Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.201
Πόντοι
3.656
Μέχρι τώρα είχαμε ψυχοπαθείς επιπέδου που τους χαιρόμασταν και διασκεδάζαμε! Τώρα κυκλοφορούν φτηνοί  και ανυπόστατοι υβρηστές των πάντων....!
@@@ ΩΡΟΛΟΓΟΠΟΙΕ!!!
με το τραινο που παει με 200χλμ στα λιβαδια της ζαπατνας, που σου λεει η δικια σου τι εγινε τελικα??τηρωτησες τι παιζει?? :helpplea:
σορρυ που επιμενω,ααλλα τετοιες μαλ..ες λιγες φορες ακους!!
κι επειδη εγινε μπαχαλο το θρεντ σημερα,ειπα ν ατο ξαναβαλω!!! :grin:

midas96

Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2012
Like
0
Πόντοι
0
εεεε....χμμμ....
αυτο το στυλ γραψιματος  με τον ακαταλυπτο παραληρηματικο λογο,κ τα πολλα σμαιλς..εεε...
..εε..χμμμ,,,,τι μου θυμιζει ρε γαμαωτο?? :think:
ορθογραφικα λαθη δεν βλεπω βεβεα,αλλα κατι εγραψε ο ντιμασ29 προχτες για το πως διορθονονται,,,μαλλον επιασε τοπο η συμβουλη,,, ;)
"απ τα κοκαλα βγαλμενη η μαλ..κια δεν πεθενει..."" ΕΔΩ ΣΥΜΦΩΝΩ!!  :grin:
εεεε....χμμμ πσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσ!!!!ξεροχινο πιρφορε μου!!!!!!!!ολο κατι τετιεσ σχετικεσ πιρφοριεσ που γραφεις τελοσπαντον πολι μιγιαγκικτοσ εισαι ψολε μου!!!...δεν αντεχισ το καλτ χιστι μου??? αντε τραβα τοτε καμια μαλακια που ειανι κιριλε για σενα...δεν εισαι για καλτ καταστασεις εσι πιρφορε μου!!! μαλον ο βλακας σιγκαταλεγετε στι λιστα τον πιρφορον γιαυτο φοβατε ολα αυτα και πλαθι και πορνοιστοριεσ με το πιρφοροεγκεφαλο του! 
ΟΙ ΠΙΡΦΟΡΟΙ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΙΝ ΕΛΑΔΑ!!!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.201
Πόντοι
3.656
εεεε....χμμμ πσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσ!!!!ξεροχινο πιρφορε μου!!!!!!!!ολο κατι τετιεσ σχετικεσ πιρφοριεσ που γραφεις τελοσπαντον πολι μιγιαγκικτοσ εισαι ψολε μου!!!...δεν αντεχισ το καλτ χιστι μου??? αντε τραβα τοτε καμια μαλακια που ειανι κιριλε για σενα...δεν εισαι για καλτ καταστασεις εσι πιρφορε μου!!! μαλον ο βλακας σιγκαταλεγετε στι λιστα τον πιρφορον γιαυτο φοβατε ολα αυτα και πλαθι και πορνοιστοριεσ με το πιρφοροεγκεφαλο του!
ΟΙ ΠΙΡΦΟΡΟΙ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΙΝ ΕΛΑΔΑ!!!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
VIVA LOCA no3!!!!
THE COME BACK  OF A LEGEND!!! ;)
Ο ΔΟΚΤΩΡ ΖΙΒΑΓΚΟς ΞΑΝΑΧΤΥΠΑ!!! :grin:

ΣΠΑΚΟΙNA ΝΟΤΣΙ ,ΥΑ ΙΝτΟΥ ΣΠΑΤ..ΠΟ ΖΑΦΤΡΑ
ΠΑΚΑ
,κλπ μαλ..ιες!!!

arcans82

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2012
Like
20
Πόντοι
16
ΟΙ ΠΙΡΦΟΡΟΙ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΙΝ ΕΛΑΔΑ!!!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
σημερα παραδεχτηκες και μονος σου οτι εισαι τρελος.
μπραβο αγορι μου.
δικιο ειχε τελικα ο δασκαλος.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Οσο για το τρένο για Λβωφ παίζει και τρένο που φεύγει από Κιεβο 15.00 το μεσημέρι και φτάνει Λβωφ στις 7.00 το αλλο πρωι.Ξέρω γιατί είχα την ατυχια να το παρω.Το πιο γρηγορο κάνει κάπου 8 ωρες.Τσεκαρε τα δρομολόγια των τρένων στο σαιτ της Deutsche Bahn.()

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Τώρα είδα υπάρχει όντως ένα γρήγορο.Φεύγει από Κιεβο 18.20 και φτάνει Λβωφ 23.15 κάνει δηλαδή μόνο 5 ώρες.

midas96

Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2012
Like
0
Πόντοι
0
σημερα παραδεχτηκες και μονος σου οτι εισαι τρελος.
μπραβο αγορι μου.
δικιο ειχε τελικα ο δασκαλος.
ESENA NEE MOY ΔΕΝ σε αποπερνο σολα μεσα επεσες  ευγε!!!!!!!  και μιν το μαρτηρησεις εδο ευχαριστο για τα καλα σου λογια αρεεε κατι τσιμπουκια  ξερρρροοοοοοοοοοοχυυυυυυυνννννννννννννννοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο  :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum:

arcans82

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2012
Like
20
Πόντοι
16
ESENA NEE MOY ΔΕΝ σε αποπερνο σολα μεσα επεσες  ευγε!!!!!!!  και μιν το μαρτηρησεις εδο ευχαριστο για τα καλα σου λογια αρεεε κατι τσιμπουκια  ξερρρροοοοοοοοοοοχυυυυυυυνννννννννννννννοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο  :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum:
σαλτα και γαμησου ρε αρρωστε μαλακα.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Καλημέρα Aγάμητε

:uglystupid:  Τ Υ Ρ Ο Β Λ Α Χ Ο Ν Η Σ Ι Ω Τ Η   :zfuck:
                    (Glock_Perfection)

Τι ιστορία (ονείρωξη) θα μας πεις σήμερα ?

Εκεί που έβοσκες τα πρόβατα, ή εκεί που μάζευες
τα δίχτυα σου στην ακρογιαλιά, ή τέλος πάντων
εκεί που γυάλιζες τα παπούτσια των τουριστών
για το φιλοδώρημα (νησιώτη-τουριστo-γλυφτη),
πέρασε ξαφνικά μια Ουκρανέζα κι εσύ της φώναξες
"Στάσου Μύγδαλα" ???
Και μετά την πηγες στο κώλο-νησιωτικο φτωχόσπιτο σου και την πήδηξες ?
κι ύστερα ξύπνησες ?  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Aρε κακομοίρη δούλε των τουριστών   :2on1:

Οι γονείς σου, οι συγγενείς σου, οι γείτονες σου,
οι φίλοι σου και γενικά όσοι σε ξέρουν στο  :zfuck: ΝΗΣΙ σου  :zfuck:
γνωρίζουν το ποσο  :jerking: ΜΑΛΑΚΑΣ είσαι  :jerking:
ΚΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΜΕ  Τ Ι Π Ο Τ Α  !!!!!!
Οποτε σου μένει μονο η εικονική πραγματικότητα (αυτό εδώ το forum) για να δημιουργήσεις fake stories σε αγνωστους ότι δήθεν γαμάς κι εσύ κάτι...

P.S.  Μάθε Αγγλικά πρώτα, που μου γραφεις το Ridiculous "Rediculous" κι αργότερα καταπιάνεσαι και με Τσεχικα που μου γραφεις το Dobry den "Dobri Den"

Την Καλημέρα μου Τ Υ Ρ Ο Β Λ Α Χ Ο Ν Η Σ Ι Ω Τ Η
ΣΤΕΡΗΜΕΝΕ NERD  :2funny: :2funny: :2funny:
Καλημέρα στον θαυμαστή μου!!!!!!

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Ονομάζω το thread αυτό αντιπουστρέ.Οποια πούστρα εμφανιστεί εδώ μέσα θα τσακιστεί πάραυτα.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
@@@ ΩΡΟΛΟΓΟΠΟΙΕ!!!
με το τραινο που παει με 200χλμ στα λιβαδια της ζαπατνας, που σου λεει η δικια σου τι εγινε τελικα??τηρωτησες τι παιζει?? :helpplea:
Original φίλε !!!! :2funny: :2funny: :2funny:

Σε παρακαλώ μην πέφτεις στο επίπεδο των κλώνων σου!!!

Απο το πρωί το διασταυρώνω και έμαθα οτι απο το Euro και μετά υπάρχει τέτοιο τρένο!!!!!!
Την απόσταση την κάνει σε 3 ώρες αλλά με στάσεις κτλ παίρνει λίγο παραπάνω!!!

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
{με Τσεχικα που μου γραφεις το Dobry den "Dobri Den"}
Ας το επιβεβαιώσουν και οι Ρωσόφωνοι του Θρέντ οτι το τον παραπάνω χαιρετισμό τον έχουν σχεδόν όλοι οι Ανατολικοί (Ουκρανοί, Ρώσοι, Τσέχοι και ίσως Πολωνοί)

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
{με Τσεχικα που μου γραφεις το Dobry den "Dobri Den"}
Ας το επιβεβαιώσουν και οι Ρωσόφωνοι του Θρέντ οτι το τον παραπάνω χαιρετισμό τον έχουν σχεδόν όλοι οι Ανατολικοί (Ουκρανοί, Ρώσοι, Τσέχοι και ίσως Πολωνοί)
Οπως εχω πει κατα τη γνωμη μου οι Σλαβικες γλωσσες χωριζονται σε 2 κατηγοριες στη μια θα εβαζα τα Ρωσσικα,Βουλγαρικα και Σερβικα στην αλλη τα Πολωνικα,Τσεχικα τα Ουκρανικα θα ελεγα ειναι κατι ενδιαμεσο μεταξυ Πολωνικων και Ρωσσικων (μη μου πειτε για τα Σλοβακικα,σλοβενικα κλπ γιατι ειναι σχεδον τα ιδια με τα Πολωνικα,Τσεχικα συνηθως αλλαζει ο τονος και η προφωρα).το добрый день το λενε μετα της 11-12 το πρω'ί' πριν της 11-12 λενε доброе утро οι Ρωσσοι,Βουλγαροι.Η αλλη κατηγορια σλαβικων γλωσσων που ειναι  οι Πολωνοι,Τσεχοι μεχρι της 11-12 το πρω'ί' λενε добре рано.Рано στα Ρωσσικα σημαινει νωρίς στα Πολωνικα,Τσεχικα σημαινει πρω'ί'.Η λεξη Рано εχει Ελληνικη προελευση βγαινει απο τη λεξη Υρηνος που σημαινει  πρω'ί'.-----Γενικα το σά'ι'τ ειναι γεματο μεγαλους  :knockinb: ο Πιρφορος που λεγατε οτι ειναι σαγινευτικος αντρας και τημωρει τα Ρωσσακια :jerking: :2funny:ο Ρεντ που ειναι σα να ηρθε απο τη λα'ι'κη :2funny:για το ν Άλαν ειπε ο Ιωσηφ για μενα :2funny:οι περισσοτεροι απο οσους εχω συναντισει εμφανησιακα ειναι για κλαματα μονο για να πανε σε καμια κηδεια κανουνε :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

midas96

Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Οπως εχω πει κατα τη γνωμη μου οι Σλαβικες γλωσσες χωριζονται σε 2 κατηγοριες στη μια θα εβαζα τα Ρωσσικα,Βουλγαρικα και Σερβικα στην αλλη τα Πολωνικα,Τσεχικα τα Ουκρανικα θα ελεγα ειναι κατι ενδιαμεσο μεταξυ Πολωνικων και Ρωσσικων (μη μου πειτε για τα Σλοβακικα,σλοβενικα κλπ γιατι ειναι σχεδον τα ιδια με τα Πολωνικα,Τσεχικα συνηθως αλλαζει ο τονος και η προφωρα).το добрый день το λενε μετα της 11-12 το πρω'ί' πριν της 11-12 λενε доброе утро οι Ρωσσοι,Βουλγαροι.Η αλλη κατηγορια σλαβικων γλωσσων που ειναι  οι Πολωνοι,Τσεχοι μεχρι της 11-12 το πρω'ί' λενε добре рано.Рано στα Ρωσσικα σημαινει νωρίς στα Πολωνικα,Τσεχικα σημαινει πρω'ί'.Η λεξη Рано εχει Ελληνικη προελευση βγαινει απο τη λεξη Υρηνος που σημαινει  πρω'ί'.-----Γενικα το σά'ι'τ ειναι γεματο μεγαλους  :knockinb: ο Πιρφορος που λεγατε οτι ειναι σαγινευτικος αντρας και τημωρει τα Ρωσσακια :jerking: :2funny:ο Ρεντ που ειναι σα να ηρθε απο τη λα'ι'κη :2funny:για το ν Άλαν ειπε ο Ιωσηφ για μενα :2funny:οι περισσοτεροι απο οσους εχω συναντισει εμφανησιακα ειναι για κλαματα μονο για να πανε σε καμια κηδεια κανουνε :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Χμμμμμ ....  :grin: :grin: :grin:  ρε μαλάκα άντρα έχεις  δει πώς είσαι στον καθρεφτη  1.60  καράφλας  :humpleg:  κοιλαράς  που λες  για τους άλλους  από κωλαράκι  πάντως καλά πας  το κουνάς και ωραία  στα βίντεο  παλιοσκρόφα  :helpplea: :helpplea: :helpplea:   
warnban.gif
 [/color[/URL]]

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Χμμμμμ ....  :grin: :grin: :grin:  ρε μαλάκα άντρα έχεις  δει πώς είσαι στον καθρεφτη  1.60  καράφλας  :humpleg:  κοιλαράς  που λες  για τους άλλους   από κωλαράκι  πάντως καλά πας  το κουνάς και ωραία   στα βίντεο  παλιοσκρόφα   :helpplea: :helpplea: :helpplea:   
Το έχει η ράτσα μας απο τους αρχαίους υμών προγόνους!!!
Όσοι εξοστρακίζονταν στη αρχαία Αθήνα ήταν οι πλέον ικανοί για να κυβερνήσουν! Και αυτό συνέβαινε απο ζηλοφθωνία από ανθρώπους πάντα κατώτερους των περιστάσεων! Ανθρωποι που νόημα στη ζωή τους δίνει ο αρνητισμός!!! Και δυστυχώς δεν είναι μέσα στα ψυχιατρεία!!!Κυκλοφορούν αναμεσά μας!
Σας το ξαναλέω οτι ο "πυρφορισμός" είναι πταίσμα μπροστά σε πολύ πιο σοβαρές περιπτώσεις!!! 

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Original φίλε !!!! :2funny: :2funny: :2funny:

Σε παρακαλώ μην πέφτεις στο επίπεδο των κλώνων σου!!!

Απο το πρωί το διασταυρώνω και έμαθα οτι απο το Euro και μετά υπάρχει τέτοιο τρένο!!!!!!
Την απόσταση την κάνει σε 3 ώρες αλλά με στάσεις κτλ παίρνει λίγο παραπάνω!!!

Να βοηθήσω;

στα αγγλικά.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
@@@ ΩΡΟΛΟΓΟΠΟΙΕ!!!
Τα 200 χλμ/ω δεν είναι κάτι τόσο απίθανο------------------>>>> τσέκαρε ταχύτητες τρένων!!!

Μιλάς πολύ απόλυτα χωρίς να γνωρίζεις !!!

Αναθεωρώ και αυτά που έχεις πει για ενοίκια!!! Πάλι διαστάυρωση χρειάζεται!!! Τα ποσά που έλεγες τότε είναι παράλογα....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom