Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.078
Πόντοι
2.356
ESENA NEE MOY ΔΕΝ σε αποπερνο εισαι μολδαβομαχος και κολιταρι του μολδολαγνου σιγουρα γαμας!!!!  σολα μεσα επεσες  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: ευγε!!!!!!! για την ουκρανια για δοσε τα φοτα σου της εμπειριες σου τα ταξιδια σου!!!!!! και μιν το μαρτηρησεις εδο οτι γαμας!!!! αδερφε!!!! τσιιιζζζζζζ!!!!!!!!!!!!!
Γιατί να γράψω για την Ουκρανία?έχω πάει μόνο Οντέσα και μια φορά στο Κίεβο,άρα δεν δικαιούμαι  να γράφω και πολλά για την χώρα.
Τις ουκρανές τις γαμάω στο Κισινάου,όπως γνωρίζεις έχει αρκετές και εκεί,μπασταρδεμένες και μή
:grin:

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Εχει και λεωφορεία που πάνε Λβωφ κατ' ευθείαν από το αερδρόμιο.Η καλύτερη λύση είναι να κλείσεις καμπίνα στο τρένο για δύο άτομα και να ξεσκιστείς στον πούτσο.Βέβαια κοστίζει κάπως περισσότερο από την καμπίνα με τα 4 άτομα αλλά έτσι κι αλλιώς φοβάσαι μη σε κλέψουνε στο τρένο ποότε πού να κοιμηθείς.
Δάσκαλέ μια παράκληση----> Μην ξοδέυετε φαιά ουσία και παρασύρεστε σε μη παραγωγικές συζητήσεις! Η αξιοπιστία κάποιον έχει αναλυθεί και είναι απολύτως κατανοητά όλα!!!!!!

Το παραπάνω μύνημα είναι απο το πιο κατατοπιστικα! Δεν υπήρχε περίπτωση να μπω σε τραίνο αν------> 8+8 ώρες έπιανα απλά το χέρι της γκόμενας.... +8-9 ώρες βόλτες στο Λβιβ χωρίς να της ρίξω ούτε ένα πούτσο!!!

Οσο για τα 300-400 επιπλέον Δάσκαλε τι ενοείτε? Για γρίβνες είναι λίγα για Ευρώ πολλά!
Μήπως Δολλάρια?
Υπάρχει τίποτα σε στύλ σουίτας? Με συναρπάζει η ιδέα για γαμήσια στο τραίνο!!!
Πέσατε απολύτως μέσα στη καταγωγή της πιτσιρίκας!!! Είναι απο δυτική Ουκρανία! Η ομιλία της είναι ήμερη με σωστά Αγγλικά και μιλάει σαν ρομποτάκι... Μόνο απο Πολωνέζες έχω ακούσει τέτοια φωνή! Οι άλλες Ουκρανίδες ήταν πιο.... Ρωσίδες...
Αυτή όχι....

Επισκέπτης
εδώ ο Μυνχάουζεν εν έτη 2009 διηγείται πως έχει  15 χρόνια στο ανατολικο μπλοκ

"σύντροφοι  μετά  από 15 χρονια  στο ανατολικό μπλόκ και ύστερα από άπειρες συζητήσεις με κουμμουνιστές σε όλα τα οικονομικοκοινωνικά επίπεδα  καταθέτω τα εξής  την περίοδο του "κουμουνισμου"  στο ανατολικό μπλόκ οι συνθήκες διαβίωσης ήταν πολύ δύσκολες οι γυναίκες μονο ένα όπλο επιβίωσης είχαν το μουνί τους  δεν είχαν κανένα ενδοιασμό να το δώσουν 1 2 50 1000 φορες στην κυριολεξία  για απλούς λόγους επιβίωσης μέχρι την επίτευξη οποιοιδήποτε στόχων τους  αυτό "βαλτετο" καλά στο μυαλό σας  όλα τα αλλα είναι περιττά  αυτή η νοοτροπία θα αλλάξει κατά την γνώμη μου μετά από 30 χρονια τουλάχιστον  ο xenos είναι σε όλες τις περιπτώσεις έμμεσα η άμεσα η "δολαριομιχανι" δυστυχώς σε αυτό μπλα-μπλα μαλακειες κλπ"

ρε παραμυθατζή τι εννοείς ότι το 1994 πηγες πρωτη φορά στην ρουμανία και μετα σε διωξαν απ την εκμαθηνση της γλωσσης γιατί ήσουν εντελώς τουβλο και μετά ξαναπήγες στην Ουκρανία το 2009? η θειά μου τότε που πηγε επισκεπτρια στην Μοσχα το 1980 δυο βδομαδες, ποσα χρόνια έχει στο ανατολικο μπλοκ  32?

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
εδώ ο Μυνχάουζεν εν έτη 2009 διηγείται πως έχει  15 χρόνια στο ανατολικο μπλοκ

"σύντροφοι  μετά  από 15 χρονια  στο ανατολικό μπλόκ και ύστερα από άπειρες συζητήσεις με κουμμουνιστές σε όλα τα οικονομικοκοινωνικά επίπεδα  καταθέτω τα εξής  την περίοδο του "κουμουνισμου"  στο ανατολικό μπλόκ οι συνθήκες διαβίωσης ήταν πολύ δύσκολες οι γυναίκες μονο ένα όπλο επιβίωσης είχαν το μουνί τους  δεν είχαν κανένα ενδοιασμό να το δώσουν 1 2 50 1000 φορες στην κυριολεξία  για απλούς λόγους επιβίωσης μέχρι την επίτευξη οποιοιδήποτε στόχων τους  αυτό "βαλτετο" καλά στο μυαλό σας  όλα τα αλλα είναι περιττά  αυτή η νοοτροπία θα αλλάξει κατά την γνώμη μου μετά από 30 χρονια τουλάχιστον  ο xenos είναι σε όλες τις περιπτώσεις έμμεσα η άμεσα η "δολαριομιχανι" δυστυχώς σε αυτό μπλα-μπλα μαλακειες κλπ"

ρε παραμυθατζή τι εννοείς ότι το 1994 πηγες πρωτη φορά στην ρουμανία και μετα σε διωξαν απ την εκμαθηνση της γλωσσης γιατί ήσουν εντελώς τουβλο και μετά ξαναπήγες στην Ουκρανία το 2009? η θειά μου τότε που πηγε επισκεπτρια στην Μοσχα το 1980 δυο βδομαδες, ποσα χρόνια έχει στο ανατολικο μπλοκ  32?
μπραβο φοστιρα μου!!!!!!  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: μπλαςσκος δε μπεστ!!!!!  ελπιζο να καταλαβατε γιατι το σαιτ εχει γαμιθει !!!! οι φοστηρες που προβαλονται εδο μεσα εχουν αικιου μπλασκοφουντουκιου  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: τελος παντον μπλασκο αμα τραβας ζορι με την παρτι μου και με τον καθε μινχαουζεν βλακα τρελο κλτ κτλ κτλ εση ο μεγας κριτις τον παντον με την απιθμενη σοφια που σε διακατεχει :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: τραβα να γαμισεις και οταν ξελαμπικαρεις στιλε κανα πμ να σε διαφοτισο !!!!!!!!!  αντε παο για τσιπουρα τα ξαναλεμε αλλα επι του θεματος οχι επι  :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: του διδασκαλου μπλασκου επι προσοπικου και επι παντοσ εδω μεσα :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Δάσκαλέ μια παράκληση----> Μην ξοδέυετε φαιά ουσία και παρασύρεστε σε μη παραγωγικές συζητήσεις! Η αξιοπιστία κάποιον έχει αναλυθεί και είναι απολύτως κατανοητά όλα!!!!!!

Το παραπάνω μύνημα είναι απο το πιο κατατοπιστικα! Δεν υπήρχε περίπτωση να μπω σε τραίνο αν------> 8+8 ώρες έπιανα απλά το χέρι της γκόμενας.... +8-9 ώρες βόλτες στο Λβιβ χωρίς να της ρίξω ούτε ένα πούτσο!!!

Οσο για τα 300-400 επιπλέον Δάσκαλε τι ενοείτε? Για γρίβνες είναι λίγα για Ευρώ πολλά!
Μήπως Δολλάρια?
Υπάρχει τίποτα σε στύλ σουίτας? Με συναρπάζει η ιδέα για γαμήσια στο τραίνο!!!
Πέσατε απολύτως μέσα στη καταγωγή της πιτσιρίκας!!! Είναι απο δυτική Ουκρανία! Η ομιλία της είναι ήμερη με σωστά Αγγλικά και μιλάει σαν ρομποτάκι... Μόνο απο Πολωνέζες έχω ακούσει τέτοια φωνή! Οι άλλες Ουκρανίδες ήταν πιο.... Ρωσίδες...
Αυτή όχι....

Κοιτα εαν δεν μεινεις πουθενα το βραδυ κι η πολις της ειναι σχετικα κοντα λογικαθα ξοδεψεις
κανα κατοσταρικο Ε (τα εισητηρια για την μαρσουτκα, εισητηρια για κανα μουσειο ξερω γω και να καθησετε να φατε καπου). εάν η πολις της της ειναι μακρυα και πας με τραινο καμπινες κλπ, διανυκτερευση  τοτε ξεφευγεις κι υπολογισε κανα 300-400Ε. ο πιο φτηνος τροπος ειναι μαρσουτκα

Επισκέπτης
μπραβο φοστιρα μου!!!!!!   :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: μπλαςσκος δε μπεστ!!!!!  ελπιζο να καταλαβατε γιατι το σαιτ εχει γαμιθει !!!! οι φοστηρες που προβαλονται εδο μεσα εχουν αικιου μπλασκοφουντουκιου  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: τελος παντον μπλασκο αμα τραβας ζορι με την παρτι μου και με τον καθε μινχαουζεν βλακα τρελο κλτ κτλ κτλ εση ο μεγας κριτις τον παντον με την απιθμενη σοφια που σε διακατεχει :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: τραβα να γαμισεις και οταν ξελαμπικαρεις στιλε κανα πμ να σε διαφοτισο !!!!!!!!!  αντε παο για τσιπουρα τα ξαναλεμε αλλα επι του θεματος οχι επι  :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: του διδασκαλου μπλασκου επι προσοπικου και επι παντοσ εδω μεσα :2funny: :2funny:

Έχεις χειρουργείο? Γιατί φευγεις τόσο γρήγορα?

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Παλιά υπήρχε καμπίνα για δύο.Τουλάχιστον στη διαδρομή Κίεβο-Ντνιπροπετρόφσκ με το γρήγορρο(6 ώρες) υπήρχε σίγουρα.Στη γραμμή Λβωφ-Κράκωβ είχα μπει παλιά και σε μονόκλινο.Μετά κατήργησαν τα μονόκλινα.Κάθε χρόνο τα σκατεύουνε και περισσότερο φαίνεται.Πάντως στις εσωτερικές γραμμές με το αεροπλα΄νο παίζουν πολλές ακυρώσεις.Εγώ τώρα προτιμώ τα λεωφορεία στην Ουκρανία τουλάχιστον δε βρωμίζεις όσο στα τρένα και δε μυρίζει ποδαρίλα(στα τρένα όλοι βγάζουν τα παπούτσια τους η μπόχα είναι φοβερή).Επίσης πιο δύσκολα σε κλέβουν στο λεωφορείο.Στο τρένο δεν ξέρεις ποιος μπαίνει ποιος βγαίνει στους σταθμούς.

gpkop

Νέο Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Και οι Ουκρανοι...
Αν και τσιγκούνιδες μέχρι που σου στρίβουν τα στομάχια αλλά "ξηγημένοι"
Οι Ρουμάνοι παίζουν στις διακοπές με πιο μικρά ποσά που τα δίνουν εύκολα(απαγορευτικά για Ευρωπαίους όμως)
Οι Ουκρανοί σαφώς ξοδέυουν πιο μεγάλα ποσα αλλά με παζάρια!
Για να φέρω παράδειγμα στο τι λέω θα σας πω τι αυτοκίνητα νοικιάζουν οι λεφτάδες κάθε χώρας---->
Ρώσοι----->Porche Cayene
Oυκρανοί---->Jeep Wrangler
Ρουμάνοι-----> VW Cabrio
Ευρω-Πέη---->Toyta Matiz

Δεν είναι απόλυτα όλα αυτά, αλλά προσπαθώ να δώσω εικόνα του τι γίνεται....

Nαι... και στο ντύσιμο έχει ως εξής :

Ρώσοι-----> Armani
Oυκρανοί----> Trussardi
Ρουμάνοι-----> Lacoste
Ευρω-Πέη----> Ellesse

:uglystupid:  Τι ΜΑΛΑΚΑΣ που είσαι εσύ ρε ?  :jerking:
100% Δεν έχεις γαμήσει ΠΟΤΕ σου (χωρίς πληρωμή)

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
εδώ ο Μυνχάουζεν εν έτη 2009 διηγείται πως έχει  15 χρόνια στο ανατολικο μπλοκ

"σύντροφοι  μετά  από 15 χρονια  στο ανατολικό μπλόκ και ύστερα από άπειρες συζητήσεις με κουμμουνιστές σε όλα τα οικονομικοκοινωνικά επίπεδα  καταθέτω τα εξής  την περίοδο του "κουμουνισμου"  στο ανατολικό μπλόκ οι συνθήκες διαβίωσης ήταν πολύ δύσκολες οι γυναίκες μονο ένα όπλο επιβίωσης είχαν το μουνί τους  δεν είχαν κανένα ενδοιασμό να το δώσουν 1 2 50 1000 φορες στην κυριολεξία  για απλούς λόγους επιβίωσης μέχρι την επίτευξη οποιοιδήποτε στόχων τους  αυτό "βαλτετο" καλά στο μυαλό σας  όλα τα αλλα είναι περιττά  αυτή η νοοτροπία θα αλλάξει κατά την γνώμη μου μετά από 30 χρονια τουλάχιστον  ο xenos είναι σε όλες τις περιπτώσεις έμμεσα η άμεσα η "δολαριομιχανι" δυστυχώς σε αυτό μπλα-μπλα μαλακειες κλπ"

ρε παραμυθατζή τι εννοείς ότι το 1994 πηγες πρωτη φορά στην ρουμανία και μετα σε διωξαν απ την εκμαθηνση της γλωσσης γιατί ήσουν εντελώς τουβλο και μετά ξαναπήγες στην Ουκρανία το 2009? η θειά μου τότε που πηγε επισκεπτρια στην Μοσχα το 1980 δυο βδομαδες, ποσα χρόνια έχει στο ανατολικο μπλοκ  32?

Αυτό που εννοεί είναι οτι ξεκίνησε να σπουδάζει στο Ιάσιο π.χ. το 1994.Σήμερα οι γιατροί διακούνται να είναι και ανορθόγραφοι και αργόστροφοι και ασύντακτοι και ό,τι άλλο θες.Είναι λαική κατάκτηση ή για να το πούμε πιο ρεαλιστικά κατάκτηση των γιατρών που τα παιδιά τους δεν είχαν και τόσο καλές επιδόσεις πες τα τούβλα πες τα όπως θες.Πρόκειται όμως για δικαιώματα και ούτως ειπείν δεν είναι δική σου δουλειά.

Επισκέπτης
Αυτό που εννοεί είναι οτι ξεκίνησε να σπουδάζει στο Ιάσιο π.χ. το 1994.Σήμερα οι γιατροί διακούνται να είναι και ανορθόγραφοι και αργόστροφοι και ασύντακτοι και ό,τι άλλο θες.Είναι λαική κατάκτηση ή για να το πούμε πιο ρεαλιστικά κατάκτηση των γιατρών που τα παιδιά τους δεν είχαν και τόσο καλές επιδόσεις πες τα τούβλα πες τα όπως θες.Πρόκειται όμως για δικαιώματα και ούτως ειπείν δεν είναι δική σου δουλειά.

Μάλιστα.
Λοιπόν εγώ αμφισβητώ ότι ξεκινησε την ιατρική το 1994 και οτι απλώς έκανε την γλωσσα. αμφισβητώ ότι ειναι ο πατερας του ιατρός και υποστηρίζω ότι ο υιός ειναι απλώς μυθομανής.
Επίσης αμφισβητώ ότι ουδέποτε φοιτησε σε καμια ιατρικη ασχέτως τι ισχυρίζεται στην ταβερνα του Μολδολαγνου, όπως κι αμφισβητώ εάν ουδέποτε πάτησε το ποδάρι του στην ουκρανια μεχρι το 2007-2008 κι αυτό ως τουρίστας για καμια βδομαδα. τελευταίον και  σπουδαιώτερον αμφισβητώ ότι ο άνθρωπος έχει σώας τα φρένας.

gpkop

Νέο Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Εδώ έχουμε ολόκληρο καθηγητή πανεπιστημίου (Δρ.Ιωσήφ Μπλάσκος) να μην κάνουμε και 'μεις οι πρωτάρηδες κάμποσες ερωτήσεις?? ;) ;) ;) ;)

Φιλε μου σε αυτό το thread αξίζει να διαβάζει κανεις μονο όσα γράφονται
από Έμπειρους χρηστες όπως είναι οι :

Ιωσήφ Mπλάσκος - Dimitrakis29 - Kman2 - τάσος3 - davarits - Midas69

Γιατί υπάρχει κι ένας ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΣΧΕΤΟΣ ο οποιος κάνει ΜΠΑΜ ότι είναι λυγούρι
τόσο για τις γυναίκες όσο και για τα χρήματα
που μονο από μακρυά κοιτάζει πως μιλάει η μια, πως είναι η άλλη, τι αυτοκίνητο οδηγάει ο Ρώσος τι ο Ρουμάνος και ποσα λεφτά έχουν... ο λόγος φυσικά για τον
:uglystupid: Glock_Perfection(αγάμητος Φτωχομπινές)  :jerking:

Επισκέπτης
Φιλε μου σε αυτό το thread αξίζει να διαβάζει κανεις μονο όσα γράφονται
από Έμπειρους χρηστες όπως είναι οι :

Ιωσήφ Mπλάσκος - Dimitrakis29 - Kman2 - τάσος3 - davarits - Midas69

Γιατί υπάρχει κι ένας ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΣΧΕΤΟΣ ο οποιος κάνει ΜΠΑΜ ότι είναι λυγούρι
τόσο για τις γυναίκες όσο και για τα χρήματα
που μονο από μακρυά κοιτάζει πως μιλάει η μια, πως είναι η άλλη, τι αυτοκίνητο οδηγάει ο Ρώσος τι ο Ρουμάνος και ποσα λεφτά έχουν... ο λόγος φυσικά για τον
:uglystupid: Glock_Perfection(αγάμητος Φτωχομπινές)  :jerking:

κι εγώ αγαμητος, φτωχός και πουστης ειμαι αγαπητέ...

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Όχι. Εσύ που προφανώς τις έχεις δοκιμάσει θα ήθελες να με διαφωτίσεις;
Απλα οι γυναικες του ανατολικου μπλοκ γενικως δεν εχουν καμια σχεση στην εμφανιση με τις ελληνιδες,και οταν λεω καμια εννοω καμια

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
100% Δεν έχεις γαμήσει ΠΟΤΕ σου (χωρίς πληρωμή)
Κάθε σεζόν παίρνω και μια Ουκρανίδα μοντελικών διαστάσεων αλλά ξεχνάω να την πληρώσω...

Αυτούς που ανέφερες εγώ τους ακούω πολύ καλά! Εσύ μάλλον τους διαβάζεις αλλά δεν τους καταλαβαίνεις!

Εξάλου είναι πρεσβύτεροι και γνωρίζουν περισσότερα! Επίσης πάντα δέχομαι διορθώσεις σε αυτά που λεώ..

Μήπως είσαι ο τύπος που παρομοίασα με .....Ραγιά?
Πολλοί κλώνοι μαζευτίκαν τώρα τελευταία....

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Η εξήγηση είναι πολύ απλή.
Ο Υantis όντας μαθητής του βαθμού 11 πήγε και σπούδασε στην Ρουμανία απ'όπου ουδέποτε φυσικά τελείωσε(πως θα μπορούσε άλλωστε?).Δεν είναι ο μοναδικός όπως γνωρίζουμε,παρά πολλοί το διέπραξαν αυτό ικανοποιώντας έτσι την απαίτηση/κόμπλεξ των  γονέων τους σε διάφορες χώρες του πρώην υπαρκτού σοσιαλισμού(Βουλγαρία,Ρουμανία,Σλοβακία,Σερβία κ.τ.λ).
Παλαιότερα δε και επειδή αυτό το κόμπλεξ των Ελλήνων υπήρχε από ανέκαθεν,ένας από τους δημοφιλέστερους προορισμούς ήτανε η Ιταλία.Κάποιος γνωστός μου είχε "σπουδάσει" στην Φλωρεντία για 27 ολόκληρα χρόνια,αυτό νομίζω τα λέει όλα.
Αυτοί που πήγαν στην Ανατολική Ευρώπη και όντας αγάμητοι ως νεαροί Έλληνες,έπαθαν στην κυριολεξία σοκ από το ωραίο μουνί και πόσο πανεύκολο είναι τελικά να το πηδήξεις(ειδικά εκείνα τα χρόνια).
Οι μισοί από δαύτους έφεραν μια γυναίκα στην πατρίδα όταν γύρισαν,όπου αργότερα χώρισαν.Οι υπόλοιποι συνέχισαν να πηγαινοέρχονται τρώγοντας τα λεφτά του μπαμπά τους και στην πραγματικότητα τρελλάθηκαν,έκαψαν τον εγκέφαλο τους.
Στην δεύτερη κατηγορία ανήκει αναμφισβητητα ο Υantis,με τα θετικά και τα αρνητικά που συνεπάγεται αυτό.
το 99 % τον φοιτητών ΔΕΝ ούτε για δείγμα άλλο τη ιστορίες για άγριους λέγανε στην Ελλάδα.Ντίσκο πήγαιναν μια φορά το μήνα στην καλητερη περίπτωση να βρίσκαν μια Ελεεινίδα συμφοιτήτρια και να μέναν μαζί της.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Μάλιστα.
Λοιπόν εγώ αμφισβητώ ότι ξεκινησε την ιατρική το 1994 και οτι απλώς έκανε την γλωσσα. αμφισβητώ ότι ειναι ο πατερας του ιατρός και υποστηρίζω ότι ο υιός ειναι απλώς μυθομανής.
Επίσης αμφισβητώ ότι ουδέποτε φοιτησε σε καμια ιατρικη ασχέτως τι ισχυρίζεται στην ταβερνα του Μολδολαγνου, όπως κι αμφισβητώ εάν ουδέποτε πάτησε το ποδάρι του στην ουκρανια μεχρι το 2007-2008 κι αυτό ως τουρίστας για καμια βδομαδα. τελευταίον και  σπουδαιώτερον αμφισβητώ ότι ο άνθρωπος έχει σώας τα φρένας.
Ιωσήφ υπάρχουν τρεις διαφορετικές παράμετροι σύμφωνα με τις σπουδές του φίλου μας.Αʹ.πήγε Ρουμανία το 1989  έχει 3 -4  διαμερίσματα στο Βουκουρέστι και δίδαξε και στο παενπιστιμιο του Βουκουρεστίου ψυχιατρική .Βʹ πήγε το 1994 και μένει μόνιμα εκεί αφού τελείωσε της σπουδές του. και Γ' πήγε Ρουμανία το ΑʹΘʹΘʹΗʹμετα της σπουδές του γύρισε Ελλάδα αλλά πηγαίνει Ρουμανία συνέχεια και τώρα κάνει μεταπτυχιακά .Κατά διάφορες εκδοχές είναι 35 και 46  ετών.Το πιθανότερο είναι να έχει νοσηλευτεί στο ψυχιατρείο του Βουκουρεστίου :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:παντός έχουν πλάκα αυτά που λέει.εγώ δεν του κολλάω και πολύ μη σταματήσει να γράφει όπως ο προδομένος που χέστηκε το σερίφη και δεν έχουμε με ποιον να γελάμε

Επισκέπτης
Ιωσήφ υπάρχουν τρεις διαφορετικές παράμετροι σύμφωνα με τις σπουδές του φίλου μας.Αʹ.πήγε Ρουμανία το 1989  έχει 3 -4  διαμερίσματα στο Βουκουρέστι και δίδαξε και στο παενπιστιμιο του Βουκουρεστίου ψυχιατρική .Βʹ πήγε το 1994 και μένει μόνιμα εκεί αφού τελείωσε της σπουδές του. και Γ' πήγε Ρουμανία το ΑʹΘʹΘʹΗʹμετα της σπουδές του γύρισε Ελλάδα αλλά πηγαίνει Ρουμανία συνέχεια και τώρα κάνει μεταπτυχιακά .Κατά διάφορες εκδοχές είναι 35 και 46  ετών.Το πιθανότερο είναι να έχει νοσηλευτεί στο ψυχιατρείο του Βουκουρεστίου :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:παντός έχουν πλάκα αυτά που λέει.εγώ δεν του κολλάω και πολύ μη σταματήσει να γράφει όπως ο προδομένος που χέστηκε το σερίφη και δεν έχουμε με ποιον να γελάμε

΄Εχεις απολυτως δικιο. Λάθος δικό μου...

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Θύμιο ούτε ο ίδιος δεν ξέρει πότε άρχισε να σπουδάζει πιο πάνω έγραψα για της τρεις εκδοχές σύμφωνα με της παραμέτρους.Η πλάκα είναι ότι από τότε που είδα τουν Ρέντ και πέθανα στα γέλια.και οι πιτσιρικάδες βρήκαν της φωτο του και μας της δειξαν κανείς τους δε ρισκάρει να συναντηθεί με μέλη του σάιτ.Τελικά κάθε μέρα όλο και περισσότερο πιστεύω ότι το σάιτ είναι γεμάτο από φουκαράδες πιρφόρους

patato

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Δημητράκη αυτό που λες για την τουαλέτα στο τρένο ισχύει? Φεύγουν όλα στις ράγες? Μήπως κάνεις πλάκα?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom