Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Ακολουθεί απόσπασμα απο το σημερινό μύνημα της καινούργιας Ουκρανίδας μου------->

"and I have one else idea for your visit!!! If you’ll like, we’ll can go to one or two days to the one else beautiful city in Ukraine)) it’s L’viv))) it’s my favorite place in Ukraine, very old and looking like real Europe)) many old churches, buildings and museums, very famous authentic restaurant, and best coffee in all Ukraine!!!)) but I’m afraid you’ll not like the weather((("

Με τι μέσο είναι καλύτερα να πάμε?Με τρένο ή λεωφορείο?Ή υπάρχει τίποτα άλλο(Βανάκια ή μινι Μπας) που θα τα ξέρει η πιτσιρίκα?

Εχει και λεωφορεία που πάνε Λβωφ κατ' ευθείαν από το αερδρόμιο.Η καλύτερη λύση είναι να κλείσεις καμπίνα στο τρένο για δύο άτομα και να ξεσκιστείς στον πούτσο.Βέβαια κοστίζει κάπως περισσότερο από την καμπίνα με τα 4 άτομα αλλά έτσι κι αλλιώς φοβάσαι μη σε κλέψουνε στο τρένο ποότε πού να κοιμηθείς.

Επισκέπτης
Ωωωωχ όλο το βράδι?? 8 ώρες είναι? Και άλλο τόσο να γυρίσω να 2 βράδια για να κάνω βόλτα όλη την ημέρα και με τη μικρή....
Αυτό θα μου πάρει χρόνο αν και θέλω να δω και μια άλλη πόλη, θα δω τι θα κάνω...! Το οτι θα πάθω μουνόπλακα είναι άλλη υπόθεση...

μαλιστα μολις επεστρεψα απ το κλαμπ διοτι σημερα ειναι η μερα του Χαχολισταν. Το χαχολισταν εγινε 21 ετών. Χρονια μας πολλα των υπολοιπων φωστηρων τους διεφυγε. μαλιστα...
λοιπον εστω υπ όψιν ότι η εκδρομη θα σου στοιχισει κανα 300-400 παραπανω για να κανονιζεις με τα λεφτα σου. απ 'οτι αντιλαμβανομαι η δικια σου ειναι απο κιεβο και Δυτικα διοτι οι ανατολικοι οθτε που θενε να πατησουν εκει τους την δινει η μαλακεια τους.(λες κι αυτοι ειναι καλυτεροι) 

Επισκέπτης
Εχει και λεωφορεία που πάνε Λβωφ κατ' ευθείαν από το αερδρόμιο.Η καλύτερη λύση είναι να κλείσεις καμπίνα στο τρένο για δύο άτομα και να ξεσκιστείς στον πούτσο.Βέβαια κοστίζει κάπως περισσότερο από την καμπίνα με τα 4 άτομα αλλά έτσι κι αλλιώς φοβάσαι μη σε κλέψουνε στο τρένο ποότε πού να κοιμηθείς.

εμ  χμμμμ αγαπητε θυμιο καμπινα για δυο δεν υπάρχει. υπαρχει καμπινα για τεσσερις, εάν κλεισεις εισητηρια πιο νωρίς μπορεις να πληρώσεις και τις 4 θεσεις και κανεις οτι θελεις. Επίσης αυτή η ανεση δεν υπαρχει σ'όλες τις γραμμές(η καμπινα με 4 κουκετες)υπάρχει μονο στην γραμμη Κιεβο χαρκοβ και κιεβο λβοβ. Σε όλες τις αλλες γραμμες εχει καμπινα με 40 ατομα. ¨αντε πες ότι κοιμασαι με τα 40 ατομα. το αγγουρι ειναι ότι αμα πηγαινεις μακρυά και αναγκαστικα πιασει πρωί οι πανω κουκετες δεν χρησιμοποιουνται κι ολοι καθονται στις κατω. Αυτοματως οι θεσεις μειωνονται κατα 50% και μπορει να την βγαλεις όρθιος

Αυτιά...

Επισκέπτης
τελικα μονο οι ουκρανοι ειναι πιο καραγκιοζηδες απο μας -δεν ειμε 100% βεβεος- :jerking: :jerking: :jerking: ασχολουντε να ελευθερωθει αυτο το εκτρωμα που τους γαμησε τα φωτα,οσο ηταν κυβερνηση,,,στειλτε τους κ τον ΓΑΠ για πρεζιντεντ... :jerking: :jerking: :jerking:

οχι δεν ειναι πιο καραγκιοζηδες. Δια τον λόγο ότι όλοι οι αυθορμητως διαδηλώνοντες πλερώνονται. Κανονικα ειναι 100+ ρουβλια την μερα αλλά για έκτακτα περιστατικα σαν αυτό φτανει τα 300. Επισης οι ψοφοφοροι παιρνουν λίγο παρά (καμια κατοσταρα κι αυτοι και σε είδος, δυο κιλα πλιγουρι, κανα κιλο ρύζι, κανα κιλο μακαρόνι κλπ)

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
εμ  χμμμμ αγαπητε θυμιο καμπινα για δυο δεν υπάρχει.
  Σύντροφε, εγώ πάντως πριν 4-5 χρόνια είχα πάρει στο Tavris express (Συμφεροπόλ - Οντέσσα) δίκλινη καμπίνα και το καταευχαριστήθηκα (φυσικά και δεν ξέρω τι ισχύει στις άλλες γραμμές).

Επισκέπτης
  Σύντροφε, εγώ πάντως πριν 4-5 χρόνια είχα πάρει στο Tavris express (Συμφεροπόλ - Οντέσσα) δίκλινη καμπίνα και το καταευχαριστήθηκα (φυσικά και δεν ξέρω τι ισχύει στις άλλες γραμμές).

Μάκη λογικά σε τετρακλινη καμπινα έχεις κοιμηθεί απλώς είχαν μαζέψει την μία άνω κουκέτα(διοτι διπλώνει στον τοιχο) κι ειχες μεσα στην καμπίνα ένα πράμα σαν κομοδίνο που ανοίγει το σκεπασμά του από πανω κι απο μεσα ειναι νιπτήρας. ΄Τίποτα άλλο αξιολογο δεν έχει μεσα στην καμπίνα. Τουαλέτα πρεπει να πας στην άκρη του συρμού έχει μία σε χειρότερη κατασταση απ την καμπινα. Τον παντογνωστη δεν κανω, αλλά μου φαινεται απιθανο να ταξιδεψες σε αλλο ειδος καμπινας γιατι εδώ ειναι όλα στανταρ.

Επισκέπτης
Μάκη λογικά σε τετρακλινη καμπινα έχεις κοιμηθεί απλώς είχαν μαζέψει την μία άνω κουκέτα(διοτι διπλώνει στον τοιχο) κι ειχες μεσα στην καμπίνα ένα πράμα σαν κομοδίνο που ανοίγει το σκεπασμά του από πανω κι απο μεσα ειναι νιπτήρας. ΄Τίποτα άλλο αξιολογο δεν έχει μεσα στην καμπίνα. Τουαλέτα πρεπει να πας στην άκρη του συρμού έχει μία σε χειρότερη κατασταση απ την καμπινα. Τον παντογνωστη δεν κανω, αλλά μου φαινεται απιθανο να ταξιδεψες σε αλλο ειδος καμπινας γιατι εδώ ειναι όλα στανταρ.

Όσο για το θεμα με ποσα εισητηρια ειχες την καμπινα στην διαθεση σου, 2 ή 4 θυμισου σε παρακαλώ εάν για να βγαλεις εισητηριο χρειαστηκες διαβατηριο(όπως παλια) ή όχι. Διότι παλιοτερα ναι όντως σου δίνανε την καμπίνα ως δίκλινη. Από τοτε όμως που σταματησανε να ζητουν διαβατηριο σταματησαν να πουλαν την καμπινα με 2 μονον εισητηριο(στην τιμη των 4) και τωρα ζητανε να παρεις και τα 4(προφανως έχει την λογική ότι αμα θες φιλε να ταξιδεψεις ανενοχλητος με την γκομενα σου, 4 διαβατηρια δεν σου χρειαζονται, παρε 4 εισητηρια και κανε οτι σε φωτισει η παναγια). Αυτά στανταρ για την γραμμη Κιεβ-χαρκοβ, Κιεβ λβοβ. Τωρα στις άλλες γραμμες συνηθως καμπινες δε βαζουνε πχ Κιεβ-λουγκανσκ

Επισκέπτης
η μεγαλυτερη μαλακεια της καμπινας ειναι οτι δεν έχει ρεστοραν. ΄Αμα θες τίποτα πρεπει να το ζητησεις ή στην αρχή από τη υπευθυνο του βαγονιου ή να την ξυπνησεις μετά που λαγοκοιμαται και παλι έχει μονο κατι τσιπς και καμια ζεστή μπυρα ή κοκα κολα.

Επισκέπτης

Πάντως ρε αδερφε Μάκη όπως λέει κι ο πορνομεταναστούλης, εκτός από το θεμα του φαγητου, πρεπει να την περνας πολύ σπαρτιάτικα...Αυτή η γαμημενη η καμπινα δεν εχει και τίποτα. Κατουρημα όξω. φαί γιοκ. Τεελοραση- μουσικη γιοκ αρκουδισο γιοκ. Να πλυθεις έχεις το μινι νηπτηράκι που σκεπτεσαι ποσοι έχουν άραγε κατουρησει εδώ μέσα? Το μονον ότι δεν εχεις διπλα σου τους χαχολους να σου ζαλιζουν τ αρχιδια με τον θορυβο και ν'ανακατευουν τ αντερα με την οσμη τους...

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot:

Συνημμένα

• 1.jpg
    1.jpg
    165,4 KB · Εμφανίσεις: 19

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  araxte να γελασουμε!!!!! με την μονα λιζα!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• 2.jpg
    2.jpg
    185,2 KB · Εμφανίσεις: 23

Επισκέπτης
Καλως το να. Πήρες τριήμερη άδεια στο πλαισιο του προγραμματος επανεντάξεως?

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Και μένα μου έκανε εντύπωση γιατί ξέρω και εγώ ότι όλα είναι στανταρ. Αλλά ήταν σίγουρα δίκληνη. Είχε αυτή τη μαλακία (τραπεζάκι-νιπτήρας) και στη θέση της άλλης κάτω κουκέτας καθισμα και χώρο αποσκευών.
Η φωτό είναι τραβηγμένη από κεί.
Δεν χρειάζεται να το κάνουμε και θέμα. Πάντως το ταξίδι ήταν άνετο, αλλά υπήρχαν οι ελλείψεις που προανέφερες + το ότι δεν άνοιγαν τα παράθυρα, δεν κάπνιζες (υπήρχε θηλυκός ένστολος μπαμπούλας στο βαγόνι) και το χειρότερο από όλα δεν υπήρχε τίποτα να φας. Βγάλαμε 12ωρο ταξίδι με 1 σακουλάκι φυστίκια και ένα τσάι που μας έφτιαξε ο μπαμπούλας που προανέφερα.
 Будучи добре

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Πάντως ρε αδερφε Μάκη όπως λέει κι ο πορνομεταναστούλης, εκτός από το θεμα του φαγητου, πρεπει να την περνας πολύ σπαρτιάτικα..
Σύντροφε όλα είναι σχετικά. Δεν είμαι πάντως της μέσης κατάστασης. Μπορεί να μένω σε ξενοδοχείο με 40$ και να βγαίνω (κουστουμαρισμένος) για φαι και ποτό και να χαλάω 150. Η το αντίθετο. Και το να περνώ το χρόνο μου όπως ο αντίστοιχος ανατολικοευρωπαίος γενικώς μ' αρέσει γιατί έτσι έρχομαι σε άμεση επαφή με τους ανθρώπους αυτούς και τις συνήθειές τους. Και αυτό είναι ένα μεγάλο μάθημα που δεν θα το βιώσεις ως απλός τουρίστας.
Πάντως στο φαι έπεσες μέσα.
Όσο για το τραίνο με αρέσει πολύ περισσότερο από τις άθλιες μαρσρούτκες και λεωφορεία τους.

Επισκέπτης
Σύντροφε όλα είναι σχετικά. Δεν είμαι πάντως της μέσης κατάστασης. Μπορεί να μένω σε ξενοδοχείο με 40$ και να βγαίνω (κουστουμαρισμένος) για φαι και ποτό και να χαλάω 150. Η το αντίθετο. Και το να περνώ το χρόνο μου όπως ο αντίστοιχος ανατολικοευρωπαίος γενικώς μ' αρέσει γιατί έτσι έρχομαι σε άμεση επαφή με τους ανθρώπους αυτούς και τις συνήθειές τους. Και αυτό είναι ένα μεγάλο μάθημα που δεν θα το βιώσεις ως απλός τουρίστας.
Πάντως στο φαι έπεσες μέσα.
Όσο για το τραίνο με αρέσει πολύ περισσότερο από τις άθλιες μαρσρούτκες και λεωφορεία τους.

Εχεις δικαιον εαν υπάρχει περιθωριον επιλογης το τραινο ειναι καλυτερο(προς Θεου όχι το λαικο υπνωτηριο). Κοιτα να δεις το "καλυτερο" ραινο ειναι αυτό που ονομαζουν "Στολιτσνι εξπρες" κανει το δρομολογιο Κιέβο-Χαρκοβο. Καλο υπό την έννοια ότι εχει κανονικο ρεστοραν μεσα και μπορεις να σπασεις εκει την ώρα σου. Κουκετες και τετοια δεν διαθετει, μαλιστα η Β θεση ειναι καλυτερη από την Α(αυτο μονο στην ουκρανια το ειδα) Επίσης οι θεσεις δεν ειναι ακριβως η μια πανω στον αλλο. Βεβαια κι εκει τα παραθυρα δεν ανοιγουν και μετά το ταξίδι αποκτάς το εσάνς των ιθαγενών. 

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
Loipoν για τα τρενα υπαρχουν τα τρενα που ερχοντε απο εξοτερικο πχ σοφια -βουκουρεστι κιεβο μοσχα και τα τρενα εσοτερικου υπαρχουν δυο κατηγοριες θεσεον η Α ΚΑΙ Η Β στην αλφα εξοτερικου με ενα εισητιριο εχεις κρεβατι σε διπλι κουκετα στα εσοτερικου ειναι οπος λεει η μονα λιζα στην βιτα θεση !!!!στην αλφα αναλογα τους επιβατες κανεις οτι γουσταρεις με λιγα γκριβνα στον μαλακα που ελενχει την προτη θεση!!!! καπνισμα επιτρεπετε στο τελος τον βαγονιον διπλα στην τουαλετα .... για να παρεις τρενο λογο του οτι οι ορες ειναι διπλασιες απο αυτοκινιτο μονο αν εισαι αργοσχολος αλλα ρεντ και εχεις παρα πολι χρονο στην διαθεση σου  ξη χιονηζει 30 μερες και δεν κικλοφορει τιποτα αλλο τα εισιτιρια για τα τρενα εξοτερικου εχουν ακριβινει αρκετα καλητερα με αμαξι!!!!!!!  αρχοντα τουμπερλεκι ποσα χρονια εχεις να πας???????? να κερασο 20 αρικακι?? :knockinb: :knockinb: :2funny: :2funny:  h foto ειναι αφιερομενη!!! μπας και θιμιθεις πος ειναι τα αλογα!!!!! :2funny: :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• 4.jpg
    4.jpg
    129,7 KB · Εμφανίσεις: 22

Iakwvos

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2011
Κριτικές
4
Like
113
Πόντοι
1
Οι παλιό-Έλληνες μας έδιωξαν πριν από χρονια επειδή είμαστε κι εμείς Βλάχοι "Μακεδόνες" k.a.,

Αυτό πάντως ισχύει γιατί έχω κάνει μια ενδελεχή έρευνα πάνω στο θέμα . . .Θα σου φέρω το πιο απλό παράδειγμα  . . .Αν ακούσεις τα βλάχικα που μιλάνε οι Λαρισσαίοι τα γνήσια βλάχικα όμως θα διαπιστώσεις ότι είναι μια παραλλαγή Ρομούνικων. . .. .

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Αυτό πάντως ισχύει γιατί έχω κάνει μια ενδελεχή έρευνα πάνω στο θέμα . . .Θα σου φέρω το πιο απλό παράδειγμα  . . .Αν ακούσεις τα βλάχικα που μιλάνε οι Λαρισσαίοι τα γνήσια βλάχικα όμως θα διαπιστώσεις ότι είναι μια παραλλαγή Ρομούνικων. . .. .

Καμια σχεση . Απλως οι βλαχοι της θεσσαλιας μιλανε βλαχικα για τον ιδιο λογο που μιλανε και οι Ρουμανοι. Λογω εκρωμαισμου. Αλλα ειναι ντοπιοι πληθυσμοι.

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.587
Πόντοι
5.060
Γιατί τέτοιο ενδιαφέρον για τις Ουκρανίδες;

Iakwvos

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2011
Κριτικές
4
Like
113
Πόντοι
1
Καμια σχεση . Απλως οι βλαχοι της θεσσαλιας μιλανε βλαχικα για τον ιδιο λογο που μιλανε και οι Ρουμανοι. Λογω εκρωμαισμου. Αλλα ειναι ντοπιοι πληθυσμοι.

Πάντως μοιάζουν πολλοί μεταξύ τους. . . . .

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom