Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
σωστο το πρωτο
το δευτερο,η ερωτηση σου σε εμε,,
οχι,αλλα κοντα επεσες..
ειμαι ο μελλων γαμπρος της ουκρανης ,,,  :rockon: :rockon: :rockon:

ΤΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΚΑΝΕΙΣ ΣΕ Ν.ΣΜΥΡΝΗ?? ΝΑ ΔΩ ΕΑΝ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ...  :2funny:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.221
Πόντοι
3.656
ΤΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΚΑΝΕΙΣ ΣΕ Ν.ΣΜΥΡΝΗ?? ΝΑ ΔΩ ΕΑΝ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ...  :2funny:
επαγγελματικα πηγαινα καλα,,τωρα λιγο δυσκολα
ειμαι  εππαγγελματιας οπαδος -ψηφοφορος πασοκ-βενιζελου την τελευταια 2ετια  :rockon: :rockon: :rockon:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.221
Πόντοι
3.656
ανω κ μια παρατηρηση,,που ν ατο φανταζοταν η χ ουκρανη 1.65 οτι στην ελλαδα και θα την γαμανε κ θα παιρνει κ 100ε το γαμησι,και απο γκομενους που θα διαλεγει κιολας !! και θαχει κ γαμπρο σπονσορ!!! :helpplea: :helpplea: :helpplea:
α ρε τζαμπο(ντανμπας δηλαδη σε ουκραινα) που σας χρειαζετε!! :grin: :grin: :grin: :grin:

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
επαγγελματικα πηγαινα καλα,,τωρα λιγο δυσκολα
ειμαι  εππαγγελματιας οπαδος -ψηφοφορος πασοκ-βενιζελου την τελευταια 2ετια  :rockon: :rockon: :rockon:

ΕΓΩ διερωτουμαι πως ο Δημητρακης που ξερει καλα ανατολικο μπλοκ δεν εχει αγορασει ενα μικρο χοτελ εκει και δεν ανοιξει ενα ταξιδιωτικο γραφειο σε ελλαδα...  :2funny:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.221
Πόντοι
3.656
ΕΓΩ διερωτουμαι πως ο Δημητρακης που ξερει καλα ανατολικο μπλοκ δεν εχει αγορασει ενα μικρο χοτελ εκει και δεν ανοιξει ενα ταξιδιωτικο γραφειο σε ελλαδα...  :2funny:
σσσσσσσσσ......μην τα μαρτυρας ολα εσυ!!!! :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:
ο ντιμας ειναι γκλαμουρ,τοχει το σεξ για χομπυ,δεν μπορει να ασχοληθει προφεσιοναλγια αλλους,να γινει δηλ νεροκουβαλητης.. :rockon: :rockon: :rockon:
μια αλλη εκδοχη ειναι οτι ενα μικρο χοτελ σε πιτερ κανει κανα 5αρι μυρια δολαρια τουλαχιστον υπολογιζω  :grin: :grin: :grin:

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
ανω κ μια παρατηρηση,,που ν ατο φανταζοταν η χ ουκρανη 1.65 οτι στην ελλαδα και θα την γαμανε κ θα παιρνει κ 100ε το γαμησι,και απο γκομενους που θα διαλεγει κιολας !! και θαχει κ γαμπρο σπονσορ!!! :helpplea: :helpplea: :helpplea:
α ρε τζαμπο(ντανμπας δηλαδη σε ουκραινα) που σας χρειαζετε!! :grin: :grin: :grin: :grin:

οπως το λες οντως ακουγεται καπως αλλα δεν την εχεις δει.... οφειλεις να παραδεχτεις οτι καποιοι απο εμας που δεν εχουμε τις γνωσεις τις δικες σου σε ουκρανια (δεν εχουμε παει) προτιμουμε πιο "αθωες" επιλογες..

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
σσσσσσσσσ......μην τα μαρτυρας ολα εσυ!!!! :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:
ο ντιμας ειναι γκλαμουρ,τοχει το σεξ για χομπυ,δεν μπορει να ασχοληθει προφεσιοναλγια αλλους,να γινει δηλ νεροκουβαλητης.. :rockon: :rockon: :rockon:
μια αλλη εκδοχη ειναι οτι ενα μικρο χοτελ σε πιτερ κανει κανα 5αρι μυρια δολαρια τουλαχιστον υπολογιζω  :grin: :grin: :grin:

οποτε κανεις αποσβεση σε μεγαλο χρονικο διαστημα τα χρηματα που θα επενδυθουν?

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.221
Πόντοι
3.656
οπως το λες οντως ακουγεται καπως αλλα δεν την εχεις δει.... οφειλεις να παραδεχτεις οτι καποιοι απο εμας που δεν εχουμε τις γνωσεις τις δικες σου σε ουκρανια (δεν εχουμε παει) προτιμουμε πιο "αθωες" επιλογες..
δεν ειναι θεμα γνωσης,απλα θεμα αποψης,,εγω για αλοοδαπη κατω του 1.70-1.72 ας πουμε, δεν ασχολουμε ποτε,ειδικα αν μιλαμε για αμοιβομενη σχεση,,,
ελληνιδα αν ηταν θα μ ενδιεφερε πολυ,ας ηταν κ κοντη,τωρα το 1.65 βεβεβα με χαλαει πολυ κ για ελληνιδα,,,
τλσπαντων
αλλος ακριβως τ αναποδο,εχει ξεσκιστει στις ελληνιδες κ ψαχνει αλλοδαπα,
εγω το αναποδο..γκρικ ψαχνω οταν ειμε ελλαδα
αυτια,,που λεει κι ο διδασκαλος..

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.221
Πόντοι
3.656
Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
η απλα δεν εχεις 5 μυρια,νκινησεις την δουλιτσα αυτη :grin:
για να τα κανεις αποσβεση στο μελλον.. :2funny: :2funny: :2funny:

ενταξει, μπορεις να "κανεις" την ιδια κινηση σε αλλη χωρα πιο φτηνη....παντως ενα ντιμας τουρς...θα ειχε επιτυχια... :2funny:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
δηλαδη εαν η ρωσσιδες κορασιδες εχουν προβλημα με το νομο οταν εκδιδονται...τις υπερασπιζεσαι?  :2funny: δηλαδη οσοι εχουν νυκτερινα κεντρα στο πειραια που δουλευουν και αλλοδαπες δεν γαμανε? ξερεις πιο πολλα απο οσα λες...και πρεπει και εγω να πω...
Ποτέ δεν εχω εξασκισει το επαγγελμα του δικηγορου.Τα νυχτερινα κεντρα στον Πειραια τα εχουνε 3-4 ατομα ε,αυτοι ναι  :knockinb: οσες θελουν  οι αλλοι ομως κοινοι θνητοι στην Ελλαδα   :jerking: ή  :zfuck:!

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
 Το θεμα ειναι δημητριε οτι εση ο πιστιλισης ο ψεβαλιε και οι αλοι μοντερατορ γαμισατε το σαιτ!! ολοι οι συντροφοι απο ανατολικο μπλοκ και απο ρωσια ( μιλαο στο σκαιπ με καμια δεκαρια απο τους παλιους και απο μοσχα και απο αρχαγκελσκ και απο κιεβο και απο κισηινεου και απο μικολαεφ  και απο χαρκιβ κτλ κτλ )  οπος μιλαγα και με σενα πριν !!!! den γραφουν εξαιτιας σας!!!!!!  το ιδιο θα κανο και εγω απο δω και περα !!! αυτο ειναι και το τελευτεο μου ποστ !! το ενα τον βριζετε τον αλλο τον λετε τρελο και ασχετο τον αλλο φιλακοβιο  μπατιρι κατεστραμενο κτλ κτλ !!  εση διμιτριε ουδεποτε εχεις παει σε χορα του ανατολικου μπλοκ την τελευτεα δεκαετια !!μονο αγια πετρουπολι και μεταξουργειο !!!   σε ολους τους συντροφους που χαμπαριαζουν και απο πλακα και απο ταξιδια  και με διαβαζαν τοσο καιρο καλα να περνατε καλα γαμισια ανατολικα και θα τα λεμε στο σκαιπ !!!! μπλασκο  μιν σε παρει και σενα κιαλο η κατρακιλα στασου στο ιψος σου σιφακλα!!!!!   τελευτεο ποστ !! χαρείτε από δω και πέρα τον τσάρο και την παρέα του!!!!!!!!!!!!   :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
Ναι οι μεγαλοι γαμιαδες της Ουκρανιας οπως Προδωμενος :2funny: Χριστος Λαζαρου  :2funny:και αλλοι τετοιοι.Που στη καλητερη περιπτωση βρισκουν μια γκομενα 40+ με παιδια και καμαρωνουν :jerking: που εχουν γκομενα και πουλανε μουρη στους αλλους που ειναι χρονια αγαμιτοι.Μη μας το κανεις αυτο αν σταματισεις να γραφεις οπως ο Προδωμενος δεν θα εχουμε με ποιον να  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:.Αν και το πιθανοτερο ειναι να συνεχισεις να γραφεις με καποιο κλωνο :)

Επισκέπτης
Aυτο ξαναπεστο ποιος θα τους ελεγε οτι υπαρχει μια χωρα που οι αντρες χρυσοπληρωνουνε το μουνι με καθε τιμημα, με καθε προθυμια χωρις να παρουνε τιποτα πολλες φορες. ποιος θα τους ελεγε οτι απο εκει που πλενανε σκαλες η κοβανε κανενα εισητιριο σς σινεμα και τρωγανε ολη μερα ξυλο απο τον μεθυσο πατερα τους και τον μεθυσο συζηγο τους οτι θα πανε σε ενα ΚΩΛΟΧΑΝΙΟ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΛΛΑΔΑ.. Και θα γυρνοβολανε με το xperia και το renault το clio. θα εχουνε 3,4 srandar αγαπουληδες ελληνες-πυρφορους μαλακες που θα τις χαρτζιλικωνουνε! παγια τακτικη απο τα ουκρανο-μολδαβοτσολια. Ηξερα ενα ουκρανο-μολδαβο τσολι που ειχε 7,8 φιλες ολες συντηρουνταν απο 2,3 γκομενους η καθεμια μεγαλης ηλικιας και ταυτοχρωνα πηγεναν και με κανενα πιτσιρικα ετσι για να ξεκαβλωσουνε.. Σαν ελεηνιδες ενα πραγμα.. ΓΕΝΙΚΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΓΑΜΑΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΟΣ!

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
100 Ε ΔΙΧΩΣ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΟ ΣΕ ΧΟΤΕΛ.... 1.65 CM... 6O KILA...SOYTIEN NO 3... ΞΑΝΘΙΑ ΜΑΛΛΙΑ..ΜΠΛΕ ΜΑΤΙΑ....ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ ΠΑΝΕ ΜΕ ΕΧΕΜΥΘΟΥΣ ΠΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ..ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ...
1.65 60 κιλα δηλαδη πατσαβουρα,μηπως πρεπει να πληρωσει αυτη για να τη γαμησουμε

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
Ποτέ δεν εχω εξασκισει το επαγγελμα του δικηγορου.Τα νυχτερινα κεντρα στον Πειραια τα εχουνε 3-4 ατομα ε,αυτοι ναι  :knockinb: οσες θελουν  οι αλλοι ομως κοινοι θνητοι στην Ελλαδα   :jerking: ή  :zfuck:!

σε δημητρη θα ηθελα να σε ρωτησω κατι....εαν εγω ανοιγα μια δουλεια σε ελλαδα πχ πριβε καφετερια σε ελλαδα που θα μπαινουν μονο μελη μεσα...και οι γκαρσονες θα ηταν γυμνες...και εφερναν για γκαρσονες ουκρανεζες διοτι καμμια ελληνιδα δεν θα ηθελε να σερβιρει καφε γυμνη....(λεω καφετερια διοτι αλλη ιδεα εχω απλως δεν θελω να την πω)...θα πρεπει να παω σε καποιο ουκρανικο επαγγελατικο επιμελητηριο? θα του κολλαω ενσημα? ειμαι υποχρεωμενος να δινω βασικο?

Επισκέπτης

Ποιος θα τους ελεγε οτι υπαρχει μια χωρα που οι αντρες χρυσοπληρωνουνε το μουνι με καθε τιμημα, με καθε προθυμια χωρις να παρουνε τιποτα πολλες φορες. ποιος θα τους ελεγε οτι απο εκει που πλενανε σκαλες η κοβανε κανενα εισητιριο σς σινεμα και τρωγανε ολη μερα ξυλο απο τον μεθυσο πατερα τους και τον μεθυσο συζηγο τους οτι θα πανε σε ενα ΚΩΛΟΧΑΝΙΟ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΛΛΑΔΑ.. Και θα γυρνοβολανε με το xperia και το renault το clio. θα εχουνε 3,4 srandar αγαπουληδες ελληνες-πυρφορους μαλακες που θα τις χαρτζιλικωνουνε! παγια τακτικη απο τα ουκρανο-μολδαβοτσολια. Ηξερα ενα ουκρανο-μολδαβο τσολι που ειχε 7,8 φιλες ολες συντηρουνταν απο 2,3 γκομενους η καθεμια μεγαλης ηλικιας και ταυτοχρωνα πηγεναν και με κανενα πιτσιρικα ετσι για να ξεκαβλωσουνε.. Σαν ελεηνιδες ενα πραγμα.. ΓΕΝΙΚΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΓΑΜΑΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΟΣ!

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.221
Πόντοι
3.656
ρε δημητριε,υπερβαλεις,ημουν προχυτες βραδυ στο ακρωτηρι,στην παραλιακη,ειχε μεσα αρκετο κοσμο,παρα πολλες μουναρες κ με τα προτυπα τα ουκρανορωσσικα,το 50-60% φασονοντουσαν κ λογικα μετα θα πηγαν για γαμησι,ειχε κι ενα 20% ξεμπαρκους κ ξεμπαρκες σε ψαξιμο
θα μου πεις ουκρανια κ μαλλον ρωσσια ολες το 90% θα φορτονονταν για γαμησι,,ενταξει ,εδω ειναι το 50-60% στη φαση παμε κ κοιτιομαστε κ φευγουμε,
αλλα οχι  και οτι γαμανε 3,4 μονο σ ολο τον πειραια,,, ;)πολλοι γαμανε κ πλεον εχει κ πολυ καλα μουνια η ελλαδα κ ξεκωλλα πολλα  :rockon: :rockon: :rockon:
ενας στους δυο κερδιει-γαμαει,,,πιο παλια,δεκαετια πριν, οντως ηταν ενας στους δεκα...

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.221
Πόντοι
3.656
Ποιος θα τους ελεγε οτι υπαρχει μια χωρα που οι αντρες χρυσοπληρωνουνε το μουνι με καθε τιμημα, με καθε προθυμια χωρις να παρουνε τιποτα πολλες φορες. ποιος θα τους ελεγε οτι απο εκει που πλενανε σκαλες η κοβανε κανενα εισητιριο σς σινεμα και τρωγανε ολη μερα ξυλο απο τον μεθυσο πατερα τους και τον μεθυσο συζηγο τους οτι θα πανε σε ενα ΚΩΛΟΧΑΝΙΟ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΛΛΑΔΑ.. Και θα γυρνοβολανε με το xperia και το renault το clio. θα εχουνε 3,4 srandar αγαπουληδες ελληνες-πυρφορους μαλακες που θα τις χαρτζιλικωνουνε! παγια τακτικη απο τα ουκρανο-μολδαβοτσολια. Ηξερα ενα ουκρανο-μολδαβο τσολι που ειχε 7,8 φιλες ολες συντηρουνταν απο 2,3 γκομενους η καθεμια μεγαλης ηλικιας και ταυτοχρωνα πηγεναν και με κανενα πιτσιρικα ετσι για να ξεκαβλωσουνε.. Σαν ελεηνιδες ενα πραγμα.. ΓΕΝΙΚΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΓΑΜΑΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΟΣ!
αν και καθιστος-στον υπλογιστη- ορθως ομιλησες!!!

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
Aυτο ξαναπεστο ποιος θα τους ελεγε οτι υπαρχει μια χωρα που οι αντρες χρυσοπληρωνουνε το μουνι με καθε τιμημα, με καθε προθυμια χωρις να παρουνε τιποτα πολλες φορες. ποιος θα τους ελεγε οτι απο εκει που πλενανε σκαλες η κοβανε κανενα εισητιριο σς σινεμα και τρωγανε ολη μερα ξυλο απο τον μεθυσο πατερα τους και τον μεθυσο συζηγο τους οτι θα πανε σε ενα ΚΩΛΟΧΑΝΙΟ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΛΛΑΔΑ.. Και θα γυρνοβολανε με το xperia και το renault το clio. θα εχουνε 3,4 srandar αγαπουληδες ελληνες-πυρφορους μαλακες που θα τις χαρτζιλικωνουνε! παγια τακτικη απο τα ουκρανο-μολδαβοτσολια. Ηξερα ενα ουκρανο-μολδαβο τσολι που ειχε 7,8 φιλες ολες συντηρουνταν απο 2,3 γκομενους η καθεμια μεγαλης ηλικιας και ταυτοχρωνα πηγεναν και με κανενα πιτσιρικα ετσι για να ξεκαβλωσουνε.. Σαν ελεηνιδες ενα πραγμα.. ΓΕΝΙΚΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΓΑΜΑΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΟΣ!

κοιτα να δεις εχεις δικιο αλλα οταν ο μεσος ορος παιρνει 1100 ευρω, πως θα παει ουκρανια να μαθει τι παιζει....γιατι σιγουρα με μια φορα που θα πας εκει δεν γυριζεις γαμιας αρα θα πας πολλες φορες και θα χαλασεις λεφτα μεχρι να μαθεις τι παιζει... για αυτο θα πρεπει να ανοιξει ενα δημητρακης τουρς που θα ειναι βαλιου φορ μανέι...η αλλη επιλογη ειναι η ελλεεινηδες

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
ρε δημητριε,υπερβαλεις,ημουν προχυτες βραδυ στο ακρωτηρι,στην παραλιακη,ειχε μεσα αρκετο κοσμο,παρα πολλες μουναρες κ με τα προτυπα τα ουκρανορωσσικα,το 50-60% φασονοντουσαν κ λογικα μετα θα πηγαν για γαμησι,ειχε κι ενα 20% ξεμπαρκους κ ξεμπαρκες σε ψαξιμο
θα μου πεις ουκρανια κ μαλλον ρωσσια ολες το 90% θα φορτονονταν για γαμησι,,ενταξει ,εδω ειναι το 50-60% στη φαση παμε κ κοιτιομαστε κ φευγουμε,
αλλα οχι  και οτι γαμανε 3,4 μονο σ ολο τον πειραια,,, ;)πολλοι γαμανε κ πλεον εχει κ πολυ καλα μουνια η ελλαδα κ ξεκωλλα πολλα  :rockon: :rockon: :rockon:
ενας στους δυο κερδιει-γαμαει,,,πιο παλια,δεκαετια πριν, οντως ηταν ενας στους δεκα...
Μιδα αστο φαινεται εχεις καιρο να ρθεις ελλαδα,τα πραγματα εδω ειναι απελπιστικα η κυταριτιδα εχει παρει απελπιστικες διαστασεις,μουναρες με τα ρουχα και μολις τα βγαλουν να κατι πατσαδες στον κωλο,καλα εισαι εκει που εισαι τι ασχολεισαι με τις πατσαβουρες,υπαρχουν φυσικα κατι ψωνιομαγαζα που πανε οι μουναρες η 1 στις 20 δηλαδη και οι αλλες 19 πανε σε ολα τα αλλα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom