Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Δεν ξέρω τι λες...Οι ανθρωποι μια χαρά είναι... Αυτοί που μου τη δίνουν στα νέυρα και είναι στη Black List ψηλότερα απο όλους όπως και οι γκόμενές του είναι οι ΣΛΟΒΑΚΟΙ

δεν ξερω τι Σλοβακες εχετε εκει αλλα εδω τις πηδας με ενα κερασμα στο club τις πειναλες και ας συνοδευονται.
ψαχνουν  ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ  καποιον Μαλακα αγαμητο να τις παρει απο την μιζερια τους και να τις παντρευτη γαμημενη κουτοπονηρη κολοράτσα.

Επισκέπτης
Έχω ζήσει και ΡΟΥΜΑΝΙΑ και SLOVAKIA
Σε πληροφορώ ότι οι Σλοβάκοι έχουν ένα A' επίπεδο και εάν τους σεβαστείς
θα σε σεβαστούν ακόμα περισσότερο ! Έχουν παιδεία πάνω απ'όλα και μόρφωση !

Οι Ρουμάνοι είναι απλά γύφτοι !!!
Το θεωρούν εντελώς φυσικό να φτύσουν κάτω στο πεζοδρόμιο, να πετάξουν τα σκουπίδια τους στα δημοσια πάρκα, να περάσουν από διπλα σου και να σε χτυπήσουν με μια τσάντα που κρατάνε χωρίς να σου που "συγγνώμη", να φάνε με τα χερια, να πετάνε σακούλες σκουπιδιών από τα μπαλκόνια, να βγούν απo τά αυτοκίνητα και να πλακωθούν λόγω κυκλοφοριακού, να Bρίσουν για ασήμαντη αφορμή και αλλα πολλά !

Οι Ρουμάνοι "δουλεύουν" υπογείως περισσότερο γιατί απλά είναι φιδάκια βρωμερά.
Μπροστά σου θα σου πουν ότι είμαστε ορθόδοξα "αδερφια" και φίλοι κτλ.
ενώ από την άλλη μας βρίζουν όταν μιλάνε μεταξύ τους, μας βρίζουν όταν μιλάνε για εμάς σε Ιταλούς, Ισπανούς κτλ.
έχουν ανθελληνικές παροιμίες που λέει ο λαός, γραφουν άρθρα σε "ιστορικές" εφημερίδες (δεν έχουν βλέπεις λεφτά για βιβλία) ότι είναι "Θράκες" ότι ο Μέγας Αλέξανδρος κατέβηκε από τον Δούναβη και είναι τελικά Ρουμάνος(Δάκος), Οι παλιό-Έλληνες μας έδιωξαν πριν από χρονια επειδή είμαστε κι εμείς Βλάχοι "Μακεδόνες" k.a.,
οι δημοσιογράφοι μας αποκαλούνε "τεμπέληδες παράγωγα των Τούρκων"  και χαίρονται
παρα πολύ όταν ακούνε για την κρίση στην Ελλάδα.

Οι Σλοβάκοι μπορεί να είναι λίγο περίεργοι αλλα σέβονται την Ελληνική Ιστορία,
μας εκτιμούν σε κάποιο βαθμό και σου λένε μπροστά σου ότι έχουν να πουν χωρίς πουστιές

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Επετρεψε μου να σου πω οτι τους εχεις υπερεκτιμήση τους Σλοβάκους,
Εχω μοιραση 12 χρονια της ζωης μου (επαγγελματικα)αναμεσα στην Θεσσαλονικη -Νιτρα και Μπρατισλάβα την εποχη της ανεξαρτητοποιησις τους απο Τσεχια και δεν μου αφησαν τοσο καλες εντυπωσεις.
Εχω να ασχοληθω μαζι τους πάνω απο 5 χρονια ισως κατι να αλαξε...........

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Έχω ζήσει και ΡΟΥΜΑΝΙΑ και SLOVAKIA
Σε πληροφορώ ότι οι Σλοβάκοι έχουν ένα A' επίπεδο και εάν τους σεβαστείς
θα σε σεβαστούν ακόμα περισσότερο ! Έχουν παιδεία πάνω απ'όλα και μόρφωση !

Οι Ρουμάνοι είναι απλά γύφτοι !!!
Το θεωρούν εντελώς φυσικό να φτύσουν κάτω στο πεζοδρόμιο, να πετάξουν τα σκουπίδια τους στα δημοσια πάρκα, να περάσουν από διπλα σου και να σε χτυπήσουν με μια τσάντα που κρατάνε χωρίς να σου που "συγγνώμη", να φάνε με τα χερια, να πετάνε σακούλες σκουπιδιών από τα μπαλκόνια, να βγούν απo τά αυτοκίνητα και να πλακωθούν λόγω κυκλοφοριακού, να Bρίσουν για ασήμαντη αφορμή και αλλα πολλά !

Οι Ρουμάνοι "δουλεύουν" υπογείως περισσότερο γιατί απλά είναι φιδάκια βρωμερά.
Μπροστά σου θα σου πουν ότι είμαστε ορθόδοξα "αδερφια" και φίλοι κτλ.
ενώ από την άλλη μας βρίζουν όταν μιλάνε μεταξύ τους, μας βρίζουν όταν μιλάνε για εμάς σε Ιταλούς, Ισπανούς κτλ.
έχουν ανθελληνικές παροιμίες που λέει ο λαός, γραφουν άρθρα σε "ιστορικές" εφημερίδες (δεν έχουν βλέπεις λεφτά για βιβλία) ότι είναι "Θράκες" ότι ο Μέγας Αλέξανδρος κατέβηκε από τον Δούναβη και είναι τελικά Ρουμάνος(Δάκος), Οι παλιό-Έλληνες μας έδιωξαν πριν από χρονια επειδή είμαστε κι εμείς Βλάχοι "Μακεδόνες" k.a.,
οι δημοσιογράφοι μας αποκαλούνε "τεμπέληδες παράγωγα των Τούρκων"  και χαίρονται
παρα πολύ όταν ακούνε για την κρίση στην Ελλάδα.

Οι Σλοβάκοι μπορεί να είναι λίγο περίεργοι αλλα σέβονται την Ελληνική Ιστορία,
μας εκτιμούν σε κάποιο βαθμό και σου λένε μπροστά σου ότι έχουν να πουν χωρίς πουστιές
παντως τυπε η περιγραφη ποθ εδωσες παραπανω για τους ρουμανους ταιριαζει γαντι και στουσ ελληνεσ...

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
:2funny:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

σωστη  παρατηρηση

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
τυπε αλλανταλων μια ερωτηση..τελοσ σεμτεμβριοθ εχω την δυνατοτητα να παω για μια εβδομαδα διακοπες βουκουρεστι..εχω ξαναπαει....μπρατισλαβα η χαρκοβο ουκρανια..εσυ για ποθ λεσ να την κανω?μια και φενεται οτι το κατεχεισ το θεμα...

Επισκέπτης
Επετρεψε μου να σου πω οτι τους εχεις υπερεκτιμήση τους Σλοβάκους,
Εχω μοιραση 12 χρονια της ζωης μου (επαγγελματικα)αναμεσα στην Θεσσαλονικη -Νιτρα και Μπρατισλάβα την εποχη της ανεξαρτητοποιησις τους απο Τσεχια και δεν μου αφησαν τοσο καλες εντυπωσεις.
Εχω να ασχοληθω μαζι τους πάνω απο 5 χρονια ισως κατι να αλαξε...........

Ποιος σου είπε πως εκτιμώ τους Σλοβάκους ?
Απλά εάν τους συγκρίνεις με τους Ρουμάνους είναι σαφώς ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ
γιατί απλά οι Ρουμάνοι δεν έχουν επίπεδο !

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
τυπε αλλανταλων μια ερωτηση..τελοσ σεμτεμβριοθ εχω την δυνατοτητα να παω για μια εβδομαδα διακοπες βουκουρεστι..εχω ξαναπαει....μπρατισλαβα η χαρκοβο ουκρανια..εσυ για ποθ λεσ να την κανω?μια και φενεται οτι το κατεχεισ το θεμα...

Λεω να παω Μολντοβα (κισινεφ & τιρασπολ)αλλα μετα την 1 Οκτωβριου.....
εχω υποχρεωσεις εδω λογο τουρ. συγκροτηματος.

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Ποιος σου είπε πως εκτιμώ τους Σλοβάκους ?
Απλά εάν τους συγκρίνεις με τους Ρουμάνους είναι σαφώς ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ
γιατί απλά οι Ρουμάνοι δεν έχουν επίπεδο !

Αν ειναι ετσι τοτε ναι συμφωνω μαζι σου.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
ευχομαι να μην χρειαστει να γινει πολεμος ποτε,διοτι η ελλαδα θα ειναι η πρωτη χωρα που θα γινει ενα μπουρδελο εντελως,και ας μην χρειαστει να πολεμησει με καμια αλλη χωρα.ετσι οπως ειναι αυτη την στιγμη η ελλαδα,το πρωτο πραγμα που θα γινει θα ειναι να ξεσπασει ενας εμφυλιος,και συγχρονος θα γινει και μια εθνοκαθαρση.το κοσσυφοπεδιο θα ειναι νηπιαγωγειο σε αυτα που εχουν να γινουν εδω.δηλαδη ενας πολεμος μεταξυ αναρχοκουμουνια-πατριωτες θα ειναι το πρωτο πραγμα.εννοοιτε οτι καθε βραδυ θα βγαινουν ομαδες εξω και θα σφαζουν οποιον δεν μιλαει ελληνικα,μαλλον και να μιλαει παλι θα τον σφαζουν αν ειναι αλλοδαπος.ο σαμαρας με την σημερινη του δηλωση,παντως κατι τετοιο το  ανεφερε,αν διαβασετε προσεκτικα την δηλωση.εικονες που βλεπαμε με τους ταλιμπαν πανω σε αγροτικα,ισως τις δουμε και εδω σε διαφορα μερη τις ελλαδος.
παντως αν γινει το μπαμ στην ελλαδα,θα γινει με αφορμη καποια θρησκευτικη διαφορα,και θα την ξεκινησουν οι μουσουλμανοι οπως παντα.με λιγα λογια τζιχαντ στο κεντρο τις αθηνας.
δυστηχως η ιστορια επαναλαμβανετε.
Φίλε Αρκανς-----> Πιστέυεις οτι έχει χαθεί το παιχνίδι στο κέντρο? Τα σώματα ασφαλείας αν δράσουν σαν θεματοφύλακες της χώρας και ότι αυτή αντιπροσωπέυει πιστέυεις οτι δεν μπορεί πια να ελένξει την συμαχία ακροαριστεροί+ λαθρομετανάστες σε πιαθανή ενχώρια σύγκρουση(εμφύλια δεν λέγεται σε καμιά περίπτωση διότι άλλο αυτοί και άλλο όλοι οι άλλοι)...
Λέγαμε στα Ίμια οτι υπήρχε το στοιχείο της αβεβαιότητας ως προς την εκβαση κάποιας πολεμικής αναμέτρησης! Πλέον δεν υπάρχει καθώς οι Τούρκοι υπερέχουν συντριπτικά!
Πιστεύω οτι ακόμα οι δυναμεις του Ελληνισμού(οικογένειες,σώματα ασφαλείας,υγειές κομμάτι πληθυσμού) έχουν οριακά το προβάδισμά! Αλλά έστω και μια μέρα καθυστέρηση στο ξεκαθάρισμα είναι υπέρ των άλλων... Και όταν θα είναι αργά δεν θα φταίνε οι άλλοι! Η αδράνεια των πρώτων θα φταίει που όταν είχαν την ευκαιρία την έχασαν! Αφορμές υπάρχουν πολλές τώρα τελευταία για να εκδιωχτούν οι μετανάστες και οι προστάτες τους....

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Να πληροφορησω και εγω οτι στην Χαλκιδικη δεν εχουμε τουριστες Ευρωπαιους και Ουκρανους
(εχουμε αλλα ειναι μηδαμινες παρουσιες)
ΕΧΟΥΜΕ ΡΩΣΟΥΣ (ALL INCLUSIVE)Δεν αφηνουν μια εξω στα γυρω χωρια και καταστηματα
αλλα Νο 1 με τζιπάρες porche Cayene - volvo kai vw touareg (5000 cc)
Δεν τα νοικιαζουν τα δικά τους ειναι.
Ειναι οι ΡΟΥΜΑΝΟΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ.
Δεν φανταζεστε ποσα και τι ξοδευουν σε σχεση ακομα και με εμας τους Ελληνες που λεμε οτι το καψαμε οταν παμε για διασκεδαση.

Τωρα το αν μας θαβουν πισω απο την πλατη μας διοτι μπροστα μας παρουσιαζουν αδελφικες και φιλικες σχεσεις δεν το γνωριζω.
Γεια σου φίλε!!!

Χαίρομαι πολύ για την επανεμφάνισή σου!!!

Χτές που έκανα μια αναδρομή διάβαζα αυτά που έγραφες πριν 3 χρόνια!!!

Όσο για τους Ρουμάνους είναι πολύ XLarge τουρίστες!!!

Επισκέπτης
Εντάξυ, εάν υπάρχει και κανένας κακομοίρης τελειωμένος Έλληνας που γλύφει τους Ρουμάνους για λίγο φιλοδώρημα αυτό θεωρείται εξαίρεση.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Εντάξυ, εάν υπάρχει και κανένας κακομοίρης τελειωμένος Έλληνας που γλύφει τους Ρουμάνους για λίγο φιλοδώρημα αυτό θεωρείται εξαίρεση.
Και κανένας ψωρο-ξενοδόχος 5 αστερου ξενοδοχείου για 3500 Ευρώ τις 6 μέρες.....

(Τόσα μου είπε οτι του κοστίζει το ξενοδοχείο ένας Ρουμάνος πριν 1,5 μήνα! Και το τι άφησε στη Ρόδο είναι ότι έχουν αφήσει οι 100 Γερμανοί μαζί!!!)

Πάντος το θέμα μας είναι οι Ουκρανοί οι οποίοι σε αυτά τα ποσά κινούνται και ακόμα μεγαλύτερα!
Μην ζαλίζεστε! Μια Γούνα να πάρουν στη ντέβουσκα να το 12χιλιαρο!!!! Και το πλήρώνουν μετρητοίς με 500σάρικα....
Όλα ιστορίες καθημερινής τρέλας στη Ρόδο...

Επισκέπτης
Και κανένας ψωρο-ξενοδόχος 5 αστερου ξενοδοχείου για 3500 Ευρώ τις 6 μέρες.....

(Τόσα μου είπε οτι του κοστίζει το ξενοδοχείο ένας Ρουμάνος πριν 1,5 μήνα! Και το τι άφησε στη Ρόδο είναι ότι έχουν αφήσει οι 100 Γερμανοί μαζί!!!)

Πάντος το θέμα μας είναι οι Ουκρανοί οι οποίοι σε αυτά τα ποσά κινούνται και ακόμα μεγαλύτερα!
Μην ζαλίζεστε! Μια Γούνα να πάρουν στη ντέβουσκα να το 12χιλιαρο!!!! Και το πλήρώνουν μετριτοίς με 500σάρικα....
Όλα ιστορίες καθυμερινής τρέλας στη Ρόδο...

Κι εμενα ένας Αλβανός ΜΟΥ ΕΙΠΕ ότι κάνει διακοπές στο Saint Tropez και πληρώνει 25.000 ευρώ την βδομάδα για την σουίτα

(Μα τι διάολο? όλο τροποποιήσεις - προσθέσεις - κανεις στα μηνύματα σου ?)

arcans82

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2012
Like
20
Πόντοι
16
Φίλε Αρκανς-----> Πιστέυεις οτι έχει χαθεί το παιχνίδι στο κέντρο? Τα σώματα ασφαλείας αν δράσουν σαν θεματοφύλακες της χώρας και ότι αυτή αντιπροσωπέυει πιστέυεις οτι δεν μπορεί πια να ελένξει την συμαχία ακροαριστεροί+ λαθρομετανάστες σε πιαθανή ενχώρια σύγκρουση(εμφύλια δεν λέγεται σε καμιά περίπτωση διότι άλλο αυτοί και άλλο όλοι οι άλλοι)...
Λέγαμε στα Ίμια οτι υπήρχε το στοιχείο της αβεβαιότητας ως προς την εκβαση κάποιας πολεμικής αναμέτρησης! Πλέον δεν υπάρχει καθώς οι Τούρκοι υπερέχουν συντριπτικά!
Πιστεύω οτι ακόμα οι δυναμεις του Ελληνισμού(οικογένειες,σώματα ασφαλείας,υγειές κομμάτι πληθυσμού) έχουν οριακά το προβάδισμά! Αλλά έστω και μια μέρα καθυστέρηση στο ξεκαθάρισμα είναι υπέρ των άλλων... Και όταν θα είναι αργά δεν θα φταίνε οι άλλοι! Η αδράνεια των πρώτων θα φταίει που όταν είχαν την ευκαιρία την έχασαν! Αφορμές υπάρχουν πολλές τώρα τελευταία για να εκδιωχτούν οι μετανάστες και οι προστάτες τους....
αν γινει κατι τετοιο να ξερεις οτι θα ειναι το καλυτερο ξεβρωμισμα που θα μπορουσε να γινει στην ελλαδα.απο την μια θα ειναι ολοι οι ελληνες και μιλαω για τους πραγματικους ελληνες και πατριωτες,και απο απεναντι θα ειναι ενα μειγμα σκουπιδιων που μεζευτηκαν τα τελευταια χρονια στην ελλαδα,αλβανοι-πακηδες-αραπηδες-ρωσσοποντιοι-κουμουνια-αναρχοκουμουνια-συριζα και καθε λογης σκουπιδι.οσο για πολεμο με την τουρκια δεν παιζει κατι τετοιο,οι τουρκοι δεν ειναι μαλακες,ξερουν οτι δεν τους περνει απο πολλες πλευρες,εχουν πολλα εσωτερικα προβληματα,αλλα συγχρονως ειναι και στην καλυτερη τους οικονομικη περιοδο,πολιτικοι-επιχειρηματιες-πολυε8νικες κανουν κονομες τρελες τα τελευταια χρονια.παντως πιστευω οτι οι ελληνες εχουν μεγαλη υπομονη,το θεμα ειναι να μην εξαντληθει,γιατι το πανηγυρι που θα αρχισει δυσκολα θα σταματησει μετα.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Κι εμενα ένας Αλβανός ΜΟΥ ΕΙΠΕ ότι κάνει διακοπές στο Saint Tropez και πληρώνει 25.000 ευρώ την βδομάδα για την σουίτα

(Μα τι διάολο? όλο τροποποιήσεις - προσθέσεις - κανεις στα μηνύματα σου ?)
Όσο πιο των άκρων είναι μια χώρα τόσο πιο ακραίες συμπεριφορές κατοίκων υπάρχουν...
Η ακραία κρατική οργάνωση των Ευρωπαίων τους έχει εξισοροπίσει προς τα κάτω! Τους έχει κάνει όλους φτωχούς νομίζοντας οτι είναι πλούσιοι! Οι Ανατολικοί έχουν τα άκρα των τάξεων που οι λεφτάδες τους κάνουν όσα λέμε και οι υπόλοιποι βλέπουν τις κόρες τους να γαμιούνται για μια υπόσχεση(της αποκατάστασης)
Μόνο οι εύκρατοι της "κρίσης" ζούμε νορμάλ αλλά και εμείς όπως λέω απο χτες θα μπλέξουμε σύντομα!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom