Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Καλά αδερφέ,άστο...............
μέσα στο σκατό και στη βρώμα που είναι οι δικές μας μεγάλες πόλεις,αυτό δεν το βλέπεις η δεν θες απλά να το δεις.
Γι' αυτόν έχεις κάτι παρόμοιο????

Τα θέλει και ετούτου το κωλαράκι!!!!!!

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16

Συνημμένα

• girls & boys.jpg
    girls & boys.jpg
    20,4 KB · Εμφανίσεις: 26

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.078
Πόντοι
2.356
ρολογά,δεν γαμάς που δεν γαμάς δεν πας για ψάρεμα λέω εγώ...

άλλαν,for you  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• 2.jpg
    2.jpg
    57,3 KB · Εμφανίσεις: 18

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Ακολουθεί απόσπασμα απο το σημερινό μύνημα της καινούργιας Ουκρανίδας μου------->

"and I have one else idea for your visit!!! If you’ll like, we’ll can go to one or two days to the one else beautiful city in Ukraine)) it’s L’viv))) it’s my favorite place in Ukraine, very old and looking like real Europe)) many old churches, buildings and museums, very famous authentic restaurant, and best coffee in all Ukraine!!!)) but I’m afraid you’ll not like the weather((("

Με τι μέσο είναι καλύτερα να πάμε?Με τρένο ή λεωφορείο?Ή υπάρχει τίποτα άλλο(Βανάκια ή μινι Μπας) που θα τα ξέρει η πιτσιρίκα?

Επισκέπτης
Ακολουθεί απόσπασμα απο το σημερινό μύνημα της καινούργιας Ουκρανίδας μου------->

"and I have one else idea for your visit!!! If you’ll like, we’ll can go to one or two days to the one else beautiful city in Ukraine)) it’s L’viv))) it’s my favorite place in Ukraine, very old and looking like real Europe)) many old churches, buildings and museums, very famous authentic restaurant, and best coffee in all Ukraine!!!)) but I’m afraid you’ll not like the weather((("

Με τι μέσο είναι καλύτερα να πάμε?Με τρένο ή λεωφορείο?Ή υπάρχει τίποτα άλλο(Βανάκια ή μινι Μπας) που θα τα ξέρει η πιτσιρίκα?

Καλυτερα να πας με το τραινο για να μην πιαστει ο πισινος σου απ το ταξιδι στο λεωφορείο. πάρε το βραδυνό τραινο(προσοχή στα δρομολογια εχει πολλά) κι αραξε την για υπνο και το πρωι θα στε εκεί. Οι κουκετες ειναι ανα 4 στην καλυτερη περιπτωση (πληρώνεις και τις 4 και πας μοναχος σου) ή αλλέως στο λαικο υπνωτήριο με αλλους 40 μαζί (δεν το συνιστώ)

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Καλυτερα να πας με το τραινο για να μην πιαστει ο πισινος σου απ το ταξιδι στο λεωφορείο. πάρε το βραδυνό τραινο(προσοχή στα δρομολογια εχει πολλά) κι αραξε την για υπνο και το πρωι θα στε εκεί. Οι κουκετες ειναι ανα 4 στην καλυτερη περιπτωση (πληρώνεις και τις 4 και πας μοναχος σου) ή αλλέως στο λαικο υπνωτήριο με αλλους 40 μαζί (δεν το συνιστώ)
Ωωωωχ όλο το βράδι?? 8 ώρες είναι? Και άλλο τόσο να γυρίσω να 2 βράδια για να κάνω βόλτα όλη την ημέρα και με τη μικρή....
Αυτό θα μου πάρει χρόνο αν και θέλω να δω και μια άλλη πόλη, θα δω τι θα κάνω...! Το οτι θα πάθω μουνόπλακα είναι άλλη υπόθεση...

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
ρολογά,δεν γαμάς που δεν γαμάς δεν πας για ψάρεμα λέω εγώ...

άλλαν,for you  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Φίλε άκου κάποια πράγματα εσύ και η συνομοταξία σου και αν τα καταλάβεις τα κατάλαβες!!!
Ποτέ μα ποτέ δεν είσαι μέσα στο σώβρακο του άλλου για να ξέρεις τι κάνει και τι δεν κάνει! Ούτε για τον γείτονά σου ξέρεις ούτε για τον κολλητό σου που στα λέει όλα ούτε κατά πολύ περρισότερο για κάποιον εδώ μέσα!!
Κάποιος μπορεί να γαμάει όλη την ημέρα και επιδή δεν γάμησε το βράδι γκρινιάζει οτι δεν γαμάει ενώ άλλος που λέει οτι γαμάει συνεχώς να μην ξέρει που είναι η τρύπα...
Εμένα προσωπικώς με νοιάζουν ΄τα καινούργια γκομενάκια και όχι αυτά που ήδη έχω πάρει και έρχονται και ξαναέρχονται!
Και στην περιπτωσή σας υπάρχουν 2 τινα------>
α) Οι Αρχαίοι Έλληνες(Αθηναίοι) σχεδόν επίσημα είχαν
την γυναίκα τους
την εταίρα
και όποια δούλα θέλαν

και όλες αυτές ταυτοχρόνως στον οίκο! Αυτοί όμως ήταν περίφανοι και όλος ο κόσμος κινήτο γύρω τους...

β) Ο Ραγιάδες επι τουρκοκρατίας, τους γαμούσαν τις γυναίκες οι Τούρκοι και τους πληρώναν και φόρο απο πάνω...

Εσείς διαλέξτε σαν ποιούς θέλετε να είστε 

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.078
Πόντοι
2.356
^ Αυτά του περί "εσείς" και περί  συνομοταξιών δεν κατάλαβα αλλά τέλος πάντων.Το δε παράδειγμα για τους Αρχαίους Έλληνες και Ραγιάδες είναι βλακώδες και στο κάτω κάτω δεν κολλάει πουθενά στην όλη συζήτηση.
Απορώ γιατί το ανέφερες,για να μας δείξεις ότι ξέρεις ιστορία και ότι είσαι υποτίθεται κάποιου "επιπέδου"???
Γελάω πραγματικά όταν βλέπω αυτές τις αναλύσεις και διαπιστώσεις που κάνεις για όλα τα κράτη,τις φυλές και στην τελική για το μουνί που είναι και το κυρίαρχο θέμα αυτού του φόρουμ.Ολόκληρη επιστήμη το έχεις κάνει και πάντα φυσικά κατά την άποψη μου το αποτέλεσμα που βγαίνει είναι τουλαχιστον γελοίο!
Διασκεδάσε απλά,γάμα σωστά(αν μπορείς) και σταμάτα να διυλίζεις τον κώνωπα.....είναι τόσο απλό τελικά.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
^ Αυτά του περί "εσείς" και περί  συνομοταξιών δεν κατάλαβα αλλά τέλος πάντων.Το δε παράδειγμα για τους Αρχαίους Έλληνες και Ραγιάδες είναι βλακώδες και στο κάτω κάτω δεν κολλάει πουθενά στην όλη συζήτηση.
Απορώ γιατί το ανέφερες,για να μας δείξεις ότι ξέρεις ιστορία και ότι είσαι υποτίθεται κάποιου "επιπέδου"???
Γελάω πραγματικά όταν βλέπω αυτές τις αναλύσεις και διαπιστώσεις που κάνεις για όλα τα κράτη,τις φυλές και στην τελική για το μουνί που είναι και το κυρίαρχο θέμα αυτού του φόρουμ.Ολόκληρη επιστήμη το έχεις κάνει και πάντα φυσικά κατά την άποψη μου το αποτέλεσμα που βγαίνει είναι τουλαχιστον γελοίο!
Διασκεδάσε απλά,γάμα σωστά(αν μπορείς) και σταμάτα να διυλίζεις τον κώνωπα.....είναι τόσο απλό τελικά.
Μάλλον δεν κατάλαβες και πέφτεις κατηγορία, μιας και εδώ τουλάχιστον έχει χιλιο-ειπωθεί ποιοί κατέστρεψαν την Ελλάδα.... και έχουν τα ίδια μυαλά με τα δικά σου....

Εδώ μέσα έχει 4-5 άτομα που είναι πολυτέλεια να ακούς τι λένε, που δύσκολα τους συναντάς έξω στη ζωή σου...
Κάτσε και άκου τους!

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
eimoyna που λετε σιμερα σε κοντινι περιοχη πανο απο το παλιο αεροδρομιο οχι απο την θαλλασα απο την πανο μερια !!!ΑΡΕΕΕ ΑΝΑΜΝΗΣΕΙς!!!! εκει μικρος εστηνα ξοβεργες και κυνιγουσα φραγκοκοτες!!!! πος αλλαξε η περιοχη ρε!!!! γαμισεταααααα ελεγα να γραψω για το κριβοι ΡΟΓΚ μαζι με φοτο κτλ αλλα αφου τα μεγαλα πνευματα εδω μεσα συναντιθικαν εγο ο ταπεινος σιοπο ;) :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: σινεχιστε φοστιρες μου :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:  Υ.Γ παραολιμπιαδα μου ταχει πριξει το μορο που σε ψαχνει!!!! στον καναδα μου λεει εισαι ??  γυρισες???? εμαθε λεει να κανει καταπλικτικες πιπες απο τα σαιτ που της ειπες στο ιντερνετ!!!! μου χει ζαλισει τα αρχιδια ποτε θα πας!!!!!! Υ.Γ 2 αιντε και η μερκελ εδοσε διορια μεχρι τα χριστουγενα εχουμε ευρο :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: προλαβενουμε αλλα δυο ταξιδακια :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.216
Πόντοι
3.656
Φίλτατοι συναγωνισταί. .. Ένας συναγωνιστής Ρουμανικής καταγωγής ο οποίος κατοικεί εν Ελλάδι μου έχει πει ότι στη Ρομουνία είναι εφικτό να  γκαμήσεις για πλάκα  . . . . .Επομένως δια ποίον λόγον ταλανιζόμαστε με τις άλλες (π.χ.Ουκρανίδες,δεν λέω ότι δεν είναι μουνάρες αλλά.  ..)

Υ.Γ.Όποιος θέλει οποιαδήποτε πληροφορία Ρομούνικης φύσεως ας ρωτήξει  ;) ;) ;) ;) ;)  
isxyei εαν εισαι κι εσυ ρουμανος,αν οχι ,δεν ισχυειισχυει παρεφρασμενο
"θα γαμησεις καμμια γκομενο της πλακας"// ;)
,,αγαπητε νεοκοπε,, ;)
υγ εδω ειναι ουκραινα θρεντ,παντως ,μην το υποβιβαζουμε  3 κατηγοριες κατω σε ρουμανικο!!!! :P

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.216
Πόντοι
3.656
Σας πληροφορώ λοιπόν απο πρώτο χέρι οτι από τους πιο ποιοτικούς Τουρίστες της Ρόδου φέτος είναι οι Ρουμάνοι! Μένουν σε ακριβά ξενοδοχεία και ξοδέυουν πολλά λεφτά σε μαγαζιά, εστιατόρια και κλάμπ!
Γι' αυτό τυνχάνουν και απόλυτου σεβασμού! Επίσης είναι ευγενικοί και σέβονται το μέρος που βρίσκονται! Μάλιστα!!! Οι Ρουμάνοι όλα αυτά!
Ή τουρισμός στην Ελλάδα έχει πρόβλημα και καταντήσαμε οι καλύτεροι να είναι αυτοί ή ΚΑΤΙ τρέχει με την Ευρώπη που κανένας δεν τολμάει να το πει....
κοψε τις μαλ..ες..ρουμανος κ σοβαρος!!!
αν εινε απο το κλουζ-500000 ολοι κι ολοι,,,- μονο υπαρχει πειπτωση νανε  κ κανα σοβαρος..

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.216
Πόντοι
3.656
Δεν ξέρω τι λες...Οι ανθρωποι μια χαρά είναι... Αυτοί που μου τη δίνουν στα νέυρα και είναι στη Black List ψηλότερα απο όλους όπως και οι γκόμενές του είναι οι ΣΛΟΒΑΚΟΙ
υμφωναω νσουμ...

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.216
Πόντοι
3.656
Αστερακι ειναι η κοπελα ρε αμεσως να σχολιασεις  :tickedoff:
Ετη φωτος μπροστα απο το 99% των Ελλεινηδων :sunglasses:
αστερι κ 1.61 ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ,,αντε κοντοπουτανο αξιωσεων,στην καλυτερη!!!
οσο για το καλυτερη απο το 99% απο τις ελληνιδες, :jerking: :jerking: φυσικα κ δεν ισχυει,τετοια γκομενα 1.61μ
,,το καλο στην ουκρανια ειναι οτι ειναι χαλια το 80% απο τους αντρς,,αυτο ειναι ,οχι αυτη η μαλ,,κια πουγραψες
συνελθε προλαβαινεις,αστην ταπα κ βρες καμμια μουναρα,κρα κανουνε ,αν εισαι νεος κι ωραιος οπως εχω καταλαβει,,,

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.078
Πόντοι
2.356
Μάλλον δεν κατάλαβες και πέφτεις κατηγορία, μιας και εδώ τουλάχιστον έχει χιλιο-ειπωθεί ποιοί κατέστρεψαν την Ελλάδα.... και έχουν τα ίδια μυαλά με τα δικά σου....

Εδώ μέσα έχει 4-5 άτομα που είναι πολυτέλεια να ακούς τι λένε, που δύσκολα τους συναντάς έξω στη ζωή σου...
Κάτσε και άκου τους!
Μάλλον εσύ δεν καταλαβαίνεις η όπως αρχίζω να πιστεύω ότι πραγματικά αδυνατείς να καταλάβεις.
Και ένα τελευταίο και δεν θα ξανασχοληθώ μαζί σου.
Αφού μας το παίζεις επιπέδου εσύ και οι 4-5 άλλοι όπως προανέφερες και που πρέπει να ακούμε αυτά που λέτε  :grin:....να θυμάσαι(στε) ένα πράγμα που είναι και η μόνη αλήθεια στις σχέσεις ανδρών-γυναικών.
Ψάξε να βρεις ποιος το είπε που μου κανείς και τον κουλτουριάρη...
""Ο έρωτας είναι,όσον αφορά τα μέσα του,πόλεμος,κατά βάθος είναι το θανάσιμο μίσος μεταξύ των δύο φύλων""
Όταν θα το εμπεδώσεις αυτό αρκετά καλά(αν μπορέσεις)τότε θα καταλάβεις γιατί αυτές αντιδρούν έτσι και με την σειρά μας απαντάμε εμείς και το αντίστροφο φυσικά.
Όλα τα αλλά είναι αμπελοσοφίες η καλύτερα παπαρολογίες!
Στο είπα και προηγουμένως ότι είναι πολύ απλά τα πράγματα για το μουνί,μην τα κάνεις τόσο σύνθετα γιατί θα φας τα μούτρα σου και από τα γραφόμενα σου έχω δει ότι το έχεις πάθει αρκετές φορές.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.216
Πόντοι
3.656
τελικα μονο οι ουκρανοι ειναι πιο καραγκιοζηδες απο μας -δεν ειμε 100% βεβεος- :jerking: :jerking: :jerking: ασχολουντε να ελευθερωθει αυτο το εκτρωμα που τους γαμησε τα φωτα,οσο ηταν κυβερνηση,,,στειλτε τους κ τον ΓΑΠ για πρεζιντεντ... :jerking: :jerking: :jerking:

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
koytsi μαρια αν θεσ να γραφεις οπος εγω πιες κανα μισομπουκαλο τσιπουρο και θα σου βγει αυτοματα!!!! ;) ;) ;) ;) ;) ;) λες λες μαλακιες   :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: για ανθροπους σε ανθροπους που δεν γνοριζεις καλα καλα  :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2:   :think: :think: :think: :think: μαλον καλα πρατει ο διμιτριος :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: οπου νανε και στο δημαρχειο :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: με ολες της δηλοσεις και της αρμοδιοτιτεσ σου!!!!!!   :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: το χεις καψει παλι!!!!! :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom