Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.278
Πόντοι
3.656
Φιλε Ρεντ  μας έπεισες δεν εισαι ο Μιδας...
διδασκαλε  , ειναι κι αυτο ενα πρωτο  "γκριν"-"ρεντ"-"γιελοου"  βημα  :grin:
που μπορω να παρακολουθησω κι εγω καποια κουρς μετεμψυχωσης στο κιεβο?
καποια κλινικη θελω ,μια διευθυνση τηλ κλπ, ουτα,που ειχατε δωσει στον-εκλιποντα- νταβαριτς προσφατα  :grin: :grin: :grin:

@@@@ωρολογοποιος
ελπιζω να συνηλθες απο τις μαλ..ιες που πιστευες χτες,περι τρενων με 200χλμ/ωρα στην ουκρανια κλπ.......

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.404
Πόντοι
2.356
@ μίδα
τελικά αν είσαι ο Ρέντ που μάλλον έτσι φαίνεται να είναι,έχει πράγματι πολύ γέλιο η όλη υπόθεση.
και αφού αλλάζετε  συνέχεια τα nickname σας προτείνω τα εξής για τα καινούργια σας,όταν φυσικά θα αποφασίσετε να τα ενεργοποιήσετε για να ξανά υποστηρίξετε τις θέσεις σας(γιάννης κερνάει,γιάννης πίνει που λέει και το πασίγνωστο ρητό).  :grin:

yantis > πράσινος > davarits >>>>> παπάριτς
redpeainz > midas >>>>> αρκίντας

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
@ μίδα
τελικά αν είσαι ο Ρέντ που μάλλον έτσι φαίνεται να είναι,έχει πράγματι πολύ γέλιο η όλη υπόθεση.
και αφού αλλάζετε  συνέχεια τα nickname σας προτείνω τα εξής για τα καινούργια σας,όταν φυσικά θα αποφασίσετε να τα ενεργοποιήσετε για να ξανά υποστηρίξετε τις θέσεις σας(γιάννης κερνάει,γιάννης πίνει που λέει και το πασίγνωστο ρητό).  :grin:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

KALIMERAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA APO HALKIDIKI ................

αφηστε τα μιση ρεεεεεεεεεεεεεεεεε και πιαστε το  :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb:  τι σημασια εχει το που;;;;;;
αρκει να περνας καλάαααααααααααααααα  - χαλαράαααααααααααααααααααααααααααααααααααααα.

Συνημμένα

• araxti paralia.jpg
    araxti paralia.jpg
    33,2 KB · Εμφανίσεις: 24
  • PARALIA PALIOURI2012.gif
    PARALIA PALIOURI2012.gif
    90,2 KB · Εμφανίσεις: 31

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
sea sports  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• 1PARALIA PALIOURI2012.gif
    1PARALIA PALIOURI2012.gif
    274,8 KB · Εμφανίσεις: 33
  • 2PARALIA PALIOURI2012.gif
    2PARALIA PALIOURI2012.gif
    93,3 KB · Εμφανίσεις: 36

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
xxx

Συνημμένα

• 3PARALIA PALIOURI2012.gif
    3PARALIA PALIOURI2012.gif
    86,1 KB · Εμφανίσεις: 29
  • 4PARALIA PALIOURI2012.gif
    4PARALIA PALIOURI2012.gif
    102,2 KB · Εμφανίσεις: 26

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Εγω για σενα μπορω να πω οτι εχει πει ο Ιωσηφ που πηγε να σε συναντισει και λεει οτι εφυγε τρεχοντας ΛΕΕΙ Ο ΙΩΣΗΦ:Πηγα να τον συναντισω και εφυγα τρεχονταε ηρθε με αλλους 4ης  :jerking:με μια κοιλάρα και με μια μαλούρα :2funny:κατι τραγικες καταστασεις.Ο Πιτσιλιστης ειπε οτι στη Μολδαβια πηγαινατε με τ'αμαξι και αν εβλεπες καμια γκομενα σταματαγες εβγαινες απ'το αμαξι και φωναζες στα Ελληνικα ΜΟΥΝΑΡΑ!!!!Οι γκομενες φευγανε λεει τρεχοντας :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:Καλητερα οι Πιρφοροι να πηγαινετε στη θαλασσα να παιρνετε το ματακι σας.Οπου πατε ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΕ![youtube=425,350]u8moZcccv74[/youtube]Εμενα μην αρχισεις να με βριζεις.Απλος εβαλα τα λογια του Ιωσηφ και του Πιτσιλιστη :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Εγω για σενα μπορω να πω οτι εχει πει ο Ιωσηφ που πηγε να σε συναντισει και λεει οτι εφυγε τρεχοντας ΛΕΕΙ Ο ΙΩΣΗΦ:Πηγα να τον συναντισω και εφυγα τρεχονταε ηρθε με αλλους 4ης  :jerking:με μια κοιλάρα και με μια μαλούρα :2funny:κατι τραγικες καταστασεις.Ο Πιτσιλιστης ειπε οτι στη Μολδαβια πηγαινατε με τ'αμαξι και αν εβλεπες καμια γκομενα σταματαγες εβγαινες απ'το αμαξι και φωναζες στα Ελληνικα ΜΟΥΝΑΡΑ!!!!Οι γκομενες φευγανε λεει τρεχοντας :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:Καλητερα οι Πιρφοροι να πηγαινετε στη θαλασσα να παιρνετε το ματακι σας.Οπου πατε ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΕ![youtube=425,350]u8moZcccv74[/youtube]Εμενα μην αρχισεις να με βριζεις.Απλος εβαλα τα λογια του Ιωσηφ και του Πιτσιλιστη :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ρε Πορνομεταναστουλη,
με τον άνθρωπο για παρέα είπαμε να συναντηθούμε. Όχι για να τα φτιάκσουμε. Επομένως πως ειναι ποσώς με ενδιαφερει. Απλώς μου ήρθε με παρέα και η μαμα μου, μου έχει πει να μην μιλω με άγνωστους ανδρες. Αυτιά...

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Εγω για σενα μπορω να πω οτι εχει πει ο Ιωσηφ που πηγε να σε συναντισει και λεει οτι εφυγε τρεχοντας ΛΕΕΙ Ο ΙΩΣΗΦ:Πηγα να τον συναντισω και εφυγα τρεχονταε ηρθε με αλλους 4ης  :jerking:με μια κοιλάρα και με μια μαλούρα :2funny:κατι τραγικες καταστασεις.Ο Πιτσιλιστης ειπε οτι στη Μολδαβια πηγαινατε με τ'αμαξι και αν εβλεπες καμια γκομενα σταματαγες εβγαινες απ'το αμαξι και φωναζες στα Ελληνικα ΜΟΥΝΑΡΑ!!!!Οι γκομενες φευγανε λεει τρεχοντας :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:Καλητερα οι Πιρφοροι να πηγαινετε στη θαλασσα να παιρνετε το ματακι σας.Οπου πατε ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΕ![youtube=425,350]u8moZcccv74[/youtube]Εμενα μην αρχισεις να με βριζεις.Απλος εβαλα τα λογια του Ιωσηφ και του Πιτσιλιστη :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επειδη εισαι και πολυ μεγαλος μαλάκας θα σου πω για τελευταια φορα οτι αν δεν εχεις
προσωπικη αποψη για μενα δεν θα μιλας για να μην ανεβω και σε........................................

Και οταν και αν  ποτε συναντησης το Μπλασκο και τον γνωρισης απο κοντα ελα να συζητησουμε αν εχεις ιχνος σοβαροτητας που δεν εχεις διοτι εισαι γελοιος του κερατα .
οπως και αυτα που σου ειπε ο πιτσης ας τα επιβεβαιωση μπροστά μου οτι τα εκανα η σοβαροτητα μου δεν μου επιτρεπει τις δικες σου γελοιοτητες  βλακα εε βλάκα.

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Ρε Πορνομεταναστουλη,
με τον άνθρωπο για παρέα είπαμε να συναντηθούμε. Όχι για να τα φτιάκσουμε. Επομένως πως ειναι ποσώς με ενδιαφερει. Απλώς μου ήρθε με παρέα και η μαμα μου, μου έχει πει να μην μιλω με άγνωστους ανδρες. Αυτιά...

Καλα ο Διμας ειναι γελοιος δεν χρειαζεται να πουμε τιποτα εσυ τι μαλακας εισαι να καθεσαι να λες τετοιες μαλακιες;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Και απο οτι θυμαμαι σε καλεσα στην παρεα μας να ερθης εκει που ειμουν δεν ήρθα εγω να σε βρω ή μηπως κάνω λάθος;;;;;;;;;;;;;

Ρε μηπως εχει δικιο ο Νταβαριτσ που σου τα χώνει;;;;;;;;;;; τι δουλεια εχεις να πεις τετοιες μαλακιες σε  εναν βλάκα που δεν σεβεται ουτε τον εαυτό του;;;;;;;;;;

αυτια!!!!!! μαλακες αγαμητοι εγω δεν στερηθηκα ποτε τις γκομενες ουτε τις πληρωσα ποτε μεχρι τα 45 ετη μου μετα ..... ναι  αλλα κατα επιλογη..........
ανεραστοι γαμιαδες ολοι σας που πρεπει να πορνομεταναστευσετε για να γαμησετε.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.278
Πόντοι
3.656
@ μίδα
και αφού αλλάζετε  συνέχεια τα nickname σας προτείνω τα εξής για τα καινούργια σας,όταν φυσικά θα αποφασίσετε να τα ενεργοποιήσετε για να ξανά υποστηρίξετε τις θέσεις σας(γιάννης κερνάει,γιάννης πίνει που λέει και το πασίγνωστο ρητό).  :grin:

τσ τσ τσ...κι εσυ τεκνον τασο?  :helpplea: :helpplea: :helpplea:
"ετσι φαινετε να ειναι",,απο που δηλαδη φαινετε?
γιατι εγω δεν το βλεπω καπου εις στο ξεφωτο να φαινετε.. :grin: :grin: :grin:
μπηκες κι εσυ  στο κλαμπ αυτων που πιστευουν στην μετεμψυχωση??   :grin: :grin: :grin:
εχουμε κ λεμε λοιπον,νταβαριτσ(αυτος εξεκινησεν τα"ρεντ" "μπλου" κλπ),
μετα δημας29 κ εσχατως μπλασκος(αν κ διατηρω αμφιβολιαι για το γνησιον του διδασκαλου,εχω διακρινει μια διαφοροποιηση στο αρχικο υφος κ στυλ γραφης τα τελευταια ποστ,,.. αγανακτησε με τα νεα μετρα των 12δις κ την πληρωνουμε εμεις?,
η καπιος απο τους μοντ τον αναπληρει σταγυγγραφικα του καθηκοντα?  ;) ερωτηση κανω κι εγω)
περιμενω να ανακληθει το αρκιντας,δεν ειμαι τριπολιτσαιος δηλ,ναουμ.. :grin: :grin: :grin:
παπαριτς,καλο,εαν τονιζετε στην προπαραληγουσα μονο!!  :grin:

@@@  αλαννταλον,,κατ αρχας συγχαρητηρια για το γκολ!!!καποια στοιχεια?ηλικια? προελευση?μποι?
μην ξεσυνεριεσαι τον δημητριον,εχει τα νευρα του μαλλον επειδη κανει ζεστη εκει,κι ως εχει δηλωσει μισει την ζεστη
οσο για τον διδασκαλο,νομιζω οτι κατι κλοπυραιτ παιζει,,,,ως προανεφερα... ;) ;) ;) και δεν φερουν το γνησιον της υπογραφης τα τελευταια ποστ.... ;) ;) ;)
δδν ειναι του χαρακτηρος του αυτα τα γκεμπελικα,,,,
κατι λακον εχει η φαβα,ως προς αυτο το θεμα,,, ;) ;) ;)

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Επειδη εισαι και πολυ μεγαλος μαλάκας θα σου πω για τελευταια φορα οτι αν δεν εχεις
προσωπικη αποψη για μενα δεν θα μιλας για να μην ανεβω και σε γαμησω μουνοπανο του κερατα γαμω το σπιτι σου καριολο- πουστρε.

Και οταν και αν  ποτε συναντησης το Μπλασκο και τον γνωρισης απο κοντα ελα να συζητησουμε αν εχεις ιχνος σοβαροτητας που δεν εχεις διοτι εισαι γελοιος του κερατα .
οπως και αυτα που σου ειπε ο πιτσης ας τα επιβεβαιωση μπροστά μου οτι τα εκανα η σοβαροτητα μου δεν μου επιτρεπει τις δικες σου γελοιοτητες  βλακα εε βλάκα.
Θα σου βγει πολυ ακριβο το ταξιδι :2funny:Την εποχη της Σοβιετικη Ενωσης υπηρχε τουριστικο πακετο Μοσχα,Κιεβο,Λενινγκραντ θα μπορουσες να πας και Μοσχα να πας μετα Κιεβο να δειρεις τον Ιωσηφ και μετα να ερθεις να δειρεις κ'εμενα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:Θα ρχομουνα Μολδαβια αλλα καταζητουμε απο την Κα-Γκε-Μπε επειδη τοτε μιλησα με της πουτανες στο τηλεφωνο και με εχουν ηχογραφισει οποτε αν παω εκει θα με συλαβουνε :2funny:Οταν μου το ειπε ο Πιτσι πεθανα στα γελια επεσα κατω :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:Το οτι με βριζεις αποδικνυει ΟΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ.ΕΝΑΣ ΑΓΑΜΗΤΟΣ ΠΙΡΦΟΡΟΣ ΕΙΣΑΙ! :2funny:Που για να  :knockinb:τα σκας χοντρα :2funny:Δυστηχως το σα'ι'τ γεματο απο τετοιους Πιρφορους ειναι :2funny:Κατσε'κει να κανεις Τζετ Σκι και να παιρνεις και το ματακι σου :jerking: :2funny: που να τρεχεις τωρα να μας δειρεις :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:.
Ρε Πορνομεταναστουλη,
Ιωσηφ και 'μενα η μαμα μου μου ειπε να μην μιλαω με αγνωστους ανδρες και γ'αυτο δεν πηγα Μολδαβια τοτε με τους μεγαλους  :knockinb: :2funny:

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Θα σου βγει πολυ ακριβο το ταξιδι :2funny:Την εποχη της Σοβιετικη Ενωσης υπηρχε τουριστικο πακετο Μοσχα,Κιεβο,Λενινγκραντ θα μπορουσες να πας και Μοσχα να πας μετα Κιεβο να δειρεις τον Ιωσηφ και μετα να ερθεις να δειρεις κ'εμενα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:Θα ρχομουνα Μολδαβια αλλα καταζητουμε απο την Κα-Γκε-Μπε επειδη τοτε μιλησα με της πουτανες στο τηλεφωνο και με εχουν ηχογραφισει οποτε αν παω εκει θα με συλαβουνε :2funny:Οταν μου το ειπε ο Πιτσι πεθανα στα γελια επεσα κατω :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:Το οτι με βριζεις αποδικνυει ΟΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ.ΕΝΑΣ ΑΓΑΜΗΤΟΣ ΠΙΡΦΟΡΟΣ ΕΙΣΑΙ! :2funny:Που για να  :knockinb:τα σκας χοντρα :2funny:Δυστηχως το σα'ι'τ γεματο απο τετοιους Πιρφορους ειναι :2funny:Κατσε'κει να κανεις Τζετ Σκι και να παιρνεις και το ματακι σου :jerking: :2funny: που να τρεχεις τωρα να μας δειρεις :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:.Ιωσηφ και 'μενα η μαμα μου μου ειπε να μην μιλαω με αγνωστους ανδρες και γ'αυτο δεν πηγα Μολδαβια τοτε με τους μεγαλους  :knockinb: :2funny:

Σταματαω  να σχολουμαι μαζι σου διοτι εισαι οντως βλάκας και θα με νικησης λογο εμπειρείας
και 2ον) δεν ανεφερα οτι θα σε δειρω πουθενά.......
στο μελλον να εισαι προσεχτικος οταν αναφερεσαι προσωπικα και σε ποιους.......
δεν σου εδωσα ποτε το δικαιωμα να γραψεις προσωπικα για μενα και απαιτω να το σεβαστης  αν εχεις αντρικη ικανοτητα να καταλαβης τι λεω.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
προσωπικη αποψη για μενα δεν θα μιλας για να μην ανεβω και σε........................................

Και οταν και αν  ποτε συναντησης το Μπλασκο και τον γνωρισης απο κοντα ελα να συζητησουμε αν εχεις ιχνος σοβαροτητας που δεν εχεις διοτι εισαι γελοιος του κερατα .
οπως και αυτα που σου ειπε ο πιτσης ας τα επιβεβαιωση μπροστά μου οτι τα εκανα η σοβαροτητα μου δεν μου επιτρεπει τις δικες σου γελοιοτητες  βλακα εε βλάκα.
Σταματαω  να σχολουμαι μαζι σου διοτι εισαι οντως βλάκας και θα με νικησης λογο εμπειρείας
και 2ον) δεν ανεφερα οτι θα σε δειρω πουθενά.......
στο μελλον να εισαι προσεχτικος οταν αναφερεσαι προσωπικα και σε ποιους.......
δεν σου εδωσα ποτε το δικαιωμα να γραψεις προσωπικα για μενα και απαιτω να το σεβαστης  αν εχεις αντρικη ικανοτητα να καταλαβης τι λεω.
Εισαι τοσο  :shit:που αλλαξες το κειμενο λιγα ποστ πριν υπαρχει το πρωτο κειμενο που λες αυτα: :2funny:Επειδη εισαι και πολυ μεγαλος μαλάκας θα σου πω για τελευταια φορα οτι αν δεν εχεις
προσωπικη αποψη για μενα δεν θα μιλας για να μην ανεβω και σε γαμησω μουνοπανο του κερατα γαμω το σπιτι σου καριολο- πουστρε.

οπως και αυτα που σου ειπε ο πιτσης ας τα επιβεβαιωση μπροστά μου οτι τα εκανα η σοβαροτητα μου δεν μου επιτρεπει τις δικες σου γελοιοτητες  βλακα εε βλάκα. :2funny:Εχεις δικιο δεν λες πουθενα οτι θα με δειρεις :2funny:μη  :knockinb:ομως τοσο πολυ γιατι θα στραβωψολιασεις :2funny:Σε ειχα για αγαμητο αλλα οτι εισαι τοσο Κουραδομαγκας δεν το ηξερα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:η αληθεια ειναι οτι εισαι Αγαμητος μεχρι αηδιας σαν τον Πιρφορο η μονη διαφορα ειναι οτι εχεις λεφτα που βρηκες απο τους γονεις σου και γ'αυτο μπορεις με λεφτα να  :knockinb: ενω ο Πιρφορος δεν εχει ο καημενος :2funny:.Εσεις καταστρεψατε την Ελλαδα ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΠΙΡΦΟΡΟΙ!Μας εχετε κανει ρεζιλι διεθνως.Αντε πηγαινε να κανεις Τζετ Σκι να παρεις και ματακι στην παραλια για να εχεις καλη  :jerking: το βραδακι :2funny: να παω κ'εγω στο ραντεβου μου που εχω.

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
xx

Συνημμένα

• dima29 gia sena.jpg
    dima29 gia sena.jpg
    48,2 KB · Εμφανίσεις: 27
  • dima29 gia sena.jpg
    dima29 gia sena.jpg
    48,2 KB · Εμφανίσεις: 28

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
@@@@@@@@@@@  Arcans 82
δες λοιπον την πικρη αλήθεια

Όταν έχεις χρήμα να ρέει....όλες έρχονται δίπλα σου!!

Οι περιπτώσεις ανθρώπων όχι και τόσο εμφανίσιμων που έχουν κούκλες δίπλα τους πληθαίνουν τα τελευταία  χρονια.
Ειδικά όταν το οικονομικό ζήτημα είναι υψίστης σημασίας πια, οι σχέσεις μεταξύ μερικών ανθρώπων είναι σαν συμβόλαιο

Συνημμένα

• 2in 1.jpg
    2in 1.jpg
    75,7 KB · Εμφανίσεις: 42
  • usa 1 in 1.jpg
    usa 1 in 1.jpg
    46,2 KB · Εμφανίσεις: 24

arcans82

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2012
Like
20
Πόντοι
16
πορνομεταναστη εισαι μαλακας και μαλιστα αρχιμαλακας. αντι να τα εχεις καλα με τα μελη του σαιτ,και να μαζευεις ψηφους για τις εκλογες,καθσε και μαλωνεις με ολο τον κοσμο.ο εθνοκογαμησμος θα πατωσει στις εκλογες.ο παπαραγατος θα σε ξεφτιλησει εντελως.
αν συνεχισεις ετσι θα ειναι τουλαχιστον 15 μοναδες πανω απο εσενα στις εκλογες.

αλλαν καλα εισαι αγορι μου στο θρεντ τις βουλγαριας,ενας μοναχικος και ησυχος καβαλαρης.τι θελεις και μπλεκεις με τους τρελους σε αυτο το θρεντ? θα προτιμουσα να επιστρεψεις στο θρεντ τις σοφιας.

δασκαλε μαλλον πρεπει να αναθεωρησεις το που πρεπει να παραδιδεις ιδιαιτερα μαθηματα απο εδω και περα,υπαρχει ανταγωνισμος πολυ και οπως ειδες λειτουργει κατα σου,τωρα τελευταια.

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
χχχ

Συνημμένα

• 1 in 1.jpg
    1 in 1.jpg
    73 KB · Εμφανίσεις: 40
  • ua2 1in 1.jpg
    ua2 1in 1.jpg
    76,9 KB · Εμφανίσεις: 47

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

πορνομεταναστη εισαι μαλακας και μαλιστα αρχιμαλακας. αντι να τα εχεις καλα με τα μελη του σαιτ,και να μαζευεις ψηφους για τις εκλογες,καθσε και μαλωνεις με ολο τον κοσμο.ο εθνοκογαμησμος θα πατωσει στις εκλογες.ο παπαραγατος θα σε ξεφτιλησει εντελως.
αν συνεχισεις ετσι θα ειναι τουλαχιστον 15 μοναδες πανω απο εσενα στις εκλογες.

αλλαν καλα εισαι αγορι μου στο θρεντ τις βουλγαριας,ενας μοναχικος και ησυχος καβαλαρης.τι θελεις και μπλεκεις με τους τρελους σε αυτο το θρεντ? θα προτιμουσα να επιστρεψεις στο θρεντ τις σοφιας.

δασκαλε μαλλον πρεπει να αναθεωρησεις το που πρεπει να παραδιδεις ιδιαιτερα μαθηματα απο εδω και περα,υπαρχει ανταγωνισμος πολυ και οπως βλεπει λειτουργει κατα σου,τωρα τελευταια.

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Παράκληση προς τους Πρεσβύτερους του σάιτ να σταματήσετε τις ανούσιες ανταλαγές υβριστικών μυνημάτων!!!
Όλοι παλιώτερα μια ωραία παρέα είσασταν και ο λόγος που την έδεσε ήταν ο κοινός στόχος όλων το Ανατολικό-Μουνί!!! Ο καθένας όπως μπορούσε το κυνηγούσε! Άλλος περισσότερο άλλος λιγότερο!!!
Τώρα τι σας χωρίζει?
Αν βλέπαν Ουκρανίδες αυτές τις συζητήσεις θα γέλούσαν για μια ζωή και δεν θα ξανακάθονταν ποτέ σε Έλληνα!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom