίες είναι...

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Αστειέυομαι φυσικά! Αλλά πέρσι είδα εξεληγμένες υποδομές στο Κίεβο και το Λβιβ φαίνεται να το προσέχουν....
Αλλά πάλι αν δεν δω τι παίζει όλα εικασίες είναι...

τι ειδες? γυψοσανιδες και τζαμαριες στα κτηρια? Ασε να μας πει ο Ιωσηφ καλυτερα βεβαια, αλλα μου φαινεται πως μαλλον σε βιτρινα δινουν. Απο σοβαρες ευρωπαικες υποδομες πορρω απεχει.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
τι ειδες? γυψοσανιδες και τζαμαριες στα κτηρια? Ασε να μας πει ο Ιωσηφ καλυτερα βεβαια, αλλα μου φαινεται πως μαλλον σε βιτρινα δινουν. Απο σοβαρες ευρωπαικες υποδομες πορρω απεχει.
Όχι προχειροδουλειές!!! Είδα κτήρια που ούτε στην Ευρώπη δεν υπάρχουν νεόκτηστα!! Οι στάσεις του Μετρό ήταν ανακαινισμένες! Οι δρόμοι οργανωμένοι! Εκκλησίες και μνημεία μεγαλειώδη!

Αλλά και πάλι επιδή μπορεί να μην υπάρχει ισοσκελή ανάπτυξη αλλά τυχοδιωκτική, μπορεί να πήραν ένα τρενάκι να λένε οτι το έχουν....

patato

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Glock perfection, τώρα διάβασα στο thread οτι έκανες κατάσταση με το 18 χρονο. Μπράβο σου !! Αν επιτρέπεται πόσο χρονών είσαι ?για να ξέρω αν έχω καμιά τύχη εγώ το παππούδι ))

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
παιδιά υπάρχει τέτοιο τρένο που πηγαίνει από Κίεβο Λβοφ σε 4 .55  λεπτά.Αλλά είναι ακόμα σε πειραματικό στάδιο.Κάνανε συμβόλαιο οι Ουκρανοί για την αγορά τέτοιων τρένων που πάνε με 160 χλμ την ώρα

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Χμμμμμ ....  :grin: :grin: :grin:  ρε μαλάκα άντρα έχεις  δει πώς είσαι στον καθρεφτη  1.60  καράφλας  :humpleg:  κοιλαράς  που λες  για τους άλλους   από κωλαράκι  πάντως καλά πας  το κουνάς και ωραία   στα βίντεο  παλιοσκρόφα   :helpplea: :helpplea: :helpplea:   
warnban.gif
 [/color[/URL]]
τώρα μπορώ να πώ με σιγουριά ότι είσαι ο Άλλαν :2funny: για σένα είπα ότι είπε ο Ιωσήφ και ο pitsi είσαι ένας θλιβερός Πυρφόρος που τσάμπα δε γαμάει με τίποτα.ΌΛΑ ΑΥΤΆ ΕΊΝΑΙ ΑΛΉΘΕΙΑ γ'αυτό και νευριασες.Παντοω έριξα πολύ δεν μπορώ να το φανταστώ τόση αγαμία πια  να σταματάs με το κάμπριο όταν έβλεπες γκόμενα και να της λες στα Ελληνικά: ΜΟΥΝΆΡΑ.Σε αυτό το σάιτ καλά το είπε ο Ιωσήφ οι μισοί λέει είναι πούστηδες και οι άλλοι μισοί τρελοί.Ξέχασε όμως και την κατηγορία τον  Πυρφόρων  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
παιδιά υπάρχει τέτοιο τρένο που πηγαίνει από Κίεβο Λβοφ σε 4 .55  λεπτά.Αλλά είναι ακόμα σε πειραματικό στάδιο.Κάνανε συμβόλαιο οι Ουκρανοί για την αγορά τέτοιων τρένων που πάνε με 160 χλμ την ώρα

με 160 παει ηδη και το ντιζελοκινητο ADtranz στην Ελλαδα που ειναι το πιο συγχρονο και ακριβο.
Αλλα με 200 χμ εχει τετοιο τρενο?

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Αφού το έχω γράψει.Φεύγει από Κίεβο στις 18.20 και φτάνει Λβωφ στις 23.15.Το έχει στα δρομολόγια της Deutsche Bahn.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom