Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
E γί'αυτό τρώς τα μούτρα σου όταν πας Ρωσία, Ουκρανία  :dancing: :dancing:
Δοκίμασε Ταϊλάνδη αν θες να δεις άσπρη μέρα (να σου κάτσει κάποια χωρίς λεφτά)
Ρε Ραγιά

Είμαι και φτωχός :2funny: :2funny: :2funny:!!!!!!!!!!!!!

Εκτός αν είσαι εισπράκτορας στο λεωφορείο που πάει εκεί και σε πληρώσω με καρπαζιές!!!!

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16

Συνημμένα

• 2.jpg
    2.jpg
    104,4 KB · Εμφανίσεις: 25
  • 3.jpg
    3.jpg
    152,5 KB · Εμφανίσεις: 25

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
διμιτριε εση επρεπε να πας στην κα γκε μπε!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  αυτα κανεις και στο θρεντ σου της ροσιας εχει να γραψει ανθρωπος 15 μινες!!!!!

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  εχουν βαλει και βαρδιες δεν κοιμουντε εναλαξ!!!!!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  αντε φιρμες σας εκανα παλι!!!!!!! μεχρι και ο παπαζολης ουκρανια διαβαζει!!!!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Συνημμένα

• 1.jpg
    1.jpg
    181,2 KB · Εμφανίσεις: 24

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Κοιτα εαν δεν μεινεις πουθενα το βραδυ κι η πολις της ειναι σχετικα κοντα λογικαθα ξοδεψεις
κανα κατοσταρικο Ε (τα εισητηρια για την μαρσουτκα, εισητηρια για κανα μουσειο ξερω γω και να καθησετε να φατε καπου). εάν η πολις της της ειναι μακρυα και πας με τραινο καμπινες κλπ, διανυκτερευση  τοτε ξεφευγεις κι υπολογισε κανα 300-400Ε. ο πιο φτηνος τροπος ειναι μαρσουτκα
Η πιτσιρίκα μένει Κίεβο και δουλέυει κέντρο όπου και θα μείνω...
Η καταγωγή της είναι απλά κάπου δυτικά...Στο χωριό της δεν πάμε...
Δεν έχω αποφασίσει ακόμα αν θα πάω Λβιβ αν και πιο πιθανό είναι να κλεισω δωμάτιο σε τρένο και να πάω αυθημερών χωρίς διανυκτέρευση!!!
Η περσινή δεν ήθελε ούτε κατα διάνοια να μπούμε σε Μαρσουτκα αν κι εγώ επέμενα να κάνουμε ένα κύκλο!
Το θεωρούσε υποτιμιτικό αν και αναγκαστικά η ίδια έμπαινε όταν χρειαζόταν!
Εμένα μου έχει μείνει αποθυμένο!!!!!!!  Κάποιος εδώ(Πιτσιλιστής) είχε πει οτι οι γιαγιούλες στις Μασρουτκες είναι συμπαθητικές και δεν ενοχλούν κανέναν!!!!!!!!

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
διμιτριε εση επρεπε να πας στην κα γκε μπε!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  αυτα κανεις και στο θρεντ σου της ροσιας εχει να γραψει ανθρωπος 15 μινες!!!!!
Καταρχην δεν ειναι δικο μου το Thread απλως ειμαι ο μονος που μενει μονιμα Ρωσσια και ξερει τι γινεται.Το Thread της Ρωσσιας δινει πραγματικες πληροφωριες αν μπει καποιος που θελει κατι να μαθει θα βρει της πληροφωριες που θελει.Ενω εδω γραφουνε 5-6 ατομα και οι κλωνοι τους ΠΟΥ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΩΣΗΦ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝΕ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ.Ολοι οι αποτυχημενοι!Εσυ ΕΙΣΑΙ ΑΣΧΕΤΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ εχεις παει 2-3 φορες μετα το 2009 ο Ρεντ που ειναι αφραγκος και δε μετραει και δε νομιζω οτι πηγαινει πια :2funny:ο Θυμιος που κυνηγαει40χρονες μπας και  :knockinb: και μερικοι αλλοι καμμενοι πιρφοροι :2funny:Το εχετε καταντισει Chat η πλακα ειναι οτι σας ξεφτιλιζουν και συνεχιζεται και γραφετε :2funny:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.220
Πόντοι
3.656
εεε.χμμ,,,,τι γινετε εδω  ρε παιδια?αληθεια λεει ο δημας29?δεν εχτε παει στ αληθεια ουδεις?εκτος του διδασκαλου που ειναι στο κιεβον απ οτι καταλαβα?
δεν το πιστευω,αρκετα που γραφετε εχουν σχεση με την πραγματικοτητα εκει,αλλα απο την αλλη ειναι επιφανικα,βεβεα..δεν δειχνουν βαθυτερη εμπειρια κ γνωση του μερους..
και καλα τοσες ειδησεις απο που προερχοντε?σε αλλα σαιτ τις διαβαζετε?? :rockon:
international sex guide ας πουμε???δεν το πιστευω..... ;)
δημητριε εσυ τελευταια φορα ποτε ηουν ουκρανια?στο κιεβο στον διδασκαλο ειχες παει?
υγ.θυμιος ποιος ειναι που κυνηγα 40αρες???  :helpplea: ποσω ετων αυτος ?80 η πιο πανω?? :grin:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.220
Πόντοι
3.656
το απλουστατον ειναι ενα,,εαν οντως ειναι ιατρος ας βαλει το διπλωμα του σε φωτογραφια,εαν τωρα καποιος πει οτι μπορει να βρει απο αλλον,θα πω οτι δεν ειναι τοσο απλο ,να πας σε ενα γιατρο εξωτερικον σπουδασαν,να του πεις,φερε το διπλωμα σου  απο την ρουμανια βουλγαρια κλπ,να το βγαλω φωτογραφια
οποτε εαν ο νταβαρισ εμφανισει διπλωμα,θα πρεπει να γινει κατ αρχας δεκτον,εαν κανει την παπια,θα εχετε δικιο 100% στις υποψιες σας
με εκτιμηση
επαναφερω ως την πιο αξιοπιστη προταση περι θεματος "νταβαρισ ,αυτος ο αγνωστος",,,,,

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
Καταρχην δεν ειναι δικο μου το Thread απλως ειμαι ο μονος που μενει μονιμα Ρωσσια και ξερει τι γινεται.Το Thread της Ρωσσιας δινει πραγματικες πληροφωριες αν μπει καποιος που θελει κατι να μαθει θα βρει της πληροφωριες που θελει.Ενω εδω γραφουνε 5-6 ατομα και οι κλωνοι τους ΠΟΥ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΩΣΗΦ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝΕ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ.Ολοι οι αποτυχημενοι!Εσυ ΕΙΣΑΙ ΑΣΧΕΤΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ εχεις παει 2-3 φορες μετα το 2009 ο Ρεντ που ειναι αφραγκος και δε μετραει και δε νομιζω οτι πηγαινει πια :2funny:ο Θυμιος που κυνηγαει40χρονες μπας και  :knockinb: και μερικοι αλλοι καμμενοι πιρφοροι :2funny:Το εχετε καταντισει Chat η πλακα ειναι οτι σας ξεφτιλιζουν και συνεχιζεται και γραφετε :2funny:
 Το θεμα ειναι δημητριε οτι εση ο πιστιλισης ο ψεβαλιε και οι αλοι μοντερατορ γαμισατε το σαιτ!! ολοι οι συντροφοι απο ανατολικο μπλοκ και απο ρωσια ( μιλαο στο σκαιπ με καμια δεκαρια απο τους παλιους και απο μοσχα και απο αρχαγκελσκ και απο κιεβο και απο κισηινεου και απο μικολαεφ  και απο χαρκιβ κτλ κτλ )  οπος μιλαγα και με σενα πριν !!!! den γραφουν εξαιτιας σας!!!!!!  το ιδιο θα κανο και εγω απο δω και περα !!! αυτο ειναι και το τελευτεο μου ποστ !! το ενα τον βριζετε τον αλλο τον λετε τρελο και ασχετο τον αλλο φιλακοβιο  μπατιρι κατεστραμενο κτλ κτλ !!  εση διμιτριε ουδεποτε εχεις παει σε χορα του ανατολικου μπλοκ την τελευτεα δεκαετια !!μονο αγια πετρουπολι και μεταξουργειο !!!   σε ολους τους συντροφους που χαμπαριαζουν και απο πλακα και απο ταξιδια  και με διαβαζαν τοσο καιρο καλα να περνατε καλα γαμισια ανατολικα και θα τα λεμε στο σκαιπ !!!! μπλασκο  μιν σε παρει και σενα κιαλο η κατρακιλα στασου στο ιψος σου σιφακλα!!!!!   τελευτεο ποστ !! χαρείτε από δω και πέρα τον τσάρο και την παρέα του!!!!!!!!!!!!   :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Επισκέπτης
Dobri Den!

Όλη η συζήτηση εδώ και μερικές σελίδες για τα τρένα άρχισε για μια πληροφορία για το πως πάνε απο Κίεβο για Λβιβ άνετα, οικονομικά και να πέφτει και κανένα γαμήσι στο δρόμο! Εκαλύφθην πλήρως απο τον Δάσκαλο, τον Κμαν και γέλασα με τις ρομαντικότητα που έδωσε ο Vonmakoulis! Όλα τα άλλα είναι  μαλακίες για Αγρίους!

Αυτές τις μέρες είχα επισκέψεις :knockinb: και σήμερα θα μπώ πάλι στο ελευθερο κυνήγι!!!

Έχω κανονήσει με 2 Ρωσίδες απο Αγ Πετρούπολη σε λιγο για παραλία... Αν δεν έρθει ο κολλητός μου θα πάω στο νερό να βάλω χέρι και στις 2!!!!

Μπράβο αγορίνα μου ! Μετά από το привет έμαθες και το Dobry Den  :2funny:
Άντε τώρα τραβα και μια παχιά  :jerking: με καμια Ουκρανέζα πορνοστάρ
για να πεις ότι γάμησες κιόλας  :uglystupid:

P.S. Άσε τον Δημητράκη να γαμάει για σένα ρε βλακάκο
Αυτός έχει τον τρόπο του εσύ δεν έχεις τίποτα  :dancing:

Επισκέπτης
Οχι ρε Μήτσο δεν σταματάει σε κάθε χωριό.Ταχεία είναι, Κισινιόφ-Τιράσπολ-Οντέσσα πάει. Αλλά είναι ταλαιπωρία γιατί σταματά Κουτσοργκάνα-Μπεντέρι-Ανέστι Νοι για έλεγχο διαβατηρίων (και σου σπάνε τα αρχίδια) με αποτέλεσμα 1,30 ώρες διαδρομή να γίνονται 4 και βάλε.

Μάκη αυτό το τραίνο σε [οιον σιδηρόδρομο ανηκει? Τον ουκρανικό ή το Μολδαβικό? Διότι εδώ όπως λεει ο πορνομεταναστης τετοιο(με πάγκους στα βαγονια) είναι το τραίνο που σταματά στα χωριά. Ή αμέσως επόμενη κατηγορία είναι αυτό με τα μπλε σκουρα καθισματα μεσα και τις κουκετες στο πανω μερος με τις 40+ θεσεις στο βαγονι. Το αστείον της υποθεσεως: το ένα μ τ'άλλο κανει ακριβως την ίδια ωρα και το εισητηριο με τους παγκους για μια διαδρομή πχ 150 χλμ έχει μια αστεία τιμη 10-14 ρουβλια δεν θυμαμαι...

Επισκέπτης
Η πιτσιρίκα μένει Κίεβο και δουλέυει κέντρο όπου και θα μείνω...
Η καταγωγή της είναι απλά κάπου δυτικά...Στο χωριό της δεν πάμε...
Δεν έχω αποφασίσει ακόμα αν θα πάω Λβιβ αν και πιο πιθανό είναι να κλεισω δωμάτιο σε τρένο και να πάω αυθημερών χωρίς διανυκτέρευση!!!
Η περσινή δεν ήθελε ούτε κατα διάνοια να μπούμε σε Μαρσουτκα αν κι εγώ επέμενα να κάνουμε ένα κύκλο!
Το θεωρούσε υποτιμιτικό αν και αναγκαστικά η ίδια έμπαινε όταν χρειαζόταν!
Εμένα μου έχει μείνει αποθυμένο!!!!!!!  Κάποιος εδώ(Πιτσιλιστής) είχε πει οτι οι γιαγιούλες στις Μασρουτκες είναι συμπαθητικές και δεν ενοχλούν κανέναν!!!!!!!!

Εχει πολλες γκομενες στις μαρσουτκες. Απλώς καλοκαιρι δεν ειναι να μπεις γιατι κανει ζέστη κι έχει ένα εσάνς ουκρανίλας. Η περυσινή πρεπει να ητανε πολυ ταχα μου και δηθεν μου. Υπάρχουν πολλές τετοιες εδώ περα. Ας σε πηγαινε γυρω-γυρω στην πόλη με την SLK της τοτε...

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.220
Πόντοι
3.656
νοικιασε κ κανα οχημα ρε ρολογα,,στοπα κ πριν,,αγροτουριστας-ενναλακτικος  πηγαινε στην δανια,οχι στο κιεβο..
ακου τωρα καμακι σε μασρουτκα,,μονο που σε βλεπει μεσα  η μπεμπα σε εχει ,κ σωστα, για τελειωμενο.... :grin:
τι καμακι να κανεις...παρε κανα μετρο στην τελικη,καπως διασωζετε η κατασταση..
αλλα με μασρουτκα,,,ντεκαντανς οσο δεν παει...  :helpplea: :helpplea: :helpplea:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.220
Πόντοι
3.656
εεε.χμμ,,,,τι γινετε εδω  ρε παιδια?αληθεια λεει ο δημας29?δεν εχτε παει στ αληθεια ουδεις?εκτος του διδασκαλου που ειναι στο κιεβον απ οτι καταλαβα?
δεν το πιστευω,αρκετα που γραφετε εχουν σχεση με την πραγματικοτητα εκει,αλλα απο την αλλη ειναι επιφανικα,βεβεα..δεν δειχνουν βαθυτερη εμπειρια κ γνωση του μερους..
και καλα τοσες ειδησεις απο που προερχοντε?σε αλλα σαιτ τις διαβαζετε?? :rockon:
international sex guide ας πουμε???δεν το πιστευω..... ;)
δημητριε εσυ τελευταια φορα ποτε ηουν ουκρανια?στο κιεβο στον διδασκαλο ειχες παει?
υγ.θυμιος ποιος ειναι που κυνηγα 40αρες???  :helpplea: ποσω ετων αυτος ?80 η πιο πανω?? :grin:
ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟς, ΠΑΖΑΛΟΥΣΤΑ??

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
  Το θεμα ειναι δημητριε οτι εση ο πιστιλισης ο ψεβαλιε και οι αλοι μοντερατορ γαμισατε το σαιτ!!

Οπως οι πυρφοροι κατεστρεψαν την ελλαδα ενα πραμα :grin:

Γιατι ρε αρχηγε ποιο το παραπονο σου ? Οποιος θελει να γραψει του κραταμε τα χερια?

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.220
Πόντοι
3.656

μπλασκο  μιν σε παρει και σενα κιαλο η κατρακιλα στασου στο ιψος σου σιφακλα!!!!!  
 :think: :think: :think: ΣΙΦΑΚΛΑΣ?
Ο "ΓΚΕΥ ΠΑΠΠΟΥΣ"??εσυ τα γραφεις δηλ δυο ποστ πριν,,
και με το 20αρικο να του δωσεις να γκαμισει κι αυτος...τωρα  και ντικινταγκας ,και ,να παει να γαμησει στα μεταξι κλπ..τλπαντων,,ποιητικη αδεια ας πουμε.. :grin:

τι γινετε τωρα κι εγινε "σιφακλας"??  :think:

και με "ιψος",,  :rockon:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.220
Πόντοι
3.656
MONA LIZA  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  για το θεμα θα μας πει τιποτα???  ορθογραφια τραβα σε κανα σαιτ με γραματιζουμενους εδο ειναι μπουρδελο αν το χεις καταλαβει!!!!!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: τα 9 στα 10 οσον αφορα της πληροφοριες που γραφεις ειναι πριν μια δεκαετια!!!!!!!!!!!!!! ακου δεν εχουν τα τρενα 2κλινι καμπινα !!!! το τελευτεο σιμερινο !!! :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: το μονο που κατεχεις ειναι τον τροπο σκεψης τον ουκρανον βεβεα σε επιρεασε βαθια !!! φενετε βεβεα !!!!!!!!  :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: δεν μου λες να σε κερασο κανα 20 αρικακι να πα ς να ξελαφροσεις!!!!! ????  :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: οσο το τι επαγκελομε και αυτο δεν εχει σχεση με το θεμα!!!!! ΒΕΒΕΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΜΕΓΑς ΔΙΔΑΣΚΑΛΟς ΣΑΝ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΣΙΓΟΥΡΑ!!!!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
καιυτο κ αλλα...τωρα .."ΣΙΦΑΚΛΑΣ"???
ποσα θες να μας τρελανεις?

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.220
Πόντοι
3.656
εχει παει καποιος ,στ αληθεια,οχι βιρτσουαλ,στην κριμεα φετος?ας γραψει ....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom