Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
Ρε ο Πετράκης....τί κάνεις Πετράκη,τί λέει το κόμμα,ο πρόεδρος,όλοι καλά ή αλλαξοπίστησες κ το γύρισες στην Χρυσή Αυγή;;; :boobies:

ΠΙΣΤΟΣ ΣΤΟ ΠΡΟΕΔΡΟ...ΑΛΛΩΣΤΕ Η Χ.Α αρχιζει να χανει την αιγλη της... σαν "αντισυστημικο" κομμα...

ΡΕΖΙΛΙΚΙΑ! ΚΟΙΜΗΘΗΚΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ!

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.220
Πόντοι
3.656
Ρε ο Πετράκης....τί κάνεις Πετράκη,τί λέει το κόμμα,ο πρόεδρος,όλοι καλά ή αλλαξοπίστησες κ το γύρισες στην Χρυσή Αυγή;;; :boobies:
να μεινουν η να φυγουν οι αφγανοι στην πατρα ρε συ παπαζολ? η θα πολεμησουμε μαζι τους εχθρους?  :jerking:
εδω ουκρανιδες κλπ,εσυ τι σχεση εχεις??  :think:

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
να μεινουν η να φυγουν οι αφγανοι στην πατρα ρε συ παπαζολ? η θα πολεμησουμε μαζι τους εχθρους?  :jerking:
εδω ουκρανιδες κλπ,εσυ τι σχεση εχεις??  :think:

σου εστειλα πμ για αυτο που μου ειπες να σου πω

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.220
Πόντοι
3.656
Δυστηχως το ποσοστο ειναι πολυ μεγαλο.Ολοι σχεδον γυρισανε μετα της σπουδες στην Ελλαδα.Ελαχιστοι μηνανε Ρουμανια.Γιατι πηγανε με τη νοοτροια οτι η Ελλαδα ειναι η καλητερη χωρα.Θυμαμαι εδω οι φοιτητες μετραγαν μερες για το πότε θα γυρισουν Ελλαδα :headbang: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:Μιλαω για τη γεννια μου που ηρθαν να σπουδασουν τη δεκαετια του '90 για τους πιο νεους δεν μπορω να εχω αποψη δεν ξερω.
κοιταξε δημητριε,εδω εχεις φαουλ,ενω γενικα εχεις δικιο σε αρκετα
τι να κατσει να κανει ο αλλος στην ρουμανια η την αγ πετρουπολη?να δουλεψει εκει να κανει πχ το γιατρο?αφου στην ελλαδα θα πιρνε τα 10-100πλασια,τουλαχιστον τοτε που μιλας εσυ ,,τωρα ισως εαν εμενε ρωσσια ναβγαζε πιο πολλα,,,
οποτε λογικο ηταν ολοι να θελουν να γυρισουν,ειτε γαμησσαν πολυ ειτε λιγοτερο...
οι σημερινοι φοιτητες δεν εχουν καμμια αιγλη σε σχεση με τους παλιους,απλα ειανι πιο ευποροι απο την πλειοψηφια των συμφητητων τους ,αλλα δεν κανει καποια διαφορα αυτο,τι εχεις 500 το μηνα τι 1000 για ξοδεμα,πλεον δεν εινε τιποτα ,οποτε δεν απολαμαβνουν καποιιας εκτιμησης  κ δεους-αρα κ θαυμαστριων-οπως παλια που ετρωγαν γι απλακα στα πιο ακριβα ρεστοραντ κι ηταν τραπεζατοι στα κλαμπ,οταν οι ντοπιοι δεν ειχαν δευτερο τζην

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.220
Πόντοι
3.656
Μάλιστα.
Λοιπόν εγώ αμφισβητώ ότι ξεκινησε την ιατρική το 1994 και οτι απλώς έκανε την γλωσσα. αμφισβητώ ότι ειναι ο πατερας του ιατρός και υποστηρίζω ότι ο υιός ειναι απλώς μυθομανής.
Επίσης αμφισβητώ ότι ουδέποτε φοιτησε σε καμια ιατρικη ασχέτως τι ισχυρίζεται στην ταβερνα του Μολδολαγνου, όπως κι αμφισβητώ εάν ουδέποτε πάτησε το ποδάρι του στην ουκρανια μεχρι το 2007-2008 κι αυτό ως τουρίστας για καμια βδομαδα. τελευταίον και  σπουδαιώτερον αμφισβητώ ότι ο άνθρωπος έχει σώας τα φρένας.
διδασκαλε  τα σεβη μου
το μενος σας ειναι προφανες,ειναι ομως δικαιολογημενο?
το απλουστατον ειναι ενα,,εαν οντως ειναι ιατρος ας βαλει το διπλωμα του σε φωτογραφια,εαν τωρα καποιος πει οτι μπορει να βρει απο αλλον,θα πω οτι δεν ειναι τοσο απλο ,να πας σε ενα γιατρο εξωτερικον σπουδασαν,να του πεις,φερε το διπλωμα σου  απο την ρουμανια βουλγαρια κλπ,να το βγαλω φωτογραφια
οποτε εαν ο νταβαρισ εμφανισει διπλωμα,θα πρεπει να γινει κατ αρχας δεκτον,εαν κανει την παπια,θα εχετε δικιο 100% στις υποψιες σας
με εκτιμηση

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.220
Πόντοι
3.656
οχι δεν ειναι πιο καραγκιοζηδες. Δια τον λόγο ότι όλοι οι αυθορμητως διαδηλώνοντες πλερώνονται. Κανονικα ειναι 100+ ρουβλια την μερα αλλά για έκτακτα περιστατικα σαν αυτό φτανει τα 300. Επισης οι ψοφοφοροι παιρνουν λίγο παρά (καμια κατοσταρα κι αυτοι και σε είδος, δυο κιλα πλιγουρι, κανα κιλο ρύζι, κανα κιλο μακαρόνι κλπ)
ναι μια σοβαρη αιτιαση για τον λογο που διαδηλωνουν,αν κ κατα βαθος πιστευω οτι ειναι εξισου μαζοχισται κ ηλιθιοι οσο κι οι ελληνες ευρωλαγνοι πενητες νδ-πασοκ-κουνελης ψηφοφοροι...

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.220
Πόντοι
3.656
Δημητράκη αυτό που λες για την τουαλέτα στο τρένο ισχύει? Φεύγουν όλα στις ράγες? Μήπως κάνεις πλάκα?
ιατι στην ελλαδα πως ειναι ?η μαλλον ηταν πριν 6-7 χρονια,οχι στα εξπρες,στα απλα,στον μουτζουρη που λεγαμε..ετσι ακριβως ηταν..

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.220
Πόντοι
3.656
παιδες κ κατι ακομα,,επειδη διαβαζω για τρενα κλπ μαλακιες,,
εαν δεν εχεις λεφτα να νοικιαζεις αμαξι οπου πας,απο 20-35ε τη μερα βρισκεις καλουτσικο ειδικα οφ σηζον,ΜΗΝ ΠΑς,δεν θα γαμησεις τιποτα της προκοπης αν κανεις αγροτουρισμο,,,
εαν πας μονιμα σε μια πολη.το ταξι ειναι μια λυση αναγκης,αλλα παντα εαν ψαχνεις γαι καμακι βασικα ,αλαλ κ για σεμι προ χριαζεσε αμαξι νασε στην γυρα κ να πηγαινεις στα ραντεβου,εξερειται το βραδυ,οπου καλυτερτα στα κλαμπ ν απηγαινεις κ να φευγεις με ταξι

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.220
Πόντοι
3.656
@@@  πετρε,δεν ελαβα απαντησην ακομα στα ερωτηματα μου,αναμενω εναγωνιως..

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
 :think: εισθε σιγουρος?ενδιαφερομε κι εγω σοβαρως,,,πως ακριβως κ που γινετε η προσεγγισις?δωστε φωτα στο λαο,,ομιλειτε μαλλον για αλοοδαπας?εχει μια που ασχολειτε με το σπορ στο παλμιε της βικτωριας,αλλα εινε πολλες οι αιτησεις απ οτι καταλαβα,οποτε η αναμονη παει μακρια..εσεις στην παραλιακη πατε γρηγοροτερα?ελληνιδες συμπεριλαμβανει το προγραμα?καθοσον εγω απο αλλοδαπαες εχβ σχετικην χορταση,για ελληνικο προιν εχω ενδιαφερον,,

pls disclose sir!!
εστω κ σε πμ,,,  ;)
Πολλες φοιτητριες και μη κανουν βιζιτες,μαλιστα υπαρχουν πλεον οι βιζιτες για γνωστους γνωστων και για καλους πελατες οπου παιρνουν ενα τηλ τα κοριτσια που δουλευουν σερβιτορες η μπαργουμαν και  τις κανονιζουν βιζιτες σε σπιτια που εχουν νοικιαστει για αυτο το λογο.
Η καθεμια που βλεπεις εξω μπορει να κανει βιζιτες,σε ενα απο αυτα τα σπιτια,ενας φιλος μου που δουλευει νυχτα μαλιστα μου ειπε μια που δουλευε στο ιδιο μαγαζι με αυτον πηρε μπροστα του και ρωτουσε αν εχει κανα ραντεβου για σημερα.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.220
Πόντοι
3.656
Πολλες φοιτητριες και μη κανουν βιζιτες,μαλιστα υπαρχουν πλεον οι βιζιτες για γνωστους γνωστων και για καλους πελατες οπου παιρνουν ενα τηλ τα κοριτσια που δουλευουν σερβιτορες η μπαργουμαν και  τις κανονιζουν βιζιτες σε σπιτια που εχουν νοικιαστει για αυτο το λογο.
Η καθεμια που βλεπεις εξω μπορει να κανει βιζιτες,σε ενα απο αυτα τα σπιτια,ενας φιλος μου που δουλευει νυχτα μαλιστα μου ειπε μια που δουλευε στο ιδιο μαγαζι με αυτον πηρε μπροστα του και ρωτουσε αν εχει κανα ραντεβου για σημερα.
,,,ρε στελαν αυτα τ ακουω χρονια κ τιποτα δεν βλεπω,περαν των γνωστων τβ περσονων που τα περνουν χοντρα για βιζιτες απο διαπλεκομενους εκατομυριουχους
σε επιπεδο νεξτ ντορ δηλ εννοεις οτι παιζει τετοια φαση?με εληνιδες μικρες?καθοσον αλβανα κ γεωργιανα μπασμενα δηθεν γκομενες,,δεν θελω ουτε τζαπα..
ελληνιδες μικρα καβλιαρικα παιζουν??
η τιποτα ελληνιδες μεν,αλλα καραβια μπαταρισμενα?εγω πολυ αμφιβαλλω,οχι οτι δεν το σκεφτοντε,αλλα φοβουντε μηπως βρωμισει η φαση,,εχατι συγκεκριμενο υποψη σου η απλα εχεις ακουσει νομιζεις κλπ?εχεις ψωνισει με λιγα λογια κ εσυ κατι τετοιο??
αυτο δε που λες να δουλευουν σε "σπιτια" παραλληλα με την δουλεια στα καφε,απλα το αποκλειω,,
ειμαι πολυ εξω απο το ελλην γιγνεσθαι??

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
,,,ρε στελαν αυτα τ ακουω χρονια κ τιποτα δεν βλεπω,περαν των γνωστων υβ περσονων που τα περνουν χοντρα για βιζιτες απο διαπλεκομενους εκατομυριουχους
σε επιπεδο νεξτ ντορ δηλ εννοεις οτι παιζει τετοια φαση?με εληνιδες μικρες?η τιποτα καραβια μπαταρισμενα?εγω πολυ αμφιβαλλω,οχι οτι δεν το σκεφτοντε,αλλα φοβουντε μηπως βρωμισει η φαση,,εχατι συγκεκριμενο υποψη σου η απλα εχεις ακουσει νομιζεις κλπ?εχεις ψωνισει με λιγα λογια κ εσυ κατι τετοιο??
Μιλαω για φτηνες βιζιτες φυσικα, σε μεγαλα μαγαζια,μπαργουμεν,σερβιτορες,φθανει να ξερεις σε ποιον να απευθυνθεις,ο φιλος μου χρονια στη νυχτα,υπηρχαν πελατισες που τις εβλεπε συχνα και μαθαινε μετα οτι κανουν βιζιτες,ολα γινονται με εχεμυθεια με τις σωστες γνωριμιες,παραπανω δεν εχω ασχοληθει μολις ξεφτιλιστουν ολες και πηδιουνται για κανα ξεροκοματο μπορει να την ψαξω

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
δημητρη, δεν μας εχει πει ποιο ειναι το αντικειμενο της εργασιας σου....λογω εργασιας πηγες ρωσσια? οσο καιρο ησουν ελλαδα (2012)...παρατηρησες οτι σε πολλες καφετεριες της παραλιακης εχει αυξηθει το φαινομενο οι γκαρσονες να πιανουν 50 ευρω για γαμησακια?
Ρωσσια πηγα το 1992 (στις 9 Νοεμβριου κλεινω 20 χρονια Πορνομεταναστης)πηγα σαν φοιτητης στη γυμναστικη ακαδημια αλλα στο πανεπηστημιο να πηγα το πολυ 2-3 φορες.Που να βρω χρονο για μαθηματα οταν υπεφερα 12 χρονια στο σχολειο! :rockon:Ηταν ενα προσχημα για να φυγω απο την Ελλαδα.Μετα το 2000 πηγα στη νομικη οπου την τελειωσα.Απο της καφετεριες της παραλιακης δεν περασα ουτε απ'εξω!Μου τη σπανε αυτα τα μαλακισμενα μερη οπως Κολωνακι και παραλιακη προτιμαω 1.000.000 φορες να παω για καφε στο Γεφυρι στο Μεταξουργειο με τα παιδια παρα στις ψυλομυτες του Κολωνακιου ή της Γλυφαδας που ειναι και αυτες πουτανες αλλα θελουνε περισσοτερα :2funny:.Αυτο πως γινεται?μονες τους στο λενε?και της παιρνεις μετα τη δουλεια?Βλεπονται ή ειναι τιποτα για  :shit:οπως οι περισσοτερες γκαρσονες?

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
αυτο ειναι το τρενο Οδησσος -Κισνοφ,που ταξιδεψα πριν λιγες μερες
Αυτη ειναι η κλασικη Ρωσσικη электричка κατι σαν τον Προαστιακο που εχουμε εμεις.Κανει στασεις σε καθε χωριο

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Οχι ρε Μήτσο δεν σταματάει σε κάθε χωριό.Ταχεία είναι, Κισινιόφ-Τιράσπολ-Οντέσσα πάει. Αλλά είναι ταλαιπωρία γιατί σταματά Κουτσοργκάνα-Μπεντέρι-Ανέστι Νοι για έλεγχο διαβατηρίων (και σου σπάνε τα αρχίδια) με αποτέλεσμα 1,30 ώρες διαδρομή να γίνονται 4 και βάλε.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Οχι ρε Μήτσο δεν σταματάει σε κάθε χωριό.Ταχεία είναι, Κισινιόφ-Τιράσπολ-Οντέσσα πάει. Αλλά είναι ταλαιπωρία γιατί σταματά Κουτσοργκάνα-Μπεντέρι-Ανέστι Νοι για έλεγχο διαβατηρίων (και σου σπάνε τα αρχίδια) με αποτέλεσμα 1,30 ώρες διαδρομή να γίνονται 4 και βάλε.
Ευτυχως στη Ρωσσια εχει καλητερα τρενα ειναι ομως λιγακι ακριβα αυτο της φωτογραφιας ειναι ο ηλεκτρικος που παει στα χωρια γυρω γυρω.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Dobri Den!

Όλη η συζήτηση εδώ και μερικές σελίδες για τα τρένα άρχισε για μια πληροφορία για το πως πάνε απο Κίεβο για Λβιβ άνετα, οικονομικά και να πέφτει και κανένα γαμήσι στο δρόμο! Εκαλύφθην πλήρως απο τον Δάσκαλο, τον Κμαν και γέλασα με τις ρομαντικότητα που έδωσε ο Vonmakoulis! Όλα τα άλλα είναι  μαλακίες για Αγρίους!

Αυτές τις μέρες είχα επισκέψεις :knockinb: και σήμερα θα μπώ πάλι στο ελευθερο κυνήγι!!!

Έχω κανονήσει με 2 Ρωσίδες απο Αγ Πετρούπολη σε λιγο για παραλία... Αν δεν έρθει ο κολλητός μου θα πάω στο νερό να βάλω χέρι και στις 2!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom