Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Δάσκαλε η ψηλή έχει ένα 8χρονο μούλικο και δεν μου τα έχει σπάσει ακόμα....
Ούτε ένα μύνημα ακόμα εδώ και 2 μήνες δεν έχει στήλει ενώ πάω και καλά γι΄αυτή....
Μήπως το κάνει επίτηδες για να δεί κατά πόσο την κυνηγάω άρα και διατεθημένος να αναλάβω το κουτσούβελό της...
Ή μήπως βρήκε πιο μαλάκα....

Δε ξερεις πόσοι τετοιοι μαλακες (ιθαγενεις) υπάρχουν στην ουκρανία. σαφώς και έχει. Προκειται περι ενδημικης μαλακειας. Για ρωτα και τον Καζα που χε για αντίπαλο τον Μπαμπακούλα

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
ας πουνε οι ''ειδικοι'' αν εχω δικιο αλλα οσες ουκρανες εχω γνωρισει(2 καθηγητριες μου στα ρωσικα,1 στο πανεπιστημιο φοιτητρια ,μια τουριστρια με κατι φιλες της στο πηλιο) μου φανηκαν τερμα ψωνισμενες...ανεξαρτητως ηλικιας...

τωρα για ρωσιδες θυμαμαι χαρακτηριστικα μια στο πανεπιστημιο που ελεγε οτι ειναι απ τη μοσχα και οταν ειχα παει με ενα φιλο μου ουζμπεκο  να με συστησει γιατι ηθελα ιδιαιτερα στη γλωσσα μου λεει με μια ανεση 50 ευρω την ωρα  :jerking: ...κι εγω κι ο ουζμπεκος κοιταχτηκαμε σε φαση ''παει καλα?'' ...

επισης μια απο το αζερμπαιτζαν που ειχα γνωρισει 40αρα αυτη ειχαμε βγει για καφε και μου ελεγε να με προξενεψει στην κορη της  :2funny: αλλα εχασα επαφη γιατι την ειχα παρει τηλεφωνο και το ειχε σηκωσει ο αντρας της  :S

κατι αρμενισσες στο πανεπιστημιο παλι ητανε πολυ φιλικες αλλα εντελως βλαχοφατσες ...οχι οτι με πειραζει ,απλως λεω...

ακομη και πουτανες ρωσιδες εχουν μια ψωνισμενη φατσα και λες τωρα δε γινεται  :jerking:

στη χωρα τους ειναι αλλιως θελω να πιστευω αλλα οσες εχω γνωρισει εδω ρωσιδες μου εδωσαν αυτη την εντυπωση...κι ουτε την επεσα σε καμμια ουτε τιποτα  :2funny: αλλα ειχαν μια ξινιλα στη μουρη οι ρωσιδες λες και ηταν ανωτερες!

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Δε ξερεις πόσοι τετοιοι μαλακες (ιθαγενεις) υπάρχουν στην ουκρανία. σαφώς και έχει. Προκειται περι ενδημικης μαλακειας. Για ρωτα και τον Καζα που χε για αντίπαλο τον Μπαμπακούλα
Δάσκαλε εμένα είναι πατρική συμβουλή ποτέ να μην αναλάβω την μαλακία του μουνιού με τον Μαλάκα!!! Γιατί ότι και να κάνεις, αν θες να επιβάλεις τάξη στο σπίτι ακόμα και 20 χρόνια μετά μια ωραία μέρα θα σου πεί το μπάσταρδο οτι στη τελική δεν είσαι και πατέρας μου και θα έχει δίκιο γιατί θα θα είναι και γιός μου....

Επισκέπτης
Δάσκαλε εμένα είναι πατρική συμβουλή ποτέ να μην αναλάβω την μαλακία του μουνιού με τον Μαλάκα!!! Γιατί ότι και να κάνεις, αν θες να επιβάλεις τάξη στο σπίτι ακόμα και 20 χρόνια μετά μια ωραία μέρα θα σου πεί το μπάσταρδο οτι στη τελική δεν είσαι και πατέρας μου και θα έχει δίκιο γιατί θα θα είναι και γιός μου....

Ασχετον αλλά σχετικόν:
Έτυχε μια μερα να δω την εκπομπή "παμε παρκέτο"
ήταν λοιπόν ένας 20χρονος τζιτζιφιόγκος, με το σακακι του, με το φουλάρι του, τα γυαλάκια του του είπαν ότι ήταν υιοθετημένος κι αυτός ντε και καλα να βρει την μανα του. Έλα που βρηκαν την μανα του κι ηταν γύφτισσα κι ήρθε με το γυφτακι τον ετεροθαλή αδερφό του καναν χαρές, ο δικός σου μόλις τους είδε ότι ήταν γυφτοι(εξευγενισμένοι της Α. βαρβαρας πρεπει να πω)έκοψε λάσπη.
μου θυμισε όταν ήμουν μικρός κι ημουν άτακτος έλεγε η μανα μου ότι θα με ξαναστείλει στην γυφτισσα την μανα μου απ όπου με πηραν. Αυτου νου ήταν αλήθεια...

Επισκέπτης
Ασχετον αλλά σχετικόν:
Έτυχε μια μερα να δω την εκπομπή "παμε παρκέτο"
ήταν λοιπόν ένας 20χρονος τζιτζιφιόγκος, με το σακακι του, με το φουλάρι του, τα γυαλάκια του του είπαν ότι ήταν υιοθετημένος κι αυτός ντε και καλα να βρει την μανα του. Έλα που βρηκαν την μανα του κι ηταν γύφτισσα κι ήρθε με το γυφτακι τον ετεροθαλή αδερφό του καναν χαρές, ο δικός σου μόλις τους είδε ότι ήταν γυφτοι(εξευγενισμένοι της Α. βαρβαρας πρεπει να πω)έκοψε λάσπη.
μου θυμισε όταν ήμουν μικρός κι ημουν άτακτος έλεγε η μανα μου ότι θα με ξαναστείλει στην γυφτισσα την μανα μου απ όπου με πηραν. Αυτου νου ήταν αλήθεια...

Για να σας κουφανω τελείως ότι εδώ ειναι κωλοχανείο κι αυτες οι πουτανες κανουν ότι θελουν.
Λέγαν εχθες κατι γνωστες και φίλες στην καφετερια για μια πρώην μεγαλύτερη συμφοιτητρια τους.
Αυτή είναι 28 ετών κι ο άνδρας της-κρατηθειτε- 14 !
έχει δε και παιδί ενόςετους μαζί της!

Rapturee

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2012
Like
256
Πόντοι
21
Ενα παλικαρι ειχε δωσει πριν μερες ενα link με μια εταιρια ενοικιασεως αυτοκινητων στην Ουκρανια με starting price 5-10euro απο οτι θυμαμαι,μηπως θυμαται η ξερεις κανεις να μου το δωσει?

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Ενα παλικαρι ειχε δωσει πριν μερες ενα link με μια εταιρια ενοικιασεως αυτοκινητων στην Ουκρανια με starting price 5-10euro απο οτι θυμαμαι,μηπως θυμαται η ξερεις κανεις να μου το δωσει?
Βαριέσαι να ψάξεις? ;)
Το τσέκαρα και ζητάν οι τύποι να δεσμέυσουν 750 Ευρώ απο τη κάρτα...
Μου φέναιτε Rediculous!!!

Δάσκαλε για πες μου!!! Αν την παραμύθιαζα και άφηνα να ενοηθεί οτι θα αναλάμβανα το κουτσούβελό της μήπως τότε θα γαμιώταν όπως πραγματικά μπορούσε και όχι ξενέρωτα?????????????????
Μήπως αυτό΄θα ήταν το "λάδωμα" της! Γιατί η ψηλή το άθλημα έδειχνε το το ξέρει καλύτερα απο τις επιδόσεις της μαζί μου........

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Για να σας κουφανω τελείως ότι εδώ ειναι κωλοχανείο κι αυτες οι πουτανες κανουν ότι θελουν.
Λέγαν εχθες κατι γνωστες και φίλες στην καφετερια για μια πρώην μεγαλύτερη συμφοιτητρια τους.
Αυτή είναι 28 ετών κι ο άνδρας της-κρατηθειτε- 14 !
έχει δε και παιδί ενόςετους μαζί της!
Κάποτε είχα ποστάρει ένα λινκ με έναν πιτσιρικά χορευτή 5-6 χρονών... Κάτι τέτοια βλέπουν και τις βαράει στο υπο(α)συνείδητο....

Επισκέπτης
Βαριέσαι να ψάξεις? ;)

Δάσκαλε για πες μου!!! Αν την παραμύθιαζα και άφηνα να ενοηθεί οτι θα αναλάμβανα το κουτσούβελό της μήπως τότε θα γαμιώταν όπως πραγματικά μπορούσε και όχι ξενέρωτα?????????????????
Μήπως αυτό΄θα ήταν το "λάδωμα" της! Γιατί η ψηλή το άθλημα έδειχνε το το ξέρει καλύτερα απο τις επιδόσεις της μαζί μου........

αρκιντια ρίγανη.
άμα γαμιοταν άθλια ήταν επειδή έτσι όντως έτσι γαμιεται.
Εδώ οι πιο πολλές ξαπλώνουν στο κρεβατι μαζι σου, γυρνανε στο πλαι με τον κωλο και περιμενουν να τον φαν έτσι, στα ξερά. Ξερεις το τι δειχνει καποιος και το τι ειναι στην πραγματικοτητα, έχει μεγαλη διαφορά. Μου θυμίζεις τον τραγο της γιαγια΄ς μου. Ειχε δυο. ¨ενα νεο και ρωμαλέο κι ένα γερο κι αδυνατο. ΌΛοι φερναν τις γιδες τους νομιζοντας ότι της βατευει ο νεός. έλα που δεν του σηκωνόταν κι όλες τις βατουσε ο γερος...

Επισκέπτης
να στο θεσω κι αλλιώς...
αμα έχει να εμφανιστει κανα δυο μηνες σ έχει γράψει στο μουνί της. Μαλάκες να επωμιστούν το βαρος του παιδιού εδώ έχει πολλούς, να μην σου πω ότι οι μισοί έτσι ειναι...

Επισκέπτης
Βαριέσαι να ψάξεις? ;)

RIDICULOUS γράφεται ρε βλάκα  :uglystupid:

Όπως και το "Dobri den" που έγραψες
γράφεται DOBRY DEN  :uglystupid:

arcans82

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2012
Like
20
Πόντοι
16
με ολα αυτα που διαβαζω εχω βγαλει το εξης συμπερασμα.
πηγαινοερχοντε 5 μαλακες αγαμητοι-τρελοι και φτυσμενοι απο παντου στην ουκρανια,και εκτος το οτι αν δεν πληρωσουν δεν γαμανε,φτανουν και σε σημειο να μας δινουν και συμβουλες οι αποτυχημενοι εδω μεσα.ειμαι σιγουρος οτι και στην ουκρανια να ζουσαν μονιμα,οι γκομενες θα τους ειχα φτυσμενους οπως τους εχουν εδω και χρονια ολες οι ελληνιδες.
ο δασκαλος και 2-3 αλλοι κρατανε το θρεντ σε ενα επιπεδο,οι υπολοιποι μας περιγραφουν τα οραματα που βλεπουν απο την χρηση των ψυχοφαρμακων που παιρνουν.
αποβλητα τυπου νταβαριτσ τα πατησε το τρενο εδω και πολυ καιρο.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Ευχαριστώ για τη διώρθωσή για να μην εκτεθώ σε καμιά γκόμενα!
Η δευτερη διόρθωση είναι η καλύτερη  :2funny: :2funny: :2funny:  Έτσι ακριβώς γράφεται!!!!
Όσο για τον επιθετικό προσδιορισμό σου τον επιστρέφω καθώς και όσους άλλους πιθανώς μου προσάψεις!!!

Για εσένα ειδικώς έγραψα ένα μύνημα το πρωί! Αν δεν βαριέσαι γύρνα 1-2 σελ πριν!

arcans82

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2012
Like
20
Πόντοι
16
να στο θεσω κι αλλιώς...
αμα έχει να εμφανιστει κανα δυο μηνες σ έχει γράψει στο μουνί της. Μαλάκες να επωμιστούν το βαρος του παιδιού εδώ έχει πολλούς, να μην σου πω ότι οι μισοί έτσι ειναι...
δακαλε εχω διαπιστωσει οτι τωρα τελευταια δεν προχωραει κανονικα η διδακτικη υλη.εχουν ερθει πολλοι προβληματικοι απο αλλες ταξεις,και δεν προχωρανε τα μαθηματα κανονικα.και για να μην φανω ρατσιστης,θα παρακαλουσα να μεριμνησετε για μια ψυχιατρικη εξεταση ολων αυτων των προβληματικων,και αυτοι που θα κριθουν καταλληλοι απο τους ιατρους ας μεινουν στην αιθουσα.

Επισκέπτης
δακαλε εχω διαπιστωσει οτι τωρα τελευταια δεν προχωραει κανονικα η διδακτικη υλη.εχουν ερθει πολλοι προβληματικοι απο αλλες ταξεις,και δεν προχωρανε τα μαθηματα κανονικα.και για να μην φανω ρατσιστης,θα παρακαλουσα να μεριμνησετε για μια ψυχιατρικη εξεταση ολων αυτων των προβληματικων,και αυτοι που θα κριθουν καταλληλοι απο τους ιατρους ας μεινουν στην αιθουσα.
Κοιτα όπως έχεις πολύ πετυχημενα πει  οι μισοι σ αυτό το σαιτ ειναι τρελοί κι οι αλλοι μισοι ειναι πουστηδες..,

arcans82

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2012
Like
20
Πόντοι
16
Κοιτα όπως έχεις πολύ πετυχημενα πει  οι μισοι σ αυτό το σαιτ ειναι τρελοί κι οι αλλοι μισοι ειναι πουστηδες..,
δασκαλε υπαρχει ομως  και ενα 0,5% που ειναι υγιες κομματι και ενδιαφερετε για την μορφωση του.

Επισκέπτης
πηγαινοερχοντε 5 μαλακες αγαμητοι-τρελοι και φτυσμενοι απο παντου στην ουκρανια,και εκτος το οτι αν δεν πληρωσουν δεν γαμανε,φτανουν και σε σημειο να μας δινουν και συμβουλες οι αποτυχημενοι εδω μεσα.ειμαι σιγουρος οτι και στην ουκρανια να ζουσαν μονιμα,οι γκομενες θα τους ειχα φτυσμενους οπως τους εχουν εδω και χρονια ολες οι ελληνιδες.
ο δασκαλος και 2-3 αλλοι κρατανε το θρεντ σε ενα επιπεδο,οι υπολοιποι μας περιγραφουν τα οραματα που βλεπουν απο την χρηση των ψυχοφαρμακων που παιρνουν.

Κοιτα απ'οτι έχω αντιληφθει ο χρήστος που τον ανεφερε ο πορνομεταναστης σημερα, είχε μείνει μαζί με τους αγρίους στην ζουγκλα, επομένως κατι πρεπει να ξερε. Τωρα όχι αυτά που λεγε με γκομενες κτλ αυτα ήταν φαντασία ο άνθρωπος σ ένα χωριό ήταν και τα χωρια εδω είναι μη τζηζ. Ο άνθρωπος προφανως καμια μπίζνα ήθελε να σκαρώσει για αυτό έβαζε τις σαλτσες. Από την άλλη έχω εδώ τον γειτονά μου, έχει κατσει τωρα δυο χρόνια σερί. έχει μαθει την ουκρανία? αρχίδια ρίγανη. Δστυχώς όπως σε όλα τα πράγματα για να αρχίσει να καταλαβαίνει καποιος πως δουλευει το συστημα θελεις 10 και άνω...

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
δω κανεις λαθος!ΔΕΝ ΠΗΓΑΙΝΟΕΡΧΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ,γιατι απλουστατα ΔΕΝ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΕΚΕΙ!Πηγαν 1-2 φορες το 2009-2010 και μας γραφουν  :jerking:.
Κοιτα όπως έχεις πολύ πετυχημενα πει  οι μισοι σ αυτό το σαιτ ειναι τρελοί κι οι αλλοι μισοι ειναι πουστηδες..,
Πουστηδες εχει πολλους γεματο Thread για Τραβεστι,πουστηδες και σχετικα ειναι το σα'ι'τ.Παντος η Ρωσσια Ουκρανια γ'αυτους ειναι τα χειροτερα μερη να πανε για Πουστροτουρισμο.Εδω δεν  :knockinb:της γυναικες τους αυτους θα  :knockinb:? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:Και ψυχασθενεις εχει αρκετους Ρεντ,Yantis,Θυμιος κ.α.  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:φυλακοβιους ομως Ιωσηφ δεν εχει πολλους μονο ο Ππροδωμενος ητανε και αυτος παρεξηγηθηκε και δεν γραφει πια,ή γυρισε στο σπιτι του? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• to spiti tou prodomenou6.jpg
    to spiti tou prodomenou6.jpg
    41,1 KB · Εμφανίσεις: 56

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
να στο θεσω κι αλλιώς...
Δάσκαλε με αυτό που γράφετε καταλαβαίνω τον πόνο όσων έχουν νταλαβέρι μόνο με μια τέτοια και πρέπει να βρουν άκρη μαζί τους! Να 'ναι καλά η πιτσιρίκα που με έχει σώσει!!! Και ανα πάσα στιγμή μπορεί να  βρεθεί και άλλη!!! Ευλογημένο το νησί και ο Τουρισμός!!!  

Επισκέπτης
δω κανεις λαθος!ΔΕΝ ΠΗΓΑΙΝΟΕΡΧΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ,γιατι απλουστατα ΔΕΝ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΕΚΕΙ!Πηγαν 1-2 φορες το 2009-2010 και μας γραφουν  :jerking:.Πουστηδες εχει πολλους γεματο Thread για Τραβεστι,πουστηδες και σχετικα ειναι το σα'ι'τ.Παντος η Ρωσσια Ουκρανια γ'αυτους ειναι τα χειροτερα μερη να πανε για Πουστροτουρισμο.Εδω δεν  :knockinb:της γυναικες τους αυτους θα  :knockinb:? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:Και ψυχασθενεις εχει αρκετους Ρεντ,Yantis,Θυμιος κ.α.  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:φυλακοβιους ομως Ιωσηφ δεν εχει πολλους μονο ο Ππροδωμενος ητανε και αυτος παρεξηγηθηκε και δεν γραφει πια,ή γυρισε στο σπιτι του? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ναι όντως  όλοι αυτοι αργήσανε να έρθουν εδώ κατα 10-15 χρόνια. Τωρα για τον προδομένο σέβομαι τις ιδιαιτερότητες του χαρακτήρος του καθ ενός αλλά δεν είναι αυτή συμπεριφορά. Να συναγελάζεσαι με κάποιον όταν λεχεις τις μοναξιες σου και την άλλη μερα να τον βρίζεις διότι έτσι σου εφάνηκε. Ντροπή...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom